#isellwawacosmetic

1,584 posts

Loading...
Serum yang paling best sebab tak berminyak, bau sedap, cepat meresap ke dalam kulit, kulit jadi lembut dan lembap, bagus untuk jerawat, mengecutkan jerawat dengan cepat, membuat kulit cerah sekata 😍. . Banyak lagi benefits lain. Kena try sendiri baru tahu. . . 💰RM69 . 🚚 RM8 (SM)/ RM12 (SS) . . 📲 +6011-1222 7960 📲 +6011-1222 7960 📲 +6011-1222 7960 . . #wawacosmetics #sayajualcosmetics #cosmeticmalaysia #wawazainalcosmetics #wawazainalkosmetik #wawazainalaerilzafrel #wawalipmatte #wawaserum #malaysiaproduk #isellmalaysia #isellwawacosmetic #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #kkmapproved #muamalaysia #muaselangor #produkartismalaysia #sayajualwawakosmetik #wawazainal
Eyebrow Pencil setanding jenama BOBBI BROWN & MAC kini dgn harga mampu milik 😍 . . Uolss akan dpt semua kelebihan #wawaeyebrow ni tau: . 🌹Kualiti eyebrow sgt PIGMENTED 🌹Eyebrow auto (tak perlu asah mata pensil) 🌹Hujung lagi 1 ada BRUSH yg berkualiti dan tahan lasak utk mudahkan teknik "BRUSH&MIX" 🌹Sesuai utk mereka yg baru belajar membentuk kening/tak biasa lukis kening 🌹Tanpa PARABEN 🌹Eyebrow tahan 24jam dan tidak hilang atau pudar bila berpeluh 🌹Mesra wudhuk (gosok perlahan gunakan air sahaja utk bersihkan) 🌹Sesuai utk kulit jenis berminyak dan kuat berpeluh . . #wawaeyebrow ready stock dgn 1 warna (DARK CHOC) yg sesuai utk semua jenis warna kulit rakyat Malaysia 😍 . . 💰RM39 . 🚚 RM8 (SM)/ RM12 (SS) . . 📲 +6011-1222 7960 📲 +6011-1222 7960 📲 +6011-1222 7960 . . #wawacosmetics #sayajualcosmetics #cosmeticmalaysia #wawazainalcosmetics #wawazainalkosmetik #wawazainalaerilzafrel #wawalipmatte #wawaserum #malaysiaproduk #isellmalaysia #isellwawacosmetic #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #kkmapproved #muamalaysia #muaselangor #produkartismalaysia #sayajualwawakosmetik #wawazainal
Kenapa kena cuba lipmatte by Wawa Zainal : . 💋 mengandungi vitamin A , B & C serta Mineral yg mnjadikan bibir lebih MUNGIL , FRESH & PINK naturally.selepas cuci pun still maintain segar! 💋 lipmatte yg teramat ringan seperti tk memakai lipstik! 💋 cepat kering 💋 bau yang wangi 💋 10 code warna yg mnggoda lagi mempersona 💋 tahan lama!!! 💋 melembapkan bibir 💋 merawat bibir kering , menggelupas , pecah 💋 mengandungi bahan yg merawat & memelihara bibir seperti vitamin A , C , E & argan oil!! 💋 harga serendah RM 45 untuk kualiti setanding brand international! 💋 makan pun lipmatte tak tanggal . . #wawacosmetics #sayajualcosmetics #cosmeticmalaysia #wawazainalkosmetik #agentmalaysianeeded #dropshipmalaysianeeded #wawazainalaerilzafrel #wawalipmatte #wawaserum #selangor #malaysiaproduk #masterstokiswawacosmetic #stokiswawacosmeticselangor #subangjaya #kedah #sabah #isellmalaysia #isellwawacosmetic #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #kkmapproved #muamalaysia #muaselangor #produkartismalaysia #sayajualwawakosmetik #wawazainal
Kenapa kena cuba lipmatte by Wawa Zainal : . 💋 mengandungi vitamin A , B & C serta Mineral yg mnjadikan bibir lebih MUNGIL , FRESH & PINK naturally.selepas cuci pun still maintain segar! 💋 lipmatte yg teramat ringan seperti tk memakai lipstik! 💋 cepat kering 💋 bau yang wangi 💋 10 code warna yg mnggoda lagi mempersona 💋 tahan lama!!! 💋 melembapkan bibir 💋 merawat bibir kering , menggelupas , pecah 💋 mengandungi bahan yg merawat & memelihara bibir seperti vitamin A , C , E & argan oil!! 💋 harga serendah RM 45 untuk kualiti setanding brand international! 💋 makan pun lipmatte tak tanggal . . #wawacosmetics #sayajualcosmetics #cosmeticmalaysia #wawazainalkosmetik #agentmalaysianeeded #dropshipmalaysianeeded #wawazainalaerilzafrel #wawalipmatte #wawaserum #selangor #malaysiaproduk #masterstokiswawacosmetic #stokiswawacosmeticselangor #subangjaya #kedah #sabah #isellmalaysia #isellwawacosmetic #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #kkmapproved #muamalaysia #muaselangor #produkartismalaysia #sayajualwawakosmetik #wawazainal
wawa cosmetics product🌹🌹🌹 💖3D mascara RM59 💖serum booster RM59 💖lipmatte RM45 #teamakyra #codjb #codjohorbahru
PRIME • SET • REFRESH Wawa Setting Spray / Face Mist Boleh digunakan sebagai toner dan sebagai setting spray supaya mekap melekat padu kat muka! . Muka terasa glowing giler sebab kandungan glitter dalam face mist! . Muka kering dan kusam rasa F.R.E.S.H dengan haruman GREEN TEA EXTRACT! . 🌟HANYA RM39.00 untuk 50 ML!🌟 . Whatsapp +60177196104 untuk dapatkan stok anda sekarang!! 💥💥 #teamakyra #codjb #codjohorbahru
WAWA SERUM FOUNDATION • 20 ML • RM59.00 Kini terdapat dalam tiga warna pilihan: 🔰Light : Kulit Cerah 🔰Natural : Kuning Langsat 🔰Medium : Sawo Matang Antara kelebihan Wawa Serum Foundation: 🔰texture matte 🔰tahan sehingga 12 jam 🔰mempunyai spf 30 🔰mengandungi vit e, argireline, pearl powder, honey bee venom, marula oil untuk merawat kulit sambil mekap 🔰menganjalkan kulit kan mengurangkan kedutan pada wajah 🔰membantu mengurangkan keradangan dan inflamasi pada kulit 🔰mengatasi masalah kulit jeragat & berjerawat How to order: LEBIH PANTAS CLIK LINK DI BIO #wawacosmetics #sayajualcosmetics #cosmeticmalaysia #wawazainalkosmetik #agentmalaysianeeded #dropshipmalaysianeeded #wawazainalaerilzafrel #wawalipmatte #wawaserum #selangor #malaysiaproduk #masterstokiswawacosmetic #stokiswawacosmeticselangor #subangjaya #kedah #sabah #isellmalaysia #isellwawacosmetic #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #kkmapproved #muamalaysia #muaselangor #produkartismalaysia #sayajualwawakosmetik #wawazainal
WAWA SERUM FOUNDATION • 20 ML • RM59.00 Kini terdapat dalam tiga warna pilihan: 🔰Light : Kulit Cerah 🔰Natural : Kuning Langsat 🔰Medium : Sawo Matang Antara kelebihan Wawa Serum Foundation: 🔰texture matte 🔰tahan sehingga 12 jam 🔰mempunyai spf 30 🔰mengandungi vit e, argireline, pearl powder, honey bee venom, marula oil untuk merawat kulit sambil mekap 🔰menganjalkan kulit kan mengurangkan kedutan pada wajah 🔰membantu mengurangkan keradangan dan inflamasi pada kulit 🔰mengatasi masalah kulit jeragat & berjerawat How to order: LEBIH PANTAS CLIK LINK DI BIO #wawacosmetics #sayajualcosmetics #cosmeticmalaysia #wawazainalkosmetik #agentmalaysianeeded #dropshipmalaysianeeded #wawazainalaerilzafrel #wawalipmatte #wawaserum #selangor #malaysiaproduk #masterstokiswawacosmetic #stokiswawacosmeticselangor #subangjaya #kedah #sabah #isellmalaysia #isellwawacosmetic #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #kkmapproved #muamalaysia #muaselangor #produkartismalaysia #sayajualwawakosmetik #wawazainal
Antara kandungan Facial Mist (Setting Spray) #WawaCosmeticsHq ialah Acetyl glucosamine . . 🌼 penting sebagai anti penuaan 🌼 terdiri daripada amino asid yang penting untuk membina sel kulit yang baru 🌼 boleh mencerahkan wajah yang kusam 🌼 sekatakan tona kulit 🌼 mengurangkan hiperpigmentasi 🌼 mempercepatkan proses pemulihan parut jerawat 🌼 melambatkan proses kedutan . Whatsapp 01126308868 atau tekan shj url di bio . #wawacosmetics #sayajualcosmetics #cosmeticmalaysia #wawazainalkosmetik #agentmalaysianeeded #dropshipmalaysianeeded #wawazainalaerilzafrel #wawalipmatte #wawaserum #johor #malaysiaproduk #authorisedagent #teamakyra #codavailable #pontian #pekannenas #benut #isellmalaysia #isellwawacosmetic #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #kkmapproved #muamalaysia #muajohor #produkartismalaysia #sayajualwawakosmetik #wawazainal
Kelebihan cleanser . 🌸This unique foam cleanser is a must try for oily, combination, or acne-prone skin. 🌸The start ingredient in this cleanser is fermented green tea extract, which brightens, calms, and hydrates skin. The gentle foam effectively removes impurities such as makeup,sweat and dirt from the skin without stripping your skin's natural oils. 🌸Lightweight and hydrating, this is the perfect water-based cleanser to use in your double-cleansing routine. . Whatsapp 01126308868 atau tekan shj url di bio😍 . #wawacosmetics #sayajualcosmetics #cosmeticmalaysia #wawazainalkosmetik #agentmalaysianeeded #dropshipmalaysianeeded #wawazainalaerilzafrel #wawalipmatte #wawaserum #johor #malaysiaproduk #authorisedagent #teamakyra #codavailable #pontian #pekannenas #benut #isellmalaysia #isellwawacosmetic #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #kkmapproved #muamalaysia #muajohor #produkartismalaysia #sayajualwawakosmetik #wawazainal
LETOPSS UOLSS 🤗 . Melentik lentik dengan Wawa 3D Mascara 👀 - Kelebihan mascara: ✅Memanjangkan bulu mata ✅Melebatkan bulu mata (ada fiber) ✅Senang untuk ditanggalkan (gunakan air sahaja) ✅No more panda eyes - Harga : RM59.00 FREE GIFT WITH EVERY PURCHASE WITH #teamakyra Whatsapp +60182817284 for more detail yaa 🔥
. wawa lip treatment dgn chocolate flavour with green tea extract,argan oil,vitamin E ,& shea butter sgt bagus utk merawat bibir anda . . . 💋sesuai utk bibir merekah , menggelupas & kering 💋sesuai utk bibir gelap/perokok 💋bibir pink naturally. 💋sesuai utk lelaki & perempuan 💋boleh di jadikan blusher . pipi pink natural 💋with SPF 15 ,melindungi bibir dari sinaran UV. . #wawacosmetics #sayajualcosmetics #cosmeticmalaysia #wawazainalkosmetik #wawacosmetics #wawazainalaerilzafrel #wawalipmatte #wawaserum #wawaliptreatment #malaysiaproduk #wawaliptreatmentbywawazainal #bibirgelap #bibirmerekah #bibirkering #bibirkorea #isellwawacosmetic #mekapmalaysia #kkmapproved #muamalaysia #produkartismalaysia #greentea #wawazainal
. wawa lip treatment dgn chocolate flavour with green tea extract,argan oil,vitamin E ,& shea butter sgt bagus utk merawat bibir anda . . . 💋sesuai utk bibir merekah , menggelupas & kering 💋sesuai utk bibir gelap/perokok 💋bibir pink naturally. 💋sesuai utk lelaki & perempuan 💋boleh di jadikan blusher . pipi pink natural 💋with SPF 15 ,melindungi bibir dari sinaran UV. . #wawacosmetics #sayajualcosmetics #cosmeticmalaysia #wawazainalkosmetik #wawacosmetics #wawazainalaerilzafrel #wawalipmatte #wawaserum #wawaliptreatment #malaysiaproduk #wawaliptreatmentbywawazainal #bibirgelap #bibirmerekah #bibirkering #bibirkorea #isellwawacosmetic #mekapmalaysia #kkmapproved #muamalaysia #produkartismalaysia #greentea #wawazainal
Melentik lentik dengan Wawa 3D Mascara 👀 - Kelebihan mascara: ✅Memanjangkan bulu mata ✅Melebatkan bulu mata (ada fiber) ✅Senang untuk ditanggalkan (gunakan air sahaja) ✅No more panda eyes - Harga : RM59.00 FREE GIFT WITH EVERY PURCHASE WITH #teamakyra Whatsapp +60182817284 for more detail yaa 🔥
Kenapa kena cuba WAWA LIPMATTE: . 💋 mengandungi vitamin A , C & E serta Mineral yg mnjadikan bibir lebih MUNGIL , FRESH & PINK naturally.selepas cuci pun still maintain segar! 💋 lipmatte yg teramat ringan seperti tk memakai lipstik! 💋 cepat kering 💋 bau yang wangi 💋 11 code warna yg mnggoda lagi mempersona 💋 tahan lama!!! 💋 melembapkan bibir 💋 merawat bibir kering , menggelupas , pecah 💋 mengandungi bahan yg merawat & memelihara bibir seperti vitamin A , C , E & argan oil!! 💋 harga serendah RM 45 untuk kualiti setanding brand international! 💋 makan pun lipmatte tak tanggal . Whatsapp utk order atau ada sebarang pertanyaan 👉🏻 01126308868 atau tekan shj link di bio . #wawacosmetics #sayajualcosmetics #cosmeticmalaysia #wawazainalkosmetik #dropshipmalaysianeeded #wawazainalaerilzafrel #wawalipmatte #wawaserum #teamakyra #malaysiaproduk #masterstokiswawacosmetic #stokiswawacosmeticselangor #codpontian #benut #pekannenas #isellmalaysia #isellwawacosmetic #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #kkmapproved #muamalaysia #produkartismalaysia #sayajualwawakosmetik #wawazainal
Attention !!! Are you searching for the best Cleanser for your skin ? Here i show you how this cleanser work for your health skin 🤗 This unique foam cleanser is a must try for oily, combination, or acne-prone skin. The start ingredient in this cleanser is fermented green tea extract, which brightens, calms, and hydrates skin. The gentle foam effectively removes impurities such as makeup,sweat and dirt from the skin without stripping your skin's natural oils. Lightweight and hydrating, this is the perfect water-based cleanser to use in your double-cleansing routine.
WAWA SERUM FOUNDATION • 20 ML • RM59.00 Kini terdapat dalam tiga warna pilihan: 🔰Light : Kulit Cerah 🔰Natural : Kuning Langsat 🔰Medium : Sawo Matang Antara kelebihan Wawa Serum Foundation: 🔰texture matte 🔰tahan sehingga 12 jam 🔰mempunyai spf 30 🔰mengandungi vit e, argireline, pearl powder, honey bee venom, marula oil untuk merawat kulit sambil mekap 🔰menganjalkan kulit kan mengurangkan kedutan pada wajah 🔰membantu mengurangkan keradangan dan inflamasi pada kulit 🔰mengatasi masalah kulit jeragat & berjerawat How to order: Whatsapp +60182817284 or click the link on my bio ✌
Antara kandungan Facial Mist (Setting Spray) #WawaCosmeticsHq ialah Acetyl glucosamine . . 🌼 terbuat daripada hyaluronic acid 🌼 penting sebagai anti penuaan 🌼 terdiri daripada amino asid yang penting untuk membina sel kulit yang baru 🌼 boleh mencerahkan wajah yang kusam 🌼 sekatakan tona kulit 🌼 mengurangkan hiperpigmentasi 🌼 mempercepatkan proses pemulihan parut jerawat 🌼 melambatkan proses kedutan . . Berminat boleh click di bio 📲 #wawacosmetics #sayajualcosmetics #cosmeticmalaysia #wawazainalkosmetik #agentmalaysianeeded #dropshipmalaysianeeded #wawazainalaerilzafrel #wawalipmatte #wawaserum #selangor #malaysiaproduk #masterstokiswawacosmetic #stokiswawacosmeticselangor #subangjaya #kedah #sabah #isellmalaysia #isellwawacosmetic #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #kkmapproved #muamalaysia #muaselangor #produkartismalaysia #sayajualwawakosmetik #teamAkyra
. Antara kandungan Facial Mist (Setting Spray) #WawaCosmeticsHq ialah Acetyl glucosamine . . 🌼 terbuat daripada hyaluronic acid 🌼 penting sebagai anti penuaan 🌼 terdiri daripada amino asid yang penting untuk membina sel kulit yang baru 🌼 boleh mencerahkan wajah yang kusam 🌼 sekatakan tona kulit 🌼 mengurangkan hiperpigmentasi 🌼 mempercepatkan proses pemulihan parut jerawat 🌼 melambatkan proses kedutan . . Berminat boleh click di bio 📲 #wawacosmetics #sayajualcosmetics #cosmeticmalaysia #wawazainalkosmetik #agentmalaysianeeded #dropshipmalaysianeeded #wawazainalaerilzafrel #wawalipmatte #wawaserum #selangor #malaysiaproduk #masterstokiswawacosmetic #stokiswawacosmeticselangor #subangjaya #kedah #sabah #isellmalaysia #isellwawacosmetic #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #kkmapproved #muamalaysia #muaselangor #produkartismalaysia #sayajualwawakosmetik #teamAkyra
Melentik lentik dengan Wawa 3D Mascara 👀 - Kelebihan mascara: ✅Memanjangkan bulu mata ✅Melebatkan bulu mata (ada fiber) ✅Senang untuk ditanggalkan (gunakan air sahaja) ✅No more panda eyes - Harga : RM59.00 FREE GIFT WITH EVERY PURCHASE WITH #teamSyaEmpire Whatsapp +601137853563 for more detail yaa 🔥
Terima kasih yg mencuba serum produk Wawa Zainal kosmetik 🤗🤗🤗..Yg belum Cuba...Mai lah WhatsApp Nafa CT...019-3534119🤗🤗..Tak Rugi mencuba...Tak Cuba Tak tahu..🤗🤗🤗 Pengalaman mencuba itu berharga🤗 WAWA SKIN BOOSTER 🤩 Intensive Brightening Serum ✨ . . ⭐️ Anti penuaan ⭐️Melembabkan kulit ⭐️Mencerahkan kulit seawal seminggu ⭐️Memudarkan jeragat & parut jerawat ⭐️Memulihkan sunburn & menyekatakan tona kulit ⭐️ Memperbaiki sel kulit mati ⭐️ Mengecutkan jerawat seawal 3 hari . . ‼️Sesuai untuk lelaki dan wanita‼️ ‼️Sesuai untuk semua jenis kulit ‼️ ‼️100% safe & proven ‼️ . . 👄 RM59 👄 SM 8 👄 SS 12 #Alhamdulillah #sayajualonline #sayajualsayapakai #sayacod #sayapos #wawacosmetics #sayajualcosmetic #wawazainalaerilzafrel #wawalipmatte #wawaserum #kuantan #malaysiaproduk #masterstokiswawacosmetic #stokiswawacosmeticselangor #subangjaya #kedah #sabah #pahang #isellwawacosmetic #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #kkmapproved #muamalaysia #muaselangor #produkartismalaysia #sayajualwawakosmetik #wawazainal
WOW!! Bulu mata lentik seawal 1 min😍 . Wawa 3D Eyelash Extension Mascara bukan shj melentikkan malah mampu melebatkan bulu mata syg2 smeua😍 Kerana kandungannya seperti extract timun, beeswax dan minyak jojoba!! Nak cuci pun mudah uollss😍😍😍 . Jom dapatkan segera hanya RM 59 shj quality setanding international. Tak percaya? Haaa cuba dulu , confirm puas hati. . Jom whatsapp hakak 01126308868 sekarang!!!!! . #wawacosmetics #sayajualcosmetics #cosmeticmalaysia #wawazainalkosmetik #agentmalaysianeeded #dropshipmalaysianeeded #wawazainalaerilzafrel #wawalipmatte #wawaserum #johor #malaysiaproduk #authorisedagent #teamakyra #codavailable #pontian #pekannenas #benut #isellmalaysia #isellwawacosmetic #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #kkmapproved #muamalaysia #muajohor #produkartismalaysia #sayajualwawakosmetik #wawazainal
WOW!! Bulu mata lentik seawal 1 min😍 . Wawa 3D Eyelash Extension Mascara bukan shj melentikkan malah mampu melebatkan bulu mata syg2 smeua😍 Kerana kandungannya seperti extract timun, beeswax dan minyak jojoba!! Nak cuci pun mudah uollss😍😍😍 . Jom dapatkan segera hanya RM 59 shj quality setanding international. Tak percaya? Haaa cuba dulu , confirm puas hati. . Jom whatsapp hakak 01126308868 sekarang!!!!! . #wawacosmetics #sayajualcosmetics #cosmeticmalaysia #wawazainalkosmetik #agentmalaysianeeded #dropshipmalaysianeeded #wawazainalaerilzafrel #wawalipmatte #wawaserum #johor #malaysiaproduk #authorisedagent #teamakyra #codavailable #pontian #pekannenas #benut #isellmalaysia #isellwawacosmetic #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #kkmapproved #muamalaysia #muajohor #produkartismalaysia #sayajualwawakosmetik #wawazainal
WOW!! Bulu mata lentik seawal 1 min😍 . Wawa 3D Eyelash Extension Mascara bukan shj melentikkan malah mampu melebatkan bulu mata syg2 smeua😍 Kerana kandungannya seperti extract timun, beeswax dan minyak jojoba!! Nak cuci pun mudah uollss😍😍😍 . Jom dapatkan segera hanya RM 59 shj quality setanding international. Tak percaya? Haaa cuba dulu , confirm puas hati. . Jom whatsapp hakak 01126308868 sekarang!!!!! . #wawacosmetics #sayajualcosmetics #cosmeticmalaysia #wawazainalkosmetik #agentmalaysianeeded #dropshipmalaysianeeded #wawazainalaerilzafrel #wawalipmatte #wawaserum #johor #malaysiaproduk #authorisedagent #teamakyra #codavailable #pontian #pekannenas #benut #isellmalaysia #isellwawacosmetic #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #kkmapproved #muamalaysia #muajohor #produkartismalaysia #sayajualwawakosmetik #wawazainal
wawa lip treatment dgn chocolate flavour with green tea extract,argan oil,vitamin E ,& shea butter sgt bagus utk merawat bibir anda. . 💋sesuai utk bibir merekah , menggelupas & kering 💋sesuai utk bibir gelap/perokok 💋bibir pink naturally 💋sesuai utk lelaki & perempuan 💋boleh di jadikan blusher . pipi pink natural 💋with SPF 15 ,melindungi bibir dari sinaran UV . Whatsapp 019 2917 518 . Tak percaya? Kena cuba laaaaaa 😌 . #wawacosmetics #sayajualcosmetics #cosmeticmalaysia #wawazainalkosmetik #agentmalaysianeeded #dropshipmalaysianeeded #wawazainalaerilzafrel #wawalipmatte #wawaserum #selangor #malaysiaproduk #masterstokiswawacosmetic #stokiswawacosmeticselangor #subangjaya #kedah #sabah #isellmalaysia #isellwawacosmetic #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #kkmapproved #muamalaysia #muaselangor #produkartismalaysia #sayajualwawakosmetik #wawazainalkosmetik
WAWA LIPMATTE by WAWA ZAINAL 💄 . . 💋Diformulasi daripada Korea, berkualiti tinggi dan kilang bertaraf GMP . . 💋 Mengandungi vitamin A, B & C serta mineral yang mampu membuat bibir anda mungil, segar dan menawan . . 💋Mengandungi argan oil dan shea butter yang mampu merawat bibir kering, menggelupas dan pecah . . 💋Tekstur ringan dan tahan lama . . 💋Smudge-proof dan water-proof . . 💰RM45 | 2 for RM80 . 🚚 RM8 (SM)/ RM12 (SS) . . 📲 +6011-1222 7960 📲 +6011-1222 7960 📲 +6011-1222 7960 . . #wawacosmetics #sayajualcosmetics #cosmeticmalaysia #wawazainalcosmetics #wawazainalkosmetik #wawazainalaerilzafrel #wawalipmatte #wawaserum #malaysiaproduk #isellmalaysia #isellwawacosmetic #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #kkmapproved #muamalaysia #muaselangor #produkartismalaysia #sayajualwawakosmetik #wawazainal
WAWA SKIN BOOSTER Intensive Brightening Serum ✨ . . ⭐️ Anti penuaan ⭐️Melembabkan kulit ⭐️Mencerahkan kulit seawal seminggu ⭐️Memudarkan jeragat & parut jerawat ⭐️Memulihkan sunburn & menyekatakan tona kulit ⭐️ Memperbaiki sel kulit mati ⭐️ Mengecutkan jerawat seawal 3 hari . . ‼️Sesuai untuk lelaki dan wanita‼️ ‼️Sesuai untuk semua jenis kulit ‼️ ‼️100% safe & proven ‼️ . . 💰RM69 . 🚚 RM8 (SM)/ RM12 (SS) . . 📲 +6011-1222 7960 📲 +6011-1222 7960 📲 +6011-1222 7960 . . #wawacosmetics #sayajualcosmetics #cosmeticmalaysia #wawazainalcosmetics #wawazainalkosmetik #wawazainalaerilzafrel #wawalipmatte #wawaserum #malaysiaproduk #isellmalaysia #isellwawacosmetic #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #kkmapproved #muamalaysia #muaselangor #produkartismalaysia #sayajualwawakosmetik #wawazainal
Stok dah sampai 🤗...jom order 🤗 019-3534119...🤗 Kegunaannya seperti di bawa 👇👇👇 ❤️ Makep remover Dan facial wajah ❤️ Melembabkan wajah ❤️ Menghilangkan kotoran Dan minyak pada wajah ❤️ Menjadikan kulit lembut Dan sihat 👄 Harga RM 49 👄 SM RM 8 👄 SS RM 12 #alhamdulillah #sayajualcosmetics #cosmeticmalaysia #wawazainalkosmetik #kelantan #pahang #wawazainalaerilzafrel #wawalipmatte #wawaserum #followme #malaysiaproduk #masterstokiswawacosmetic #stokiswawacosmeticselangor #subangjaya #kedah #sabah #isellmalaysia #isellwawacosmetic #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #kkmapproved #muamalaysia #muaselangor #produkartismalaysia #sayajualwawakosmetik #wawazainal
Kenapa kena cuba lipmatte by Wawa Zainal : . 💋 mengandungi vitamin A , B & C serta Mineral yg mnjadikan bibir lebih MUNGIL , FRESH & PINK naturally.selepas cuci pun still maintain segar! 💋 lipmatte yg teramat ringan seperti tk memakai lipstik! 💋 cepat kering 💋 bau yang wangi 💋 10 code warna yg mnggoda lagi mempersona 💋 tahan lama!!! 💋 melembapkan bibir 💋 merawat bibir kering , menggelupas , pecah 💋 mengandungi bahan yg merawat & memelihara bibir seperti vitamin A , C , E & argan oil!! 💋 harga serendah RM 45 untuk kualiti setanding brand international! 💋 makan pun lipmatte tak tanggal . . #wawacosmetics #sayajualcosmetics #cosmeticmalaysia #wawazainalkosmetik #agentmalaysianeeded #dropshipmalaysianeeded #wawazainalaerilzafrel #wawalipmatte #wawaserum #selangor #malaysiaproduk #masterstokiswawacosmetic #stokiswawacosmeticselangor #subangjaya #kedah #sabah #isellmalaysia #isellwawacosmetic #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #kkmapproved #muamalaysia #muaselangor #produkartismalaysia #sayajualwawakosmetik #wawazainal
Kenapa kena cuba lipmatte by Wawa Zainal : . 💋 mengandungi vitamin A , B & C serta Mineral yg mnjadikan bibir lebih MUNGIL , FRESH & PINK naturally.selepas cuci pun still maintain segar! 💋 lipmatte yg teramat ringan seperti tk memakai lipstik! 💋 cepat kering 💋 bau yang wangi 💋 10 code warna yg mnggoda lagi mempersona 💋 tahan lama!!! 💋 melembapkan bibir 💋 merawat bibir kering , menggelupas , pecah 💋 mengandungi bahan yg merawat & memelihara bibir seperti vitamin A , C , E & argan oil!! 💋 harga serendah RM 45 untuk kualiti setanding brand international! 💋 makan pun lipmatte tak tanggal . . #wawacosmetics #sayajualcosmetics #cosmeticmalaysia #wawazainalkosmetik #agentmalaysianeeded #dropshipmalaysianeeded #wawazainalaerilzafrel #wawalipmatte #wawaserum #selangor #malaysiaproduk #masterstokiswawacosmetic #stokiswawacosmeticselangor #subangjaya #kedah #sabah #isellmalaysia #isellwawacosmetic #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #kkmapproved #muamalaysia #muaselangor #produkartismalaysia #sayajualwawakosmetik #wawazainal
Jom sarapan pagi... Lipstik di Bibir dah merah dah Ni....yang dah beli Lipstik Wawa kosmetik tu jgn risau... Lipstik Ni Tak akan cepat tanggal...Dan yg penting gunakan lip treatment dulu sblm Pakai ye "KALAU" Bibir terlalu Kering...pecah Dan mengelupas supaya Bibir anda selesa🤗🤗🤗.... Berminat nak Cuba blh WhatsApp Nafa CT 019-3534119 Harga 👄 Lipstik RM 45 👄 Lip Treatment RM 49 👄 SM RM 8 👄 SS RM 12 #sayajualonline #sayacod #sayapos #wawacosmetics #wawazainalkosmetik #kuantan #kelantan #wawazainalaerilzafrel #wawalipmatte #wawaserum #terengganu #malaysiaproduk #masterstokiswawacosmetic #stokiswawacosmeticselangor #subangjaya #kedah #sabah #isellmalaysia #isellwawacosmetic #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #kkmapproved #muamalaysia #muaselangor #produkartismalaysia #sayajualwawakosmetik #wawazainal
APA YG BEST SGT PASAL LIPMATTE CRUSH? 💋 Light Weight / Rasa Ringan - Walaupon matte tapi tesktur Crush lipmatte mmg very light 💋 Warna yg Sangat Pigmented. Warna & tekstur yang pekat, hanya sekali calit dh nampak cantik 💋Tahan Lama - Tahan sehingga 8 jam 💋 Wudhu Friendly - Hanya perlu cuci guna Wet tissue sahaja 💋 Tak Mengeringkan Bibir - Ada kandungan argan oil yg boleh merawat bibir hitam n kering 💋 With Vitamin E & Shea Butter - berfungsi ibarat lip care utk melembapkan & merawat bibir yang kering atau bibir gelap! 💋 Makan-proof/Water-proof/Kiss-proof! 💋 Lebih 10 colour yg menggoda 💋 Bau sedap macam nak makan . . . ONLY RM45.00 *FREE GIFT WITH EVERY PURCHASE* ONLY WITH @akyra.my . . Dm NOW TO ORDER YOURS! #wawacosmetics #sayajualcosmetics #cosmeticmalaysia #wawazainalkosmetik #agentmalaysianeeded #dropshipmalaysianeeded #wawazainalaerilzafrel #wawalipmatte #wawaserum #selangor #malaysiaproduk #masterstokiswawacosmetic #stokiswawacosmeticselangor #subangjaya #kedah #sabah #isellmalaysia #isellwawacosmetic #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #kkmapproved #muamalaysia #muaselangor #produkartismalaysia #sayajualwawakosmetik #wawazainal
APA YG BEST SGT PASAL LIPMATTE CRUSH? 💋 Light Weight / Rasa Ringan - Walaupon matte tapi tesktur Crush lipmatte mmg very light 💋 Warna yg Sangat Pigmented. Warna & tekstur yang pekat, hanya sekali calit dh nampak cantik 💋Tahan Lama - Tahan sehingga 8 jam 💋 Wudhu Friendly - Hanya perlu cuci guna Wet tissue sahaja 💋 Tak Mengeringkan Bibir - Ada kandungan argan oil yg boleh merawat bibir hitam n kering 💋 With Vitamin E & Shea Butter - berfungsi ibarat lip care utk melembapkan & merawat bibir yang kering atau bibir gelap! 💋 Makan-proof/Water-proof/Kiss-proof! 💋 Lebih 10 colour yg menggoda 💋 Bau sedap macam nak makan . . . ONLY RM45.00 *FREE GIFT WITH EVERY PURCHASE* ONLY WITH @akyra.my . . Dm NOW TO ORDER YOURS! #wawacosmetics #sayajualcosmetics #cosmeticmalaysia #wawazainalkosmetik #agentmalaysianeeded #dropshipmalaysianeeded #wawazainalaerilzafrel #wawalipmatte #wawaserum #selangor #malaysiaproduk #masterstokiswawacosmetic #stokiswawacosmeticselangor #subangjaya #kedah #sabah #isellmalaysia #isellwawacosmetic #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #kkmapproved #muamalaysia #muaselangor #produkartismalaysia #sayajualwawakosmetik #wawazainal
APA YG BEST SGT PASAL LIPMATTE CRUSH? 💋 Light Weight / Rasa Ringan - Walaupon matte tapi tesktur Crush lipmatte mmg very light 💋 Warna yg Sangat Pigmented. Warna & tekstur yang pekat, hanya sekali calit dh nampak cantik 💋Tahan Lama - Tahan sehingga 8 jam 💋 Wudhu Friendly - Hanya perlu cuci guna Wet tissue sahaja 💋 Tak Mengeringkan Bibir - Ada kandungan argan oil yg boleh merawat bibir hitam n kering 💋 With Vitamin E & Shea Butter - berfungsi ibarat lip care utk melembapkan & merawat bibir yang kering atau bibir gelap! 💋 Makan-proof/Water-proof/Kiss-proof! 💋 Lebih 10 colour yg menggoda 💋 Bau sedap macam nak makan . . . ONLY RM45.00 *FREE GIFT WITH EVERY PURCHASE* ONLY WITH @akyra.my . . Dm NOW TO ORDER YOURS! #wawacosmetics #sayajualcosmetics #cosmeticmalaysia #wawazainalkosmetik #agentmalaysianeeded #dropshipmalaysianeeded #wawazainalaerilzafrel #wawalipmatte #wawaserum #selangor #malaysiaproduk #masterstokiswawacosmetic #stokiswawacosmeticselangor #subangjaya #kedah #sabah #isellmalaysia #isellwawacosmetic #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #kkmapproved #muamalaysia #muaselangor #produkartismalaysia #sayajualwawakosmetik #wawazainal
APA YG BEST SGT PASAL LIPMATTE CRUSH? 💋 Light Weight / Rasa Ringan - Walaupon matte tapi tesktur Crush lipmatte mmg very light 💋 Warna yg Sangat Pigmented. Warna & tekstur yang pekat, hanya sekali calit dh nampak cantik 💋Tahan Lama - Tahan sehingga 8 jam 💋 Wudhu Friendly - Hanya perlu cuci guna Wet tissue sahaja 💋 Tak Mengeringkan Bibir - Ada kandungan argan oil yg boleh merawat bibir hitam n kering 💋 With Vitamin E & Shea Butter - berfungsi ibarat lip care utk melembapkan & merawat bibir yang kering atau bibir gelap! 💋 Makan-proof/Water-proof/Kiss-proof! 💋 Lebih 10 colour yg menggoda 💋 Bau sedap macam nak makan . . . ONLY RM45.00 *FREE GIFT WITH EVERY PURCHASE* ONLY WITH @akyra.my . . Dm NOW TO ORDER YOURS! #wawacosmetics #sayajualcosmetics #cosmeticmalaysia #wawazainalkosmetik #agentmalaysianeeded #dropshipmalaysianeeded #wawazainalaerilzafrel #wawalipmatte #wawaserum #selangor #malaysiaproduk #masterstokiswawacosmetic #stokiswawacosmeticselangor #subangjaya #kedah #sabah #isellmalaysia #isellwawacosmetic #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #kkmapproved #muamalaysia #muaselangor #produkartismalaysia #sayajualwawakosmetik #wawazainal
APA YG BEST SGT PASAL LIPMATTE CRUSH? 💋 Light Weight / Rasa Ringan - Walaupon matte tapi tesktur Crush lipmatte mmg very light 💋 Warna yg Sangat Pigmented. Warna & tekstur yang pekat, hanya sekali calit dh nampak cantik 💋Tahan Lama - Tahan sehingga 8 jam 💋 Wudhu Friendly - Hanya perlu cuci guna Wet tissue sahaja 💋 Tak Mengeringkan Bibir - Ada kandungan argan oil yg boleh merawat bibir hitam n kering 💋 With Vitamin E & Shea Butter - berfungsi ibarat lip care utk melembapkan & merawat bibir yang kering atau bibir gelap! 💋 Makan-proof/Water-proof/Kiss-proof! 💋 Lebih 10 colour yg menggoda 💋 Bau sedap macam nak makan . . . ONLY RM45.00 *FREE GIFT WITH EVERY PURCHASE* ONLY WITH @akyra.my . . Dm NOW TO ORDER YOURS! #wawacosmetics #sayajualcosmetics #cosmeticmalaysia #wawazainalkosmetik #agentmalaysianeeded #dropshipmalaysianeeded #wawazainalaerilzafrel #wawalipmatte #wawaserum #selangor #malaysiaproduk #masterstokiswawacosmetic #stokiswawacosmeticselangor #subangjaya #kedah #sabah #isellmalaysia #isellwawacosmetic #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #kkmapproved #muamalaysia #muaselangor #produkartismalaysia #sayajualwawakosmetik #wawazainal
APA YG BEST SGT PASAL LIPMATTE CRUSH? 💋 Light Weight / Rasa Ringan - Walaupon matte tapi tesktur Crush lipmatte mmg very light 💋 Warna yg Sangat Pigmented. Warna & tekstur yang pekat, hanya sekali calit dh nampak cantik 💋Tahan Lama - Tahan sehingga 8 jam 💋 Wudhu Friendly - Hanya perlu cuci guna Wet tissue sahaja 💋 Tak Mengeringkan Bibir - Ada kandungan argan oil yg boleh merawat bibir hitam n kering 💋 With Vitamin E & Shea Butter - berfungsi ibarat lip care utk melembapkan & merawat bibir yang kering atau bibir gelap! 💋 Makan-proof/Water-proof/Kiss-proof! 💋 Lebih 10 colour yg menggoda 💋 Bau sedap macam nak makan . . . ONLY RM45.00 *FREE GIFT WITH EVERY PURCHASE* ONLY WITH @akyra.my . . Dm NOW TO ORDER YOURS! #wawacosmetics #sayajualcosmetics #cosmeticmalaysia #wawazainalkosmetik #agentmalaysianeeded #dropshipmalaysianeeded #wawazainalaerilzafrel #wawalipmatte #wawaserum #selangor #malaysiaproduk #masterstokiswawacosmetic #stokiswawacosmeticselangor #subangjaya #kedah #sabah #isellmalaysia #isellwawacosmetic #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #kkmapproved #muamalaysia #muaselangor #produkartismalaysia #sayajualwawakosmetik #wawazainal
APA YG BEST SGT PASAL LIPMATTE CRUSH? 💋 Light Weight / Rasa Ringan - Walaupon matte tapi tesktur Crush lipmatte mmg very light 💋 Warna yg Sangat Pigmented. Warna & tekstur yang pekat, hanya sekali calit dh nampak cantik 💋Tahan Lama - Tahan sehingga 8 jam 💋 Wudhu Friendly - Hanya perlu cuci guna Wet tissue sahaja 💋 Tak Mengeringkan Bibir - Ada kandungan argan oil yg boleh merawat bibir hitam n kering 💋 With Vitamin E & Shea Butter - berfungsi ibarat lip care utk melembapkan & merawat bibir yang kering atau bibir gelap! 💋 Makan-proof/Water-proof/Kiss-proof! 💋 Lebih 10 colour yg menggoda 💋 Bau sedap macam nak makan . . . ONLY RM45.00 *FREE GIFT WITH EVERY PURCHASE* ONLY WITH @akyra.my . . Dm NOW TO ORDER YOURS! #wawacosmetics #sayajualcosmetics #cosmeticmalaysia #wawazainalkosmetik #agentmalaysianeeded #dropshipmalaysianeeded #wawazainalaerilzafrel #wawalipmatte #wawaserum #selangor #malaysiaproduk #masterstokiswawacosmetic #stokiswawacosmeticselangor #subangjaya #kedah #sabah #isellmalaysia #isellwawacosmetic #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #kkmapproved #muamalaysia #muaselangor #produkartismalaysia #sayajualwawakosmetik #wawazainal
APA YG BEST SGT PASAL LIPMATTE CRUSH? 💋 Light Weight / Rasa Ringan - Walaupon matte tapi tesktur Crush lipmatte mmg very light 💋 Warna yg Sangat Pigmented. Warna & tekstur yang pekat, hanya sekali calit dh nampak cantik 💋Tahan Lama - Tahan sehingga 8 jam 💋 Wudhu Friendly - Hanya perlu cuci guna Wet tissue sahaja 💋 Tak Mengeringkan Bibir - Ada kandungan argan oil yg boleh merawat bibir hitam n kering 💋 With Vitamin E & Shea Butter - berfungsi ibarat lip care utk melembapkan & merawat bibir yang kering atau bibir gelap! 💋 Makan-proof/Water-proof/Kiss-proof! 💋 Lebih 10 colour yg menggoda 💋 Bau sedap macam nak makan . . . ONLY RM45.00 *FREE GIFT WITH EVERY PURCHASE* ONLY WITH @akyra.my . . Dm NOW TO ORDER YOURS! #wawacosmetics #sayajualcosmetics #cosmeticmalaysia #wawazainalkosmetik #agentmalaysianeeded #dropshipmalaysianeeded #wawazainalaerilzafrel #wawalipmatte #wawaserum #selangor #malaysiaproduk #masterstokiswawacosmetic #stokiswawacosmeticselangor #subangjaya #kedah #sabah #isellmalaysia #isellwawacosmetic #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #kkmapproved #muamalaysia #muaselangor #produkartismalaysia #sayajualwawakosmetik #wawazainal
APA YG BEST SGT PASAL LIPMATTE CRUSH? 💋 Light Weight / Rasa Ringan - Walaupon matte tapi tesktur Crush lipmatte mmg very light 💋 Warna yg Sangat Pigmented. Warna & tekstur yang pekat, hanya sekali calit dh nampak cantik 💋Tahan Lama - Tahan sehingga 8 jam 💋 Wudhu Friendly - Hanya perlu cuci guna Wet tissue sahaja 💋 Tak Mengeringkan Bibir - Ada kandungan argan oil yg boleh merawat bibir hitam n kering 💋 With Vitamin E & Shea Butter - berfungsi ibarat lip care utk melembapkan & merawat bibir yang kering atau bibir gelap! 💋 Makan-proof/Water-proof/Kiss-proof! 💋 Lebih 10 colour yg menggoda 💋 Bau sedap macam nak makan . . . ONLY RM45.00 *FREE GIFT WITH EVERY PURCHASE* ONLY WITH @akyra.my . . Dm NOW TO ORDER YOURS! #wawacosmetics #sayajualcosmetics #cosmeticmalaysia #wawazainalkosmetik #agentmalaysianeeded #dropshipmalaysianeeded #wawazainalaerilzafrel #wawalipmatte #wawaserum #selangor #malaysiaproduk #masterstokiswawacosmetic #stokiswawacosmeticselangor #subangjaya #kedah #sabah #isellmalaysia #isellwawacosmetic #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #kkmapproved #muamalaysia #muaselangor #produkartismalaysia #sayajualwawakosmetik #wawazainal
"Selepas seminggu pakai serum, muka lebih CERAH, pori semakin TERTUTUP, jeragat pun makin HILANG" 😱😱😱😱 . GILA! Bukan overclaim, Tapi ni FAKTA!!! Syoknyaa dapat kulit mulus dan bersih! . Cuma RM59.00 untuk 15ml & TAHAN 1 hingga 2 BULAN mengikut pemakaian ✅KKM NOT180801815K ✅Mempunyai sijil halal ✅Lab test dah clear dari bahan terlarang! ✅tanpa hydroquinone dan mercury! #wawacosmetics #sayajualcosmetics #cosmeticmalaysia #wawazainalkosmetik #agentmalaysianeeded #dropshipmalaysianeeded #wawazainalaerilzafrel #wawalipmatte #wawaserum #selangor #malaysiaproduk #masterstokiswawacosmetic #stokiswawacosmeticselangor #subangjaya #kedah #sabah #lawakhambar #isellwawacosmetic #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #kkmapproved #muamalaysia #followemalaysia #produkartismalaysia #sayajualwawakosmetik #wawazainal .
Hi semua...sabtu Ni Nafa CT PE pandama 2... pandamaran Dan Teluk gong Klang...siapa2 yg nak selit order serum Booster by Wawa zainal Ni blh WhatsApp terus nombor nafa 019-3534119... Penghantaran F.O.C...😍 jumpa di Sana🤗🤗 WAWA SKIN BOOSTER 🤩 Intensive Brightening Serum ✨ . . ⭐️ Anti penuaan ⭐️Melembabkan kulit ⭐️Mencerahkan kulit seawal seminggu ⭐️Memudarkan jeragat & parut jerawat ⭐️Memulihkan sunburn & menyekatakan tona kulit ⭐️ Memperbaiki sel kulit mati ⭐️ Mengecutkan jerawat seawal 3 hari . . ‼️Sesuai untuk lelaki dan wanita‼️ ‼️Sesuai untuk semua jenis kulit ‼️ ‼️100% safe & proven ‼️ . . 💰RM59 #sayajualsayapakai #sayajualonline #sayacod #sayapos #wawacosmetics #cosmeticmalaysia #wawazainalkosmetik #wawazainalaerilzafrel #wawalipmatte #wawaserum #malaysiaproduk #masterstokiswawacosmetic #stokiswawacosmeticselangor #telukgongklang #pandama2 #pandamaran #isellwawacosmetic #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #kkmapproved #muamalaysia #produkartismalaysia #sayajualwawakosmetik #wawazainal
COMPACT POWDER #wawacosmetics 😍 . ❇️ 2 SHADES (LIGHT & NATURAL) ❇️ TWO WAY CAKE (boleh basahkan sponge dan hasilnya lebih cantik dan smooth) ❇️ Sesuai utk semua jenis kulit muka ❇️ TIDAK CAKEY/MEREKAH bila pakai lama ❇️ Buatkan hasil make up lebih lembab dan cantik ❇️ Tak keringkan kulit muka ❇️ Tona kulit nampak lebih cerah dan sekata ❇️ Mudah dipakai (jimat masa) . . 💰 RM49/pc 🚚 RM8(SM) / RM12(SS) . . #wawacosmetics #sayajualcosmetics #cosmeticmalaysia #wawazainalcosmetics #wawazainalkosmetik #wawazainalaerilzafrel #wawalipmatte #wawacompactpowder #wawaserum #malaysiaproduk #isellmalaysia #isellwawacosmetic #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #kkmapproved #muamalaysia #muaselangor #produkartismalaysia #sayajualwawakosmetik #wawazainal
Hi guysss stok maskara da sampai.....maskara 3D Wawa kosmetik dah bertukar wajah...warna gold2 gitu...Siapa yg minat maskara Ni jgn lupa temu janji Kita ye...yg lain nak Cuba blh whatsapp terus nombor Nafa Ct 019-3534119 Kebaikan Masakara 3D 👄 Melebatkan bulu mata 👄 Melentikan bulu mata 👄 memandangkan bulu mata 👄 No more mata panda 🤗 💖 Harga RM 59 💖 SM RM 8 💖 SS RM 12 #sayajualsayapakai #sayajualonline #sayacod #sayapos #wawacosmetics #cosmeticmalaysia #wawazainalkosmetik #wawazainalaerilzafrel #wawalipmatte #wawaserum #malaysiaproduk #masterstokiswawacosmetic #stokiswawacosmeticselangor #kedah #sabah #kuantan #isellwawacosmetic #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #kkmapproved #muamalaysia #produkartismalaysia #sayajualwawakosmetik #wawazainal
WAWA COSMETICS FACE MIST GREEN TEA . . ✅Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering ✅Effect Glowing serta merta ✅Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH ✅Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray ) ✅Boleh dijadikan makeup based ✅Mengandungi zat mineral . ✅Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif ✅Membantu mengecutkan jerawat pada muka ✅Sesuai utk lelaki dan perempuan ✅Boleh digunakan bila2 masa . . #wawacosmetics #sayajualcosmetics #cosmeticmalaysia #wawazainalcosmetics #wawazainalkosmetik #wawazainalaerilzafrel #wawalipmatte #wawaserum #WawaLipTreatment #wawafacemist #malaysiaproduk #isellmalaysia #isellwawacosmetic #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #kkmapproved #muamalaysia #muaselangor #produkartismalaysia #sayajualwawakosmetik #wawazainal
Sakit kepala kerana masalah kulit, parut jerawat banyak? Ada jerawat baru naik? Banyaknya benda kena pikir! 😢 . Tak perlu panadol, dapatkan Wawa Foundation, terus hilang semua masalah!😍 . Merawat sambil cantik! 😎✨ . Anda rasa saya ada masa untuk masalah kulit? Sekarang tidak lagi dengan adanya Wawa Serum Foundation! 😍 . Nak superpower? Grab sekali dengan Wawa Serum! Meletupps lah uolls lepas ni 😳💖 . Sapa nak? Whatsapp sekarang! 😘
next page →