#ikeakelantanpersonalshopper

13,508 posts

Loading...
READY STOCK!! LAST UNITS!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Mulig (shelving unit) (58x34x162cm,max load/shelf 25kg) RM150/satu (harga dah tmasuk upah beli + kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak ni boleh letak kat dapur,bilik tidur n ruang tamu..kalau kita guna rak ni kat dapur,kita boleh letak periuk nasi,cerek elektrik,blender,microwave,bekas beras,bekas2 gula/milo,tupperware,botol2 sos,minyak dll..kalau nak bersihkan pun senang..lap je ngn kain..plg penting jimat ruang n dapur nampak kemas n teratur..kalau guna kat ruang tamu atau bilik tidur,kita boleh letak frame gambar,perhiasan,majalah,buku,jam,lampu tidur dll..letak kat bilik anak2 pun sesuai..boleh susun mainan2 diorg,susun buku sekolah..sebab die byk level,so byk benda kita boleh letak..letak kat luar rumah pun ok, boleh susun kasut byk2 n suratkhabar lama atau letak pasu bunga kecik2...insyaAllah tahan lama,kukuh,senang nak bersihkan dan jimat ruang..tak payah guna meja byk2..guna rak ni je dah cukup...berbaloi sgt kalau beli..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : ahli kelab dekorasi ikea msia #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK !! LAST UNITS!! *strictly no booking/no payment without payment. Siapa cepat dia dapat. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Albert (shelving unit 64x28x159cm,solid pine,solid spruce,Max load/shelf 25kg) RM85/satu (harga dah tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak ni kena pasang sendiri..arahan ada diberikan..senang je..kalau nak letak microwave,oven,periuk nasi,mixer n blender pun sesuai..selain tu, boleh jd rak buku,tempat simpan barang spy nampak lebih teratur n kemas, tempat simpan stock makanan kering pun boleh..ikut kreativiti masing2..sesuai letak kat bilik,ruang tamu n dapur kering..Jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 Kredit : ahli kelab dekorasi ikea msia. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST UNITS!!(white only) *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 Detolf - (Glass door cabinet 43x37x163 cm, Max load/shelf 6kg) RM370 (termasuk upah + kos pengangkutan smpi Kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Almari ni cantik sangat..nampak mewah sgt..boleh letak kat bilik tidur atau ruang tamu..boleh simpan koleksi minyak wangi ,jam tangan, handbag,rantai,gelang..mcm almari display..selain tu boleh jugak letak lego2,robot2 anak dan koleksi kereta mainan dan helmet..insyaAllah barang selamat sampai spt dr ikea.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST UNIT!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Bissa (shoe cabinet) (2 compartment, 49x93 cm) RM140/satu Semua harga telah tmasuk upah beli + kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Shoe cabinet ni ada 2 jenis..ada yg 2 pintu,ada yg 3 pintu..warna pulak ada putih dan black brown..rak kasut ni tertutup..jd nampak kemas bila letak kat dlm rumah..dlm 1 pintu tu boleh letak lebih kurang 4-6psg kasut..bhgn ats boleh deko2 dengan frame gambar atau bunga2..boleh letak kunci dan brg2 lain..sesuai letak tepi pintu..mudah nak amik n pakai kasut masa nak keluar rumah..bila balik rumah pulak,boleh simpan kasut terus dlm kabinet ni..takde la bersepah..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST UNIT!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Laiva (bookcase,62x24x165cm, Max load/shelf 15kg,black-brown) RM130 (harga dah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak ni ada 5 tingkat..Rak ni sesuai utk letak kat ruang tamu,bilik tidur,bilik study..boleh letak buku,perhiasan,frame gambar,jam,lampu tidur dll..letak kat dapur pun sesuai..boleh susun bekas2 makanan,botol2 n koleksi tupperware..rak ni sgt kukuh..siapa yg kumpul novel, sesuai sgt beli rak ni..novel tersusun rapi je.insyaAllah boleh tahan lama kalau djaga dgn baik.SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST UNITS!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Mulig (shelving unit) (34x120x162cm,max load/shelf 50kg) RM300/satu (harga dah tmasuk upah beli + kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak ni boleh letak kat dapur,bilik tidur n ruang tamu..kalau kita guna rak ni kat dapur,kita boleh letak periuk nasi,cerek elektrik,blender,microwave,bekas beras,bekas2 gula/milo,tupperware,botol2 sos,minyak dll..kalau nak bersihkan pun senang..lap je ngn kain..plg penting jimat ruang n dapur nampak kemas n teratur...letak kat luar rumah pun ok, boleh susun kasut byk2 n suratkhabar lama atau letak pasu bunga kecik2...insyaAllah tahan lama,kukuh,senang nak bersihkan dan jimat ruang..tak payah guna meja byk2..guna rak ni je dah cukup..berbaloi sgt kalau beli..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST UNIT!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Rast (chest of 3 drawers, 62x30x70cm,warna kayu pine) RM250 (harga dah tmasuk upah beli + kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan disediakan Almari ni ada 3 laci..hanya ada warna kayu (pine) mcm dlm gambar bawah sebelah kiri..kalau rajin boleh cat n deko ikut kreativiti anda..almari ni boleh letak tepi katil, letak lampu tidu,bunga n frame gambar..almari ni pun sesuai utk letak baju anak2..tak besar sgt dan tak terlalu kecik..budak2 pun boleh amik baju mereka sendiri sb tak tlalu tinggi..insyaAllah boleh tahan lama n kukuh jika djaga dgn baik..laci die pun senang untuk tarik masuk n keluar..smooth je..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER.. *warna mungkin sikit berbeza disebabkan pencahayaan. Kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK (limited unit) *NO BOOKING,NO RESERVED. *siapa buat PAYMENT dlu,dia dpt. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Bekvam (spice rack 40x10x9 cm) RM 20/satu (harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan) Rak ni ada pelbagai kegunaan..kalau pasang kat dapur boleh letak botol2 rempah,garam,kicap,sos..boleh pasang dalam bilik anak2 jugak..letak bedak,sikat..nak letak buku2 atau surat pun boleh..selain tu,boleh jugak kalau nak gantung koleksi2 rantai yg byk tu..boleh sangkut baju baby..byk sgt kegunaan..mmg berbaloi beli..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK (limited unit) *NO BOOKING,NO RESERVED. *siapa PAYMENT dlu,dia dpt. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Pruta Food container RM25/17 bekas (harga dah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan) Dalam 1pack ada 17bekas!! Mmg berbaloi sgt kalau beli..macam2 saiz ada..besar,sederhana n kecik..boleh simpan sayur2 dan lebihan lauk yg tak habis tu..plg best bekas ni MICROWAVE SAFE,FREEZER SAFE..mmg terbaik..kalau nak makan,panaskan je lauk dlm tu..kalau nak simpan lauk2 basah mcm ikan,ayam,sotong,udang pun tak jadi masalah..boleh bahagikan lauk2 tu ikut portion yg kita nak dan masukkan je dlm freezer..senang kan..nak susun bekas ni dlm almari/peti ais pun mudah..sb die ada penutup dan boleh susun bertingkat tingkat..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST UNIT!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Trones (shoe cabinet/storage, 52x39cm) RM150/2pcs tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Shoe cabinet/storage ni ada 2 warna..hitam,putih..ada pelbagai kegunaan..boleh jd rak kasut n gantung kat dlm or luar rumah..sb rak ni drpd plastic...so tak perlu risau kalau kena tempias hujan..nak letak dlm rumah pun bole..tak semestinya utk kasut..nak letak kertas,buku,brg2 kecik,semua boleh..nak simpan sabun,racun serangga pun boleh..rak ni boleh gantung kan, so selamat la drpd anak2 amik..rumah pun nampak kemas,teratur n tak bersepah..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LIMITED UNITS!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Hyllis (shelving unit/besi galvanised,60x27x140cm,max load/shelf 25kg) RM70/satu (harga tmasuk upah beli + kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak ni ada 4 tingkat dan bole letak kat dalam/luar rumah..kalau dlm rumah boleh letak kat dapur..boleh letak cerek elektrik,periuk nasi,microwave kecik,blender,periuk or kuali,bekas beras,bekas gula n milo,sabun basuh,softner dll..byk kegunaan die..kalau nak bersihkan,just lap ngn kain..senang kan?dapur nampak kemas n teratur bila susun brg2 ats ni..plg penting jimatkan ruang...takdelah bersepah dapur kita tu..kalau letak kat luar rumah, boleh susun pasu bunga mini,suratkhabar lama,alat2 nak berkebun..nak letak selipar n kasut pun boleh..terpulang pd anda..ikut kreativiti n kesesuaian masing2..letak dlm stor pun bagus..mudah nak susun atur brg2 ..bila nak amik n guna pun senang..rak ni mmg praktikal..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LIMITED UNIT!! *no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Lerberg : Shelf unit (60x148cm) RM90/satu (harga telah termasuk upah beli + kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak ni ada 4 tingkat..material drpd besi..ada warna putih,merah dan kelabu..boleh digunakan untuk letak buku,perhiasan dan pasu bunga mini..letak dlm bilik pun boleh..boleh letak lampu tidur,jam loceng,brg2 peribadi..sesuai kat luar dan dalam rumah..boleh juga dijadikan pembahagi antara ruang tamu dan ruang makan..ikut kreativiti masing2...insyaAllah kukuh..sgt cantik dan moden.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST UNITS!! (white & black) *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Raskog (trolley 35x45x78cm) RM180 (harga dah tmasuk upah beli + kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Trolley ni ada warna turqoise,beige,hitam,red brown dan putih..trolley ni ada pelbagai kegunaan..kalau nak letak kat dapur,kita boleh simpan botol2 sos,botol minyak n rempah2..bila nak masak,kita tarik je die dekat ngn dapur gas kita..nak masak,capai je..mudah kan..pastu trolley ni pun boleh letak kat bilik tidur..kita boleh letak alat2 mekap dlm ni..susun semua dlm ni..nnt nak mekap,tarik trolley ni dekat ngn kita n cermin..nak letak tepi katil pun boleh..boleh letak phone,charger,buku2..trolley ni bagus sgt utk ibu2 yg tgh bpantang..sb boleh letak brg2 baby ..mcm pampers,bedak,tisu ke..nnt nak guna,tarik je..senang nak bawak kemana mana..pendek kata,trolley ni mmg byk kegunaan..plg penting die cantik n tahan lasak....jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST UNIT!! *no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Cirkustalt (children's tent, dia 100cm x 120 cm) RM70 tmasuk upah beli + kos pengangkutan smpi klntn. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Khemah ni sesuai utk kanak2 umur 18bulan ke atas..org dewasa pun boleh masuk dlm ni..sesuai utk letak dlm playroom anak..nak simpan brg2 mainan dlm ni pun boleh..tak la bersepah brg mainan byk2 tu..insyaAllah kukuh dan boleh tahan lama..kalau taknak guna,boleh simpan semula..nak bawak masuk keta utk pergi berkelah pun bole..boleh tukar baju n lampin anak dlm ni..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsreadystok
READY STOCK!! LAST 2 UNITS!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Lots (mirror 4pcs, 30x30cm) RM40/4pcs (harga dah tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Cermin ni dalam 1pack ada 4pcs cermin..saiz cermin ni 30x30cm (sekeping) ..cermin ni senang je nak pasang..pakai double sided tape je..double sided tape dah diberi..just baca arahan yg diberikan dan lekat..insyaAllah kuat,kukuh dan tahan lama..lekat byk2 cantik sgt..ruang tamu/bilik nampak luas n mewah..boleh susun ikut kreativiti masing2..nak melintang,menegak,senget,nak buat border ke..sume boleh..boleh rujuk dlm gambar.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST 2 UNITS! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Krabb 4pcs (cermin beralun 44x40cm) RM65 (harga dah termasuk upah beli + kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Dalam 1pack ada 4 keping cermin..kena pasang sendiri..cermin ni tepi die beralun..kita boleh pilih nak susun melintang or menegak..kalau beli byk pack,bole jadikan mcm cermin yg besar..kalau beli 1pack pun dah cantik sgt..letak dekat ruang tamu mmg nampak sgt eksklusif..nampak mewah...cermin ni mmg ramai yg minat...SILA WHATSAPP +60179600786. Kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK (limited unit). *NO BOOKING, NO RESERVED. *siapa payment dulu,dia dpt. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Annons (3pcs cookware set) RM 50 tmasuk upah + kos pengangkutan smpi klntn. Set ni ada 3 periuk..saiz 0.9 l, 1.7 l dan 2.8 l...2 drpdnya ada tutup kaca..periuk ni dprd stainless steel..ada pemegang jd mudah utk pegang sambil memasak..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST UNIT!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Sunnersta (trolley, 56x33x97 cm,white) RM130 tmasuk upah + kos pengangkutan smpi klntn. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Trolley ni ada pelbagai kegunaan..boleh letak pinggan n gelas masa open house..masa raya boleh letak balang kuih raya..so boleh jimat ruang atas meja mkan..boleh letak brg2 kat dapur mcm botol sos or botol minyak..nak letak periuk n kuali pun boleh..ikut keperluan dan kreativiti anda..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST 2 UNITS!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Lack (side table 55x55x45cm, max load 25kg) RM 55 (white,black) RM 65 (birch,black brown, yellow). RM 70 (high gloss white). *semua harga telah tmasuk upah beli + kos pengangkutan smpi klntn. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Meja ni boleh jd coffee table utk ruang tamu yg kecik. Selain itu boleh letak tepi katil, letak kipas,lampu tidur atau frame gambar..nak buat meja tulis2 utk budak kecik pun boleh..pelbagai kegunaan. Jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST UNIT!! (white only) *no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA -(wall shelf) (110x26x5cm, max load 5-15kg) RM75/satu (harga telah termasuk upah beli + kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Wall shelf ni ada putih,hitam,birch..saiz spt yg dinyatakan di atas..cantik kalau dipasang kat ruang tamu..susun 2 @ 3 buah..boleh letak frame gambar,bunga,perhiasan dan buku2 kecil..boleh letak atas @ bawah tv utk letak decoder astro atau dvd player..ikut pd kesesuaian dan kreativiti anda..boleh jugak ikut susunan spt dlm gambar..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LIMITED UNITS!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Lerberg : Shelf unit (35x148cm) RM80 (harga telah termasuk upah beli + kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak ni ada 4 tingkat..material drpd besi..ada warna putih,merah dan kelabu..boleh digunakan untuk letak buku,perhiasan dan pasu bunga mini..letak dlm bilik pun sesuai..letak tepi katil..sb rak ni kurus tinggi..so boleh muat kat tmpt2 yg sempit..boleh letak mcm2..lampu tidur,jam loceng,dll..sesuai kat luar dan dalam rumah..boleh juga dijadikan pembahagi antara ruang tamu dan ruang makan..ikut kreativiti masing2...insyaAllah kukuh..sgt cantik dan moden..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LIMITED UNITS!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - variera (shelf insert) RM15 - Kecik (32x13x16 cm) RM25 - Besar (32x28x16 cm) Combo (kecik + besar) RM40 (Harga telah tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi klntn) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Shelf ni boleh letak dlm kabinet/rak kat dapur..shelf ni boleh susun bertingkat jika beli lebih dari 1 unit..sesuai utk susun brg2 kecik spy nampak teratur,kemas dan jimat ruang. Boleh letak botol2 garam,kunyit,sos cili..nak susun gelas2 n pinggan mangkuk dlm kabinet pun sesuai..nak letak kat meja mekap pun boleh..boleh susun botol minyak wangi,lotion,bedak,berus mekap..pelbagai kegunaan ikut kreativiti dan keperluan anda..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST 2 UNITS!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Lack ( TV Bench, 90x26x45cm ) RM75 (harga dah tmasuk upah beli + kos pengangkutan smpi klntn) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Meja ni utk letak tv..ada warna hitam dan putih..shelf die boleh menampung berat sehingga 10kg..berat MAX TV pulak 30kg..shelf kat bawah tu boleh letak decoder astro,dvd player,buku, dll..sesuai sgt kalau nak letak tv dlm blik atau ruang yg kecik..nampak kemas..taknak letak tv pun takpe..bole letak bunga,perhiasan,frame gambar,lampu tidur, buku,kipas ...selain tu rak ni boleh jugak digunakan sbg rak kasut..boleh susun meja ni 2 tingkat n susun selipar n kasut..nak letak brg2 kat dapur pun boleh..letak bekas gula,tepung,teh dll..pendek kata..mcm2 kegunaan la...SILA WHATSAPP +60179600786 Kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LIMITED UNITS!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA -Ibsted (Rug, low pile, grey, 120x180 cm) RM80 (harga telah termasuk upah beli + kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Karpet ni simple designnya tp memenuhi citarasa ramai.. blh dietakkan di ruang tamu, bilik tidur dan juga sebagai alas meja makan.. insyaAllah tahan lama..sgt cantik dan moden..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit: Kelab Dekorasi Malaysia #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST UNIT!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Visttsjo (coffee table, diameter 75cm, height 45cm) RM230 tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Permukaan atas coffee table ni kaca/glass..bawah die kayu..saiz spt yg dinyatakan di atas..ada warna putih dan black brown shj..coffee table ni cantik sgt..nampak mewah..sesuai utk ruang tamu yg bertemakan simple n moden..kalau rumah ada baby pun okay,sb meja ni takde bucu tajam..so selamat la skit kan..cantik kan? Kalau kreatif, boleh cat utk lebih menarik mcm gmbr di ats..jika berminat cepat2 WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. kredit : KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST SET!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Lennart (drawer unit 30x34x56 cm) RM65/satu tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan Drawer ni mmg cantik sgt..ada 3tingkat..die tak besar sgt..sesuai kalau nak letak bawah meja study/kerja.. boleh letak brg2 peribadi,fail dan buku.kalau nak letak kat dapur boleh jugak..boleh guna untuk simpan bawang n kentang jugak sb rak ni berlubang2..so akan ada pengudaraan..nak letak stok maggi, rempah2,stok makanan kering pun sesuai..dapur nampak kemas n teratur..letak kat bilik mainan anak pun boleh..boleh simpan brg2 mainan yg kecik2 tu, mcm kereta mini, lego n anak patung kecik..takla nampak bersepah..nak letak brg2 mekap,tudung,stokin pun sesuai..nampak kemas je..pastu drawer ni ada roda kat belakang die..so mudah utk kita gerakkan n alih ke mana2..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST UNIT!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Gorlose (133x195 cm) RM125 (harga dah termasuk upah + kos pengangkutan smpi klntn ) *self pick up pasir pekan Karpet ni warna hitam, belang2 putih..sesuai letak di ruang tamu,meja makan atau bilik tidur..cantik sgt..tak mudah kotor sb warna gelap/hitam..nak vacuum pun senang..jika bminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. *sumber gambar : ahli kelab dekorasi ikea msia #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST UNIT!! *no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Antilop (baby chair + tray) RM70 (harga dah tmasuk upah beli + kos pengangkutan smpi klntn) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan kerusi ni kukuh..ada tali pinggang keselamatan lagi..pastu die ada tray makanan jugak..nnt nak makan sama2 kat umah senanglah..tak payah ibu/ayah makan gilir2..boleh latih anak anda duduk dlm ni kat umah..nnt kalau pergi mkn kat luar,senangla....SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Sumber : google & pinterest. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST SET!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Marius (stool) RM 28/satu. 2) Lindved table white RM110 3) Fejka rumput RM20 *semua harga telah tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi klntn. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Set meja & kerusi ni sgt cantik kalo diletakkan di suatu sudut.. Blh dijadikan utk meja minum ptg.. simple but nice dan sgt santai.. Kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST UNIT!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Meja Linnmon (table 100x60x74 cm) RM140 (harga telah termasuk upah beli + kos pengangkutan sampai kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Meja ni sesuai untuk dijadikan meja study..budak sekolah ren boleh,sek men boleh,pelajar uni pun sesuai..boleh pilih nak kaki meja warna apa..nak letak meja ni kat dapur pun boleh..jdkan meja makan mini..insyaAllah kukuh,tahan lama dan selesa..nak buat meja solek pun boleh..byk barang mekap boleh letak ats ni..SILA WHATSAPP utk ORDER +60179600786. Kredit : Anis Syuhada via KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LIMITED UNITS!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Mulig (clothes bar,adjustable min 60cm,max 90cm,max load 15kg) RM30/satu (harga dah tmasuk upah beli + kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Clothes bar ni sgt sesuai utk gantung jubah,dress n telekung,tudung n shawl..sb kita boleh pasang kat dinding ikut ketinggian yg kita nak n boleh dcapai..kalau gantung jubah/dress kat rack/almari biasa, jubah akan smpi lantai..nnt kotor hujung die..kalau guna bar ni lebih baik n bersih.. bar ni ada warna putih sj..boleh menampung berat sehingga 15kg..bar ni boleh laras nak pendek atau panjang..ikut kesesuaian ruang dlm bilik anda..sgt praktikal..kalau nak pasang bar ni 2 level lagi bagus..jimat ruang..mcm dalam gambar..boleh buat open wordrobe..selain tu boleh gantung semua koleksi tudung2 n shawl kita tu..gantung bag pun boleh tau..guna s-hook je..praktikal sgt..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST 2 UNITS!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Lack ( TV Bench, 90x26x45cm ) RM75 (harga dah tmasuk upah beli + kos pengangkutan smpi klntn) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Meja ni utk letak tv..ada warna hitam dan putih..shelf die boleh menampung berat sehingga 10kg..berat MAX TV pulak 30kg..shelf kat bawah tu boleh letak decoder astro,dvd player,buku, dll..sesuai sgt kalau nak letak tv dlm blik atau ruang yg kecik..nampak kemas..taknak letak tv pun takpe..bole letak bunga,perhiasan,frame gambar,lampu tidur, buku,kipas ...selain tu rak ni boleh jugak digunakan sbg rak kasut..boleh susun meja ni 2 tingkat n susun selipar n kasut..nak letak brg2 kat dapur pun boleh..letak bekas gula,tepung,teh dll..pendek kata..mcm2 kegunaan la...SILA WHATSAPP +60179600786 Kredit : Anis Syuhada via KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK (limited unit) *NO BOOKING,NO RESERVED. *siapa PAYMENT dlu,dia dpt. WHATSAPP ONLY www.wasap.my60179600786 IKEA - Korken (jar with lid) -S (0.5l,dia 10.5cm,height 11cm) : RM10/satu. -M (1l,dia 16.5cm,height 12cm): RM13/satu. -L (1.8l,dia 21.5cm,height 12.5cm): RM17/ satu. -XL (2l,dia 11cm,height 30.5cm): RM20/satu Semua harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. Balang ni kedap udara sgt..sesuai kalau nak letak kuih raya..kalau nak letak biskut raya boleh pilih size S dan M..kalau nak letak kerepek boleh pilih saiz L. Kalau utk simpan spageti atau cereal boleh guna size XL..InsyaAllah biskut tak lemau kalau tutup rapat2..selain tu, balang size S boleh guna utk buat overnight oat terutama masa puasa..sesuai sgt..balang size M dan L boleh letak milo dan gula..time raya boleh guna,pas raya pun masih ada kegunaan lg..mmg berbaloi sgt..jika berminat boleh order..SILA WHATSAPP +60179600786 Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK(limited unit) WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA- Korken Bottle with stopper (1 liter) RM10/satu (harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan Botol ni cantik sgt..ada tutup..sesuai kalau nak letak air n sejukkan dlm peti..waktu raya boleh letak mcm2 air..nampak menarik dan lain dr yg lain..nak letak air suam pun ok..takde la boring sgt kalau asyik guna jug biasa..jika berminat, boleh order.. SILA WHATSAPP +60179600786. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK (limited unit) *NO BOOKING,NO RESERVED. *siapa buat PAYMENT dlu,dia dpt. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Steka (frying pan, dia 24cm, non stick) RM 16 Semua harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi klntn. Kuali ni sesuai utk goreng telur or sayur..nak buat pancake or roti jala pun boleh..set senduk pulak mmg sesuai utk kuali non stick..tak calarkan kuali..nak buat senduk amik lauk pun boleh..boleh guna ikut keperluan anda..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST 2 UNIT!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Vesken (shelving unit) 2 tgkt (36x23x40 cm, Max. load/shelf 13 kg) RM30 4 tgkt (36x23x100cm, max load/shelf 13kg) RM 50 *semua harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi klntn. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak ni drpd plastik..boleh letak kat dapur atau bilik air..boleh susun botol2 sos atau shampu dan sabun..letak bawah sinki atau atas kitchen kabinet pun sesuai..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST 2 UNIT!! *no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Ekby Laiva / Ekby Valter (59x24cm, max load 10kg) RM 37/satu unit (harga dah tmasuk upah beli + kos pengangkutan smpi klntn) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Set ni mmg dah siap 1shelf & 2bracket..ada warna hitam dan warna kayu..kukuh tau..boleh pasang kat dapur untuk letak botol2 garam,rempah2..jimat ruang,meja pun tak bersepah..selain tu sesuai pasang kat ruang tamu..boleh letak decoder astro,telefon,modem internet,DVD player,frame gambar,pasu bunga mini..mcm2 kegunaan..kalau nak letak kat blik tidur pun sesuai..pasang kat tepi katil..boleh letak lampu tidur,buku,cermin mata,hp,jam loceng..nnt nak tdo n bangun tido senang nak capai barang2 tu semua..SILA WHATSAPP utk ORDER +60179600786 Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST UNITS!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Holmo (floor lamp) RM50 (harga dah tmasuk upah beli + kos pengangkutan smpi kelantan) *mentol tak termasuk. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Tinggi lampu ni 116cm..sesuai kalau nak letak kat ruang tamu atau bilik tidur..dia beri efek cahaya malap,tak terang sgt..beri suasana romantik..kalau nak bersihkan just lap ngn duster..jika berminat SILA WHATSAPP +60123170853 utk ORDER. P/s : lampu ni drpd rice paper(mcm kertas tanglung). Tak sesuai utk rumah yg ada anak kecik.mudah koyak. Tp pilihan di tgn anda. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
READY STOCK!! LAST UNITS!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Rigga (clothes rack) RM85/satu (harga telah tmasuk upah beli + kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Min height : 126cm Max height : 175cm Max load : 35 kg Rak ni ada warna putih shj..rak ni ada roda,so senang kalau nak tarik ke sana sini..bhgn bwh die pulak ada palang2 utk letak brg..sesuai utk letak kotak kasut..lebih kurang 4psg kasut boleh letak kat bwh tu..plg best rak ni boleh adjust ketinggian die sampai 6 level..kalau nak gantung jubah @ dress boleh pakai level plg tinggi..kalau nk gantung tshirt,pakai level 3 pun da ok..terpulang pd anda..rak ni mmg best sgt..nak letak kat butik baju pun sesuai sgt..sambil2 gntung baju,boleh organise koleksi kasut sekali..best kan..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanps
READY STOCK!! LIMITED UNITS!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Mulig (clothes rack) RM45 (harga dah tmasuk upah beli + kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rack ni insyaAllah sgt kukuh jika dbandingkan dgn yg kita beli kat pasaraya tu..butik2 baju n tudung pun beli n pakai ni...rack ni pakai skru..ada 2 warna putih dan hitam..rack ni boleh sangkut mcm2..siapa yg suka gosok baju kerja utk seminggu terus, elok kalau beli ni..nnt boleh sangkut baju/tudung yg dah gosok kat sini..takdelah bercampur dlm almari atau belakang pintu kan..praktikal sgt..siapa berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsReadystok
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Strandmon wing chair/skiftebo light turqoise RM810/satu 2) Gladom (tray table, dia 45x53cm dark green) RM80 3) Kvistbro (coffee table,storage table) RM175 (dia 44cm x 42cm,white),RM230 (dia 61cm x 42cm,white) 4) Koppang Chest 3 Drawer(white, 90x83cm) RM640 *semua harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit pic : Fazilah Ali via KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsdekomarina2
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Smila Blomma (Flower lamp)RM 40/satu 2) Ekbylaiva/ekby stodis(b/brown/white,59x24cm)RM27 3) Raskog trolley (35x45x78cm,turqoise) RM180 4) Askvoll Chest of 3 drawer (70x41x68cm,white stained oak effect/white)RM450 5)Tarva Bed frame (90x200cm,pine) +luroy RM 370 *semua harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit pic : Quzarina Syazareen via KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsdekomarina2
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Detolf Glass door cabinet (43x37x163 cm, Max load/shelf 6kg,black)RM370 2) Byas tv bench (high gloss white,160x42x45cm) RM470 3) Lack wall shelf (190x26x5cm, max load 8-20kg,white) RM125/satu 4) Lack (coffee table 90x55x45cm,white)RM 110 5) Remsta Armchair(djuparp yellow/beige) RM780/satu 6) Lindved side table(white) RM110 *semua harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit pic : Fazilah Ali via KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsdekomarina2
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Laiva (bookcase,62x24x165cm,Max load/shelf 15kg,black-brown)RM130 2) Frosta stool (dia 35,42x45cm) RM50 3) Borrby lantern for block candle (in/outdoor white 28cm) RM50 4) Rotera lantern for tealight (in/outdoor white 21cm) RM20 *semua harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit pic : Ahli kelab dekorasi ikea malaysia #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsdekomarina2
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Albert (shelving unit 64x28x159cm) RM 85 *semua harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit pic : Syazleen Zainal via KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsdekomarina2
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Lack wall shelf (110x26x5cm, max load 8-20kg,white) RM75/satu 2) Falkhojden desk, pink (110x65 cm) RM300 *semua harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit pic :San Ftn via KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsdekomarina2
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Lack wall shelf (30x26x5cm, ,white) RM40/satu 2) Ekby Alex/lerberg (shelf with drawer 119x28cm)RM260 3) Ingolf bar stool with backrest (63cm,white) RM255 4) Nissedal mirror white (65x65cm) RM130 5) Ledsjo LED wall lamp(60cm,stainless steel) *sekali mentol RM210 *semua harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit pic :Atie Yusof via KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsdekomarina2
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Strandmon wing chair/skiftebo light beige RM810/satu 2) Besta Burs tv bench(high-gloss white,180x41x49cm)RM1390 3) Arstid (floor lamp, height 155 cm)RM160 4) Lack (coffee table 90x55x45cm,white)RM 110 *semua harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit pic : Anis Syuhada via KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsdekomarina2
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Lack tv bench(90x26x45cm,white)RM75 2) moslanda Picture Ledge RM 30/satu (55cm)RM 55 /satu (115cm) 3) Lerberg Shelf unit (35x148cm,white)RM 80 4) Tejn rug RM50 *semua harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit pic : Nina Zarryna via KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsdekomarina2
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. www.wasap.my/60179600786 IKEA items : 1) Tejn rug RM50 2) Lennart (drawer unit 30x34x56 cm)RM65 3) Rast (chest of 3 drawers, 62x30x70cm,warna kayu pine)RM 250 4) Lampan (table lamp)RM 40/satu 5) Leirvik (tak termasuk tilam) Queen 150x200cm : RM600 King 180x200cm : RM770 *Harga complete with bed base *semua harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kredit pic : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeapasirpekan #psikea #psikeamalaysia #ikeakb #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #ikeawakafbharu #ikeakotabharu #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsdekomarina2
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. Klik link www.wasap.my/60179600786 IKEA - Kullaberg(swivel chair, tested 110kg) RM 225 (tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kerusi ni ada warna hitam shj..sesuai utk letak kat pejabat dan bilik study..nak letak kat meja solek pun sesuai..ikut keperluan anda..mmg elok..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpskullaberg
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. Klik link www.wasap.my/60179600786 IKEA - Renberget (swivel chair,tested 110kg) RM210 (tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kerusi ni ada warna hitam shj..selesa sgt..sesuai utk letak kat pejabat dan bilik study..nak letak kat meja solek pun sesuai..ikut keperluan anda..roda kerusi ni lancar je..mmg elok..kerusi ni boleh pusing2,boleh gerak ke sana sini,boleh laras nak tinggi atau rendah..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsRenberget
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. Klik link www.wasap.my/60179600786 IKEA - Alrik (swivel chair, tested 110kg) RM 140/satu (tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kerusi ni ada warna biru dan merah shj..sesuai utk letak kat pejabat dan bilik study..nak letak kat meja solek pun sesuai..ikut keperluan anda..roda kerusi ni lancar je..mmg elok..kerusi ni boleh pusing2,boleh gerak ke sana sini,boleh laras nak tinggi atau rendah..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsAlrik
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. Klik link www.wasap.my/60179600786 IKEA - Skalberg/sporren (swivel chair,tested 110kg) RM 170 (tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kerusi ni ada warna putih & htm shj..selesa sgt..sesuai utk letak kat pejabat dan bilik study..nak letak kat meja solek pun sesuai..ikut keperluan anda..roda kerusi ni lancar je..mmg elok..kerusi ni boleh pusing2,boleh gerak ke sana sini,boleh laras nak tinggi atau rendah..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsskalberg
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. Klik link www.wasap.my/60179600786 IKEA - Snille (swivel chair,tested 110kg) RM115 (tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kerusi ni ada warna putih shj..selesa sgt..sesuai utk letak kat pejabat dan bilik study..nak letak kat meja solek pun sesuai..ikut keperluan anda..roda kerusi ni lancar je..mmg elok..kerusi ni boleh pusing2,boleh gerak ke sana sini,boleh laras nak tinggi atau rendah..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsSnille
next page →