#homemadeinner

71 posts

Loading...
Assalamualaikum 😍😍 NEW COLOR !! TOP SALE INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni πŸ‘‰ Dibuat dari fabrik yg berkualiti πŸ‘‰ Teknik jahitan yg kemas πŸ‘‰ Cantik melekap dimuka πŸ‘‰ Pelbagai pilihan warna πŸ‘‰ Murah dan sgt berbaloi 😘 Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #madeinmalaysia #innerjahitsendiri #snowcapinnermurah #innerlovers #homemadeinner
λ‹­λ³ΆμŒνƒ• λ§ˆλ¬΄λ¦¬λŠ” μ–ΌμŒλ™λ™λ„μš΄ 보리차 . μ‹œνŒ μ–‘λ…μ²˜μŒ μ‚¬μš©ν•΄λ³΄λŠ”λ° λ§€μ½€ν•˜λ‹ˆ μ™„μ „ λ§›μžˆλ‹€! ν•œκ΅­κ°€λ©΄ μŸμ—¬μ™€μ•Όμ§€~~ . Dakbokkeumtang(Spicy braised chicken) Boricha(Roasted barley tea) . #μœ ν•™μƒ #μœ ν•™μƒμš”λ¦¬ #μœ ν•™μƒν™œ #μžμ·¨μƒ #μžμ·¨μƒμš”λ¦¬ #μš”λ¦¬μŠ€νƒ€κ·Έλž¨ #μš”λ¦¬ #집λ°₯ #foreignstudent #internationalstudent #selfboardingstudent #homemade #homemadecook #homemeal #homecookmeal #dinner #homemadeinner #저녁λ°₯상 #저녁λ°₯ . #λ‹­λ³ΆμŒνƒ• #보리차 #chicken #tea #무생채 #λ°±μ„€ #λ°±μ„€λ‹­λ³ΆμŒνƒ•μ–‘λ…
λ°°μΆ”μ°œ, λ‹¬κ±€ν† λ§ˆν† λ³ΆμŒ, 가지전 λ°°μΆ”μ°œμ€ κ°„λ‹¨ν•œ 쑰리법에 λΉ„ν•΄ μ‹œμ›ν•˜κ³  λ‹΄λ°±ν•˜κ³  μƒνΌν•œ 맛을 가지고 μžˆλŠ” λ§ˆμ„±μ˜ μš”λ¦¬μ˜€λ‹€. μ§„μ§œ 정말 λ„ˆλ¬΄λ„ˆλ¬΄ λ§›μžˆμ—ˆκ³  특히 λ°°μΆ”μ˜ μ‹œμ›ν•œ 맛이 잘 μ‚΄λ €μ§€λŠ” μš”λ¦¬λΌ 술 먹은 λ‹€μŒλ‚  먹어도 μ’‹μ„λ“―ν•˜λ‹€. . ν† λ§ˆν† λ‹¬κ±€λ³ΆμŒμ€ μ–Έμ œν•΄λ¨Ήμ–΄λ„ λ§›μžˆκ³  가지전이 μ‚΄μ‚¬μ†ŒμŠ€λž‘ λ¨ΉμœΌλ‹ˆκΉŒ μ „ 특유의 텁텁함을 μž‘μ•„μ€˜μ„œ κΉ”λ”ν•˜λ‹ˆ λ§›μžˆμ—ˆλ‹€. . Steamed Chinese cabbage Tomato and egg stir-fry(η•ͺθŒ„η‚’θ›‹) Gaji-jeon(Egg plant pancakes) with Salsa . . SteamedΒ cabbageΒ is a fantastic side dish. It is quick and easy and is an excellent companion to rice and so-ju(korea liquor.) . #μœ ν•™μƒ #μœ ν•™μƒμš”λ¦¬ #μœ ν•™μƒν™œ #μžμ·¨μƒ #μžμ·¨μƒμš”λ¦¬ #μš”λ¦¬μŠ€νƒ€κ·Έλž¨ #μš”λ¦¬ #집λ°₯ #foreignstudent #internationalstudent #selfboardingstudent #homemade #homemadecook #homemeal #homecookmeal #dinner #homemadeinner #저녁λ°₯상 #저녁λ°₯ . #가지전 #λ°°μΆ”μ°œ #ν† λ§ˆν† λ‹¬κ±€λ³ΆμŒ #토달볢 #μ΄μ—°λ³΅λ°°μΆ”μ°œ #η•ͺθŒ„η‚’θ›‹ #steamedchinsecabbage #salsa #eggplantpancake #tomatoandegg #μ΄μ—°λ³΅λ°°μΆ”μ°œλ”°λΌν•˜κΈ°
남은 μΉ˜ν‚¨μœΌλ‘œλ§Œλ“  μΉ˜ν‚¨λ³ΆμŒλ°₯κ³Ό λ―Έμ—­κ΅­ λ² νŠΈλ‚¨κ³ μΆ”λ₯Ό 6κ°œμ •λ„ λ„£μ—ˆλ”λ‹ˆ 맛이 ν™”λˆν•˜λ‹ˆ μžκ·Ήμ μ΄μ—¬μ„œ λ§›μžˆλ‹€. Chicken Friedrich Miyeok-guk(seaweed soup) . #μœ ν•™μƒ #μœ ν•™μƒμš”λ¦¬ #μœ ν•™μƒν™œ #μžμ·¨μƒ #μžμ·¨μƒμš”λ¦¬ #μš”λ¦¬μŠ€νƒ€κ·Έλž¨ #μš”λ¦¬ #집λ°₯ #foreignstudent #selfboarding #internationalstudent #homemade #homemadecook #homemeal #homecookmeal #dinner #homemadeinner #저녁λ°₯상 #저녁λ°₯ . #λ―Έμ—­κ΅­ #μΉ˜ν‚¨λ³ΆμŒλ°₯ #chickenfriedrice #λ‚¨μ€μΉ˜ν‚¨ #λ‚¨μ€μΉ˜ν‚¨ν™œμš©λ²• πŸ— #seaweedsoup 짱
[20181014] λ…Ήλ‘λΉˆλŒ€λ–‘ λΉ—μ†Œλ¦¬λ₯Ό λ“€μœΌλ©΄μ„œ λ¨Ήκ³  μ‹Άμ—ˆλŠ”λ° 날씨가 λ„ˆλ¬΄ μ„ μ„ ν•˜κ³  μ’‹λ‹€. ν•˜μ§€λ§Œ 그것 λ‚˜λ¦„λŒ€λ‘œ λ‚˜μ˜μ§€ μ•Šμ€κ²ƒ κ°™λ‹€. . λˆ„κ°€ 막걸리쒀 λ“€κ³  였면 μ’‹κ² λ‹€ μ§ μ§ μ§  . Today i made Bindaetteok(Mung bean pancake). Bineaettok is one of the 'jeon'(korean pancake) On rainy days, koreans like to eat 'jeon'(korea pancake) and drink 'makgeolli'(traditional korea liquor) Probably because the sizzling sound from frying jeon reminds people of raining sound. . #μœ ν•™μƒ #μœ ν•™μƒμš”λ¦¬ #μœ ν•™μƒν™œ #μžμ·¨μƒ #μžμ·¨μƒμš”λ¦¬ #μš”λ¦¬μŠ€νƒ€κ·Έλž¨ #μš”λ¦¬ #집λ°₯ #foreignstudent #selfboarding #selfboardingstudent #homemade #homemadecook #homemeal #homecookmeal #dinner #homemadeinner #저녁λ°₯상 #저녁λ°₯ . #bindaetteok #mungbeanpancake #λΉˆλŒ€λ–‘ #λ…Ήλ‘λΉˆλŒ€λ–‘ #μ˜€μ΄μŠ€ν‹± #였이 #cucumber #cucumberstick
[201801011] μ˜€λžœλ§Œμ— ν•œμ‹μ΄ λ•‘κ²¨μ„œ μ œμœ‘λ³ΆμŒμ— μ–‘λ°°μΆ”μŒˆ λͺ©λ§‰νžκΉŒλ΄ κ³„λž€κ΅­λ„ 같이 . JeYuk Bokkeum(fried spicy pork) Boiled cabbage for cabbage roll with Je Yuk Bokkeun Gyeran-guk(Korean egg drop soup) . #μœ ν•™μƒ #μœ ν•™μƒμš”λ¦¬ #μœ ν•™μƒν™œ #μžμ·¨μƒ #μžμ·¨μƒμš”λ¦¬ #μš”λ¦¬μŠ€νƒ€κ·Έλž¨ #μš”λ¦¬ #집λ°₯ #foreignstudent #selfboarding #selfboardingstudent #homemade #homemadecook #homemeal #homecookmeal #dinner #homemadeinner #저녁λ°₯상 #저녁λ°₯ . #제윑볢음 #κ³ μΆ”μž₯제윑볢음 #μ–‘λ°°μΆ” #μ–‘λ°°μΆ”μŒˆ #κ³„λž€κ΅­ #friedspicypork #cabbage #eggsoup #gyeranguk
INNERSNOW CAP 😍😍😍 Assalamualaikum selamat petang.Sis nak share color innersnow cap yang ada. . Jgn tanya mana pergi bunga..Dah hilang x jumpa dah 😜.Color pun sis x tulis ikut no tu je senang kan πŸ˜ŠπŸ˜„. . . INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni πŸ‘‰ Dibuat dari fabrik yg berkualiti πŸ‘‰ Teknik jahitan yg kemas πŸ‘‰ Cantik melekap dimuka πŸ‘‰ Pelbagai pilihan warna πŸ‘‰ Murah dan sgt berbaloi 😘 Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #madeinmalaysia #innerjahitsendiri #snowcapinnermurah
NEW COLOR !! TOP SALE INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni πŸ‘‰ Dibuat dari fabrik yg berkualiti πŸ‘‰ Teknik jahitan yg kemas πŸ‘‰ Cantik melekap dimuka πŸ‘‰ Pelbagai pilihan warna πŸ‘‰ Murah dan sgt berbaloi 😘 Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #madeinmalaysia #innerjahitsendiri #snowcapinnermurah #innerlover
Assalamualaikum πŸ˜ƒπŸ˜ƒ Asik post miniskirt je kan kang lupa pulak sis ade INNERSNOW CAP NI πŸ˜… Byk lagi tau color yang available..korang boleh pilih mana yang berkenan.Beli banyak2 boleh dapat free postage πŸ˜‡πŸ˜‡. . . #redhotinnersnowcap #innersnowcap #innersnowcapmalaysia #homemade #innersnowcapmurah #homemadeinner #innerviral #innerberhantusgt #innercantikmelekap #innerwarnawarni #innerjahitsendiri #innertutupbelakang #innerlovers
NEW COLOR !! TOP SALE INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni πŸ‘‰ Dibuat dari fabrik yg berkualiti πŸ‘‰ Teknik jahitan yg kemas πŸ‘‰ Cantik melekap dimuka πŸ‘‰ Pelbagai pilihan warna πŸ‘‰ Murah dan sgt berbaloi 😘 Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #madeinmalaysia #innerjahitsendiri #snowcapinnermurah #innerlovers
Assalamualaikum NEW COLOR !! TOP SALE INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni πŸ‘‰ Dibuat dari fabrik yg berkualiti πŸ‘‰ Teknik jahitan yg kemas πŸ‘‰ Cantik melekap dimuka πŸ‘‰ Pelbagai pilihan warna πŸ‘‰ Murah dan sgt berbaloi 😘 Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #madeinmalaysia #innerjahitsendiri #snowcapinnermurah
Assalamualaikum.. NEW COLOR !! TOP SALE INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni πŸ‘‰ Dibuat dari fabrik yg berkualiti πŸ‘‰ Teknik jahitan yg kemas πŸ‘‰ Cantik melekap dimuka πŸ‘‰ Pelbagai pilihan warna πŸ‘‰ Murah dan sgt berbaloi 😘 Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #madeinmalaysia #innerjahitsendiri #snowcapinnermurah
Assalamulaikum IT'S BACK 😍😍😍😍 Warna pujaan ramai kini kembali.Habis pusing 1 town nak cari warna ni saja.sis blom jahit pun lagi..baru siap ptg..tapi kalau ade yg nak order dlu boleh..kang abes pulak lgi 😁😁 #itsback #favouritecolour #innermurah #innersnowcap #snowcapinnermurah #innercantikmelekap #innerviral #innerwarnawarni #homemadeinner #semenyih
Assalamualaikum.... Ada ke yang berkenan dgn color ni.Nude cream n dusty rose.Klau ada wasap cepat tau..sbb stock dah tgal skit πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ yang ni dah ada org punya.. #dustyrose #nudecream #favouritecolour #innersnowcap #innersnowcapmurah #innercantikmelekap #innerwarnawarni #innerjahitsendiri #homemadeinner #snowcapinnermurah #semenyih #murah2 #innerberhantusgt #palingmurah
Assalamualaikum selamat petang semua Esok sis nak ke sabah hehe πŸ˜†..Ada ke yg nak join slot delivery esok.Boleh la pilih2 mana berkenan 😊😊 #innermurah #innermurahmalaysia #snowcapinnermurah #homemadeinner #innerviral2018 #innercantikmelekap #innerbungkus #innerberhantusgt #innerwarnawarni
Assalamualaikum Salam Jumaat semua.semoga hari ini penuh dgn kebaikkan. NEW COLOR Nextweek baru sis bgtau lagi ye.Color2 yg lain still available.boleh pilih mana berkenan 😊😊 #innermurah #innersnowcapmurah #snowcapinnermurah #innerviral2018 #innercantikmelekap #innercantik #homemadeinner #innerbungkus #innerberhantusgt #innersejukselesa
NEW COLOR !! TOP SALE INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni πŸ‘‰ Dibuat dari fabrik yg berkualiti πŸ‘‰ Teknik jahitan yg kemas πŸ‘‰ Cantik melekap dimuka πŸ‘‰ Pelbagai pilihan warna πŸ‘‰ Murah dan sgt berbaloi 😘 Harga masih sama ====================== RM7 sehelai Postage RM8 ====================== Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #innerrm7 #madeinmalaysia #innerjahitsendiri #snowcapinnermurah
NEW COLOR !! TOP SALE INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni πŸ‘‰ Dibuat dari fabrik yg berkualiti πŸ‘‰ Teknik jahitan yg kemas πŸ‘‰ Cantik melekap dimuka πŸ‘‰ Pelbagai pilihan warna πŸ‘‰ Murah dan sgt berbaloi 😘 Harga masih sama ====================== RM7 sehelai Postage RM8 ====================== Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #innerrm7 #madeinmalaysia #innerjahitsendiri #snowcapinnermurah
NEW COLOR !! TOP SALE INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni πŸ‘‰ Dibuat dari fabrik yg berkualiti πŸ‘‰ Teknik jahitan yg kemas πŸ‘‰ Cantik melekap dimuka πŸ‘‰ Pelbagai pilihan warna πŸ‘‰ Murah dan sgt berbaloi 😘 Harga masih sama ====================== RM7 sehelai Postage RM8 ====================== Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #innerrm7 #madeinmalaysia #innerjahitsendiri #snowcapinnermurah
NEW COLOR !! TOP SALE INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni πŸ‘‰ Dibuat dari fabrik yg berkualiti πŸ‘‰ Teknik jahitan yg kemas πŸ‘‰ Cantik melekap dimuka πŸ‘‰ Pelbagai pilihan warna πŸ‘‰ Murah dan sgt berbaloi 😘 Harga masih sama ====================== RM7 sehelai Postage RM8 ====================== Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #innerrm7 #madeinmalaysia #innerjahitsendiri #snowcapinnermurah
Assalamualaikum Walaupun hitam tiada color lain masih ada πŸ˜ƒπŸ˜ƒ Yang xada jangan dicari yang ada cepat di order πŸ˜† Ni antara hot color juga.Petang2 nanti sis update satu2 ye.Skrg bz kasi anak makan πŸ›.. . #innermurah #innersnowcap #innersnowcapmurah #snowcapinnermurah #snowcapinner #innerjahitsendiri #homemadeinner #innertudung #banyakwarna #innercantikmelekap #innertakpanas #innertaksakittelinga
Assalamualaikum Disebabkan masalah quality dari pihak supplier fav color x ada stock buat masa sekarang sehingga di beritahu.Harap maklum πŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯ #hitamfavcolor #temporarysaja #innermurah #innersnowcap #snowcapinnermurah #innercantikmelekap #innercanti #innercantik #homemadeinner #semenyih #kajang #innerwarnawarni
Dah siap keje arini..Esok nak terbang ke pemiliknya 😍😍 Time to rest..esok sambung lagi..night & assalamualaikum 😴😴😴 #innersnowcap #innermurah #sisjahitsendiri #esokpost #innerviral #innercantikmelekap #innerwarnawarni #innercantik #homemadeinner #semenyih #innersejukselesa
Assalamualaikum semua Semperna hari kemerdekaan & ULANG TAHUN PERTAMA KAMI 😊😊 sis nak buat sale sikit la 🎊🎊🎊🎊 . =========================== BELI 5 PCS RM40 INC POSTAGE YE RM40 INC POSTAGE Cepat order ye sblm stok habis 😍😍 #merdekasale #saleinnersnowcap #salesampailicin #jualanmurah #freepostage #innersnowcap #innermurah #innerviral2018 #innercantikmelekap #innerwarnawarni #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih
NEW COLOR !! TOP SALE INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni πŸ‘‰ Dibuat dari fabrik yg berkualiti πŸ‘‰ Teknik jahitan yg kemas πŸ‘‰ Cantik melekap dimuka πŸ‘‰ Pelbagai pilihan warna πŸ‘‰ Murah dan sgt berbaloi 😘 Harga masih sama ====================== RM7 sehelai Postage RM8 ====================== Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #innerrm7
NEW COLOR INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni πŸ‘‰ Dibuat dari fabrik yg berkualiti πŸ‘‰ Teknik jahitan yg kemas πŸ‘‰ Cantik melekap dimuka πŸ‘‰ Pelbagai pilihan warna πŸ‘‰ Murah dan sgt berbaloi 😘 Harga masih sama ====================== RM7 sehelai Postage RM8 ====================== Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #innerrm7
NEW COLOR INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni πŸ‘‰ Dibuat dari fabrik yg berkualiti πŸ‘‰ Teknik jahitan yg kemas πŸ‘‰ Cantik melekap dimuka πŸ‘‰ Pelbagai pilihan warna πŸ‘‰ Murah dan sgt berbaloi 😘 Harga masih sama ====================== RM7 sehelai Postage RM8 ====================== Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #innerrm7
NEW COLOR INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni πŸ‘‰ Dibuat dari fabrik yg berkualiti πŸ‘‰ Teknik jahitan yg kemas πŸ‘‰ Cantik melekap dimuka πŸ‘‰ Pelbagai pilihan warna πŸ‘‰ Murah dan sgt berbaloi 😘 Harga masih sama ====================== RM7 sehelai Postage RM8 ====================== Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #innerrm7
NEW COLOR INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni πŸ‘‰ Dibuat dari fabrik yg berkualiti πŸ‘‰ Teknik jahitan yg kemas πŸ‘‰ Cantik melekap dimuka πŸ‘‰ Pelbagai pilihan warna πŸ‘‰ Murah dan sgt berbaloi 😘 Harga masih sama ====================== RM7 sehelai Postage RM8 ====================== Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #innerrm7
NEW COLOR INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni πŸ‘‰ Dibuat dari fabrik yg berkualiti πŸ‘‰ Teknik jahitan yg kemas πŸ‘‰ Cantik melekap dimuka πŸ‘‰ Pelbagai pilihan warna πŸ‘‰ Murah dan sgt berbaloi 😘 Harga masih sama ====================== RM7 sehelai Postage RM8 ====================== Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #innerrm7
NEW COLOR INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni πŸ‘‰ Dibuat dari fabrik yg berkualiti πŸ‘‰ Teknik jahitan yg kemas πŸ‘‰ Cantik melekap dimuka πŸ‘‰ Pelbagai pilihan warna πŸ‘‰ Murah dan sgt berbaloi 😘 Harga masih sama ====================== RM7 sehelai Postage RM8 ====================== Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #innerrm7
NEW COLOR INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni πŸ‘‰ Dibuat dari fabrik yg berkualiti πŸ‘‰ Teknik jahitan yg kemas πŸ‘‰ Cantik melekap dimuka πŸ‘‰ Pelbagai pilihan warna πŸ‘‰ Murah dan sgt berbaloi 😘 Harga masih sama ====================== RM7 sehelai Postage RM8 ====================== Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #innerrm7
Assalammualaikum & selamat petang Dalam x sedar dah setahun sis jahit inner ni bermula raya haji tahun lepas πŸ˜‡ sekejap je rasa dah setahun.. . Dlm setahun ni mcam2 pngalaman sis lalui tp tu pun blom ckup tuk jadi bisneswomen berjaya lagi..makin kita belajar makin byk yg kita xtau 😌😌 . Insha allah byk plan yg besar sis nak buat..semoga rezeki sentiasa ada utk kita semua 😍😍😍 . #motivasi #setahunsudah #semangat #bisneswomen #jahitkecilkecilan #innersnowcap #innersnowcapmurah #innerbungkus #innermurah #inner #innercantik #innercantikmelekap #homemadeinner
😍😍😍😍 X sangka boleh siap mlm ni πŸ˜‡πŸ˜‡ . Esok la sis update warnanya.Nak cari bunga lagi kan..hehe #restock #stockdahsiap #homemadeinner #innermurah #innerbungkus #innersnowcap #innersnowcapmurah #innercantik #bykkaler #warnawarni #colorfulinner #innermacamneelofa #jebatinner
Assalamualaikum semua Terang betul kaler malam ni πŸ˜‹.Tgh syok2 menjahit benang pulak habis.Tu la dugaan masa mnjahit.Tu x kira ngn anak yg kuat menolong πŸ˜‚ .. . Pkai inner warna terang ni best sbb klau tudung kita senget pun still cantik πŸ˜„.sbb tu la sis suka pkai inner terang 🌞🌞 . . #innermurah #innerbungkus #innerviral #innersnowcap #innersnowcapmurah #innercantik #innercantikmelekap #innerjahitsendiri #homemadeinner #sisjahitsendiri #semenyih #kajang
Assalammualaikum & selamat ptg Siap potong semua dah.Yang depan siap jahit.yg blkg tggu turn πŸ˜ƒ Insha allah mggu depan settle semua.Boleh pilih dlu mana yg berkenan.Sis dah cop kaler kuning 😍 #innermurah #innerbungkus #innersnowcap #innersnowcapmurah #innerviral #inner #innercantik #innercantikmelekap #innerwarnawarni #homemadeinner #semenyih #kajang #sisjahitsendiri #tukangjahit
Assalammualaikum Orang dah nak tido baru sis nk up pic baru πŸ˜….Tetibe semangat pulak mlm ni mnjahit kan So warna pertama mestilah warna pilihan ramai.Cepat order sbb dah ramai booking ni πŸ˜ƒ.Klau x kena tggu lagi la ye. #innersnowcap #innersnowcapmurah #innercantik #innercantikmelekap #homemadeinner #innerbungkus #innerviral #innerwarnawarni #jebatinner #innermurahmalaysia #innertudung #innermacamneelofa #innermurah
A soon to be honey garlicy rice mess of a food baby #homemadeinner #suppertime #madefromscratch
Assalamulaikum Seperti dijanjikan sis upload warna2 baru mggu ni πŸ˜ƒ Innersnow cap yg super duper best.Dibuat dari kain berkualiti.Tidak mudah kedut dan sejuk selesa 😍 PROMOSI πŸ“’πŸ“’πŸ“’ Semperna CNY ni sis berbesar hati nak buat special offer..BUY 5 FREE 1 😘😘 Apa lagi cepat la grab.Banyak pilihan warna kali ni tau πŸ˜‹ #promosicny #promosi #jimat &murah #innersnowcap #innermurah #innerviral #innerjahitsendiri #innerpalingmurah #innermurahgiler #innerwarnawarni #innerjahitsendiri #homemadeinner #jebatinner #innerbungkus #innercantik #innercantikmelekap #innerxsakittelinga
Assalamulaikum Seperti dijanjikan sis upload warna2 baru mggu ni πŸ˜ƒ Innersnow cap yg super duper best.Dibuat dari kain berkualiti.Tidak mudah kedut dan sejuk selesa 😍 PROMOSI πŸ“’πŸ“’πŸ“’ Semperna CNY ni sis berbesar hati nak buat special offer..BUY 5 FREE 1 😘😘 Apa lagi cepat la grab.Banyak pilihan warna kali ni tau πŸ˜‹ #promosicny #promosi #jimat &murah #innersnowcap #innermurah #innerviral #innerjahitsendiri #innerpalingmurah #innermurahgiler #innerwarnawarni #innerjahitsendiri #homemadeinner #jebatinner #innerbungkus #innercantik #innercantikmelekap #innerxsakittelinga
Assalamulaikum Seperti dijanjikan sis upload warna2 baru mggu ni πŸ˜ƒ Innersnow cap yg super duper best.Dibuat dari kain berkualiti.Tidak mudah kedut dan sejuk selesa 😍 PROMOSI πŸ“’πŸ“’πŸ“’ Semperna CNY ni sis berbesar hati nak buat special offer..BUY 5 FREE 1 😘😘 Apa lagi cepat la grab.Banyak pilihan warna kali ni tau πŸ˜‹ #promosicny #promosi #jimat &murah #innersnowcap #innermurah #innerviral #innerjahitsendiri #innerpalingmurah #innermurahgiler #innerwarnawarni #innerjahitsendiri #homemadeinner #jebatinner #innerbungkus #innercantik #innercantikmelekap #innerxsakittelinga
Assalamulaikum Seperti dijanjikan sis upload warna2 baru mggu ni πŸ˜ƒ Innersnow cap yg super duper best.Dibuat dari kain berkualiti.Tidak mudah kedut dan sejuk selesa 😍 PROMOSI πŸ“’πŸ“’πŸ“’ Semperna CNY ni sis berbesar hati nak buat special offer..BUY 5 FREE 1 😘😘 Apa lagi cepat la grab.Banyak pilihan warna kali ni tau πŸ˜‹ #promosicny #promosi #jimat &murah #innersnowcap #innermurah #innerviral #innerjahitsendiri #innerpalingmurah #innermurahgiler #innerwarnawarni #innerjahitsendiri #homemadeinner #jebatinner #innerbungkus #innercantik #innercantikmelekap #innerxsakittelinga
Assalamulaikum Seperti dijanjikan sis upload warna2 baru mggu ni πŸ˜ƒ Innersnow cap yg super duper best.Dibuat dari kain berkualiti.Tidak mudah kedut dan sejuk selesa 😍 PROMOSI πŸ“’πŸ“’πŸ“’ Semperna CNY ni sis berbesar hati nak buat special offer..BUY 5 FREE 1 😘😘 Apa lagi cepat la grab.Banyak pilihan warna kali ni tau πŸ˜‹ #promosicny #promosi #jimat &murah #innersnowcap #innermurah #innerviral #innerjahitsendiri #innerpalingmurah #innermurahgiler #innerwarnawarni #innerjahitsendiri #homemadeinner #jebatinner #innerbungkus #innercantik #innercantikmelekap #innerxsakittelinga
Assalamulaikum Seperti dijanjikan sis upload warna2 baru mggu ni πŸ˜ƒ Innersnow cap yg super duper best.Dibuat dari kain berkualiti.Tidak mudah kedut dan sejuk selesa 😍 PROMOSI πŸ“’πŸ“’πŸ“’ Semperna CNY ni sis berbesar hati nak buat special offer..BUY 5 FREE 1 😘😘 Apa lagi cepat la grab.Banyak pilihan warna kali ni tau πŸ˜‹ #promosicny #promosi #jimat &murah #innersnowcap #innermurah #innerviral #innerjahitsendiri #innerpalingmurah #innermurahgiler #innerwarnawarni #innerjahitsendiri #homemadeinner #jebatinner #innerbungkus #innercantik #innercantikmelekap #innerxsakittelinga
Assalamulaikum Seperti dijanjikan sis upload warna2 baru mggu ni πŸ˜ƒ Innersnow cap yg super duper best.Dibuat dari kain berkualiti.Tidak mudah kedut dan sejuk selesa 😍 PROMOSI πŸ“’πŸ“’πŸ“’ Semperna CNY ni sis berbesar hati nak buat special offer..BUY 5 FREE 1 😘😘 Apa lagi cepat la grab.Banyak pilihan warna kali ni tau πŸ˜‹ #promosicny #promosi #jimat &murah #innersnowcap #innermurah #innerviral #innerjahitsendiri #innerpalingmurah #innermurahgiler #innerwarnawarni #innerjahitsendiri #homemadeinner #jebatinner #innerbungkus #innercantik #innercantikmelekap #innerxsakittelinga
Assalamulaikum Seperti dijanjikan sis upload warna2 baru mggu ni πŸ˜ƒ Innersnow cap yg super duper best.Dibuat dari kain berkualiti.Tidak mudah kedut dan sejuk selesa 😍 PROMOSI πŸ“’πŸ“’πŸ“’ Semperna CNY ni sis berbesar hati nak buat special offer..BUY 5 FREE 1 😘😘 Apa lagi cepat la grab.Banyak pilihan warna kali ni tau πŸ˜‹ #promosicny #promosi #jimat &murah #innersnowcap #innermurah #innerviral #innerjahitsendiri #innerpalingmurah #innermurahgiler #innerwarnawarni #innerjahitsendiri #homemadeinner #jebatinner #innerbungkus #innercantik #innercantikmelekap #innerxsakittelinga
Assalamualaikum Alhamdulillah siap semua untuk mggu ni πŸ˜‡.Nanti sis update gambar satu2. Banyak juga warna baru mggu ni so boleh la grab 2 3 helai kan πŸ˜‰.Dgar2 dah gaji.Boleh sgt la Innersnow cap material cotton lycra.Sgt selasa n sejuk.Yang penting x sakitkan telinga walau pkai waktu yg lama.Percaya la ckp sis sbb sis x pandai tipu2 ni πŸ˜ƒ #jebatinner #innersnowcap #innersnowcapmurah #innermurahsgt #innermurahgiler #innercantik #innerselesa #innercantikmelekap #innerwarnawarni #innerwarnapastel #homemadeinner #homemadesemenyih #sisjahit #innerjahitsendiri #jahitkatrumahje #innerberhantusgt
Assalamualaikum slmt tghari Arini cuaca ☁ je kan.okla tu klau panas kang xklua rumah pulak πŸ˜„ Warna tghari ni soft sikit.so boleh pkai dgn byk warna shawl kan πŸ˜ƒ Harga masih sama RM7.Postage RM8 #innersnowcap #innermurah #innermurahsgt #innercantik #innerviral #innerbungkus #innerjahitsendiri #sisjahit #jebatinner #innerwarnawarni #homemadeinner #homemade
Assalamualaikum Hari ni cuti so esok la kita pos ye πŸ˜ƒ ada yg join sekali pos tuk esok.Jgn la malu2 pm je sis 😊 #cutithaipusam #dudukrumahje #esokpos #innermurah #innermurahgiler #innerviral #innercantik #innersnowcap #innerbungkus #innerberhantusgt #jebatinner #sisjahit #innerjahitsendiri #homemade #homemadeinner
Assalamualaikum dan selamat pagi Seperti yg dijanjikan 😘😘. Yang ni warna n lembut lagi sopan..hui hui..setiap warna sis buat x byk tau..so cepat2 la grab sblm kehabisan 😍 Inner snowcap material Cotton lycra..sgt lembut selesa walau dipakai utk masa yg pnjg πŸ˜ƒ.Anti kedut dan x berbulu. Harga masih lagi sama RM7. #innermurah #innermurahgiler #innerpeace #innerviral #innercantik #innersnowcap #innerselesa #homemadeinner #homemade #innerjahitsendiri #sisjahit #bazar #semenyih #kajang #innerbungkus #innerrm7
Assalamualaikum dan selamat pagi Seperti yg dijanjikan 😘😘.Agak gelap tapi tetap manis..hui hui..setiap warna sis buat x byk tau..so cepat2 la grab sblm kehabisan 😍 Inner snowcap material Cotton lycra..sgt lembut selesa walau dipakai utk masa yg pnjg πŸ˜ƒ.Anti kedut dan x berbulu. Harga masih lagi sama RM7. #innermurah #innermurahgiler #innerpeace #innerviral #innercantik #innersnowcap #innerselesa #homemadeinner #homemade #innerjahitsendiri #sisjahit #bazar #semenyih #kajang #innerbungkus #innerrm7
Assalamualaikum selamat pagi 😍😍 Sis belum restock color baru tahun ni.Insha allah nextweek ye.Kainnye dah beli tp xtau bile nak jahit πŸ˜…πŸ˜† #innersnowcap #innerviral #innermurah #innercantik #jebatinner #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #innerrm7
Demam2 pun berjalan gak Sis pkai inner dusty rose tu.dulu rase pelik je pkai inner selain hitam skrg rasa cantik plak 😝😝 lgi cntik sbb sis pkai lipgloss by @sabun.story .cantik kan 😚 #innercantik #innerwarnawarni #homemade #homemadeinner #jebatinner #innerrm7 #innersnowcap #lipgloss
Assalamualaikum & selamat ptg Esok sis ada delivery.ada lagi ke nk join tuk esok πŸ˜ƒ.Klau ada boleh place order arini.pymnt sblm pkul 12 esok ye. #jebatinner #innermurah #innersnowcap #homemadeinner #sayajahitsayajual #innerjahitsendiri #homemadesemenyih #innercantik #innerwarnawarni
Assalamualaikum πŸ˜ƒ Color of today..Grey..kelabu..ikut la korang nak kelabu apa ye 😝 #jebatinner #innersnowcapsemenyih #innersnowcap #innermurah #innercantik #innerwarnawarni #homemadeinner #homemade #homemadesemenyih #innerviral #innerrm7 #innergrey
Selamat petang semua Arini xde mood jahit.Esok je smbung 😬. Ni 2 color wajib ada..eh dah msuk hukum wajib kan πŸ˜…. Sis xtau apa nama color ni sbb org jual kain tu pun x ckap.X mcam org yg letak nama color sume tu kan..sbb agen supplier dorang dah bagi nama.hehe.Letak la nama color tu milo n hijau lumut sudah la kan. Cepat order sblm dihabiskan πŸ˜‰ #jebatinner #innercantik #innerwarnawarni #homemadeinner #homemadesemenyih #semenyihinner #innermurah #innerbungkusviral #innerrm7
Assalamualaikum Feedback dri akk yg cun ni.Time kasih beli ngn acik.( acik tu name glemer sis 😝 ) #jebatinner #homemadeinner #homemadeinnersnowcap #homemade #innerviral #innerrm7 #innermurah #tailorsemenyih #semenyihhomemade #innerbungkus #innerbungkusviral #innercantik
risau terkeluar rambut, longgar tak betul2 melekap...kami takkan kecewa kan anda..... ramai yang dah dapat kan dan repeat order.... #innerneck #adana #melekap #owsomeinner #melekapstyle #homemadeinner #innermeletop #ganuinner #innermalaysia #innershawl #tudungbawal #tutorial #shawlturtorial #fattzura
Assalamualaikum Hujan la petang ni..xleh menjahit takut kilat ⚑ guruh semua ada 😡.Esok je la kita smbung menjahit lgi ye. . . Tu antara color2 baru yg sis restock.boleh la tgk2 dlu.Dah siap sis update lain ye 😊 Inner yg Super Duper Best RM7 je wasap 012 288 2796 atau link kat bio #innersnowcap #jebatinner #innerbungkus #innerjahisendiri #innercantik #innersnowcapmurah #sayajahitsayajual #homemadeinner #shawljahitsendiri #inner
next page →