#ireneredvelvet

79,196 posts

Loading...
I'm going to see redvelvet the 15th of February and I'm so happy 😳😳😳!! I'm going with @blackvelvetberry !! Give him a follow!
Goblok amat ngga gw kasih caption 😁 #fff #lfl #fff 💋 #fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff #fff 😊ff💋ff👌ff💕4f❤🔝🔫💣44follow4followforfollow4f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhits #fff 😊 #oppa #oppakorea #oppaoppa #irene #ireneredvelvet #redvelvet #kpop #kpopers #kpopart #kpopmemeindo
Goblok amat ngga gw kasih caption 😁 #fff #lfl #fff 💋 #fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff #fff 😊ff💋ff👌ff💕4f❤🔝🔫💣44follow4followforfollow4f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhits #fff 😊 #oppa #oppakorea #oppaoppa #irene #ireneredvelvet #redvelvet #kpop #kpopers #kpopart #kpopmemeindo
@redvelvet.smtown update: Irene❤
@redvelvet.smtown update: Irene❤
@redvelvet.smtown update: Seulgi❤
คูมหมี <3 love; #seulgi #redvelvet #ซ ึลกิออนนี่ผู้ไม่มีอินสตาแกรม #ซ ึลกิ #ireneredvelvet #yeri #joyredvelvet #wendyredvelvet #rbb #reallybadboy
Good night guys😀😀💖💖💖💖💖
Malammm #fff #lfl #fff 💋 #fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff #fff 😊ff💋ff👌ff💕4f❤🔝🔫💣44follow4followforfollow4f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhits #fff 😊 #oppa #oppakorea #oppaoppa #irene #ireneredvelvet #redvelvet #kpop #kpopers #kpopart #kpopmemeindo
Beautiful angel ahaha 💗😂 finally she post something on Instagram ahhaa a Christmas miracle lol
Look how beautiful she is ahah my poor heart i can't with this cuteness 😍
She's so cute 😂💗
😂 omg she's the only one that can use just whatever ahha 😂😂
She looks so happy omg my baby 😂💗
Omg her laugh is so beautiful 😍 ㅋㅋㅋㅋand the hair too lol
Because it is the end of the year I'd like to share my own Top Nine for 2018, it is the top for me, not due to the number of "likes" i get on every single post but because I found that I can change my type of drawing, and move from drawing with pencil to drawing by using colores in a good way , hope you like it ❤ #dailysketch #topnine #topnine2018 #drawings #art #sketchbook #sketch #sketching #artist #girls #mysketch #instaart #instaartist #instasketch #kpopartist #kpopfanart #2018 #sketchers #artistsofinstagram #2018topnine #kpopart #iu #sanatwice #twicenayeon #ireneredvelvet #roseblackpink #models #russianmodel #portrait
What the fuck is up
Holy She is just wow... 😍😍 #irene #bunny #redvelvet #baeirene #ireneredvelvet #irenebae
Oh my...Irene! @redvelvet.smtown Official Instagram Update 😱 #irene #redvelvet #ireneredvelvet
😍😍😍😍
U have not felt discomfort until you've worn a pair of doc martens
Cari pacar tuh kek gitu..! Mau pergi ke warung sebentar aja udah perhatian 😂 #fff #lfl #fff 💋 #fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff #fff 😊ff💋ff👌ff💕4f❤🔝🔫💣44follow4followforfollow4f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhits #fff 😊 #oppa #oppakorea #oppaoppa #irene #ireneredvelvet #redvelvet #kpop #kpopers #kpopart #kpopmemeindo
Poor irene😂💕
Cuteeee😭😭😂
BAEEEE YOU SO FREAKING CUTEEE😍😭💕
I Saw A Theory On Why Irene Helped Jennie (Blackpink) And My Mind Immediately Thought Back To This . . . #redvelvet #revluv #reveluv #redvelvetirene #ireneredvelvet #baejoohyun #joohyun #joohyunbae
11 perwakilan agensi yg ikut voting adlh dari: SM, JYP, YG, Jellyfish, FNC, fantagio, starship, LOEN, antenna, RBW, CSJ, Music K (kiriman dari @hartanta.cux )❤ . . ------------------------------- Yuk follow 👇 @fyi.irenetaeyeon @fyi.irenetaeyeon @fyi.irenetaeyeon --------------------------------- . @redvelvet.smtown @taeyeon_ss #irene #아이린 #taeyeon #태연 #taeyeonsnsd #snsd #girlsgeneration #soshi #snsdtaeyeon #redvelvet #ireneredvelvet #redvelvetirene #seulgi #wendy #joy #yeri #smtown #reveluv #luvies #sone #smentertaiment #kimtaeyeon #baejoohyun #baechu #leader #girlgroup #irenetaeyeon
next page →