#inai

536,740 posts

Loading...
Selamat pagi korang ๐Ÿ˜ Acewah kemain lagi lagu dia tu. Siapa yg nak tanya apa2 pasal Enaileaf boleh ws sha direct tau ๐Ÿ˜˜ . . ๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป #enaileaf #enaileafsetapak #inai #inaipengantin #inaimerah #inaicelup #inaikuku #inailukis #inaimurah #inaimerahmurah #agentenaileafselangor #agentenaileafkl #ubis #unikl #setapakcentral
HENNA DONE BY MEโค๏ธ... . Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan henna wedding sila wasapkan butiranya spt;;; . ๐ŸŒธNAMA ๐ŸŒธTARIKH BERINAI ๐ŸŒธLOKASI BERINAI . ๐Ÿ“ฒ0183787491 ๐Ÿ“ฒ0183787491 ๐Ÿ“ฒ0183787491 . Kunjungi Booth areen di UPTOWN DANAU KOTA SETAPAK KL.. tapak no 189&190 area dpn jualan makan lama,berdekatan snooker TOP10, atau restoran cina tong jieng..๐ŸŒƒ . #areenhennaart #hennadesigns #hennainspire #henna #hennatattoo #hennaart #hennadesign #inaimerah #inaikerawang #inai #inaihomemade #inaipengantin #inaimurah #inaxihalal #inaicantik #hennaarabic #hennartist #hennamalaysia #mehndidesign #mehndi #mehndiart #mehndiartist #mehndhennaartismalaysia #kahwin #mehendi #weddinghena #hennadanaukota #hennakl #inainikah #inaitunang
๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป M I R A ๐Ÿ—“19 .10. 2018 ๐Ÿ“ Saujana Utama . . . Booking and qoutation,Kindly whatsapp me 0183152040 (2018) 0183760191 (2019) and provide me your detail ; Name,Address,henna date and time โค๏ธ #hennabyaininarosman #hennameru #inaimurah #inaimurahmeru #hennaservismeru #hennaartistmeru #hennasetiaalam #hennamurahsetiaalam #hennaservissetiaalam #hennaartistsetialam #hennaklang #hennamurahklang #inaimurahklang #hennaservisklang #hennaartistklang #inai #inaitunang #inainikah #inaisanding #hennainspire #hennaart #hennatatoo #stain #hennadesign #hennaflower #hennameru #hennasetiaalam #hennapuncakalam #hennaselangor
๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป M I R A ๐Ÿ—“19 .10. 2018 ๐Ÿ“ Saujana Utama . . . Booking and qoutation,Kindly whatsapp me 0183152040 (2018) 0183760191 (2019) and provide me your detail ; Name,Address,henna date and time โค๏ธ #hennabyaininarosman #hennameru #inaimurah #inaimurahmeru #hennaservismeru #hennaartistmeru #hennasetiaalam #hennamurahsetiaalam #hennaservissetiaalam #hennaartistsetialam #hennaklang #hennamurahklang #inaimurahklang #hennaservisklang #hennaartistklang #inai #inaitunang #inainikah #inaisanding #hennainspire #hennaart #hennatatoo #stain #hennadesign #hennaflower #hennameru #hennasetiaalam #hennapuncakalam #hennaselangor
#henna #hennamurah #hennajatiasih #henna bekasi#henna pondok gede#hennajakarta timur#henna inspire#henna look#henna look book#henna design#inai #henna pengantin#henna wedding#henna nikah #henna putih#white henna#henna tatto
Thank u so much dear @_cute_jain.99 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #henna #hennamurah #hennajatiasih #henna bekasi#henna pondok gede#hennajakarta timur#henna inspire#henna look#henna look book#henna design#inai #henna pengantin#henna wedding#henna nikah #henna putih#white henna#henna tatto
#henna #hennamurah #hennajatiasih #henna bekasi#henna pondok gede#hennajakarta timur#henna inspire#henna look#henna look book#henna design#inai #henna pengantin#henna wedding#henna nikah #henna putih#white henna#henna tatto
Thank u so much dear @leo_lolipop ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜#henna #hennamurah #hennajatiasih #henna bekasi#henna pondok gede#hennajakarta timur#henna inspire#henna look#henna look book#henna design#inai #henna pengantin#henna wedding#henna nikah #henna putih#white henna#henna tatto
My 24hours henna stain... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Can't wait for mature stain... โ—พโ—พโ—พโ—พโ—พโ—พโ—พโ—พโ—พโ—พโ—พโ—พโ—พโ—พโ—พโ—พ Feel free to ask, please contact direct to me : ๐Ÿ“ž whatsapp (+62)82197161499 ๐Ÿ“ณ Line synthiaiche โ–ถโ–ถโ–ถโ–ถโ–ถโ–ถโ–ถโ–ถโ–ถโ–ถโ–ถโ–ถโ–ถโ–ถโ–ถโ–ถโ–ถโ–ถ #mehndi #henna #hennasojat #hennabubuk #hennarajasthan #hennamurah #hennaindonesia #hennajakarta #hennajakartatimur #hennabubukmurah #hennarajasthanmurah #hennanatural #inaibubuk #inai #hennabekasi #hennatambun #hennajakartamurah #hennabekasimurah #hennatambunselatan #jualhenna #jualhennabubuk #hennanatural #hennaracik #jasalukishenna #jasahenna #lukishenna #organichenna
โ€ข Nunahenna menyediakan servis ukiran inai murah khas untuk โ€ข ๐ŸŒน Pengantin ๐ŸŒน Tunang. ๐ŸŒน Bridesmaid ๐ŸŒน Malam Berinai ๐ŸŒน Dinner/Event ๐ŸŒน Inai suka2 pun boleh! โ€ข Interested? โค๏ธ๐Ÿงกโค๏ธ๐Ÿงกโค๏ธ๐Ÿงกโค๏ธ๐Ÿงกโค๏ธ๐Ÿงก ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 0178839304 ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 0178839304 ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 0178839304 โ€ข #inaimerah #inaipengantinmurah #inaipengantinjohor #inaipengantin #pengantin #pengantinjohor #inaijohormurah #inai #inaiJohor #inai #pameranpengantin #indianwedding #hennadesign #hennaArtist #InaiArtis #inaitunang #viraljohor #inaitunang #inaicantik #pakejInai #malamberinai #inaijb #hennaartist #bridal #pelamin #bridaljb #bridaljohor #pelaminjohor #pelaminmurah #perkahwinan #pelamin #ukiraninaipengantin #ukiraninaipengantinjb
Simple henna design... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Reference @mehndibyhayat โ—พโ—พโ—พโ—พโ—พโ—พโ—พโ—พโ—พโ—พโ—พโ—พโ—พโ—พโ—พโ—พ Feel free to ask, please contact direct to me : ๐Ÿ“ž whatsapp (+62)82197161499 ๐Ÿ“ณ Line synthiaiche โ–ถโ–ถโ–ถโ–ถโ–ถโ–ถโ–ถโ–ถโ–ถโ–ถโ–ถโ–ถโ–ถโ–ถโ–ถโ–ถโ–ถโ–ถ #mehndi #henna #hennasojat #hennabubuk #hennarajasthan #hennamurah #hennaindonesia #hennajakarta #hennajakartatimur #hennabubukmurah #hennarajasthanmurah #hennanatural #inaibubuk #inai #hennabekasi #hennatambun #hennajakartamurah #hennabekasimurah #hennatambunselatan #jualhenna #jualhennabubuk #hennanatural #hennaracik #jasalukishenna #jasahenna #lukishenna #organichenna
Superior art quality & 100% organic Rajastani mehndi/henna powder and henna oil(essential oils mixture) for sale. Complete mixing recipes & methods will be provided upon purchase. Henna artists are welcomed to try our henna products. RM 30 for 100gms of henna powder RM 40 for 100mls of henna oil. #avjewelry #naturalhenna #inai #inaiasli #inaimalaysia #inaidaun #henna #mehndi #mehendi #hennaart #hennaartist #hennaartwork #malaysianhenna #mehendi #mehndhi #mahendi #mehndiartist #mehendiarts #hennaoil #essentialoil
Makeup by @naylamakeup fg @umayphotography henna by aku๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜#henna #hennamurah #hennajatiasih #henna bekasi#henna pondok gede#hennajakarta timur#henna inspire#henna look#henna look book#henna design#inai #henna pengantin#henna wedding#henna nikah #henna putih#white henna#henna tatto
INAI KUKU, 15ML, RM22, BOLEH PAKAI LEBIH 30x . . . Berminat nak order boleh tekan link dibio/ wasap ain 016-9421365 . . atau nak jimat postage boleh order dikedai shopee ain. FREE POSTAGE untuk belian Rm35 ke atas . .
Morning ladies!!! Pepagi ni saja je nak belanja gambar bentuk V-shape kat jari tu. Nampak lebih menarik + bergaya tau! Uolls bolehlah cuba ye! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . . ๐Ÿ’… INAI CELUP SM RM15 / SS RM17 ๐Ÿ’… INAI SERBUK SM RM20 / SS RM22 ๐Ÿ’Œ POSTAGE RM7 / SS RM11 . . Berminat? Whatsapp saya for fast respond โฌ‡โฌ‡โฌ‡ ๐Ÿ“ฒ 019-5810862 ๐Ÿ“ฒ 019-5810862 ๐Ÿ“ฒ 019-5810862 Or click link dekat bio! . #inai #inaidamia #inaiasli #inaipengantin #inaibertunang #hennaasli #merahsuciasli #halal #tahanlama #inaicelup #inaimurah #inaidijari #artofhenna #inaiserbuk #inaicelupmurah #inairambut #inaikuku #inaidaunasli #inaikahwin #kahwin #inaitunang #inailover #inaimerahmenyala #malamberinai #inaiviral #iloveinai #inaicantik #merah #sayatokeyinaiaslidaun
Morning ladies!!! Pepagi ni saja je nak belanja cara buat bentuk V-shape kat jari tu. Nampak lebih menarik + bergaya tau! Uolls bolehlah cuba ye! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . . ๐Ÿ’… INAI CELUP SM RM15 / SS RM17 ๐Ÿ’… INAI SERBUK SM RM20 / SS RM22 ๐Ÿ’Œ POSTAGE RM7 / SS RM11 . . Berminat? Whatsapp saya for fast respond โฌ‡โฌ‡โฌ‡ ๐Ÿ“ฒ 019-5810862 ๐Ÿ“ฒ 019-5810862 ๐Ÿ“ฒ 019-5810862 Or click link dekat bio! . #inai #inaidamia #inaiasli #inaipengantin #inaibertunang #hennaasli #merahsuciasli #halal #tahanlama #inaicelup #inaimurah #inaidijari #artofhenna #inaiserbuk #inaicelupmurah #inairambut #inaikuku #inaidaunasli #inaikahwin #kahwin #inaitunang #inailover #inaimerahmenyala #malamberinai #inaiviral #iloveinai #inaicantik #merah #sayatokeyinaiaslidaun
Selamat pagi โค๏ธ . . Awali pagi kita dengan doa dan senyuman agar usaha kita dihari ini lancar seperti apa yang kita inginkan . .
Morning ladies!!! Pepagi ni saja je nak belanja step by step untuk buat bentuk V-shape kat jari tu. Nampak lebih menarik + bergaya tau! Uolls bolehlah cuba ye! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . . ๐Ÿ’… INAI CELUP SM RM15 / SS RM17 ๐Ÿ’… INAI SERBUK SM RM20 / SS RM22 ๐Ÿ’Œ POSTAGE RM7 / SS RM11 . . Berminat? Whatsapp saya for fast respond โฌ‡โฌ‡โฌ‡ ๐Ÿ“ฒ 019-5810862 ๐Ÿ“ฒ 019-5810862 ๐Ÿ“ฒ 019-5810862 Or click link dekat bio! . #inai #inaidamia #inaiasli #inaipengantin #inaibertunang #hennaasli #merahsuciasli #halal #tahanlama #inaicelup #inaimurah #inaidijari #artofhenna #inaiserbuk #inaicelupmurah #inairambut #inaikuku #inaidaunasli #inaikahwin #kahwin #inaitunang #inailover #inaimerahmenyala #malamberinai #inaiviral #iloveinai #inaicantik #merah #sayatokeyinaiaslidaun
#henna #hennamurah #hennajatiasih #henna bekasi#henna pondok gede#hennajakarta timur#henna inspire#henna look#henna look book#henna design#inai #henna pengantin#henna wedding#henna nikah #henna putih#white henna#henna tatto
Syok nya, calit inai dikuku ๐Ÿ˜ Dah lah halal boleh bawa solat pula tu. . . Customer ni pakai inai kuku, 5ml , Rm10, boleh pakai lebih dari 10x . . Nak order boleh wasap ain 016-9421365 atau boleh klik link dibio . .
INAI DAMIA SEDIA ADA๐Ÿ˜˜ Tak perlu batu lesung. Tak perlu daun inai. Tak perlu pikir bila nak membuatnya. Guna inai damia kan senang, celup balut basuh. Confirm merah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ INAIDAMIA DIJAMIN PUAS HATI!!! MERAH.SUCI.ASLI . #inai #inaidaunasli #inaimerah #inaitaiping #inaikamunting #inaimanjung #inaisitiawan #inaimerahdijari #inaidamiaperak #inaidamiamanjung #inaidamiasitiawan #inaidamiataiping #inaidamiakamunting #inaiperak #inaikahwin #inaipengantin #inaihomemade #inaibancuh #inaicelup #bazaarpaknil #produkmuslim #teamhennarizqi #inaidamia #inaidaun #inaiasli #merahsuciasli #wedding #nikah #tunang #raya
Selamat pagi โค๏ธ . . Inai celup besar, 120ml, Rm26 boleh pakai lebih 10 pasang tangan. . . Nak order boleh wasap ain 016-9421365 atau tekan link di bio . .
Ok hi selamat pagi..miera ada bukak 5 slot free pada sesiapa yang nak inai dekat tangan area Kl.Free of Charge. - Hanya perempuan sahaja dan terhad kepada 5 orang saja.Pada sesiapa yang berminat boleh Wassap miera di โœŒ๏ธ๐Ÿ˜‰. 019 423 2834 - First come first serve yea.. - #free #limited #kl
Alhamdulillah, bertambah2 FAN enaileaf . . Customer ni pakai inai celup, 25ml Rm10 boleh pakai 1-2 pasang tangan dan inai lukis, 40ml, Rm15 boleh pakai 5-7 pasang tangan bergantung pada corak . . Berminat nak order whatsapp ain 016-9421365 . .
Inai Kuku Enaileaf ๐Ÿ˜ Uolss nak tau tak??? Inai kuku Enaileaf boleh merawat kuku yang rosak dan mecantikkan kuku tau ๐Ÿ˜ . Sebab dah diblend siap dengan Henna Oil & Olive Oil gituuu ๐Ÿ˜‰ . Suka tak??? Nak dapatkan Enaileaf??? Jom wasap mommy laju2... ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 0165579915 . ๐Ÿš— COD Sekitar IPOH & TAPAH ๐Ÿ“ฎ POS ISNIN - JUMAAT . . #enaileaf #enaileafipoh #agentenaileafipoh #inai #inaimerah #inaihalal #inaimurah #inaicelup #inaikuku #inailukis #inaipengantin #ipoh #tapah
Selamat pagi sahabat. Mari kita jemput mentari pagi dengan secangkir semangat dipagi hari
Inai Celup merah merecik kebabom ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . No worries Inai Enaileaf HALAL dan tiada campuran bahan kimia tau ๐Ÿ˜‰ . . Berminat direct wasap mommy hokey 0165579915 COD Sekitar IPOH & TAPAH . . #enaileaf #enaileafipoh #agentenaileafipoh #inai #inaimerah #inaihalal #inaiasli #inaicelupmerah #inaikuku #inailukis #inaipengantin #inaimurah #ipoh #ipohcityawesome #tapah
:: ๐ŸŒฟHenna Natural๐ŸŒฟ . . โ–ช๏ธPemakaian henna natural sebaiknya H-2 โ–ช๏ธHenna on minimal 4jam, lebih lama lebih baik (tetap jaga agar badan dalam keadaan suhu hangat, jangan pakai kipas angin apalagi AC) โ–ช๏ธBukanya jangan dicuci pakai air tapi dikletek aja (malah sebaiknya hindari air dulu beberapa jam setelah henna dibuka) โ–ช๏ธKetika baru dibuka henna natural akan bewarna oren labu, warna akan naik jadi merah kecoklatan dalam waktu 12-48 jam jadi yang sabar ya guys (please jangan ngarep warna merah jengjreng macam cabe ya๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜) โ–ช๏ธSebaiknya terus gunakan minyak kayu putih diatas kulit yg dipakaikan henna agar tetap hangat (apalagi sebelum kena air) โ–ช๏ธINGAT!!! Jenis kulit, suhu badan dan after care sangat mempengaruhi hasil warna henna natural . . ๐ŸŒธInfo Price List via: ๐Ÿ“ฒLine : myhennart ๐Ÿ“ฒWA : 085267779666 . . . #henna #hennabandaaceh #myhennart #bandaaceh #inai #inaibandaaceh #inaiwedding #inaiweddingaceh #hennawedding #hennaweddingaceh #hennart #myhennaturaly #heena #hennadesign #hennaservice #hennaindonesia #hennaaceh #hennaacehbesar #mehndi #mehendi #design #hennaartist #hennaart #inspire #hennainspire
20 oktober 18 Weding mba @wendamedina WO by @davayuweddingservices Makasi banyak dan Selamat untuk mbak @wendamedina semoga mnjadi keluarga yg samawa, dan diberi keturunan yg sholeh sholehah aamiin.. Makasi banyak juga untuk mba Ayu dari @davayuweddingservices sudah mempercayakan henna weding dari @henambavika Semoga dimudahkan dan dilancarkan segala urusannya.. Dan makin berkah rezekinya sehat selalu.. Aamiin ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ’• . . Henna @henambavika . . . #inai #inaipengantin #inaimerah #henna #hennatattoo #hennapengantin #hennanikah #hena #henapengantin #hennanikah #henapernikahan #mahendi #mahendy #mahendiart #mahendidesign #mahendihalal #mahendipengantin #hennatangerang #mahenditangerang #inaitangerang #mahendi #hennaciledug #hennaartist #inailukis #mhendidesign #mhendi #mehndiart #mehndi #mehndiwedding #whitehenna #whitehennatangerang #hennaciledug #hennajakarta
20 oktober 18 Weding mba @wendamedina WO by @davayuweddingservices Makasi banyak dan Selamat untuk mbak @wendamedina semoga mnjadi keluarga yg samawa, dan diberi keturunan yg sholeh sholehah aamiin.. Makasi banyak juga untuk mba Ayu dari @davayuweddingservices sudah mempercayakan henna weding dari @henambavika Semoga dimudahkan dan dilancarkan segala urusannya.. Dan makin berkah rezekinya sehat selalu.. Aamiin ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ’• . . Henna @henambavika . . . #inai #inaipengantin #inaimerah #henna #hennatattoo #hennapengantin #hennanikah #hena #henapengantin #hennanikah #henapernikahan #mahendi #mahendy #mahendiart #mahendidesign #mahendihalal #mahendipengantin #hennatangerang #mahenditangerang #inaitangerang #mahendi #hennaciledug #hennaartist #inailukis #mhendidesign #mhendi #mehndiart #mehndi #mehndiwedding #whitehenna #whitehennatangerang #hennaciledug #hennajakarta
20 oktober 18 Weding mba @wendamedina WO by @davayuweddingservices Makasi banyak dan Selamat untuk mbak @wendamedina semoga mnjadi keluarga yg samawa, dan diberi keturunan yg sholeh sholehah aamiin.. Makasi banyak juga untuk mba Ayu dari @davayuweddingservices sudah mempercayakan henna weding dari @henambavika Semoga dimudahkan dan dilancarkan segala urusannya.. Dan makin berkah rezekinya sehat selalu.. Aamiin ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ’• . . Henna @henambavika . . . #inai #inaipengantin #inaimerah #henna #hennatattoo #hennapengantin #hennanikah #hena #henapengantin #hennanikah #henapernikahan #mahendi #mahendy #mahendiart #mahendidesign #mahendihalal #mahendipengantin #hennatangerang #mahenditangerang #inaitangerang #mahendi #hennaciledug #hennaartist #inailukis #mhendidesign #mhendi #mehndiart #mehndi #mehndiwedding #whitehenna #whitehennatangerang #hennaciledug #hennajakarta
Good Morning semua ๐Ÿ’• . Nak tak kuku merah menyala macam ni ๐Ÿ˜Œ . Bila bawah matahari, Allahu cantik sangat ๐Ÿ˜ . Warna dia merah menyala dan terserlah kemerahannya ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ . Jom laa try #inai kuku QL ni ๐Ÿ˜ . Skrg tgh promosi sempena #DEEPAVALI tau๐Ÿ˜Œ Murah2 kita jual ๐Ÿ˜‰ . Nak tanya, nak order bole klik link ws kat bio kayyy. Muahhhhj cikit ๐Ÿ˜˜ . #inaimerah #inaiqlcantik #inaimerahmenyala #inaiql #inaiqlviral #inaiql #inaikahwin #inaikahwinmurah #inaitunang #inaitunangmurah #inaishahalam #inaipengantin #inaipengantinmurah #inaikuku #inaikukuhalal #inaikukuql #inaiqlhalal #inaiasli #inaicelup #inailukis
Alhamdulillah. Rezeki Allah bagi. Ke Tengkera kita. Inaikan pengantin datang bertandang. Lukis pakai warna maroon. Terima kasih pengantin dan keluarga. Harap halal terlebih terkurang. Belum ada tukang inai? Whatsapp 010 330 0528 if interested,bagitahu tarikh dan lokasi kt mana. See you next time #inai #inaimelaka #inaimelakamurah #inaimurahmelaka #henna #hennamelakamurah #hennamurahmelaka #inaipengantinmelaka #inaipengantinmelakamurah #sayajualservis #sayajualinai #tukanginaimelaka #dearhenna
๐ŸŒธBridal henna for sis @naz_nazihah ๐ŸŒธ Feet design by: @khairhenna ๐Ÿ’œ โ€ขโ€ขโ€ข For bookings & enquiries: Email: ask.nfhenna@gmail.com Whatsapp: +65 81231561 โ€ขโ€ขโ€ข #nfhenna #mehndiart #hennainspire #henna #bridalsg #hennasg #sghenna #malaywedding #inaisg #bodyart #singapore #hennadesigns #mehndi #mehndidesigns #kahwinsingapura #dulhan #hennafeatures #inai #hennalookbook #weddingsg #inspire #7enna #hennavideos #lookamillion #sghennaservice #hennavideo #henna_i
ุถูŠููˆุง ุญุณุงุจ ุงู„ู…ุจุฏุนู‡๐Ÿ‘‡follow @hena.sanaa ุฌุนู„ ู…ู† ุถุบุท ู„ุงูŠูƒ ุฑุจูŠ ูŠุฑุฒู‚ู‡ ุงู„ุฌู†ุฉ โคโค.. .. NEED YOUR SUPPORT PLEASE FOLLOW : @henai9r.sanaa @henna___q8 @beaautiful_henna #henna #hennadesign #hennaart #hennatattoo #mehndi #hennaartist #hennafun #hennawedding #hennainspire #hennalove #mehendi #hennapro #mehndidesign #hennalookbook #inai #bridalhenna #art #hennaparty #hennanight #tattoo #mehndiartist #hennapengantin #mehndiart #hennamurah #whitehenna #hennaindonesia #hennart #bridalmehndi #wedding #henna_
ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู… ุงูŽู„ู’ุญูŽู…ู’ุฏูู„ูู„ู‘ู‡ู Selamat berinaikan @nmiranatasha Cantik jelita mulus orgnya.. Terima kasih sebab sudi berinai dgn Cekda. . Minta halal terlebih terkurang yer. . Design tangan inspired by @syazmoralee_henna . For BOOKING @ ENQUIRY HENNA just klik link biru BIO IG ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘‰๐Ÿปโ€ผ๏ธWASAP ONLY โ€ผ๏ธ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป . Please WHATSAPP ONLY pleaseeeeee ๐Ÿคฉ . #hennabyeyrdawaheeda #hennainspire #hennapengantin #hennamalaysia #hennaselangor #henna #hennadesign #hennaputrajaya #hennapuchong #hennashahalam #inaipengantin #inaimerah #inaihomemade #enaiceloop #enailookis #enaidekuku #inailukis #inaicelup #malamberinai #inaicantik #inaikahwin #inaishahalam #inaipuchong #inaimalaysia #inai #inaikualalumpur #astro #jomkahwin #hennanight
ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู… ุงูŽู„ู’ุญูŽู…ู’ุฏูู„ูู„ู‘ู‡ู Selamat berinaikan @nmiranatasha Cantik jelita mulus orgnya.. Terima kasih sebab sudi berinai dgn Cekda. . Minta halal terlebih terkurang yer. . Design tangan inspired by @syazmoralee_henna . For BOOKING @ ENQUIRY HENNA just klik link biru BIO IG ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘‰๐Ÿปโ€ผ๏ธWASAP ONLY โ€ผ๏ธ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป . Please WHATSAPP ONLY pleaseeeeee ๐Ÿคฉ . #hennabyeyrdawaheeda #hennainspire #hennapengantin #hennamalaysia #hennaselangor #henna #hennadesign #hennaputrajaya #hennapuchong #hennashahalam #inaipengantin #inaimerah #inaihomemade #enaiceloop #enailookis #enaidekuku #inailukis #inaicelup #malamberinai #inaicantik #inaikahwin #inaishahalam #inaipuchong #inaimalaysia #inai #inaikualalumpur #astro #jomkahwin #hennanight
ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู… ุงูŽู„ู’ุญูŽู…ู’ุฏูู„ูู„ู‘ู‡ Selamat berinaikan @nmiranatasha Cantik jelita mulus orgnya.. Terima kasih sebab sudi berinai dgn Cekda. . Minta halal terlebih terkurang yer. . Design tangan inspired by @syazmoralee_henna . For BOOKING @ ENQUIRY HENNA just klik link biru BIO IG ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘‰๐Ÿปโ€ผ๏ธWASAP ONLY โ€ผ๏ธ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป . Please WHATSAPP ONLY pleaseeeeee ๐Ÿคฉ . #hennabyeyrdawaheeda #hennainspire #hennapengantin #hennamalaysia #hennaselangor #henna #hennadesign #hennaputrajaya #hennapuchong #hennashahalam #inaipengantin #inaimerah #inaihomemade #enaiceloop #enailookis #enaidekuku #inailukis #inaicelup #malamberinai #inaicantik #inaikahwin #inaishahalam #inaipuchong #inaimalaysia #inai #inaikualalumpur #astro #jomkahwin #hennanight
by: @hennabydouriya ุถูŠููˆุง ุญุณุงุจ ุงู„ู…ุจุฏุนู‡๐Ÿ‘‡follow @hena.sanaa ุฌุนู„ ู…ู† ุถุบุท ู„ุงูŠูƒ ุฑุจูŠ ูŠุฑุฒู‚ู‡ ุงู„ุฌู†ุฉ โคโค.. .. NEED YOUR SUPPORT PLEASE FOLLOW : @henai9r.sanaa @henna___q8 @beaautiful_henna #henna #hennadesign #hennaart #hennatattoo #mehndi #hennaartist #hennafun #hennawedding #hennainspire #hennalove #mehendi #hennapro #mehndidesign #hennalookbook #inai #bridalhenna #art #hennaparty #hennanight #tattoo #mehndiartist #hennapengantin #mehndiart #hennamurah #whitehenna #hennaindonesia #hennart #bridalmehndi #wedding #henna_
next page →