#igersmy

1,007,720 posts

Loading...
Kebaikan ARSYA SERUM :- 💄Merawat semua masalah kulit 💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing 💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan 💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka 💄merawat dan geragat 💄memudarkan parut dan garis2 halus 💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu 💄merawat kulit kusam 💄menaikkan pipi yang jatuh 💄mengurangkan kedutan dan garis halus 💄merawat kulit sensitive 💄menghilangkan bintik hitam 💄KKM approval..So jgn risau😎 . H a r g a : RM 8 . Harga takyah tunggu gaji akak bagi kat korang ni.huhhu . Untuk pertanyaan/info/oder click whatsapp link di bio @arsyabeaute90 ataupon wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM whatapps only yer sayang ) . Nak beli kat SHOPEE pon boleh bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free post dari shopee tau ) . #ipoh #kualalumpur #langkawi #penang #melaka #johor #sabah #sarawak #perak #malaysia #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #kotabharu #sakit #milanbubble
Selalu rasa tak sedap badan? Kalau rasa lenguh-lenguh,sengal-sengal nak sendawa tapi tak lepas,kaki rasa tak selesa, sebu. Badan anda mesti dipenuhi angin,mujur bukan angin helium je,kalau tak dah terbang naik ke langit 😅😅 Ni antara tanda-tanda badan banyak angin: • Rasa lesu/letih/tidak bertenaga. • Selalu rasa kebas/lenguh/sengal. • Tapak tangan/kaki berasa sejuk. • Selalu menguap/mudah mengantuk. • Sukar bernafas/nafas pendek. • Rasa ketegangan di tengkuk dan pinggang. Ada tak simptom-simptom ni,kalau ada #ELOK sangat cuba #justokmaa ni :) . Jum cuba amalkan minum Jus tok ma . Hanya click link di bio atau whatsapp 01116952941 :) . #khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #tekanlike #tekan #like #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop
Alhamdulillah . #feedbackjustokmaa Batuk berkurangan & hilang sakit kepala ❤ . Jus Tok Maa juga dihasilkn dari 6 ramuan tradisional terbaik, seperti lemon, madu, bawang putih, halia, halia bara dan cekur 😊 . Dimana anda tahu lemon & madu adalah ramuan terbaik utk menghilangkan batuk & sakit tekak . Jom sihat bersama whatsapp sis atau klik link di bio 😊 01116952941 . #khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #tekanlike #tekan #like #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop
Regrann from @tamanlautlabuan - Pelepasan anak penyu di pulau Taman Laut Labuan oleh Jabatan adalah sepanjang tahun. Program konservasi penyu ini telah bermula pada tahun 2011 bersama pihak PETRONAS. . . . ***VISITORS MUST ADHERE TO THE MARINE PARK REGULATIONS AT ALL TIMES AND ARE PROHIBITED FROM ANCHORING, FISHING, POLLUTING AND CARRYING OUT OTHER ACTIVITIES THAT CAN BREAK OR DAMAGE THE CORALS AND REEFS. • • • 📌 Pulau Rusukan Besar, Labuan F.T.,🇲🇾. • MALAYSIA • • • • #DekatJe #Labuan #TourismMalaysia #VisitMalaysia2020 #TourismMalaysiaLabuan #SayangMalaysia #MalaysiaTrulyAsia #mydestination #explore #explorelabuan #exploremalaysia #beautifuldestinations #wonderful_places #wanderlust #igersmy #instatravel #travelblogger #travel #travelgram #islandlife #neverstoptraveling #discovernewplaces #outdoors #savetheearth #amazingplaces #sunseasand #tropical #instabeach #nature #beachlover
We are out of stock for rose serum. Apologise for that. Will update on when the stock is back. Soon!! . . . . . . . . #greenyourbeauty #skincareroutine #skincaregoals #skincareobsessed #igshopmalaysia #igersmy #igersmalaysia #outofstock #bestseller #kulitcantik
We are open from 8am! Just in time for breakfast. #fēstwithus
More market moments,. . . . Back in Penang for a short break and some shoots last weekend. This give me an opportunity to explore Georgetown. . . . #airasia #sonymalaysia #throughthelens #sonya7s #wanderingbalt #alphauniversemy #fotojalananmalaysia #merdeka61
Kebaikan ARSYA SERUM :- 💄Merawat semua masalah kulit 💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing 💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan 💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka 💄merawat dan geragat 💄memudarkan parut dan garis2 halus 💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu 💄merawat kulit kusam 💄menaikkan pipi yang jatuh 💄mengurangkan kedutan dan garis halus 💄merawat kulit sensitive 💄menghilangkan bintik hitam 💄KKM approval..So jgn risau😎 . H a r g a : RM 8 . Harga takyah tunggu gaji akak bagi kat korang ni.huhhu . Untuk pertanyaan/info/oder click whatsapp link di bio @arsyabeaute90 ataupon wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM whatapps only yer sayang ) . Nak beli kat SHOPEE pon boleh bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free post dari shopee tau ) . #ipoh #kualalumpur #langkawi #penang #melaka #johor #sabah #sarawak #perak #malaysia #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #kotabharu #sakit #milanbubble
: "Berkah Dalem" 😇 . Thank's Mbak @lestarianjanidewi from Jakarta. Kami tunggu kedatangannya kembali 🙏 Salam sehat dan sukses 😇 ------------------------------------------------------------------------------- INFO dan RESERVASI : ⏩ Sewa Mobil : - All in (Mobil + Driver + BBM) - Mobil + Driver - Self Drive (Lepas Kunci) 🆓 Antar Jemput Kendaraan . Dan juga melayani : ⏩ Lava Tour Merapi (by. Jeep) ⏩ River and Cave Tubing (Goa Pindul) Salam, SUMBAYAK rent car and tour service Yogyakarta ® ------------------------------------------------------------------------------- #SumbayakRentCarAndTourService #sewabusjogja #sewahiaceyogyakarta #sewahiacejogja #sewaelfyogyakarta #sewaelfjogja #sewamobilyogyakarta #sewamobiljogja #rentalmobiljogja #rentalmobilyogyakarta #rentalmobilmaticjogja #rentalmobilmaticyogyakarta #instalike #igersmalaysia #igersmalaysian #like4like #pakejjogja #sewakeretayogyakarta #backpackerbuddiesmalaysia #bbmmalaysia #igersmy #wisatajogja #f4f #wisatayogyakarta #destinasiyogyakarta #rentcarjogja #pesonayogyakarta #rentcaryogyakarta #visityogyakarta #visityogya
Alhamdulillah . Testimoni baru dari customer Badan rasa ringan selepas minum satu botol. Repeat 3 botol!! . Fungsi Jus Tok Maa Warisan Bangsawan 🌀 Mengawal kolestrol dalam badan 🌀 Mengurangkan kolestrol 🌀 Membakar lemak-lemak 🌀 Mampu melancarkan peredaran darah 🌀 Baik pulih saluran tersumbat 🌀 Baik pulih tekanan darah 🌀 Menurunkan berat badan 🌀 Menambahkan tenaga . Untuk order boleh terus wasap sis 01116952941 . #khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #tekanlike #tekan #like #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop
Alhamdulillah . #feedbackjustokmaa Batuk berkurangan & hilang sakit kepala ❤ . Jus Tok Maa juga dihasilkn dari 6 ramuan tradisional terbaik, seperti lemon, madu, bawang putih, halia, halia bara dan cekur 😊 . Dimana anda tahu lemon & madu adalah ramuan terbaik utk menghilangkan batuk & sakit tekak . Jom sihat bersama whatsapp sis atau klik link di bio 😊 01116952941 . #khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #tekanlike #tekan #like #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop
A relative newcomer to the Penang burger scene, Lip's Burger sets up in one of the busiest food courts in the neighborhood of Paya Terubong. Unlike the typical Burgers, there will be no patties but instead... real, fatty and juicy meat. The meats are fresh and carefully marinated by the proprietor; expect no big and overwhelming menu but a simple, straight-forward one. Prices are typically lower than restaurants but given that it is housed in a food court, there are plenty of options for your dining partners. Pork Chic Burger with Charcoal Bun and Double Melted Cheese (Rm 19.90) Double Chicken Grilled Chicken Burger with Double Melted Cheese (Rm 18.90) Address: 1088 A, Jalan Paya Terubong, Paya Terubong, 11060, Air Hitam, Penang. Business Hours: 5:30 pm to 11:30 pm. Closed on alternate Mondays. Contact Number: 6016- 491 3367 #visitpenang #penang #penangfood #penangtourism #payaterubong #food #foodporn #foodblogger #foodlover #foodreview #igers #igersmy
看著自己的記憶就是認識到你不想面對的部分。
There is always something good and positive every time you received the print. . Modern, sleek and minimalist photobooth that suits with almost every events whether personal or even corporate. . Back in the first idea of establishment our photobooth, we always wanted a simpler, cleaner look to the photobooth. That means no more bulky boxy 'refrigerator look' photobooth. The user friendly interface was revamped to further allow easier understanding for the audience to go through. We choose white color, that resembles elegance in simplicity. The built is using high grade aluminium steel with elegant white finishing. All of these, resulted in an eye pleasing elegant looking open air photobooth. . Reserve a date with us now. Book through our website www.theseplay.com or simply whatsapp our sales guy at 012 2236542 . #bestphotoboothkl #bestphotoboothmalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #weddingplanner #annualdinner #photoboothkl #photoboothselangor #igersmy #vscocam #malaysiaphotobooth #promotionphotobooth #cheapphotobooth #bestphotoboothkl #instantphotoboothmalaysia #weddingmalaysia #weddingphoto #weddingplannermalaysia #weddingplanner #malayweddingguide #malaywedding #theseplay #theseplayphotobooth #kerjakahwin #weddingdiarieskl
Pewiit skincare 5in1 *NEW Dalam 1set ada - 1sabun kulit kayu manis(50grm) - Day cream 20grm++ ( uv protaction) - Night cream 20grm++ ( alovera + vit A ,C E) - cream treatment 20grm ++ (mecerah dan mengurankan melanin) (teknologi korea & jepun) - pewiit scar serum 15ml (menghilangkan parut dan jeragat) - FREE pellavina toner facial collagen (125ml) ✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan ✔ semua msalah akn hilang ✔ Tiada kesan sampingan ✔ berseri2 ✔ 100% ramuan herba semulajadi ✔ Banyak testimoni yg dh berjaya ✔ muka bertambah licin ✔ parut pon main jauh2 ✔ jeragat bukan main senang lagi hilang ✔ jerawat nak naik pun tak berani ✔ Tiada bahan kimia ➽ Kepakaran kami adalah utk merawat kulit dan bg khidmat kauseling utk pelanggan kami tentang masalah kulit.. ➽ Amaran. Stok selalu sold out. Mari cuba produk sy pada harga lebih murah dan masih dalam promosi..perubahan dirasai dari minggu pertama mencubanya tanpa berpantang.. . ➽Nak lebih cepat boleh tinggalkan hp no pada comment dibawah..serta merta akan diwhtsapp.. +60111 695 2941  #pewiit #pewiitskincare #pewiitskincare5in1 #tekanlike #tekan #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop
Alhamdulillah . 2 tahun x datang bulan, bulan lepas datang bulan. Lepas consume 7 botol Jus Tok Maa . Kenapa Jus Kolestrol ni sangat bagus? 🔸Dapat kurangkan kolestrol 🔸 Sesak nafas berkurangan 🔸 Kebas-kebas terus hilang 🔸Cuci saluran darah tersumbat 🔸Control & kurangkan paras gula . Jom sihat bersama Whatsapp sis or klik di link bio😊 01116952941 . #khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #tekanlike #tekan #like #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop
Selalu rasa tak sedap badan? Kalau rasa lenguh-lenguh,sengal-sengal nak sendawa tapi tak lepas,kaki rasa tak selesa, sebu. Badan anda mesti dipenuhi angin,mujur bukan angin helium je,kalau tak dah terbang naik ke langit 😅😅 Ni antara tanda-tanda badan banyak angin: • Rasa lesu/letih/tidak bertenaga. • Selalu rasa kebas/lenguh/sengal. • Tapak tangan/kaki berasa sejuk. • Selalu menguap/mudah mengantuk. • Sukar bernafas/nafas pendek. • Rasa ketegangan di tengkuk dan pinggang. Ada tak simptom-simptom ni,kalau ada #ELOK sangat cuba #justokmaa ni :) . Jum cuba amalkan minum Jus tok ma . Hanya click link di bio atau whatsapp 01116952941 :) . #khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #tekanlike #tekan #like #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop
TINGGALKAN NO WASAP YE... 😊 . - MASALAH HAID - FIBROID/CYST/ENDOMETRIOSIS/PCOS - SENGGUGUT - KEPUTIHAN - KESUBURAN/SUKAR HAMIL . Dgn APRIKOT NDLIFE ramai yg dah berjaya atasi, alhamdulillah... 😉😉 . SM RM58 SS RM62 Termasuk pos . Berminat wasap terusss ye, klik link di bio 👆👆 . #ndlife #ejendiperlukan #aprikotndlife #ndlifejb #aprikotndlifejb #periodtakstabil #bijiaprikot #keputihan #senggugut #cyst #ketumbuhan #kanser #nakhamil #rawatkanser #kanserpayudara #testimonindlife #bajubabymurah #herba #jdt #bazaronline #igersmy #bazaarpaknil #borongmurah #instantshawl #tudungbawal #produkkurus #shawlkeknis #muslimahcantik #bigstage #dramasangat
- FOLLOWING [ @thesyahmohamad ] JUST COSTS RM0.00 😎📚
- FOLLOWING [ @thesyahmohamad ] JUST COSTS RM0.00 😎📚
Patience 💕
Come si fa a spiegare il mare a chi lo guarda e vede solo acqua…#me #pic #instagramitalia #italiangirl #igersmy #aforismi #orizzonte #followers #photography #colori #live #throwbackmonday
A woman is like a tea bag. You can't tell how strong she is until you put her in hot water. - In frame: @farahinadilah Shot by: @megartnation
Sambutan Tahun Baru yang sungguh mengujakan berlatarbelakangkan Menara Berkembar KLCC - bangunan kebanggaan negara kita Malaysia #sayangimalaysiaku #plusmerdeka2018
Seni bina yang menarik perhatian pengunjung NU Sentral dan Stesen LRT KL sentral . Rekabentuk simetri merupakan keunikan bangunan ini #plusmerdeka2018 #sayangimalaysiaku
Kebanggaan negara Malaysia di atas pencapaian seni bina yang bertaraf dunia - KLCC Menara Berkembar #plusmerdeka2018 #sayangimalaysiaku
next page →