#instaxshare

118,801 posts

Loading...
Thank you Mr. I for trusting us to print these memories ☺️🥰 . Share your best moment’s to us and we’ll print it for you! 🖨 Instax Share SP 2 🎞 Fujifilm Instax Mini in white/black/sky blue/other available patterns 📍MEDAN . Pricelist 💰white/Original : 10k /pcs .💰black/Sky Blue : 12k /pcs .💰patterns/ characters : 15k /pcs . . #surepix_id #cetakpolaroid #cetakpolaroid #cetakpolaroidoriginal #jasacetakpolaroid #jasacetakpolaroidsby #cetakfoto #cetakfotopolaroid #cetakfotopolaroidmurah #cetakfotopolaroidjakarta #cetakfotopolaroidbandung #cetakfotopolaroidjogja #cetakfotopolaroidmedan #cetakfotopolaroidmalang #cetakpolaroidsidoarjo #kadowisuda #kadowisudamurah #kadowisudaunik #graduationgiftsurabaya #kadowisudasurabaya #hadiahwisudamurah #hadiahwisudasurabaya #kadowisudapetra #photooftheday #instax #fujifilm #instaxshare #likeforlikes #followforfollowback #doubletap
กล้องโพลาลอยด์ ของใหม่ ประกันศูนย์ 1ปี ราคา 1,990฿ค่าส่งkerry 80฿ ~รับซื้อ~รับจำนำ~รับผ่อน ~รับเทริ์น ~รับซ่อมด่วนรอรับได้เลย ~มีหน้าร้านห้างมาบุญครอง ~ซื้อขาย ปลอดภัย ~สอบถามข้อมูลได้คะแอดเลยแม่ค้าใจดี😊 Line@omobilembk 🛵มีเเมสส่งด่วนภายใน 1-2ชม.คิดค่าส่งตามระยะทาง สามารถจ่ายปลายทางกับแมสได้ 💰รับซื้อ~รับเทิร์น~รับจำนำมือถือให้ราคาสูง#โอmobilembk #ขายจร ิงส่งจริง #ซ ื้อขายปลอดภัย #ม ีหน้าร้าน #ม ือถือราคาถูก #tr70 #zr3600 #zr3500 #zr1500 #tr35 #tr50 #tr60 #tr65 #zr50 #fujixa2 #iphone7 #iphone7plus #iphone8 #iphone8plus #phonex #ร ับจำนำกล้อง#กล ้องโพลารอยด์ #instaxmini8 #instax #instaxmini9 #instaxshare #instaxmini
ขอบคุณลูกค้ากับรูปน่ารักๆ ♥️ ใกล้วันวาเลนไทน์แล้ว ใครยังหาของขวัญไม่ได้ ลองให้รูปพร้อมเขียนข้อความสั้นๆ ก็น่ารักแล้วน้าา 😘 #ของขว ัญวันวาเลนไทน์ #ร ูปโพลารอยด์ฟิล์มแท้ _____________________________ รูปโพลารอยด์ ฟิล์มแท้ Fujifilm 💯 🍃 1 รูป 30 ฿ 🍃 4 รูปขึ้นไป รูปละ 25 ฿ 🌈 10 รูป ฟรี สติ๊กเกอร์แปะรูป 🌈 แถมซองแก้วใส่รูปทุกใบ --------------------------- ❄️ ส่งรูปทางไลน์ ปริ้นได้เลย ❄️ ปรับสี แต่งรูป ให้ตามสั่ง ❄️ ปิดรอบ 21.00 น. ❄️ ส่งของทุกเช้าวันจันทร์-เสาร์ ❄️ ไม่มีขั้นต่ำในการสั่ง ❄️ ฟิล์มแท้ ของ fuji 100 % ❄️ สีสวย คมชัด ❄️ โอนวันนี้ ส่งวันถัดไป 📦Ems 50฿ | Kerry 60฿ --------------------------- ॐ สนใจถามได้จ้า แม่ค้าใจดีเด้ออออ 📱 line : ap.nan #instaxshare #fujifilm #polaroid #polaroidpicture #worldwide #ไม ้หนีบ #ร ูปโพลารอยด์ถูกๆ #ร ูปโพลารอยด์ฟูจิฟิล์ม #ของขว ัญ #ของขว ัญวันเกิดแฟน #แฟน #ของขว ัญวันเกิด #ของขว ัญรับปริญญา #blackpink #ของขว ัญปัจฉิม #ความทรงจำ #ของขว ัญdiy #กรอบร ูปโพราลอยด์ #ต ิ่งเกาหลี #bnk48 #cutegift #congratulations #สต ิ๊กเกอร์โพลารอยด์ #ฟอลคนไทยล ้วน100 #lovephotography #got7 #thetoys #ร ูปโพลารอยด์ฟิล์มแท้ #ไม ้หนีบรูป
Candle wax and polaroids on the hard wood floor. You and me from the night before. | @taylorswift . . Making a few memories into Polaroids with a Christmas present... 😊💜✨
Thank you for trusting us to print these memories ☺️🥰 . Share your best moment’s to us and we’ll print it for you! 🖨 Instax Share SP 2 🎞 Fujifilm Instax Mini in white/black/sky blue/other available patterns 📍MEDAN . Pricelist 💰white/Original : 10k /pcs .💰black/Sky Blue : 12k /pcs .💰patterns/ characters : 15k /pcs . . #surepix_id #cetakpolaroid #cetakpolaroid #cetakpolaroidoriginal #jasacetakpolaroid #jasacetakpolaroidsby #cetakfoto #cetakfotopolaroid #cetakfotopolaroidmurah #cetakfotopolaroidjakarta #cetakfotopolaroidbandung #cetakfotopolaroidjogja #cetakfotopolaroidmedan #cetakfotopolaroidmalang #cetakpolaroidsidoarjo #kadowisuda #kadowisudamurah #kadowisudaunik #graduationgiftsurabaya #kadowisudasurabaya #hadiahwisudamurah #hadiahwisudasurabaya #kadowisudapetra #photooftheday #instax #fujifilm #instaxshare #likeforlikes #followforfollowback #doubletap
CETAK POLAROID FUJIFILM ASLI 💖 • PRICELIST Cetak Polaroid Mini: Polos : 10rb B&w : 12rb (110rb / 10 pcs) Sepia : 12rb (110rb / 10 pcs) Motif : 15rb (140rb / 10 pcs) Cetak Polaroid Square: Polos: 15rb B&W : 15rb Sepia : 15rb Motif : 20rb • Contact: Line : @goj7514n Whatsapp: +628170001204
#instaxshare 여행 자주 다니는 언니가 있으면 좋은 이유 2
• “You can keep me, inside the pocket of your ripped jeans...” • • Holla guys, buat kamu yg mau cetak foto jadi polaroid instax asli bukan ala-ala yah, langsung aja hubungi contacts yg ada di bio, harga nya cuma 9.000 per lembar tanpa minimal order, bebas mau berapa pun order nya babes. 🤗🤗 • • 👉🏼 Dari pda beli kamera instax nya mahal, kalau pas udah foto kadang suka kurang bagus dari segi cahaya, atau posisi nya kurang pas jd sayang buang-buang kertas film yg harga nya ngga murah kan. ☹️ • • • #jasacetakpolaroid #cetakpolaroidasli #cetakpolaroidmurah #cetakpolaroidoriginal #cetakinstax #cetakinstaxmurah #printinstax #instaxprinter #instaxprint #instaxshare #likeforlikes #like4likes #like4like #likeforfollow #lfl #l4l #moment #jeans #fujifilm #yellow #photography
ขอบคุณลูกค้ากับรูปน่ารักๆ ♥️ ใกล้วันวาเลนไทน์แล้ว ใครยังหาของขวัญไม่ได้ ลองให้รูปพร้อมเขียนข้อความสั้นๆ ก็น่ารักแล้วน้าา 😘 #ของขว ัญวันวาเลนไทน์ #ร ูปโพลารอยด์ฟิล์มแท้ _____________________________ รูปโพลารอยด์ ฟิล์มแท้ Fujifilm 💯 🍃 1 รูป 30 ฿ 🍃 4 รูปขึ้นไป รูปละ 25 ฿ 🌈 10 รูป ฟรี สติ๊กเกอร์แปะรูป 🌈 แถมซองแก้วใส่รูปทุกใบ --------------------------- ❄️ ส่งรูปทางไลน์ ปริ้นได้เลย ❄️ ปรับสี แต่งรูป ให้ตามสั่ง ❄️ ปิดรอบ 21.00 น. ❄️ ส่งของทุกเช้าวันจันทร์-เสาร์ ❄️ ไม่มีขั้นต่ำในการสั่ง ❄️ ฟิล์มแท้ ของ fuji 100 % ❄️ สีสวย คมชัด ❄️ โอนวันนี้ ส่งวันถัดไป 📦Ems 50฿ | Kerry 60฿ --------------------------- ॐ สนใจถามได้จ้า แม่ค้าใจดีเด้ออออ 📱 line : ap.nan #instaxshare #fujifilm #polaroid #polaroidpicture #worldwide #ไม ้หนีบ #ร ูปโพลารอยด์ถูกๆ #ร ูปโพลารอยด์ฟูจิฟิล์ม #ของขว ัญ #ของขว ัญวันเกิดแฟน #แฟน #ของขว ัญวันเกิด #ของขว ัญรับปริญญา #blackpink #ของขว ัญปัจฉิม #ความทรงจำ #ของขว ัญdiy #กรอบร ูปโพราลอยด์ #ต ิ่งเกาหลี #bnk48 #cutegift #congratulations #สต ิ๊กเกอร์โพลารอยด์ #ฟอลคนไทยล ้วน100 #lovephotography #got7 #thetoys #ร ูปโพลารอยด์ฟิล์มแท้ #ไม ้หนีบรูป
ขอบคุณลูกค้ากับรูปน่ารักๆ ♥️ ใกล้วันวาเลนไทน์แล้ว ใครยังหาของขวัญไม่ได้ ลองให้รูปพร้อมเขียนข้อความสั้นๆ ก็น่ารักแล้วน้าา 😘 #ของขว ัญวันวาเลนไทน์ #ร ูปโพลารอยด์ฟิล์มแท้ _____________________________ รูปโพลารอยด์ ฟิล์มแท้ Fujifilm 💯 🍃 1 รูป 30 ฿ 🍃 4 รูปขึ้นไป รูปละ 25 ฿ 🌈 10 รูป ฟรี สติ๊กเกอร์แปะรูป 🌈 แถมซองแก้วใส่รูปทุกใบ --------------------------- ❄️ ส่งรูปทางไลน์ ปริ้นได้เลย ❄️ ปรับสี แต่งรูป ให้ตามสั่ง ❄️ ปิดรอบ 21.00 น. ❄️ ส่งของทุกเช้าวันจันทร์-เสาร์ ❄️ ไม่มีขั้นต่ำในการสั่ง ❄️ ฟิล์มแท้ ของ fuji 100 % ❄️ สีสวย คมชัด ❄️ โอนวันนี้ ส่งวันถัดไป 📦Ems 50฿ | Kerry 60฿ --------------------------- ॐ สนใจถามได้จ้า แม่ค้าใจดีเด้ออออ 📱 line : ap.nan #instaxshare #fujifilm #polaroid #polaroidpicture #worldwide #ไม ้หนีบ #ร ูปโพลารอยด์ถูกๆ #ร ูปโพลารอยด์ฟูจิฟิล์ม #ของขว ัญ #ของขว ัญวันเกิดแฟน #แฟน #ของขว ัญวันเกิด #ของขว ัญรับปริญญา #blackpink #ของขว ัญปัจฉิม #ความทรงจำ #ของขว ัญdiy #กรอบร ูปโพราลอยด์ #ต ิ่งเกาหลี #bnk48 #cutegift #congratulations #สต ิ๊กเกอร์โพลารอยด์ #ฟอลคนไทยล ้วน100 #lovephotography #got7 #thetoys #ร ูปโพลารอยด์ฟิล์มแท้ #ไม ้หนีบรูป
Instax Share Smartphone Printer ▫️Brand new and authentic ▫️Wireless LAN Original price is P9k Sale price is P7k #instaxshare #instaxph #photographyph #fujifilmph #fujifilmphotography
[Brush Lettering Workshop - Valentine's Edition] .💕 . 以優雅的西洋書法寫上甜言蜜語🖋,加上文青的 @fujifilm_instax_hk Fujifilm Instax Square相紙打印的相片📷,最後用簡約的 @muji_hongkong 相架裱起,送給最愛一件窩心的禮物吧!🎁 . 全部都是你親手製作,別有一番心思和意義❤️ . Class A 日期 : 2 Feb 2018 (Sat) 時間 : 11:00am - 2:00pm . Class B 日期 : 2 Feb 2018 (Sat) 時間 : 3:00pm - 6:00pm 地點 : 觀塘 - @hoszekwong . 報名及詳情: https://goo.gl/forms/EzuTLHSXHENQpwDx2 . #fujifilminstax #instaxshare #instax #instaxsquare #filltheword  #instantphotography #instantcamera  #instantpicture  #instantpic #photography  #memories #documentyourdays  #moments #abettermecalligraphy #handwriting #calligraphy #hkartist #hkcalligrapher #calligrapherhk #hongkongcalligraphy #hongkongcalligrapher #brushletteringworkshop #brushlettering #moderncalligraphy #valentinesday #情人節工作坊 #西洋書法 #英文書法
มือสอง‼️ เครื่องปริ้นรูปโพลาลอยด์ เชื่อมต่อ wifi สภาพมีรอยตามการใช้งาน อุปกรณ์ สายชาร์จแบต ราคา 1,900฿ Line@omobilembk ~รับซื้อ~รับจำนำ~รับผ่อน ~รับเทริ์น ~รับซ่อมด่วนรอรับได้เลย ~มีหน้าร้านห้างมาบุญครอง ~ซื้อขาย ปลอดภัย ~สอบถามข้อมูลได้คะแอดเลยแม่ค้าใจดี😊 🛵มีเเมสส่งด่วนภายใน 1-2ชม.คิดค่าส่งตามระยะทาง สามารถจ่ายปลายทางกับแมสได้ 💰รับซื้อ~รับเทิร์น~รับจำนำมือถือให้ราคาสูง#โอmobilembk #ขายจร ิงส่งจริง #ซ ื้อขายปลอดภัย #ม ีหน้าร้าน #ม ือถือราคาถูก #tr70 #zr3600 #zr3500 #zr1500 #tr35 #tr50 #tr60 #tr65 #zr50 #fujixa2 #iphone7 #iphone7plus #iphone8 #iphone8plus #phonexsmaz #ร ับจำนำกล้อง#กล ้องโพลารอยด์ #instaxshare #instaxsharesp2
เครื่องปริ้นรูปโพลาลอยด์ เชื่อมต่อ wifi สภาพใหม่ไร้รอย อุปกรณ์ครบกล่อง สายชาร์จยังไม่ใช้ ประกันศูนย์ 24/6/62 ราคา 2,900฿ Line@omobilembk ~รับซื้อ~รับจำนำ~รับผ่อน ~รับเทริ์น ~รับซ่อมด่วนรอรับได้เลย ~มีหน้าร้านห้างมาบุญครอง ~ซื้อขาย ปลอดภัย ~สอบถามข้อมูลได้คะแอดเลยแม่ค้าใจดี😊 🛵มีเเมสส่งด่วนภายใน 1-2ชม.คิดค่าส่งตามระยะทาง สามารถจ่ายปลายทางกับแมสได้ 💰รับซื้อ~รับเทิร์น~รับจำนำมือถือให้ราคาสูง#โอmobilembk #ขายจร ิงส่งจริง #ซ ื้อขายปลอดภัย #ม ีหน้าร้าน #ม ือถือราคาถูก #tr70 #zr3600 #zr3500 #zr1500 #tr35 #tr50 #tr60 #tr65 #zr50 #fujixa2 #iphone7 #iphone7plus #iphone8 #iphone8plus #phonex #ร ับจำนำกล้อง#instax #instaxsp2 #instaxshare2 #instaxshare
For sale, NEW Instax Share SP-2 Garansi resmi Fujifilm Indonesia. DM untuk info lebih lengkap. #instax #instaxshare #instaxsharesp2 #jualinstax #polaroid #bandungjualan #instaxgram
Get your Harry Potter-Inspired Instax Bookmarks today! You can have anything written on it. 👍🏼⚡️
Enjoying the holidays? Let us help you preserve these precious moments! This holiday season our instax mini printing services has dropped down to 35 pesos/print with a minimum of 5 prints ❤️ what are you waiting for? Message us on viber 0917-570-0005 #instaxph #instaxmnl #instaxticproducts #lookingforph #instaxfilm #fujifilmph #instaxshare #instaxshareph #instaxsharemnl #instaxprinter #fujifilm #fujifilmph #instaxphilippines #instaxsharesp3 #sp3printer #instaxsp3 #sp3philippines #sp3ph #sp3manila #instaxprinting #instaxprintingph #instaxprintingmanila #teaminstaxphilippines #teaminstaxph
When someone says you can't do it, do it twice. And take pictures. -------------------------------------------------------------------------- 📷 @luisangeliso
“To me, photography is an art of observation. It’s about finding something interesting in an ordinary place… I’ve found it has little to do with the things you see and everything to do with the way you see them.” — Elliott Erwitt ••• One of my #2019intentions are to take more photos, capture more fun memories scatter them neatly around our home as a daily reminder of those happy precious moments!♥️📸
Thank you Ms. Oriña for trusting our service ☺️ To those who wants their pictures to be printed, Inquire now through Direct Message or viber us 09234114861 #fujiinstaxshare #instantfilm #instaxsquare #cebubasedph #cebubasedshop #instaxminiph #instaxminiphoto #instaxminiphotography #instaxshare #instaxsharesp2 #instaxsharesp3 #printing #instantfilm #instantfilmph #instantfilmphotography #vintage #oldschoolstyle
Turn your favorite group shot into multiple copies of instax prints to share with your friends.😊 - Thank you @spamreko for printing with us and till our next transaction 🖤 - For your instax printing needs, DM or viber 09165951895.
รับปริ้นท์โพลารอยด์ฟิล์มแท้💯 🏞1รูป:25฿ 5รูป:120฿ 10รูป:230฿ 🎞ฟรีซองใส 📮Reg.30฿/EMS 50฿ 💰BAY/BBL/KTB/พร้อมเพย์ Line:@kwg6117m 🙏🏻ขอบคุณนะคะ #ConyShopReview #โพลารอยด#ร ูปโพลารอยด์ #polaroid #โพลารอยด ์แท้ #ปร ิ้นท์รูปโพลารอยด์ #instax #instaxShare #instaxth
😊 ㅤㅤ 📷📷📷 CETAK FOTO POLAROID 📷📷📷 ㅤㅤ ㅤ OPEN ORDER !! ㅤㅤ Buat yg pengen cetak foto alala tumblr, kami sediakan Jasa Cetak Foto Polaroid area Semarang bisa kirim luar kota juga 😊 Ukuran & Harga : ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ 📷 biasa 1 foto 8x5,5 Rp.1000,- Terlaris 📷 glossy 1 foto 8x5,5 Rp. 2000,- Terlarisㅤㅤ ㅤㅤㅤ📷 biasa 1 foto 8,9x12,7 Rp. 4000,- (3R) 📷 glossy 1 foto 8,9x12,7 Rp. 5000,- (3R) 📷 biasa 1 foto 10,2x15,2 Rp. 6000,- (4R) 📷 glossy 1 foto 10,2x15,2 Rp. 7000,- (4R) Glossy ( anti air ) Ketentuan order : 1. Mengisi Form data order ㅤㅤ ㅤㅤ 2. Foto original (tidak di grid) ㅤㅤ ㅤㅤ 3. Kirim via whatsapp atau email yang tertera di bawah ini : Whatsapp Area Semarang 085726309494ㅤ ㅤㅤEmail : cetakpolaroidku@gmail.com 4. Open order setiap hari tanpa batas minimal 🐥 - Send file jam 07.00-16.00 - Lewat dari jam 16.00 masuk antrian cetak selanjutnyaㅤㅤ ㅤㅤ 5. Ready maksimal H+3 dari hari cetak fotoㅤㅤ untuk fujifilm langsung jadi kilat 1 menit jadi ㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤ 6. Pembayaran : ㅤㅤ ㅤㅤ ㅤㅤ ㅤㅤ ㅤㅤ ㅤㅤ ㅤ - Cash On Delivery (COD) - Gojek ( Goshop )ㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤ - Transfer Bank BRI (BY REQUEST) Go follow instagram @cetakpolaroidku Send now your photos 💫💫 Happy day with polaroid 📷 #semarang #purwokerto #polaroid #polaroidsemarang #polaroidpurwokerto #cetakpolaroidku #polaroidindonesia #bumiayu #jakarta #polaroidjakarta #bandung   #pemalang #surabaya #yogyakarta #polaroidyogyakarta   #polaroidsurabaya #polaroidbandung #polaroidbogor #instax #cetakpolaroid #polaroidbali #bali #bogor #instaxshare
😊 ㅤㅤ 📷📷📷 CETAK FOTO POLAROID 📷📷📷 ㅤㅤ ㅤ OPEN ORDER !! ㅤㅤ Buat yg pengen cetak foto alala tumblr, kami sediakan Jasa Cetak Foto Polaroid area Semarang bisa kirim luar kota juga 😊 Ukuran & Harga : ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ 📷 biasa 1 foto 8x5,5 Rp.1000,- Terlaris 📷 glossy 1 foto 8x5,5 Rp. 2000,- Terlarisㅤㅤ ㅤㅤㅤ📷 biasa 1 foto 8,9x12,7 Rp. 4000,- (3R) 📷 glossy 1 foto 8,9x12,7 Rp. 5000,- (3R) 📷 biasa 1 foto 10,2x15,2 Rp. 6000,- (4R) 📷 glossy 1 foto 10,2x15,2 Rp. 7000,- (4R) Glossy ( anti air ) Ketentuan order : 1. Mengisi Form data order ㅤㅤ ㅤㅤ 2. Foto original (tidak di grid) ㅤㅤ ㅤㅤ 3. Kirim via whatsapp atau email yang tertera di bawah ini : Whatsapp Area Semarang 085726309494ㅤ ㅤㅤEmail : cetakpolaroidku@gmail.com 4. Open order setiap hari tanpa batas minimal 🐥 - Send file jam 07.00-16.00 - Lewat dari jam 16.00 masuk antrian cetak selanjutnyaㅤㅤ ㅤㅤ 5. Ready maksimal H+3 dari hari cetak fotoㅤㅤ untuk fujifilm langsung jadi kilat 1 menit jadi ㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤ 6. Pembayaran : ㅤㅤ ㅤㅤ ㅤㅤ ㅤㅤ ㅤㅤ ㅤㅤ ㅤ - Cash On Delivery (COD) - Gojek ( Goshop )ㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤ - Transfer Bank BRI (BY REQUEST) Go follow instagram @cetakpolaroidku Send now your photos 💫💫 Happy day with polaroid 📷 #semarang #purwokerto #polaroid #polaroidsemarang #polaroidpurwokerto #cetakpolaroidku #polaroidindonesia #bumiayu #jakarta #polaroidjakarta #bandung   #pemalang #surabaya #yogyakarta #polaroidyogyakarta   #polaroidsurabaya #polaroidbandung #polaroidbogor #instax #cetakpolaroid #polaroidbali #bali #bogor #instaxshare
😊 ㅤㅤ 📷📷📷 CETAK FOTO POLAROID 📷📷📷 ㅤㅤ ㅤ OPEN ORDER !! ㅤㅤ Buat yg pengen cetak foto alala tumblr, kami sediakan Jasa Cetak Foto Polaroid area Semarang bisa kirim luar kota juga 😊 Ukuran & Harga : ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ 📷 biasa 1 foto 8x5,5 Rp.1000,- Terlaris 📷 glossy 1 foto 8x5,5 Rp. 2000,- Terlarisㅤㅤ ㅤㅤㅤ📷 biasa 1 foto 8,9x12,7 Rp. 4000,- (3R) 📷 glossy 1 foto 8,9x12,7 Rp. 5000,- (3R) 📷 biasa 1 foto 10,2x15,2 Rp. 6000,- (4R) 📷 glossy 1 foto 10,2x15,2 Rp. 7000,- (4R) Glossy ( anti air ) Ketentuan order : 1. Mengisi Form data order ㅤㅤ ㅤㅤ 2. Foto original (tidak di grid) ㅤㅤ ㅤㅤ 3. Kirim via whatsapp atau email yang tertera di bawah ini : Whatsapp Area Semarang 085726309494ㅤ ㅤㅤEmail : cetakpolaroidku@gmail.com 4. Open order setiap hari tanpa batas minimal 🐥 - Send file jam 07.00-16.00 - Lewat dari jam 16.00 masuk antrian cetak selanjutnyaㅤㅤ ㅤㅤ 5. Ready maksimal H+3 dari hari cetak fotoㅤㅤ untuk fujifilm langsung jadi kilat 1 menit jadi ㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤ 6. Pembayaran : ㅤㅤ ㅤㅤ ㅤㅤ ㅤㅤ ㅤㅤ ㅤㅤ ㅤ - Cash On Delivery (COD) - Gojek ( Goshop )ㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤ - Transfer Bank BRI (BY REQUEST) Go follow instagram @cetakpolaroidku Send now your photos 💫💫 Happy day with polaroid 📷 #semarang #purwokerto #polaroid #polaroidsemarang #polaroidpurwokerto #cetakpolaroidku #polaroidindonesia #bumiayu #jakarta #polaroidjakarta #bandung   #pemalang #surabaya #yogyakarta #polaroidyogyakarta   #polaroidsurabaya #polaroidbandung #polaroidbogor #instax #cetakpolaroid #polaroidbali #bali #bogor #instaxshare
💌thanks for order💌 ---------- Punya banyak foto bagus, manis, dan keren tapi cuma disimpen di hp atau laptop? Udah waktunya kamu cetakin foto-fotomu yang penuh kenangan itu. Mau dicetak jadi foto Polaroid? Bisa banget! Kamu gak perlu punya kamera Instax buat bikin foto kamu jadi Polaroid. Di @jejakpolaroid.id fotomu akan dicetak langsung menggunakan Printer Mini Instax Share SP-2 dari Fujifilm (bisa cek Youtube untuk referensi), dan kertas foto yang digunakan adalah kertas Refill Instax Fujifilm ASLI (dijamin kualitas dan hasilnya, anti luntur luntur club). Proses cetaknya tidak sampai 1 menit. Hasil foto Polaroid ini bisa kamu jadikan kado, disimpan dalam dompet atau jadi penghias kamar tidurmu. So, Cetak Jejakmu, Simpan, dan Kenang👣♥️ . 💰 PRICE LIST 💰 📷 1 lembar = 10k 📷 10 lembar = 90k 📷 20 lembar = 175k . 🖨 Cetak foto menggunakan printer Fujifilm Instax Share SP-2 (silahkan cek Youtube utk referensi) 📷 Kertas Refill Instax Fujifilm ASLI (bahan glossy, longlasting, tidak akan luntur, kualitas gambar tajam) 📷 Ratio foto 3:4 (standar landscape/potrait). Jika fotonya square, maka otomatis akan terpotong 📷 Ukuran Kertas : - Film Size : 86 x 54 mm - Picture Size : 62 x 46 mm 📷 Foto yang akan dicetak dikirim by email, WA atau Line setelah pembayaran diterima 📷 Pembuatan langsung diproses setelah transfer 📷 Tidak ada minimal pemesanan . More info / Order : WA : 081291601096 Line : @xaf0822c (use @) Instagram : @jejakpolaroid.id
ขอบคุณลูกค้ากับรูปน่ารักๆ ♥️ ใกล้วันวาเลนไทน์แล้ว ใครยังหาของขวัญไม่ได้ ลองให้รูปพร้อมเขียนข้อความสั้นๆ ก็น่ารักแล้วน้าา 😘 #ของขว ัญวันวาเลนไทน์ #ร ูปโพลารอยด์ฟิล์มแท้ _____________________________ รูปโพลารอยด์ ฟิล์มแท้ Fujifilm 💯 🍃 1 รูป 30 ฿ 🍃 4 รูปขึ้นไป รูปละ 25 ฿ 🌈 10 รูป ฟรี สติ๊กเกอร์แปะรูป 🌈 แถมซองแก้วใส่รูปทุกใบ --------------------------- ❄️ ส่งรูปทางไลน์ ปริ้นได้เลย ❄️ ปรับสี แต่งรูป ให้ตามสั่ง ❄️ ปิดรอบ 21.00 น. ❄️ ส่งของทุกเช้าวันจันทร์-เสาร์ ❄️ ไม่มีขั้นต่ำในการสั่ง ❄️ ฟิล์มแท้ ของ fuji 100 % ❄️ สีสวย คมชัด ❄️ โอนวันนี้ ส่งวันถัดไป 📦Ems 50฿ | Kerry 60฿ --------------------------- ॐ สนใจถามได้จ้า แม่ค้าใจดีเด้ออออ 📱 line : ap.nan #instaxshare #fujifilm #polaroid #polaroidpicture #worldwide #ไม ้หนีบ #ร ูปโพลารอยด์ถูกๆ #ร ูปโพลารอยด์ฟูจิฟิล์ม #ของขว ัญ #ของขว ัญวันเกิดแฟน #แฟน #ของขว ัญวันเกิด #ของขว ัญรับปริญญา #blackpink #ของขว ัญปัจฉิม #ความทรงจำ #ของขว ัญdiy #กรอบร ูปโพราลอยด์ #ต ิ่งเกาหลี #bnk48 #cutegift #congratulations #สต ิ๊กเกอร์โพลารอยด์ #ฟอลคนไทยล ้วน100 #lovephotography #got7 #thetoys #ร ูปโพลารอยด์ฟิล์มแท้ #ไม ้หนีบรูป
ขอบคุณลูกค้ากับรูปน่ารักๆ ♥️ ใกล้วันวาเลนไทน์แล้ว ใครยังหาของขวัญไม่ได้ ลองให้รูปพร้อมเขียนข้อความสั้นๆ ก็น่ารักแล้วน้าา 😘 #ของขว ัญวันวาเลนไทน์ #ร ูปโพลารอยด์ฟิล์มแท้ _____________________________ รูปโพลารอยด์ ฟิล์มแท้ Fujifilm 💯 🍃 1 รูป 30 ฿ 🍃 4 รูปขึ้นไป รูปละ 25 ฿ 🌈 10 รูป ฟรี สติ๊กเกอร์แปะรูป 🌈 แถมซองแก้วใส่รูปทุกใบ --------------------------- ❄️ ส่งรูปทางไลน์ ปริ้นได้เลย ❄️ ปรับสี แต่งรูป ให้ตามสั่ง ❄️ ปิดรอบ 21.00 น. ❄️ ส่งของทุกเช้าวันจันทร์-เสาร์ ❄️ ไม่มีขั้นต่ำในการสั่ง ❄️ ฟิล์มแท้ ของ fuji 100 % ❄️ สีสวย คมชัด ❄️ โอนวันนี้ ส่งวันถัดไป 📦Ems 50฿ | Kerry 60฿ --------------------------- ॐ สนใจถามได้จ้า แม่ค้าใจดีเด้ออออ 📱 line : ap.nan #instaxshare #fujifilm #polaroid #polaroidpicture #worldwide #ไม ้หนีบ #ร ูปโพลารอยด์ถูกๆ #ร ูปโพลารอยด์ฟูจิฟิล์ม #ของขว ัญ #ของขว ัญวันเกิดแฟน #แฟน #ของขว ัญวันเกิด #ของขว ัญรับปริญญา #blackpink #ของขว ัญปัจฉิม #ความทรงจำ #ของขว ัญdiy #กรอบร ูปโพราลอยด์ #ต ิ่งเกาหลี #bnk48 #cutegift #congratulations #สต ิ๊กเกอร์โพลารอยด์ #ฟอลคนไทยล ้วน100 #lovephotography #got7 #thetoys #ร ูปโพลารอยด์ฟิล์มแท้ #ไม ้หนีบรูป
• -JASA CETAK POLAROID- • 👉🏼 Cetak polaroid instax asli bukan ala-ala • 💳 Ukuran instax mini (seperti kartu ATM) • 💸 Polos frame cuma 9K / lembar tanpa minimal order • 🌻 Ready stock • 📞 Order / tanya-tanya langsung hubungi contacts di Bio • • • • #jasacetakpolaroid #cetakpolaroid #cetakpolaroidasli #cetakpolaroidmurah #cetakpolaroidoriginal #cetakpolaroidtumblr #cetakpolaroidkpop #cetakinstax #cetakinstaxmurah #cetakinstaxmini #printinstax #instaxprint #instaxprinter #instaxprinting #instaxmini #instaxshare #moment #photography #polaroid #fujifilm #cool #l #lfl #l4l #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #like4like
Instax Bookmarks: Harry Potter ……………………………………………………………………………………… Choose from 5 different designs: One (Harry, Ron, & Hermione) Two (Harry receiving his Hogwarts letter) Three (Harry spending Christmas at Hogwarts) Four (Harry, Ron, & Hermione as kids) Five (Harry Potter in Van Gogh’s “Starry Night”) ……………………………………………………………………………………… Printouts can be customized. Simply click on the “Customized” option when you order or let me know through direct messaging. If you want words written at the bottom of the instax bookmark, just send me a message before you purchase. I can also show you samples if needed. ……………………………………………………………………………………… Price: ₱65.00 Shipping Fee: ₱125.00 ……………………………………………………………………………………… First five buyers will receive a free keychain! Thank you! :)
❤️[Brush Lettering Workshop - Valentine's Edition] . . 情人節在即,有些甜蜜說話,不知如何開口?不妨將甜蜜情話寫在卡片上,而優雅的西洋書法,背後蘊藏著無盡的心思,來一起拿起紙、筆,揮筆書寫一字一句,用最溫柔的方式紀念你們共同走過的浪漫日子。 . 你更可以挑選你喜歡的相片,現場使用Fujifilm Instax Square相紙打印,用自己裝飾的相框來紀念屬於你們的甜蜜時刻。 . Class A 日期 : 2 Feb 2018 (Sat) 時間 : 11:00am - 2:00pm . Class B 日期 : 2 Feb 2018 (Sat) 時間 : 3:00pm - 6:00pm 地點 : 觀塘 - 好時光 . 報名及詳情: https://goo.gl/forms/EzuTLHSXHENQpwDx2 . @fujifilm_instax_hk #fujifilminstax #instaxshare #instax #instaxsquare #filltheword  #instantphotography #instantcamera  #instantpicture  #instantpic #photography  #memories #documentyourdays  #moments #abettermecalligraphy #handwriting #calligraphy #hkartist #hkcalligrapher #calligrapherhk #hongkongcalligraphy #hongkongcalligrapher #brushletteringworkshop #brushlettering #valentinesday #情人節工作坊 #西洋書法 #英文書法
— print your memories❤️
— print your memories! ❤️
[Brush Lettering Workshop - Valentine's Edition] .❤️ . 情人節在即,有些甜蜜說話,不知如何開口?不妨將甜蜜情話寫在卡片上,而優雅的西洋書法,背後蘊藏著無盡的心思,來一起拿起紙、筆,揮筆書寫一字一句,用最溫柔的方式紀念你們共同走過的浪漫日子。 . 你更可以挑選你喜歡的相片,現場使用Fujifilm Instax Square相紙打印,用自己裝飾的相框來紀念屬於你們的甜蜜時刻。💕 . Class A 日期 : 2 Feb 2018 (Sat) 時間 : 11:00am - 2:00pm . Class B 日期 : 2 Feb 2018 (Sat) 時間 : 3:00pm - 6:00pm 地點 : 觀塘 - 好時光 . 報名及詳情: https://goo.gl/forms/EzuTLHSXHENQpwDx2 . @fujifilm_instax_hk #fujifilminstax #instaxshare #instax #instaxsquare #filltheword  #instantphotography #instantcamera  #instantpicture  #instantpic #photography  #memories #documentyourdays  #moments #abettermecalligraphy #handwriting #calligraphy #hkartist #hkcalligrapher #calligrapherhk #hongkongcalligraphy #hongkongcalligrapher #brushletteringworkshop #brushlettering #valentinesday #情人節工作坊 #西洋書法 #英文書法
Instax Bookmarks: La La Land ……………………………………………………………………………………… Choose from 3 different designs: One (Mia & Sebastian - Black & White) Two (Mia & Sebastian - City of Stars) Three (Mia & Sebastian - A Lovely Night) ……………………………………………………………………………………… Printouts can be customized. Simply click on the “Customized” option when you order or let me know through direct messaging. If you want words written at the bottom of the instax bookmark, just send me a message before you purchase. I can also show you samples if needed. ……………………………………………………………………………………… Price: ₱65.00 Shipping Fee: ₱125.00 ……………………………………………………………………………………… First five buyers will receive a free keychain! Thank you! :)
CETAK POLAROID FUJIFILM ASLI 💖 • PRICELIST Cetak Polaroid Mini: Polos : 10rb B&w : 12rb (110rb / 10 pcs) Sepia : 12rb (110rb / 10 pcs) Motif : 15rb (140rb / 10 pcs) Cetak Polaroid Square: Polos: 15rb B&W : 15rb Sepia : 15rb Motif : 20rb • Contact: Line : @goj7514n Whatsapp: +628170001204
— print your memories, keep them close❤️
— jasa print instax, tersedia instax square dan instax mini
next page →