#ibelieve

1,003,670 posts

Loading...
Tí, ktorí v zázraky neveria, ich nikdy nežijú #letitsnow #snow #miracle #moment #believe #ibelieve #winter #wintertime #vysoketatry #magicmoments
Not all Mondays are as excitable & full of promise as this one 💫🎄🎁 Wishing you all festive fun with the lead-up to the Christmas holiday #happymonday #festivefun #Christmas #excitedlikeachild #ibelieve
“In the same way, let your light shine before others, that they may see your good deeds and glorify your Father in heaven.” ‭‭Matthew‬ ‭5:16‬. We are called to share the amazing Grace of God and the life changing words he says in bible. So many people are living darkness and have had darkness take over their life and they feel like there’s no way out and feel trapped with no hope and with no light in sight. Let us be their light in this life and help lead them out of the darkness they feel trapped in and bring them to the feet of God. He sent his son to die for EVERYONE. Not just for me or you, for rich or poor, for the black or white, for the male or female, but for EVERYONE! No matter what darkness you’ve come from or are in right now, God love for you is never ending and he is standing with arms wide open waiting to wrap his arms around you if you just look for him and call out his name on the time of trouble and doubt and darkness and we will shine so bright the darkness will never overcome you again for as long as keep trusting in God and staying strong in the faith. You are LOVED by me and so many people and I’m praying for you. Yes, the person reading this right now i love you and I’m praying for you and great things are coming your way❤️ stay strong and believe God is gonna take care of you. - - - - - #ibelieve #yaweh #doyoubelieve #becourageous #Godsnotdead #christian #Jesus #God #Bible #lightinthedarkness #BeGodsLight #forgiven #loved #like #follow
Tomorrow we look to avoid elimination against one of the biggest powers in the NFL right now. #KeepPounding #IBelieve
อยากไปกินปู ดูทะเล 🍹🏖สาจ๋าสา 😍 ในส่วนของกางเกงวันนี้นั้น BELIEVE งายจ๊ะตัวเดียวเปรี้ยวทั่วโลก @believebkk2017 #believeleggings #activewear #gymwear #fitness #outfit #legging #picoftheday #yogawear #shopping #fashion #lovefashion #lifestyle #yoga #ช ุดออกกำลังกาย #goodvibes #กางเกงbelieve #believe #travel #ibelieve #ช ุดโยคะ #ibelievelegging #yogapants #like4likes #challengeyourself #igcommunity #igyogachallenge #yogisofinstagram #follow
Because I can’t send you all a Christmas card.... With love and thanks for all your incredible support this last six months x . . . . . .
Académie Royale de Musique, aka the #Opéra founded #1669 is place to be. Hope satu hari nanti salah satu anak aku dapat belajar sini.#paris #france #picturemerollin #javerd #jackeljawady #machiavellian #madchester #noremorse #probono #boizofmalaysia #ibelieve #goodlife #bbb #jbriot #johorism #pecahgelas #landdayak
#Sehatterussampailahiryababyboy # #IHope #IBelieve # Nothing is imposibble Ditahun kelahiranmu 2019 Tahun Kelahiran yang Baru #Yakinterjadi 😇#
What brings you gratitude? And what brings you Joy? Comment below and share because when you do it allows other people to feel the energy that you are having in that moment. And I honestly don't think there could be anything Kinder than that. The one for me has always been easier than the other. I am grateful for so much because of where I live and the opportunities I've had and the ability to become conscious of the fact that hardships are merely doorways but I can choose to walk through into a different experience. If I want to. But finding Joy was always a challenge. Why is that? Why do we hold ourselves back or define it as some intangible that only 'other people' have? I lived without those restrictions once and I'm finding my way back. Gratitude's always been my friend but joy, joy always seem to be hiding around the corner somewhere that I couldn't quite see. But how fun is it when you start to get out of your own way? Because the reason I couldn't see into the corners because it was my own Dark Shadow in the way, haha! Joy for me has come again in a new outlet of my creativity. In painting with the color and the energy and the joy of the experience. Using a medium that I can't control I'm learning to enjoy that very process. So tell me, what is it that brings YOU Joy! #findingjoy #joy energyhealer #higherself #crystalhealer #alchemist #spiritualgrowth #trustthejourney #theanswerlieswithin #faith #enlightened #spiritualthoughts #soulwork #selfawareness #iamthatiam #energyhealing #authenticself #universallove #ibelieve #equality #spiritualgifts #spiritualaf #alonetime #encouragement #happyquotes #lovewhatyoudo #spiritualhealing #mindbodyspirit #createdtocreate
MELANGKAH Pengkhotbah 11:4 Siapa senantiasa memperhatikan angin tidak akan menabur; dan siapa senantiasa melihat awan tidak akan menuai. Mau membuktikan janji Tuhan? Lakukan langkah iman, kerjakan sesuatu untuk mendapatkan hasil, bergerak maju Kalo gak bergerak gak akan memperoleh apapun. Ingin tau sesuatu, kalo berdiam diri gak ada jawaban. Ingin memiliki sesuatu, kalo kita gak mengerjakannya gak akan memeperolehnya. Tuhan bilang kalo Dia akan sertai setiap langkah kita, namun kadangkala kita terlalu lama berfikir dan mempertimbangkan sesuatu, sehingga ragu-ragu dalam melangkah dan mengambil keputusan sehingga ga ada hasil yang bisa kita capai dan peroleh. Karena gak ada tindakan apapun, hanya berfikir tentang untung dan rugi, jadinya cuma stuck dan begitu-begitu aja, ga ada perkembangan, pertumbuhan atau pun hasil apapun. Yakobus 2:17 Jika iman itu tidak disertai perbuatan, maka iman itu pada hakekatnya adalah mati Teman–teman tau ga sih kalo Firman Tuhan tuh ada untuk dilakuin, kalo hanya jadi wacana, dipikirkan dan direnungkan aja terus menerus tentu gak akan membuktikan apapun. Setiap tantangan ataupun pergumulan keliatannya emang sulit untuk dilewati, tapi dari setiap pengalaman hidup kita aja ternyata kita berhasil untuk melewatinya, pertolongan Tuhan akan tetap sama baik dulu, sekarang atau pun di masa yang akan datang. Kerjakan aja yang harus kita kerjakan biar Tuhan yang kerjakan apa yang jadi bagiannya. Jangan mengandalkan kekuatan sendiri, minta Tuhan untuk campur tangan supaya berhasil, kita ga pernah tau loh bagaimana cara Tuhan bekerja, percaya aja ia mampu mengerjakan hal-hal hebat dan luar biasa dalam hidup kita. Ayo sama-sama bergerak dalam iman. #youthforChrist #bible #holybible #bibleverses #verseoftheday #devo #dailydevo #renungan #quotesrohani #refleksirohani #believe #ibelieve #Christian #renungankristen #renunganharian #bibleverse #ayatalkitab
BERTEPUK SEBELAH TANGAN Bertepuk sebelah tangan, rasanya sedih ya denger hal ini. Gimana rasanya ketika kita udah deket sama orang, terus kejar-kejar, berkorban banyak hal, eh pas nyatain cinta malah ditolak dan bilang “kamu terlalu baik buat aku”. Sama halnya dengan cinta Tuhan ke kita, Tuhan itu udah ajak kita pdkt, ngejer-ngejer kita bahkan berkorban buat kita tapi ketika kita dipanggil kita malah bilang nanti dulu deh Tuhan, Tuhan itu terlalu baik buat gue, nunggu gue suci dulu baru gue mau. Lebih ironisnya lagi kita bahkan menghianati cinta Tuhan ke kita, kita malah lebih tertarik untuk mencintai dunia ini, padahal nggak berikan apa-apa ke kita dibanding membalasnya cinta Tuhan, yang jelas-jelas kita tau Dia pemberi segalanya pada kita. Pada Yohanes 13:1-5, kita membaca tentang cinta kasih yang diberikan Tuhan pada Yudas dibalas dengan penghianatan. Tuhan tau bahwa Yudas akan menghianati cinta-Nya Tuhan, tapi Tuhan tetap mengasihinya. Sama halnya dengan Petrus, Tuhan juga tau Petrus bakal menyangkal Yesus (Mat 26:75) tapi sedikitpun tidak mengurangi cinta-Nya Tuhan ke dia. Kita juga demikian, Tuhan tau cinta-Nya Tuhan bakal kita tolak, Tuhan tau kita bakal hianati Dia, tapi tidak mengurangi sedikit pun rasa cinta-Nya Tuhan ke kita, kenapa? Karena Tuhan tidak pernah salah menempatkan cinta-Nya. #youthforChrist #bible #holybible #bibleverses #verseoftheday #devo #dailydevo #renungan #quotesrohani #refleksirohani #believe #ibelieve #Christian #renungankristen #renunganharian #bibleverse #ayatalkitab
The Polar Express 🚂🎅🏽 #IBelieve
USE THE FORCE! . Yohanes 14:26 tetapi Penghibur, yaitu Roh Kudus, yang akan diutus oleh Bapa dalam nama-Ku, Dialah yang akan mengajarkan segala sesuatu kepadamu dan akan mengingatkan kamu akan semua yang telah Kukatakan kepadamu. . Dalam film STAR WARS ada kata2 andalan yaitu "Use The Force". The Force di film ini menggambarkan sebuah kekuatan yg tak terlihat, yg tak tersentuh, tapi bisa dirasakan bahkan bisa dikendalikan utk dipakai menjadi kekuatan super! . Kita juga punya tuh.. THE FORCE nya orang percaya, yaitu Roh Kudus, Tuhan sendiri. Bahkan Roh Kudus kita ini tak bisa dibatasi oleh apapun. Lukas 12:12 Sebab pada saat itu juga Roh Kudus akan mengajar kamu apa yang harus kamu katakan." . Jadi setiap pagi berdoalah, minta Super Power itu untuk memimpin kamu melalui hari mu. Setiap mengalami persoalan apapun, percintaan, problem keluarga, pertemanan, studi, pekerjaan, dan pelayanan, apalagi saat membantu orang atau mendengarkan curhat mereka, minta lah THE FORCE untuk memimpin kita mengatasi persoalan juga memberikan konsultasi yang benar bagi teman-teman kita dan melakukan perkara besar bersamaNya! . Lukas 11:13b Ia akan memberikan Roh Kudus kepada mereka yang meminta kepada-Nya." . Doa: Tuhan Yesus, pimpin kami melalui hari-hari kami. Kami butuh kekuatanMu, kami butuh Super Power itu yaitu Roh Kudus untuk memimpin setiap perkataan, pikiran dan tindakan kami. Sebab kami mau menjadi super hero terbaik utusan SurgaMu, jadi kami akan memakai Super Power itu agar kami jadi terang dan garam di dunia ini. Amin. . #youthforChrist #bible #holybible #bibleverses #verseoftheday #devo #dailydevo #renungan #quotesrohani #refleksirohani #believe #ibelieve #Christian #renungankristen #renunganharian #bibleverse #ayatalkitab
Верите в сказку? Я -да! 2 раза в год я жду чуда! В День Рождения и Новый Год! ❄️ Чудеса случаются только с теми, кто в них верит! 😉 #polarexpress #thepolarexpress #magic #ibelieve #полярныйэкспресс #фотосессияновосибирск #декорнск #декорновосибирск #новосибирск #photoshootinspiration #kidsphotoshoot
These are the Christmas Pjs I’ll be rocking on Christmas Eve.... who else has to have new pyjamas for Christmas Eve night? From @shopmatalan #ibelieve #unicorns #unicornstuff #loveunicorns #pyjamas #christmaseve #christmaspjs #tradition
I wrote #thisnewsong after we came home with the 🌲 I wanted to share #1stverse with you. I am happy to announce that #ibelieve at my core that it’s not Scott’s time yet. He #wontdie from #cancer this time, but it may take him someday. We look forward to hearing what the docs think for a treatment plan. I know #beginnings have an #end but it’s not his time yet. #toosexytodie #iloveourlife #wearethemillers #nomorecancer #kisscancergoodbye 🦋 “Life ain’t a pickle Preserved in a jar It’s all on the vine It don’t grow very far I met you in the garden on a CALI day My body broke into a sweat as I felt you lean my way... and when we touched, the colors danced. The flowers sang of our romance. I knew I had to hold you tight, Cuz seasons change overnight. Because on earth, the way it works is that beginnings have an end. There’s no break down or way to lay down forever… Or feel the rain on a stormy night… If under the sun you were never born.” 🎹 #songwriter #inspiredbyyou #originalsong #originalsinger #soulinspired #loveinspired #inspiredbylife #worldclasssmile #worldsbestfriend #worldsbestman #worldsbesthusband
I believe. . . . God is so good. Through being broken his grace is abundant. His love is fulfilling. He is love.
Gotta say, I’m bursting with pride for the mighty flames right now 🔥🔥🔥 #calgaryflames #flames #goflamesgo #ibelieve #allthewaytothecup #calgary #flamesfandownunder #proudcanadian
We are officially feeling Christmas-y after visiting the @slieve_donard_resort for Santa Express. It was magical for us as well as Annie & I am feeling like a child again! #ibelieve #tistheseason #mummy #daughter #mygirl #magical
Special customer! Evem father Christmas likes a personalised tee! . . . . . . . . . . . #santa #fatherchristmas #christmas2018 #therealsanta #themainman #feelingfestive #festivities #festive #christmas #crimbo #personalised #santagift #ibelieve #believer
"Amen! Blessings, Glory, Power, Might, Honour, Wisdom & Thanksgiving Belong To YHWH Forever & Ever. Amen!"🔥 I Am Blessed.🙏🏽 I Am Grateful.💯 I Am Thankful.🙌🏽 I Am Making A Difference Today. I Am A Blessing To You.☀️ I Am Doing ONLY The Will Of YHWH Most High To The Glory Of His Holy Name In Heaven.💯 I Am Letting My Light Shine To The Glory Of YHWH"🔥 Time Is Now✊🏽 It Is Well With My Soul 💯🙏🏽 #OneGOD #OneWay #YeshuaIsTheOnlyWay #Messiah #Covernant #AmBlessed #YouAreBlessed #WeAreBlessed #LoveOverFear #GoodOverEvil #Hope #ibelieve #faith #Possibilities #Greatness #Grateful #iBelieve #Glory #Justice #december #17 #monday #Motivation #africa #leadership #WeWillOverCome #ThyKingdomCome #OnPoint NiiDerKing🤴🏽 #luminary@drtylamptey @nakufoaddo @rakufoaddo
The #wardlightgarden at the brand new #victoriaward park was absolutely magical tonight. Highly recommend strolling over for this free holiday experience in this new #greenspace in #honolulu . . . . #luckywelivehawaii #melekalikimaka #christmasmagic #familytime #holiday #christmasinhawaii #lovemyboys #edwardjames #christmaslights #ibelieve
Where all my Santa believers at?🎅🏽🙋🏽‍♀️I am a believer, no matter how old I get. Miracle on 34th Street is a fabulous film that reminds me of the magic of Santa Claus✨What’s your favorite Santa movie?🎅🏽🌀 #merrychristmas #santaiscoming #ibelieve #santaclausiscomingtotown
Guess who came to our family Christmas party? #santa #ibelieve #iwishiwasakid
I literally always think of this quote before I go to bed because there are so many things I worry/stress about but I have to remind myself all the time about His promises. He is there for us through it all, and will take the burdens for us. God is so good. Goodnight loves. ❤
Been in this game for a while. Another throwback. Do you all know who this phenomenal woman is? #nuawdmusiq #independentartist #rnbmusic #miamiflorida #nuawdmusiq #nuawd #ibelieve #status #itunes #cdbaby #amazonmusic #googleplay #pattielabelle #pattielabellepie
Okay, so I woke up to play #dragonballlegends . I used 20 crystals for my daily discount. Bardock came through with Goku and finished off Frieza, which means there would be a guaranteed SPARKING. The next thing I knew, I FINALLY got the new SPARKING SUPER SAIYAN BROLY (SUPER). #dragonballz #dragonball #broly #supersaiyanbroly #ibelieve #esketit #dragonballsuper
I am not perfect but Jesus said I’m worth it. Say it to yourself and maybe you’ll even begin to remember this every day. :) #churchofchrist #christian #love #religion #ibelieve
Enjoy the world, and the wonderful gifts you have around you no matter how small they may be. Life is to short to be anything but grateful 💕🎄 . . . #Christmaseveryday #entrepreneurlife #gratitude #thankyouJESUS #grace #lovinglife #bossmom #sakuraborealis #faith #ibelieve #alwaysthankful #letmetellyoumystory #GodisGOOD
✨”Always believe that something magical is about to happen.”✨#magic #magical #ibelieve #ibelieveinmiracles
Yesss! 💚🦅🏈 #FlyEaglesFly #WeDidIt #FolesIsBack #IBelieve 🙌🏽
Met Santa ✅ Next Mission: become besties with Rudolph ❤️ 📸: @livtwin
今日は仕事で伊丹なので、ランチはいきなりステーキ。お得なランチスペシャル横目にやっぱりリブ😆さ、午後からも頑張ろ〜 Rib-eye steak for lunch. Now this easy to get in/eat quick to get out steak house is so popular in Japan. Everyone stays 15-20 minutes and go. Very economical 👍 #today #lunch #steak #ribeye #beef #lovers #beefbeefbeef #mediumrare #ikinaristeak #yummy #eco #new #style #food #foodie #いきなりステーキ #ランチ #ステーキ #リブ #肉 #肉肉肉 #いただきます から #ごちそうさまでした までが直ぐ #instafood #imstayummy #ibelieve #makeithappn
I Don’t know about you, But for me I am Declaring & Claiming it all In JESUS Name Amen!
Imagine finding this beautiful present on your doorstep. Thank you Julie for this amazing gift ❤️. #theartfulfairy #christmasmagic #ibelieve
A world where negativity could not grow and prosper 🤝👏 I almost cried. Can I send this to all the fandoms of kpop? We need this kind of thinking. We're very proud of you Ms Catriona! #Ibelieve
Santa is real. #ibelieve #meetmeunderthemistletoe 😉😘💋
Enjoyed a fantastic #christmas party with my family and team. This time next year 2019 will be even bigger and better. #TrustTheProcess #ibelieve #FaithFit #MindSet #TeamBuilding #positivevibes
💫Once upon a December... • • Грудень дійсно розпочався з приємностей: сніжок❄, перші зимові фото📷, посиденьки з @julia.velychko і перегляд фільму🎬. • • Коти, нехай у кожного з вас в грудні буде своя незабутня історія😽❤ • • #letitsnow #winter #snow #snowgram #instasnow #instawinter #wintergram #cold #portret #like4likes #likeforlikes #december #mood #wintermood #ilikeit #ibelieve #goodday
Stumbled upon the preparations for the #macysthanksgivingdayparade today #ibelieve
💫Жақсылық Жасап Жатқандай Көрінбеңдер, Жақсылық Жасаңдар Да Көрінбеңдер!💫 #mydream #ibelieve #imust #ican
Не потрібно багато слів💕 Просто напишу, що люблю її💞 @o_olkhova , я вже сумую😚 #my #friend #people_in_che #cherkassygram #insta_che #love_you #best #foreveryoung #nicegirls #miss_you #ibelieve #mylove #mygirl
See...they are real. If we teach those grandbabies the truth when they are young about Unicorns, they will always believe in the magic of their minds, in possibilities inside their imaginations and in the beauty of their dreams. 😍🦄✨💖👶🏻👵🏻🎯 . . #Unicornsarereal #ibelieve #unicorn #magical #magic #grandma #granddaughter #knowyourworth #instaunicorn #grandchildren #love #loveunicorns #girlpower #spiritualgangster #igkids #unicorns #grandaughterlove #positivevibes #goodvibes #believeinyourself #believe #faith #dreamer #dreamscometrue #dreambig #positivethinking #littlegirl #instalove #ibelieveinmagic #grandkids
next page →