#igers_jkt

389 posts

Loading...
Gong Xi Fa Cai! Special Chinese New Year hunting with them for 18 hours. From the temple to the beach. A perfect day to celebrate. This photo was out last we-fie before we finally decided to leave the fun area. Thank you @adelafxpradikta for the one kill shot of us! __ #bff #huntingmalam #igers_jkt #streetphotography #friendship #gongxifacai #imlek2018 #tahunanjing #garagarainstagram #indosp_dki #ancolcitybeach #thisismycity
The best of the new year. 1st picture I took on January 1st. It was a great sunset view. Didn't expect it's going to be that good tho. Because I used #expiredfilm that day. The 2nd and 3rd was just yesterday. I went for a sunset watch on #ChineseNewYear with some friends and catch this with my phonecam. Still perfect #sunset too! Happy new year, Chinese friends! ๐Ÿ˜‰ __ #xiaomionly #igers_jkt #explorejakarta #citytour #ancolcitybeach #indo35mm #hapedoang #kamerahpgw #thisismycity #beach #sun #eveningsky #skyporn #beautifulsky #sky #instameet #garagarainstagram #phonecamera #photohunt #gongxifacai #meishootfilm
Because wearing red can scarce away the evil spirits. It's the year of the Dog - what's your Chinese sign? __ Selamat mencari angpao, Selamat memberi angpao, Selamat berjudi, Selamat makan enak, Lupakan diet untuk sementara. Have a great celebration tomorrow, darlings! Cheers from our house to yours! __ #gongxifacai #imlek2018 #tahunanjing #igers_jkt #hapedoang #xiaomionly #ChineseNewYear #happynewyear #imlek #lampion #celebration #nofilter #redlamp
It's feels like one of those scene in #walkingdead but not really tho haha... Happy New Year's Eve for my fellow Chinese friends who celebrate the occasion. Tonight is all about family. Cleaning the house, family dinner and getting ready to get drunk. Cheers from our house to yours! GONG XI FA CAI! __ #huntingmalam #hapedoang #gongxifacai #imlek2018 #tahunanjing #igers_jkt #streetphotography #pointandshoot #xiaomyredmi4 #xiaomionly
I like looking at people eyes when they talking. They're the window of the souls. If you can even see the pupils, going big or small. That's when you can tell the person is excited. Watching the eyes movement, the twitching end of the mouth, the smirk on even the way one tilt the head. Everything has something to tell, unconsciously. If you ever watch 'Lie to Me' you can learn a lot about 'facial expressions' __ Waktu gue minta dia untuk membuka kacamatanya. Langsung protes, katanya matanya sipit. Jangan, ci. Tapi, gue tetep maksa. Waktu dikasih hasilnya, dia cuma bilang, oh gini maksudnya. Mengenal dan mengetahui model, mendengarkan hal yang dia suka dan malu untuk ditampilkan itu penting loh. Karena semakin nyaman model dengan permintaan pose kita, semakin dapet hasil yang kita mau. __ #sheshootfilm #35mm #filmneverdie #meionfilm #indo35mm #meishootfilm #meishootmodel #igers_jkt #garagarainstagram #nikonindonesia #meifotofilm
When I ask a friend to be a model. They often doubt about themselves. They replied me with questions, am I good? Are you sure? I can't pose! Those are the answers I get. But, exploring different aspects of human character in a #potrait is totally not that easy. But something about a picture indeed speaks louder than any captions. __ Kodak TMax 100 __ #sheshootfilm #35mm #filmneverdie #nofilter #filmisnotdead #camerafilm #indo35mm #blackandwhitephoto #noir #meionfilm #meionfilm #monochrome #modernphoto #igers_jkt #buyfilmnotmegapixels #nikonf50 #35mmback #bw_analog #bw #blackandwhite #potraitbercerita #analogipotrait
I'll always here, watching over you, princess __ Buat yang bilang gak pernah di ajak. Nih diajak, besok CFD yuks! Ktemuan depan sini. Pos polisi yang kemaren ada pose kerennya si Bor sama Udagi. Semoga cerah ceria! ๐Ÿ˜‰ __ Nikon F50 Agfa Vistaplus 200 Lab @soupnfilm __ #sheshootfilm #streetphotography #pointandshoot #filmisnotdead #35mmback #indo35mm #womenwhoshoot #soupnfilm #socialmedia #igers_jkt #garagarainstagram #nikonindonesia #nikon #cfdsunday #cfdjakarta
Spread your wings and fly away! That's the only way you can see the world. Open your mind in your heart and see with you brain. Be better and different. Because one day, people will come to you because you're strange, weird but a world trendsetter! Let's get some rest, soulless lovers. __ Nikon F50 Kodak Colorplus 200 Lab @artisanfilmlab __ #sheshootfilm #35mm #filmneverdie #nofilter #filmisnotdead #camerafilm #35mm #filmphotography #nikonindonesia #indo35mm #womenwhoshoot #soupnfilm #socialmedia #igers_jkt #buyfilmnotmegapixels #outdoor #35mmstreetphotography #nikonf50 #35mmback #meionfilm #meishootfilm
Donโ€™t break my heart before I give it to you | donโ€™t tell me no before I ask you to | donโ€™t say it doesnโ€™t fit before you try it on | thereโ€™s too much to lose to be wrong... - Freddy Stroma - Possibilities __ The lyric was from a very cheesy teenage movie. I love watching certain movies. But, once in a while I need this kind of movie to just be. Enjoy the story and the silliness and listening to the soundtrack. Sometimes, when you feel enough and blessed. Nothing else matters. Sweet dreams, lovers of the Universe. __ Tebak film lagi. Nyari point biar dapet roll. Gak ketebak - KCP 200 ๐Ÿ˜ __ #meishootfilm #indo35mm #womenwhoshoot #soupnfilm #socialmedia #igers_jkt #buyfilmnotmegapixels #outdoor #35mmstreetphotography #nikonf50 #35mmback #filmisnotdead #camerafilm #35mm #londoncameraproject #GGSGanalog #beranalogi #analogjakarta #kameratua #mainfilm
Let's take the shot, he said to me that day. Well, I do need a new profile pic. Let's do it, bro! Kenalin ini @indiedo aka Indro. Orang Solo yang kepelet sama orang Depok #colek @ManiakMusik. Waktu kemaren ketemuan dia lagi testing kamera digital barunya. Pas banget emang hunting sekitar #kotatua . Tapi, karena gue cuma punya analog, ya di jabanin lah. Mumpung baru masuk roll fresh dan cuaca mendukung. Akhirnya foto jadi tanpa muka dan lupa motoin mereka bertiga seperti tradisi ketemuan biasanya. Malah adanya foto wefie berempat. I bow myself to your experiences in facing the life you live in! Stay cool, bro! ๐Ÿ˜‰ __ #meishootfilm #meionfilm #garagarakaskus #bff #bestfriends #igers_jkt #buyfilmnotmegapixels #profile
When she goes nana na na... Waktu mau posting foto ini entah kenapa lirik lagu itu yang terlintas. Yang tau cerita tentang kita mungkin bosen yah dengernya? Tapi, sejarah itu memang patut ada dalam setiap perjalanan pertemanan. Walau jarang ketemu dan ngobrol. Pas giliran ketemu kayak reuni. Rame sendiri, banyak cerita hidup yang baru. Dia @maniakmusik dipanggil Liyah. Mulai dari ngeluh kekurusan gak bisa gemuk, sekarang kalo di foto bisa minta cariin #angle yang cakep yah, Mei, jangan kliatan gendut. Siap, Bu! Thank you for always be a dear friend! Hope this stays, until then. Kodak Colorplus 200 Lab @soupnfilm
I dare myself again to shoot them with film. This time, I get really close and fresh roll is in! Voila! Even if it's not a big stage or event. At least, I know this can works like a charm. Motret live musik lagi ah! Salah satu vokalis favorit @vkrosboi nih dari @teakustik band! __ Nikon F50 Agfa Vistaplus 200 Lab @soupnfilm __ #sheshootfilm #35mm #filmneverdie #filmisnotdead #35mmback #indo35mm #womenwhoshoot #soupnfilm #socialmedia #igers_jkt #buyfilmnotmegapixels #outdoor #35mmstreetphotography #nikonf50 #35mmback #filmisnotdead #camerafilm #stagephotography #GGSGanalog #potrait #meionfilm #sheshootfilm
Whatcha looking at? Hmmm... I met @shafiranwy accidentally because she literally pose in front of my table sitting position. Luckily enough @diditdwiliantoo was kind enough to let me join his session. So, the other roll get burned. But this one turned out good. Hopefully we can shoot some more? ๐Ÿ˜ __ Nikon F50 Superia 200 - 2012 Lab Modern Photo __ #modeling #igers_jkt #buyfilmnotmegapixels #outdoor #terfujilah #model #camerafilm #35mm #filmphotography #nikonindonesia #indo35mm #womenwhoshoot #instameet #garagarainstagram
So, it almost at the end of my #weddingphoto project. In this post I would like to introduced you to my relative uncle. He is the one that gave me the rolls of #superia200 . Apparently he had a film laundry too back in the days. Still have some big machines not being used anymore. Yet, he wants to sell them, if anyone actually interested. He used medium formats too, he said. While the rolls he gave me was the spare he almost threw away. Gladly! I saved them all and shared them with you. I'm just lucky, I guess. Still, curious about what he told me about some cameras he still put in the box. One day, I will go to look for them. Wonder what kind of treasures I'm going to find in his magic box full of cameras. Hmmm... __ Nikon F50 Ilford FP4 #magiclaundryroom @music_healing __ #sheshootfilm #35mm #filmneverdie #filmisnotdead #35mmback #retroikafilme #analog #bwanalog #noir #wedding #nikonf50 #love #family #igers_jkt #buyfilmnotmegapixels #camerafilm #35mm #filmphotography #nikonindonesia #meionfilm #indo35mm #ilfordphoto #ilford @ilfordphoto #ilfordfilm
Mungkin orang harus merasa 'gila' lebih dahulu untuk dapat mencapai apa yang namanya 'pengertian'. Terutama mengerti diri sendiri, dan mengerti apa yang diinginkan dalam hidup ini. Dalam benak saya berpikir bahwa ceritacerita yang terlontar tadi sore hanya salah satu adegan dalam film, canda tawa yang tercipta antara si A dan B juga merupakan adegan pendukung. Seakan tersadar dari mimpi, saya baru mulai mengerti ternyata selama ini saya sudah menjadi bagian dari film tersebut. Tanpa disadari. Mungkin juga karena obrolan yang terjadi kemarin sore atau malah karena sakit kepala yang bergayut dikepala mungil ini yang membuat semuanya menjadi seperti adegan film. Tapi, sudahlah. Saya terima semua itu dengan segala kepasrahan, semua adegan 4 dimensi yang bergulir dan saya sebagai salah satu pemeran utamanya, akan saya terima dengan lapang hati. Memang itulah kenyataan, karena inilah adegan kehidupan saya. Dunia yang memang diciptakan sesuai dengan keinginan saya, mereka yang terlihat diluar sana hanyalah pemeran figuran dalam hidup, dan semua adegan yang terjadi juga merupakan latar belakang dari film yang memang akan terus berputar. Bedanya peran yang saya mainkan dalam film ini, tidak dapat di putar kembali! Semua adegan berjalan maju, dan jika ingin melihat babak sebelumnya, hanya melalui potonganpotongan film berupa foto dadakan yang memang tercipta pada saat adegan tertentu, jika tidak. Pasrahkan saja! So, Don't depend on other people to make you happy, k? Percayalah pada dirimu sendiri, jika dirimu sudah bisa bahagia, maka seluruh dunia akan ikut berbahagia bersamamu! @30haribercerita #30haribercerita #30hcb1810 __ Nikon F50 Superia 200 - 2012 Lab Modern Photo
next page →