#huzaifahwahumayra

15 posts

Loading...
#Repost @zirulafiq_ (@get_repost ) ・・・ Kalau kita sendiri nak orang tegur secara baik, kita terlebih dahulu kena lakukan macam tu. begitu juga jika ingin dihormati, kita terlebih dahulu kena hormat pada orang. . #muhasabahdiri #tausiyahcinta #dakwahislam #hijrahku #repost #share #qoutesoftheday #huzaifahwahumayra #TopRankRepost #hazirulafiq
💚Perbanyakkan selawat tanda kita cinta kepada Baginda Nabi Muhammad S.A.W. jangan lupa set target kita hari ni nak selawat berapa kali. Make sure kira tauuuu... so today... kita selawat 100kali ok.. mula sikit sikit dulu.. esok tambah lagi. Biar istiqomah. Moga moga kita dapat Syafaat dari Baginda Nabi nanti. 💕 Regrann from @zirulafiq_ - #muhasabahdiri #tausiyahcinta #dakwahislam #hijrahku #repost #share #qoutesoftheday #huzaifahwahumayra #TopRankRepost #hazirulafiq iamhafizah - #regrann
—————————— Kalau niat di hati pun sudah ke arah kemaksiatan, takkan ada beza langsung di antara perkara baik mahupun perkara buruk... Percayalah kataku ini, tak nak percaya sila mereput! Malas aku nak cerita panjang, busking lagi bagus! #Repost @syech_razie with @get_repost ・・・ Regrann from @zirulafiq_ - Berhiburlah dengan mengikut tuntutan syariah dan jangan sampai kita lalai. . #muhasabahdiri #tausiyahcinta #dakwahislam #hijrahku #repost #share #qoutesoftheday #huzaifahwahumayra #TopRankRepost #hazirulafiq @syech_razie
Regrann from @zirulafiq_ - Berhiburlah dengan mengikut tuntutan syariah dan jangan sampai kita lalai. . #muhasabahdiri #tausiyahcinta #dakwahislam #hijrahku #repost #share #qoutesoftheday #huzaifahwahumayra #TopRankRepost #hazirulafiq @syech_razie
Jangan pernah tidak hadir ke masjid kerana orang yang hadir ke masjid adalah orang yang mulia kerana telah menjadi tetamu Allah . . yes Of course,Full video in youtube . #muhasabahdiri #tausiyahcinta #dakwahislam #hijrahku #huzaifahwahumayra #hazirulafiq . #fauzandaulay - #regrann
zirulafiq_Jangan pernah tidak hadir ke masjid kerana orang yang hadir ke masjid adalah orang yang mulia kerana telah menjadi tetamu Allah . . yes Of course,Full video in youtube . #muhasabahdiri #tausiyahcinta #dakwahislam #hijrahku #huzaifahwahumayra #hazirulafiq . #fauzandaulay
@Regranned from @zirulafiq_ - Kehidupan ini penuh dengan jalan yang berliku yang perlu kita tempuhi . . Orang yang kuat, yang inginkan kejayaan pasti akan meneruskan perjalanannya, manakala orang yang lemah akan cepat mengalah . . #muhasabahdiri #tausiyahcinta #dakwahislam #hijrahku #repost #share #qoutesoftheday #huzaifahwahumayra #TopRankRepost #hazirulafiq - #regrann
#Repost @zirulafiq_ (@get_repost ) ・・・ Kenapa kita nak mempersoalkan takdir dari Allah sedangkan kesilapan yang berlaku itu dari kelemahan diri kita . . #muhasabahdiri #tausiyahcinta #dakwahislam #hijrahku #repost #share #qoutesoftheday #huzaifahwahumayra #TopRankRepost #hazirulafiq
#Repost @zirulafiq_ (@get_repost ) ・・・ Apabila lihat ada majlis ilmu janganlah kita lari dari majlis ilmu. Duduklah seketika untuk mendengarkan ilmu yang akan disampaikan . . Orang yang duduk didalam majlis ilmu akan diturunkan rahmat ke atasnya . . #muhasabahdiri #tausiyahcinta #dakwahislam #hijrahku #repost #share #qoutesoftheday #huzaifahwahumayra #TopRankRepost #hazirulafiq
@Regranned from @zirulafiq_ - Apabila lihat ada majlis ilmu janganlah kita lari dari majlis ilmu. Duduklah seketika untuk mendengarkan ilmu yang akan disampaikan . . Orang yang duduk didalam majlis ilmu akan diturunkan rahmat ke atasnya . . #muhasabahdiri #tausiyahcinta #dakwahislam #hijrahku #repost #share #qoutesoftheday #huzaifahwahumayra #TopRankRepost #hazirulafiq - #regrann