#homedecormalaysia

31,991 posts

Loading...
HOT SELLING ITEM🔥🔥🔥 . ROUND PLACEMAT ready stock‼️. . Size: ◾️diameter: 38cm . Color: ◾️grey . Price (exclude postage): ◾️RM14 . WA👉📲 012-4192321/ click link in bio for order or enquiries. Tq! . . #placemats #placematmurah #placematmalaysia #placematmeja #lapikpinggan #personalshoppermalaysia #roundplacemat #placematbulat #placemat #rectangleplacemats #diningtabledecor #scandinavian #scandihomemalaysia #homedecormalaysia #dekorasimejamakan #tableplacemat #nordicdesign #homegoods #homeideas
Sometimes when I’m bored at home, I read Young Living’s product guide 😆 Did you know that YL owns their own farms AND distills their oils onsite? And yes, Young Living's farms are open to the public. How cool is that? This company cultivates, harvests, and distills on their own land and have 100% control of the entire process. They also purchase from a farm source directly who's practices meet the high Seed to Seal standard and is tested along with all of the other oils to ensure the quality reaches that of their own farms. 👍🏼 #seedtoseal #youngliving #essentialoils #ylessentialoils
Zoom dekat POKOK PISANG 🌹 NAMPAK SEGAR 😍 Size 120cm RM180 sahaja. Normal Price RM 280 Size 160cm RM280 sahaja. Normal Price RM330 Klik link dkt bio untuk order atau klik link whatsapp ni wasap.my/60109155397/pokokpisang #tatamimurah #ikea #tatamishahalam #tatamimurahcantik #carpettatami #tatami #shahalam #uitm #unisel #sarban #sayajual #carpetikea #personalshopperikea #carpet #murah #hargaborong #borong #primavalet #deco #homedeco #sale #homedecormalaysia #karpetmurah #livingmall #HOME #ssf #minimalist #rumahcantikidaman #impiana #cadar
Hydrangea 😍.. Warna ni pon cantik jugak... Kali ni akk keluarkan sedikit koleksi hydrangea.. Bg yg dah byk koleksi orkid di rumah.. Boleh la order hydrangea ni.. Mmg cantik dan berbaloi2.. Sukeee😄❤️ . . Rm65 . High quality... Boleh Whatsapp 0133803340 utk tempahan 😊 . #klflorist #orkidmurah #orkidraya #orkidmalaysia #orkidlatex #gubahanhydrangea #hydrangeacantik #orkidlover #decomalaysia #hydrangeamurah #homedecormalaysia #hadiahisteri #orkidkl #orkid #orkidhiasan #hadiahbunga #bungahydrangea #bungaonline #bungahiasan #hadiahulangtahun #hadiahharijadi #orkidbajet #artificialhydrangea #decorumah #hadiahibu #deliverykl #homedecomalaysia
Sarang Home Decor Fiddle Fiq 155cm RM 299 Basket RM 65 Pillow RM38 each COD area: Kota Bharu, Machang & Kuala Krai (Kelantan) Pos service: RM 10 shipping fees to Peninsular Malaysia WA 010-2153889 to deal #homedecormalaysia #homedecorkelantan #homedecor #artificialplant #fiddlefiq #plants #plant #decoration #pokokpalsu #pokok #homedecoration #pokoktiruanmurah #pokokpalsumurah #pokokhiasan #pokokpalsu #pillow #cushion #bantal #bantalsofa #bantalsofamurah #bantalmurah #bantalkursi
Sarang Home Decor Palm Tree 150cm RM 179 COD area: Kota Bharu, Machang & Kuala Krai (Kelantan) Pos service: RM 10 shipping fees to Peninsular Malaysia WA 010-2153889 to deal #homedecormalaysia #homedecorkelantan #homedecor #artificialplant #fiddlefiq #plants #plant #decoration #pokokpalsu #pokok #homedecoration #pokoktiruanmurah #pokokpalsumurah #pokokhiasan #pokokpalsu #designrumah #rumahhias #hiasrumah
Sarang Home Decor Evergreen 80cm/90cm RM 89 COD area: Kota Bharu, Machang & Kuala Krai (Kelantan) Pos service: RM 10 shipping fees to Peninsular Malaysia WA 010-2153889 to deal #homedecormalaysia #homedecorkelantan #homedecor #artificialplant #fiddlefiq #plants #plant #decoration #pokokpalsu #pokok #homedecoration #pokoktiruanmurah #pokokpalsumurah #pokokhiasan #pokokpalsu
Sarang Home Decor Monstera 155cm RM 269 COD area: Kota Bharu, Machang & Kuala Krai (Kelantan) Pos service: RM 10 shipping fees to Peninsular Malaysia WA 010-2153889 to deal #homedecormalaysia #homedecorkelantan #homedecor #artificialplant #fiddlefiq #plants #plant #decoration #pokokpalsu #pokok #homedecoration #pokoktiruan
Laman depan rumah akhirnya siap sudah❤ Byk idea tp xsempat nk buat..sbb ada org tu asyik sibuk..tahun ni dia punye sibok MasyaAllah😑 pastu Allah bg cuti pnjg terus..hikmah😂😅 We are so happy akhirnye tema rumput karpet yg diapply..sbb sblum nie ada terpikir nak letak batu kerikil kecik2 tu dr depan smpai blkg rumah..senang..wlpn rumput akan still naik tp xde extreme cam skrg..asyik nk kena racun..tp last2 rumput karpet jgk yg menjadi pilihan😆 Next project area belakang rumah..tp xtau lg bile..moga Allah murahkan rezeki kami😆hahahaha #projekrumah #mysweethome #mygreengarden #homedecor #homedecormalaysia #decomalaysia #decoration #rumputkarpet #rumahkusyurgaku
Hydrangea 😍.. Alahai sweetnye.. Kali ni akk keluarkan sedikit koleksi hydrangea.. Bg yg dah byk koleksi orkid di rumah.. Boleh la order hydrangea ni.. Mmg cantik dan berbaloi2.. Sukeee😄❤️ . . Rm120 . High quality... Boleh Whatsapp 0133803340 utk tempahan 😊 . #klflorist #orkidmurah #orkidraya #orkidmalaysia #orkidlatex #gubahanhydrangea #hydrangeacantik #orkidlover #decomalaysia #hydrangeamurah #homedecormalaysia #hadiahisteri #orkidkl #orkid #orkidhiasan #hadiahbunga #bungahydrangea #bungaonline #bungahiasan #hadiahulangtahun #hadiahharijadi #orkidbajet #artificialhydrangea #decorumah #hadiahibu #deliverykl #homedecomalaysia
. [SWIPE LEFT TO SEE SELECTIONS] Code: MH204 . Colour: BLACK // WHITE // BLUE // ORANGE Price: RM 35 . To order please whatsapp 0107749940. Preorder based [3-5weeks]. Postage: Rm8 SM//Rm12 SS . #malaysiahomedecor #homedecormalaysia #homedecormalaysiamurah #homedecormurahmalaysia #beddingsetmurah #beddingsetmalaysia #nordicdecormalaysia #scandinaviandecormalaysia #hiasandalamanmalaysia #hiasandalamanrumah #moonbowdecor
. [SWIPE LEFT TO SEE SELECTIONS] Code: MH204 . Colour: BLACK // WHITE // BLUE // ORANGE Price: RM 35 . To order please whatsapp 0107749940. Preorder based [3-5weeks]. Postage: Rm8 SM//Rm12 SS . #malaysiahomedecor #homedecormalaysia #homedecormalaysiamurah #homedecormurahmalaysia #beddingsetmurah #beddingsetmalaysia #nordicdecormalaysia #scandinaviandecormalaysia #hiasandalamanmalaysia #hiasandalamanrumah #moonbowdecor
. [SWIPE LEFT TO SEE SELECTIONS] Code: MH204 . Colour: BLACK // WHITE // BLUE // ORANGE Price: RM 35 . To order please whatsapp 0107749940. Preorder based [3-5weeks]. Postage: Rm8 SM//Rm12 SS . #malaysiahomedecor #homedecormalaysia #homedecormalaysiamurah #homedecormurahmalaysia #beddingsetmurah #beddingsetmalaysia #nordicdecormalaysia #scandinaviandecormalaysia #hiasandalamanmalaysia #hiasandalamanrumah #moonbowdecor
Sarang Home Decor Fiddle Fiq 155cm RM 299 COD area: Kota Bharu, Machang & Kuala Krai (Kelantan) Pos service: RM 10 shipping fees WA 010-2153889 to deal #homedecormalaysia #homedecorkelantan #homedecor #artificialplant #fiddlefiq #plants #plant #decoration #pokokpalsu #pokok #homedecoration #pokoktiruan
Alhamdulillah ramai sangat yang order frame khat Cik Am. . Frame khat ni nak deko rumah boleh, deko ofis, nak bagi hadiah kat mak ayah ke, kawan2 yang kawen ke, bos nak bersara atau nak bertukar ke memang cantik sangat bagi khat ni. . Nak order frame khat ni boleh whatsapp cik am okay. Boleh klik link whatsapp di bio. . Detail PVC FRAME ▶️Material 380gsm Tarpaulin ▶️Kayu Frame : Kayu Jelutong 2x1cm ▶️Harga lebih murah, kalis air, glossy . Detail CANVAS FRAME ▶️Material Art Canvas 400gsm ▶️Kayu Frame : Stretcher Bar 3.5x2cm ▶️Tahan lebih lama (200 tahun) ▶️Anti-calar, kalis air, warna lebih cantik . KELEBIHAN : 1️⃣Boleh pilih design 2️⃣Boleh pilih ayat di canvas 3️⃣Cetakan HP Latex 4️⃣Lipatan bucu yang kemas 5️⃣Processing selepas payment (bukan stock lama) . CIK AM | +6012-257-0456 . #canvasframe #canvasframemalaysia #canvasframemurah #framemurah #framegambar #framegambarmurah #khatframemurah #framecanvas #framecanvasmurah #framecustome #framecustommurah #khat #kufi #canvasframe #jawi #khatkufi #canvasmurah #homedecormalaysia #canvasframemalaysia #canvasframemurah #sayajual #malaysiaigshop #bisnesonline #igshopmalaysia #framekhat #canvasnamajawi #khatcanvas #ikeamalaysia #kaisonmalaysia #promosi
Alhamdulillah ramai sangat yang order frame khat Cik Am. . Frame khat ni nak deko rumah boleh, deko ofis, nak bagi hadiah kat mak ayah ke, kawan2 yang kawen ke, bos nak bersara atau nak bertukar ke memang cantik sangat bagi khat ni. . Nak order frame khat ni boleh whatsapp cik am okay. Boleh klik link whatsapp di bio. . Detail PVC FRAME ▶️Material 380gsm Tarpaulin ▶️Kayu Frame : Kayu Jelutong 2x1cm ▶️Harga lebih murah, kalis air, glossy . Detail CANVAS FRAME ▶️Material Art Canvas 400gsm ▶️Kayu Frame : Stretcher Bar 3.5x2cm ▶️Tahan lebih lama (200 tahun) ▶️Anti-calar, kalis air, warna lebih cantik . KELEBIHAN : 1️⃣Boleh pilih design 2️⃣Boleh pilih ayat di canvas 3️⃣Cetakan HP Latex 4️⃣Lipatan bucu yang kemas 5️⃣Processing selepas payment (bukan stock lama) . CIK AM | +6012-257-0456 . #canvasframe #canvasframemalaysia #canvasframemurah #framemurah #framegambar #framegambarmurah #khatframemurah #framecanvas #framecanvasmurah #framecustome #framecustommurah #khat #kufi #canvasframe #jawi #khatkufi #canvasmurah #homedecormalaysia #canvasframemalaysia #canvasframemurah #sayajual #malaysiaigshop #bisnesonline #igshopmalaysia #framekhat #canvasnamajawi #khatcanvas #ikeamalaysia #kaisonmalaysia #promosi
Alhamdulillah ramai sangat yang order frame khat Cik Am. . Frame khat ni nak deko rumah boleh, deko ofis, nak bagi hadiah kat mak ayah ke, kawan2 yang kawen ke, bos nak bersara atau nak bertukar ke memang cantik sangat bagi khat ni. . Nak order frame khat ni boleh whatsapp cik am okay. Boleh klik link whatsapp di bio. . Detail PVC FRAME ▶️Material 380gsm Tarpaulin ▶️Kayu Frame : Kayu Jelutong 2x1cm ▶️Harga lebih murah, kalis air, glossy . Detail CANVAS FRAME ▶️Material Art Canvas 400gsm ▶️Kayu Frame : Stretcher Bar 3.5x2cm ▶️Tahan lebih lama (200 tahun) ▶️Anti-calar, kalis air, warna lebih cantik . KELEBIHAN : 1️⃣Boleh pilih design 2️⃣Boleh pilih ayat di canvas 3️⃣Cetakan HP Latex 4️⃣Lipatan bucu yang kemas 5️⃣Processing selepas payment (bukan stock lama) . CIK AM | +6012-257-0456 . #canvasframe #canvasframemalaysia #canvasframemurah #framemurah #framegambar #framegambarmurah #khatframemurah #framecanvas #framecanvasmurah #framecustome #framecustommurah #khat #kufi #canvasframe #jawi #khatkufi #canvasmurah #homedecormalaysia #canvasframemalaysia #canvasframemurah #sayajual #malaysiaigshop #bisnesonline #igshopmalaysia #framekhat #canvasnamajawi #khatcanvas #ikeamalaysia #kaisonmalaysia #promosi
Alhamdulillah ramai sangat yang order frame khat Cik Am. . Frame khat ni nak deko rumah boleh, deko ofis, nak bagi hadiah kat mak ayah ke, kawan2 yang kawen ke, bos nak bersara atau nak bertukar ke memang cantik sangat bagi khat ni. . Nak order frame khat ni boleh whatsapp cik am okay. Boleh klik link whatsapp di bio. . Detail PVC FRAME ▶️Material 380gsm Tarpaulin ▶️Kayu Frame : Kayu Jelutong 2x1cm ▶️Harga lebih murah, kalis air, glossy . Detail CANVAS FRAME ▶️Material Art Canvas 400gsm ▶️Kayu Frame : Stretcher Bar 3.5x2cm ▶️Tahan lebih lama (200 tahun) ▶️Anti-calar, kalis air, warna lebih cantik . KELEBIHAN : 1️⃣Boleh pilih design 2️⃣Boleh pilih ayat di canvas 3️⃣Cetakan HP Latex 4️⃣Lipatan bucu yang kemas 5️⃣Processing selepas payment (bukan stock lama) . CIK AM | +6012-257-0456 . #canvasframe #canvasframemalaysia #canvasframemurah #framemurah #framegambar #framegambarmurah #khatframemurah #framecanvas #framecanvasmurah #framecustome #framecustommurah #khat #kufi #canvasframe #jawi #khatkufi #canvasmurah #homedecormalaysia #canvasframemalaysia #canvasframemurah #sayajual #malaysiaigshop #bisnesonline #igshopmalaysia #framekhat #canvasnamajawi #khatcanvas #ikeamalaysia #kaisonmalaysia #promosi
Alhamdulillah ramai sangat yang order frame khat Cik Am. . Frame khat ni nak deko rumah boleh, deko ofis, nak bagi hadiah kat mak ayah ke, kawan2 yang kawen ke, bos nak bersara atau nak bertukar ke memang cantik sangat bagi khat ni. . Nak order frame khat ni boleh whatsapp cik am okay. Boleh klik link whatsapp di bio. . Detail PVC FRAME ▶️Material 380gsm Tarpaulin ▶️Kayu Frame : Kayu Jelutong 2x1cm ▶️Harga lebih murah, kalis air, glossy . Detail CANVAS FRAME ▶️Material Art Canvas 400gsm ▶️Kayu Frame : Stretcher Bar 3.5x2cm ▶️Tahan lebih lama (200 tahun) ▶️Anti-calar, kalis air, warna lebih cantik . KELEBIHAN : 1️⃣Boleh pilih design 2️⃣Boleh pilih ayat di canvas 3️⃣Cetakan HP Latex 4️⃣Lipatan bucu yang kemas 5️⃣Processing selepas payment (bukan stock lama) . CIK AM | +6012-257-0456 . #canvasframe #canvasframemalaysia #canvasframemurah #framemurah #framegambar #framegambarmurah #khatframemurah #framecanvas #framecanvasmurah #framecustome #framecustommurah #khat #kufi #canvasframe #jawi #khatkufi #canvasmurah #homedecormalaysia #canvasframemalaysia #canvasframemurah #sayajual #malaysiaigshop #bisnesonline #igshopmalaysia #framekhat #canvasnamajawi #khatcanvas #ikeamalaysia #kaisonmalaysia #promosi
Alhamdulillah ramai sangat yang order frame khat Cik Am. . Frame khat ni nak deko rumah boleh, deko ofis, nak bagi hadiah kat mak ayah ke, kawan2 yang kawen ke, bos nak bersara atau nak bertukar ke memang cantik sangat bagi khat ni. . Nak order frame khat ni boleh whatsapp cik am okay. Boleh klik link whatsapp di bio. . Detail PVC FRAME ▶️Material 380gsm Tarpaulin ▶️Kayu Frame : Kayu Jelutong 2x1cm ▶️Harga lebih murah, kalis air, glossy . Detail CANVAS FRAME ▶️Material Art Canvas 400gsm ▶️Kayu Frame : Stretcher Bar 3.5x2cm ▶️Tahan lebih lama (200 tahun) ▶️Anti-calar, kalis air, warna lebih cantik . KELEBIHAN : 1️⃣Boleh pilih design 2️⃣Boleh pilih ayat di canvas 3️⃣Cetakan HP Latex 4️⃣Lipatan bucu yang kemas 5️⃣Processing selepas payment (bukan stock lama) . CIK AM | +6012-257-0456 . #canvasframe #canvasframemalaysia #canvasframemurah #framemurah #framegambar #framegambarmurah #khatframemurah #framecanvas #framecanvasmurah #framecustome #framecustommurah #khat #kufi #canvasframe #jawi #khatkufi #canvasmurah #homedecormalaysia #canvasframemalaysia #canvasframemurah #sayajual #malaysiaigshop #bisnesonline #igshopmalaysia #framekhat #canvasnamajawi #khatcanvas #ikeamalaysia #kaisonmalaysia #promosi
Alhamdulillah ramai sangat yang order frame khat Cik Am. . Frame khat ni nak deko rumah boleh, deko ofis, nak bagi hadiah kat mak ayah ke, kawan2 yang kawen ke, bos nak bersara atau nak bertukar ke memang cantik sangat bagi khat ni. . Nak order frame khat ni boleh whatsapp cik am okay. Boleh klik link whatsapp di bio. . Detail PVC FRAME ▶️Material 380gsm Tarpaulin ▶️Kayu Frame : Kayu Jelutong 2x1cm ▶️Harga lebih murah, kalis air, glossy . Detail CANVAS FRAME ▶️Material Art Canvas 400gsm ▶️Kayu Frame : Stretcher Bar 3.5x2cm ▶️Tahan lebih lama (200 tahun) ▶️Anti-calar, kalis air, warna lebih cantik . KELEBIHAN : 1️⃣Boleh pilih design 2️⃣Boleh pilih ayat di canvas 3️⃣Cetakan HP Latex 4️⃣Lipatan bucu yang kemas 5️⃣Processing selepas payment (bukan stock lama) . CIK AM | +6012-257-0456 . #canvasframe #canvasframemalaysia #canvasframemurah #framemurah #framegambar #framegambarmurah #khatframemurah #framecanvas #framecanvasmurah #framecustome #framecustommurah #khat #kufi #canvasframe #jawi #khatkufi #canvasmurah #homedecormalaysia #canvasframemalaysia #canvasframemurah #sayajual #malaysiaigshop #bisnesonline #igshopmalaysia #framekhat #canvasnamajawi #khatcanvas #ikeamalaysia #kaisonmalaysia #promosi
Alhamdulillah ramai sangat yang order frame khat Cik Am. . Frame khat ni nak deko rumah boleh, deko ofis, nak bagi hadiah kat mak ayah ke, kawan2 yang kawen ke, bos nak bersara atau nak bertukar ke memang cantik sangat bagi khat ni. . Nak order frame khat ni boleh whatsapp cik am okay. Boleh klik link whatsapp di bio. . Detail PVC FRAME ▶️Material 380gsm Tarpaulin ▶️Kayu Frame : Kayu Jelutong 2x1cm ▶️Harga lebih murah, kalis air, glossy . Detail CANVAS FRAME ▶️Material Art Canvas 400gsm ▶️Kayu Frame : Stretcher Bar 3.5x2cm ▶️Tahan lebih lama (200 tahun) ▶️Anti-calar, kalis air, warna lebih cantik . KELEBIHAN : 1️⃣Boleh pilih design 2️⃣Boleh pilih ayat di canvas 3️⃣Cetakan HP Latex 4️⃣Lipatan bucu yang kemas 5️⃣Processing selepas payment (bukan stock lama) . CIK AM | +6012-257-0456 . #canvasframe #canvasframemalaysia #canvasframemurah #framemurah #framegambar #framegambarmurah #khatframemurah #framecanvas #framecanvasmurah #framecustome #framecustommurah #khat #kufi #canvasframe #jawi #khatkufi #canvasmurah #homedecormalaysia #canvasframemalaysia #canvasframemurah #sayajual #malaysiaigshop #bisnesonline #igshopmalaysia #framekhat #canvasnamajawi #khatcanvas #ikeamalaysia #kaisonmalaysia #promosi
Alhamdulillah ramai sangat yang order frame khat Cik Am. . Frame khat ni nak deko rumah boleh, deko ofis, nak bagi hadiah kat mak ayah ke, kawan2 yang kawen ke, bos nak bersara atau nak bertukar ke memang cantik sangat bagi khat ni. . Nak order frame khat ni boleh whatsapp cik am okay. Boleh klik link whatsapp di bio. . Detail PVC FRAME ▶️Material 380gsm Tarpaulin ▶️Kayu Frame : Kayu Jelutong 2x1cm ▶️Harga lebih murah, kalis air, glossy . Detail CANVAS FRAME ▶️Material Art Canvas 400gsm ▶️Kayu Frame : Stretcher Bar 3.5x2cm ▶️Tahan lebih lama (200 tahun) ▶️Anti-calar, kalis air, warna lebih cantik . KELEBIHAN : 1️⃣Boleh pilih design 2️⃣Boleh pilih ayat di canvas 3️⃣Cetakan HP Latex 4️⃣Lipatan bucu yang kemas 5️⃣Processing selepas payment (bukan stock lama) . CIK AM | +6012-257-0456 . #canvasframe #canvasframemalaysia #canvasframemurah #framemurah #framegambar #framegambarmurah #khatframemurah #framecanvas #framecanvasmurah #framecustome #framecustommurah #khat #kufi #canvasframe #jawi #khatkufi #canvasmurah #homedecormalaysia #canvasframemalaysia #canvasframemurah #sayajual #malaysiaigshop #bisnesonline #igshopmalaysia #framekhat #canvasnamajawi #khatcanvas #ikeamalaysia #kaisonmalaysia #promosi
Yeayyy London Mat dah sold out 😚 Kita tunggu next restock soon akan sampai minggu depan . So siapa yang x nak terlepas lagi, boleh book siap2 ! Still offer price Rm45 / set . Dapat set panjang + pendek 😍 Normal Price RM55/set #lylahomestestimonial #lylahomespreorder #kitchendecor #kitchenmat #welcomingmat #homedecormurah #dekorasicantik #dekorumahmurah #sayajual #homedecormalaysia #scandinavianmalaysia
*Canvas frame* 30cm x 30cm : RM30/pcs 20cm x 50xm : RM30/pcs 40cm x 40cm : RM35/pcs 40cm x 50cm : RM40/pcs Hexagon 30x30cm : 35/pcs Material : High quality tarpaulin⠀ ⠀ *Poster Frame* ⠀ A3 🦄 RM35 (incl frame)⠀ A4 🦄 RM25 (incl frame)⠀ ⠀ 📮 exclude postage ⠀ MADE BY ORDER. Please allow 4-5 days for me to print and prepare your shipment.⠀ 📲 http://www.wasap.my/601117760750 Anis ⠀ #artwork #artcraft #canvasartposter #canvasartprint #homedecor #homedecoration #customerfeeds #sayajualframe #posterframemalaysia #canvasframe #canvasframemurah #canvasframemalaysia #homedecor #homedecormurah #homedecormalaysia #bazaarpaknil #sayajual #scandinaviandesign
*Canvas frame* 30cm x 30cm : RM30/pcs 20cm x 50xm : RM30/pcs 40cm x 40cm : RM35/pcs 40cm x 50cm : RM40/pcs Hexagon 30x30cm : 35/pcs Material : High quality tarpaulin⠀ ⠀ *Poster Frame* ⠀ A3 🦄 RM35 (incl frame)⠀ A4 🦄 RM25 (incl frame)⠀ ⠀ 📮 exclude postage ⠀ MADE BY ORDER. Please allow 4-5 days for me to print and prepare your shipment.⠀ 📲 http://www.wasap.my/601117760750 Anis ⠀ #artwork #artcraft #canvasartposter #canvasartprint #homedecor #homedecoration #customerfeeds #sayajualframe #posterframemalaysia #canvasframe #canvasframemurah #canvasframemalaysia #homedecor #homedecormurah #homedecormalaysia #bazaarpaknil #sayajual #scandinaviandesign
*Canvas frame* 30cm x 30cm : RM30/pcs 20cm x 50xm : RM30/pcs 40cm x 40cm : RM35/pcs 40cm x 50cm : RM40/pcs Hexagon 30x30cm : 35/pcs Material : High quality tarpaulin⠀ ⠀ *Poster Frame* ⠀ A3 🦄 RM35 (incl frame)⠀ A4 🦄 RM25 (incl frame)⠀ ⠀ 📮 exclude postage ⠀ MADE BY ORDER. Please allow 4-5 days for me to print and prepare your shipment.⠀ 📲 http://www.wasap.my/601117760750 Anis ⠀ #artwork #artcraft #canvasartposter #canvasartprint #homedecor #homedecoration #customerfeeds #sayajualframe #posterframemalaysia #canvasframe #canvasframemurah #canvasframemalaysia #homedecor #homedecormurah #homedecormalaysia #bazaarpaknil #sayajual #scandinaviandesign
*Canvas frame* 30cm x 30cm : RM30/pcs 20cm x 50xm : RM30/pcs 40cm x 40cm : RM35/pcs 40cm x 50cm : RM40/pcs Hexagon 30x30cm : 35/pcs Material : High quality tarpaulin⠀ ⠀ *Poster Frame* ⠀ A3 🦄 RM35 (incl frame)⠀ A4 🦄 RM25 (incl frame)⠀ ⠀ 📮 exclude postage ⠀ MADE BY ORDER. Please allow 4-5 days for me to print and prepare your shipment.⠀ 📲 http://www.wasap.my/601117760750 Anis ⠀ #artwork #artcraft #canvasartposter #canvasartprint #homedecor #homedecoration #customerfeeds #sayajualframe #posterframemalaysia #canvasframe #canvasframemurah #canvasframemalaysia #homedecor #homedecormurah #homedecormalaysia #bazaarpaknil #sayajual #scandinaviandesign
*Canvas frame* 30cm x 30cm : RM30/pcs 20cm x 50xm : RM30/pcs 40cm x 40cm : RM35/pcs 40cm x 50cm : RM40/pcs Hexagon 30x30cm : 35/pcs Material : High quality tarpaulin⠀ ⠀ *Poster Frame* ⠀ A3 🦄 RM35 (incl frame)⠀ A4 🦄 RM25 (incl frame)⠀ ⠀ 📮 exclude postage ⠀ MADE BY ORDER. Please allow 4-5 days for me to print and prepare your shipment.⠀ 📲 http://www.wasap.my/601117760750 Anis ⠀ #artwork #artcraft #canvasartposter #canvasartprint #homedecor #homedecoration #customerfeeds #sayajualframe #posterframemalaysia #canvasframe #canvasframemurah #canvasframemalaysia #homedecor #homedecormurah #homedecormalaysia #bazaarpaknil #sayajual #scandinaviandesign
*Canvas frame* 30cm x 30cm : RM30/pcs 20cm x 50xm : RM30/pcs 40cm x 40cm : RM35/pcs 40cm x 50cm : RM40/pcs Hexagon 30x30cm : 35/pcs Material : High quality tarpaulin⠀ ⠀ *Poster Frame* ⠀ A3 🦄 RM35 (incl frame)⠀ A4 🦄 RM25 (incl frame)⠀ ⠀ 📮 exclude postage ⠀ MADE BY ORDER. Please allow 4-5 days for me to print and prepare your shipment.⠀ 📲 http://www.wasap.my/601117760750 Anis ⠀ #artwork #artcraft #canvasartposter #canvasartprint #homedecor #homedecoration #customerfeeds #sayajualframe #posterframemalaysia #canvasframe #canvasframemurah #canvasframemalaysia #homedecor #homedecormurah #homedecormalaysia #bazaarpaknil #sayajual #scandinaviandesign
*Canvas frame* 30cm x 30cm : RM30/pcs 20cm x 50xm : RM30/pcs 40cm x 40cm : RM35/pcs 40cm x 50cm : RM40/pcs Hexagon 30x30cm : 35/pcs Material : High quality tarpaulin⠀ ⠀ *Poster Frame* ⠀ A3 🦄 RM35 (incl frame)⠀ A4 🦄 RM25 (incl frame)⠀ ⠀ 📮 exclude postage ⠀ MADE BY ORDER. Please allow 4-5 days for me to print and prepare your shipment.⠀ 📲 http://www.wasap.my/601117760750 Anis ⠀ #artwork #artcraft #canvasartposter #canvasartprint #homedecor #homedecoration #customerfeeds #sayajualframe #posterframemalaysia #canvasframe #canvasframemurah #canvasframemalaysia #homedecor #homedecormurah #homedecormalaysia #bazaarpaknil #sayajual #scandinaviandesign
*Canvas frame* 30cm x 30cm : RM30/pcs 20cm x 50xm : RM30/pcs 40cm x 40cm : RM35/pcs 40cm x 50cm : RM40/pcs Hexagon 30x30cm : 35/pcs Material : High quality tarpaulin⠀ ⠀ *Poster Frame* ⠀ A3 🦄 RM35 (incl frame)⠀ A4 🦄 RM25 (incl frame)⠀ ⠀ 📮 exclude postage ⠀ MADE BY ORDER. Please allow 4-5 days for me to print and prepare your shipment.⠀ 📲 http://www.wasap.my/601117760750 Anis ⠀ #artwork #artcraft #canvasartposter #canvasartprint #homedecor #homedecoration #customerfeeds #sayajualframe #posterframemalaysia #canvasframe #canvasframemurah #canvasframemalaysia #homedecor #homedecormurah #homedecormalaysia #bazaarpaknil #sayajual #scandinaviandesign
Sofa cushion cover Suitable for living room, bed room,office,cafe, etc. Shape: square Size: 45cm x 45cm Material: linen cotton Pillow case only (does not come with cushion) NOTES: the pattern is only on FRONT SIDE . Price: RM25 Postage: RM8/RM10 (depending on qty) PreOrder 2-3 weeks . Order: WA 0133115498 for fast reply . #sayajualcushioncover #cushioncovermurah #cushioncovermalaysia #homedecormalaysia #decomalaysia #pillowcover #pillowcovermurah #pillowmalaysia #sofacushion #pillowcovers #decoraya #decoraya2018 #sofaraya #carpetraya #nordicdesign #scanidiviandeco #nordic
Sofa cushion cover Suitable for living room, bed room,office,cafe, etc. Shape: square Size: 45cm x 45cm Material: linen cotton Pillow case only (does not come with cushion) NOTES: the pattern is only on FRONT SIDE . Price: RM25 Postage: RM8/RM10 (depending on qty) PreOrder 2-3 weeks . Order: WA 0133115498 for fast reply . #sayajualcushioncover #cushioncovermurah #cushioncovermalaysia #homedecormalaysia #decomalaysia #pillowcover #pillowcovermurah #pillowmalaysia #sofacushion #pillowcovers #decoraya #decoraya2018 #sofaraya #carpetraya #nordicdesign #scanidiviandeco #nordic #fatiyalatiff #michaelang #aimanhakimredza #aimanhakimridza #nordic #nordicstyle
Cute Uncle Chef Hook. (Ready Stock -limited set) 1 set (4 hook chef) RM29 (exc pos) postage smRM8/ssRM10 whatsapp 0135595483 #homedecormalaysia #homedecor #sayajual #karpetmalaysia #rugsonline
Cute Uncle Chef Hook. (Ready Stock -limited set) 1 set (4 hook chef) RM29 (exc pos) postage smRM8/ssRM10 whatsapp 0135595483 #homedecormalaysia #homedecor #sayajual #karpetmalaysia #rugsonline
Cute Uncle Chef Hook. (Ready Stock -limited set) 1 set (4 hook chef) RM29 (exc pos) postage smRM8/ssRM10 whatsapp 0135595483 #homedecormalaysia #homedecor #sayajual #karpetmalaysia #rugsonline
Proses pengeringan rak awan putih warna request serba putih Warna bisa custom y Real Pict Material : kayu solid + multiplek 12 mm grade A Finishing : Cat duco Cantik n cute bangettzz untuk hiasan ruangan dan kamar Cara pemasangan : Dengan bor : skrup,bracket dan fisher Dengan palu : paku Harga sudah termasuk dg skrup,bracket,fisher atau paku beton Happy shopping #hiasankamar #hiasankamaranak #rak #rakdinding #hiasandinding #hiasandindingmurah #rakdindingmurah #hiasankamarmurah #dekirasikamar #dekorasikamaranak #dekorasikamarbayi #shelf #hambalan #hambalanmurah #pajangandinding #woodencraft #kerajinankayu #homedecormalang #homedecorsurabaya #vintage #shabbychiclover #shabbylover #shabbychicsurabaya #shabbychicmalang #shabbychicindonesia #raktempel #rakdinding #hiasanruangan #homedecormalang #homedecormalaysia #raktempel #woodcraft #homedecormurah
Tema minggu ni dark wainscoting.. 😍😍 uish cantik jugak kan warna ni.?? Tiba2 mcm nak tukar jugak warna cat kt rumah mcm ni.. 😄 Ni baru lepas cat.. Belum pasang lagi wainscoting nya.. Kalau dah pasang lagi meletop kan Nantikan installation buat customer kami minggu ni ya 💕 Sebarang pertanyaan.. Meh whatsapp / Pm laju2.. Kami sedia membantu anda Whatsapp kami sekarang 📞 ☎️ +017 346 9097 Atau klik pada link profile IG ini untuk direct whatsapp kepada team kami ✔Ingat rumah anda, Ingat Cantikwall.wainscoting #wainscoting #wainscotingmalaysia #wainscotingmurah #wainscotingklselangor #wainscotingsemenyih #wainscotingampang #wainscotingbangi #wainscotingputrajaya #wainscotingsepang #wainscotingcyberjaya #dindingcantik #anjungseri #renovaterumah #interior #wallcantik #rumahbaru #homedecormalaysia #wainscotting #sayajual #diywainscoting
Pictures for the wall, Nature in the homepage.
Siapa nak grab promo price for Kitchen Set ni, boleh DM or WhatsApp Kak Maneh laju lajuuu. Valid only for today je ya 😍 Jangan cakap Kak Maneh tak bg discount naaa 😍😘 . #malaysiahomedecor #homedecormalaysia #homedecormalaysiamurah #homedecormurahmalaysia #nordicdecormalaysia #scandinaviandecormalaysia #hiasandalamanmalaysia #hiasandalamanrumah #platerack #kitchen #kitchendeco #nordicplaterack #homedecolovers
. . .Nak menegak ke atas voley..nak lentur pun voley jugak..ikut suka u 😂😂 . . . Kamon stock laku keras jangan terlepas please..take it or dont leave it . . .Skybird 140cm RM255 inclusive postage (discounted price for this batch only..normal price would be RM285) . . . . #kakideko #homedecormalaysia #homedecomalaysia #midcenturymodern #scandinavianmalaysia #skybirdmalaysia #ferfeelingscandinavian #interiormalaysia #ikeamalaysia #kakideko #kakihias #hiasanrumah #hiasrumah #rumahmalaysia #artificialplantmalaysia #pokokpalsu #pokokpalsumurah
OPEN LAGI KUTU KARPET BULAT KARTUN MODEN 100% COTTON, ceepaaat🏃‍♀️🏃‍♀️,penuh je kita start NOVEMBER . ✔️ SAIZ QUEEN (120cm X 120cm) ✔️ 100% COTTON . klik link di bio🤗 . #homedecormurah #homedecormalaysia #dekorumahmurah #dekorumahmalaysia #sayajualmurah #menghiasrumah #karpetmalaysia #karpetmurah #karpettatamimurah
Do contact us through ws +60138055692🇲🇾. . . 🐾 Canvas Storage. 🐾 Laundry Basket. 🐾 Nordic Style Bag. 🐾 Multipurpose Storage Bag. . . 💰RM28/pc exclude postage. . . PROMOTION 🌈2pcs for RM50. 🌈2pcs for RM50. 🌈2pcs for RM50. . . 📪Postage cost: RM8/sm. RM12/ss. . . Atul Kiena 🍓🍫. 📱013 9055692🇲🇾 📱013 9055692🇲🇾 📱013 9055692🇲🇾 . . PRE ORDER : ETA 14 working days . . #nordicstylebasket #laundrystorage #scandinavianbasket #toysstorage #multipurposestoragebag #canvasstorage #bekasbaju #bekasmainan #bekasscandinavian #storagebox #perhiasarumah #bakulscandinavian #homedecomalaysia #scandinavianmalaysia #nordicstylemalaysia #kakideko #homedecormalaysia
next page →