#igersmalaya

906,362 posts

Loading...
Snapback , BaseballCap & T-shirt Customade !!! Sesuai untuk Hantaran ataupun Cenderahati . Custom logo sendiri atau tulisan nama anda pada Snapback @ T-shirt dengan kami . Jangan risau kami tiada had minimum pembelian . SATU PUN BOLEH™!. Snapback kami menggunakan teknik VELVET FLOCK , Custom Snapback / Baseball Cap 1pcs bermula rm69.90. Custom logo T-shirt 1pcs bermula rm29.90 Whatsapp untuk respon yang pantas 0148140675 #jammurahmalaysia #barangmurahmalaysia #kasutmurahmalaysia #boek #projektempatan #supportlokal #lokalbrand #lokalah #bisnesanakmuda #anakmalaysia #uitm #uia #kptm #sayajualsnapback #snapbackmurah #customcapmalaysia #customsnapbackmalaysia #snapbackmalaysia #ikutcarakita #capmurah #topimalaysia #topimurah #customsendiri #igshopmalaysia #igersmalaya #igersjohor #igerssarawak #igerspahang #igerssabah #sayajualtopibundle
BIG PROMO KEMBALI 📢📢📢 Khas pada para muslimah yang dikasihi 😘 . Assalamualaikum . Hai dear.. 🙋 . Promosi berakhir sehingga akhir tahun ini Kunjungi kami untuk dapatkan rawatan package promosi 💆💇 . Kami berada ipoh, kami ada menyediakan perkhidmatan rawatan rambut dan guntingan rambut serta penjagaan kuku tangan dan kaki manicure & pedicure💅 . Semperna akhir tahun ini kami membuat pelbagai promosi dan package istimewa. Promosi berakhir sehingga akhir hujung tahun ini 👍 . Boleh kunjungi kami di google map seroja d impian, No23a, selasar rokam 11, taman ipoh jaya. atau boleh hubungi direct kasuma - 0104040991 . Juga boleh datang secara walk in 😘 @serojadimpian Muslimahsalon . #muslimah #ipoh #igermalaysia #hairsalon #haircut #hairdo #hairdresser #hijabers #hijabmalaysia #vsco #vscocam #igers #igersmalaya #hijabfashion #muslimahsalon #hairstyle #hairtreatment #haircare #updo #instadaily #instagram #insta #muslimahspa #vscophiles #salunmuslimah #serojadimpian #salunrambut #reviewig #ɪɴsᴛᴀsʜᴏᴘᴍᴀʟᴀʏsɪᴀ
KENAPA KENA SPRAY MULUT DENGAN NORAESSENTIAL . Antara kelebihan NoraEssential 🌹Menghilangkan bau mulut 🌹Mewangi & menyegarkan 🌹Membasmi bakteria dalam mulut 🌹💯pati rose segar 🌹Tanpa alkohol 🌹Mesra solat 🌹HALAL . . #noraessential #perfumemulut #viral #pakarpenghilangbaumulut #mouthspray #Igersmalaya #vscomalaysia #universitimalaya #malaysia #igersmy #prismamalaysia #uitmshahalam #uia #terapiinstagram #sayajual #bazarpaknil #malaysia #fitmalaysia #like4like #likeforfollow #selafazcinta #fattzura #shopping #onlineshop #shahalam #brunei #cakapyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #buatyangbaikbaik #bazarpaknil
Makan 3 kapsul kulit dah CERAH‼️‼ ✔putih! ✔pinkis! ✔Gebu! ✔Glowing! . 👉 Bebas kimia 👉 Halal 👉 Tiada kesan sampingan . . ❌ . KESAN #BoosterWhitening !!! ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••☆ 💋 Perubahan tona kulit sehingga 5× lebih putih. 💋 Lebih gebu, lembap & TEGANG!!! 💋 Menaikkan seri rona merah jambu pada wajah. 💋 Menghilangkan parut 5× lebih cepat. 💋 Menhecutkan jerawat. 💋 Menyingkirkan toksin dalam badan. 💋 Memberikan tenaga. 💋 Menghilangkan jeragat yg hitam serta eyebag. . . Jika anda ingin memiliki kulit yang #Putih #Gebu #glowing ... Jom dapatkan yg Original sekarang!!! . WHATSAPP "BW" ke 0149666528 WHATSAPP "BW" ke 0149666528 WHATSAPP "BW" ke 0149666528 WHATSAPP "BW" ke 0149666528 . . #nurfazura #fattahamin #lelakikacak #handsome #suamikupalingsweet #melayuhandsome #cute #igersmalaya #instafamous #mawarrashid #syafiqkyle #aaronaziz #miaahmad #uqashasenrose #neelofa #fattahamin #zulariffin #jrevolusi #lelakibergaya #lelakimacho #abangsado #alifaziz #gambitsaifullah #aimanhakimredza #noradanish #nenosaysido #mirafilzah
Moroccan caftan The pretty miss arabe veil 2018
. mata rabun, pandangan kabur, penglihatan terhad. . Jangan risau EYE BEAUTY PREMIUM (Ebp) dah membantu ramai orang diluar sana yang mengalami masalah mata yang sama dengan anda.. . . Jangan tunggu lagi, jom selesaikan masalah mata anda dengan Produk EYEBEAUTY PREMIUM & EYEFOOD . Berminat boleh terus whatsapp 👇👇👇 . klik link dibawah http://idayusdiainunbeauty.wasap.my . #ejendiperlukan #dropshipneeded #ainunbeauty #produkmata #teamainunbeautysha #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #glukoma #eyebag #matalebam #matamerah #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #malaysia #bruneifm #singapura #sayajual #sayaj
. mata rabun, pandangan kabur, penglihatan terhad. . Jangan risau EYE BEAUTY PREMIUM (Ebp) dah membantu ramai orang diluar sana yang mengalami masalah mata yang sama dengan anda.. . . Jangan tunggu lagi, jom selesaikan masalah mata anda dengan Produk EYEBEAUTY PREMIUM & EYEFOOD . Berminat boleh terus whatsapp 👇👇👇 . klik link dibawah http://idayusdiainunbeauty.wasap.my . #ejendiperlukan #dropshipneeded #ainunbeauty #produkmata #teamainunbeautysha #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #glukoma #eyebag #matalebam #matamerah #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #malaysia #bruneifm #singapura #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline
. mata rabun, pandangan kabur, penglihatan terhad. . Jangan risau EYE BEAUTY PREMIUM (Ebp) dah membantu ramai orang diluar sana yang mengalami masalah mata yang sama dengan anda.. . . Jangan tunggu lagi, jom selesaikan masalah mata anda dengan Produk EYEBEAUTY PREMIUM & EYEFOOD . Berminat boleh terus whatsapp 👇👇👇 . klik link dibawah http://idayusdiainunbeauty.wasap.my . #ejendiperlukan #dropshipneeded #ainunbeauty #produkmata #teamainunbeautysha #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #glukoma #eyebag #matalebam #matamerah #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #malaysia #bruneifm #singapura #sayajual #sayajualmurah #ainunbeautyputrajaya
When I'm hungry with no snacks, I would sometime enter a MyNews convenience store & hope they have some Bananas in stock 😂 either that or I start hunting for a fruit vendor 😋 I can help you get lean & toned Personal Coaching available for the seriously driven 0162108927 Coach Kamil . #instafit #progress #gymlife #shredded #cardio #aesthetics #fitnessaddict #fitspiration #getfit #noexcuses #fitnessmodel #healthylife #fitnessmotivation #gymrat #dedication #physique #gains #lift #fitlife #fitnessjourney #beastmode #fitnesslife #thecreative #ig_malaysia #365malaysia #visitmalaysia #ig_malaysia #themalaya_ig #igersmalaya #KamilTransform #eatclean
. "...Aku tak tahu. Aku cuma buat. Maksud aku, Ia bukan sesuatu yang aku fikirkan. Aku cuma buat. Kadang-kadang kita buat sesuatu perkara…Sebanyak mana pun kita nak tarik balik, Kita tak boleh. ...Selalu macam tu, kau tahu? Saat hidup kita berubah... yang jatuhkan kita… Dan mengingatkan kita apa yang sebenarnya penting. Perkara tentang detik-detik itu, Ia datang dan ia pergi. Dan kadang-kadang… ia datang terlalu lambat."
Upon requests, we have extended pre order period till end of December 2018. Available size S - XXL . . Can requests long sleeve too! Your final chance to Pre Order our Istighfar Apparel! Place your Pre Order via . Whatsapp 0179042636. Happy Shopping! 😊 . #Tshirtislamic #IstighfarApparel #IsbirOutfit #FirstDesign #tshirtmuslimah #tshirt #baju #bajuislamik #bajumuslimah #igers #igersmalaysia #igersmalaya #igersindonesia #paidreviewmurah #paidreview #giftreviewmalaysia #giftreview #giftreviewmurah #dakwahislam #dakwah #usrahsantai #usrahhijrah #usrahfitrah #usrah HQ : @isbiroutfit
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ . "Wah cantiknya baju, ! . Mula-mula sis kita ni order untuk kakak dia, untuk buat hadiah hari jadi. Tapi bila dapat kat dia, dia pulak yang jatuh cintaaaaa. Terusss order 2 pasang lagi tau sebab mak dia pon nak jugaaakkk! Yang belum order kena cepat order sebelum kehabisan stok! ========================== Keistimewaan Blouse Atiqaa: ========================== ✔Material super best! Cotton thai silk yg sangat selesa tau. Serap peluh dan xperlu iron sgt. Lembut jee... ✔Mesra wuduk, jgn risau sebab dua2 pergelangan tgn Atiqaa ni ada zip. ✔Utk mommy pon boleh melaram sakan sbb Bf& Nursing friendly. Ada zip sorok 10 inci kt bahagian dada. ✔Design up to date! Design hi-low end curve top yg sgt cantik. ✔Ada poket ye.. Senang la nk letak fon ke kunci kereta ke kan. ✔Available size S - 2XL. ✔Loose cutting. ✔Tidak jarang. ✔Boleh mix&match dengan skirt ataupon seluar dan pallazo. . . Kalau berminat, terus whatsapp atau pm Min taw: +6013-930 6844 👗 "👆Click LINK di Bio " +6013-930 6844 👗 "👆Click LINK di Bio " +6013-930 6844 👗 "👆Click LINK di Bio " +6013-930 6844 👗 "👆Click LINK di Bio " #dakwah #islam #dakwahislam #paidreview #paidreviewmurah #igermalaysia #igersmalaysia #sayajual #lawak #igersmalaya #igersmy #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #nakfakta #love
ADAKAH INI PETANDA DUNIA AKHIR ZAMAN? … Gejala universal Masa depan umat manusia moden dihantui oleh reality dengan terjadinya perubahan iklim yang melampau, penggantian musim menjadi tidak terurus, kuantiti hujan berkurangan di suatu tempat, dan banjir disertai rebut yang dahsyat di kawasan-kawasan lain. … Ia dijangka berlaku pada kesemua penjuru dunia akan meningkatkan paras permukaan air laut antara 65-95 cm. Ia akan menenggelamkan Negara-negara kepulauan Pasifik dan sebahagian besar pulau-pulau Indonesia dan Polynesia. … Ekosistem subur akan musnah menjadi kekeringan dan kekurangan air bersih, pengeluaran pertanian akan terganggu. Kesan iklim dunia paling teruk akan berlaku pada Negara-negara membangun. Sektor pertanian sebagai pembekal makanan bagi umat manusia akan terkena kesan parah daripada perubahan iklim. … DAJJAL. Makhluk yang sudah diprediksikan hadir di akhir zaman, tak lama nanti akan keluar dan tampak di hadapan manusia. Sebelum kemunculannya, akan ada beberapa pertanda. Salahsatunya, perubahan iklim di bumi selama tiga tahun. Semoga kita semua selamat daripada ancaman DAJJAL dan tergolong daripada orang yang beriman. JOM dapatkan buku “Infinity War” dan koleksi “Best Seller” yang lain daripada penulisan @hadi_fayyadh di MPH, Popular dan agen-agen kami yang SAH. . . DAPATKAN SEGERA! +60179042636 . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #syurgabuatkupendosa #thelastkingdom #fayyadhtrooperssilver #fayyadhtrooperslegacy #igers #igersmalaysia #igersmalaya #igersindonesia #paidreviewmurah #paidreview #giftreviewmalaysia #giftreview #giftreviewmurah #dakwahislam #dakwah #usrahsantai #usrahhijrah #usrahfitrah #usrah #tarbiah #bukumotivasi @hadi_fayyadh
Bila lupa script be like 😅 @ryandeedat 2nd single #Propa ➡ January Let's follow @ryandeedat #Ryandeedat #Salimah #Ryandeedatpropa #Ryanersmy
Makan 2 botol Booster Whitening kulit dah CERAH‼️‼ ✔putih! ✔pinkis! ✔Gebu! ✔Glowing! . 👉 Bebas kimia 👉 Halal 👉 Tiada kesan sampingan . . ❌ . KESAN #BoosterWhitening !!! ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••☆ 💋 Perubahan tona kulit sehingga 5× lebih putih. 💋 Lebih gebu, lembap & TEGANG!!! 💋 Menaikkan seri rona merah jambu pada wajah. 💋 Menghilangkan parut 5× lebih cepat. 💋 Menhecutkan jerawat. 💋 Menyingkirkan toksin dalam badan. 💋 Memberikan tenaga. 💋 Menghilangkan jeragat yg hitam serta eyebag. . . Jika anda ingin memiliki kulit yang #Putih #Gebu #glowing ... Jom dapatkan yg Original sekarang!!! . WHATSAPP "BW" ke 0149666528 WHATSAPP "BW" ke 0149666528 WHATSAPP "BW" ke 0149666528 WHATSAPP "BW" ke 0149666528 . . #nurfazura #fattahamin #lelakikacak #handsome #suamikupalingsweet #melayuhandsome #cute #igersmalaya #instafamous #mawarrashid #syafiqkyle #aaronaziz #miaahmad #uqashasenrose #neelofa #fattahamin #zulariffin #jrevolusi #lelakibergaya #lelakimacho #abangsado #alifaziz #gambitsaifullah #aimanhakimredza #noradanish #nenosaysido #mirafilzah
Makan 2 botol Booster Whitening kulit dah CERAH‼️‼ ✔putih! ✔pinkis! ✔Gebu! ✔Glowing! . 👉 Bebas kimia 👉 Halal 👉 Tiada kesan sampingan . . ❌ . KESAN #BoosterWhitening !!! ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••☆ 💋 Perubahan tona kulit sehingga 5× lebih putih. 💋 Lebih gebu, lembap & TEGANG!!! 💋 Menaikkan seri rona merah jambu pada wajah. 💋 Menghilangkan parut 5× lebih cepat. 💋 Menhecutkan jerawat. 💋 Menyingkirkan toksin dalam badan. 💋 Memberikan tenaga. 💋 Menghilangkan jeragat yg hitam serta eyebag. . . Jika anda ingin memiliki kulit yang #Putih #Gebu #glowing ... Jom dapatkan yg Original sekarang!!! . WHATSAPP "BW" ke 0149666528 WHATSAPP "BW" ke 0149666528 WHATSAPP "BW" ke 0149666528 WHATSAPP "BW" ke 0149666528 . . #nurfazura #fattahamin #lelakikacak #handsome #suamikupalingsweet #melayuhandsome #cute #igersmalaya #instafamous #mawarrashid #syafiqkyle #aaronaziz #miaahmad #uqashasenrose #neelofa #fattahamin #zulariffin #jrevolusi #lelakibergaya #lelakimacho #abangsado #alifaziz #gambitsaifullah #aimanhakimredza #noradanish #nenosaysido #mirafilzah
Makan 2 botol Booster Whitening kulit dah CERAH‼️‼ ✔putih! ✔pinkis! ✔Gebu! ✔Glowing! . 👉 Bebas kimia 👉 Halal 👉 Tiada kesan sampingan . . ❌ . KESAN #BoosterWhitening !!! ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••☆ 💋 Perubahan tona kulit sehingga 5× lebih putih. 💋 Lebih gebu, lembap & TEGANG!!! 💋 Menaikkan seri rona merah jambu pada wajah. 💋 Menghilangkan parut 5× lebih cepat. 💋 Menhecutkan jerawat. 💋 Menyingkirkan toksin dalam badan. 💋 Memberikan tenaga. 💋 Menghilangkan jeragat yg hitam serta eyebag. . . Jika anda ingin memiliki kulit yang #Putih #Gebu #glowing ... Jom dapatkan yg Original sekarang!!! . WHATSAPP "BW" ke 0149666528 WHATSAPP "BW" ke 0149666528 WHATSAPP "BW" ke 0149666528 WHATSAPP "BW" ke 0149666528 . . #nurfazura #fattahamin #lelakikacak #handsome #suamikupalingsweet #melayuhandsome #cute #igersmalaya #instafamous #mawarrashid #syafiqkyle #aaronaziz #miaahmad #uqashasenrose #neelofa #fattahamin #zulariffin #jrevolusi #lelakibergaya #lelakimacho #abangsado #alifaziz #gambitsaifullah #aimanhakimredza #noradanish #nenosaysido #mirafilzah
Makan 2 botol Booster Whitening kulit dah CERAH‼️‼ ✔putih! ✔pinkis! ✔Gebu! ✔Glowing! . 👉 Bebas kimia 👉 Halal 👉 Tiada kesan sampingan . . ❌ . KESAN #BoosterWhitening !!! ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••☆ 💋 Perubahan tona kulit sehingga 5× lebih putih. 💋 Lebih gebu, lembap & TEGANG!!! 💋 Menaikkan seri rona merah jambu pada wajah. 💋 Menghilangkan parut 5× lebih cepat. 💋 Menhecutkan jerawat. 💋 Menyingkirkan toksin dalam badan. 💋 Memberikan tenaga. 💋 Menghilangkan jeragat yg hitam serta eyebag. . . Jika anda ingin memiliki kulit yang #Putih #Gebu #glowing ... Jom dapatkan yg Original sekarang!!! . WHATSAPP "BW" ke 0149666528 WHATSAPP "BW" ke 0149666528 WHATSAPP "BW" ke 0149666528 WHATSAPP "BW" ke 0149666528 . . #nurfazura #fattahamin #lelakikacak #handsome #suamikupalingsweet #melayuhandsome #cute #igersmalaya #instafamous #mawarrashid #syafiqkyle #aaronaziz #miaahmad #uqashasenrose #neelofa #fattahamin #zulariffin #jrevolusi #lelakibergaya #lelakimacho #abangsado #alifaziz #gambitsaifullah #aimanhakimredza #noradanish #nenosaysido #mirafilzah
Nak kembali langsing tanpa bahaya, jom try korset yg kami ada. Tak perlu ubat yg mendatangkan risiko, hanya korset shj. . Sesuai juga utk : ~ ibu2 yg nak mengembalikan bentuk badan selepas bersalin ~ gadis2 yg nak pakai semasa bertunang atau berkahwin ~ wanita2 yg nak hilangkan lemak2 berlebihan di sekitar pinggang dan perut . saiz sehingga 6XL ! . FREE POSTAGE + FREE GIFT ! … 💯% ORIGINAL !! 💯% ORIGINAL !! 💯% ORIGINAL !! . wasap 013-5820392😊 . #korsetpembakarlemak #korsetperut #korset #korsetpelangsing #bengkungmurah #bengkung3in1 #bengkung #bengkungmoden #sayanakkurus #meletop #jomkurus #viralmalaysia #affsuzukicup18 #affsuzuki #kurusdalam2minggu #diet #tipsdiet #ipoh #kualalumpur #terengganu #malaysia #igers #jomkahwin #igersmalaysia #igersmalaya #bodyshaper #klcctower #kajang
December 15th, 2018 • Selamat pengantin baharu Selamat berbahagia Semoga berpanjangan Semoga berkekalan #farenazim#kolmekaé #ootd #potd #selfie #love #friends #shotoniphone #malaywedding #mobilegraphymy #mobilegraphy_xv #webstapick #instaworthy #igers #igersmalaya #vsco #vscocam #vscocam_my
Trun tangga nak g surau kat opis tadi..Ya Allah indah sungguh permandangan yang Kau ciptakan..xjemu mata ini utk melihat keindahan itu..Mahal kan view ni.. . . . . . #igers #igersmalaya #lokallense #wow_malaysia #igersoceity #visualsoflife #outplanetdaily #ig_masterpiece #instamood #vscofilm #photooftheday #landscape #artofvisuals #bilasapikbejalan #igmasters #folkscenery #moodygrams #nikon #photography #naturelovers #vsco #vscocam #agameoftones #gopro #goprooftheday
LIMITED EDITION!! TERHAD!!😍 || "SENTUHAN GAYA DALAM BERAGAMA" . Hadi Fayyadh X El Kufi Shirt . . Hadi Fayyadh El Kufi Shirt menampilkan rekaan terbaru dan terkini yang sesuai digayakan oleh Remaja mahupun sesiapa sahaja, bercirikan Islamik dan mesra Solat. . . Dengan harga PROMOSI RM40 bagi Muslimah dan RM30 bagi Muslimin lengan panjang , Muslimin lengan pendek RM29 hanya terhad kepada 500 tempahan terawal sahaja. . . El Kufi Shirt Muslim Muslimah : - Long sleeve -short sleeve - Print 1 colour front - HD Print both sleeve 1 colour - Material Cotton/TC . Warna yang dipilih eksklusif Hitam menampakkan elemen elegan dan daya tinggi dalam pemikiran. Jom dapatkan segera dengan tawaran berganda. . . 🔊Tarikh tutup tempahan adalah pada 30 Disember 2018.Cepat..Cepat.. Jangan lambat lambat .. . . 🔊🔊 + Ada TAMBAHAN DISKAUN LAGI untuk 10 yang terawal!!😍 . PROMO JIMAT KAWKAW HANYA DI @thelittledeeds 💕 . . 📣Hubungi Kami di 012 933 0412 . . 🔊 WHATSAPP 0129330412 untuk info lanjut atau boleh rujuk di @nuratiqah09i (story highlights) 😊 . Terima kasihh!!😁 . . . #Tshirtislamic #HadiFayyadh #tshirtmurah #tshirtmuslimah #tshirtdesign #tshirt #dakwah #tarbiah #usrah #usrahfitrah #tazkirah #islam #love #allah #islamictshirt #muslimah #wanitaberhijab #tshirtlabuh #islamicreminder #islamicquotes #quotes #katakatahikmah #sayajualmurah #igersmalaya #igersmalaysia
Memperkenalkan kopiah design TURKI,macam2 warna dan saiz ada,hanya RM70 tidak termasuk pos,anda tertarik dengan design ini?boleh ws 0125965690 utk mmbuat tempahan #kopiah #visitmyig #kopiahmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualkopiah #vsco #ootd #vscocam #igersmalaya #gayalelaki #daryan #lelakikacakmalaya #bazaarpaknil #daryan #lokalah #tahfizmuda #darulquranjakim
Makan 3 kapsul kulit dah CERAH‼️‼ ✔putih! ✔pinkis! ✔Gebu! ✔Glowing! . 👉 Bebas kimia 👉 Halal 👉 Tiada kesan sampingan . . ❌ . KESAN #BoosterWhitening !!! ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••☆ 💋 Perubahan tona kulit sehingga 5× lebih putih. 💋 Lebih gebu, lembap & TEGANG!!! 💋 Menaikkan seri rona merah jambu pada wajah. 💋 Menghilangkan parut 5× lebih cepat. 💋 Menhecutkan jerawat. 💋 Menyingkirkan toksin dalam badan. 💋 Memberikan tenaga. 💋 Menghilangkan jeragat yg hitam serta eyebag. . . Jika anda ingin memiliki kulit yang #Putih #Gebu #glowing ... Jom dapatkan yg Original sekarang!!! . WHATSAPP "BW" ke 0149666528 WHATSAPP "BW" ke 0149666528 WHATSAPP "BW" ke 0149666528 WHATSAPP "BW" ke 0149666528 . . #nurfazura #fattahamin #lelakikacak #handsome #suamikupalingsweet #melayuhandsome #cute #igersmalaya #instafamous #mawarrashid #syafiqkyle #aaronaziz #miaahmad #uqashasenrose #neelofa #fattahamin #zulariffin #jrevolusi #lelakibergaya #lelakimacho #abangsado #alifaziz #gambitsaifullah #aimanhakimredza #noradanish #nenosaysido #mirafilzah
Stand strong 📸 : @heyypaan In frame : @nadirahidham
Makan 3 kapsul kulit dah CERAH‼️‼ ✔putih! ✔pinkis! ✔Gebu! ✔Glowing! . 👉 Bebas kimia 👉 Halal 👉 Tiada kesan sampingan . . ❌ . KESAN #BoosterWhitening !!! ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••☆ 💋 Perubahan tona kulit sehingga 5× lebih putih. 💋 Lebih gebu, lembap & TEGANG!!! 💋 Menaikkan seri rona merah jambu pada wajah. 💋 Menghilangkan parut 5× lebih cepat. 💋 Menhecutkan jerawat. 💋 Menyingkirkan toksin dalam badan. 💋 Memberikan tenaga. 💋 Menghilangkan jeragat yg hitam serta eyebag. . . Jika anda ingin memiliki kulit yang #Putih #Gebu #glowing ... Jom dapatkan yg Original sekarang!!! . WHATSAPP "BW" ke 0149666528 WHATSAPP "BW" ke 0149666528 WHATSAPP "BW" ke 0149666528 WHATSAPP "BW" ke 0149666528 . . #nurfazura #fattahamin #lelakikacak #handsome #suamikupalingsweet #melayuhandsome #cute #igersmalaya #instafamous #mawarrashid #syafiqkyle #aaronaziz #miaahmad #uqashasenrose #neelofa #fattahamin #zulariffin #jrevolusi #lelakibergaya #lelakimacho #abangsado #alifaziz #gambitsaifullah #aimanhakimredza #noradanish #nenosaysido #mirafilzah
Makan 3 kapsul kulit dah CERAH‼️‼ ✔putih! ✔pinkis! ✔Gebu! ✔Glowing! . 👉 Bebas kimia 👉 Halal 👉 Tiada kesan sampingan . . ❌ . KESAN #BoosterWhitening !!! ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••☆ 💋 Perubahan tona kulit sehingga 5× lebih putih. 💋 Lebih gebu, lembap & TEGANG!!! 💋 Menaikkan seri rona merah jambu pada wajah. 💋 Menghilangkan parut 5× lebih cepat. 💋 Menhecutkan jerawat. 💋 Menyingkirkan toksin dalam badan. 💋 Memberikan tenaga. 💋 Menghilangkan jeragat yg hitam serta eyebag. . . Jika anda ingin memiliki kulit yang #Putih #Gebu #glowing ... Jom dapatkan yg Original sekarang!!! . WHATSAPP "BW" ke 0149666528 WHATSAPP "BW" ke 0149666528 WHATSAPP "BW" ke 0149666528 WHATSAPP "BW" ke 0149666528 . . #nurfazura #fattahamin #lelakikacak #handsome #suamikupalingsweet #melayuhandsome #cute #igersmalaya #instafamous #mawarrashid #syafiqkyle #aaronaziz #miaahmad #uqashasenrose #neelofa #fattahamin #zulariffin #jrevolusi #lelakibergaya #lelakimacho #abangsado #alifaziz #gambitsaifullah #aimanhakimredza #noradanish #nenosaysido #mirafilzah
Bismillah. Insya-Allah, team kami ada di KUIS esok malam. Jemput hadir ya! Program Bedah Buku anjuran @permas_kuis. :) . . Ada warga KUIS di sini? Cuba kenalkan diri sikit.. Tagged member korang yang belajar di KUIS juga.. 😎 . . #hamaregroup #dakwah #motivasi #inspirasi #syukur #dakwahitucinta #cinta #hijrahquote #hijrah #ilmu #nakfakta #nakbebel #nakpesan #tarbiah #jomdakwah #islam #muslim #hijrahku #masjid #lgbtmencarisyurga #lifequotes #majlisilmu #jentikhati #thetarbiyyah #cintaislamicc #igers #malaysia #igersmalaya
This beautiful photo was taken by @walter_x_tang Walter x Tang 陈奕宏 on Instagram: “The Birch Memorial Clock Tower was passes several century since from years 1905 | Ipoh, Malaysia 🇲🇾 * * 📷 Nikon D3400 * * * #asian …” ⠀ #Tourismperak #VisitPerak2019 #visitperak #Malaysia #malaysiatrulyasia #Perak #TravelAsia#wonderfuldestinations #viajar #worldplaces #igglobalclub #vacations #Discoverearth #awesomepix #thediscoverer #bdteam #beautifulmatters #hello_worldpics #nothingisordinary #thebest_capture #watchthisinstagood #igersmalaysia #igersmalaya #ig_asia ⠀ https://buff.ly/2C1Bb13
next page →