#ikeakelantanpsRenberget

3 posts

Loading...
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. Klik link www.wasap.my/60179600786 IKEA - Renberget (swivel chair,tested 110kg) RM210(tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kerusi ni ada warna hitam shj..selesa sgt..sesuai utk letak kat pejabat dan bilik study..nak letak kat meja solek pun sesuai..ikut keperluan anda..roda kerusi ni lancar je..mmg elok..kerusi ni boleh pusing2,boleh gerak ke sana sini,boleh laras nak tinggi atau rendah..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsRenberget
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. Klik link www.wasap.my/60179600786 IKEA - Renberget (swivel chair,tested 110kg) RM210 (tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kerusi ni ada warna hitam shj..selesa sgt..sesuai utk letak kat pejabat dan bilik study..nak letak kat meja solek pun sesuai..ikut keperluan anda..roda kerusi ni lancar je..mmg elok..kerusi ni boleh pusing2,boleh gerak ke sana sini,boleh laras nak tinggi atau rendah..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsRenberget
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. Klik link www.wasap.my/60179600786 IKEA - Renberget (swivel chair,tested 110kg) RM210(tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kerusi ni ada warna hitam shj..selesa sgt..sesuai utk letak kat pejabat dan bilik study..nak letak kat meja solek pun sesuai..ikut keperluan anda..roda kerusi ni lancar je..mmg elok..kerusi ni boleh pusing2,boleh gerak ke sana sini,boleh laras nak tinggi atau rendah..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsRenberget