#ikeakelantan

23,498 posts

Loading...
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil . +60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpscustomerikeakelantanps
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil . +60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpscustomerikeakelantanps
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil . +60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpscustomerikeakelantanps
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil . +60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpscustomerikeakelantanps
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil . +60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpscustomerikeakelantanps
Alhamdulillah. Antara sebahagian dri customer yg sempat kami ambik gmbr 😁. Terima kasih sudi singgah shopping di IKEA KELANTAN PS, BANDAR BARU PASIR PEKAN. 😍 BUKA SETIAP HARI dari 10pg - 6ptg. Waktu lunch pun kami buka πŸ˜‰. Barang READY STOCK ada lagi ni. Boleh datang dengan kawan2 ofis. Boleh test duduk kat kerusi dan katil . +60179600786 TRUSTED PERSONAL SHOPPER for IKEA since 2015 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpscustomerikeakelantanps
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Billy Bookcase ,white, (80x28x202cm) *self pickup pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak buku ni tak Ada pintu.. rak ni boleh letak koleksi tupperware, buku,nak simpan n susun handbag pun boleh..nak letak perhiasan ke...shelf die boleh adjust ikut keperluan anda..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Azniza Ali #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsBookcase
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - 1)Billy Bookcase ,white, (80x28x202cm) 2)Billy oxberg \ half glass door (80x28x202cm) 3)Lerberg shelving unit, (35x148cm) *self pickup pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak buku ni tak Ada pintu.. rak ni boleh letak koleksi tupperware, buku,nak simpan n susun handbag pun boleh..nak letak perhiasan ke...shelf die boleh adjust ikut keperluan anda..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Aziha Akmar #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsBookcase
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - 1)Billy Bookcase ,white, (80x28x202cm) 2)Billy Bookcase,white, (40x237x28 cm) *self pickup pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak buku ni tak Ada pintu.. rak ni boleh letak koleksi tupperware, buku,nak simpan n susun handbag pun boleh..nak letak perhiasan ke...shelf die boleh adjust ikut keperluan anda..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : anis syuhada #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsBookcase
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - 1) Brimnes Bookcase,white (60x35x190cm) 2) Lack wall shelf ,white (110x26cm) *self pickup pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak buku ni tak Ada pintu bhagian atas.. bhgian ada 2 drawer. Rak ni blh letak koleksi tupperware, buku,nak simpan n susun handbag pun boleh..nak letak perhiasan ke...shelf die boleh adjust ikut keperluan anda..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : anis syuhada #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsBookcase
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - 1)Billy Bookcase ,white, (80x28x202cm) 2)Billy Bookcase,white, (40x237x28 cm) *self pickup pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak buku ni tak Ada pintu.. rak ni boleh letak koleksi tupperware, buku,nak simpan n susun handbag pun boleh..nak letak perhiasan ke...shelf die boleh adjust ikut keperluan anda..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Aisya Zulkawi #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsBookcase
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - 1)Billy Bookcase ,white, (80x28x202cm) 2)Billy Bookcase,white, (40x237x28 cm) 3)Gnedby shelving unit,white (20x17x202cm) *self pickup pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak buku ni tak Ada pintu.. rak ni boleh letak koleksi tupperware, buku,nak simpan n susun handbag pun boleh..nak letak perhiasan ke...shelf die boleh adjust ikut keperluan anda..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Intan Noraini #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsBookcase
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. IKEA - Laiva (bookcase,62x24x165cm, Max load/shelf 15kg,black-brown) Rak ni ada 5 tingkat..Rak ni sesuai utk letak kat ruang tamu,bilik tidur,bilik study..boleh letak buku,perhiasan,frame gambar,jam,lampu tidur dll..letak kat dapur pun sesuai..boleh susun bekas2 makanan,botol2 n koleksi tupperware..rak ni sgt kukuh..siapa yg kumpul novel, sesuai sgt beli rak ni..novel tersusun rapi je.insyaAllah boleh tahan lama kalau djaga dgn baik.SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Maizatul nadiah othman #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsBookcase
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - 1)Billy Bookcase,white, (40x237x28 cm) *self pickup pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak buku ni tak Ada pintu.. rak ni boleh letak koleksi tupperware, buku,nak simpan n susun handbag pun boleh..nak letak perhiasan ke...shelf die boleh adjust ikut keperluan anda..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Nurliza #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsBookcase
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - 1)Gersby Bookcase,white, (60x24x180 cm) 2)Lerberg Shelving unit (60x148cm) Grey,white *self pickup pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak buku ni tak Ada pintu.. rak ni boleh letak koleksi tupperware, buku,nak simpan n susun handbag pun boleh..nak letak perhiasan ke...shelf die boleh adjust ikut keperluan anda..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : nurul shazalina zainuddin #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsBookcase
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Billy / Oxberg (bookcase,white,80x28x202cm,max load/shelf 30kg) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak buku ni boleh pilih sama ada nak ada pintu atau tak..pintu pulak boleh pilih sama ada (kaca sepenuhnya/separuh kaca)..rak ni boleh letak koleksi tupperware,buku,nak simpan n susun handbag pun boleh..nak letak perhiasan ke..kalau ada pintu boleh halang habuk..shelf die boleh adjust ikut keperluan anda..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Ahli kdim #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsBookcase
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Billy / Oxberg (bookcase,white,80x28x202cm,max load/shelf 30kg) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak buku ni boleh pilih sama ada nak ada pintu atau tak..pintu pulak boleh pilih sama ada (kaca sepenuhnya/separuh kaca)..rak ni boleh letak koleksi tupperware,buku,nak simpan n susun handbag pun boleh..nak letak perhiasan ke..kalau ada pintu boleh halang habuk..shelf die boleh adjust ikut keperluan anda..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : suriati zamri #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsBookcase
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - 1)Billy Bookcase ,white, (80x28x106 cm) *self pickup pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak buku ni tak Ada pintu.. rak ni boleh letak koleksi tupperware, buku,nak simpan n susun handbag pun boleh..nak letak perhiasan ke...shelf die boleh adjust ikut keperluan anda..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Rashidah mohd Yusoff #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsBookcase
By ORDER ONLY, NO READY STOCK WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Kallax (77x39x147cm, max load/shelf 13kg) *psg sendiri, arahan diberikan *self pick up Pasir Pekan. Rak ni ada 8 lubang..sesuai utk dijadikan pembahagi/divider antara ruang tamu dan ruang mkn/dapur..nak letak dlm bilik n rapat ke dinding pun boleh..rak ni boleh pasang menegak atau melintang..boleh letak mcm2 kat rak ni..susun buku,perhiasan,bunga,frame gambar..ikut kreativiti anda..ada byk pilihan warna utk dipilih..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsBookcase
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - 1)Hemnes Bookcase ,white (90x37x198cm) *self pickup pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak buku ni tak Ada pintu.. rak ni boleh letak koleksi tupperware, buku,nak simpan n susun handbag pun boleh..nak letak perhiasan ke...shelf die boleh adjust ikut keperluan anda..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeakb #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsHemnesBookcase
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - 1)Gersby Bookcase,white, (60x24x180 cm) 2)Latt children table 2 chair, white pine *self pickup pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak buku ni tak Ada pintu.. rak ni boleh letak koleksi tupperware, buku,nak simpan n susun handbag pun boleh..nak letak perhiasan ke...shelf die boleh adjust ikut keperluan anda..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsBookcase
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Lerberg shelving unit (60x148cm) Grey *self pick up Pasir Pekan. *psg sendiri,arahan dberikan. . Rak ni ada 4 tingkat..material drpd besi..ada warna putih,kuning dan kelabu..boleh digunakan untuk letak buku,perhiasan dan pasu bunga mini..letak dlm bilik pun boleh..boleh letak lampu tidur,jam loceng,brg2 peribadi..sesuai kat luar dan dalam rumah..boleh juga dijadikan pembahagi antara ruang tamu dan ruang makan..ikut kreativiti masing2...insyaAllah kukuh..sgt cantik dan moden.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk details. Kredit :Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsBookcase
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - 1)Brusali Bookcase ,white (67x33x190cm) *self pickup pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak buku ni tak Ada pintu.. rak ni boleh letak koleksi tupperware, buku,nak simpan n susun handbag pun boleh..nak letak perhiasan ke...shelf die boleh adjust ikut keperluan anda..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsBookcase
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - 1)Liatorp Bookcase ,white (96x37x215cm) *self pickup pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak buku ni tak Ada pintu.. rak ni boleh letak koleksi tupperware, buku,nak simpan n susun handbag pun boleh..nak letak perhiasan ke...shelf die boleh adjust ikut keperluan anda..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsBookcase
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - 1)FinnbyBookcase ,black (96x37x215cm) *self pickup pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak buku ni tak Ada pintu.. rak ni boleh letak koleksi tupperware, buku,nak simpan n susun handbag pun boleh..nak letak perhiasan ke...shelf die boleh adjust ikut keperluan anda..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsBookcase
By ORDER ONLY, ❌ READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE πŸ’• www.wasap.my/60179600786 IKEA - Strandmon Wing chair (Skiftebo Light Turqoise, Djuparp Dark Green, Djuparp Dark Green-Blue, Gilhov Multicolour, Lingbo Multicolour, Nordvall Dark Grey, Skiftebk Light Beige & Skiftebo Yellow) *pasang sendiri, arahan diberikan Wing chair ni mmg cantik sgt..ada byk warna..nampak eksklusif sgt..plg penting,kerusi ni selesa sgt..sesuai kalau letak kat ruang tamu atau bilik tidur..boleh jd kerusi tgk tv,membaca dan santai2..da byk kami bawak balik utk org2 kelantan..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest & Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeakb #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsStrandmon
By ORDER ONLY, ❌ READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICEπŸ’• www.wasap.my/60179600786 IKEA - Nolmyra (easy chair) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri,arahan dberikan Kerusi ni ada dua warna..hitam dan kelabu..saiz dan material spt yg dinyatakan dlm gambar..kerusi ni selesa sgt..tempat nak duduk tu luas sgt..sampai anda boleh duduk bersila atas kerusi ni..sesuai letak kat ruang tamu atau bilik tidur..boleh jadi kerusi santai n lepak2 utk tgk tv..letak dekat ngn sudut rumah pun ok..boleh duduk smbil pakai kasut..design yg simple tp moden..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Ahli KDIM & Pinterest #ikeakelantanps #ikeakelantan #ikeakelantanpsNolmyra #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsNolmyra
By ORDER ONLY, ❌ READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE πŸ’• www.wasap.my/60179600786 IKEA - Tullsta Armchair (Lofallet Beige, Nodrvalla Light Green, Nordvalla Medium Grey) *pasang sendiri, arahan diberikan Kerusi ni ada 3 warna mcm dlm gmbr..sesuai letak kat ruang tamu atau bilik tidur..boleh jadi kerusi santai n lepak2 utk tgk tv..kalau nak letak kat ofis pun boleh..design yg simple tp moden..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsTullsta
BY ORDER ONLY, ❌ READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE πŸ’• www.wasap.my/60179600786 IKEA - Ekero Armchair (Idekulla Dark Grey, Dark Green, Dark Red & Blue) *pasang sendiri, arahan diberikan Kerusi ni ada 4 warna mcm dlm gmbr.. sesuai letak kat ruang tamu atau bilik tidur. boleh jadi kerusi santai n lepak2 utk tgk tv.kalau nak letak kat ofis pun boleh..design yg simple tp moden.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsEkero
By ORDER ONLY, ❌ READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICEπŸ’• www.wasap.my/60179600786 IKEA - Ekenas Armchair & Footstool (Hensta Dark brown, Hensta Grey & Hensta Light Brown) (Semua harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi rumah sekitar kb) *pasang sendiri, arahan diberikan Armchair ni mmg cantik sgt..ada 3 warna..nampak eksklusif sgt..plg penting,kerusi ni selesa sgt..sesuai kalau letak kat ruang tamu atau bilik tidur..boleh jd kerusi tgk tv,membaca dan santai2..da byk kami bawak balik utk org2 kelantan..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeakb #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsEkenas
Alhamdulillah rezeki hari ni lagi. Customer terus grab hejne shelving unit size L πŸŒΈπŸ˜ŠπŸŒΉπŸ’ Tq sis shopping di IKEA KELANTAN READY STOCK #IkeaPasirTumboh #IkeaPasirTumbuh #ikeakotabharu #ikeakb #IkeaLovers #Ikea #AmandaHome #TrustedPersonalShopperSince2015 #ReadyStock #IkeaKgParitPasirTumboh #IkeaKelantan
Alhamdulillah rezeki hari ni. Customer grab raskog trolley warna putih 🌸😍🌹 Tq sis shopping di IKEA KELANTAN READY STOCK #IkeaPasirTumboh #IkeaPasirTumbuh #ikeakotabharu #ikeakb #IkeaLovers #Ikea #AmandaHome #TrustedPersonalShopperSince2015 #ReadyStock #IkeaKgParitPasirTumboh #IkeaKelantan
Alhamdulillah rezeki hari ni. Sold trofast storage box 🌸😍🌹 Tq sis shopping di IKEA KELANTAN READY STOCK #IkeaPasirTumboh #IkeaPasirTumbuh #ikeakotabharu #ikeakb #IkeaLovers #Ikea #AmandaHome #TrustedPersonalShopperSince2015 #ReadyStock #IkeaKgParitPasirTumboh #IkeaKelantan
Alhamdulillah rezeki hari ni. Sold wing chair warna light beige 2 unit 🌸😍🌹 Tq sis shopping di IKEA KELANTAN READY STOCK #IkeaPasirTumboh #IkeaPasirTumbuh #ikeakotabharu #ikeakb #IkeaLovers #Ikea #AmandaHome #TrustedPersonalShopperSince2015 #ReadyStock #IkeaKgParitPasirTumboh #IkeaKelantan
Alhamdulillah rezeki hari ni. Customer shopping bekvam bangku tangga dan lerberg small 2 unit 🌸😍🌹 Tq sis shopping di IKEA KELANTAN READY STOCK #IkeaPasirTumboh #IkeaPasirTumbuh #ikeakotabharu #ikeakb #IkeaLovers #Ikea #AmandaHome #TrustedPersonalShopperSince2015 #ReadyStock #IkeaKgParitPasirTumboh #IkeaKelantan
JOM PAKAT MAGHI JALE TENGOK BARE IKEA HOK READYSTOK ‼️ Lokasi : Bandar Baru Pasir Pekan. Waktu : Buka setiap hari (10pg-6ptg) WHATSAPP : www.wasap.my/60179600786 . Maghi2 pakat maghi kelih bare IKEA hok ada readystok di kedai nih.. Hok mano kenne boleh wak kelik pasang slaluh..😍 . Bare IKEA dijamin puah hati sebab kualiti bare tiptop, comey lote pulok tuh...πŸ˜‰ . Bangat2 bare tok banyok mano nie.. hok mano maghi dlu, kira hok dio... NO BOOKING deh.. Hok mano nok lock bare blh fast payment deh... 😊 . www.wasap.my/60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST SET!! *strictly ❌ booking/❌ reserved without payment. WHATSAPP for BEST PRICE πŸ’•www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Detolf Glass door cabinet white (43x37x163 cm, Max load/shelf 6kg) *semua harga telah tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi klntn. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit : Yatie Raisyadriannaβ€Ž via KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsreadystock
READY STOCK!! LAST SET!! *strictly ❌ booking/❌ reserved without payment. WHATSAPP for BEST PRICE πŸ’•www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Billy / Oxberg (bookcase,white,80x28x202cm,max load/shelf 30kg) (Full glass door) *semua harga telah tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi klntn. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit : Tyah Rahman via KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsreadystock
READY STOCK!! LAST SET!! *strictly ❌ booking/❌ reserved without payment. WHATSAPP for BEST PRICE πŸ’•www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Melltorp table white (125x75cm) + 4 adde chair white *semua harga telah tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi klntn. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit : Hias Rumah Idaman #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsreadystock
READY STOCK!! LAST SET!! *strictly ❌ booking/❌ reserved without payment. WHATSAPP for BEST PRICE πŸ’•www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Bissa shoe cabinet 2 compartment (49x93cm) *semua harga telah tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi klntn. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit : Hias Rumah Idaman #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsreadystock
READY STOCK!! LAST SET!! *strictly ❌ booking/❌ reserved without payment. WHATSAPP for BEST PRICE πŸ’•www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Rigga (clothes rack,Min height 126cm, Max height 175cm,Max load 35 kg) *semua harga telah tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi klntn. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsreadystock
JOM PAKAT MAGHI JALE TENGOK BARE IKEA HOK READYSTOK ‼️ Lokasi : Bandar Baru Pasir Pekan. Waktu : Buka setiap hari (10pg-6ptg) WHATSAPP : www.wasap.my/60179600786 . Maghi2 pakat maghi kelih bare IKEA hok ada readystok di kedai nih.. Hok mano kenne boleh wak kelik pasang slaluh..😍 . Bare IKEA dijamin puah hati sebab kualiti bare tiptop, comey lote pulok tuh...πŸ˜‰ . Bangat2 bare tok banyok mano nie.. hok mano maghi dlu, kira hok dio... NO BOOKING deh.. Hok mano nok lock bare blh fast payment deh... 😊 . www.wasap.my/60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST SET!! *strictly ❌ booking/❌ reserved without payment. WHATSAPP for BEST PRICE πŸ’•www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Trones (shoe cabinet/storage, 52x39cm/ 2pcs) 2) Lerberg : Shelf unit (60x148cm) *semua harga telah tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi klntn. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsreadystock
READY STOCK!! LAST SET!! *strictly ❌ booking/❌ reserved without payment. WHATSAPP for BEST PRICE πŸ’•www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Variera (shelf insert) - Kecik (32x13x16 cm) - Besar (32x28x16 cm) *semua harga telah tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi klntn. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit : Afiqah Yusof via KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsreadystock
READY STOCK!! LAST SET!! *strictly ❌ booking/❌ reserved without payment. WHATSAPP for BEST PRICE πŸ’•www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Lots mirror (4pcs) *semua harga telah tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi klntn. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit : Anis Mimi Zoolkafliβ€Ž via KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsreadystock
Restock ! Rumput hiasan yang sangat2 hot selling di kedai kami 🌸😊😊 http://www.wasap.my/60124648770 πŸ“± #IkeaPasirTumboh #IkeaPasirTumbuh #ikeakotabharu #ikeakb #IkeaLovers #Ikea #AmandaHome #TrustedPersonalShopperSince2015 #ReadyStock #IkeaKgParitPasirTumboh #IkeaKelantan
READY STOCK!! LAST SET!! *strictly ❌ booking/❌ reserved without payment. WHATSAPP for BEST PRICE πŸ’•www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Rajtan spice jar (4pcs) *semua harga telah tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi klntn. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit : Anis Syuhadaβ€Ž via KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsreadystock
READY STOCK!! LAST SET!! *strictly ❌ booking/❌ reserved without payment. WHATSAPP for BEST PRICE πŸ’•www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Lack tv bench white 2) Forvar jar with lid *semua harga telah tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi klntn. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit : Fadlyyana Moha Desa via KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsreadystock
JOM PAKAT MAGHI JALE TENGOK BARE IKEA HOK READYSTOK ‼️ Lokasi : Bandar Baru Pasir Pekan. Waktu : Buka setiap hari (10pg-6ptg) WHATSAPP : www.wasap.my/60179600786 . Maghi2 pakat maghi kelih bare IKEA hok ada readystok di kedai nih.. Hok mano kenne boleh wak kelik pasang slaluh..😍 . Bare IKEA dijamin puah hati sebab kualiti bare tiptop, comey lote pulok tuh...πŸ˜‰ . Bangat2 bare tok banyok mano nie.. hok mano maghi dlu, kira hok dio... NO BOOKING deh.. Hok mano nok lock bare blh fast payment deh... 😊 . www.wasap.my/60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST SET!! *strictly ❌ booking/❌ reserved without payment. WHATSAPP for BEST PRICE πŸ’•www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Mulig (shelving unit) (58x34x162cm,max load/shelf 25kg) *semua harga telah tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi klntn. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit : Faridah Fasya Mahmadβ€Ž via KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsreadystock
READY STOCK!! LAST SET!! *strictly ❌ booking/❌ reserved without payment. WHATSAPP for BEST PRICE πŸ’•www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Korken (jar with lid) -S (0.5l,dia 10.5cm,height 11cm) -M (1l,dia 16.5cm,height 12cm) -L (1.8l,dia 21.5cm,height 12.5cm) -XL (2l,dia 11cm,height 30.5cm) *semua harga telah tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi klntn. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsreadystock
READY STOCK!! LAST SET!! *strictly ❌ booking/❌ reserved without payment. WHATSAPP for BEST PRICE πŸ’•www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Pruta food container (17pcs) *semua harga telah tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi klntn. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsreadystock
READY STOCK!! LAST SET!! *strictly ❌ booking/❌ reserved without payment. WHATSAPP for BEST PRICE πŸ’•www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Istad ziplock bag *semua harga telah tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi klntn. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit : Mimie Hamidah via KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsreadystock
READY STOCK!! LAST SET!! *strictly ❌ booking/❌ reserved without payment. WHATSAPP for BEST PRICE πŸ’•www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Linnmon table white (100x60cm) 2) Jall laundry bag white 3) Mulig clothes rack 4) Mulig clothes bar (60-90cm) *semua harga telah tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi klntn. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit : Nani Idayuβ€Ž via KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsreadystock
JOM PAKAT MAGHI JALE TENGOK BARE IKEA HOK READYSTOK ‼️ Lokasi : Bandar Baru Pasir Pekan. Waktu : Buka setiap hari (10pg-6ptg) WHATSAPP : www.wasap.my/60179600786 . Maghi2 pakat maghi kelih bare IKEA hok ada readystok di kedai nih.. Hok mano kenne boleh wak kelik pasang slaluh..😍 . Bare IKEA dijamin puah hati sebab kualiti bare tiptop, comey lote pulok tuh...πŸ˜‰ . Bangat2 bare tok banyok mano nie.. hok mano maghi dlu, kira hok dio... NO BOOKING deh.. Hok mano nok lock bare blh fast payment deh... 😊 . www.wasap.my/60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST SET!! *strictly ❌ booking/❌ reserved without payment. WHATSAPP for BEST PRICE πŸ’•www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Variera plastic dispenser white *semua harga telah tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi klntn. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit : Nik Zuridah Md Aliβ€Ž via KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsreadystock
READY STOCK!! LAST UNITS!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Mulig (shelving unit) (34x120x162cm,max load/shelf 50kg) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak ni boleh letak kat dapur,bilik tidur n ruang tamu..kalau kita guna rak ni kat dapur,kita boleh letak periuk nasi,cerek elektrik,blender,microwave,bekas beras,bekas2 gula/milo,tupperware,botol2 sos,minyak dll..kalau nak bersihkan pun senang..lap je ngn kain..plg penting jimat ruang n dapur nampak kemas n teratur...letak kat luar rumah pun ok, boleh susun kasut byk2 n suratkhabar lama atau letak pasu bunga kecik2...insyaAllah tahan lama,kukuh,senang nak bersihkan dan jimat ruang..tak payah guna meja byk2..guna rak ni je dah cukup...berbaloi sgt kalau beli..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : ahli kelab dekorasi ikea msia #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsmuligshelvingC
READY STOCK !! LAST 2 UNITS!! *strictly no booking/no payment without payment. Siapa cepat dia dapat. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Albert (shelving unit 64x28x159cm,solid pine,solid spruce,Max load/shelf 25kg) RM 85/satu (harga dah tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak ni kena pasang sendiri..arahan ada diberikan..senang je..kalau nak letak microwave,oven,periuk nasi,mixer n blender pun sesuai..selain tu, boleh jd rak buku,tempat simpan barang spy nampak lebih teratur n kemas, tempat simpan stock makanan kering pun boleh..ikut kreativiti masing2..sesuai letak kat bilik,ruang tamu n dapur kering..Jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsreadystock
READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Lack (coffee table) - harga dah tmasuk upah beli + kos pengangkutan smpi klntn. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Siapa yg beli set sofa tp takde coffee table tu,bolehlah beli meja ni..ada 3 warna..hitam,putih,kayu...insyaAllah boleh sepadan ngn set sofa masing2..sgt kukuh dan cantik..meja ni kena pasang sendiri..tp arahan sume akn dberikan..insyaAllah tak susah nak pasang..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit gambar : syafiq+ibah,anis syuhada,kelab dekorasi ikea malaysia. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpslackcoffeetable
READY STOCK (limited unit). *NO BOOKING, NO RESERVED. *siapa payment dulu,dia dpt. WHATSAPP ONLY+60179600786 IKEA - Alvine Spets Net curtains, 1 pair, off-white (145x250 cm) (harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi klntn) Kain langsir ni walaupun nampak simple tp serius blh menawan hati...sesuai utk letak di sliding door, tingkap & pintu bilik.. SILA WHATSAPP utk ORDER +60179600786 #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
next page →