#instanthijablabuh

962 posts

Loading...
Hi darling CLOvers πŸ€— #clomarniahijab Cherry Pink WA 0129189246 utk order & pertanyaan ye . Type: Instant hijab (tudung sarung) Size: Free size Front length: 60cm Back length: 90cm Face size: 27cm Material: Cotton lycra(80%cotton + 20%lycra) - tak jarang - sejuk - tak kedut Berat: 320g . Special feature: - potongon CURVE di bahu - special awning sesuai utk chubby face (efek tirus) - tak melekap di dahi, terbentuk elok - tak perlu gosok . Price: RM35 (excluding postage) Postal rate: + RM8 sem, RM10 SS (1-2helai) . #sayajualtudungmurah #sayajualtudungbawal #sayajualshawl #sayajualtudung #tudungsarunglabuh #tudunginstant #tudungsarung #sayajualtudungsarung #sayajualtudunginstant #sayajualhijabinstant #sayajualhijab #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantsarung #tudunginstantcotton #hijabcotton #tudungsarungcotton #tudungumrah #instanthijab #tudungsarunglabuh #instanthijabcotton #instanthijablabuh #tudunghaji #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu
Hi darling CLOvers πŸ€— #clomarniahijab Bubblegum vs. Cherry Pink WA 0129189246 utk order & pertanyaan ye . Type: Instant hijab (tudung sarung) Size: Free size Front length: 60cm Back length: 90cm Face size: 27cm Material: Cotton lycra(80%cotton + 20%lycra) - tak jarang - sejuk - tak kedut Berat: 320g . Special feature: - potongon CURVE di bahu - special awning sesuai utk chubby face (efek tirus) - tak melekap di dahi, terbentuk elok - tak perlu gosok . Price: RM35 (excluding postage) Postal rate: + RM8 sem, RM10 SS (1-2helai) . #sayajualtudungmurah #sayajualtudungbawal #sayajualshawl #sayajualtudung #tudungsarunglabuh #tudunginstant #tudungsarung #sayajualtudungsarung #sayajualtudunginstant #sayajualhijabinstant #sayajualhijab #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantsarung #tudunginstantcotton #hijabcotton #tudungsarungcotton #tudungumrah #instanthijab #tudungsarunglabuh #instanthijabcotton #instanthijablabuh #tudunghaji #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu
Hi darling CLOvers πŸ€— #clomarniahijab Bubblegum WA 0129189246 utk order & pertanyaan ye . Type: Instant hijab (tudung sarung) Size: Free size Front length: 60cm Back length: 90cm Face size: 27cm Material: Cotton lycra(80%cotton + 20%lycra) - tak jarang - sejuk - tak kedut Berat: 320g . Special feature: - potongon CURVE di bahu - special awning sesuai utk chubby face (efek tirus) - tak melekap di dahi, terbentuk elok - tak perlu gosok . Price: RM35 (excluding postage) Postal rate: + RM8 sem, RM10 SS (1-2helai) . #sayajualtudungmurah #sayajualtudungbawal #sayajualshawl #sayajualtudung #tudungsarunglabuh #tudunginstant #tudungsarung #sayajualtudungsarung #sayajualtudunginstant #sayajualhijabinstant #sayajualhijab #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantsarung #tudunginstantcotton #hijabcotton #tudungsarungcotton #tudungumrah #instanthijab #tudungsarunglabuh #instanthijabcotton #instanthijablabuh #tudunghaji #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu
Hi darling CLOvers πŸ€— #clomarniahijab ni memang labuh depan belakang ye ✌🏻Awning pun terbentuk elok je ❀️ Sarung sapp sapp soyyy terus jelita you ollz 😘 . WA 0129189246 utk order & pertanyaan ye. . Type: Instant hijab (tudung sarung) Size: Free size Front length: 60cm Back length: 90cm Face size: 27cm Material: Cotton lycra(80%cotton + 20%lycra) - tak jarang - sejuk - tak kedut Berat: 320g . Special feature: - potongon CURVE di bahu - special awning sesuai utk chubby face (efek tirus) - tak melekap di dahi, terbentuk elok - tak perlu gosok . Price: RM35 (excluding postage) Postal rate: + RM8 sem, RM10 SS (1-2helai) . #sayajualtudungmurah #sayajualtudungbawal #sayajualshawl #sayajualtudung #tudungsarunglabuh #tudunginstant #tudungsarung #sayajualtudungsarung #sayajualtudunginstant #sayajualhijabinstant #sayajualhijab #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantsarung #tudunginstantcotton #hijabcotton #tudungsarungcotton #tudungumrah #instanthijab #tudungsarunglabuh #instanthijabcotton #instanthijablabuh #tudunghaji #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu
Hi darling CLOvers πŸ€— #clomarniahijab Cocoa . WA 0129189246 utk order & pertanyaan ye. . Type: Instant hijab (tudung sarung) Size: Free size Front length: 60cm Back length: 90cm Face size: 27cm Material: Cotton lycra(80%cotton + 20%lycra) - tak jarang - sejuk - tak kedut Berat: 320g . Special feature: - potongon CURVE di bahu - special awning sesuai utk chubby face (efek tirus) - tak melekap di dahi, terbentuk elok - tak perlu gosok . Price: RM35 (excluding postage) Postal rate: + RM8 sem, RM10 SS (1-2helai) . #sayajualtudungmurah #sayajualtudungbawal #sayajualshawl #sayajualtudung #tudungsarunglabuh #tudunginstant #tudungsarung #sayajualtudungsarung #sayajualtudunginstant #sayajualhijabinstant #sayajualhijab #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantsarung #tudunginstantcotton #hijabcotton #tudungsarungcotton #tudungumrah #instanthijab #tudungsarunglabuh #instanthijabcotton #instanthijablabuh #tudunghaji #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu
Hi darling CLOvers πŸ€— #clomarniahijab Louis Blue . WA 0129189246 utk order & pertanyaan ye. . Type: Instant hijab (tudung sarung) Size: Free size Front length: 60cm Back length: 90cm Face size: 27cm Material: Cotton lycra(80%cotton + 20%lycra) - tak jarang - sejuk - tak kedut Berat: 320g . Special feature: - potongon CURVE di bahu - special awning sesuai utk chubby face (efek tirus) - tak melekap di dahi, terbentuk elok - tak perlu gosok . Price: RM35 (excluding postage) Postal rate: + RM8 sem, RM10 SS (1-2helai) . #sayajualtudungmurah #sayajualtudungbawal #sayajualshawl #sayajualtudung #tudungsarunglabuh #tudunginstant #tudungsarung #sayajualtudungsarung #sayajualtudunginstant #sayajualhijabinstant #sayajualhijab #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantsarung #tudunginstantcotton #hijabcotton #tudungsarungcotton #tudungumrah #instanthijab #tudungsarunglabuh #instanthijabcotton #instanthijablabuh #tudunghaji #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu
Hi darling CLOvers πŸ€— #clomarniahijab Blush Jade . WA 0129189246 utk order & pertanyaan ye. . Type: Instant hijab (tudung sarung) Size: Free size Front length: 60cm Back length: 90cm Face size: 27cm Material: Cotton lycra(80%cotton + 20%lycra) - tak jarang - sejuk - tak kedut Berat: 320g . Special feature: - potongon CURVE di bahu - special awning sesuai utk chubby face (efek tirus) - tak melekap di dahi, terbentuk elok - tak perlu gosok . Price: RM35 (excluding postage) Postal rate: + RM8 sem, RM10 SS (1-2helai) . #sayajualtudungmurah #sayajualtudungbawal #sayajualshawl #sayajualtudung #tudungsarunglabuh #tudunginstant #tudungsarung #sayajualtudungsarung #sayajualtudunginstant #sayajualhijabinstant #sayajualhijab #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantsarung #tudunginstantcotton #hijabcotton #tudungsarungcotton #tudungumrah #instanthijab #tudungsarunglabuh #instanthijabcotton #instanthijablabuh #tudunghaji #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu
Hi darling CLOvers πŸ€— #clomarniahijab Beetle Grey . WA 0129189246 utk order & pertanyaan ye. . Type: Instant hijab (tudung sarung) Size: Free size Front length: 60cm Back length: 90cm Face size: 27cm Material: Cotton lycra(80%cotton + 20%lycra) - tak jarang - sejuk - tak kedut Berat: 320g . Special feature: - potongon CURVE di bahu - special awning sesuai utk chubby face (efek tirus) - tak melekap di dahi, terbentuk elok - tak perlu gosok . Price: RM35 (excluding postage) Postal rate: + RM8 sem, RM10 SS (1-2helai) . #sayajualtudungmurah #sayajualtudungbawal #sayajualshawl #sayajualtudung #tudungsarunglabuh #tudunginstant #tudungsarung #sayajualtudungsarung #sayajualtudunginstant #sayajualhijabinstant #sayajualhijab #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantsarung #tudunginstantcotton #hijabcotton #tudungsarungcotton #tudungumrah #instanthijab #tudungsarunglabuh #instanthijabcotton #instanthijablabuh #tudunghaji #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu
Ngape tiup tiup tu ? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Bawal Kak Nafisah jangan tiup. Kebanyakan inner pun tak perlu. Batch entak ke berapa restock tapi gamakknya ramai kata belum cukup warna πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… Ya Allah makan tudung ke memasing? Katalog bawal boleh tengok di @mnc_hijabmag Atau highlight stories IG ya. Malassss terus je roger team Kak Nafisah KLIK LINK DI BIO atau KLIK LINK WHATSAPP http://www.wasap.my/60199120526/bawalaisya Whatsapp 60199120526 bawallabuhmurah #borongbawalinstant #salebawal #tudungbidangbesar #bawalbidang60 #bawalbidang50 #instanthijablabuh #tudunglabuh #muslimahootd #stylishmuslimah #tudungbidang50 #tudungbidang60 #bawalplain #bawalchiffon #tudunglabuhlover #bawalsakura #uswahagent #uswahsister #muslimahclothing #borongbawal #bawallabuhmurah #bawallabuh
Panas lit lit peduli apaπŸ˜‚ asalkan lighting on point kita ootd! Rasa nak patah tangan restock tak berenti #MNCbawalaisya ni. Entah batch ke berapa dah lebih 10 kali dah restock! See Highlight Ig stories Kak Nafisah ya untuk tengok bawal yang ready stock! Lagi senang roger terus team kakak KLIK LINK DI BIO atau KLIK LINK WHATSAPP http://www.wasap.my/60199120526/bawalaisya Whatsapp 0199120526 bawallabuhmurah #borongbawalinstant #salebawal #tudungbidangbesar #bawalbidang60 #bawalbidang50 #instanthijablabuh #tudunglabuh #muslimahootd #stylishmuslimah #tudungbidang50 #tudungbidang60 #bawalplain #bawalchiffon #tudunglabuhlover #bawalsakura #uswahagent #uswahsister #muslimahclothing #borongbawal #bawallabuhmurah #bawallabuh
. . -LUBNA 2019- - Didatangkan dalam 2 versi Berdagu & Tidak berdagu - Berdagu - Saiz M, L dan XL - Tidak berdagu - Saiz M dan L . . Ukuran: M (+-47cm), L (+-53cm), XL (+-64cm) Bukaan muka: +-27cm Material: Premium Cotton . πŸ’• Menariknya Lubna terbaru lebih Premium. Material yang lebih berkualiti, jalinan benangnya lebih rapat, material yang sangat selesa dan bila disarung terus terbentuk. Jangan hairan kalau anda rasa taknak buka nanti! 😘 . πŸ’• Cutting osem signature dikekalkan dan diberi penambahbaikan supaya Lubna tetap unggul dihati pencintanya. . πŸ’• Lubna terbaru didatangkan bersama metal tag eksklusif berkualiti tinggi HLS dan LABEYLA. Walaupun mana-mana salah satu pun tag yang anda terima, itu tetap mewakili Labeyla. . 🌷Signature yang tetap dikekalkan: . . ❀️ Awning panjang ke rahang, memberi effect muka slim runcing. Ramai tak boleh lupakan tudung Labeyla sebab β€˜rasa’ unik tersendiri di bahagian jahitan muka tudung sarung kami tau! . ❀️ Awning dijahit double stitch, membentuk muncung pada tudung. Dijahit begitu teliti supaya apabila disarung ia tidak mengembang walau apa juga jenis bentuk muka anda . ❀️Jahitan bukaan pada muka yang selesa. Bukaan muka tudung Labeyla +-27cm. . ❀️ Jahitan 3 seam lines yang super duper kemas. Kami menjaga kualiti jahitan hinggakan jahitan bahagian dalam juga kemas! . ❀️ Setiap saiz menutup dada dengan sempurna. Jangan risau, ini kekuatan jenama Labeyla. Kami bantu anda memelihara aurat dengan lebih baik. . ❀️ Material cotton yang diupgrade sangat berkualiti, kurang kedutan dan tahan lama. . ❀️ Tudung instant yang ready disarung bila-bila masa - beriadah, menerima kunjungan tetamu, Umrah dan Haji, ke tempat kerja, berpantang, travel. . TAWARAN 1ST BATCH TERBARU LUBNA 2019..! βœ… Sempena pelancaran LUBNA TERBARU 2019, Labeyla ingin tawarkan Lubna pada harga yang sama seperti 2018 iaitu: . Harga M - RM45, #Offer RM42 Harga L - RM52, #Offer RM49 Harga XL - RM62, #Offer RM59 . . WHATSAPP : πŸ“² #0123070667
. . -LUBNA 2019- - Didatangkan dalam 2 versi Berdagu & Tidak berdagu - Berdagu - Saiz M, L dan XL - Tidak berdagu - Saiz M dan L . . Ukuran: M (+-47cm), L (+-53cm), XL (+-64cm) Bukaan muka: +-27cm Material: Premium Cotton . πŸ’• Menariknya Lubna terbaru lebih Premium. Material yang lebih berkualiti, jalinan benangnya lebih rapat, material yang sangat selesa dan bila disarung terus terbentuk. Jangan hairan kalau anda rasa taknak buka nanti! 😘 . πŸ’• Cutting osem signature dikekalkan dan diberi penambahbaikan supaya Lubna tetap unggul dihati pencintanya. . πŸ’• Lubna terbaru didatangkan bersama metal tag eksklusif berkualiti tinggi HLS dan LABEYLA. Walaupun mana-mana salah satu pun tag yang anda terima, itu tetap mewakili Labeyla. . 🌷Signature yang tetap dikekalkan: . . ❀️ Awning panjang ke rahang, memberi effect muka slim runcing. Ramai tak boleh lupakan tudung Labeyla sebab β€˜rasa’ unik tersendiri di bahagian jahitan muka tudung sarung kami tau! . ❀️ Awning dijahit double stitch, membentuk muncung pada tudung. Dijahit begitu teliti supaya apabila disarung ia tidak mengembang walau apa juga jenis bentuk muka anda . ❀️Jahitan bukaan pada muka yang selesa. Bukaan muka tudung Labeyla +-27cm. . ❀️ Jahitan 3 seam lines yang super duper kemas. Kami menjaga kualiti jahitan hinggakan jahitan bahagian dalam juga kemas! . ❀️ Setiap saiz menutup dada dengan sempurna. Jangan risau, ini kekuatan jenama Labeyla. Kami bantu anda memelihara aurat dengan lebih baik. . ❀️ Material cotton yang diupgrade sangat berkualiti, kurang kedutan dan tahan lama. . ❀️ Tudung instant yang ready disarung bila-bila masa - beriadah, menerima kunjungan tetamu, Umrah dan Haji, ke tempat kerja, berpantang, travel. . TAWARAN 1ST BATCH TERBARU LUBNA 2019..! βœ… Sempena pelancaran LUBNA TERBARU 2019, Labeyla ingin tawarkan Lubna pada harga yang sama seperti 2018 iaitu: . Harga M - RM45, #Offer RM42 Harga L - RM52, #Offer RM49 Harga XL - RM62, #Offer RM59 . . WHATSAPP : πŸ“² #0123070667
. . -LUBNA 2019- - Didatangkan dalam 2 versi Berdagu & Tidak berdagu - Berdagu - Saiz M, L dan XL - Tidak berdagu - Saiz M dan L . . Ukuran: M (+-47cm), L (+-53cm), XL (+-64cm) Bukaan muka: +-27cm Material: Premium Cotton . πŸ’• Menariknya Lubna terbaru lebih Premium. Material yang lebih berkualiti, jalinan benangnya lebih rapat, material yang sangat selesa dan bila disarung terus terbentuk. Jangan hairan kalau anda rasa taknak buka nanti! 😘 . πŸ’• Cutting osem signature dikekalkan dan diberi penambahbaikan supaya Lubna tetap unggul dihati pencintanya. . πŸ’• Lubna terbaru didatangkan bersama metal tag eksklusif berkualiti tinggi HLS dan LABEYLA. Walaupun mana-mana salah satu pun tag yang anda terima, itu tetap mewakili Labeyla. . 🌷Signature yang tetap dikekalkan: . . ❀️ Awning panjang ke rahang, memberi effect muka slim runcing. Ramai tak boleh lupakan tudung Labeyla sebab β€˜rasa’ unik tersendiri di bahagian jahitan muka tudung sarung kami tau! . ❀️ Awning dijahit double stitch, membentuk muncung pada tudung. Dijahit begitu teliti supaya apabila disarung ia tidak mengembang walau apa juga jenis bentuk muka anda . ❀️Jahitan bukaan pada muka yang selesa. Bukaan muka tudung Labeyla +-27cm. . ❀️ Jahitan 3 seam lines yang super duper kemas. Kami menjaga kualiti jahitan hinggakan jahitan bahagian dalam juga kemas! . ❀️ Setiap saiz menutup dada dengan sempurna. Jangan risau, ini kekuatan jenama Labeyla. Kami bantu anda memelihara aurat dengan lebih baik. . ❀️ Material cotton yang diupgrade sangat berkualiti, kurang kedutan dan tahan lama. . ❀️ Tudung instant yang ready disarung bila-bila masa - beriadah, menerima kunjungan tetamu, Umrah dan Haji, ke tempat kerja, berpantang, travel. . TAWARAN 1ST BATCH TERBARU LUBNA 2019..! βœ… Sempena pelancaran LUBNA TERBARU 2019, Labeyla ingin tawarkan Lubna pada harga yang sama seperti 2018 iaitu: . Harga M - RM45, #Offer RM42 Harga L - RM52, #Offer RM49 Harga XL - RM62, #Offer RM59 . . WHATSAPP : πŸ“² #0123070667
. . -LUBNA 2019- - Didatangkan dalam 2 versi Berdagu & Tidak berdagu - Berdagu - Saiz M, L dan XL - Tidak berdagu - Saiz M dan L . . Ukuran: M (+-47cm), L (+-53cm), XL (+-64cm) Bukaan muka: +-27cm Material: Premium Cotton . πŸ’• Menariknya Lubna terbaru lebih Premium. Material yang lebih berkualiti, jalinan benangnya lebih rapat, material yang sangat selesa dan bila disarung terus terbentuk. Jangan hairan kalau anda rasa taknak buka nanti! 😘 . πŸ’• Cutting osem signature dikekalkan dan diberi penambahbaikan supaya Lubna tetap unggul dihati pencintanya. . πŸ’• Lubna terbaru didatangkan bersama metal tag eksklusif berkualiti tinggi HLS dan LABEYLA. Walaupun mana-mana salah satu pun tag yang anda terima, itu tetap mewakili Labeyla. . 🌷Signature yang tetap dikekalkan: . . ❀️ Awning panjang ke rahang, memberi effect muka slim runcing. Ramai tak boleh lupakan tudung Labeyla sebab β€˜rasa’ unik tersendiri di bahagian jahitan muka tudung sarung kami tau! . ❀️ Awning dijahit double stitch, membentuk muncung pada tudung. Dijahit begitu teliti supaya apabila disarung ia tidak mengembang walau apa juga jenis bentuk muka anda . ❀️Jahitan bukaan pada muka yang selesa. Bukaan muka tudung Labeyla +-27cm. . ❀️ Jahitan 3 seam lines yang super duper kemas. Kami menjaga kualiti jahitan hinggakan jahitan bahagian dalam juga kemas! . ❀️ Setiap saiz menutup dada dengan sempurna. Jangan risau, ini kekuatan jenama Labeyla. Kami bantu anda memelihara aurat dengan lebih baik. . ❀️ Material cotton yang diupgrade sangat berkualiti, kurang kedutan dan tahan lama. . ❀️ Tudung instant yang ready disarung bila-bila masa - beriadah, menerima kunjungan tetamu, Umrah dan Haji, ke tempat kerja, berpantang, travel. . TAWARAN 1ST BATCH TERBARU LUBNA 2019..! βœ… Sempena pelancaran LUBNA TERBARU 2019, Labeyla ingin tawarkan Lubna pada harga yang sama seperti 2018 iaitu: . Harga M - RM45, #Offer RM42 Harga L - RM52, #Offer RM49 Harga XL - RM62, #Offer RM59 . . WHATSAPP : πŸ“² #0123070667
SALE 24 JAM! pembelian mana-mana #MNCbawalaisya minimum 3 helai Kak Nafisah belanja FREE POSTAGE!😘 . . . SWIPE HIGHLIGHT IG STORIES Kak Nafisah ni ya. Pilih mana warna berkenan.😊 . . . Beli 3 memang ada COMBO PRICE+ FREE POSTAGE pulakkkk eh eh ehhhh JIMAT! . . . Berkenan laju-laju KLIK LINK DI BIO atau klik terus minta katalog warna available ready stock di link whatsapp http://www.wasap.my/60199120526/bawalaisya Whatsapp 0199120526 bawallabuhmurah #borongbawalinstant #salebawal #tudungbidangbesar #bawalbidang60 #bawalbidang50 #instanthijablabuh #tudunglabuh #muslimahootd #stylishmuslimah #tudungbidang50 #tudungbidang60 #bawalplain #bawalchiffon #tudunglabuhlover #bawalsakura #uswahagent #uswahsister #muslimahclothing #borongbawal #bawallabuhmurah #bawallabuh
. . Lubna Most Wanted come back uolls !! . . β€œ LONG WAIT FINALLY END..!” 1 MORE DAY TO GO. . Puas menunggu akhirnya dia datang dengan improvise version uolls. Sangat sangat sangat rugi jika terlepas nak jadi yang pertama untuk rasa sendiri versi 2019 Lubna tau. πŸ‘‰πŸ» Material yang di upgrade -> Lebih premium, lebih rapat benangnya, lebih terletak dan terlebih sedap dipakai! πŸ‘‰πŸ» Buat pertama kalinya Lubna didatangkan bersama metal tag eksklusif Labeyla @ Hls πŸ‘‰πŸ» Cutting super terletak. . . Stay Tuned! Set your alarm. Esok Rabu 16/1/19 jam 12 tengahari. . . WHATSAPP : πŸ“² #0123070667
. . Bila tudung baru nak mendarat ni kan rasa seronok tu lain macam sangat haih! πŸ˜† . . Minggu depan ja tudung paling terlaris ni nak jumpa uolls. Tudung ni dh improve jadi punya la best. Tudung sarung saja tapi dia punya saka perghhh tak boleh dibawak bincang. Sekali dah sarung melekat abadi punya habaq hang! πŸ˜€ . . STAY TUNED !! . . WHATSAPP : πŸ“² #0123070667 #TudungSauk5Saat #tudung #instanthijab #tudungmurah #tudungsarung #tudungexpress #tudunginstant #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungberdagu #tudungsoftawning #muslimah #instanthijabmurah #instanthijabsoftawning #sayajualtudung #sayajualinstanthijab #sayajualtudungmurah #instanthijablabuh #sayajual #instanthijabno1malaysia #instanthijabspecialist #sayajualonline #tudungcotton #tudungantitembam #instantshawl #fullyinstantshawl #sayajualinstantshawl
. . Bila tudung baru nak mendarat ni kan rasa seronok tu lain macam sangat haih! πŸ˜† . . Minggu depan ja tudung paling terlaris ni nak jumpa uolls. Tudung ni dh improve jadi punya la best. Tudung sarung saja tapi dia punya saka perghhh tak boleh dibawak bincang. Sekali dah sarung melekat abadi punya habaq hang! πŸ˜€ . . STAY TUNED !! . . WHATSAPP : πŸ“² #0123070667 #TudungSauk5Saat #tudung #instanthijab #tudungmurah #tudungsarung #tudungexpress #tudunginstant #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungberdagu #tudungsoftawning #muslimah #instanthijabmurah #instanthijabsoftawning #sayajualtudung #sayajualinstanthijab #sayajualtudungmurah #instanthijablabuh #sayajual #instanthijabno1malaysia #instanthijabspecialist #sayajualonline #tudungcotton #tudungantitembam #instantshawl #fullyinstantshawl #sayajualinstantshawl
. . Bila tudung baru nak mendarat ni kan rasa seronok tu lain macam sangat haih! πŸ˜† . . Minggu depan ja tudung paling terlaris ni nak jumpa uolls. Tudung ni dh improve jadi punya la best. Tudung sarung saja tapi dia punya saka perghhh tak boleh dibawak bincang. Sekali dah sarung melekat abadi punya habaq hang! πŸ˜€ . . STAY TUNED !! . . WHATSAPP : πŸ“² #0123070667 #TudungSauk5Saat #tudung #instanthijab #tudungmurah #tudungsarung #tudungexpress #tudunginstant #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungberdagu #tudungsoftawning #muslimah #instanthijabmurah #instanthijabsoftawning #sayajualtudung #sayajualinstanthijab #sayajualtudungmurah #instanthijablabuh #sayajual #instanthijabno1malaysia #instanthijabspecialist #sayajualonline #tudungcotton #tudungantitembam #instantshawl #fullyinstantshawl #sayajualinstantshawl
. . 🌸ACACIA PRINTED KHAS UTK SIS YG ADA MASALAH TAK BOLEH PAKAI BROOCH🌸 . . Acacia Printed (ACP) dicipta khas utk ibu-ibu dan sis-sis yg ada masalah tak boleh pakai @ terkena brg berlogam pd kulit seperti brooch di leher, rantai bukan emas dan lain-lain. . . Sangat sesuai juga utk ibu-ibu yg ada anak kecil yg suka tarik2 tudung, hehe... tak boleh nak tgk ibu cantik sikit. ACP mudah di urus, anak tarik tak ada masalah, mudah urus! . . 7 Ciri istimewa ACP: πŸ‘‡πŸ»β˜ΊοΈ . . 1. Instant shawl, sarung 1x sahaja. 2. Getah tersembunyi di dagu. 3. Labuh size L tutup dada. 4. Awning skuba anti tembam. 5. Potongan eksklusif β€œButterfly”. 6. Material: Chiffon printed. 7. 30 corak-corak yg up2date & cecantiks! . . Berminat Nak dapatkannya πŸ‘‡ WHATSAPP : πŸ“² #0123070667 #TudungSauk5Saat #tudung #instanthijab #tudungmurah #tudungsarung #tudungexpress #tudunginstant #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungberdagu #tudungsoftawning #muslimah #instanthijabmurah #instanthijabsoftawning #sayajualtudung #sayajualinstanthijab #sayajualtudungmurah #instanthijablabuh #sayajual #instanthijabno1malaysia #instanthijabspecialist #sayajualonline #tudungcotton #tudungantitembam #instantshawl #fullyinstantshawl #sayajualinstantshawl
. . 🌸ACACIA PRINTED KHAS UTK SIS YG ADA MASALAH TAK BOLEH PAKAI BROOCH🌸 . . Acacia Printed (ACP) dicipta khas utk ibu-ibu dan sis-sis yg ada masalah tak boleh pakai @ terkena brg berlogam pd kulit seperti brooch di leher, rantai bukan emas dan lain-lain. . . Sangat sesuai juga utk ibu-ibu yg ada anak kecil yg suka tarik2 tudung, hehe... tak boleh nak tgk ibu cantik sikit. ACP mudah di urus, anak tarik tak ada masalah, mudah urus! . . 7 Ciri istimewa ACP: πŸ‘‡πŸ»β˜ΊοΈ . . 1. Instant shawl, sarung 1x sahaja. 2. Getah tersembunyi di dagu. 3. Labuh size L tutup dada. 4. Awning skuba anti tembam. 5. Potongan eksklusif β€œButterfly”. 6. Material: Chiffon printed. 7. 30 corak-corak yg up2date & cecantiks! . . Berminat Nak dapatkannya πŸ‘‡ WHATSAPP : πŸ“² #0123070667 #TudungSauk5Saat #tudung #instanthijab #tudungmurah #tudungsarung #tudungexpress #tudunginstant #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungberdagu #tudungsoftawning #muslimah #instanthijabmurah #instanthijabsoftawning #sayajualtudung #sayajualinstanthijab #sayajualtudungmurah #instanthijablabuh #sayajual #instanthijabno1malaysia #instanthijabspecialist #sayajualonline #tudungcotton #tudungantitembam #instantshawl #fullyinstantshawl #sayajualinstantshawl
. . 🌸ACACIA PRINTED KHAS UTK SIS YG ADA MASALAH TAK BOLEH PAKAI BROOCH🌸 . . Acacia Printed (ACP) dicipta khas utk ibu-ibu dan sis-sis yg ada masalah tak boleh pakai @ terkena brg berlogam pd kulit seperti brooch di leher, rantai bukan emas dan lain-lain. . . Sangat sesuai juga utk ibu-ibu yg ada anak kecil yg suka tarik2 tudung, hehe... tak boleh nak tgk ibu cantik sikit. ACP mudah di urus, anak tarik tak ada masalah, mudah urus! . . 7 Ciri istimewa ACP: πŸ‘‡πŸ»β˜ΊοΈ . . 1. Instant shawl, sarung 1x sahaja. 2. Getah tersembunyi di dagu. 3. Labuh size L tutup dada. 4. Awning skuba anti tembam. 5. Potongan eksklusif β€œButterfly”. 6. Material: Chiffon printed. 7. 30 corak-corak yg up2date & cecantiks! . . Berminat Nak dapatkannya πŸ‘‡ WHATSAPP : πŸ“² #0123070667 #TudungSauk5Saat #tudung #instanthijab #tudungmurah #tudungsarung #tudungexpress #tudunginstant #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungberdagu #tudungsoftawning #muslimah #instanthijabmurah #instanthijabsoftawning #sayajualtudung #sayajualinstanthijab #sayajualtudungmurah #instanthijablabuh #sayajual #instanthijabno1malaysia #instanthijabspecialist #sayajualonline #tudungcotton #tudungantitembam #instantshawl #fullyinstantshawl #sayajualinstantshawl
. . 🌸ACACIA PRINTED KHAS UTK SIS YG ADA MASALAH TAK BOLEH PAKAI BROOCH🌸 . . Acacia Printed (ACP) dicipta khas utk ibu-ibu dan sis-sis yg ada masalah tak boleh pakai @ terkena brg berlogam pd kulit seperti brooch di leher, rantai bukan emas dan lain-lain. . . Sangat sesuai juga utk ibu-ibu yg ada anak kecil yg suka tarik2 tudung, hehe... tak boleh nak tgk ibu cantik sikit. ACP mudah di urus, anak tarik tak ada masalah, mudah urus! . . 7 Ciri istimewa ACP: πŸ‘‡πŸ»β˜ΊοΈ . . 1. Instant shawl, sarung 1x sahaja. 2. Getah tersembunyi di dagu. 3. Labuh size L tutup dada. 4. Awning skuba anti tembam. 5. Potongan eksklusif β€œButterfly”. 6. Material: Chiffon printed. 7. 30 corak-corak yg up2date & cecantiks! . . Berminat Nak dapatkannya πŸ‘‡ WHATSAPP : πŸ“² #0123070667
. . Instant tudung sekali sarung . . πŸ€ *ACACIA PRINTED (ACP)* πŸ€ . πŸ“Œ Instant shawl (sarung sahaja) πŸ“Œ Potongan 'Butterfly' πŸ“Œ Material : β–Ά Awning : Scuba β–Ά Tudung : Chiffon Printed πŸ“Œ Kain sejuk & ironless πŸ“Œ Ukuran Size L : +/- (1.7m x 0.7m) β–Ά Labuh dari dagu Β± 26 Inci β–Ά Ukuran muka Β± 10 Inci πŸ“Œ *Exclusively : Getah di dagu* . . ***************************************** πŸ‘‰ *HARGA ACACIA PRINTED (ACP)* Harga : RM 59 / sehelai _*tidak termasuk postage_ *Specil combo 2 HELAI* πŸŽ‰ RM 100 _*tidak termasuk postage_ ***************************************** . . Berminat / Info lanjut : WHATSAPP : πŸ“² #0123070667 #TudungSauk5Saat #tudung #instanthijab #tudungmurah #tudungsarung #tudungexpress #tudunginstant #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungberdagu #tudungsoftawning #muslimah #instanthijabmurah #instanthijabsoftawning #sayajualtudung #sayajualinstanthijab #sayajualtudungmurah #instanthijablabuh #sayajual #instanthijabno1malaysia #instanthijabspecialist #sayajualonline #tudungcotton #tudungantitembam #instantshawl #fullyinstantshawl #sayajualinstantshawl
. . Instant tudung sekali sarung . . πŸ€ *ACACIA PRINTED (ACP)* πŸ€ . πŸ“Œ Instant shawl (sarung sahaja) πŸ“Œ Potongan 'Butterfly' πŸ“Œ Material : β–Ά Awning : Scuba β–Ά Tudung : Chiffon Printed πŸ“Œ Kain sejuk & ironless πŸ“Œ Ukuran Size L : +/- (1.7m x 0.7m) β–Ά Labuh dari dagu Β± 26 Inci β–Ά Ukuran muka Β± 10 Inci πŸ“Œ *Exclusively : Getah di dagu* . . ***************************************** πŸ‘‰ *HARGA ACACIA PRINTED (ACP)* Harga : RM 59 / sehelai _*tidak termasuk postage_ *Specil combo 2 HELAI* πŸŽ‰ RM 100 _*tidak termasuk postage_ ***************************************** . . Berminat / Info lanjut : WHATSAPP : πŸ“² #0123070667 . #TudungSauk5Saat #tudung #instanthijab #tudungmurah #tudungsarung #tudungexpress #tudunginstant #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungberdagu #tudungsoftawning #muslimah #instanthijabmurah #instanthijabsoftawning #sayajualtudung #sayajualinstanthijab #sayajualtudungmurah #instanthijablabuh #sayajual #instanthijabno1malaysia #instanthijabspecialist #sayajualonline #tudungcotton #tudungantitembam #instantshawl #fullyinstantshawl #sayajualinstantshawl
Terperanjattt kakak tiba-tiba tudung zamannn berabad ni ada lagi nak order πŸ˜‚ Ya kita tak ada RESTOCK dah #MNCbawalarora kain macam ni tak jumpa dah.Tapi kami masih ada yang berbaki sikit lagi. All clearance SALE RM 25/pcs. FREE POSTAGE minimum pembelian RM 100 ke semanjung dan RM 150 ke sabah/sarawak 😊 Lekasss stok sikit bebenor ya roger team Kak Nafisah KLIK LINK DI BIO atau KLIK LINK whatsapp http://www.wasap.my/60199120526/bawalarora Whatsapp 0199120526 #bawallabuhmurah #borongbawalinstant #salebawal #instantbawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50 #instanthijablabuh #uswahagent #yesmalaysia #tudungmurahmalaysia #tudungmurah #instanthijabmurah #instantshawlmurah #muslimahootd #stylishmuslimah #tudungsarungmurah #bawalinstantmurah #tudungbidang50 #tudungbidang60 #bawalplainmurah #uswahagent #ggv #plainhijabmurah #bawalchiffonmurah #tudungchiffoncrepe #crepebidang50 #crepebidang60
Double diskaun YEAR END SALE + FREE POSTAGE! Special bawal signature ni kita tempah khas material. Jarang ada di pasaran. Lagi jarangggg nak dapat yang labuh elok macam ni! Memang mudah bentuk dan tak licin.Simple yet classy! Limited edition dan NO RESTOCK! Stok susut laju. DOUBLE DISKAUN tak lama dah.Lekassss kalau NAK FREE POSTAGE terus je ya Klik link di bio untuk order atau KLIK LINK WHATSAPP http://www.wasap.my/60199120526/bawalsignature Whatsapp 6019920526 #bawallabuhmurah #borongbawalinstant #salebawal #tudunglabuhmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50 #instanthijablabuh #tudungmurahmalaysia #tudungmurah #instanthijabmurah #instantshawlmurah #muslimahootd #stylishmuslimah #tudungbidang50 #tudungbidang60 #bawalplainmurah #plainhijabmurah #bawalombrelabuh #bawalchiffonmurah #uswahselangor #uswahagent #muslimahclothing #crepebidang50 #crepebidang60 #bawalchiffonlabuh #tudungbidang55 #borongbawal
. . Posto ! Posto ! Posto! ... Lubna, Safiya Prima dah sedia nk pi jumpa tuannya. . Yang depan tu masih belum bertuan. Berminat nk cuba meh hello, hello kak kin. . Promosi combo set 3pcs masih ada tau. Rugi sgt kalau tk grab sebab murahhhh sgttttπŸ˜€πŸ˜ƒ . Lubna, Safiya Prima, Juliet boleh campuq2. Size M RM100 Size L RM120 Size XL RM140 Belum masuk postage . WhatsApp : πŸ“² #0123070667 #TudungSauk5Saat #tudung #instanthijab #tudungmurah #tudungsarung #tudungexpress #tudunginstant #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungberdagu #tudungsoftawning #muslimah #instanthijabmurah #instanthijabsoftawning #sayajualtudung #sayajualinstanthijab #sayajualtudungmurah #instanthijablabuh #sayajual #instanthijabno1malaysia #instanthijabspecialist #sayajualonline #tudungcotton #tudungantitembam #instantshawl #fullyinstantshawl #sayajualinstantshawl
Tudung bagi kerjasama di musim kenduri berderet niiiii πŸ˜‰ Ramai-ramai pakai #MNCbawalaisya sebab tak perlu inner dan tegap je mudah terbentuk! Sekarang sedang on YEAR END SALE PRICE lagi! Jimat sehingga 80% rujuk highlight story ya 😊 Berminat terus je KLIK LINK DI BIO atau KLIK LINK WHATSAPP : http://www.wasap.my/60199120526/bawalaisya Whatsapp 0199120526 bawallabuhmurah #borongbawalinstant #salebawal #tudungbidangbesar #bawalbidang60 #bawalbidang50 #instanthijablabuh #tudunglabuh #muslimahootd #stylishmuslimah #tudungbidang50 #tudungbidang60 #bawalplain #bawalchiffon #tudunglabuhlover #bawalsakura #uswahagent #uswahsister #muslimahclothing #borongbawal #bawallabuhmurah #bawallabuh
. . TAWARAN HEBAT! . . . KAK KIN ada tawaran menarik untuk anda semua. . Semua tudung diberi #Offer Harga Menarik! . . Semua tudung sarung ditawarkan pada harga yang sama. Saiz M 3 helai = RM100 Saiz L 3 helai = RM120 Saiz XL 3 helai = RM140 * boleh campur untuk saiz yang sama. Maknanya boleh mix Safiya + Lubna + Juliet dll. . . Masa yang sesuai untuk tambah koleksi tudung dan pakaian baru kan. Whatsapp : πŸ“² #0123070667 . #Offer berlangsung HANYA 3 HARI. Jumaat-Ahad (2-4/11)
. . Safiya Prima ni sekali sarung je terus cantik ikut raut wajah. . . Material yang sejuk... Best pulak tu bila sarung... nak buat untuk aktiviti outdoor punn best... bila sekali dah sarung mesti tak nak pandang hijab lain dah tau... kalau macam tu jom larr cuba pakai sendiri ... Nanti dah habis warna yang uolss nak... jangan menyesal.... . . Nk cuba !! WHATSAPP : #0123070667 #TudungSauk5Saat #tudung #instanthijab #tudungmurah #tudungsarung #tudungexpress #tudunginstant #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungberdagu #tudungsoftawning #muslimah #instanthijabmurah #instanthijabsoftawning #sayajualtudung #sayajualinstanthijab #sayajualtudungmurah #instanthijablabuh #sayajual #instanthijabno1malaysia #instanthijabspecialist #sayajualonline #tudungcotton #tudungantitembam #instantshawl #fullyinstantshawl #sayajualinstantshawl
. . Safiya Prima ni sekali sarung je terus cantik ikut raut wajah. . . Material yang sejuk... Best pulak tu bila sarung... nak buat untuk aktiviti outdoor punn best... bila sekali dah sarung mesti tak nak pandang hijab lain dah tau... kalau macam tu jom larr cuba pakai sendiri ... Nanti dah habis warna yang uolss nak... jangan menyesal.... . . Nk cuba !! WHATSAPP : #0123070667
. . Lately ni ramai yang pm kak kin cari tudung size besar. Ramai pula yg nak size XL☺ . Inilah contohnya size XL. Memang labuh dan tutup sempurna. Boleh terus bawa solat. . Jangan risau size M pun dah labuh tutup dada. . Yang lagi BEST tudung-tudung ni semua IRONLESS.. πŸ˜πŸ˜πŸ˜„ . Sarung je terus siap, awning senang terbentuk. Nk pergi travel, untuk Umrah memang sgt recommended. . NAK CUBA !! WHATSAPP :πŸ“² #0123070667 #TudungSauk5Saat #tudung #instanthijab #tudungmurah #tudungsarung #tudungexpress #tudunginstant #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungberdagu #tudungsoftawning #muslimah #instanthijabmurah #instanthijabsoftawning #sayajualtudung #sayajualinstanthijab #sayajualtudungmurah #instanthijablabuh #sayajual #instanthijabno1malaysia #instanthijabspecialist #sayajualonline #tudungcotton #tudungantitembam #instantshawl #fullyinstantshawl #sayajualinstantshawl
. . Lately ni ramai yang pm kak kin cari tudung size besar. Ramai pula yg nak size XL☺ . Inilah contohnya size XL. Memang labuh dan tutup sempurna. Boleh terus bawa solat. . Jangan risau size M pun dah labuh tutup dada. . Yang lagi BEST tudung-tudung ni semua IRONLESS.. πŸ˜πŸ˜πŸ˜„ . Sarung je terus siap, awning senang terbentuk. Nk pergi travel, untuk Umrah memang sgt recommended. . NAK CUBA !! WHATSAPP :πŸ“² #0123070667 #TudungSauk5Saat #tudung #instanthijab #tudungmurah #tudungsarung #tudungexpress #tudunginstant #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungberdagu #tudungsoftawning #muslimah #instanthijabmurah #instanthijabsoftawning #sayajualtudung #sayajualinstanthijab #sayajualtudungmurah #instanthijablabuh #sayajual #instanthijabno1malaysia #instanthijabspecialist #sayajualonline #tudungcotton #tudungantitembam #instantshawl #fullyinstantshawl #sayajualinstantshawl
. . Lately ni ramai yang pm kak kin cari tudung size besar. Ramai pula yg nak size XL☺ . Inilah contohnya size XL. Memang labuh dan tutup sempurna. Boleh terus bawa solat. . Jangan risau size M pun dah labuh tutup dada. . Yang lagi BEST tudung-tudung ni semua IRONLESS.. πŸ˜πŸ˜πŸ˜„ . Sarung je terus siap, awning senang terbentuk. Nk pergi travel, untuk Umrah memang sgt recommended. . NAK CUBA !! WHATSAPP :πŸ“² #0123070667 #TudungSauk5Saat #tudung #instanthijab #tudungmurah #tudungsarung #tudungexpress #tudunginstant #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungberdagu #tudungsoftawning #muslimah #instanthijabmurah #instanthijabsoftawning #sayajualtudung #sayajualinstanthijab #sayajualtudungmurah #instanthijablabuh #sayajual #instanthijabno1malaysia #instanthijabspecialist #sayajualonline #tudungcotton #tudungantitembam #instantshawl #fullyinstantshawl #sayajualinstantshawl
. . Lately ni ramai yang pm kak kin cari tudung size besar. Ramai pula yg nak size XL☺ . Inilah contohnya size XL. Memang labuh dan tutup sempurna. Boleh terus bawa solat. . Jangan risau size M pun dah labuh tutup dada. . Yang lagi BEST tudung-tudung ni semua IRONLESS.. πŸ˜πŸ˜πŸ˜„ . Sarung je terus siap, awning senang terbentuk. Nk pergi travel, untuk Umrah memang sgt recommended. . NAK CUBA !! WHATSAPP :πŸ“² #0123070667 #TudungSauk5Saat #tudung #instanthijab #tudungmurah #tudungsarung #tudungexpress #tudunginstant #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungberdagu #tudungsoftawning #muslimah #instanthijabmurah #instanthijabsoftawning #sayajualtudung #sayajualinstanthijab #sayajualtudungmurah #instanthijablabuh #sayajual #instanthijabno1malaysia #instanthijabspecialist #sayajualonline #tudungcotton #tudungantitembam #instantshawl #fullyinstantshawl #sayajualinstantshawl
. . Lately ni ramai yang pm kak kin cari tudung size besar. Ramai pula yg nak size XL☺ . Inilah contohnya size XL. Memang labuh dan tutup sempurna. Boleh terus bawa solat. . Jangan risau size M pun dah labuh tutup dada. . Yang lagi BEST tudung-tudung ni semua IRONLESS.. πŸ˜πŸ˜πŸ˜„ . Sarung je terus siap, awning senang terbentuk. Nk pergi travel, untuk Umrah memang sgt recommended. . NAK CUBA !! WHATSAPP :πŸ“² #0123070667
. . JATUH CINTANYAAA... tengok hijab SAFIYA PRIMA 3.0 ni .. . . didatangkan 6 warna yang memikat hati.... rasa nak tambah koleksi tudung dalam almari ja. . . Dah lar material yang sejuk... Best pulak tu bila sarung... nak buat untuk aktiviti outdoor punn best... bila sekali dah sarung mesti tak nak pandang hijab lain dah tau... kalau macam tu jom larr cuba pakai sendiri ... Nanti dah habis warna yang uolss nak... jangan menyesal.... . . Untuk tempahan WHATSAPP : πŸ“² #0123070667 Ataupun klik bio di atas. #TudungSauk5Saat #tudung #instanthijab #tudungmurah #tudungsarung #tudungexpress #tudunginstant #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungberdagu #tudungsoftawning #muslimah #instanthijabmurah #instanthijabsoftawning #sayajualtudung #sayajualinstanthijab #sayajualtudungmurah #instanthijablabuh #sayajual #instanthijabno1malaysia #instanthijabspecialist #sayajualonline #tudungcotton #tudungantitembam #instantshawl #fullyinstantshawl #sayajualinstantshawl
. . Memang penangan LUBNA amat menakjubkan. . Keselesaan hijab LUBNA pasti anda dah tahu. Jadi, tak ragulah kalau stok LUBNA cepat berkurang dan habis. Pasti memuaskan hati anda. . Yang belum cuba LUBNA ni, kenalah ambil peluang. Mesti anda pun berpuas hati macam luvly customer. . . . Nak Cuba !! WHATSAPP :πŸ“² #0123070667 #TudungSauk5Saat #tudung #instanthijab #tudungmurah #tudungsarung #tudungexpress #tudunginstant #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungberdagu #tudungsoftawning #muslimah #instanthijabmurah #instanthijabsoftawning #sayajualtudung #sayajualinstanthijab #sayajualtudungmurah #instanthijablabuh #sayajual #instanthijabno1malaysia #instanthijabspecialist #sayajualonline #tudungcotton #tudungantitembam #instantshawl #fullyinstantshawl #sayajualinstantshawl
. . Memang penangan LUBNA amat menakjubkan. . Keselesaan hijab LUBNA pasti anda dah tahu. Jadi, tak ragulah kalau stok LUBNA cepat berkurang dan habis. Pasti memuaskan hati anda. . Yang belum cuba LUBNA ni, kenalah ambil peluang. Mesti anda pun berpuas hati macam luvly customer. . #tudungsauk5saat . . Nak Cuba !! WHATSAPP :πŸ“² #0123070667
. . As Salam semua.. . Kak Kin nk inform untuk bulan oktober, Labeyla ada FIESTA OCTOBER SALES.. πŸ˜ƒ . Jom grab sekarang selagi stok masih ada. Stok cepat surut time Sale ni.😊 . WHATSAPP : πŸ“² #0123070667
. . CLEARANCE SALE !!πŸ“’ . SAFIYA PRIMA MAROON LAST PIECE. MATERIAL DENIM COTTON HIGH GRADE MENJADIKAN SI PEMAKAI MERASA SELESA, ANGGUN DAN TERLETAK BILA DISARUNG. . DAPATKAN SEGERA DGN HARGA DISKAUN. RAMAI YANG DH DAPATKANNYA, ANDA BILA LAGI? KAK KIN NK BAGI HARGA CLEARANCE, JOM GRAB.☺ . WHATSAPP : πŸ“² #0123070667
Bawal kawteam dengan tuan badan. Ramai suka #MNCbawalaisya sebab cepat bersiap dan tudung elok je satu hari. Kebanyakan warna tak perlu inner. Kain chiffon sakura ni ringan je dan breathable! Jahitan Kak Nafisah dua kali jahit mati inshaAllah boleh kita ulang pakai selama bertahun - tahun 😱 Sale bawal serendah RM 30/helai dan sentiasa ada HARGA KOMBO 24 JAM! Klik link di Bio atau Klik link whatsapp http://www.wasap.my/60199120526/bawalaisya GRAB YOURS NOW! 😘 #bawallabuhmurah #borongbawalinstant #salebawal #tudungbidangbesar #bawalbidang60 #bawalbidang50 #instanthijablabuh #tudunglabuh #muslimahootd #stylishmuslimah #tudungbidang50 #tudungbidang60 #bawalplain #bawalchiffon #tudunglabuhlover #uswahselangor #muslimahclothing #crepebidang50 #crepebidang60 #uswahagent #bawallabuh
Bawal ON SALE serendah RM 30/helai! Special kombo price pun ada untuk semua koleksi bawal tau. #MNCbawalaisya kita guna material chiffon tegap mudah bentuk dan kebanyakan warna memang tak jarang. Berkenan grab promo bawal terus je KLIK LINK DI BIO atau KLIK link whatsapp http://www.wasap.my/60199120526/bawalaisya Whatsapp 0199120526 @mnc_hijabmag #bawallabuhmurah #bawalcrepelabuh #salebawal #tudungbidangbesar #bawalbidang60 #bawalbidang50 #instanthijablabuh #tudunglabuh #muslimahootd #stylishmuslimah #tudungbidang50 #tudungbidang60 #bawalplain #bawalchiffon #tudunglabuhlover #printedbawal #printedbawallabuh #uswahagent #muslimahclothing #bawallabuh #MNCbawalaisya #MNCbawalnour #MNCootd
When you can't find the sunshine, be the sunshine! -quote Awak dah dapatkan belum bawal material tegap MUDAH BENTUK ni? 😊 Kain tak jarang macam bawal di pasaran.Kain sejuk ringan je bawa pakai satu hariπŸ˜‰πŸ˜‰ Dah restock banyakkkk kali sangat #MNCbawalaista ni tau. Sekarang ada clearance bawal serendah harga RM 30/helai! !😎 . . Berminat terus je KLIK LINK DI BIO atau KLIK LINK WHATSAPP : http://www.wasap.my/60199120526/bawalaisya Whatsapp 0199120526 bawallabuhmurah #borongbawalinstant #salebawal #tudungbidangbesar #bawalbidang60 #bawalbidang50 #instanthijablabuh #tudunglabuh #muslimahootd #stylishmuslimah #tudungbidang50 #tudungbidang60 #bawalplain #bawalchiffon #tudunglabuhlover #bawalsakura #uswahagent #uswahsister #muslimahclothing #borongbawal #bawallabuhmurah #bawallabuh
BAWAL BERHANTU sebab dah RESTOCK lebih 10 kali! Sorang tak reti nak beli sehelai #MNCbawalaisya . Habissss tak tunggu orang belakang dah πŸ˜” . . πŸ’ͺ Material chiffon sakura ni ringan tapi tegap mudah bentuk. Kami panggil bawal sejuk pakai satu hari pun tak panas πŸ˜‰ #MNCbawalaisya berhantu kod hijauuuu sapa berkenan lekasss nahhh Available in bidang 50 & 60 Tak perlu inner pun warna ni. Klik link di Bio atau Klik link whatsapp http://www.wasap.my/60199120526/bawalaisya GRAB YOURS NOW! 😘 #bawallabuhmurah #borongbawalinstant #salebawal #tudungbidangbesar #bawalbidang60 #bawalbidang50 #instanthijablabuh #tudunglabuh #muslimahootd #stylishmuslimah #tudungbidang50 #tudungbidang60 #bawalplain #bawalchiffon #tudunglabuhlover #uswahselangor #muslimahclothing #crepebidang50 #crepebidang60 #uswahagent #bawallabuh
. . JATUH CINTANYAAA... tengok hijab SAFIYA PRIMA 3.0 ni .. . . didatangkan 6 warna yang memikat hati.... rasa nak tambah koleksi tudung dalam almari ja. . . Dah lar material yang sejuk... Best pulak tu bila sarung... nak buat untuk aktiviti outdoor punn best... bila sekali dah sarung mesti tak nak pandang hijab lain dah tau... kalau macam tu jom larr cuba pakai sendiri ... Nanti dah habis warna yang uolss nak... jangan menyesal.... . . Untuk tempahan WHATSAPP : πŸ“² #0123070667 Ataupun klik bio di atas.
. . SAFIYA PRIMA 3.0 BERDAGU . Model memakai size L . . Sempena Launching, kami berikan lagi #Offer jimat untuk anda!. . Saiz M: Biasa: RM47 Belian 2 helai dan ke atas: RM45 sahaja! . Saiz L: Biasa: RM54 Belian 2 helai dan ke atas: RM52 sahaja! . Saiz XL: Biasa: RM64 Belian 2 helai dan ke atas: RM62 sahaja! . . Ingatan kasih sayang. Kod yang habis mungkin tiada restock seperti batch terdahulu yang tidak diulang. Dapatkan cepat tau!. . . Untuk tempahan ! WHATSAPP : πŸ“² #0123070667
. . SAFIYA PRIMA 3.0 TAK DAGU . Model memakai size M . . Sempena Launching, kami berikan lagi #Offer jimat untuk anda!. . Saiz M: Biasa: RM47 Belian 2 helai dan ke atas: RM45 sahaja! . Saiz L: Biasa: RM54 Belian 2 helai dan ke atas: RM52 sahaja! . Saiz XL: Biasa: RM64 Belian 2 helai dan ke atas: RM62 sahaja! . . Ingatan kasih sayang. Kod yang habis mungkin tiada restock seperti batch terdahulu yang tidak diulang. Dapatkan cepat tau!. . . Untuk tempahan ! WHATSAPP : πŸ“² #0123070667
. . [SUDAH TIBA!] SAFIYA PRIMA 3.0 . TAK SABARNYA. PUAS TUNGGU..! . Akhirnya didatangkan dengan 6 pilihan warna yang matchlah dengan baju warna apa pun, warna mewahnya akan matchy matchy dengan cemerlang. . Kalau terlepas yang ni tak dapatlah nak berSafiya Prima warna batch 3.0 lagi, sebab warna yang dah habis memang tak direstock. Koleksi kali ni semuanya warna baru! . . SPECIALNYA! Sempena launching, Safiya Prima datang dengan #Offer khas Launching Day! Psst: Percaya tak! Kualiti setanding Safiya Prima diluar sana rata-rata ditawarkan pada harga RM60++ untuk saiz M. Saiz L dan saiz lebih besar seperti XL pastinya lebih mahal. Saiz XL sehingga RM99. Labeyla tawarkan M dibawah RM50! Saiz L dan XL kami ditawarkan pada harga sangat mampu milik. . . Sempena Launching, kami berikan lagi #Offer jimat untuk anda!. . Saiz M: Biasa: RM47 Belian 2 helai dan ke atas: RM45 sahaja! . Saiz L: Biasa: RM54 Belian 2 helai dan ke atas: RM52 sahaja! . Saiz XL: Biasa: RM64 Belian 2 helai dan ke atas: RM62 sahaja! . Didatangkan berdagu dan tidak berdagu bagi saiz M dan L. Manakala XL didatangkan berdagu. . . Ingatan kasih sayang. Kod yang habis mungkin tiada restock seperti batch terdahulu yang tidak diulang. Dapatkan cepat tau!. . . Untuk tempahan ! WHATSAPP : πŸ“² #0123070667 #TudungSauk5Saat #tudung #instanthijab #tudungmurah #tudungsarung #tudungexpress #tudunginstant #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungberdagu #tudungsoftawning #muslimah #instanthijabmurah #instanthijabsoftawning #sayajualtudung #sayajualinstanthijab #sayajualtudungmurah #instanthijablabuh #sayajual #instanthijabno1malaysia #instanthijabspecialist #sayajualonline #tudungcotton #tudungantitembam #instantshawl #fullyinstantshawl #sayajualinstantshawl
. . " Masa itu Emas" . Selalu lambat nak bersiap? selalu kena komplen dengan suami nak cepat??πŸ˜₯πŸ˜₯ . Lubna sentiasa membantu uolss kalau nak cepat bersiap.... Material yang special cotton high grade yang terjamin terletak elok dikepala yang menampakkan uolss comel sangat...😘😘 . bak kata iklan prego.. 1 2 3 siap!! ni tak perlu sampai 3... 1 2.. dh siap... Hehehehee😁 . . Jom cuba !! WHATSAPP : πŸ“² #0123070667
. . Jika mencari tudung sarung yg super best dan selesa cubalah Lubna. . Soft awning tapi sekali sarung terus muncung senang bentuk. Tak perlu risau awning kelepek atau lembik. . Kena cuba sendiri baru tahu keselesaannya...😊😍 . WHATSAPP : πŸ“² #0123070667
. . Jika mencari tudung sarung yg super best dan selesa cubalah Lubna. . Soft awning tapi sekali sarung terus muncung senang bentuk. Tak perlu risau awning kelepek atau lembik. . Kena cuba sendiri baru tahu keselesaannya...😊😍 . WHATSAPP : πŸ“² #0123070667
. . Dapat kiriman dari luvly customer Spore. Memang suka sangat dengan Lubna. . Nampak tu dia borong 12pcs terus. Mula-mula beli pakai tuk diri sendiri. Lepas tu rekemen pada kawan pula. . Alhamdulillah kawan-kawan pun terjatuh hati dengan Lubna. . Jomla cuba Lubna most wanted ni.😊 WHATSAPP : πŸ“² #0123070667
Ootd dengan anak be like ...πŸ˜‚ Bawal signature ni pun ON SALE tau! DESIGN tak ada di pasaran tau kita TEMPAH KHAS! Confirm tak perlu inner dan tolak jari dah mudah bentuk siap dahh Berkenan terus roger team Kak Nafisah KLIK LINK DI BIO atau KLIK LINK WHATSAPP http://www.wasap.my/60199120526/bawalsignature Whatsapp 0199120526 #bawallabuhmurah #borongbawalinstant #salebawal #tudungbidangbesar #bawalbidang60 #bawalbidang50 #instanthijablabuh #tudunglabuh #muslimahootd #stylishmuslimah #tudungbidang50 #tudungbidang60 #bawalplain #bawalchiffon #tudunglabuhlover #printedbawal #printedbawallabuh #uswahagent #uswahsister #muslimahclothing #bawallabuh #MNCsignature
Selamat berhujung minggu😊 Boleh skrol semua koleksi SALE EID ADHA kita yeah BELI SEHELAI PUN DAPAT DISKAUN ! Featuring #MNCbawalaisya sakura bawal mudah bentuk tak jarang pun. Katalog tudung semua di @mnc_hijabmag Berminat terus je KLIK LINK DI BIO atau KLIK LINK WHATSAPP : http://www.wasap.my/60199120526/bawalsaleeid Whatsapp 0199120526 bawallabuhmurah #borongbawalinstant #salebawal #tudungbidangbesar #bawalbidang60 #bawalbidang50 #instanthijablabuh #tudunglabuh #muslimahootd #stylishmuslimah #tudungbidang50 #tudungbidang60 #bawalplain #bawalchiffon #tudunglabuhlover #bawalsakura #uswahagent #uswahsister #muslimahclothing #borongbawal #bawallabuhmurah #bawallabuh
Salam jumaat penuh barokah😊 Jangan tak tahu tau semua koleksi #MNCbawalaisya sedang ON SALE!!!!! . . . Kebanyakan warna langsung TAK PERLU INNER dah! Sampai 31/8/2018 je tau Bidang 50 RM 30/asal RM 39 Bidang 60 RM 40/asal RM 49 BELI SEHELAI PUN DAH DAPAT DISKAUN!😎 .full katalog @mnc_hijabmag . . Berminat terus je KLIK LINK DI BIO atau KLIK LINK WHATSAPP : http://www.wasap.my/60199120526/bawalsaleeid Whatsapp 0199120526 bawallabuhmurah #borongbawalinstant #salebawal #tudungbidangbesar #bawalbidang60 #bawalbidang50 #instanthijablabuh #tudunglabuh #muslimahootd #stylishmuslimah #tudungbidang50 #tudungbidang60 #bawalplain #bawalchiffon #tudunglabuhlover #bawalsakura #uswahagent #uswahsister #muslimahclothing #borongbawal #bawallabuhmurah #bawallabuh
Kain ringan sejuk tapi tak jarang. Masuk mesin je tapi jahitan mantain tak tercarik. Nahh bawal favourite awak ni tengah ON SALE . Bila ajak geng pakai #MNCbawalaisya semua SETUJU sebab bawal paling bestttt πŸ˜€ Kebanyakan warna langsung TAK PERLU INNER dah! Sampai 31/8/2018 je tau Bidang 50 RM 30/asal RM 39 Bidang 60 RM 40/asal RM 49 BELI SEHELAI PUN DAH DAPAT DISKAUN!😎 . . . Berminat terus je KLIK LINK DI BIO atau KLIK LINK WHATSAPP : http://www.wasap.my/60199120526/bawalsaleeid Whatsapp 0199120526 bawallabuhmurah #borongbawalinstant #salebawal #tudungbidangbesar #bawalbidang60 #bawalbidang50 #instanthijablabuh #tudunglabuh #muslimahootd #stylishmuslimah #tudungbidang50 #tudungbidang60 #bawalplain #bawalchiffon #tudunglabuhlover #bawalsakura #uswahagent #uswahsister #muslimahclothing #borongbawal #bawallabuhmurah #bawallabuh
Tak pernah lagi pakai starch sejak pakai bawal ni! Jimat duit den kehkeh Inner pun tak pakaiπŸ˜† Jangan tak tahu tau semua koleksi #MNCbawalaisya sedang ON SALE!!!!! . . . Kebanyakan warna langsung TAK PERLU INNER dah! Sampai 31/8/2018 je tau Bidang 50 RM 30/asal RM 39 Bidang 60 RM 40/asal RM 49 BELI SEHELAI PUN DAH DAPAT DISKAUN!😎 .full katalog @mnc_hijabmag . . Berminat terus je KLIK LINK DI BIO atau KLIK LINK WHATSAPP : http://www.wasap.my/60199120526/bawalsaleeid Whatsapp 0199120526 bawallabuhmurah #borongbawalinstant #salebawal #tudungbidangbesar #bawalbidang60 #bawalbidang50 #instanthijablabuh #tudunglabuh #muslimahootd #stylishmuslimah #tudungbidang50 #tudungbidang60 #bawalplain #bawalchiffon #tudunglabuhlover #bawalsakura #uswahagent #uswahsister #muslimahclothing #borongbawal #bawallabuhmurah #bawallabuh
Bawal bagi kerjasama terletak elok sepanjang eid-adha! Berjam tengok lembu ditumbangkan pun elok je dia diam heheπŸ˜† Jangan tak tahu tau semua koleksi #MNCbawalaisya sedang ON SALE!!!!! . . . Kebanyakan warna langsung TAK PERLU INNER dah! Sampai 31/8/2018 je tau Bidang 50 RM 30/asal RM 39 Bidang 60 RM 40/asal RM 49 BELI SEHELAI PUN DAH DAPAT DISKAUN!😎 . . . Berminat terus je KLIK LINK DI BIO atau KLIK LINK WHATSAPP : http://www.wasap.my/60199120526/bawalsaleeid Whatsapp 0199120526 bawallabuhmurah #borongbawalinstant #salebawal #tudungbidangbesar #bawalbidang60 #bawalbidang50 #instanthijablabuh #tudunglabuh #muslimahootd #stylishmuslimah #tudungbidang50 #tudungbidang60 #bawalplain #bawalchiffon #tudunglabuhlover #bawalsakura #uswahagent #uswahsister #muslimahclothing #borongbawal #bawallabuhmurah #bawallabuh
. . Jika mencari tudung sarung yg super best dan selesa cubalah Lubna. . Soft awning tapi sekali sarung terus muncung senang bentuk. Tak perlu risau awning kelepek atau lembik. . Kena cuba sendiri baru tahu keselesaannya...😊😍 . WHATSAPP : πŸ“² #0123070667
INSTANT HIJAB IMANINA SOFEA πŸ€Š #hotselling Koleksi tudung Nisaa Hijab~ #Inspirasi5Saat #TudungSarung Pakar gaya fesyen tudung sepantas 5 saat! Terdapat pelbagai design yang sangat cantik dan ayu gitew. Esklusif untuk #muslimah NAK ORDER, #tudunginstant Printscreen gambar dan DM OR TEKAN LINK AT BIO . #tudungawninglembut #tudungsarung5saat Material : Korean Crepe High Grade βœ…tidak terlalu berat dan tidak terlalu ringan. Design:: βœ…Potongan #instanthijablabuh & #tudungsopan untuk digayakan. βœ…SUSAH KEDUT.. Tidak perlu iron dan maintain kemas, cantik seharian. β€’Ukuran Label Size Lβ€’ Depan : 33" Belakang : 33.5" Super gojez & exclusive! Sejuk, lembut dan selesa. Trendy & Stylish! Dontmissthisone Hijab Specials OFFER✨ Saiz L RM68.00 Add Pos Rm8 Sm / Rm12 Ss Actual color may vary due to flash & lighting condition. Enjoy Shopping! 😊✨ #koleksitudungraya2018 #takperluiron #tudungmalaysia #instanthijab #tudungtakpanas #ikutbentukmuka #tudungraya #hijabstyle #hijabista #ootdmalaysia #tudungsarungcorak #koleksitudung #tudung2018 #fesyentudung2018 #trustedseller #belitudung #NissaHijab #ImaninaSofea
. . "KESELESAAN YANG PALING PENTING !!!" . . Memang byk tudung sarung dkt luar sana, tapi susah nk jumpa yg material cotton dia sejuk, tak perlu iron & ringan.... so kalau beli tudung sarung LUBNA ni memang puas hati.... Jangan fikir lama2..... terus beli....!!!! . Rasa sangat yang dh berpuas hati dengan Lubna most wanted..☺ . . WHATSAPP : πŸ“² #0123070667 #tudung #instanthijab #tudungmurah #tudungsarung #tudungexpress #tudunginstant #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungberdagu #tudungsoftawning #muslimah #instanthijabmurah #instanthijabsoftawning #sayajualtudung #sayajualinstanthijab #sayajualtudungmurah #instanthijablabuh #sayajual #instanthijabno1malaysia #instanthijabspecialist #sayajualonline #tudungcotton #tudungantitembam
next page →