#igmalaysia

1,704,253 posts

Loading...
And it's a wrap! We are glad that we did this get-together to meet friends we have never met despite knowing who they are on social media! - There were a lot of sharing on @travelers_company travelers's notebook, @thisisground MOD the tablet carrier, and laughters on just about anything, like how Tercia brought an entire luggage of goodies to the cafe @lisettes.my , how @journalbycountessrita lost her olive TN in the jungle (I know I shouldn't find it funny but I can't help it), how @write_theworld literally yanked out her morbidly obese hobonichi journal out of her tote bag, how @mypaperprojects (_________PARENTAL GUIDANCE_______), and my StazON/StampOn/sTAMPON story, etc. - We definitely had a great time meeting everyone who came today, and we learned so much about one another and be inspired. Now we are done with #MySundayScribbles 1.0, would there be a 2.0? Well, let us see!
ahamdulillah kulit makin cerah lepas guna ohana lotion..smpai urat pon nampak..kawan pon da perasan makin cerah. OHANA WHITENING LOTION EXPERT_ .β €β €β €β €β €β €β €β €β € Merupakan produk MALAYSIA yang pertama menggunakan teknologi nano dari korea . β €β €β €β €β €β €β €β €β € πŸ’§Klebihan teknologi nano mmberi perlindungan, penyembuhan dan khasiat pda kulit kita dear . πŸ’§Menyerap ke dalam kulit dalam usaha mnyembuh, menyegar, melembap dan memperbaiki sel kulit kita sis .β €β €β €β €β €β €β €β €β € πŸ’§Teknologi nano diperkaya dngn omega white-c btindak 5 kali lbih cerah dripda biasa . πŸ’§Membantu mengurangkan masalah warna kulit tak sekata dan bintik perang di samping mgurangkan tanda penuan πŸ’• . ⁉️Tak nak cuba ? Flawless ? Putih ? Mulus ? Gebu ? .β €β €β €β €β €β €β €β €β € Ramai tau dah rasa hasil and dapat kulit putih cantik !πŸ‘πŸΌ #ohana #krimohana #lotionpemutih #sayajualonline #malaysiakini #malaysian #malaysiabaru #sayangimalaysiaku #anakmalaysia #malaysiaonlineshopping #sayajualonline # #ctdk #igmalaysia #nakkisah #igersmalaya #dagelan #lawak #malaysia #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #lawakhambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #dongibabkipidap
[TERKINI] *OHANA WHITENING LOTION EXPERT* ehh ehh.. ingatkan boleh guna kat tangan je?😱.. .β €β €β €β €β €β €β €β €β € OHANA ni sesuai digunakan pada muka dan seluruh badan tau😍 Tangan, kaki, celahan-celahan yg gelap .β €β €β €β €β €β €β €β € β €β €β €β €β €β €β €β €β € _OHANA WHITENING LOTION EXPERT_ .β €β €β €β €β €β €β €β €β € Merupakan produk MALAYSIA yang pertama menggunakan teknologi nano dari korea . β €β €β €β €β €β €β €β €β € πŸ’§Klebihan teknologi nano mmberi perlindungan, penyembuhan dan khasiat pda kulit kita dear . πŸ’§Menyerap ke dalam kulit dalam usaha mnyembuh, menyegar, melembap dan memperbaiki sel kulit kita sis .β €β €β €β €β €β €β €β €β € πŸ’§Teknologi nano diperkaya dngn omega white-c btindak 5 kali lbih cerah dripda biasa . πŸ’§Membantu mengurangkan masalah warna kulit tak sekata dan bintik perang di samping mgurangkan tanda penuan πŸ’• . ⁉️Tak nak cuba ? Flawless ? Putih ? Mulus ? Gebu ? .β €β €β €β €β €β €β €β €β € Ramai tau dah rasa hasil and dapat kulit putih cantik !πŸ‘πŸΌ . #ohana #krimohana #lotionpemutih #sayajualonline #malaysiakini #malaysian #malaysiabaru #sayangimalaysiaku #anakmalaysia #malaysiaonlineshopping #sayajualonline # #ctdk #igmalaysia #nakkisah #igersmalaya #dagelan #lawak #malaysia #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #lawakhambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #dongibabkipidap
KELEBIHAN OHANA WHITENING LOTION EXPERT : . 🌷 Fungsinya dapat meresap 2x jauh ke dalam akar epidermis kulit dan bertindak lebih pantas dan efektif dalam usaha mencerahkan kulit. . 🌷 Mampu mencerahkan sekitar celahan (ketiak, paha & leher). Menutup cela parut & jeragat pada kulit. . 🌷 Spf 30++ demi melindungi kulit seluruh badan & muka dari sinar UV. . 🌷 Tidak melekit dan tidak berminyak. . Paling penting Selamat & Halal. *KKM NOT170705304K* . . Untuk beli harga PROMO ! , Sila pergi ke πŸ‘‰πŸ» @ohana.nco , dan klik link di Bio utk order pantas dan grab harga promo ! . . Atau komen β€œ PM β€œ , pada ruangan komen . Cepat order tau ! lambat rugi πŸ˜‚ . Tq . . #ohana #krimohana #lotionpemutih #sayajualonline #malaysiakini #malaysian #malaysiabaru #sayangimalaysiaku #anakmalaysia #malaysiaonlineshopping #sayajualonline # #ctdk #igmalaysia #nakkisah #igersmalaya #dagelan #lawak #malaysia #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #lawakhambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #dongibabkipidap
KELEBIHAN OHANA WHITENING LOTION EXPERT : . 🌷 Fungsinya dapat meresap 2x jauh ke dalam akar epidermis kulit dan bertindak lebih pantas dan efektif dalam usaha mencerahkan kulit. . 🌷 Mampu mencerahkan sekitar celahan (ketiak, paha & leher). Menutup cela parut & jeragat pada kulit. . 🌷 Spf 30++ demi melindungi kulit seluruh badan & muka dari sinar UV. . 🌷 Tidak melekit dan tidak berminyak. . Paling penting Selamat & Halal. *KKM NOT170705304K* . . Untuk beli harga PROMO ! , Sila pergi ke πŸ‘‰πŸ» @ohana.nco , dan klik link di Bio utk order pantas dan grab harga promo ! . . Atau komen β€œ PM β€œ , pada ruangan komen . Cepat order tau ! lambat rugi πŸ˜‚ . Tq . . #ohana #krimohana #lotionpemutih #sayajualonline #malaysiakini #malaysian #malaysiabaru #sayangimalaysiaku #anakmalaysia #malaysiaonlineshopping #sayajualonline # #ctdk #igmalaysia #nakkisah #igersmalaya #dagelan #lawak #malaysia #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #lawakhambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #dongibabkipidap
KELEBIHAN OHANA WHITENING LOTION EXPERT : . 🌷 Fungsinya dapat meresap 2x jauh ke dalam akar epidermis kulit dan bertindak lebih pantas dan efektif dalam usaha mencerahkan kulit. . 🌷 Mampu mencerahkan sekitar celahan (ketiak, paha & leher). Menutup cela parut & jeragat pada kulit. . 🌷 Spf 30++ demi melindungi kulit seluruh badan & muka dari sinar UV. . 🌷 Tidak melekit dan tidak berminyak. . Paling penting Selamat & Halal. *KKM NOT170705304K* . . Untuk beli harga PROMO ! , Sila pergi ke πŸ‘‰πŸ» @ohana.nco , dan klik link di Bio utk order pantas dan grab harga promo ! . . Atau komen β€œ PM β€œ , pada ruangan komen . Cepat order tau ! lambat rugi πŸ˜‚ . Tq . . #ohana #krimohana #lotionpemutih #sayajualonline #malaysiakini #malaysian #malaysiabaru #sayangimalaysiaku #anakmalaysia #malaysiaonlineshopping #sayajualonline # #ctdk #igmalaysia #nakkisah #igersmalaya #dagelan #lawak #malaysia #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #lawakhambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #dongibabkipidap
KELEBIHAN OHANA WHITENING LOTION EXPERT : . 🌷 Fungsinya dapat meresap 2x jauh ke dalam akar epidermis kulit dan bertindak lebih pantas dan efektif dalam usaha mencerahkan kulit. . 🌷 Mampu mencerahkan sekitar celahan (ketiak, paha & leher). Menutup cela parut & jeragat pada kulit. . 🌷 Spf 30++ demi melindungi kulit seluruh badan & muka dari sinar UV. . 🌷 Tidak melekit dan tidak berminyak. . Paling penting Selamat & Halal. *KKM NOT170705304K* . . Untuk beli harga PROMO ! , Sila pergi ke πŸ‘‰πŸ» @ohana.nco , dan klik link di Bio utk order pantas dan grab harga promo ! . . Atau komen β€œ PM β€œ , pada ruangan komen . Cepat order tau ! lambat rugi πŸ˜‚ . Tq . . #ohana #krimohana #lotionpemutih #sayajualonline #malaysiakini #malaysian #malaysiabaru #sayangimalaysiaku #anakmalaysia #malaysiaonlineshopping #sayajualonline # #ctdk #igmalaysia #nakkisah #igersmalaya #dagelan #lawak #malaysia #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #lawakhambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #dongibabkipidap
KELEBIHAN OHANA WHITENING LOTION EXPERT : . 🌷 Fungsinya dapat meresap 2x jauh ke dalam akar epidermis kulit dan bertindak lebih pantas dan efektif dalam usaha mencerahkan kulit. . 🌷 Mampu mencerahkan sekitar celahan (ketiak, paha & leher). Menutup cela parut & jeragat pada kulit. . 🌷 Spf 30++ demi melindungi kulit seluruh badan & muka dari sinar UV. . 🌷 Tidak melekit dan tidak berminyak. . Paling penting Selamat & Halal. *KKM NOT170705304K* . . Untuk beli harga PROMO ! , Sila pergi ke πŸ‘‰πŸ» @ohana.nco , dan klik link di Bio utk order pantas dan grab harga promo ! . . Atau komen β€œ PM β€œ , pada ruangan komen . Cepat order tau ! lambat rugi πŸ˜‚ . Tq . . #ohana #krimohana #lotionpemutih #sayajualonline #malaysiakini #malaysian #malaysiabaru #sayangimalaysiaku #anakmalaysia #malaysiaonlineshopping #sayajualonline # #ctdk #igmalaysia #nakkisah #igersmalaya #dagelan #lawak #malaysia #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #lawakhambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #dongibabkipidap
KELEBIHAN OHANA WHITENING LOTION EXPERT : . 🌷 Fungsinya dapat meresap 2x jauh ke dalam akar epidermis kulit dan bertindak lebih pantas dan efektif dalam usaha mencerahkan kulit. . 🌷 Mampu mencerahkan sekitar celahan (ketiak, paha & leher). Menutup cela parut & jeragat pada kulit. . 🌷 Spf 30++ demi melindungi kulit seluruh badan & muka dari sinar UV. . 🌷 Tidak melekit dan tidak berminyak. . Paling penting Selamat & Halal. *KKM NOT170705304K* . . Untuk beli harga PROMO ! , Sila pergi ke πŸ‘‰πŸ» @ohana.nco , dan klik link di Bio utk order pantas dan grab harga promo ! . . Atau komen β€œ PM β€œ , pada ruangan komen . Cepat order tau ! lambat rugi πŸ˜‚ . Tq . . #ohana #krimohana #lotionpemutih #sayajualonline #malaysiakini #malaysian #malaysiabaru #sayangimalaysiaku #anakmalaysia #malaysiaonlineshopping #sayajualonline # #ctdk #igmalaysia #nakkisah #igersmalaya #dagelan #lawak #malaysia #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #lawakhambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #dongibabkipidap
Assalamualaikum.. . Dear mom, husband, siblings, cousins, relatives and friends. . It's a great reminder of how thankful I am for all the beauty I have in my life. Thank you to everyone for all of the birthday wishes. It means a lot to me that you all took time from your busy lives to wish me a happy birthday.Β Once again, thank you n I wish you the same. Stay blessed! πŸ’πŸ’πŸ’ . . #birthday #happy #love #like #family #husband #sibling #cousin #happybirthday #cake #birthdaycake #instagood #sunday #birthdayparty #fun #gift #october #libra #food #photography #smile #weekend #chocolate #follow #sweet #art #photooftheday #celebrate #instagram #igmalaysia
Lama betul tak ootd dgn seketui ain ❀️ kalau tak dgn dia. Dgn dot dgn b. Then dorg laaaa cameraman tak berbayar. Gamba cantik cantikk je. I miss u guys ❀️ #esokamikgambarramairamaiokay #ootd #uitm #uitmkonvo #uitmshahalam #uitmdihatiku #uitmkonvokesyen #igmalaysia #ig #iger #igs #konvo #konvokesyenuitm #konvokesyen
⭐MERDEKA SALE⭐ Ready stock Supplement Peninggi Badan Tiens Postage 3-4days (semenanjung) & 1-2 days (sabah/sarawak/singapore/brunei) Dapatkan free tips dan guide yg betul utk tinggi 😊😊 . 🌟 No. 1 di Malaysia βœ” 🌟 Berkesan SEAWAL 10 hari naik. 1cm-5cm😍 🌟 Terbukti SANGAT berkesan 😍 🌟 Selamat untuk digunakan βœ” 🌟 100HALAL Dan Bahan AlamiπŸ‘ πŸƒServis COD untuk org tawal . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat,Β  hubungi hotline kami βœ†βœ‰β˜ πŸ“±IG : @herbal.ubattinggi_my πŸ“±Whatsap :+60 11-1625 7142 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #funnyvideo Β #funnymeme Β #viralvideo Β #humour Β #malaysian #viral Β #bazaarpaknil Β #kualalumpur Β #lawak Β #lawakhambar #terbaik Β #neelofa Β #noradanish Β #fattahamin Β #uqashasenrose #nelydiasenrose Β #visitmyig Β #igshopmalaysia Β #igmalaysia #malayvines Β #malaysiaviners Β #dubsmashmalaysian #ubattinggi #jualpeninggibadan #peninggibadanmurah #ubattinggimurah #ubattinggitrusted #peninggiherbal #ubattinggiherbal
Ayu, the star of the sea; a poem written truly by my husband before we got together. #seasunrise #sea #vscocam #vscoedit #vscomalaysia #igersmalaysia #igers #igmalaysia #sceneryphotography #scenery_lovers
lepas consume ohana kulit tangan pun sama cerah dengan kulit muka..Muka pon nampak glowing natural lepas pakai Ohana nie..lepas ni xperlu pakai foundation atau touch up make up.. . πŸ’ŽTexture best😍 πŸ’ŽWangi sangat😍 . Ohana Whitening Lotion Expert bukan sekadar memutihkan kulit, malah dapat melindungi kulit dari sinaran UV 🌞 . 🌸Rasailah perbezaan tona kulit anda dengan Ohana🌸 . #ohana #krimohana #lotionpemutih #sayajualonline #malaysiakini #malaysian #malaysiabaru #sayangimalaysiaku #anakmalaysia #malaysiaonlineshopping #sayajualonline # #ctdk #igmalaysia #nakkisah #igersmalaya #dagelan #lawak #malaysia #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #lawakhambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #dongibabkipidap
" Dah 2 bulan pakai, memang Ohana the best lotion ever"_❣❣ . πŸ’ŽTexture best😍 πŸ’ŽWangi sangat😍 . Ohana Whitening Lotion Expert bukan sekadar memutihkan kulit, malah dapat melindungi kulit dari sinaran UV 🌞 . 🌸Rasailah perbezaan tona kulit anda dengan Ohana🌸 . OHANA ni body and face lotion. Klik link di bio untuk detail ya😘 . #ohana #krimohana #lotionpemutih #sayajualonline #malaysiakini #malaysian #malaysiabaru #sayangimalaysiaku #anakmalaysia #malaysiaonlineshopping #sayajualonline # #ctdk #igmalaysia #nakkisah #igersmalaya #dagelan #lawak #malaysia #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #lawakhambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #dongibabkipidap
I'm 35 y/o and akak lex jurrr 😊 Thank you husband, eya, tace, xiera, ada, rafiq n emie πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’— off camera terus ckp kak pakai tudung mahai jgn bagi kena cake πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ selamat den πŸ‘»πŸ‘»The unexpected moment is always sweeter, thanks for making my birthday special. . . #birthday #happy #love #like #family #husband #sibling #cousin #happybirthday #cake #birthdaycake #instagood #sunday #birthdayparty #fun #gift #october #libra #food #photography #smile #weekend #chocolate #follow #sweet #art #photooftheday #celebrate #instagram #igmalaysia
Authentic HUGO BOSS long sleeve πŸ“£ πŸ’―brand new, ready stock πŸ“£size : S - regular fit πŸ›’RM199 MUST BUY !(retail price RM420) . . . . . More than 100++items selling at special price. Save moreπŸ’΅, shop wisely, stay with us Nak cari original barang dengan harge murah? follow saya lah: πŸ”Šfacebook.com/lim.tommy.332 OR πŸ”Š#tommyteam1212 #poloralphlaurenmalaysia #polomurah #instashopmalaysia #lacostemalaysia #polomalaysia #ootdmalaysia #syjual #bazaarmalaysia #instashopmy #bajupolo #sayajualbaju #syjualbaju #lacostemurah #sayajual #nikemurah #adidasmurah #salesmalaysia #kedaibaju #bazaarpaknil #adidasmalaysia #kemeja #kedaiig #bundlejohor #syjual #sayajual #bundlemurah #bundlejohor #bundlekl #igmalaysia #ajimaura
Essence tu toner? ❌ Essence tu serum? ❌ Essence lebih dari itu. Ia JANTUNG❀ kepada kulit 😊 orang Korea WAJIB ada essence dalam rutin skincare diorang. No wonder brand SKII yang kita kenal is SKII Essence. Sedangkan banyak lagi range produk dia kenapa essence je yang kita kenal?? Nampak tak kegilaan ESSENCE terhadap orang Korea πŸ˜ƒπŸ˜ƒ Ni lah RAHSIA GLASS SKIN DIORANG 😍😍😍 HERV - LUXE ESSENCE ADVANCE Secara asasnya, essence nie step SEBELUM pemakaian serum. Certain orang yang alah / sensitive pada serum boleh guna essence as ALTERNATIVE kerana mostly serum bersifat likat. Dalam HERV LUXE ESSENCE ADVANCE , kita menumpukan untuk : 🌼BRIGHTENING Effect. Maksudnya mencerahkan skin especially yang ada JERAGAT, UNEVEN SKIN TONE dan dapat MEMBANTU untuk yang ada Masalah KULIT KUSAM, Sunburn dan tak bermaya. 🌼Skin Activating Treatment Maksudnya dia dapat MEMBANTU masalah skin dari dalam kerana partikal dia HALUS dan WATERBASE. Dapat Meresap ke dalam Pori kita. Merawat kulit yang rengsa kemerahan. Sangat SESUAI utk SENSITIVE and KULIT BERJERAWAT. 🌼Youth Essence Ini adalahh IMPIAN setiap ORANG! Why Herv punya essence beza daripada hat lain? Sebab Herv punya essence dari Rose Water and Rose Essential Oil utk bau dia. Ni bukan yang Mur2 punya bau Rose. Bau dia memang ada effect calming. Kalau korang pernah pakai Dior Essence Rose bau dia seakan sama . Effect? Baka A Class! Ia akan merencatkan proses penuaan kulit Seriussss ! Skin akan jadi lebih MOIST and GLOW! Sebab skin kita dah CUKUP BOOSTER! Makanan dh cukup. Bila skin dah cukup moist dah tak nampak muka berumur. Ini SERIUS. Punca muka nampak lebih berumur sebab pertamanya SKIN Kita kurang BOOSTER and KERING . Nk healthy skin? Meh cuba HERV Essence πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ to order boleh whatsapp wasap.my/60199423280 #hervessence #hervexfoliator #RoadToGlassSkin #koreansecretbeauty #koreanskincareroutine #makeuptutorial #instafit #instatravel #instalike #instafashion #instasellermalaysia #seller #ig_photooftheday #igmalaysia #susukmod #likeforlikes #likeforfollow #likelike #follow4followback #follow #mua #makeup #makeupgeek #makeupgeekcosmetics #beautybloggers #igmalaysia #instasellermalaysia #instaseleb #insta #instatravel
10月21ζ—₯ ε€•ι£Ÿγ―γƒ–γ‚­γƒƒγƒ“γƒ³γ‚Ώγƒ³γ«γ‚γ‚‹γƒ¬γ‚Ήγƒˆγƒ©γƒ³γ§δΈ­ζ±ζ–™η†γ‚’ι£ŸγΉγŸγ€‚ε‘³γŒγΎγ‚γΎγ‚γ§ι«˜γ‹γ£γŸγ€‚γ§γ‚‚γ€γŠθŒΆγŒηΎŽε‘³γ—γ‹γ£γŸγ€‚Had middle eastern food for dinner at a restaurant at Bukit Bintang. Taste was okay and expensive. But, the tea was nice. #middleeasternfood #中東料理 #ブキッビンタン #bukitbintang #kualalumpur #クをラルンプール #igmalaysia #igtravel #ζ—…θ‘Œ
Tgh lepak2 makan skali dgr org nyanyi lagu birthday.. blur jap sape celebrate birthday kul 1 pagi ni... Rupenye family sendiri πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ thank you husband, adik2 n sepupu2 semua.. semoga dimurahkan lagi rezeki korang dan bahagia selamanya πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’— . . #birthday #happy #love #like #family #husband #sibling #cousin #happybirthday #cake #birthdaycake #instagood #sunday #birthdayparty #fun #gift #october #libra #food #photography #smile #weekend #chocolate #follow #sweet #art #photooftheday #celebrate #instagram #igmalaysia
Alhamdulillah,31 tahun dan msh di beri nafas dariNya...Syukran....terima kasih kpd isteriku tersyg yg sentiasa dgn suprisenya...hargai sngt2,terima kasih jg pd keluarga,sahabat2 dan smua yg wish dan doakan sy...sy doakan jg wat smua😊😘. . #ijamturn31year #meningkatlgumo #masihdiberinafas #Alhamdulilah #vsco #vscobirthday #vscocam #vscomalaysia #igdaily #igmalaysia
Congratulations to the newly weds @karen_kahlun ! πŸ’• Wishing you a happy married life ever after! P. S : A good night instead to meet with old friends who we live together for years! #newlyweds #congratulations #happilyeverafter #marriage #goodtomeetagain #with #exhousemate #weallhavegrownup #oldfriends #iger #igposts #igdaily #igstyle #igmalaysia
Have a great weekend everybody 🌸 . Functional Magloure V shape facial lifting mask patch of earring type that manages a sagging and drooping due to elasticity decline. Makes elastic V-LINE by managing disordered face line, Provides a soft and smooth chin line by providing resilient tension on the skin by containing Adenosine, anti-wrinkle ingredient and red ginseng extract. . #magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #kosmetik #kosmetikmurah #bazaronline #bazaaronline #bazaronlinemalysia #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshopmalaysia #igshopmurah #igmalaysia #jualmurah #codshahalam #codsubangjaya #pilihanrakyatmalaysia #sayajual #sayajualmurah #readystock
"FLEK HITAM YANG DAH LAMA BERKURUN DAH HILANG, JERAWAT PUN DAH KECUT!!!" β€’ Ni salah satu regular customer kami tau. Sometimes sekali beli 20 capsules πŸ™ˆπŸ’• β€’ Siapa je yang tak nak muka flawless kann bahan alami lak tu. Cepat grab before stock habis sebab laris manis spirulina ni 😱 dm or ws Sis okay. Tekan je link kat bio ❀️ β€’ #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia
SIAPA NAK MUKA CERAH AND LEMBAP?! 😍 . Mesti semua nak kan? Tak kira lah perempuan ke laki ke. Tua ke muda ke. Kalau nak, jom follow ig ni. Kalau dah follow, takkan menyesal punya. ❀️ . Kalau nak, follow tau jangan tak follow 😘 . #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia
Tengok gambar tu, banyak kan kebaikan spirulina capsules? Boleh cakap bye bye dah kat benda semua tu. ☺️ β€’ Kalau nak tau lebih lanjut pasal natang kecil ni haa, dm or ws sis tau! Kat bio ada link ws sis. β€’β€’ #bismillah #igmalaysia #igersmalaysia #jdt #sayajualonline #kedaionline #neelofa #instashopmalaysia #sarawak #malaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #jombeli #terapiinstagram #artismalaysia #viralmalaysia #shahalam #johor #kualalumpur #ctdk #setjeragat #visitmyig #bazaaronline #spirulina #maskwajah #spirulinamalaysia
UNTUK SIAPA AINAA CLEANSER? Sangat highly recommended untuk sesiapa yang nakkan rejim penjagaan kulit yang mampu lawan penuaan - khusus untuk kulit nampak lebih muda. So selain tu, yang ada masalah-masalah kulit kat bawah sangat digalakkan : - Jerawat yang banyak samada disebabkan salah guna produk - Kulit terlalu kering/berminyak. - Liang pori besar. Secara tak langsung, boleh bantu kecilkan liang pori. - Banyak whitehead atau blackhead. Ni memang popular. - Muka gelap samada disebabkan sunburn atau hasil dari penggunaan produk tinggi merkuri - Perlukan secara percerahan semulajadi. . . kelebihan cleanser NSA Dia boleh jadi makeup remover & cleanser sekali. Dual function Tak banyak buih, that’s why sesuai untuk yang berkulit sensitive & kering Paling penting ada Anti-acne Boleh kecut kan jerawat. . . Nak dapatkan ?? boleh klik link dekat bio 😘 #ainaaserum #ainaacleanser #instashopmalaysia #igmalaysia #vscomalaysia #today #ootd #malaysia #nsateamsyiqin #makeupmalaysia #malaysian #igersmalaysia #selangor #malaysia #million #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #ampang #kl #makeup #ainaacosmetics #ainaafoundation #ainaalipmatte #foundation #nsabeautymalaysia #nsabeautyofficial #syafiqahaina #hafizmahamad #cleanserviral #nsateameyka #nsateamsyiqin
APAKAH KELEBIHAN DAN KEBAIKAN #AINAASERUM βœ… Melembapkan kulit muka βœ… Menjadikan struktur kulit lebih tegang dan anjal βœ… Mencegah penuaan semula jadi βœ… Menjadikan kulit lebih cerah dan berseri βœ… Menghilangkan tompok tompok hitam dimuka βœ… Mengahaluskan kulit muka yang kusam βœ… Memberi nutrisi kepada kulit muka βœ… Menyamarkan kedutan kulit muka . . Nak dapatkan ?? klik je link dekat bio 😘 #ainaaserum #ainaacleanser #instashopmalaysia #igmalaysia #vscomalaysia #today #ootd #malaysia #nsateamsyiqin #makeupmalaysia #malaysian #igersmalaysia #selangor #malaysia #million #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #ampang #kl #makeup #ainaacosmetics #ainaafoundation #ainaalipmatte #foundation #nsabeautymalaysia #nsabeautyofficial #syafiqahaina #hafizmahamad #cleanserviral #nsateameyka #nsateamsyiqin
Sunday clears away the rust of the whole week. Good night 😴😴 #igmsia #igmalaysia #sunday #sunset #sky #landscape #picoftheday #beautiful
Day 3 : Cereal and Milk with Fruits Start your day strong with protein from @dutchladymy milk. Pair with my chocolate cereal for my morning breakfast and I love to add some fruits in it, especially banana & kiwi. It is a perfect match for me with my favourite fruits. Tell me what’s your breakfast pair? . Don’t forget to join the Dutch Lady StrongStart breakfast challenge and stand a chance to win prizes worth more than RM35,000 including unique breakfast experience at Pangkor Laut Resort. Contest starts from 8th October to 11 November. For more information please visit Dutch Lady Facebook www.facebook.com/spread.the.goodness.of.milk . #dutchladymy #strongstart #dutchladybreakfastchallenge #breakfastchallenge #malaysianblogger #angietangerine #igersmalaysia #malaysianfood #healthybreakfastideas #igmalaysia #breakfastideas #cerealmilk #bananaandkiwi #healthylife
πŸ‡²πŸ‡Ύ NENEK lapan cucu bakal menjadi ibu tertua kepada anak kembar empat di United Kingdom (UK). Menerusi laporan Metro United Kingdom, Tracey Britten, 50, dijangka melahirkan tiga bayi perempuan dan seorang lelaki selepas membelanjakan kira-kira 7,000 pound sterling untuk rawatan IVF di Cyprus. Bekas kaunselor dadah itu kini sedang hamil 30 minggu. Tracey bertemu dengan suaminya Stephen pada 2005 dan mereka berkahwin pada 2012. Wanita tersebut sudah mempunyai tiga orang anak masing-masing berusia 22, 31 dan 32 tahun hasil hubungan dengan suami pertamanya sebelum mereka bercerai pada 2003. Doktor berkata bayi kembar Tracey akan dilahirkan pada bila-bila masa sahaja tetapi dia disarankan untuk bersalin menerusi kaedah pembedahan pada awal bulan depan. Sejurus sahaja bayi itu dilahirkan nanti, doktor berkata mereka perlu dipisahkan dan dihantar ke hospital berbeza kerana hospital yang dekat dengan rumah Tracey hanya mempunyai dua inkubator. Tracey turut mengambil steroid untuk menguatkan paru-paru empat bayinya yang akan dilahirkan lebih awal. . "Ia suatu keajaiban. Setakat ini saya masih ok. Saya cuba mengharungi setiap hari dengan baik sehingga hari saya bersalin," katanya. Tracey berkata dia membayar kos rawatan tersebut menggunakan wang yang ditinggalkan mendiang ibunya Pauline Smith yang meninggal dunia pada 2007. . "Ibu mengidam anak kembar dalam keluarga. Jadi bayi kembar yang bakal lahir nanti adalah hadiah untuknya," kata Tracey. Katanya, doktor juga pernah mencadangkan agar diaΒ  mengurangkan bilangan bayi yang dilahirkan itu melalui pengguguran terpilih, tetapi selepas berunding, berbincang dengan keluarga, dan juga pakar, dia memutuskan untuk mengekalkan keempat-empat bayinya itu. Sumber: Sinar Follow πŸ‘‰@irdmalaysia untuk info terkini & viralπŸ”₯ . .
Inginkan kurung muslimah cantik dan simple pada harga mampu milik? KURUNG KHADEEJA pilihan yg tepat. . . KEISTIMEWAAN KURUNG KHADEEJA - Menggunakan fabrik Korean Crepe yang berkualiti. - Design minimal tapi masih tampak sopan dengan taburan puluhan diamond. - Potongan yang longgar, tidak mengikut bentuk badan. - Lightly iron. Jimat masa. - Kembang dibahagian tangan kelihatan lebih exclusive. - Nursing friendly. Zip sorok dibahagian dada. - Shoulder pad di bahu buat tampak lebih kemas. - Size available dr S hingga 2XL. . . ⚠ STOK ADALAH TERHAD !!! . Hanya RM 89 sepasang. Hanya RM 89 sepasang. . FREE POS FREE POS . Berminat, hubungi kami sekarang πŸ“² WhatsApp : 017-7068525 πŸ“² WhatsApp : 017-7068525 . #bajukurung #kurungmuslimah #bajukurungmoden #kurungmoden #bajumuslimah #kurunglabuh #kurungpeplum #kurungraya #bajumurah #bajucantik #pakaianwanita #pakaianmuslimah #muslimahwear #womenfashion #womenclothing #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #igmalaysia #igshop #instashop #instafamous #shopeemyclass #shoppingonline #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #bajukuliah #bajuwanitamodern
DAH BOLEH NAMPAK BEZA DALAM MASA 3 HARI! Jom settle masalah GIGI KUNING korang πŸ€— Tak perlu comot lama2.. Tak perlu belanja duit mahal2 15 minit je dah settle! Yang penting berkesan & selamat Seblom u olss nk tido tu sempat putihkan gigi tau 😁 esok bangun pagi conpom sengih tengok cermin sorang2.. WHATSAPP 012-3434 508 atau klik link di bio ❀ #sayajualonline #sayajualprodukkecantikan #igshopmalaysia #bazarpaknil #sayajualhandbag #duckscarves #likeforlikes #usahawanuitm #freepos #instashopmalaysia #outfitoftheday #igmalaysia #makeupporn #coffeelife #girls #igmy #carousellmy #pemutihgigimalaysia #lazada #zalora #motd #ootd #instashop #meletop #jomkahwin #noradanish #assetwanita #hijabistamag #bazarmalaysia #bazar
10月21ζ—₯ 賑やかγͺζ‰€γ§γ€δΊΊγŒε€šγ‹γ£γŸγ€‚Lively place with lots of people. #bukitbintang #ブキッビンタン #kualalumpur #クをラルンプール #igmalaysia #igtravel #ζ—…θ‘Œ #igdaily
Inginkan kurung muslimah cantik dan simple pada harga mampu milik? KURUNG KHADEEJA pilihan yg tepat. . . KEISTIMEWAAN KURUNG KHADEEJA - Menggunakan fabrik Korean Crepe yang berkualiti. - Design minimal tapi masih tampak sopan dengan taburan puluhan diamond. - Potongan yang longgar, tidak mengikut bentuk badan. - Lightly iron. Jimat masa. - Kembang dibahagian tangan kelihatan lebih exclusive. - Nursing friendly. Zip sorok dibahagian dada. - Shoulder pad di bahu buat tampak lebih kemas. - Size available dr S hingga 2XL. . . ⚠ STOK ADALAH TERHAD !!! . Hanya RM 89 sepasang. Hanya RM 89 sepasang. . FREE POS FREE POS . Berminat, hubungi kami sekarang πŸ“² WhatsApp : 017-7068525 πŸ“² WhatsApp : 017-7068525 . #bajukurung #kurungmuslimah #bajukurungmoden #kurungmoden #bajumuslimah #kurunglabuh #kurungpeplum #kurungraya #bajumurah #bajucantik #pakaianwanita #pakaianmuslimah #muslimahwear #womenfashion #womenclothing #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #igmalaysia #igshop #instashop #instafamous #shopeemyclass #shoppingonline #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #bajukuliah #bajuwanitamodern
//Longing for change
next page →