#instgram

2,642,423 posts

Loading...
The magic of toning. I did a partial foil and gave her a #rootsmudge so when it grows out there wont be a harsh growout line. For the hairapists-(therapist and stylist): Lifted her to a level 8. Root smudged with redken shades eq 5na and a drop 1b. Mellted into 8na and 8v. Left on for 10ish minutes. #Marlafied #stagework #redken #shadeseq #salon #behindthechair #modernsalon #noharshlines #olympia #pnw #hair #beforeandafter #blonde #cool #style #foil #inspiration #haircut #razorcut #instgram #new #redken5thave #create #inspire
ใพใ‚ŠใŸใ‚“๐ŸฆŠ๐Ÿ’‹๐Ÿงก ็ด„1ๅนดๆŒฏใ‚Šใซใ‚ใใ‚“ใ ๏ผ๏ผ ใšใฃใจไผšใ„ใŸใ‹ใฃใŸใ‹ใ‚‰ๅฌ‰ใ—ใฟโ˜บ๏ธโค๏ธŽ ใ“ใ‚Œ้Šใ‚“ใ ใฎ8ๆœˆใ ใ‹ใ‚‰ใ‚‚ใ†ใใ‚ใพใŸ้Šใผ๏ผ๏ผŸ . #instagood #follow4follow #followme #instadaily #followback #happiness #instgram #instfashion #ๆœญ้ง… #้ซ˜ๆ กใ‹ใ‚‰ใฎไปฒ #็ด„1ๅนดๆŒฏใ‚Š #ไฝ•ๅ„„ๅนดใถใ‚Šใฎใƒ—ใƒชใ‚ฏใƒฉ
ุงู†ุชู‚ู„ุช ูˆูุงุฉ ุงู„ู„ูˆุงุก ุงู„ูƒุจูŠุฑ ูุงุถู„ ุจุฑูˆุงุฑูŠ ุจุงุซุฑ ุณูƒุชู‡ ู‚ู„ุจูŠู‡ ุนู†ุฏู†ู‡ ุฑุญู…ูƒ ุงู„ู„ู‡ ุงู„ู‰ ุฌู†ุงุช ุงู„ุฎู„ูˆุฏ ุงู„ูุงุชุญู‡ ุนู„ู‰ ุฑูˆุญู‡ ุงู„ุทุงู‡ุฑู‡๐Ÿ’”๐ŸŒน#ู…ู†_ุชูˆุงุถุน_ู„ู„ู‡_ุฑูุนู‡ ุฌุงูŠ ู…ู† #ุงูƒุณุจู„ูˆุฑุฑ ุชุงุจุนู†ูŠ โ˜น๏ธ ุจุฏุงุนุช ุงู…ูƒ๐Ÿ’• โ€โ€Žโ€โ€Žโ€โ€Ž #ูˆู„ุงูŠุฉ_ุจุทุจุฎ #ู‡ูŠูุงุก_ุญุณูˆู†ูŠ #ุดูŠู…ุงุก_ู‚ุงุณู… #ูุงู†ุฒ #ู…ุดุงู‡ูŠุฑ_ุงู„ุนุฑุจ #ุชุตู…ูŠู…ูŠ #ู…ุฌู„ุฉ_ู…ุดุงู‡ูŠุฑ_ุงู„ุนุฑุงู‚ โ€โ€Ž@jalila_official / #ุฌู„ูŠู„ุฉ #ุฌู„ูŠู„ู‡ #ุจุบุฏุงุฏ #ูˆู„ุงูŠุฉ_ุจุทูŠุฎ #ุงู„ุนุฑุงู‚ โ€โ€Žโ€โ€Ž#ุฎู…ุงุทู‡_ุนุฑุจ_ุงุฌุงู†ุจ #ุจุฏูˆู†_ุญู‚ูˆู‚ โ€โ€Žโ€โ€Žโ€โ€Žโ€#baghdad_live #italy #roma #fashion #summer #menswear #style #instgram #ู…ู†_ุชูˆุงุถุน_ู„ู„ู‡_ุฑูุนู‡ _ู…ุดุงู‡ูŠุฑ_ุงู„ุนุฑุงู‚ โ€โ€Ž@jalila_official / #ุฌู„ูŠู„ุฉ #ุฌู„ูŠู„ู‡ #ุจุบุฏุงุฏ #ูˆู„ุงูŠุฉ_ุจุทูŠุฎ #ุงู„ุนุฑุงู‚ โ€โ€Žโ€โ€Ž#ุฎู…ุงุทู‡_ุนุฑุจ_ุงุฌุงู†ุจ #ุจุฏูˆู†_ุญู‚ูˆู‚ โ€โ€Žโ€โ€Žโ€โ€Žโ€#baghdad_live #italy #roma #fashion #summer #menswear #style #instgram #ofthe #blogger #new #spain #iraqfashionpost #i @iq.turkey @baghdadeyon @c.7j1 @iraq_mbc_ @university_of_baghdad1 @batekhat @peag_iraqi @mosul_dreams @3anqene @universsity_of_baghdad @sambosa.iraqia @wensa.time @albasra.iq @unversity_of_baghdad @hoona.nasiriyah @love_krkuk @basra.feka @_.lv @3rab_turkey @university_of_qadisiya1 @iraq_iraqko @universty_of_karbala @_maxi_mall @university_of_baghdad10 @3raq_sweet @bakr_khld #iraqfashionpost #i
yg nie pun lawa๐Ÿ‘‡๐Ÿผ brand bru nk naik tp customer ramai setanding brand lain. barang dia pun laju msuk stock sbb permintaan tinggi gais. brand bru jgn pandg sblh mata๐Ÿ˜‰ #colour #shopping #beautiful #instafashion #picofday #photoofftheday #bag #fashionbag #leatherbag #fashion #style #trendy #stylo #handbag #trustseller #hot #instagood #bazarpaknil #instgram #handbag #wallet #instafamous #hantarankahwin #hadiahbirthday # Berminat direct clicks link dibawah๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wassap.my/60134090400
coach benette๐Ÿ˜ cust sis suka panggil coach speedy ๐Ÿ˜‹ mne2 pun boleh as long as sis paham beg apa korang nak no problem at all hokey๐Ÿ˜‰ #colour #shopping #beautiful #instafashion #picofday #photoofftheday #bag #fashionbag #leatherbag #fashion #style #trendy #stylo #handbag #trustseller #hot #instagood #bazarpaknil #instgram #handbag #wallet #instafamous #hantarankahwin #hadiahbirthday # Berminat direct clicks link dibawah๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wassap.my/60134090400
kalau rasa geram sgt x leh tahan dah sampai masuk mimpi. mintak asben belanjer tau. kalau dia xnak belanje korang tunggu time gaji korang grab terus๐Ÿ˜œ #colour #shopping #beautiful #instafashion #picofday #photoofftheday #bag #fashionbag #leatherbag #fashion #style #trendy #stylo #handbag #trustseller #hot #instagood #bazarpaknil #instgram #handbag #wallet #instafamous #hantarankahwin #hadiahbirthday # Berminat direct clicks link dibawah๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wassap.my/60134090400
kalau brand nie mmg slalu keluar design lawa lawa. x jemu2 customer dk usya sampai rambang mata๐Ÿคฉ #colour #shopping #beautiful #instafashion #picofday #photoofftheday #bag #fashionbag #leatherbag #fashion #style #trendy #stylo #handbag #trustseller #hot #instagood #bazarpaknil #instgram #handbag #wallet #instafamous #hantarankahwin #hadiahbirthday # Berminat direct clicks link dibawah๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wassap.my/60134090400
fila shoes๐Ÿ˜ giler tak lawa๐Ÿ‘‡๐Ÿผ baru je masuk kedai tp dah sold 30 pair๐Ÿ‘๐Ÿป barang baekk org x tunggu lama nnti habis x larat nak nangis bucu katil #colour #shopping #beautiful #instafashion #picofday #photoofftheday #bag #fashionbag #leatherbag #fashion #style #trendy #stylo #handbag #trustseller #hot #instagood #bazarpaknil #instgram #handbag #wallet #instafamous #hantarankahwin #hadiahbirthday # Berminat direct clicks link dibawah๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wassap.my/60134090400
ada yg tertunggu tunggu sis update stock baruโ‰๏ธ okie ready gais kita dah nk opening taw๐Ÿ˜ jadior baru lawa giless #colour #shopping #beautiful #instafashion #picofday #photoofftheday #bag #fashionbag #leatherbag #fashion #style #trendy #stylo #handbag #trustseller #hot #instagood #bazarpaknil #instgram #handbag #wallet #instafamous #hantarankahwin #hadiahbirthday # Berminat direct clicks link dibawah๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wassap.my/60134090400
Friday , ๐Ÿ”ฅ
๋˜ ๋‹ค๋ฅธ ์‹œ์ž‘ ,
ใƒป ใƒป ใƒป ใŸใพใซใ‚ใ‚‹ใŠๅ‡บใ‹ใ‘ใŒใจใฆใ‚‚ๆฅฝใ—ใ„๏ธŽ๏ธŽ๏ธŽโœŒ๏ธŽ ใƒป ็ฌ‘ใฃใฆ็ฌ‘ใฃใฆ็ฌ‘ใฃใฆใŸใใ•ใ‚“็ฌ‘ใฃใŸใ‹ใ‚‰ๅนธใ›ใ„ใฃใฑใ„ๆบขใ‚Œๅ‡บใŸ๐Ÿฆ„ ใƒป ๅนธใ›ๆŠ•็จฟใซใ„ใ„ใญใƒใƒใƒƒใจๆŠผใ—ใกใ‚ƒใฃใฆ๐Ÿ”† ใƒป #ใƒ•ใ‚ฉใƒญใƒผ่ฟ”ใ—ใพใ™ #ๆฑไบฌใƒ‰ใƒผใƒ ใ‚ทใƒ†ใ‚ฃ #ใ„ใ„ใญ #ใ„ใ„ใญ่ฟ”ใ— #ใ“ใ‚Œใ‹ใ‚2 #ใทใ‚Šใ‚“ใจๅ€ถๆฅฝ้ƒจ #ๆฅฝใ—ใ‹ใฃใŸ #love #like4follow #like #like4likes #instagood #instagramers #instalike #instaphoto #instgram #follow4followback #follow4like #follow_me #follwme #f4f #l4l #flf #lfl #ootd #basketball #glirs #bbf ใƒป
? _ ?
์ฃผ์€์ด ๊ฑฐ๋…์ด ๋งŒ๋‚จ #์ˆ ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #๋ณดํ…Œ๊ฐ€๋ผ์šด์ง€
๋‚ฎ์€ ํ•˜๋Š˜ ๐Ÿ‘ feat.์—ญ์‚ผ๋™ ์˜ค์‚ฌ์นด์„ฑ
๋ฐฐ์‚ฌ์žฅ๊ณผ #๊ฐฌ์„ฑ ๊ฐœ๋กœ์ˆ˜๊ธธ ํ•ซํ”Œ ๊ฒŒ์ดํŠธ
#์žฅ๋งˆ ์‹œ์ž‘
์˜ค๋Š˜ ๋…ธํ˜œ์ง„ ํ•˜๊ณ ์‹ถ์€๊ฑฐ ๋‹คํ•ด...#๋™์ƒ์ƒ์ผ
๋ถ„์งœ
์˜ค๋Š˜ ์ด๊ฑธ๋กœ ์ƒค์›Œํ•˜๊ณ  #์ด๊ธ€์ด๊ธ€ ๊ฐ์„ฑํ•œ๋‹ค ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅใ…‹ใ…‹ใ…‹ใ…‹ใ…‹ใ…‹ใ…‹#์•…๋งˆ์˜์—ด๋งค #onepiece
๐Ÿ‘€#umf2018 #
ู€ู€ู€ ู„ุง ุชู…ู†ุญ ุฃุญุฏ ุงู„ู‚ุฏุฑุฉ ุนู„ู‰ ุฃู† ูŠุจุฏู„ ุณุนุงุฏุชูƒ ุฅู„ู‰ ุญุฒู† ุŒ ุฃูˆ ุชุบูŠูŠุฑ ู…ุฒุงุฌูƒ ุจูƒู„ู…ุฉ ุŒ ุฃุนุทู‡ู… ูƒู„ ู…ุง ุชุญุจ ุฅู„ุง ู†ูุณูƒ ูˆุณุนุงุฏุชูƒ ูู„ุง ุฃุญุฏ ูŠุณุชุญู‚ ุฐู„ูƒ ุฅู„ุง ุฃู†ุช ุŒุŒุŒุŒุŒุŒ #ูˆูˆุฏูŠ_ุขู„ู† ๐ŸŒน-๐ŸŒน-๐ŸŒน-๐ŸŒน-๐ŸŒน-๐ŸŒน-๐ŸŒน #ู…ุณุงุก_ุงู„ุฎูŠุฑ โคโคโค #ู‚ู‡ูˆุฉ_ุงู„ู…ุณุงุก #ุงู†ุณุชู‚ุฑุงู… #ุตูˆุฑ #life #love #loveyou #loveyourself #coffeetime #goodmood #goodevening #today #day #china #korean #happy #mood #ุงุณุชู‚ุฑุงู… #instgram #future #memories #moment #momentos
๊ถ๊ธˆํ–ˆ๋˜ ๊ธ€๋ž˜๋“œG ์™€๋ด„ ๐Ÿ‘€๐Ÿ™ˆ
ํƒ€์ฝ”๋ฒจ์€ ๋งฅ์ฃผ์™€ ๊ณผ์ฝฐ๋ชฐ๋ ˆ๊ฐ€ ์žˆ์–ด์„œ ์ข‹๋‹ค ใ…‹ใ…‹ใ…‹
๋งˆํ…Œ์šฐ์Šค ์•„์‚ฌํ†  ๊ตฟ๐Ÿ‘ #jessiej #mateusasato #์„œ์šธ์žฌ์ฆˆํŽ˜์Šคํ‹ฐ๋ฒŒ2018
๋งˆ์ฏ”๋ฆฌ์˜ ๊ฝƒ ๊ธธ๊ฑฐ๋ฆฌ ํ‘ธ๋“œ ์น˜๊ณ  ๋„˜ ๊ณ ๊ธ‰์Šค๋Ÿฝ๋„ค.....#์„œ์šธ์žฌ์ฆˆํŽ˜์Šคํ‹ฐ๋ฒŒ2018
#์˜ค๋„๋กœ ์„œ๋น„์Šค
ํ•œ๊ตญ์—์„œ ์ œ์ผ ๊ณ ๊ธ‰์ง„ ๋ผ๋ฉ˜์ง‘ ๋กœ์ŠคํŠธ๋น„ํ”„ ๋งˆ์ œ๋ผ๋ฉด #ํ‚จํ†ค๋ผ๋ฉ˜ #kintonramen
ํ›ˆ๊ด‘๋ฐฐ์™€ #๋จผํˆฌ์ฌ
์•„๋ถ€๋ผ ์†Œ๋ฐ” & ํ† ๋ฆฌ ํŒŒ์ดํƒ„ ์ˆ˜๋น„๋“œ ์ฐจ์Šˆ์™€ ๋ธ”๋ Œ๋”ฉํ•œ ์œก์ˆ˜ ๊ฐ€ ์„ธ๋ จ๋œ๋ง›์„ ๋ƒ„ ์—ฌ๊ธฐ ์„ธ๋ จ๋œ ๋ง›์œผ๋กœ ํ•œ๊ตญ ์ผ๋“ฑ๐Ÿ‘
์—ญ์‹œ ํ•œ๊ตญ ์ตœ๊ณ ์˜ #ํ…๋™ ๐Ÿ‘
์œผ์Œ..... ํ† ์š”์ผ์€ #ํ—จ๋“œ๋ฆญ์Šค
์กดํ˜• ๋‚˜ ๋ณด๊ณ ์‹ถ์—ˆ๋‚˜๋ณด๋‹ผใ…‹ใ…‹ใ…‹ใ…‹ใ…‹ ๊ฐ‘์ž๊ธฐํŽ˜ํ†กใ…‹ใ…‹ใ…‹ใ…‹
๋ฎค์ง€ํ˜• ๋ฐฉ๋ฌธ๊ธฐ๋… ์ƒค๋ธŒ์ƒค๋ธŒ ๋งŒ๋“ค์–ด์คŒ #์ฟก์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #cooking
Muzie&spacesound in tokyo๐Ÿ˜†
์š”๋ฆฌ์™• ๋…ธ๋ฃก ๋„์ฟ„์—์„œ ์‰ํ”„๋†€์ด#์ฟก์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #tokyo
๊ฐœ๋ฉ‹์žˆ์–ด ใ… ใ…œ#selfie #์…€์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ
๊ฐœ๋ฉ‹์žˆ์–ด๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข#gundam
์‚ฌ์‹œ๋ชจ๋ฆฌ#์ˆ ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ
๊ฒŒ ๋งˆ์‹œ์˜ #์ˆ ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ
์˜ค๋žœ๋งŒ#shibuya #์—ฌํ–‰
๋ณด๋ˆ„๋‚˜ ์žฅ๊ตฐ์ดํ˜•์ด๋ž‘ #์‚ผ๋„๊ฐˆ๋น„ #์„ ์œกํ›„๋ฉด
์˜ค๋žœ๋งŒ์— ๊น€๋ณด๋ˆ„๋‚˜๋„ค #๋ง›๊ดœ ์™€์„œ ์š”๋ฆฌํ•ด์คŒ #ํ•˜์•ผ์‹œ๋ผ์ด์Šค #๋ง›์ด๊ดœ์ฐฎ์€ํŽ€์ด์•ผ .
๋ฐฅ๋จธ๊ทธ๋Ÿฌ์˜ด
์ž„๊ธˆ์ด ์ƒ์ถ• 20๋…„์ง€๊ธฐ ์‚ผ์ด์‚ฌ ์„ค๊ธฐ๋… ๋ชจ์ž„ #์ˆ ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ
์ž„๊ธˆ๋†ˆ์ด๋ž‘ ๋‚จ์ž๋‘˜์ด ๋˜ ์ด๋Ÿฌ๊ณ  ์žˆ๋„ผใ…‹ใ…‹ใ…‹ใ…‹ใ…‹ใ…‹ใ…‹#์—ฐํฌ๋™
์ž˜์ต์Œ ๐Ÿ˜†๐Ÿ‘#steak #์ฟก์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #cooking
๊ผฌ๊ธฐ #์†Œ
์ดˆ์ ์—†๋Š” ๋ˆˆ๋™์ž๐Ÿ‘€ #selfie
next page →