#ig_greece

1,907,180 posts

Loading...
Chania Old Town. Charming: yay or nay ❔❓
I was made for sunny days☀️☀️
Free your mind ➿ Art: Exhibition 1436 KM
Go for it. Whether it ends good or bad, it was an experience.⛺🌲🌈🌻🗻 #scoutsofgreece #instalifo #vsco #ig_greece #wu_greece #1000mantilia
Banyak yang nanya di DM, Di Santorini mahal gak? Yang mahal di Santorini banyak tapi aku liat juga banyak yang murah2 kok kaya hostel gitu . jangan stay di pusat kota (pulau santorini dr ujung ke ujung cuma 2,5 jam, kalian kalo mau nginep di desa2nya aja), sewa motor asal siapin sim internasional - sewa atv per hari 25 euro coz it's fun aja, motor jauh lbh murah pastinya) . makan gyros/sovlaki 5 euro saja udah kenyaaang (ukuran eropa gitu loh) . buat orang-orang eropa yunani tujuan wisata bagus dan murah dan ternyata benar banget makanya aku suka bolak balik ke yunani walaupun sambil kerja:-) That's my stories this monday. How was your monday so far? . . . #thatview #view #cliff #caldera #architecture #architecturephotography #greekarchitecture #sky #skyporn #house #unique #white #blue #greek #greekcolors #picoftheday #photography #instagood #instatravel #travellinggreece #travelphotography #travellinggram #travelaroundtheworld #visitgreece #wu_europe #wu_greece #ig_exquisite #ig_greece #exquisite_greece #athensvoice
Come forth into the light of things, let nature be your teacher 🌿🍃 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Thanks @chartsa_mar for the click! 📸 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #instagood #instamood #boy #nationalpark #photo #naturelovers #nature #pic #natureboy #lifo #instalifo #instalifogreece #instaboy #cute #beauty #cool #igers #amazing #photooftheday #picoftheday #photography #ig_greece #greekboy #green
the sea-breeze and the freshing dew of dawn, whether we want them or not, happen part of 'Summer solstice' by George Seferis read it here: English➡️https://goo.gl/p7Do8G🇬🇧 Greek➡️https://goo.gl/EkQq8D🇬🇷 #skg #thessaloniki #sea #sunset #seferis #igdaily #ig_greece #poems #igpoetry
| seashore ⛵ | [📷 by @mykonosdrone ] ° ° ° Tag your photos with #best_of_Athens_only hashtag, follow @best_of_athens_only and get a chance to see your photo reposted at our page. Don't forget to visit the photographer’s account and like the pic there too. ° ° ° #athens #greece #sea #view #seaview #blue #beach #riviera #discoverathens #naturephotography #white #ig_athens #ig_greece #pictureoftheday #picoftheday #photography #travel #travelphotography #instagood #instapic #best_of_Athens_only #igersathens #exploreathens #visitathens #weekendvibes #drone #travelgram #traveladdict #wanderlust #dronephotography
👌🏼👌🏼
☆☆☆ΟΝΕ ΟF THE BEST☆☆☆ - - - - - - - - - - Photo by: @leonard_redmond ♡ Congratulations! ♡ - - - - - - - - - - ◇ Check his gallery! ◇ - - - - - - - - - - ■USE #to_thess ■ ■TAG @to_thess ■ - - - - - - - - - - #εσύ_το_θες ?
•Tree house king• 🤴 🌳
"...Έβλεπα τον ήλιο που ανέβαινε / και δε μου 'λειπε η ελπίδα. / Μα όλο και μ' έδιωχναν / απ' το φως της ημέρας / οι άνθρωποι..." ~ Ν. Βρεττάκος, Το λυπημένο τραγούδι της νιότης μου #sunrise #morning #sunrays #welcome #light #warmth #sea #seaside #flora #flowers #yellowtones #contrast #struggleforlight #innervoice #poetry #lyrics_meet_lens #blur #moodoftheday #photo_of_the_day #april2018 #northaegean #island #chios #ig_chios #ig_greece
Απομακρύνομαι από κάτι, σημαίνει και πλησιάζω κάπου | Κική Δημουλά #cheerstothenewbeginnings
next page →