#igers_rantau

9,875 posts

Loading...
"Nikmat yang diberi percuma lantas nafsunya terus menggelupur" #vsart_my #lightroommalaysia #anakmudajohor #lightroommasters
Yesterday was my birthday & also remarks my 200th post in Instagram. Thank you friends and family for all your word & support Be Calm & Keep Gramming 💪 #vsart_my #lightroommalaysia #shotoniphone #anakmudajohor #lightroommasters
Betul lah yang pengalaman tu mematangkan. #vsart_my #lightroommalaysia #shotoniphone #anakmudajohor #lightroommasters
"luah" Satu silap kau yang mungkin kau tak nampak. Bila Sahabat kau nak luahkan apa dia Rasa, maybe dia rasa perlu semangat, maybe dia nak kongsi citer or pendpat, tapi kau marah atau palau dia, kau layan macam terpaksa. Bila ada sahabat ko dapat kawan yang care pasal dia. Kau terasa hati tak tentu pasal. Padahal kau tak pernah nak mendengar. #vscocam #vscojoho #wow_men #rftp #igerspadu #galeri_darahmuda #igersmuda #igersmelaka #igersjoho #kolumpo_igers #igersepmu #aperture_rabak #igersmalaysia #gf_malaysia #igersmy #kita_wiggers #mygeng_gua #thesmart_igers #Androiduser #igfeedsmenarik_ #founder_igers #themalaya_ig #igers_rantau #ruang_karya #Androidmalaysia #inicaraaku #futuskillersnap
"Sunyi" bila kita rasa sunyi kita cuba cari penceria hati tapi bukan semua tahu or nampak apa yang kita rasa sunyi pada tahap macam mana bila kita sunyi orang cakap cari lah member bila cari member tetap rasa yang sama beruntung la pada mereka yang sentiasa tidak rasa sunyi itu #vscocam #vscojoho #wow_men #rftp #igerspadu #galeri_darahmuda #igersmuda #igersmelaka #igersjoho #kolumpo_igers #igersepmu #aperture_rabak #igersmalaysia #gf_malaysia #igersmy #kita_wiggers #mygeng_gua #thesmart_igers #Androiduser #igfeedsmenarik_ #founder_igers #themalaya_ig #igers_rantau #ruang_karya #Androidmalaysia #inicaraaku #futuskillersnap
"You'll never find peace of mind until you listen to your heart.” Photo by: @amir_ased #shotoniphone #vsart_my #anakmudajohor #lightroommalaysia
"Them" Kadang kadang ayat yang paling terharu bila kawan baik kau cakap, "aku ni kan kawan baik kau, apa guna" Ayat ni lah yang takkan pernah buat kau giveup dengan semua benda bila kawan baik kau cakap macamtu. #vscocam #vscojoho #wow_men #rftp #igerspadu #galeri_darahmuda #igersmuda #igersmelaka #igersjoho #kolumpo_igers #igersepmu #aperture_rabak #igersmalaysia #gf_malaysia #igersmy #kita_wiggers #mygeng_gua #thesmart_igers #Androiduser #igfeedsmenarik_ #founder_igers #themalaya_ig #igers_rantau #ruang_karya #Androidmalaysia #inicaraaku #futuskillersnap
Melakukan kesilapan itu manusia dan memaafkan kesilapan itu ialah kemanusiaan 😇 Night @instagram ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #vsco #vscocam_my #vscomalaysia #gengVSCOcam #themalaysia_crew #igersmalaya #warung_gambar #StreetGrapherPutra #igfeedsmenarik_ #igers_rantau #igers_khalifa #igersputrajaya #igersmelaka #igersmuda #kolumpo_igers #themalaya_ig #malaysianig #my_genggua #ikutcarakita #sematnatang #thesmart_igers #ruang_karya #galeri_karya #KisahRemaja #KawanInstagram #cunbruh #wow_men #tonapadu #gila_shoot
"OneDay" Orang yang dah lama bersabar ni, one day dia akan fikir balik apa yang dia deserve & dia akan pilih jalan untuk bahagiakan diri sendiri selepas dah lama jadi bodoh bahagiakan orang yang tak appreciate dia. #vscocam #vscojoho #wow_men #rftp #igerspadu #galeri_darahmuda #igersmuda #igersmelaka #igersjoho #kolumpo_igers #igersepmu #aperture_rabak #igersmalaysia #gf_malaysia #igersmy #kita_wiggers #mygeng_gua #thesmart_igers #iphoneuser #igfeedsmenarik_ #founder_igers #themalaya_ig #igers_rantau #ruang_karya #iphonemalaysia #inicaraaku #futuskillersnap
"Meh Teman?" Bila selalu sorunk mula nk mintak Berteman,hidup kite xleh selalu sorunk2,kite perlukan Someone Utk Hiburkan Life Kite gak k...apa2 Selamat berhujung minggu Dr Saya DakTypoGraphyComot #vscocam #vscojoho #wow_men #rftp #igerspadu #galeri_darahmuda #igersmuda #igersmelaka #igersjoho #kolumpo_igers #igersepmu #aperture_rabak #igersmalaysia #gf_malaysia #igersmy #kita_wiggers #mygeng_gua #thesmart_igers #iphoneuser #igfeedsmenarik_ #founder_igers #themalaya_ig #igers_rantau #ruang_karya #iphonemalaysia #inicaraaku #futuskillersnap
next page →