#homestay

604,522 posts

Loading...
PAKEJ TERBAIK PULAU REDANG! 🌟🔥 . Tak tahu nak bercuti ke mana pada tahun 2019? Rugi la kalau tak bercuti ke Pulau Perhentian, Pulau Redang dan Pulau Langkawi dengan pakej kami 🔥 . . Pakej kami amat berbaloi dan murah🔰. Whatsapp kami untuk sebarang pertanyaan. Klik link di bio 😉 . . Booking percutian anda mulai dari sekarang! BOOKING NOW! . Tag member-member anda kat sini untuk bercuti dgn kami #teamREDANG #teamPERHENTIAN #teamPANGKOR . . Thank you for choosing us! 😎 Let’s travel with Ebullient Travel & Tours! #ebullienttraveltours #pakejpercutianbajet #pakejpercutianmurah #islandpackages #redangisland #perhentianisland #langkawiisland #tiomanisland #pangkorisland #rawaisland #kapasisland #mabulisland #snorkeling #longbeach #jungletrekking #marinepark #islandhoping #underwaterworld #hotel #resort #chalet #homestay #tourism #visitmalaysia #cuticutimalaysia #kakitravel
PAKEJ TERBAIK PULAU REDANG! 🌟🔥 . Tak tahu nak bercuti ke mana pada tahun 2019? Rugi la kalau tak bercuti ke Pulau Perhentian, Pulau Redang dan Pulau Langkawi dengan pakej kami 🔥 . . Pakej kami amat berbaloi dan murah🔰. Whatsapp kami untuk sebarang pertanyaan. Klik link di bio 😉 . . Booking percutian anda mulai dari sekarang! BOOKING NOW! . Tag member-member anda kat sini untuk bercuti dgn kami #teamREDANG #teamPERHENTIAN #teamPANGKOR . . Thank you for choosing us! 😎 Let’s travel with Ebullient Travel & Tours! #ebullienttraveltours #pakejpercutianbajet #pakejpercutianmurah #islandpackages #redangisland #perhentianisland #langkawiisland #tiomanisland #pangkorisland #rawaisland #kapasisland #mabulisland #snorkeling #longbeach #jungletrekking #marinepark #islandhoping #underwaterworld #hotel #resort #chalet #homestay #tourism #visitmalaysia #cuticutimalaysia #kakitravel
The song of fire and ice. Snow hikes for the mornings, tandoor warmth for the nights. Find us on #Airbnb : Link in bio @mounthappynaggar #firewood #snowpile #winterdays #snowhikes
PAKEJ TERBAIK PULAU REDANG! 🌟🔥 . Tak tahu nak bercuti ke mana pada tahun 2019? Rugi la kalau tak bercuti ke Pulau Perhentian, Pulau Redang dan Pulau Langkawi dengan pakej kami 🔥 . . Pakej kami amat berbaloi dan murah🔰. Whatsapp kami untuk sebarang pertanyaan. Klik link di bio 😉 . . Booking percutian anda mulai dari sekarang! BOOKING NOW! . Tag member-member anda kat sini untuk bercuti dgn kami #teamREDANG #teamPERHENTIAN #teamPANGKOR . . Thank you for choosing us! 😎 Let’s travel with Ebullient Travel & Tours! #ebullienttraveltours #pakejpercutianbajet #pakejpercutianmurah #islandpackages #redangisland #perhentianisland #langkawiisland #tiomanisland #pangkorisland #rawaisland #kapasisland #mabulisland #snorkeling #longbeach #jungletrekking #marinepark #islandhoping #underwaterworld #hotel #resort #chalet #homestay #tourism #visitmalaysia #cuticutimalaysia #kakitravel
Wat een lieve mensen bij Kalang Ulu! Dankjulliewel voor de goede zorgen. We hebben een geweldig tijd bij jullie gehad ❤️🙏 terimakasih! #dutchies #hotel #hotelkalangulu #berastagi #karo #indonesia #photography #sonyxperiaxzpremium #backpacker #homestay #premium #traveler
Penginapan Pantai sawarna drimba homestay penginapan perkamar sekitar Pantai sawarna fasilitas lengkap dgn harga tetap standard dgn lokasi strategis lebih dekat sekitar pantai pasir putih Tanjunglayar Pantai sawarna Kmi jg melayani booking via online, melayani booking dlm jumlah bnyak Dg harga untk pekamar: -250 rbu untk weekend -200 ribu untk weekdays Faailitas: -Free Wi-Fi -prkamar isi 2 bad untk 5-6 Orang -prkamar 1 bad untk 2-3 org -kipas angin -tv -free coffee, tea, air mineral -dapur umum -halaman parkir -kami tdak membatasi jmlah pengunjung senyamanya Drimba jg menyediakan -layanan cathring -layanan tour ke titik" lokasi wisata pantai sawarna(ojeg /sewa motor)ojeg travel Untk booking wa:087871531506 Atau lbih lengkap liat bio ya #sawarnabeach #penginapan #homestay #penginapansawarna #homestaysawarna #penginapanmurah #homestaymurah #homestaymurahsawarna #penginapanmurahsawarna #penginapan drimba#homestaydrimba #travell #travelling #adventure #wonderfullindonesia #pesonaindonesia #onecollor #banten #wisata #lebak #bayah #beautifull #tanjunglayar #pasirputih #legonpari #karangberem #karangtaraje #goalalay #goalangir #karangbokor #sawarnabeachbanten
Penginapan Pantai sawarna drimba homestay penginapan perkamar sekitar Pantai sawarna fasilitas lengkap dgn harga tetap standard dgn lokasi strategis lebih dekat sekitar pantai pasir putih Tanjunglayar Pantai sawarna Kmi jg melayani booking via online, melayani booking dlm jumlah bnyak Dg harga untk pekamar: -250 rbu untk weekend -200 ribu untk weekdays Faailitas: -Free Wi-Fi -prkamar isi 2 bad untk 5-6 Orang -prkamar 1 bad untk 2-3 org -kipas angin -tv -free coffee, tea, air mineral -dapur umum -halaman parkir -kami tdak membatasi jmlah pengunjung senyamanya Drimba jg menyediakan -layanan cathring -layanan tour ke titik" lokasi wisata pantai sawarna(ojeg /sewa motor)ojeg travel Untk booking wa:087871531506 Atau lbih lengkap liat bio ya #sawarnabeach #penginapan #homestay #penginapansawarna #homestaysawarna #penginapanmurah #homestaymurah #homestaymurahsawarna #penginapanmurahsawarna #penginapan drimba#homestaydrimba #travell #travelling #adventure #wonderfullindonesia #pesonaindonesia #onecollor #banten #wisata #lebak #bayah #beautifull #tanjunglayar #pasirputih #legonpari #karangberem #karangtaraje #goalalay #goalangir #karangbokor #sawarnabeachbanten
Penginapan Pantai sawarna drimba homestay penginapan perkamar sekitar Pantai sawarna fasilitas lengkap dgn harga tetap standard dgn lokasi strategis lebih dekat sekitar pantai pasir putih Tanjunglayar Pantai sawarna Kmi jg melayani booking via online, melayani booking dlm jumlah bnyak Dg harga untk pekamar: -250 rbu untk weekend -200 ribu untk weekdays Faailitas: -Free Wi-Fi -prkamar isi 2 bad untk 5-6 Orang -prkamar 1 bad untk 2-3 org -kipas angin -tv -free coffee, tea, air mineral -dapur umum -halaman parkir -kami tdak membatasi jmlah pengunjung senyamanya Drimba jg menyediakan -layanan cathring -layanan tour ke titik" lokasi wisata pantai sawarna(ojeg /sewa motor)ojeg travel Untk booking wa:087871531506 Atau lbih lengkap liat bio ya #sawarnabeach #penginapan #homestay #penginapansawarna #homestaysawarna #penginapanmurah #homestaymurah #homestaymurahsawarna #penginapanmurahsawarna #penginapan drimba#homestaydrimba #travell #travelling #adventure #wonderfullindonesia #pesonaindonesia #onecollor #banten #wisata #lebak #bayah #beautifull #tanjunglayar #pasirputih #legonpari #karangberem #karangtaraje #goalalay #goalangir #karangbokor #sawarnabeachbanten
Terima kasih atas kunjungannya di D'Java Homestay Unit Lempuyangan ya Mbak Novi dan Keluarga. Yuk guys nikmati kenyamanan dan pengalaman menginapmu juga selama liburan di Jogja bersama dengan homestay kami. Salam wisata Jogja 🤗 . . More Information : Dita 085290809567 WA/ Line . . #testimonyhotel #wisata #wisatajogja #jogjaistimewa #guesthouse #homestay #guesthousejogja #homestayjogja #guesthousejogja #nginapdijogja #backpackertojogja #backpackerindonesia #alunalunkidul #homestaykotajogja #testimonyhomestay #jogjaku #jogja #nginapjogja #homestaydijogja #dekatmalioboro #djavahomestay #homestaymurahdijogja #guesthousemurahdijogja #homestayjogjamurah #penginapanmurahdijogja #testimoninginapdijogja #pakejpercutian #pakejpercutianjogja #percutianjogja
Terima kasih atas kunjungannya di D'Java Homestay Unit Lempuyangan ya Mbak Novi dan Keluarga. Yuk guys nikmati kenyamanan dan pengalaman menginapmu juga selama liburan di Jogja bersama dengan homestay kami. Salam wisata Jogja 🤗 . . More Information : Dita 085290809567 WA/ Line . . #testimonyhotel #wisata #wisatajogja #jogjaistimewa #guesthouse #homestay #guesthousejogja #homestayjogja #guesthousejogja #nginapdijogja #backpackertojogja #backpackerindonesia #alunalunkidul #homestaykotajogja #testimonyhomestay #jogjaku #jogja #nginapjogja #homestaydijogja #dekatmalioboro #djavahomestay #homestaymurahdijogja #guesthousemurahdijogja #homestayjogjamurah #penginapanmurahdijogja #testimoninginapdijogja #pakejpercutian #pakejpercutianjogja #percutianjogja
🌹 COMFERTER SET QUEEN FITTED 5IN1🌹 . ✅ Comferter (200cm x 230cm) ✅ 1 Cadar Fitted (180cm x 200cm) ✅ 2 Sarung Bantal (53cm x 75cm) ✅ 1 Sarung Bantal Peluk (34cm x 112cm) ✅ Material : Cotton Silk . . 🍀 Lengkap Beg Plastik 🍀 Getah Keliling Cadar - Confirm Tegang! . . NORMAL PRICE : RM155 BEST PRICE : RM132 . Free pos semenanjung; RM10 kos pos sabah sarawak . ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ . Berminat boleh whatsapp k.ma 😊 . 0139114875 0139114875 0139114875 . #cadarfittedsingle #cadarfittedqueen #cadarqueen #cadarviral #cadarmurah . #teamSyaQist #sayajualonline #bazaarpaknil #bazaarmalaysia . #homestay #fattzura #kankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan #selangor #singapore #sabah #sarawak . #hadiahanak #hadiahbirthday #hadiahisteri #hadiahkahwin #cadar #hadiah #alastido #selafazcinta #maluapabossku #mirafilzah #zizanrazak #pujaanhatikanda
#serene This place is beyond the city #chaos , amidst the #woods and the #mountain , called as mirik basti... Along side you will find #orange #orchard and #peace . #night #life here is #magical , as this #homestay #offer their #guest with #barbecue and #bonfire and #delicious #homemade #food + If you are lucky enough to get #clear #sky , then #stargazing is a #treat . Reaching this place is a #task though as the #trail is a total #offroad , and you must have good hands to #drive / #ride through . DM / email if you would love to visit. #travelwithviento #travelphotography #travelindia
Look at the magnificent view from White Forest Suites @ The Robertson Bukit Bintang! What we provide is not just basic accomodations but also an experience. Stay tuned for more!
Alat Hawa Dingin. Alhamdulillah, #homestay ini ada 2 unit alat hawa dingin. Satu di bilik utama dan satu lagi di ruang tamu. Ada rezeki lebih, boleh tambah lagi in Sha Allah. . Ada yang suka bentangkan toto untuk tidur di ruang tamu. . Harga kami buat masa ni masih harga tahun lepas. RM160 semalam. . Kalau tengok harga di google, mahai sikit sebab rasanya dia ambik harga dari Booking.com. . Caj mahai sikit sebab kena bagi komisyen kat depa. . Kalau mai #pendang nanti, bermalam di #homestay kami na bosskur. #pendanghomestay #homestaypendang #cutisekolah #rayacina #penginapanmurah #homestaymurah #guesthouse #guesthousemurah
Alhamdulillah baru sahaja selesai penghantaran sebuah exora auto ke Kg Tapu, sewaan 2 hari ke Cameron Highland😍 Alhamdulillah terima kasih customer kakak kerana mempercayai perkhidmatan kami😍😘 Ad sape2 lagi nk selit booking . Kakak nk bg harga murah2 , harga kasih syg gitu😊 Wasap kakak sekarang laju2. Nk lagi mudah tekan je link di bio 👆🙏 #amazing #KualaTerengganu #Terengganudaruliman #keretasewaterengganu #keretasewabukitpayung #keretasewamarang #keretasewabajet #keretasewamurah #keretamurah #keretesewaganu #amazingterengganu #amazingterengganu2019 #homestay #hotel #airportstyle #lapanganterbangsultanmahmud #stesenbasterengganu
Hujung minggu plan nak buat apa ? Jom pi D'pulau tibang camp😎 Activities ♦️Jungle Tracking ♦️Burma Bridge ♦️Water Rafting ♦️Camp site ♦️Waterfall Abseiling Booking or inquiries Click bio👆 #dpulautibang #outdoor #waterrafting #teambuilding #campsite #malaysia #extreme #outdooractivities #homestay #shahalam #kualalumpur #usm #uitm #upm #uia #camp #jungletracking #outdoor #travel #malaysiatravel #whitewaterrafting
こんにちは☺️ 先日ホテルをご利用したコーギーのプリンちゃんです🐶 プリンちゃんは人もお散歩も大好きでいつも元気いっぱいです😘 ぷりぷりなお尻がとてもキュートで愛くるしいです😍 . . #DogSelect #トリミングサロン #ホテル #ホームステイ #ショートステイ #ドッグトレーニング #お散歩代行 #大田区 #世田谷区 #品川区 #愛犬 #わんちゃん #小型犬 #中型犬 #大型犬 #trimming #trimmingsalon #hotel #homestay #shortstay #dogtraining #instagood #dogstagram #instadog #instadogs #l4l
看看我 漂不漂亮 人家想你們了啦 快來初旭找我 罷拖罷拖🥴 / / / / / 地址: 嘉義縣番路鄉隙頂50-5號 Tapientien,T’AI-Wan, Taiwan 60247 / 聯絡電話:0931-843256(陳小姐) / #初旭民宿 #柴犬 #柴柴 #樂樂 #小冰 #阿里山民宿 #隙頂民宿 #嘉義民宿 #taiwan #chaiyi #dog #shibainu #homestay #accommodation #siding
The global granny.. It's not just like that Outlook Responsible Traveller calls her the Granny of varanasi. Defying challenges and barriers, defying conventional Indian notion of age, she reinvented herself to run the beautiful Granny's Inn. The homestay is not just a place to stay, it's a home which welcomes you with so much love and warmth. That's the true hospitality. This luxury cannot be matched with thickness of mattress or chandeliers worth millions. This is priceless. With her global family Granny Asha is the true global citizen #grannysinn #varanasi #indiaimmersion #banarasiya #banaras #kashi #ganga #ghatsofvaranasi #travel #indiatravel #travelbloggers #inspirational #instagram #instalove #unhotel #unhoteljourney #unhoteliers #hospitality #homestay #bedandbreakfast #globalambassadors
Trimakasih mb lisa dkk❤ Hati2 di jalan..lancar perjalanan kembali ke kota Bojonegoro..😇 See you again...@asrihomestay.mlg Asri homestay ...penginapan di kota Malang..Lokasi di daerah pusat oleh2 kripik tempe dan buah Malang..strategis ada di tengah kota dengan harga terjangkau, cocok jg sebagai tempat nginap sebelum ke Gunung Bromo Untuk info lebih lanjut silahkan kontak kami di : 1. 082230147009(telp dan wa) 2. 082244444570 ( telp dan wa) #homestaymalang #homestaystrategismalang #homestay #guesthousemalang #guesthouse #penginapanmalang #rumahsinggahmalang #penginapanmurahmalang #homestaysyariahmalang #penginapansyariahmalang #homestaymurahmalang
嗨嗨 大家好 我是小冰🐶 我現在是五個小毛球的爸爸喔,大家趕快來看我們哦(っ´▽`)っ❤️ / / / / / 地址: 嘉義縣番路鄉隙頂50-5號 Tapientien,T’AI-Wan, Taiwan 60247 / 聯絡電話:0931-843256(陳小姐) / #初旭民宿 #柴犬 #柴柴 #樂樂 #小冰 #阿里山民宿 #隙頂民宿 #嘉義民宿 #taiwan #chaiyi #dog #shibainu #homestay #accommodation #siding
take a seat ...
嗨嗨 大家好 我是樂樂🐶 如果想要看我快來初旭民宿找我❤️ / / / / / 地址: 嘉義縣番路鄉隙頂50-5號 Tapientien,T’AI-Wan, Taiwan 60247 / 聯絡電話:0931-843256(陳小姐) / #初旭民宿 #柴犬 #柴柴 #樂樂 #小冰 #阿里山民宿 #隙頂民宿 #嘉義民宿 #taiwan #chaiyi #dog #shibainu #homestay #accommodation #siding
💙SMILE a lot!!💙 🌻It’s free therapy 🌻 Come join⤵️⤵️⤵️ @honeybird_surfguide2018
next page →