#homemadeinner

86 posts

Loading...
NEW COLOR !! TOP SALE INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni 👉 Dibuat dari fabrik yg berkualiti 👉 Teknik jahitan yg kemas 👉 Cantik melekap dimuka 👉 Pelbagai pilihan warna 👉 Murah dan sgt berbaloi 😘 Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #madeinmalaysia #innerjahitsendiri #snowcapinnermurah
NEW COLOR !! TOP SALE INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni 👉 Dibuat dari fabrik yg berkualiti 👉 Teknik jahitan yg kemas 👉 Cantik melekap dimuka 👉 Pelbagai pilihan warna 👉 Murah dan sgt berbaloi 😘 Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #madeinmalaysia #innerjahitsendiri #snowcapinnermurah
NEW COLOR !! TOP SALE INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni 👉 Dibuat dari fabrik yg berkualiti 👉 Teknik jahitan yg kemas 👉 Cantik melekap dimuka 👉 Pelbagai pilihan warna 👉 Murah dan sgt berbaloi 😘 Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #madeinmalaysia #innerjahitsendiri #snowcapinnermurah
NEW COLOR !! TOP SALE INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni 👉 Dibuat dari fabrik yg berkualiti 👉 Teknik jahitan yg kemas 👉 Cantik melekap dimuka 👉 Pelbagai pilihan warna 👉 Murah dan sgt berbaloi 😘 Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #madeinmalaysia #innerjahitsendiri #snowcapinnermurah
NEW COLOR !! TOP SALE INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni 👉 Dibuat dari fabrik yg berkualiti 👉 Teknik jahitan yg kemas 👉 Cantik melekap dimuka 👉 Pelbagai pilihan warna 👉 Murah dan sgt berbaloi 😘 Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #madeinmalaysia #innerjahitsendiri #snowcapinnermurah
NEW COLOR !! TOP SALE INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni 👉 Dibuat dari fabrik yg berkualiti 👉 Teknik jahitan yg kemas 👉 Cantik melekap dimuka 👉 Pelbagai pilihan warna 👉 Murah dan sgt berbaloi 😘 Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #madeinmalaysia #innerjahitsendiri #snowcapinnermurah
NEW COLOR !! TOP SALE INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni 👉 Dibuat dari fabrik yg berkualiti 👉 Teknik jahitan yg kemas 👉 Cantik melekap dimuka 👉 Pelbagai pilihan warna 👉 Murah dan sgt berbaloi 😘 Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #madeinmalaysia #innerjahitsendiri #snowcapinnermurahI
Overnight nak siapkn warna ni..belum jahit dah ramai order tau..😄😄 Ada banyak lagi warna baru..insha allah next week siap..😇😇😇 #jebatbynitacouture #innersnowcapmurah #innersnowcap #snowcapinner #innerviral #innerbungkus #innerberhantu #innercantikmelekap #innerxsakittelinga #innerwarnawarni #mustard #favouritecolor #homemadeinner #sisjahitsendiri #semenyih #kajang
Assalamualaikum 😍😍 NEW COLOR !! TOP SALE INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni 👉 Dibuat dari fabrik yg berkualiti 👉 Teknik jahitan yg kemas 👉 Cantik melekap dimuka 👉 Pelbagai pilihan warna 👉 Murah dan sgt berbaloi 😘 Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #madeinmalaysia #innerjahitsendiri #snowcapinnermurah #innerlovers #homemadeinner
닭볶음탕 마무리는 얼음동동띄운 보리차 . 시판 양념처음 사용해보는데 매콤하니 완전 맛있다! 한국가면 쟁여와야지~~ . Dakbokkeumtang(Spicy braised chicken) Boricha(Roasted barley tea) . #유학생 #유학생요리 #유학생활 #자취생 #자취생요리 #요리스타그램 #요리 #집밥 #foreignstudent #internationalstudent #selfboardingstudent #homemade #homemadecook #homemeal #homecookmeal #dinner #homemadeinner #저녁밥상 #저녁밥 . #닭볶음탕 #보리차 #chicken #tea #무생채 #백설 #백설닭볶음탕양념
비오는 날에간단하게 무생채 비빔밥과 된장국 Simple dinner on a rainy day Mu-saengchaeBibimbap(Mixed rice with Shrreded white radish) Doenjqngguk(Soybeaan paste soup) . #유학생 #유학생요리 #유학생활 #자취생 #자취생요리 #요리스타그램 #요리 #집밥 #foreignstudent #internationalstudent #selfboardingstudent #homemade #homemadecook #homemeal #homecookmeal #dinner #homemadeinner #저녁밥상 #저녁밥 . #무생채 #무생채비빔밥 #비빔밥 #된장국 #radish #soup #soybeanpaste
배추찜, 달걀토마토볶음, 가지전 배추찜은 간단한 조리법에 비해 시원하고 담백하고 상큼한 맛을 가지고 있는 마성의 요리였다. 진짜 정말 너무너무 맛있었고 특히 배추의 시원한 맛이 잘 살려지는 요리라 술 먹은 다음날 먹어도 좋을듯하다. . 토마토달걀볶음은 언제해먹어도 맛있고 가지전이 살사소스랑 먹으니까 전 특유의 텁텁함을 잡아줘서 깔끔하니 맛있었다. . Steamed Chinese cabbage Tomato and egg stir-fry(番茄炒蛋) Gaji-jeon(Egg plant pancakes) with Salsa . . Steamed cabbage is a fantastic side dish. It is quick and easy and is an excellent companion to rice and so-ju(korea liquor.) . #유학생 #유학생요리 #유학생활 #자취생 #자취생요리 #요리스타그램 #요리 #집밥 #foreignstudent #internationalstudent #selfboardingstudent #homemade #homemadecook #homemeal #homecookmeal #dinner #homemadeinner #저녁밥상 #저녁밥 . #가지전 #배추찜 #토마토달걀볶음 #토달볶 #이연복배추찜 #番茄炒蛋 #steamedchinsecabbage #salsa #eggplantpancake #tomatoandegg #이연복배추찜따라하기
남은 치킨으로만든 치킨볶음밥과 미역국 베트남고추를 6개정도 넣었더니 맛이 화끈하니 자극적이여서 맛있다. Chicken Friedrich Miyeok-guk(seaweed soup) . #유학생 #유학생요리 #유학생활 #자취생 #자취생요리 #요리스타그램 #요리 #집밥 #foreignstudent #selfboarding #internationalstudent #homemade #homemadecook #homemeal #homecookmeal #dinner #homemadeinner #저녁밥상 #저녁밥 . #미역국 #치킨볶음밥 #chickenfriedrice #남은치킨 #남은치킨활용법 🍗 #seaweedsoup
[20181014] 녹두빈대떡 빗소리를 들으면서 먹고 싶었는데 날씨가 너무 선선하고 좋다. 하지만 그것 나름대로 나쁘지 않은것 같다. . 누가 막걸리좀 들고 오면 좋겠다 짠짠짠 . Today i made Bindaetteok(Mung bean pancake). Bineaettok is one of the 'jeon'(korean pancake) On rainy days, koreans like to eat 'jeon'(korea pancake) and drink 'makgeolli'(traditional korea liquor) Probably because the sizzling sound from frying jeon reminds people of raining sound. . #유학생 #유학생요리 #유학생활 #자취생 #자취생요리 #요리스타그램 #요리 #집밥 #foreignstudent #selfboarding #selfboardingstudent #homemade #homemadecook #homemeal #homecookmeal #dinner #homemadeinner #저녁밥상 #저녁밥 . #bindaetteok #mungbeanpancake #빈대떡 #녹두빈대떡 #오이스틱 #오이 #cucumber #cucumberstick
[201801011] 오랜만에 한식이 땡겨서 제육볶음에 양배추쌈 목막힐까봐 계란국도 같이 . JeYuk Bokkeum(fried spicy pork) Boiled cabbage for cabbage roll with Je Yuk Bokkeun Gyeran-guk(Korean egg drop soup) . #유학생 #유학생요리 #유학생활 #자취생 #자취생요리 #요리스타그램 #요리 #집밥 #foreignstudent #selfboarding #selfboardingstudent #homemade #homemadecook #homemeal #homecookmeal #dinner #homemadeinner #저녁밥상 #저녁밥 . #제육볶음 #고추장제육볶음 #양배추 #양배추쌈 #계란국 #friedspicypork #cabbage #eggsoup #gyeranguk
INNERSNOW CAP 😍😍😍 Assalamualaikum selamat petang.Sis nak share color innersnow cap yang ada. . Jgn tanya mana pergi bunga..Dah hilang x jumpa dah 😜.Color pun sis x tulis ikut no tu je senang kan 😊😄. . . INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni 👉 Dibuat dari fabrik yg berkualiti 👉 Teknik jahitan yg kemas 👉 Cantik melekap dimuka 👉 Pelbagai pilihan warna 👉 Murah dan sgt berbaloi 😘 Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #madeinmalaysia #innerjahitsendiri #snowcapinnermurah
NEW COLOR !! TOP SALE INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni 👉 Dibuat dari fabrik yg berkualiti 👉 Teknik jahitan yg kemas 👉 Cantik melekap dimuka 👉 Pelbagai pilihan warna 👉 Murah dan sgt berbaloi 😘 Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #madeinmalaysia #innerjahitsendiri #snowcapinnermurah #innerlover
Assalamualaikum 😃😃 Asik post miniskirt je kan kang lupa pulak sis ade INNERSNOW CAP NI 😅 Byk lagi tau color yang available..korang boleh pilih mana yang berkenan.Beli banyak2 boleh dapat free postage 😇😇. . . #redhotinnersnowcap #innersnowcap #innersnowcapmalaysia #homemade #innersnowcapmurah #homemadeinner #innerviral #innerberhantusgt #innercantikmelekap #innerwarnawarni #innerjahitsendiri #innertutupbelakang #innerlovers
NEW COLOR !! TOP SALE INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni 👉 Dibuat dari fabrik yg berkualiti 👉 Teknik jahitan yg kemas 👉 Cantik melekap dimuka 👉 Pelbagai pilihan warna 👉 Murah dan sgt berbaloi 😘 Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #madeinmalaysia #innerjahitsendiri #snowcapinnermurah #innerlovers
Assalamualaikum NEW COLOR !! TOP SALE INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni 👉 Dibuat dari fabrik yg berkualiti 👉 Teknik jahitan yg kemas 👉 Cantik melekap dimuka 👉 Pelbagai pilihan warna 👉 Murah dan sgt berbaloi 😘 Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #madeinmalaysia #innerjahitsendiri #snowcapinnermurah
Assalamualaikum.. NEW COLOR !! TOP SALE INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni 👉 Dibuat dari fabrik yg berkualiti 👉 Teknik jahitan yg kemas 👉 Cantik melekap dimuka 👉 Pelbagai pilihan warna 👉 Murah dan sgt berbaloi 😘 Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #madeinmalaysia #innerjahitsendiri #snowcapinnermurah
Assalamulaikum IT'S BACK 😍😍😍😍 Warna pujaan ramai kini kembali.Habis pusing 1 town nak cari warna ni saja.sis blom jahit pun lagi..baru siap ptg..tapi kalau ade yg nak order dlu boleh..kang abes pulak lgi 😁😁 #itsback #favouritecolour #innermurah #innersnowcap #snowcapinnermurah #innercantikmelekap #innerviral #innerwarnawarni #homemadeinner #semenyih
Assalamualaikum.... Ada ke yang berkenan dgn color ni.Nude cream n dusty rose.Klau ada wasap cepat tau..sbb stock dah tgal skit 😃😃😃 yang ni dah ada org punya.. #dustyrose #nudecream #favouritecolour #innersnowcap #innersnowcapmurah #innercantikmelekap #innerwarnawarni #innerjahitsendiri #homemadeinner #snowcapinnermurah #semenyih #murah2 #innerberhantusgt #palingmurah
Assalamualaikum selamat petang semua Esok sis nak ke sabah hehe 😆..Ada ke yg nak join slot delivery esok.Boleh la pilih2 mana berkenan 😊😊 #innermurah #innermurahmalaysia #snowcapinnermurah #homemadeinner #innerviral2018 #innercantikmelekap #innerbungkus #innerberhantusgt #innerwarnawarni
Assalamualaikum Salam Jumaat semua.semoga hari ini penuh dgn kebaikkan. NEW COLOR Nextweek baru sis bgtau lagi ye.Color2 yg lain still available.boleh pilih mana berkenan 😊😊 #innermurah #innersnowcapmurah #snowcapinnermurah #innerviral2018 #innercantikmelekap #innercantik #homemadeinner #innerbungkus #innerberhantusgt #innersejukselesa
NEW COLOR !! TOP SALE INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni 👉 Dibuat dari fabrik yg berkualiti 👉 Teknik jahitan yg kemas 👉 Cantik melekap dimuka 👉 Pelbagai pilihan warna 👉 Murah dan sgt berbaloi 😘 Harga masih sama ====================== RM7 sehelai Postage RM8 ====================== Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #innerrm7 #madeinmalaysia #innerjahitsendiri #snowcapinnermurah
NEW COLOR !! TOP SALE INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni 👉 Dibuat dari fabrik yg berkualiti 👉 Teknik jahitan yg kemas 👉 Cantik melekap dimuka 👉 Pelbagai pilihan warna 👉 Murah dan sgt berbaloi 😘 Harga masih sama ====================== RM7 sehelai Postage RM8 ====================== Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #innerrm7 #madeinmalaysia #innerjahitsendiri #snowcapinnermurah
NEW COLOR !! TOP SALE INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni 👉 Dibuat dari fabrik yg berkualiti 👉 Teknik jahitan yg kemas 👉 Cantik melekap dimuka 👉 Pelbagai pilihan warna 👉 Murah dan sgt berbaloi 😘 Harga masih sama ====================== RM7 sehelai Postage RM8 ====================== Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #innerrm7 #madeinmalaysia #innerjahitsendiri #snowcapinnermurah
NEW COLOR !! TOP SALE INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni 👉 Dibuat dari fabrik yg berkualiti 👉 Teknik jahitan yg kemas 👉 Cantik melekap dimuka 👉 Pelbagai pilihan warna 👉 Murah dan sgt berbaloi 😘 Harga masih sama ====================== RM7 sehelai Postage RM8 ====================== Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #innerrm7 #madeinmalaysia #innerjahitsendiri #snowcapinnermurah
Assalamualaikum Walaupun hitam tiada color lain masih ada 😃😃 Yang xada jangan dicari yang ada cepat di order 😆 Ni antara hot color juga.Petang2 nanti sis update satu2 ye.Skrg bz kasi anak makan 🍛.. . #innermurah #innersnowcap #innersnowcapmurah #snowcapinnermurah #snowcapinner #innerjahitsendiri #homemadeinner #innertudung #banyakwarna #innercantikmelekap #innertakpanas #innertaksakittelinga
Assalamualaikum Disebabkan masalah quality dari pihak supplier fav color x ada stock buat masa sekarang sehingga di beritahu.Harap maklum 😥😥😥 #hitamfavcolor #temporarysaja #innermurah #innersnowcap #snowcapinnermurah #innercantikmelekap #innercanti #innercantik #homemadeinner #semenyih #kajang #innerwarnawarni
Dah siap keje arini..Esok nak terbang ke pemiliknya 😍😍 Time to rest..esok sambung lagi..night & assalamualaikum 😴😴😴 #innersnowcap #innermurah #sisjahitsendiri #esokpost #innerviral #innercantikmelekap #innerwarnawarni #innercantik #homemadeinner #semenyih #innersejukselesa
Assalamualaikum semua Semperna hari kemerdekaan & ULANG TAHUN PERTAMA KAMI 😊😊 sis nak buat sale sikit la 🎊🎊🎊🎊 . =========================== BELI 5 PCS RM40 INC POSTAGE YE RM40 INC POSTAGE Cepat order ye sblm stok habis 😍😍 #merdekasale #saleinnersnowcap #salesampailicin #jualanmurah #freepostage #innersnowcap #innermurah #innerviral2018 #innercantikmelekap #innerwarnawarni #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih
NEW COLOR !! TOP SALE INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni 👉 Dibuat dari fabrik yg berkualiti 👉 Teknik jahitan yg kemas 👉 Cantik melekap dimuka 👉 Pelbagai pilihan warna 👉 Murah dan sgt berbaloi 😘 Harga masih sama ====================== RM7 sehelai Postage RM8 ====================== Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #innerrm7
NEW COLOR INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni 👉 Dibuat dari fabrik yg berkualiti 👉 Teknik jahitan yg kemas 👉 Cantik melekap dimuka 👉 Pelbagai pilihan warna 👉 Murah dan sgt berbaloi 😘 Harga masih sama ====================== RM7 sehelai Postage RM8 ====================== Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #innerrm7
NEW COLOR INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni 👉 Dibuat dari fabrik yg berkualiti 👉 Teknik jahitan yg kemas 👉 Cantik melekap dimuka 👉 Pelbagai pilihan warna 👉 Murah dan sgt berbaloi 😘 Harga masih sama ====================== RM7 sehelai Postage RM8 ====================== Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #innerrm7
NEW COLOR INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni 👉 Dibuat dari fabrik yg berkualiti 👉 Teknik jahitan yg kemas 👉 Cantik melekap dimuka 👉 Pelbagai pilihan warna 👉 Murah dan sgt berbaloi 😘 Harga masih sama ====================== RM7 sehelai Postage RM8 ====================== Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #innerrm7
NEW COLOR INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni 👉 Dibuat dari fabrik yg berkualiti 👉 Teknik jahitan yg kemas 👉 Cantik melekap dimuka 👉 Pelbagai pilihan warna 👉 Murah dan sgt berbaloi 😘 Harga masih sama ====================== RM7 sehelai Postage RM8 ====================== Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #innerrm7
NEW COLOR INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni 👉 Dibuat dari fabrik yg berkualiti 👉 Teknik jahitan yg kemas 👉 Cantik melekap dimuka 👉 Pelbagai pilihan warna 👉 Murah dan sgt berbaloi 😘 Harga masih sama ====================== RM7 sehelai Postage RM8 ====================== Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #innerrm7
NEW COLOR INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni 👉 Dibuat dari fabrik yg berkualiti 👉 Teknik jahitan yg kemas 👉 Cantik melekap dimuka 👉 Pelbagai pilihan warna 👉 Murah dan sgt berbaloi 😘 Harga masih sama ====================== RM7 sehelai Postage RM8 ====================== Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #innerrm7
NEW COLOR INNER SNOW CAP.Pelbagai pilihan warna dari yg lembut hingga la yg terang benderang. Yang best pasal inner ni 👉 Dibuat dari fabrik yg berkualiti 👉 Teknik jahitan yg kemas 👉 Cantik melekap dimuka 👉 Pelbagai pilihan warna 👉 Murah dan sgt berbaloi 😘 Harga masih sama ====================== RM7 sehelai Postage RM8 ====================== Cepat dapatkan sementara stock masih ada 😊 #innersnowcap #innermurah #innerbungkus #innerviral #innercantik #innercantikmelekap #innercantikselesa #innerwarnawarni #innersnowcapmalaysia #innerjahitsendiri #homemadeinner #semenyih #kajang #innerrm7
Assalammualaikum & selamat petang Dalam x sedar dah setahun sis jahit inner ni bermula raya haji tahun lepas 😇 sekejap je rasa dah setahun.. . Dlm setahun ni mcam2 pngalaman sis lalui tp tu pun blom ckup tuk jadi bisneswomen berjaya lagi..makin kita belajar makin byk yg kita xtau 😌😌 . Insha allah byk plan yg besar sis nak buat..semoga rezeki sentiasa ada utk kita semua 😍😍😍 . #motivasi #setahunsudah #semangat #bisneswomen #jahitkecilkecilan #innersnowcap #innersnowcapmurah #innerbungkus #innermurah #inner #innercantik #innercantikmelekap #homemadeinner
😍😍😍😍 X sangka boleh siap mlm ni 😇😇 . Esok la sis update warnanya.Nak cari bunga lagi kan..hehe #restock #stockdahsiap #homemadeinner #innermurah #innerbungkus #innersnowcap #innersnowcapmurah #innercantik #bykkaler #warnawarni #colorfulinner #innermacamneelofa #jebatinner
Assalamualaikum semua Terang betul kaler malam ni 😋.Tgh syok2 menjahit benang pulak habis.Tu la dugaan masa mnjahit.Tu x kira ngn anak yg kuat menolong 😂 .. . Pkai inner warna terang ni best sbb klau tudung kita senget pun still cantik 😄.sbb tu la sis suka pkai inner terang 🌞🌞 . . #innermurah #innerbungkus #innerviral #innersnowcap #innersnowcapmurah #innercantik #innercantikmelekap #innerjahitsendiri #homemadeinner #sisjahitsendiri #semenyih #kajang
Assalammualaikum & selamat ptg Siap potong semua dah.Yang depan siap jahit.yg blkg tggu turn 😃 Insha allah mggu depan settle semua.Boleh pilih dlu mana yg berkenan.Sis dah cop kaler kuning 😍 #innermurah #innerbungkus #innersnowcap #innersnowcapmurah #innerviral #inner #innercantik #innercantikmelekap #innerwarnawarni #homemadeinner #semenyih #kajang #sisjahitsendiri #tukangjahit
Assalammualaikum Orang dah nak tido baru sis nk up pic baru 😅.Tetibe semangat pulak mlm ni mnjahit kan So warna pertama mestilah warna pilihan ramai.Cepat order sbb dah ramai booking ni 😃.Klau x kena tggu lagi la ye. #innersnowcap #innersnowcapmurah #innercantik #innercantikmelekap #homemadeinner #innerbungkus #innerviral #innerwarnawarni #jebatinner #innermurahmalaysia #innertudung #innermacamneelofa #innermurah
A soon to be honey garlicy rice mess of a food baby #homemadeinner #suppertime #madefromscratch
Assalamulaikum Seperti dijanjikan sis upload warna2 baru mggu ni 😃 Innersnow cap yg super duper best.Dibuat dari kain berkualiti.Tidak mudah kedut dan sejuk selesa 😍 PROMOSI 📢📢📢 Semperna CNY ni sis berbesar hati nak buat special offer..BUY 5 FREE 1 😘😘 Apa lagi cepat la grab.Banyak pilihan warna kali ni tau 😋 #promosicny #promosi #jimat &murah #innersnowcap #innermurah #innerviral #innerjahitsendiri #innerpalingmurah #innermurahgiler #innerwarnawarni #innerjahitsendiri #homemadeinner #jebatinner #innerbungkus #innercantik #innercantikmelekap #innerxsakittelinga
Assalamulaikum Seperti dijanjikan sis upload warna2 baru mggu ni 😃 Innersnow cap yg super duper best.Dibuat dari kain berkualiti.Tidak mudah kedut dan sejuk selesa 😍 PROMOSI 📢📢📢 Semperna CNY ni sis berbesar hati nak buat special offer..BUY 5 FREE 1 😘😘 Apa lagi cepat la grab.Banyak pilihan warna kali ni tau 😋 #promosicny #promosi #jimat &murah #innersnowcap #innermurah #innerviral #innerjahitsendiri #innerpalingmurah #innermurahgiler #innerwarnawarni #innerjahitsendiri #homemadeinner #jebatinner #innerbungkus #innercantik #innercantikmelekap #innerxsakittelinga
Assalamulaikum Seperti dijanjikan sis upload warna2 baru mggu ni 😃 Innersnow cap yg super duper best.Dibuat dari kain berkualiti.Tidak mudah kedut dan sejuk selesa 😍 PROMOSI 📢📢📢 Semperna CNY ni sis berbesar hati nak buat special offer..BUY 5 FREE 1 😘😘 Apa lagi cepat la grab.Banyak pilihan warna kali ni tau 😋 #promosicny #promosi #jimat &murah #innersnowcap #innermurah #innerviral #innerjahitsendiri #innerpalingmurah #innermurahgiler #innerwarnawarni #innerjahitsendiri #homemadeinner #jebatinner #innerbungkus #innercantik #innercantikmelekap #innerxsakittelinga
Assalamulaikum Seperti dijanjikan sis upload warna2 baru mggu ni 😃 Innersnow cap yg super duper best.Dibuat dari kain berkualiti.Tidak mudah kedut dan sejuk selesa 😍 PROMOSI 📢📢📢 Semperna CNY ni sis berbesar hati nak buat special offer..BUY 5 FREE 1 😘😘 Apa lagi cepat la grab.Banyak pilihan warna kali ni tau 😋 #promosicny #promosi #jimat &murah #innersnowcap #innermurah #innerviral #innerjahitsendiri #innerpalingmurah #innermurahgiler #innerwarnawarni #innerjahitsendiri #homemadeinner #jebatinner #innerbungkus #innercantik #innercantikmelekap #innerxsakittelinga
Assalamulaikum Seperti dijanjikan sis upload warna2 baru mggu ni 😃 Innersnow cap yg super duper best.Dibuat dari kain berkualiti.Tidak mudah kedut dan sejuk selesa 😍 PROMOSI 📢📢📢 Semperna CNY ni sis berbesar hati nak buat special offer..BUY 5 FREE 1 😘😘 Apa lagi cepat la grab.Banyak pilihan warna kali ni tau 😋 #promosicny #promosi #jimat &murah #innersnowcap #innermurah #innerviral #innerjahitsendiri #innerpalingmurah #innermurahgiler #innerwarnawarni #innerjahitsendiri #homemadeinner #jebatinner #innerbungkus #innercantik #innercantikmelekap #innerxsakittelinga
Assalamulaikum Seperti dijanjikan sis upload warna2 baru mggu ni 😃 Innersnow cap yg super duper best.Dibuat dari kain berkualiti.Tidak mudah kedut dan sejuk selesa 😍 PROMOSI 📢📢📢 Semperna CNY ni sis berbesar hati nak buat special offer..BUY 5 FREE 1 😘😘 Apa lagi cepat la grab.Banyak pilihan warna kali ni tau 😋 #promosicny #promosi #jimat &murah #innersnowcap #innermurah #innerviral #innerjahitsendiri #innerpalingmurah #innermurahgiler #innerwarnawarni #innerjahitsendiri #homemadeinner #jebatinner #innerbungkus #innercantik #innercantikmelekap #innerxsakittelinga
Assalamulaikum Seperti dijanjikan sis upload warna2 baru mggu ni 😃 Innersnow cap yg super duper best.Dibuat dari kain berkualiti.Tidak mudah kedut dan sejuk selesa 😍 PROMOSI 📢📢📢 Semperna CNY ni sis berbesar hati nak buat special offer..BUY 5 FREE 1 😘😘 Apa lagi cepat la grab.Banyak pilihan warna kali ni tau 😋 #promosicny #promosi #jimat &murah #innersnowcap #innermurah #innerviral #innerjahitsendiri #innerpalingmurah #innermurahgiler #innerwarnawarni #innerjahitsendiri #homemadeinner #jebatinner #innerbungkus #innercantik #innercantikmelekap #innerxsakittelinga
Assalamulaikum Seperti dijanjikan sis upload warna2 baru mggu ni 😃 Innersnow cap yg super duper best.Dibuat dari kain berkualiti.Tidak mudah kedut dan sejuk selesa 😍 PROMOSI 📢📢📢 Semperna CNY ni sis berbesar hati nak buat special offer..BUY 5 FREE 1 😘😘 Apa lagi cepat la grab.Banyak pilihan warna kali ni tau 😋 #promosicny #promosi #jimat &murah #innersnowcap #innermurah #innerviral #innerjahitsendiri #innerpalingmurah #innermurahgiler #innerwarnawarni #innerjahitsendiri #homemadeinner #jebatinner #innerbungkus #innercantik #innercantikmelekap #innerxsakittelinga
next page →