#indonesiafoodblogger

2,898 posts

Loading...
Anyway, I haven't post the Cirebon Cinnamons with chocolate flavour ya ? Yups, I can try this cake because my bestfriend served it 😊 The flavour of chocolate is so sweet, there is no bitterness in it. I still love the crunchiness of these cinnamons but I must face it since I still have sore throats Happy digging ! 🍻 __ 🍽 Cirebon Cinnamon #food #foodporn #foodie #foodstagram #instafood #foodgasm #foodpic #foodphoto #foodshare #foodblogger #foodreview #reviewmakanan #makananenak #sukamakan #tempatmakan #wisatakuliner #kuliner #kulinercirebon #cireboncinnamon #sukajajan #makanenak #cireboncake #cirebonfoodies #like4like #foodphotography #bloggerperempuan #idfoodblogger #welovebogor #indonesiafoodblogger #LifeIsTasty
Hi guys YES the girl in that picture (Me) She eats a lot (from food in 5 stars hotel to street food) but stay slim!!. WAIT WHAT?! Yeah Life isn’t fair isn’t it? LOL πŸ˜† JUST KIDDING! βž–βž– Let me introduce myself, my name is "Soraya from Jakarta Indonesia, and I love to share about my food adventure and experience in my wonderful country Indonesia and around the world. βž–βž– Go check my food blog that currently reaches 6,764 readers and vlog (link in bio) πŸ˜ƒπŸ‘ βž–βž– #foodie #foodlover #food #deliciousfood #foodblogger #foodvlogger #indonesianfood #jakartafoodblogger #jakartafoodvlogger #indonesiafoodblogger #indonesiafoodvlogger #instafood #foodporn #spicyfood #buzzfeedfood #foodinsta #foodphoto #foodphotography #jakartafood
A satisfying pizza is a perfect fit for your dinner! . . . #soulspinID #soulspinfitnessandcaffe
If I die tomorrow I have no regrets because tonight I have delicious 10 Lamb satay, 1 portion warm rice with fried shallots on top, 1 bowl Lamb soup, hot Javanese tea and 1 ice cream for dessert 🍨 for dinner and I am HAPPY😊πŸ€ͺ Anyway I posted this look on my channel, link in bio. #foodie #lambsatay #satay #lambsoup #dinner #foodie #foodlover #food #foodporn #deliciousfood #foodblogger #foodvlogger #indonesianfood #jakartafoodblogger #jakartafoodvlogger #indonesiafoodblogger #indonesiafoodvlogger #instafood #foodporn #spicyfood #buzzfeedfood #foodinta #foodphoto #foodphotography #jakartafood #foodiequotes
Landed in Bali at 10am. Straight from the Ngurah Rai Airport to nasi Campur Warung Wardani. super spicy!! 🌢 I LOVE IT. #foodie #foodlover #food #foodporn #deliciousfood #foodblogger #foodvlogger #indonesianfood #jakartafoodblogger #jakartafoodvlogger #indonesiafoodblogger #indonesiafoodvlogger #instafood #foodporn #spicyfood #nasicampurbali
Bebek Bengil Ubud, Bali. Crispy duck πŸ¦† In Ubud. Ubud is perfect place for me, beautiful nature ambience & delicious food. This is Perfect for Lunch/Dinner when you in Ubud. #bebekbengil #dirtyduck #foodie #foodlover #food #foodporn #deliciousfood #foodblogger #foodvlogger #indonesianfood #jakartafoodblogger #jakartafoodvlogger #indonesiafoodblogger #indonesiafoodvlogger #instafood #foodporn #spicyfood
The combination of sweet and salty in a one dish? Plus feel the crunchiness of the bread ❀ . It’s really good! Try our soulspin bread sticks to fill up your Wednesday Afternoon . . . #soulspinId #soulspinfitnessandcaffe
β€œYoga means addition – addition of energy, strength and beauty to body, mind and soul.” β€” Amit Ray . . . #soulspinID #ssfitnessopenhouse #soulspinfitnessandcaffe
Couple years ago I travelled to Shenzhen, China. I talked to my self, Soraya listen! never ever eat street food in there. NEVER! You probably do know that Chinese eat everything as long as they have 4 legs EXCEPT TABLEπŸ˜… lol. Some food disgusting to other people, so I'm not gonna risk myself to eat 'unfamiliar food' there. Besides I’m afraid of unhygienic food when I’m traveling because my insurance company not gonna cover a hospital in abroad & it’s gonna slow down my trip that's not fun when you traveling. But when I arrived in Dongmen, Mecca of Shenzhen street food, I saw on my left there was beef kebab, on my right seafood grill with garlic and Tofu with spicy 🌢 chilies pepper I can’t help myself to not to try them. Lucky me, I’m back to hotel with stomach full and no problem with my stomach at all😊 βž–βž–βž–βž–βž– Beberapa tahun yang lalu gue ke Shenzhen, Cina. Gue ngomong sama diri sendiri jangan makan jajanan di jalan disana, takut sakit perut dan juga kalian tau kan ada pribahasa kalau orang Tiongkok memakan segala jenis asalkan ada 4 kaki selain MEJA! hehe Dan beberapa makanannya mungkin agak kurang menarik bagi sebagian orang, jadi gue gak akan gambling makan yang bikin sakit perut. Selain asuransi gue gak mengcover saat gue sakit di luar negeri, gak seru juga kan pas jalan jalan sakit perut dan kudu ke rumah sakit, bakalan buang waktu banget disana. Tapi pada saat gue ke Dongmen, itu sejenis tempat jajanan di Shenzhen. Pas gue liat kiri kebab daging panggang, liat kanan seafood pake bawang putih wangi banget, trus tahu yang di goreng pake cabe keliatannya pedes dan enak. Gue gak bisa menahan diri buat enggak makan! akhirnya gue makan deh. Untungnya gue balik ke hotel dengan perut udah kenyang banget dan gak terjadi masalah apa - apa di perut :) #foodie #foodlover #food #foodporn #deliciousfood #foodblogger #foodvlogger #indonesianfood #jakartafoodblogger #jakartafoodvlogger #indonesiafoodblogger #indonesiafoodvlogger #instafood #foodporn #spicyfood #buzzfeedfood #foodinta #foodphoto #foodphotography #Chinesestreetfood #masakancina #jajanancina #chinesefood #shenzhenstreetfood #shenzhen
Telor Gulung (Roll Egg) is one of the famous snack from Indonesia. When you're still in primary school, you'll find this snack. In general, egg roll is made from egg that is rolled using a hawker. But on this video, the roll egg isn't contain only eggs but also vermicelly. After mixed with sauce, you can enjoy the roll egg πŸ˜‹ Happy digging ! 🍻 __ 🍽 Telor Gulung πŸ’Έ 1k/tusuk sate #food #foodporn #foodie #foodstagram #instafood #foodgasm #foodpic #foodphoto #foodshare #foodblogger #foodreview #reviewmakanan #makananenak #sukamakan #tempatmakan #wisatakuliner #kuliner #kulinerbogor #jajananenak #sukajajan #makanenak #telorgulung #bogorfoodies #like4like #foodphotography #bloggerperempuan #idfoodblogger #welovebogor #indonesiafoodblogger #LifeIsTasty
find our instagramable spot at our Spin Studio! Take a selfie or wefie group picture and get the chance to be featured on our feeds ❀️! . . . #soulspinID #soulspinfitnessandcaffe . . Thankyou @reinhartandreas @albertusxdika ❀️
Barakallahu fii umriik adek Fachri, semoga jadi anak sholeh, sehat, jadi orang yang bermanfaat ya nakkk... ❀️❀️❀️ Ayah-Bunda-Kakak Faatih 😘😘😘 #homemade #homebaker #birthdaycake #dinosaurscake #qatarfoodbloggers #indonesiafoodblogger #teonilieflavour #kulinernyanony #nonydaulikaphotography #qatar
Warm sweet Macau Portuguese Egg Tarts. This is the best egg tarts I ever eaten in my 20's. Suprisingly it's created by English man not Portuguese!!. WAIT WHAT?? Now I understand why English man Chef Gordon Ramsay is one the best Chefs in the world even though he always swearing, like fuck you! Go to hell etc πŸ˜‚ βž–βž–βž–βž–βž– Manis dan masih anget Kue Portugis tart di Macau. Ini kue tart terenak yang pernah gue makan selama hidup gue di umur kepala 20 ini. Gue sempet kaget ternyata yang bikin resep ini adalah orang Inggris bukan orang Portugis!!. Sekarang gue paham kenapa si orang Inggris Chef Gordon Ramsay yang bacotnya parah banget selalu bilang ngentot, bangsat dan sebagainya adalah salah satu Chef terbaik di dunia. #foodie #foodlover #food #foodporn #deliciousfood #foodblogger #foodvlogger #indonesianfood #jakartafoodblogger #jakartafoodvlogger #indonesiafoodblogger #indonesiafoodvlogger #instafood #foodporn #spicyfood #buzzfeedfood #foodinta #foodphoto #foodphotography
For those who wondering what kind of Filipino food looks like and taste? let me introduce you to TAPA. Tapa is (Filipino marinated fried beef, It is classic dish in Philippines. They paired the Tapa with Sinangag (Garlic Fried Rice) and a fried egg (Tapsilok). I eat this for lunch and dinner every single day when I was in Manila because it's taste so goood!! βž–βž–βž–βž–βž– Buat yang gak tau makanan Filipina itu seperti apa sih? nih gue kasi tau TAPA. TAPA itu sejenis daging yang udah dibumbuin semaleman terus digoreng dan disajikan dengan nasi goreng bawang putih dan telur ceplok. Gue makan ini setiap makan siang dan makan malam saat jalan jalan di Manila karena enak paraaah!! #foodie #foodlover #food #foodporn #deliciousfood #foodblogger #foodvlogger #indonesianfood #jakartafoodblogger #jakartafoodvlogger #indonesiafoodblogger #indonesiafoodvlogger #instafood #foodporn #spicyfood #buzzfeedfood #foodinta #foodphoto #foodphotography #manilafood #tapa #makananpilipina
In Singapore I always choose to have breakfast like a Local, so I don't eat breakfast in hotel where I stay. I eat breakfast where the locals choose to eat. I'm in love with Singaporean breakfast style, they enjoy coffee with condence milk, half boiled egg and fresh kaya (coconut jam) toast every morning. How lucky are Singaporean! βž–βž–βž–βž–βž– Di Singapura gue selalu memilih sarapan diluar hotel untuk ngerasain pengalaman sarapan seperti orang lokal Singapura. Gue jatuh cinta banget sama sarapan ala orang Singapura, Kopi O pake susu kental manis!, telur setengah mateng dan roti bakar selai kaya. Beruntung banget orang Singapura sarapan model begini tiap hari! #foodie #foodlover #food #foodporn #deliciousfood #foodblogger #foodvlogger #indonesianfood #jakartafoodblogger #jakartafoodvlogger #indonesiafoodblogger #indonesiafoodvlogger #instafood #foodporn #spicyfood #buzzfeedfood #foodinstagram
Honestly, I'm always curious with this brownies cake. Their posts always appear on my timeline and every time I see their posts, at the same time I feel more curious and want to taste it so badly. But, the pay day is still long 😳 so I should remove my slobber when I see it 🀀🀀 And yesterday, as usual I have a 'me time' with other girls. We have schedule to meet up at @wilmazakiah place. As the owner of @_bakedbybaker_ she served a few of her cakes which means I have the chance to try them yippi! πŸ€— So, with happy face I ate her brownies as much as I can and also bring it to my home πŸ™ (nuhun yaa mim) The brownies is really delicious, I mean REALLY DELICIOUS. There's brown coating above the brownies, the flavour is full of chocolate, the crunchiness of brown coating will melt in your mouth, and the choco chips make the brownies even crunchier. If you love chocolate, I recommend you to try this brownies because when you put a slice of brownies on your mouth, you'll taste a slice of chocolate πŸ˜‹ Please kindly kepo-kepo her instagram yaa ✌ . Happy digging ! 🍻 __ 🍽 @_bakedbybaker_ πŸ’Έ unknown . #food #foodporn #foodie #foodstagram #instafood #foodgasm #foodpic #foodphoto #foodshare #foodblogger #foodreview #reviewmakanan #makananenak #sukamakan #tempatmakan #wisatakuliner #kuliner #kulinerbogor #bakedbybaker #sukajajan #makanenak #bogorcake #bogorfoodies #like4like #foodphotography #bloggerperempuan #idfoodblogger #welovebogor #indonesiafoodblogger #LifeIsTasty
Nah kalian yg suka banget roti gandum , di sini @cafelula_id gudang nya makanan sehat... banyak roti roti enak , dan pasti nya harganya juga terjangkau, bisa di take away utk di rumah... ada juga cookies yang pasti enak juga.. lemgkap kan??? Makanya yuk main kesini dulu... . . . . . . @cafelula_id Jl citarum no 13, bandung. (Repost? Slide ke dua ya) ___________________________________ #kulinerbandung #kulinertripbydeecylauw #nyonyajalanjalan #sonyforher #caferestobdg #caferesto_bdg #bloggerpower #bloggerpower πŸ‘Š #infobandung #infobdg #bandungfoodies #endorsefree #indonesiafoodblogger #endorsebandung #selebgramindo #nomnom #kulinerjakarta #foodphotographer #feedfeed #foodbloggerbandung #foodbloggerindonesia #sonyforher #foodphotographerbandung #hotelbandung #hoteljakarta #hotelsurabaya #hotelbali #kulinerjakarta #kulinersurabaya
Good Morning, it’s saturday and don’t forget to try our French Toast for breakfast! . . . #soulspinID #soulspinfitnessandcaffe
Avocado Tiramisu (in a jar) . Bahan: Chocolate sponge cake yang dibuat jadi remahan. Aku bikin 1/3 resep aja. . Atau bisa juga pake ladies fingers biscuits yaaa... . . Sponge cake coklat By: Yongki Gunawan . 8 btr Kuning telur 7 btr Putih telur 200 gr Gula kastor 100 gr Terigu 25 gr Maizena 15 gr Susu bubuk 15 gr Emulsifier 25 gr Coklat bubuk Bahan B: 150 gr Mentega, lelehkan 3 sdm Coklat pasta BF (aku pake coklat pasta biasa) Cara membuat: – Campur terigu, maizena, susu bubuk dan coklat bubuk, aduk rata sisihkan. – Kocok bahan A, kecuali tepung-tepungan, hingga kental, matikan mixer. – Ayakan campuran tepung diatas adonan telor, secara bertahap sambil diaduk hingga rata. – Tuang mentega leleh dan coklat pasta, aduk perlahan hingga tercampur rata – Tuang kedalam loyang, oven hingga matang lk. 15 menit tergantung panas oven. . . Avocado tiramisu: By: Nony Aska Daulika . 150 gr mascarpone cheese, kocok hingga lembut. 3 kuning telur 70 gr gula castor 1 sdt vanilla 200 gr daging alpukat matang, blender halus. 350 ml whip cream cair dingin, mixer hingga berjejak lalu simpan di kulkas. 2 sdm gelatine bubuk, cairkan dengan sedikit air panas. . Pelengkap: Air kopi Coklat bubuk . Caranya: 1. Kocok kuning telur, gula dan vanilla hingga kembang dan pucat. Lanjutkan mengocok dengan cara di tim hingga adonan telur menjadi hangat. Angkat , lalu lanjutkan mengocok lg sampai adonan kembali dingin. 2. Campur mascarpone Cheese dengan whipped cream kocok, aduk rata. Lalu tambahkan adonan telur hingga rata. Lalu tambahkan lagi alpukat dan cairan gelatin hingga rata. 3. Susun cake coklat, lalu siram dengan air kopi, semprotkan adonan alpukat dan begitu seterusnya. Simpan di dalam kulkas hingga set, taburi dengan coklat bubuk saat akan disajikan. Selamat mencoba 😊😊 . Digital scale: Jamie Oliver Mini Chopper: KitchenAid 3 cups silver Mixer: KitchenAid 4.8L artisan pink Handmixer: KitchenAid 9 speed digital handmixer silver. All from @tableartsqatar @kitchenaid_addict . . #homemade #homebaker ##teonilieflavour #indonesiafoodblogger #qatarfoodbloggers #avocadotiramisu #tiramisu #bakingwithlove #kitchenaidmixer #kitchenaidindonesia #kitchenaidqatar #kreasikitchenaid #iphone7plus
Meringue Birds Nests or Mini Pavlova Recipe: @chefannaolson Rebake: Nony Aska Daulika . . Ingredients Nests: β€’ 3 large egg whites, at room temperature β€’ 3/4 tsp cream of tartar β€’ 3/4 cup granulated sugar Assembly: β€’ 3/4 cup whipping cream β€’ 2 tbsp sugar β€’ 1/2 tsp vanilla extract β€’ 1 cup mixed fresh berries Method Preheat the oven to 300F. Trace 6 circles, each 2-inches across and with at least 2 inches between them using marker on parchment paper, then flip the paper over onto a baking tray. . Whip the egg whites and cream of tartar first on low speed, then once the whites are foamy increase the speed and slowly pour in the sugar while whipping. Continue to whip until the whites on high speed until they hold a stiff peak when beaters are lifted. . Fill a piping bag fitted with a large star tip with the meringue and pipe circles within the lines drawn on the parchment, completely filling the circles. Pipe a ring of meringue on top of the outside edge, creating the β€œnest” effect, spiraling up to about 2-inches above the base. . Place the meringues into the oven and immediately reduce the temperature to 275F. Bake the meringues for 45 to 65 minutes (this timing will be impacted by the outdoor temperature and humidity, making the meringues take longer if it is humid or warm out). If you find that the meringues are starting to brown, crack open the oven door and continue to bake. Cool the meringues completely to room temperature on the baking tray, then gently lift to store in an airtight container until ready to serve. . . Mixer: KitchenAid mixer 4.8L limited edition brushed nickel chrome from @tableartsqatar @kitchenaid_addict . . #homemade #homebaker #teonilieflavour #kulinernyanony #nonydaulikaphotography #kitchenaidaddict #kitchenaidqatar #kitchenaidindonesia #kreasikitchenaid #kitchenaid300watt #kitchenaidhematenergy #qatar #pavlova #qatarfoodbloggers #indonesiafoodblogger #bakingwithlove #iphone7plus
Dan tentu nya kualitas dan rasa coffee yang ada di @cafelula_id ini betulan enak lho ..aku dari pertama coba uda langsung aja jatuh cinta , ketagihan deh.. . Ga ngerti lagi sih ini kenapa bisa enak bgt, soal nya ga semua tempat punya coffee yang oke lho.. memang sih ini tergantung selera tapi temen temen yang aku ajak kesini juga mengakui @cafelula_id coffee nya enak... Aduh masa kamu blm coba sih, hhehe yuk ah ikut cobain ke @cafelula_id ... . . . . @cafelula_id Jalan citarum no 13, Bandung . (Repost?gunakan slide 2&3 ya) #kulinerbandung #kulinertripbydeecylauw #nyonyajalanjalan #sonyforher #caferestobdg #caferesto_bdg #bloggerpower #bloggerpower πŸ‘Š #infobandung #infobdg #bandungfoodies #endorsefree #indonesiafoodblogger #endorsebandung #selebgramindo #nomnom #kulinerjakarta #foodphotographer #feedfeed #foodbloggerbandung #foodbloggerindonesia #sonyforher #foodphotographerbandung #hotelbandung #hoteljakarta #hotelsurabaya #hotelbali #kulinerjakarta #kulinersurabaya
Cari tempat asik buat acara kamu ato buat kamu santai?? @cafelula_id yuk... menu nya banyak dan enak enak banget .. ditambah kopi nya yang super bikin melek... . Nah terus ini adalah pojokan favorite aku klo kesini, hahaha pokok nya klo duduk situ tempat paling strategis untuk memandang ke segala sudut.. hhihi betah deh lama lama disini.. . . . . . . . . . . . @cafelula_id Jalan citarum no 13, bandung. (Repost?gunakan slide kedua ya) ------------------------------------ #kulinerbandung #kulinertripbydeecylauw #nyonyajalanjalan #sonyforher #caferestobdg #caferesto_bdg #bloggerpower #bloggerpower πŸ‘Š #infobandung #infobdg #bandungfoodies #endorsefree #indonesiafoodblogger #endorsebandung #selebgramindo #nomnom #kulinerjakarta #foodphotographer #feedfeed #foodbloggerbandung #foodbloggerindonesia #sonyforher #foodphotographerbandung #hotelbandung #hoteljakarta #hotelsurabaya #hotelbali #kulinerjakarta #kulinersurabaya
next page →