#ipoh

1,511,969 posts

Loading...
Alhamdulillah untuk produk shalicious semua kita da restock. Stock 100% original direct hq. Sis sendiri yang akan guide cara cara penggunaan setiap produk supaya uolls dapat nampak kesan yang positive. . . . Produk shalicious ni bertahun sis jual, ni lah produk yang mendapat permintaan ramai. Yang repeat order takyah cite sebab memang ade je every month. Alhamdulillah untuk produk yang berkualiti tinggi, selamat dan berkesan untuk semua. Konsisten & rajin InsyaAllah akan dapat positive effect ✅ . Ready Stock Produk SHALICIOUS 🎉 . ✔ Beauty Secret ✔ Mixberry ✔ Foundation ✔ Foundation Trial ✔ Cshine Skincare ✔ White Strawberry Soap ✔ Glowee Oat . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual
KEISTIMEWAAN PRODUK by SHALICIOUS 👇🏻 ☆ Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri. ☆ Mematikan masalah jerawat dimuka ☆ Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka ☆ Menyekatakan tona kulit ☆ Melambatkan proses penuaan (anti aging) ☆ Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka ☆ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag ☆ Memudar dan menghilangkan jeragat ☆ Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda ☆ Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!) ☆ Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif ☆ Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual
💗SHALICIOUS BEAUTY 💗 . SET COMBO BAJET 🎁 BEAUTY SECRET + MIXBERRY 🎁 BEAUTY SECRET + FOUNDATION 🎁 MIXBERRY + FOUNDATION 🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP 🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP 🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT 🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT . KEISTIMEWAAN PRODUK by SHALICIOUS 👇🏻 ☆ Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri. ☆ Mematikan masalah jerawat dimuka ☆ Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka ☆ Menyekatakan tona kulit ☆ Melambatkan proses penuaan (anti aging) ☆ Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka ☆ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag ☆ Memudar dan menghilangkan jeragat ☆ Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda ☆ Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!) ☆ Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif ☆ Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual
CUTI² SEKOLAH NI DITAMBAH PULAK CUACA YG AGAK PANAS SKRG NI... HAAA.. ELOK SANGATLAH KLAU BAWA ANAK² KE LOST WORLD OF TAMBUN NI 😎😘 Harga yg pastinya lebih murah dari walk-in. Hanya RM55 aje utk dewasa 🏄 📱Whatsapp 016-2691248 #teamazarich #lostworldoftambun #ipoh #lostworldipoh #sunwaylostworld
Jom kenali produk2 Shalicious, nanti kalau sis pung pang pung pang tapi awok tak kenal pun kebaikan produk ni emm mana boleh, rugi~ sebab produk ini LAIN DARI PRODUK LAIN 😍 . Pernah tak korang beli supplement mahal-mahal tapi efek nye takde pun, membazir je duit! Haa boleh lah tukar kepada supplement ni sebab demand dia melonjak2 walaupun dah bertahun dalam market. Sebab kenapa? SEBAB BERKESAN DAN ORANG REPEAT ORDER 😉 . Ini antara yang paling ramai suka bila Time Tengah Takde Duit sebab ini PAKEJ BAJET maknanya berksan dan MURAH! . SET COMBO BAJET 🎁 BEAUTY SECRET + MIXBERRY 🎁 BEAUTY SECRET + FOUNDATION 🎁 MIXBERRY + FOUNDATION 🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP 🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP 🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT 🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT SET EXCLUSIVE HARGA WOW 🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP + FOUNDATION 🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP + FOUNDATION 🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT + FOUNDATION 🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT + FOUNDATION 🎁 BEAUTYSECRET + MIXBERRY + GLOWEE OAT . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual
huhu senang nak cuci saja 💵 💵 💵 . WC: Asiabetclub WA: 018 2221290 . 🎀mega888 🎀jb777 🎀rollex 🎀joker123 🎀live22 🎀lpe88 🎀gw99 🎀918kiss 🎀scr888 🎀3win8 🎀sky777 🎀lpe88 🎀ace333 🎀play8oy 🎀slotciti 🎀vplay99 . . . ⚠️ HARI HARI JACKPOT ONG ONG 🎀🎀 ⚠️ WELCOME BONUS 30% ⚠️ DAILY BONUS 10% ⚠️ 24Jam Customer Service ⚠️ 100% TRUSTED.
Assalamualaikum Hai guys 🙋🏻🙋🏻 Food delivery for lunch n dinner anyone? Tak payah keluar nak rempuh panas..jamm..rugi minyak kereta..kami hantar terus kepada anda 💃🏻💃🏻 💙SET AYAM BEREMPAH RM 5.00 ♥️SET AYAM GORENG KUNYIT RM 5.00 💗SET KELI RM 5.00 💖SET BAWAL RM 7.00 💜SET ASAM PEDAS IKAN KEMBUNG RM 7.00 💚SET ASAM PEDAS IKAN TENGGIRI RM 7.00 ❤SET ASAM PEDAS IKAN PARI RM 9.00 ♥️COOKIES 1 BALANG RM 10 👉Kami juga ada menyediakan air minum bancuh dgn juga air tin 👉Add-on sambal tempoyak rm 1.00 👉Minimum order 2 set 👉Cas COD rm3-5 👉Kami juga menerima tempahan untuk sebarang majlis Sebarang order boleh hubungi atau pon wasap kami di 👇 👉🏻 018-320 8117 👉🏻 019-579 6647 #foodsdeliveryipoh #fdi #deliveryipoh #ipoh #foodporn #foods #lunchmenu #lunch #penghantaranmakanananipoh #sayajual #sayajualdeliveryfood #setlunch #instafood
💗SHALICIOUS BEAUTY 💗 . SET COMBO BAJET 🎁 BEAUTY SECRET + MIXBERRY 🎁 BEAUTY SECRET + FOUNDATION 🎁 MIXBERRY + FOUNDATION 🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP 🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP 🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT 🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT . KEISTIMEWAAN PRODUK by SHALICIOUS 👇🏻 ☆ Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri. ☆ Mematikan masalah jerawat dimuka ☆ Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka ☆ Menyekatakan tona kulit ☆ Melambatkan proses penuaan (anti aging) ☆ Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka ☆ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag ☆ Memudar dan menghilangkan jeragat ☆ Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda ☆ Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!) ☆ Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif ☆ Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual
Tudung Kanak-kanak by F&D.. 😘😘 . . Saiz 2..2-4 tahun.. RM24 sahaja.. 👍👍 . . Cepat-cepat wasap kami 011-11188845 untuk tempahan ye.. 😊😊 . . Ribbon dijual berasingan 🎀🌼🎀🌼🎀 . . * Please bear in mind that photo may slightly different from actual item in terms of color due to the lighting during photo shooting or the smartphones / monitor's display . . #shahalam #selangor #kualalumpur #sabah #sarawak #brunei #singapore #kelantan #melaka #terengganu #kedah #johor #penang #perak #negerisembilan #petalingjaya #johorbharu #putrajaya #pahang #kajang #ampang #langkawi #bayanlepas #klang #batupahat #ipoh #segamat #bangsar #tudungfnd
Ape beza mkn LOLITA dgn produk2 yg lain??? . Haaa ni jwpnnye!!! . 💕Byk dh Ai dpt feedback mcm ni..mkn ubt kurus lain asyik memerut jer. 💕Beli mahal2 tapi turun sekilo jer..bila stop berat naik 3kg😤😤😤..tp mkn LOLITA xrase ape pn..sbb ape?sbb LOLITA dibuat drpd bahan2 yg slmt....insyaallah x rugi kalau anda cuba. . . Ai nak bagi uols MONEY BACK GUARANTEE. XDE KESAN REFUND DUIT KORANG...amacam uols ada berani ke tak? Xberani xde hal la..tempah jer baju raya saiz xl.xxl.xxxl. yg dah cuba n dah kurus tuh pastikan yea double confirm saiz korang lepas ambil LOLITA . Dah beribu2 FEEDBACK kebabommm...dari sebesar alam. XXL..XL..L..M..S.. . . 🔽WA 8379769🔽 🔽WA 8379769🔽 . . Program: 10 hari target turun 3kg-5kg Syarat Wajib: AIRKOSONG 2l-3L sehari . . #jamuratudara #pahang #kelantan #johor #kualalumpur #ipoh #perak #Kuantan #kedaionline #jamuratudaramurah #jamuratudaraoriginal #igshopmalaysia #onlineseller #igshopmalaysia #bazaaronline #bazaarpaknil #produkkecantikan #lokalah #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #jualanku #malaysia #festival #carousellMY #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline
SHALICIOUS . Ramai yang nak cuba produk shalicious tapi masih keliru nak cuba produk yang mane dulu kan. 💕 . Shalicious ada byk rangkaian produk utk kecantikan kulit wajah dan seluruh badan. Antaranya Beauty Secret, Mixberry, Cshine Skincare, Beauty Foundation dan susu Glowee Oat. . First of all bila nak pilih nak produk mane sayang sayang kena tau masalah kulit sayang sayang. Kalau nak putih cerah bole pilih beauty secret shalicious/MIXBERRY. Kulit kusam dan gelap bole pilih Beauty secret/MIXBERRY dan CSHINE skincare + soap. Yang ada alergik pada collagen boleh consume GLOWEE OAT. Untuk lebih details bole direct WhatsApp sis 0149922019. Sis akan guide sayang untuk cuba produk yang mane terlebih dahulu 💕 . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual
Jom kenali produk2 Shalicious, nanti kalau sis pung pang pung pang tapi awok tak kenal pun kebaikan produk ni emm mana boleh, rugi~ sebab produk ini LAIN DARI PRODUK LAIN 😍 . Pernah tak korang beli supplement mahal-mahal tapi efek nye takde pun, membazir je duit! Haa boleh lah tukar kepada supplement ni sebab demand dia melonjak2 walaupun dah bertahun dalam market. Sebab kenapa? SEBAB BERKESAN DAN ORANG REPEAT ORDER 😉 . Ini antara yang paling ramai suka bila Time Tengah Takde Duit sebab ini PAKEJ BAJET maknanya berksan dan MURAH! . SET COMBO BAJET 🎁 BEAUTY SECRET + MIXBERRY 🎁 BEAUTY SECRET + FOUNDATION 🎁 MIXBERRY + FOUNDATION 🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP 🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP 🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT 🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT SET EXCLUSIVE HARGA WOW 🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP + FOUNDATION 🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP + FOUNDATION 🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT + FOUNDATION 🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT + FOUNDATION 🎁 BEAUTYSECRET + MIXBERRY + GLOWEE OAT . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual
Alhamdulillah untuk produk shalicious semua kita da restock. Stock 100% original direct hq. Sis sendiri yang akan guide cara cara penggunaan setiap produk supaya uolls dapat nampak kesan yang positive. . . . Produk shalicious ni bertahun sis jual, ni lah produk yang mendapat permintaan ramai. Yang repeat order takyah cite sebab memang ade je every month. Alhamdulillah untuk produk yang berkualiti tinggi, selamat dan berkesan untuk semua. Konsisten & rajin InsyaAllah akan dapat positive effect ✅ . Ready Stock Produk SHALICIOUS 🎉 . ✔ Beauty Secret ✔ Mixberry ✔ Foundation ✔ Foundation Trial ✔ Cshine Skincare ✔ White Strawberry Soap ✔ Glowee Oat . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #Ipoh #Taiping #Sitiawan #SimpangEmpat #TelukIntan #BatuGajah #Lumut #KampungKoh #KualaKangsar #SungaiSiputUtara #Tapah #Bidor #ParitBuntar #AyerTawar #BaganSerai #TanjungMalim #PantaiRemis #Kangar #KualaPerlis #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
SHALICIOUS . Ramai yang nak cuba produk shalicious tapi masih keliru nak cuba produk yang mane dulu kan. 💕 . Shalicious ada byk rangkaian produk utk kecantikan kulit wajah dan seluruh badan. Antaranya Beauty Secret, Mixberry, Cshine Skincare, Beauty Foundation dan susu Glowee Oat. . First of all bila nak pilih nak produk mane sayang sayang kena tau masalah kulit sayang sayang. Kalau nak putih cerah bole pilih beauty secret shalicious/MIXBERRY. Kulit kusam dan gelap bole pilih Beauty secret/MIXBERRY dan CSHINE skincare + soap. Yang ada alergik pada collagen boleh consume GLOWEE OAT. Untuk lebih details bole direct WhatsApp sis 0149922019. Sis akan guide sayang untuk cuba produk yang mane terlebih dahulu 💕 . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual
MINI BISCO SLING BAG ✔ Ready Stock 🎁 Free Gift ✔ Material : SL RM 21 Postage RM7 SM/RM8 SS #murah #murahgila #murahkawkaw #malaysia #ipoh #trustedseller #dropship #ipoh #malaysia #like4like #followme #likeme #followers #followforfollowback
BIRD CHAIN FLOWER SLING BAG ✔ Ready Stock 🎁 Free Gift ✔ Material : PU Leather RM 29 Postage RM7 SM/RM8 SS #likeme #followme #followers #morning #tuesday #followforfollowback #like4like #malaysia #ipoh #ipohmali #begmurah #murah #murahgila #beg
KEISTIMEWAAN PRODUK by SHALICIOUS 👇🏻 ☆ Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri. ☆ Mematikan masalah jerawat dimuka ☆ Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka ☆ Menyekatakan tona kulit ☆ Melambatkan proses penuaan (anti aging) ☆ Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka ☆ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag ☆ Memudar dan menghilangkan jeragat ☆ Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda ☆ Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!) ☆ Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif ☆ Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual
MERU House by A3 Projects Located in Ipoh, Malaysia. Photograph ©: Lawrence Choo, Michael Khong Follow @ArchitecturalReality for more! Source: https://www.archdaily.com/891380/meru-house-a3-project Note that this is NOT a sponsored post! #Architecture #architects #architect #MERUHouse #A3Projects #architectural #reality #Ipoh #Malaysia #Architectureporn #Design #luxury #Archilovers #instatravel #travel #アーキテクチャ #Ākitekucha #معماری #建築 #architexture #city #buildings #perspective #pattern #art #minimal #modernhomes #designporn
SIMPLE STONE BACKPACK ✔ Ready Stock 🎁 Free Gift ✔ Material : Synthetic leather RM 23 Postage RM7 SM/RM8 SS #malaysia #ipoh #morning #ootd #♡ #begmurah #fulloflove #girlgoal #beg #murahnya #murahgila #whaooo #likme #like4like 😆 #followme #followforfollowback
SHALICIOUS . Ramai yang nak cuba produk shalicious tapi masih keliru nak cuba produk yang mane dulu kan. 💕 . Shalicious ada byk rangkaian produk utk kecantikan kulit wajah dan seluruh badan. Antaranya Beauty Secret, Mixberry, Cshine Skincare, Beauty Foundation dan susu Glowee Oat. . First of all bila nak pilih nak produk mane sayang sayang kena tau masalah kulit sayang sayang. Kalau nak putih cerah bole pilih beauty secret shalicious/MIXBERRY. Kulit kusam dan gelap bole pilih Beauty secret/MIXBERRY dan CSHINE skincare + soap. Yang ada alergik pada collagen boleh consume GLOWEE OAT. Untuk lebih details bole direct WhatsApp sis 0149922019. Sis akan guide sayang untuk cuba produk yang mane terlebih dahulu 💕 . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual
huhu senang nak cuci saja 💵 💵 💵 . WC: Asiabetclub WA: 018 2221290 . 🎀mega888 🎀jb777 🎀rollex 🎀joker123 🎀live22 🎀lpe88 🎀gw99 🎀918kiss 🎀scr888 🎀3win8 🎀sky777 🎀lpe88 🎀ace333 🎀play8oy 🎀slotciti 🎀vplay99 . . . ⚠️ HARI HARI JACKPOT ONG ONG 🎀🎀 ⚠️ WELCOME BONUS 30% ⚠️ DAILY BONUS 10% ⚠️ 24Jam Customer Service ⚠️ 100% TRUSTED.
💗SHALICIOUS BEAUTY 💗 . SET COMBO BAJET 🎁 BEAUTY SECRET + MIXBERRY 🎁 BEAUTY SECRET + FOUNDATION 🎁 MIXBERRY + FOUNDATION 🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP 🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP 🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT 🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT . KEISTIMEWAAN PRODUK by SHALICIOUS 👇🏻 ☆ Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri. ☆ Mematikan masalah jerawat dimuka ☆ Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka ☆ Menyekatakan tona kulit ☆ Melambatkan proses penuaan (anti aging) ☆ Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka ☆ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag ☆ Memudar dan menghilangkan jeragat ☆ Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda ☆ Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!) ☆ Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif ☆ Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual
Raya Haji dah nak dekat ni kan. Acik ada buat ketupat daun palas tapi acik open order start hari Khamis @ 23 Ogos 2018. Sebab kalau sebelum raya ni dah fully booked! . . Untuk order boleh call acik. Sekilo RM25—untuk delivery acik ambik minimum order 2kg dengan charge penghantaran RM7 around Gopeng/Simpang Pulai/Ampang/Ipoh. . . Kalau nak jumpa dekat tol Simpang Pulai lagi dialu-alukan. Terima Kasih dan Selamat Hari Raya AidilAdha! #ipohcatering #ipohipohaje #ipohfood #ipoh #malaysia #ipohkateringmurah #ipohfrozenfood #ipohcityawesome #ipohcalling #kateringipoh #umiadilahfoods #halalfoods #malaycuisine #makanmurahipoh #homestayipoh #homestaysimpangpulai #homestaytamanseriraia #lastminutehomestayipoh #ipohguesthouse #adhochomestay #ketupatdaunpalas #ketupatipoh #sayajualketupat #ketupataidiladha
KENAPA ANDA PERLUKAN PRODUK SHALICIOUS?? . ✔ MenCERAHkan warna kulit . ✔ Penawar nombor 1 masalah JERAWAT! . ✔ Membantu menghilangkan BINTIK HITAM di wajah! . ✔ Membantu menghilangkan PARUT dan BEKAS JERAWAT! . ✔ Membantu mendapatkan TONA KULIT yang sekata! . ✔ Merawat KULIT KUSAM! . ✔ Mengawal masalah KULIT BERMINYAK! . ✔ Mengecilkan LIANG PORI! . ✔ Membantu anda mendapatkan KULIT IDAMAN dalam jangka masa yang CEPAT, BERKESAN & TANPA KESAN SAMPINGAN! . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual
SHALICIOUS . Ramai yang nak cuba produk shalicious tapi masih keliru nak cuba produk yang mane dulu kan. 💕 . Shalicious ada byk rangkaian produk utk kecantikan kulit wajah dan seluruh badan. Antaranya Beauty Secret, Mixberry, Cshine Skincare, Beauty Foundation dan susu Glowee Oat. . First of all bila nak pilih nak produk mane sayang sayang kena tau masalah kulit sayang sayang. Kalau nak putih cerah bole pilih beauty secret shalicious/MIXBERRY. Kulit kusam dan gelap bole pilih Beauty secret/MIXBERRY dan CSHINE skincare + soap. Yang ada alergik pada collagen boleh consume GLOWEE OAT. Untuk lebih details bole direct WhatsApp sis 0149922019. Sis akan guide sayang untuk cuba produk yang mane terlebih dahulu 💕 . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual
RM150 for TWO PAX (DECORATION only) . . - Not include food - Not Include Cake / Bouquet Flowers or Chocolate . . Services that LDC provide is:- . Florist / Surprise Delivery Table Styling Event Planner Room Decoration . . For any inquiries please whatsapp us at this number: +6012-5894121 / +6013-5894118 . . #LDCSurpriseDelivery #LDC #Ipoh #IpohCityAwesome #Perak #Malaysia #SurpriseDelivery #SurprisePlannerIpoh #SurprisePlanner #ChocolateBouquet #RosesBouquet #Roses #FerreroBouquet #FerreroRocher #BirthdayTreat #Anniversary #Birthday #Party #Farewell #Riterment #AnnualDinner #Dinner #CandleLight #Candies #Candy #CandiesLover #Tapah #CameronHighland
RM150 for TWO PAX (DECORATION only) . . - Not include food - Not Include Cake / Bouquet Flowers or Chocolate . . Services that LDC provide is:- . Florist / Surprise Delivery Table Styling Event Planner Room Decoration . . For any inquiries please whatsapp us at this number: +6012-5894121 / +6013-5894118 . . #LDCSurpriseDelivery #LDC #Ipoh #IpohCityAwesome #Perak #Malaysia #SurpriseDelivery #SurprisePlannerIpoh #SurprisePlanner #ChocolateBouquet #RosesBouquet #Roses #FerreroBouquet #FerreroRocher #BirthdayTreat #Anniversary #Birthday #Party #Farewell #Riterment #AnnualDinner #Dinner #CandleLight #Candies #Candy #CandiesLover #Tapah #CameronHighland
RM150 for TWO PAX (DECORATION only) . . - Not include food - Not Include Cake / Bouquet Flowers or Chocolate . . Services that LDC provide is:- . Florist / Surprise Delivery Table Styling Event Planner Room Decoration . . For any inquiries please whatsapp us at this number: +6012-5894121 / +6013-5894118 . . #LDCSurpriseDelivery #LDC #Ipoh #IpohCityAwesome #Perak #Malaysia #SurpriseDelivery #SurprisePlannerIpoh #SurprisePlanner #ChocolateBouquet #RosesBouquet #Roses #FerreroBouquet #FerreroRocher #BirthdayTreat #Anniversary #Birthday #Party #Farewell #Riterment #AnnualDinner #Dinner #CandleLight #Candies #Candy #CandiesLover #Tapah #CameronHighland
KEISTIMEWAAN PRODUK by SHALICIOUS 👇🏻 ☆ Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri. ☆ Mematikan masalah jerawat dimuka ☆ Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka ☆ Menyekatakan tona kulit ☆ Melambatkan proses penuaan (anti aging) ☆ Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka ☆ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag ☆ Memudar dan menghilangkan jeragat ☆ Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda ☆ Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!) ☆ Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif ☆ Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual
Alhamdulillah untuk produk shalicious semua kita da restock. Stock 100% original direct hq. Sis sendiri yang akan guide cara cara penggunaan setiap produk supaya uolls dapat nampak kesan yang positive. . . . Produk shalicious ni bertahun sis jual, ni lah produk yang mendapat permintaan ramai. Yang repeat order takyah cite sebab memang ade je every month. Alhamdulillah untuk produk yang berkualiti tinggi, selamat dan berkesan untuk semua. Konsisten & rajin InsyaAllah akan dapat positive effect ✅ . Ready Stock Produk SHALICIOUS 🎉 . ✔ Beauty Secret ✔ Mixberry ✔ Foundation ✔ Foundation Trial ✔ Cshine Skincare ✔ White Strawberry Soap ✔ Glowee Oat . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual
huhu senang nak cuci saja 💵 💵 💵 . WC: Asiabetclub WA: 018 2221290 . 🎀mega888 🎀jb777 🎀rollex 🎀joker123 🎀live22 🎀lpe88 🎀gw99 🎀918kiss 🎀scr888 🎀3win8 🎀sky777 🎀lpe88 🎀ace333 🎀play8oy 🎀slotciti 🎀vplay99 . . . ⚠️ HARI HARI JACKPOT ONG ONG 🎀🎀 ⚠️ WELCOME BONUS 30% ⚠️ DAILY BONUS 10% ⚠️ 24Jam Customer Service ⚠️ 100% TRUSTED.
Alhamdulillah untuk produk shalicious semua kita da restock. Stock 100% original direct hq. Sis sendiri yang akan guide cara cara penggunaan setiap produk supaya uolls dapat nampak kesan yang positive. . . . Produk shalicious ni bertahun sis jual, ni lah produk yang mendapat permintaan ramai. Yang repeat order takyah cite sebab memang ade je every month. Alhamdulillah untuk produk yang berkualiti tinggi, selamat dan berkesan untuk semua. Konsisten & rajin InsyaAllah akan dapat positive effect ✅ . Ready Stock Produk SHALICIOUS 🎉 . ✔ Beauty Secret ✔ Mixberry ✔ Foundation ✔ Foundation Trial ✔ Cshine Skincare ✔ White Strawberry Soap ✔ Glowee Oat . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual
KEISTIMEWAAN PRODUK by SHALICIOUS 👇🏻 ☆ Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri. ☆ Mematikan masalah jerawat dimuka ☆ Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka ☆ Menyekatakan tona kulit ☆ Melambatkan proses penuaan (anti aging) ☆ Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka ☆ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag ☆ Memudar dan menghilangkan jeragat ☆ Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda ☆ Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!) ☆ Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif ☆ Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual
. . Anda nak cuba produk Mary Kay . . . . boleh hubungi atau whatsapp . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 👸 @maryk_ayura ☎ 0172956736 🌹 Beauty Consultant Mary Kay ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . #perak #bangi #puchong #nilai #cyberjaya #banting #klia #sepang #kajang #serikembangan #chemor #meru #sungaisiput #tasik #klebang #uitmdengkil #ipoh #uitm #ikbn #mara
💥SBS SCORPION OIL💥 #scorpionoilmalaysia SBS Scorpion oil ekstrak 100% daripada tumbuhan hijau menggunakan teknologi perubatan Homeopathy. 💥KHASIAT DAN KELEBIHAN SBS SCORPION💥 ➡Membantu meningkatkan tahap kesihatan zakar ➡Membantu merawat kembali urat zakar yang tercedera akibat dari perlakuan onani (melancap) atau kemalangan. ➡Membantu menambah saiz zakar. Zakar akan menjadi lebih besar, panjang dan keras. ➡Membantu menegangkan sepanjang waktu anda bersama isteri sehingga sudah. ➡Membantu meningkatkan prestasi seksual (tahan lama) ➡Menjadikan zakar lebih anjal. ➡Membantu perjalanan darah pada zakar ➡Kulit zakar dan di sekitar zakar menjadi lebih lembut. ➡Meningkatkan nikmat hubungan seksual ➡Membersihkan kulit-kulit zakar. 💥CARA PENGGUNAAN SBS SCORPION OIL.💥 ➡Duduk di birai katil atau kerusi dengan kaki terbuka untuk memudahkan sapuan. ➡Kemudian sapu pada kepala zakar, batang dan di buah zakar. ➡Digunakan secara konsisten setiap hari pagi dan malam. ➡Sapu dan urut SBS Scorpion Oil 15-30 minit sebelum mandi pada waktu pagi dan malam sebelum tidur. ➡Hanya 3x picit sahaja di tapak tangan dan ratakan ke seluruh zakar (bahagian kepala, batang dan buah zakar juga). ➡Untuk kesan terbaik, kami menggalakkan anda untuk lakukan urutan pada zakar anda. ➡Tidak perlu cuci selepas sapu. ➡Elakkan dari cuci zakar menggunakan sabun pada waktu mandi. ➡Jika ada oral, boleh cuci menggunakan air biasa tanpa menggunakan sabun. Berminat boleh pm di📱 0143427418📱 Free pos laju #scorpionoilmalaysia #scorpionoilbest #panjang #keras #tahanlama #sayajualmurah #sayajualonline #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #artismalaysia #viral #instaonline #malaysia #sabah #sarawak #produklelaki #produktahanlama #produkkeras #produksuamiisteri #panjangzakar #readystok #selangor #pahang #ipoh
💥SBS SCORPION OIL💥 #scorpionoilmalaysia SBS Scorpion oil ekstrak 100% daripada tumbuhan hijau menggunakan teknologi perubatan Homeopathy. 💥KHASIAT DAN KELEBIHAN SBS SCORPION💥 ➡Membantu meningkatkan tahap kesihatan zakar ➡Membantu merawat kembali urat zakar yang tercedera akibat dari perlakuan onani (melancap) atau kemalangan. ➡Membantu menambah saiz zakar. Zakar akan menjadi lebih besar, panjang dan keras. ➡Membantu menegangkan sepanjang waktu anda bersama isteri sehingga sudah. ➡Membantu meningkatkan prestasi seksual (tahan lama) ➡Menjadikan zakar lebih anjal. ➡Membantu perjalanan darah pada zakar ➡Kulit zakar dan di sekitar zakar menjadi lebih lembut. ➡Meningkatkan nikmat hubungan seksual ➡Membersihkan kulit-kulit zakar. 💥CARA PENGGUNAAN SBS SCORPION OIL.💥 ➡Duduk di birai katil atau kerusi dengan kaki terbuka untuk memudahkan sapuan. ➡Kemudian sapu pada kepala zakar, batang dan di buah zakar. ➡Digunakan secara konsisten setiap hari pagi dan malam. ➡Sapu dan urut SBS Scorpion Oil 15-30 minit sebelum mandi pada waktu pagi dan malam sebelum tidur. ➡Hanya 3x picit sahaja di tapak tangan dan ratakan ke seluruh zakar (bahagian kepala, batang dan buah zakar juga). ➡Untuk kesan terbaik, kami menggalakkan anda untuk lakukan urutan pada zakar anda. ➡Tidak perlu cuci selepas sapu. ➡Elakkan dari cuci zakar menggunakan sabun pada waktu mandi. ➡Jika ada oral, boleh cuci menggunakan air biasa tanpa menggunakan sabun. Berminat boleh pm di📱 0143427418📱 Free pos laju #scorpionoilmalaysia #scorpionoilbest #panjang #keras #tahanlama #sayajualmurah #sayajualonline #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #artismalaysia #viral #instaonline #malaysia #sabah #sarawak #produklelaki #produktahanlama #produkkeras #produksuamiisteri #panjangzakar #readystok #selangor #pahang #ipoh
💥SBS SCORPION OIL💥 #scorpionoilmalaysia SBS Scorpion oil ekstrak 100% daripada tumbuhan hijau menggunakan teknologi perubatan Homeopathy. 💥KHASIAT DAN KELEBIHAN SBS SCORPION💥 ➡Membantu meningkatkan tahap kesihatan zakar ➡Membantu merawat kembali urat zakar yang tercedera akibat dari perlakuan onani (melancap) atau kemalangan. ➡Membantu menambah saiz zakar. Zakar akan menjadi lebih besar, panjang dan keras. ➡Membantu menegangkan sepanjang waktu anda bersama isteri sehingga sudah. ➡Membantu meningkatkan prestasi seksual (tahan lama) ➡Menjadikan zakar lebih anjal. ➡Membantu perjalanan darah pada zakar ➡Kulit zakar dan di sekitar zakar menjadi lebih lembut. ➡Meningkatkan nikmat hubungan seksual ➡Membersihkan kulit-kulit zakar. 💥CARA PENGGUNAAN SBS SCORPION OIL.💥 ➡Duduk di birai katil atau kerusi dengan kaki terbuka untuk memudahkan sapuan. ➡Kemudian sapu pada kepala zakar, batang dan di buah zakar. ➡Digunakan secara konsisten setiap hari pagi dan malam. ➡Sapu dan urut SBS Scorpion Oil 15-30 minit sebelum mandi pada waktu pagi dan malam sebelum tidur. ➡Hanya 3x picit sahaja di tapak tangan dan ratakan ke seluruh zakar (bahagian kepala, batang dan buah zakar juga). ➡Untuk kesan terbaik, kami menggalakkan anda untuk lakukan urutan pada zakar anda. ➡Tidak perlu cuci selepas sapu. ➡Elakkan dari cuci zakar menggunakan sabun pada waktu mandi. ➡Jika ada oral, boleh cuci menggunakan air biasa tanpa menggunakan sabun. Berminat boleh pm di📱 0143427418📱 Free pos laju #scorpionoilmalaysia #scorpionoilbest #panjang #keras #tahanlama #sayajualmurah #sayajualonline #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #artismalaysia #viral #instaonline #malaysia #sabah #sarawak #produklelaki #produktahanlama #produkkeras #produksuamiisteri #panjangzakar #readystok #selangor #pahang #ipoh
Alhamdulillah untuk produk shalicious semua kita da restock. Stock 100% original direct hq. Sis sendiri yang akan guide cara cara penggunaan setiap produk supaya uolls dapat nampak kesan yang positive. . . . Produk shalicious ni bertahun sis jual, ni lah produk yang mendapat permintaan ramai. Yang repeat order takyah cite sebab memang ade je every month. Alhamdulillah untuk produk yang berkualiti tinggi, selamat dan berkesan untuk semua. Konsisten & rajin InsyaAllah akan dapat positive effect ✅ . Ready Stock Produk SHALICIOUS 🎉 . ✔ Beauty Secret ✔ Mixberry ✔ Foundation ✔ Foundation Trial ✔ Cshine Skincare ✔ White Strawberry Soap ✔ Glowee Oat . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual
SHALICIOUS . Ramai yang nak cuba produk shalicious tapi masih keliru nak cuba produk yang mane dulu kan. 💕 . Shalicious ada byk rangkaian produk utk kecantikan kulit wajah dan seluruh badan. Antaranya Beauty Secret, Mixberry, Cshine Skincare, Beauty Foundation dan susu Glowee Oat. . First of all bila nak pilih nak produk mane sayang sayang kena tau masalah kulit sayang sayang. Kalau nak putih cerah bole pilih beauty secret shalicious/MIXBERRY. Kulit kusam dan gelap bole pilih Beauty secret/MIXBERRY dan CSHINE skincare + soap. Yang ada alergik pada collagen boleh consume GLOWEE OAT. Untuk lebih details bole direct WhatsApp sis 0149922019. Sis akan guide sayang untuk cuba produk yang mane terlebih dahulu 💕 . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual
KEISTIMEWAAN PRODUK by SHALICIOUS 👇🏻 ☆ Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri. ☆ Mematikan masalah jerawat dimuka ☆ Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka ☆ Menyekatakan tona kulit ☆ Melambatkan proses penuaan (anti aging) ☆ Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka ☆ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag ☆ Memudar dan menghilangkan jeragat ☆ Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda ☆ Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!) ☆ Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif ☆ Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual
SHALICIOUS . Ramai yang nak cuba produk shalicious tapi masih keliru nak cuba produk yang mane dulu kan. 💕 . Shalicious ada byk rangkaian produk utk kecantikan kulit wajah dan seluruh badan. Antaranya Beauty Secret, Mixberry, Cshine Skincare, Beauty Foundation dan susu Glowee Oat. . First of all bila nak pilih nak produk mane sayang sayang kena tau masalah kulit sayang sayang. Kalau nak putih cerah bole pilih beauty secret shalicious/MIXBERRY. Kulit kusam dan gelap bole pilih Beauty secret/MIXBERRY dan CSHINE skincare + soap. Yang ada alergik pada collagen boleh consume GLOWEE OAT. Untuk lebih details bole direct WhatsApp sis 0149922019. Sis akan guide sayang untuk cuba produk yang mane terlebih dahulu 💕 . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual
💗SHALICIOUS BEAUTY 💗 . SET COMBO BAJET 🎁 BEAUTY SECRET + MIXBERRY 🎁 BEAUTY SECRET + FOUNDATION 🎁 MIXBERRY + FOUNDATION 🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP 🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP 🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT 🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT . KEISTIMEWAAN PRODUK by SHALICIOUS 👇🏻 ☆ Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri. ☆ Mematikan masalah jerawat dimuka ☆ Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka ☆ Menyekatakan tona kulit ☆ Melambatkan proses penuaan (anti aging) ☆ Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka ☆ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag ☆ Memudar dan menghilangkan jeragat ☆ Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda ☆ Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!) ☆ Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif ☆ Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual
Withdraw or Auto conversion to GHS. Cryptominingfarm 3.0 coming soon upgrade ❗❗💯 Superb . . ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ . Layan withdraw je alhamdulillah..tak byk pun.. Syukur . . https://www.cryptominingfarm.io/signup/?referrer=5B14F480890EC Everyday withdraw 😆😆 Educate people about Bitcoin and Blockchain Tech. Spread the fact and future development into Bitcoin environment. . . Let's join the revolution!! http://bitclub.bz/syammil Daftar percuma melalui Bitclub Network sekarang!! Start to earn Bitcoin miningpool from Bitclub Network now. Blockchain.info/pools . . Cryptominingfarm.io . . Contact sya di 010-3617464 #bitcoin #bitclub #realmining #mining #miningrig #bitclubnetwork #ipoh #instagram #blockchain #revolution #gerilabitcoin #blocktrail #melombongbitcoin #malaysia #antminers9 #bitmain #quotes #ipohcityawesome #cameronhighlands #perak #malaysia #indonesia #antminer #hodl #bitcoincash #bch #eth #antpool #bitfury #cryptominingfarm #cmf
SHALICIOUS . Ramai yang nak cuba produk shalicious tapi masih keliru nak cuba produk yang mane dulu kan. 💕 . Shalicious ada byk rangkaian produk utk kecantikan kulit wajah dan seluruh badan. Antaranya Beauty Secret, Mixberry, Cshine Skincare, Beauty Foundation dan susu Glowee Oat. . First of all bila nak pilih nak produk mane sayang sayang kena tau masalah kulit sayang sayang. Kalau nak putih cerah bole pilih beauty secret shalicious/MIXBERRY. Kulit kusam dan gelap bole pilih Beauty secret/MIXBERRY dan CSHINE skincare + soap. Yang ada alergik pada collagen boleh consume GLOWEE OAT. Untuk lebih details bole direct WhatsApp sis 0149922019. Sis akan guide sayang untuk cuba produk yang mane terlebih dahulu 💕 . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual
_Ipoh,Malaysia/2018_ . . #長江白咖啡
KENAPA ANDA PERLUKAN PRODUK SHALICIOUS?? . ✔ MenCERAHkan warna kulit . ✔ Penawar nombor 1 masalah JERAWAT! . ✔ Membantu menghilangkan BINTIK HITAM di wajah! . ✔ Membantu menghilangkan PARUT dan BEKAS JERAWAT! . ✔ Membantu mendapatkan TONA KULIT yang sekata! . ✔ Merawat KULIT KUSAM! . ✔ Mengawal masalah KULIT BERMINYAK! . ✔ Mengecilkan LIANG PORI! . ✔ Membantu anda mendapatkan KULIT IDAMAN dalam jangka masa yang CEPAT, BERKESAN & TANPA KESAN SAMPINGAN! . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual
KEISTIMEWAAN PRODUK by SHALICIOUS 👇🏻 ☆ Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri. ☆ Mematikan masalah jerawat dimuka ☆ Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka ☆ Menyekatakan tona kulit ☆ Melambatkan proses penuaan (anti aging) ☆ Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka ☆ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag ☆ Memudar dan menghilangkan jeragat ☆ Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda ☆ Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!) ☆ Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif ☆ Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual
ATTENTION LADIES AND GENTLEMEN !!! WHAT ARE YOU WAITING FOR ??? COME AND BOOK WITH US . LOCK YOUR DATE WITH ONLY RM100.00 DEPOSIT AND LET US ALL SAVE THE DATE ! ANY ENQUIRIES ON WEDDING / ENGAGEMENT / PRE OR POST WEDDING / MATERNITY / NEW BORN / CONVOCATION / REUNION / PRODUCT / ANY KIND OF EVENT PHOTOGRAPHY ... YOU ARE MORE THAN WELCOME TO CONTACT US : FB - Manjafoto Nooreman Noor Faadi II | ManjaFoto Katija Abdul Wahid WEB - www.manjafoto.com TEL - http://manjafotophotographer.wasap.my/ http://manjafotokatija.wasap.my/ IG - MANJAFOTOPHOTOGRAPHER EMAIL - manjafoto2425@rocketmail.com #manjafoto #wedding #malaysiatrulyasia #indonesiafashion #weddingphotography #weddings #weddingday #ipoh #ipohcity #ipohperak #sabah #sarawak #sabahweddingphotographer # #singapore #cameronhighland #malaywedding #potraiture #bride #groom #bridal #aseanweddingsphoto #maternityshoot #malaywedding #gambarperkahwinan #moments #bridesmaid #potraiture #family #cameronhighland #langkawi #pangkor #perkahwinanmelayu #maps
ATTENTION LADIES AND GENTLEMEN !!! WHAT ARE YOU WAITING FOR ??? COME AND BOOK WITH US . LOCK YOUR DATE WITH ONLY RM100.00 DEPOSIT AND LET US ALL SAVE THE DATE ! ANY ENQUIRIES ON WEDDING / ENGAGEMENT / PRE OR POST WEDDING / MATERNITY / NEW BORN / CONVOCATION / REUNION / PRODUCT / ANY KIND OF EVENT PHOTOGRAPHY ... YOU ARE MORE THAN WELCOME TO CONTACT US : FB - Manjafoto Nooreman Noor Faadi II | ManjaFoto Katija Abdul Wahid WEB - www.manjafoto.com TEL - http://manjafotophotographer.wasap.my/ http://manjafotokatija.wasap.my/ IG - MANJAFOTOPHOTOGRAPHER EMAIL - manjafoto2425@rocketmail.com #manjafoto #wedding #malaysiatrulyasia #indonesiafashion #weddingphotography #weddings #weddingday #ipoh #ipohcity #ipohperak #sabah #sarawak #sabahweddingphotographer # #singapore #cameronhighland #malaywedding #potraiture #bride #groom #bridal #aseanweddingsphoto #maternityshoot #malaywedding #gambarperkahwinan #moments #bridesmaid #potraiture #family #cameronhighland #langkawi #pangkor #perkahwinanmelayu #maps
| NEW COLOURS BAWAL CHIFFON CURVE | . . Bawal chiffon restock lagi! 😍 Kalini kami restock sekali dengan tambah lagi 3 warna baru ni! 🤗 . . Grab yours now sebelum tamat promosi! Lepasni harga kembali kepada asal dah tau! 😁 Tambah RM 5 untuk berlian 🤩 #bawalmurah #cod #tumpatkelantan #bawalchiffon #kotabharu #sumayyah #tudungchiffonlabuh #terengganu #ipoh #chiffonhijab
Shnooks Bubble to Best Friend Plush Toy - Assorted* RM49 Pop the bubble, shake and bring your new best friend to life. Shnooks magically grow 8x in size from their unique shnubble-bubble pack! Style their hair, love them and they'll SHNOOK after you! Product Features: Cuddly and cute plush toy with luscious hair you can style Six loveable, colourful Shnooks to collect, all with their own way to SHNOOK after you Comes in magic shnubble-bubble pack pop it open, shake and watch your Shnook grow Collectable comb, friendship hair-clip and surprise accessories inside Includes 1x Shnook Plush Doll, 1x Shnooks Comb, 1x Friendship Hair Clip 4x Styled hair ties
ATTENTION LADIES AND GENTLEMEN !!! WHAT ARE YOU WAITING FOR ??? COME AND BOOK WITH US . LOCK YOUR DATE WITH ONLY RM100.00 DEPOSIT AND LET US ALL SAVE THE DATE ! ANY ENQUIRIES ON WEDDING / ENGAGEMENT / PRE OR POST WEDDING / MATERNITY / NEW BORN / CONVOCATION / REUNION / PRODUCT / ANY KIND OF EVENT PHOTOGRAPHY ... YOU ARE MORE THAN WELCOME TO CONTACT US : FB - Manjafoto Nooreman Noor Faadi II | ManjaFoto Katija Abdul Wahid WEB - www.manjafoto.com TEL - http://manjafotophotographer.wasap.my/ http://manjafotokatija.wasap.my/ IG - MANJAFOTOPHOTOGRAPHER EMAIL - manjafoto2425@rocketmail.com #manjafoto #wedding #malaysiatrulyasia #indonesiafashion #weddingphotography #weddings #weddingday #ipoh #ipohcity #ipohperak #sabah #sarawak #sabahweddingphotographer # #singapore #cameronhighland #malaywedding #potraiture #bride #groom #bridal #aseanweddingsphoto #maternityshoot #malaywedding #gambarperkahwinan #moments #bridesmaid #potraiture #family #cameronhighland #langkawi #pangkor #perkahwinanmelayu #maps
next page →