#igersmalaya

882,952 posts

Loading...
Min setuju 100% . Yok follow @tweetpotpet sebab ada banyak gila quotes menarik and boleh share dekat kawan kawan takpun tag je dorang biar dorang gelak sekali . ✅ Tag kawan kawan ✅ Satu like satu support ✅ Selalu support untuk Road to 20k Followers . . #tweetpotpet #malaysia #igersmalaya #lawak #bazarpaknil #bazaarpaknil #instaquote #astrogempak #ikutcarakita #mudahterhibur #nakbebel #nakfakta #komikronyok #kipidap #dongibab #wawauteh
Haters Go Die #stoned &co #igersmalaya
“ Kadang kita terlalu angkuh ucapkan maaf hingga akhirnya kita menangis “ 😞 @adrianeusov7 . . . CUBA RENUNGKAN SEKETIKA FOLLOW : @adrianeusov7 Like PiC ni 😘 Komen PiC ni . . . 👉 TAG RAKAN ANDA . . . #maaf #malam #quotes #tidur #selamatmalam #igersmalaysia #igersmalaya #selamatmalamdunia #paidreview #paidreviewmurah #anaksolehah #doa #paidreviewmalaysia #dengarlah #imam #amal #naksentap #baik #sahabat #syurga #sahabatsyurga #motivasi #semangat #anaksoleh #sayang #love
📣🎉SPECIAL OFFER🎉 🎁FREE Premium Wrist Lanyard🎁 . G-SHOCK DUALTIME . ☑Rubber Strap ☑High Quality Gred A ☑Mineral glass ☑️Men size . SPECIAL OFFER : RM90 Sahaja Free Postage | Free Gshockbox . 📱Whatsapp : 010-334 6360
Sering SAKIT BELAKANG akibat angkat barang atau duduk di OFFICE terlalu LAMA ? . Baju BACK SUPPORT ini Untuk ANDA !! . ================================= Baju AJAIB TULANG BELAKANG !! ================================= . BAGAIMANA IA BERFUNGSI : ➽ Membetulkan tulang belakang dan Mengurangkan kesakitan. ➽ Perlahan-lahan ia menarik balik bahu , leher dan kepala kembali selari dengan tulang belakang. ➽ Cirinya yang ringan membolehkan pemakai memakainya di dalam baju tanpa dikesan orang lain . ➽ Membantu pembentukan postur badan yang sepatutnya. ➽ Membantu anda lebih tinggi. . Kesan dari Postur yang SALAH : ►Sakit kepala. ►Kadar pernafasan berkurangan. ►Keletihan/mudah lesu. ►Membuatkan anda nampak lebih tua . ►Sakit belakang. ►Sakit pinggang. ►Membuatkan anda MEMBONGKOK !! . DIPERBUAT DARI KAIN BERKUALITI , POLYSTER , NYLON DAN COTTON . . wasap 013-5850392 🤗 #malaysia #pahang #perak #terengganu #sabah #plussizefashion #kelantan #perlis #bajuplussize #melaka #selangor #pulaupinang #wilayahpersekutuan #kualalumpur #naelofarhijab #primavalet #ctdk #jamutyara #bengkungmalaysia #bengkungbersalin #korset #malaysiaig #igersmalaya #putrajaya #muautara #backsupport #motifviral #backsupportmalaysia #viralmalaysia
📣🎉SPECIAL OFFER🎉 🎁FREE Premium Wrist Lanyard🎁 . G-SHOCK . ☑Rubber Strap ☑High Quality Gred A ☑️Men size . Special OFFER : RM60 Sahaja Free Postage | Free G-shock box . 📱Whatsapp : 010-334 6315
📣🎉SPECIAL OFFER🎉 🎁FREE Premium Wrist Lanyard🎁 . CASIO . ☑Steel Strap ☑High Quality Gred A ☑Copy original . Harga : 1 RM80, 2 RM150 Sahaja Free Postage | Free box . ☎Whatsapp : 012-9025451
LIMITED PIECES ‼️ *SWIPE for more colours ➡️* . ✅ Bidang 50" SAHAJA (bawal diamond) ✅ Material heavy chiffon georgette ✅ Jahitan baby seam ✅ Mudah dibentuk . 💵 RM20 exc postage 🚛 +RM8 SM/ +RM12 SS . Kepada yang berminat boleh dm untuk order. Ps; *colour slightly different due to lighting* . #bawalchiffon #bawalbidang45 #bawalbidang47 #bawalbidang48 #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalbidang60 #scarves #heavychiffon #tudungbawal #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #igersmalaya #igersmalaysia #malaysiaigers #vsco #psas #upsi #uitm #unikl #uia #upm #uum #vscomalaysia
LIMITED PIECES ‼️ *SWIPE for more colours ➡️* . ✅ Bidang 45" SAHAJA (bawal diamond) ✅ Material heavy chiffon georgette ✅ Jahitan baby seam ✅ Mudah dibentuk . 💵 RM18 exc postage 🚛 +RM8 SM/ +RM12 SS . Kepada yang berminat boleh dm untuk order. Ps; *colour slightly different due to lighting* . #bawalchiffon #bawalbidang45 #bawalbidang47 #bawalbidang48 #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalbidang60 #scarves #heavychiffon #tudungbawal #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #igersmalaya #igersmalaysia #malaysiaigers #vsco #psas #upsi #uitm #unikl #uia #upm #uum #vscomalaysia
Propa fan art contest! So anyone can join, you guys can color this illustration! Join now and post on your Instagram! Winner will get special prize from me. Contest till 30 October . Don’t forget to put hastag and share with your friends! #PropaColorContest #propa #ryandeedat #nuagemusicgroup
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• milikilah hati yang sentiasa memaafkan . bukan kerana kita membenarkan kesalahan orang lain, tetapi kerana kita ingin berdamai dengan kesakitan hati kita akibat kekata dan perbuatan orang lain . miliki lah hati yang tak pernah membenci kerana daun yang gugur pun tak pernah membenci angin #ikutcarakita •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #ig_malaysia_   #ig_asia_ #igersmalaya #gf_malaysia #twt_insta #igersoftheday #inspiration_photography #visualoflife #vscoauthentic #ig_myshot #igworldclub #bestnatureshot #igfeedsmenarik_ #vscocam #vsco_hub #vscofilter #vscocam_my #walkertectics #AnakMudaJohor #phonegraphy #crazy2look #instagram #projek_tempatan #full_phoneography #capturestreets #storyofthestreet #mobilegraphymy
Di suatu malam pada minggu yang lalu sedang aku menonton tv bersama mak drama bersiri Bahagia Bukan Bidaan lakonan Dato Adi Putra dan Nora Danish, mak tiba-tiba bertanya pada aku. "Cantik seluar batik kau ni. Mana kau beli? Kain kapas, lembut ni. Mesti selesa kainnya kan? Tanya mak pada aku. Aku tersenyum memandang mak sambil menyahut persoalan ditanya. "Cantik ye mak? Seluar ni memang cantik, selesa pakai. Kain halus, lagi pula jenis menyerap peluh. Ada poket sebelah kanan. Nanti kalau nak keluar ke kedai atau pergi mana-mana senang skit boleh letak barang dalam poket ni. Tak sama macam pakai kain batik kan." "Mak berkenan ya?" Tanya aku pada mak soalan cepumas. "Seluar ni kat kedai Amaika Batik ada mak. Tuan dia cakap seluar ni jenis batik kraftangan, sangat asli. Bukan buat dengan mesin tau" "Tak mengapa, nanti saya order untuk mak ya. Mak nak berapa helai ya? Order online sekarang, cepat dan mudah. Pesan hari ni esok lusa dah sampai.." Mak tersenyum sambil melipat kain yang berlongok-longgok di ruang tamu. "Tak payah banyak-banyaklah nak, kalau kau nak beli dua helai pun dah cukup." Aku tergamam sambil membulatkan mata pada mak seraya berkata "Amboi!!" #amaikabatik #seluarbatik #lawaktube #akuyangpakaikoyangpanas #malaysiaonlineshop #sayajual #kedaionline #jubahmoden #igbiz #igersmalaya #igmalaysia #gf #malaysia #moodrepublik #laraalana #vscomalaysia #lokalah #sematnatang #cikgu #mampumilik #barangbaik #bazaarmalaysia #bazaaronline #jubahmurah
Sequel Of A Journey - A Goodbye (Teaser). ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Coming Soon November 2018.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ Shot and Edited By @_afiqaffendiii ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Music By @ziqzaqmusic ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #canonasia #canon #hypebeast #agameof10k #fittysense #massesmy #artofvisuals #streetdreamsmag #WOMENGRAMS #leagueoflenses #ourportraitsdays #brutalbrothers #gramkilla #pursuitofportraits #founder_igers #snapkritik #fdigers_weekdays #jellyfishpeople #ikutcarakita #mygenggua #igersmy #igersperak #igfeedsmenarik_ #brutalbrothers #jetakshoot #Portrait_Vision #thesmart_igers #PortraitPage #igersmalaya #instagramers ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Yang penting, teruskan buat baik . . Follow kita @therohani
Journey. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ Shot and Edited By @_afiqaffendiii ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #canonasia #canon #hypebeast #agameof10k #fittysense #massesmy #artofvisuals #streetdreamsmag #WOMENGRAMS #leagueoflenses #ourportraitsdays #brutalbrothers #gramkilla #pursuitofportraits #founder_igers #snapkritik #fdigers_weekdays #jellyfishpeople #ikutcarakita #mygenggua #igersmy #igersperak #igfeedsmenarik_ #brutalbrothers #jetakshoot #Portrait_Vision #thesmart_igers #PortraitPage #igersmalaya #instagramers ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Swipe right to see some truth 🙂 w @sabrinarafiz @htfbody @htfbody @htfbody @yiwenwongg
Tak susah pun kan? . . Follow kita @therohani
Dalam khayal sungguh terilusi
One step forward. #preconvo 🎓 #ffp . . . . . . . Frame your moments with FiqFidaiy Photography. Visit my website for more. Link is on @fiqfidaiy profile. 😉
Awema KUGA🔥🔥🔥 kalau nampak benda ni, jangan ingat harimau belang ride moto pulak keh keh keh😂😂😂 . Sebarang pertanyaan, Klik link di BIO utk terus whatsapp👍🏻😊 017-2547703 . BERMINAT⁉️ WHTSAPP 017-2547703 Atau nk lagi senang klik link di BIO. . Jangan lupa FOLLOW INSTAGRAM @jaket_awema @jaket_awema @jaket_awema @jaket_awema @jaket_awema . Cepat sementara stok masih ada‼️ . #agenjaketawema #jaketawema #jaket #awemasupply #bajuhujan #raincoat #matmoto #bikers #rider #reflective #pelesitrayaumalaysia #waterproof #kalisair #jacket #jaketwaterproof #goldchrome #pencintayamaha #kapcaimalaya #duniaduaroda #pencinta_duaroda #wilayahpermotoran #sukanpemotoran #sukanduaroda #jentera #jenterapejuang #kapcaimalaya #jenterapadu #kapcaiwengweng #igers #igersmalaysia #igersmalaya
Regrann from @pesankakmoji - Baru je nak sweet.. Tapi... Erm.. 😣💕.. Tag kawan korang.. 🤗 . 🎥 Ck animation school . 📩DM for Credit/Remove content. . Follow 👍👍👍💕💕💕 ⏩@pesankakmoji . ⏩@betterplace7@madlipz_malaysia_@epilog.cinta@lawaktube7 ▶️Turn on post notification . #pesankakmoji #sweet #funny  #igersmalaya #igersmalaysia  #igersmy  #ikutcarakita  #comel #creepy  #bazarpaknil  #bazaarpaknil #friend  #lawakhambar #cinta #kawanbaik  #cute  #single #videolawak  #nakbebel  #kartun #bestfriend #kawan #paidreviewmurah  #paidreviewmalaysia
Alhamdulillah . 2 tahun x datang bulan, bulan lepas datang bulan. Lepas consume 7 botol Jus Tok Maa . Kenapa Jus Kolestrol ni sangat bagus? 🔸Dapat kurangkan kolestrol 🔸 Sesak nafas berkurangan 🔸 Kebas-kebas terus hilang 🔸Cuci saluran darah tersumbat 🔸Control & kurangkan paras gula . Jom sihat bersama Whatsapp sis or klik di link bio😊 01116952941 . #khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #tekanlike #tekan #like #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop
Alhamdulillah . 2 tahun x datang bulan, bulan lepas datang bulan. Lepas consume 7 botol Jus Tok Maa . Kenapa Jus Kolestrol ni sangat bagus? 🔸Dapat kurangkan kolestrol 🔸 Sesak nafas berkurangan 🔸 Kebas-kebas terus hilang 🔸Cuci saluran darah tersumbat 🔸Control & kurangkan paras gula . Jom sihat bersama Whatsapp sis or klik di link bio😊 01116952941 . #khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #tekanlike #tekan #like #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop
Assalamualaikum semua,jom dapatkan kopiah 2 layer,jahitannya kemas dan selesa dipakai,hanya RM80 tidak termasuk pos,berminat?whatsapp 0125965690 utk tempahan #kopiah #visitmyig #kopiahmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualkopiah #vsco #ootd #vscocam #igersmalaya #gayalelaki #daryan #dropshipagentneeded #dropshipneeded #dropshipwanted #lelakikacakmalaya
Regrann from @info.com.my - Repost from @ramdzan7 - ...#nikolatesla pernah berkata memahami hubungkait alam ini dengan tenaga,frekuensi dan vibrasi (gegaran) bisa membongkar rahsia alam...bumi yg kita diami harini...#magneticfields #earthisarealm ... . . putaran matahari dan bulan yang mengelilingi bumi ade kaitannya dengan kuasa #magneticfields alam semulajadi...bintang2 yg berkedipan memancar pelbagai warna yg indah di malam hari...juga menyimpan rahsia tersendiri...search #nikolatesla #freeenergy #teslacoil GUNA EARPHONE TUK KESAN BUNYI YANG MELETOP! . . APA KATA ANDA PULA? . . #universal #world #infocommy #jomrepost #videoviral #lenterahati #videoislamik #fayyadhtrooperssilver #igersmalaysia #igersmalaya #dakwah #jomdakwah #dakwahsentap #bukuonline #novelislamic #malaysian #viral #berita #media #akhirzaman #fakta #jomshare #ilmu #viralmalaysia #info
KAYOH "FUN RIDE UniSHAMS"
Come bring your kids to experience the real fun of creating cool watercolour artworks 🎨💕🤗 in conjuction with "Art for Kids" event at Art Depot, @nationalartgallerymy organised by @youngartentrepreneurs . . There are many more workshops & interesting activities to join on that day by other talented artists! Save the date NOW! 🎉🎉🎉 . . To register your kids for watercolour workshop, just DM or whatsapp me (aliaa) at 0124648097 😊 . . . #sincerelybyaliaa #watercolourworkshop #watercolour #artclass #kids #kidsworkshop #artforkids #balaiseninegara #youngartentrepreneurs #artist #nurseryart #igmalaysia #igersmalaya #kiddo #artdepot #icecream #watermelon #activities #workshop #weekend #nationalartgallery #painting #artwork #artgallery #watercolourblog #watercolor #malaysia #yae3 #kitapunya #sayangimalaysiaku
next page →