#islamiccalligraphy

111,195 posts

Loading...
Would you prefer to see these Prophetic Sandalas mounted onto a small plaque, on the fridge as a magnet, or as a pushpin? Comment below! . . #propheticsandal #sandala #muhammadﷺ #islamicart #sacredart #arabiccalligraphy #calligraphy #islamiccalligraphy #homedecor #islamicdecor #muslim #islam #quran #hadith #sufi #handpainted #handcrafted
Sis pun taknak missed limited time offer ni so gigih buat jugak hadiah utk teacher budak2 ni sbg tanda terima kasih ats curahan ilmu kpd anak2 murid sepanjang tahun ini. PROMO 11.11 masih berjalan lagi gais, cepat2 grab offer ni sementara masih sempat. 💰1PC-RM29.00 / 3PC-RM48.00 ✔️FRAME SIZE 11"x11" / 8"x11" ✔️FREE POSTAGE SM ✔️VALID 1-30 NOVEMBER 18 ✔️WHATSAPP 018-5738116 #CreativeArteast #copyrightCA #islamicart #framekhat #calligraphy #islamiccalligraphy #posterframe #islamicart #homedeco #novembersale #promo1111
PROMO 11.11 masih berjalan lagi gais, cepat2 grab offer ni sementara masih sempat. 1PC-RM29.00 / 3PC-RM48.00 . FRAME SIZE 11"x11" / 8"x11" . FREE POSTAGE SM . VALID 1-30 NOVEMBER 18 . WHATSAPP 018-5738116 . #CreativeArteast #copyrightCA #islamicart #framekhat #calligraphy #islamiccalligraphy #posterframe #islamicart #homedeco #novembersale #promo1111
PROMO 11.11 masih berjalan lagi gais, cepat2 grab offer ni sementara masih sempat. 1PC-RM29.00 / 3PC-RM48.00 . FRAME SIZE 11"x11" / 8"x11" . FREE POSTAGE SM . VALID 1-30 NOVEMBER 18 . WHATSAPP 018-5738116 . #CreativeArteast #copyrightCA #islamicart #framekhat #calligraphy #islamiccalligraphy #posterframe #islamicart #homedeco #novembersale #promo1111
PROMO 11.11 masih berjalan lagi gais, cepat2 grab offer ni sementara masih sempat. 1PC-RM29.00 / 3PC-RM48.00 . FRAME SIZE 11"x11" / 8"x11" . FREE POSTAGE SM . VALID 1-30 NOVEMBER 18 . WHATSAPP 018-5738116 . #CreativeArteast #copyrightCA #islamicart #framekhat #calligraphy #islamiccalligraphy #posterframe #islamicart #homedeco #novembersale #promo1111
PROMO 11.11 masih berjalan lagi gais, cepat2 grab offer ni sementara masih sempat. 1PC-RM29.00 / 3PC-RM48.00 . FRAME SIZE 11"x11" / 8"x11" . FREE POSTAGE SM . VALID 1-30 NOVEMBER 18 . WHATSAPP 018-5738116 . #CreativeArteast #copyrightCA #islamicart #framekhat #calligraphy #islamiccalligraphy #posterframe #islamicart #homedeco #novembersale #promo1111
PROMO 11.11 masih berjalan lagi gais, cepat2 grab offer ni sementara masih sempat. 1PC-RM29.00 / 3PC-RM48.00 . FRAME SIZE 11"x11" / 8"x11" . FREE POSTAGE SM . VALID 1-30 NOVEMBER 18 . WHATSAPP 018-5738116 . #CreativeArteast #copyrightCA #islamicart #framekhat #calligraphy #islamiccalligraphy #posterframe #islamicart #homedeco #novembersale #promo1111
Letter Dhaal has the hard D sound like in Damage or Debt. This letter (4 of 10) is found in Urdu but not in Arabic. Nib: Zig Calligraphy Pen 3mm (عربی قلم خط) Paper: Random notepad . . . . . #fahadscripts #createdtoday #calligraphyvideo #arabic #urdu #khat #calligraphyunlimited #designspiration #strengthinletters #typegang #typematters #50words
Dapatkan set jam dinding kami untuk mencantikkan lagi rumah anda. Atau sesuai juga dijadikan hadiah. YES Sale RM200 saiz 45x45cm. Harga asal RM230. Material KAYU SOLID KESELURUHAN. . ❌BUKAN FOAMBOARD atau ❌BUKAN CANVAS yg ringan tu ye. Tak sama dengan yg anda biasa lihat di tempat lain. Kebanyakannya yg jenis ringan, kayu pun hanya keliling je tak full macam produk kami. Ada banyak lagi design. Tekan link whatsapp di bio untuk dapatkan katalog penuh. Iklan: 1. Nak cantik dengan DYXY jom follow @dyxy.dina.jb . 2. Rancang tahun 2019 anda dengan buku @planner_ana . . #wearesellingwallclocks #letsdecorourhome #panelkreatif #wallclock #walldecor #homedecor #jamdinding #hiasanrumah #rumahkusyurgaku #dekorasirumah #abstract #malaysianhomedeco #malaysiaproduct #malaysia #johorbahru #johordarultazim #bruneidarussalam #ctdk #onlineshopping #homesweethome #islamiccalligraphy #islamicdesign #motivationalquotes #kufi #kufiart #hadiah #hadiahkahwin
Model: Huwallah (He is Allah) Code: ANA05 Size 1: 24x38 Inches (61x96cm) Size 2: 36x56 Inches (91x142cm) Every purchase includes a Gift, which consist in a Bismillah or Shahada size 24x5 inches (61x12cm), in any color from our color chart. Free Shipping within Malaysia. For detailed information please visit ummahtreasures.com . . . . . #ummahtreasures #Islamicart #arabicart #khat #arabiccalligraphy #islamiccalligraphy #arabic #quran #islamicwalldecal #islamicdecal #islamicwallart #islamicdecor #islamicgifts #hijabi #islamicreminders #Islamicwalldecor #islamicdesign #muslimahgifts #eidgiftideas #islamicgiftideas #Allah #muslimah #khatcalligraphy
❤🖌✒📸💚 .. . . كم كنت أحبّ حرارة يداه، عندما كان يعتصر يداي ويقول: [يا جابر عندما يضغط الرجل يد رفيقه كأنّما يقبّلها]. . - جابر يتكلم عن نبي الرحمة محمد (صلى الله عليه وآله). . . #photography #photoshoot #pomegranate #artist #art #design #watercolor #watercolorist #elaphilia #islam #islamicquotes #calligraphy #islamiccalligraphy #arabiccalligraphy #islamicquotes #islamicgeometry #islamicart #arabic #creativemuslimwomen
"You are my life" ‏يا حبيبي تعالى وكفاية اللي فاتنا هو اللي فاتنا يا حبيب الروح شويه انت عمري 🎧 أم كلثوم . Artwork by @muhammedbasdag
. . ان تتحول أمتنا من شعوب مُستهلكة الى شعوب مُنتجة هذا يتطلب الكثير من الجهد و العمل الجاد و التركيز على اشباع الثقافه المالية لدى اطفالنا .. .والتخلص من العادات الاستهلاكية السيئه تماااتماً.. . كما نرى من حولنا ان جميع الأدلة و الاحصائات والتقارير الاقتصاديه تدل على ان القادم من الاوضاع الاقتصادية هي الأسوء من ما مضى .. . فيجب علينا التحضير و التجهيز لذه الحقبة القادمة.. . و شكرا .. . #جرافيتي_عماني_صامد #myart #painting #myartwork #artistsoninstagram #artist #torontoartist #abstractart #modernmuslim #studio #artstudio #momblogger #momboss #mommylife #muslimartist #islamicart #arabiccalligraphy #islamiccalligraphy #islamiccanvas #celisülüs #art #traditional #artwork #calligraphyart #calligraphy #calliraffiti #arabicgraffiti #عربي #جرافيتي_عربيه #اقتصاد
Death doesn't wait. If it's our time to go, we will go. We will be brought to our place of death. If you get hit by a car God forbid, and your not meant to die from that accident, then you won't die. When it's your time to go, nothing you can do to stop it. We need to prepare for the afterlife. We just do istighfar. Repent for our sins daily. Not just once a day but multiple times a day. Don't hold grudges, don't take the rights of others. Life is too short to waste and time is too valuable to waste. We must build our akhira. Work hard to please Allah now and have eternal happiness in the next life. May Allah make us from amongst those whom He gives our book of deeds on our right hand. May we be saved from the fire of Jahannam. May we be protected from the punishment of the grave. Ameen #muftimenk #islam #islamicquotes #palestine 🇵🇸 #palestine #syria #rohingya #makkah #makkahmadinah #makkah_live #madinah #islamiccalligraphy #arabiccalligraphy #quran #prophetmuhammadﷺ #hadith #Allah #muslimquotes #islamicreminder #jannah #sunnah #salah #masjid #madina #masjidnabawi #muftiismailmenk #laylatulqadr #sunnah #prophetmuhammad
Harga murah setiap hari bg produk kami yg ready stock ... Cam na nak tahu ? Mudah je ... Save no phone kami .. Insyaallah setiap hari kami akan pos di status whatsapp harga kawan2 bg produk2 kami yg ready stok kt kedai. . . Tunggu apa lagi ... Save no whatsapp kami dan lihat posting kami kat status whatsapp ... Mudah kan .. . Sekiranya berminat, boleh whatsapp kami, nombor kat bawah tu atau klik jer link yg kami sediakan. . Anda suka ? Share dengan rakan2 lain serta tagged mereka. Jangan lupa follow kami di instagram KUFI ART dan like pages KUFI ART INSTAGRAM - http://bit.ly/kufiartig FACEBOOK - http://bit.ly/kufiartpages Whatsapp kami ke nombor +60192847627 untuk sebarang pertanyaan untuk jawapan yg cepat. bit.ly/infokufiart bit.ly/infokufiart bit.ly/infokufiart bit.ly/infokufiart Terima kasih K U F I A R T. . . . #kufiartandframe #kufi #kufiart #frame #walldeco #kufiartbbs #kufisentul #kufimurah #calligraphy #tudung #malaysia #diskaun #bisnesonline #jualanmurah #kaligrafi #islamiccalligraphy #sales #jualonline #homedecor #bingkai #frame #canvas #art #artcanvas #carsticker #tshirt #kualalumpur #hiasandinding #walldeco #shoppingonline #sayajual #lelong
Harga murah setiap hari bg produk kami yg ready stock ... Cam na nak tahu ? Mudah je ... Save no phone kami .. Insyaallah setiap hari kami akan pos di status whatsapp harga kawan2 bg produk2 kami yg ready stok kt kedai. . . Tunggu apa lagi ... Save no whatsapp kami dan lihat posting kami kat status whatsapp ... Mudah kan .. . Sekiranya berminat, boleh whatsapp kami, nombor kat bawah tu atau klik jer link yg kami sediakan. . Anda suka ? Share dengan rakan2 lain serta tagged mereka. Jangan lupa follow kami di instagram KUFI ART dan like pages KUFI ART INSTAGRAM - http://bit.ly/kufiartig FACEBOOK - http://bit.ly/kufiartpages Whatsapp kami ke nombor +60192847627 untuk sebarang pertanyaan untuk jawapan yg cepat. bit.ly/infokufiart bit.ly/infokufiart bit.ly/infokufiart bit.ly/infokufiart Terima kasih K U F I A R T. . . . #kufiartandframe #kufi #kufiart #frame #walldeco #kufiartbbs #kufisentul #kufimurah #calligraphy #tudung #malaysia #diskaun #bisnesonline #jualanmurah #kaligrafi #islamiccalligraphy #sales #jualonline #homedecor #bingkai #frame #canvas #art #artcanvas #carsticker #tshirt #kualalumpur #hiasandinding #walldeco #shoppingonline #sayajual #lelong
There is no god but Allah, and Muhammad ﷺ is the messenger of Allah لا إله إلا الله محمد رسول الله Islamic wall art finished in solid wood and mirror layer. Thailand delivery. 60cmx60cm. Worldwide shipping. Available to order online. Link in bio. #interiordesigninspo #interiordesign #interiordesignart #interiordesigning #interiordesigntips #interiordesigns #islamicartisan #islamicartwork #islamicart #islamicartworks #islamicartcalligraphy #shahada #islamicartforum #islamicartssociety #islamicartsfestival #islamicartandarchitecture #islamicartnow #islamiccalligraphy #islamicwallart #handcrafted #islam #muslimsstyle #muslimhome #muslimgift #instamuslim #instagood #instalike #etsyseller #thecraftstudio #luxuriouswallart
💞 *NEW TESTIMONI* 💞 Alhamdulillah Positif HAMIL di pertengahan bulan November ini 😘 *RABU 14 November 2018* KABAR GEMBIRA ?PAGI INI ♥Nama & identitas : Bunda Hilda ♥PENANTIAN :10 Tahun pernikahan ♥Keluhan : *Sperma encer* *KISTA* *KEGUGURAN* ♥Konsumsi : 1 PAKET Neuven&alfalfa ♥Terapy selama : 1 bulan 🍶🍶 Yang awalnya RAGU, akhirnya terjawab sudah.. banyak perubahan baik yg telah terjadi.. Keinginan, Harapan, dan Impian... Ketika bunda mulai lelah berjuang, berhenti dalam keterpurukan... Sadarkah bunda??? PELUANG KEBERHASILAN ADA DIDEPAN MATA, 1 Langkah menuju mimpi, menjemput sang malaikat kecil. INI BUKAN HANYA SEBAGAI MOTIVASI, TETAPI JUGA SEBAGAI HARAPAN SERTA IMPIAN BUNDA & SUAMI TERWUJUD... Jadi, mau memulai Atau Nanti...? Mau Lanjut Atau Mengubur Mimpi...?? 💔 Tetap semangat utk semua bunda yg : *Akan berjuang* *Sedang berjuang* *Putus asa* *SALAM 2 GARIS MERAH PROMIL HOLISTIC BEE*✌ 😇
Subhaan-Allaahi Wa Bihamdihi (سبحان الله و بحمده ), Subhaan-Allaahil-Azhim (سبحان الله العظيم) ✨ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #islamicart_bysameearahat #arabiccalligraphy  #islamiccalligraphy  #arabicart #islamicart  #art  #instaart  #photooftheday #instadaily  #igers  #4rabic  #arabic  #canvas #artwork  #wip  #calligraphy  #instagood  #love  #like #artistsofinstagram  #mood  #painting  #ink  #autumn #ink  #lettering  #quran  #muslimah  #commission #khat  #arabic  #quranic
Kabartmalı kaligrafi tablo. boyutu 60x110‎ ➖HS108 وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا ‎ سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴾٥١﴿ Ve in yekâdullezîne keferû le yuzlikûneke bi ebsârihim lemmâ semiûz zikra ve yekûlûne innehu le mecnûn(mecnûnun)......................KALEM Suresi 51. ayet : Ve inkâr edenler, zikri (Kur’ân’ı) işittikleri zaman gerçekten seni, neredeyse gözleri ile devirirler. Ve: “Muhakkak ki o, gerçekten mecnundur (delidir).” derler. #hat_sanatı #arabcalligraphy #tablo #hediye #kaligrafi #hatyazısı #hatsanati #tablo #hüsnühat #artwork #islamiccalligraphy #quran #istanbul #turkey #güzelyazı #hattat #dekorasyon #dinitablo #elsanatları #hediye
: 🌴 خير المال ما أنفق في سبيل الله 🌴 . . From @abdurrahmandepeler
Hello from the other side! Today is my first day in magic Istanbul, my beloved city. I came here to start a new learning journey with my master Ayten Tiryaki, a prominent Turkish illuminator and calligrapher. I am here for few months for one purpose that is practicing the art of illumination daily, and benefiting from the great knowledge and skills of my master. Wish me good luck plz :) #illumination #sacredart #traditionalart #traditionalartist #gilding #goldgilding #islamicart #islamiccalligraphy #aytentiryaki #artjourney #artstudent #apprenticeship #istanbul #istanbulturkey #istanbuljourney #tezhip #tezhib #tazhib
|Subhanallahi wa bihamdihi Subhanallahil Azeem
>>>(﷽) The prophet MUHAMMAD(ﷺ)said: "The one who guides to something good has a reward similar to the one doing it" (Muslim) #Islam #muslim #islamicquotes #quran #sunnah #ummah #muslims #allah #allahuakbar #prophet #mohammad (ﷺ)#muslimworld #hijabers #prayers #islamicreminder #makkah #madinah #jannah #trustAllah #dua #pray #sujood #seekforgivness #islamicposts #islamiccalligraphy #marriage 💖#deenicouple 👩‍❤️‍👨#Rabi -al-awwal-06 (جزاك اللهُ خيراً‎) • • • @sake_of_allah_
>>>(﷽) The prophet MUHAMMAD(ﷺ)said: "The one who guides to something good has a reward similar to the one doing it" (Muslim) #Islam #muslim #islamicquotes #quran #sunnah #ummah #muslims #allah #allahuakbar #prophet #mohammad (ﷺ)#muslimworld #hijabers #prayers #islamicreminder #makkah #madinah #jannah #trustAllah #dua #pray #sujood #seekforgivness #islamicposts #islamiccalligraphy #marriage 💖#deenicouple 👩‍❤️‍👨#Rabi -al-awwal-05 (جزاك اللهُ خيراً‎) • • • @sake_of_allah_
>>>(﷽) The prophet MUHAMMAD(ﷺ)said: "The one who guides to something good has a reward similar to the one doing it" (Muslim) #Islam #muslim #islamicquotes #quran #sunnah #ummah #muslims #allah #allahuakbar #prophet #mohammad (ﷺ)#muslimworld #hijabers #prayers #islamicreminder #makkah #madinah #jannah #trustAllah #dua #pray #sujood #seekforgivness #islamicposts #islamiccalligraphy #marriage 💖#deenicouple 👩‍❤️‍👨#Rabi -al-awwal-06 (جزاك اللهُ خيراً‎) • • • @sake_of_allah_
Harga murah setiap hari bg produk kami yg ready stock ... Cam na nak tahu ? Mudah je ... Save no phone kami .. Insyaallah setiap hari kami akan pos di status whatsapp harga kawan2 bg produk2 kami yg ready stok kt kedai. . . Tunggu apa lagi ... Save no whatsapp kami dan lihat posting kami kat status whatsapp ... Mudah kan .. . Sekiranya berminat, boleh whatsapp kami, nombor kat bawah tu atau klik jer link yg kami sediakan. . Anda suka ? Share dengan rakan2 lain serta tagged mereka. Jangan lupa follow kami di instagram KUFI ART dan like pages KUFI ART INSTAGRAM - http://bit.ly/kufiartig FACEBOOK - http://bit.ly/kufiartpages Whatsapp kami ke nombor +60192847627 untuk sebarang pertanyaan untuk jawapan yg cepat. bit.ly/infokufiart bit.ly/infokufiart bit.ly/infokufiart bit.ly/infokufiart Terima kasih K U F I A R T. . . . #kufiartandframe #kufi #kufiart #frame #walldeco #kufiartbbs #kufisentul #kufimurah #calligraphy #tudung #malaysia #diskaun #bisnesonline #jualanmurah #kaligrafi #islamiccalligraphy #sales #jualonline #homedecor #bingkai #frame #canvas #art #artcanvas #carsticker #tshirt #kualalumpur #hiasandinding #walldeco #shoppingonline #sayajual #lelong
Harga murah setiap hari bg produk kami yg ready stock ... Cam na nak tahu ? Mudah je ... Save no phone kami .. Insyaallah setiap hari kami akan pos di status whatsapp harga kawan2 bg produk2 kami yg ready stok kt kedai. . . Tunggu apa lagi ... Save no whatsapp kami dan lihat posting kami kat status whatsapp ... Mudah kan .. . Sekiranya berminat, boleh whatsapp kami, nombor kat bawah tu atau klik jer link yg kami sediakan. . Anda suka ? Share dengan rakan2 lain serta tagged mereka. Jangan lupa follow kami di instagram KUFI ART dan like pages KUFI ART INSTAGRAM - http://bit.ly/kufiartig FACEBOOK - http://bit.ly/kufiartpages Whatsapp kami ke nombor +60192847627 untuk sebarang pertanyaan untuk jawapan yg cepat. bit.ly/infokufiart bit.ly/infokufiart bit.ly/infokufiart bit.ly/infokufiart Terima kasih K U F I A R T. . . . #kufiartandframe #kufi #kufiart #frame #walldeco #kufiartbbs #kufisentul #kufimurah #calligraphy #tudung #malaysia #diskaun #bisnesonline #jualanmurah #kaligrafi #islamiccalligraphy #sales #jualonline #homedecor #bingkai #frame #canvas #art #artcanvas #carsticker #tshirt #kualalumpur #hiasandinding #walldeco #shoppingonline #sayajual #lelong
Harga murah setiap hari bg produk kami yg ready stock ... Cam na nak tahu ? Mudah je ... Save no phone kami .. Insyaallah setiap hari kami akan pos di status whatsapp harga kawan2 bg produk2 kami yg ready stok kt kedai. . . Tunggu apa lagi ... Save no whatsapp kami dan lihat posting kami kat status whatsapp ... Mudah kan .. . Sekiranya berminat, boleh whatsapp kami, nombor kat bawah tu atau klik jer link yg kami sediakan. . Anda suka ? Share dengan rakan2 lain serta tagged mereka. Jangan lupa follow kami di instagram KUFI ART dan like pages KUFI ART INSTAGRAM - http://bit.ly/kufiartig FACEBOOK - http://bit.ly/kufiartpages Whatsapp kami ke nombor +60192847627 untuk sebarang pertanyaan untuk jawapan yg cepat. bit.ly/infokufiart bit.ly/infokufiart bit.ly/infokufiart bit.ly/infokufiart Terima kasih K U F I A R T. . . . #kufiartandframe #kufi #kufiart #frame #walldeco #kufiartbbs #kufisentul #kufimurah #calligraphy #tudung #malaysia #diskaun #bisnesonline #jualanmurah #kaligrafi #islamiccalligraphy #sales #jualonline #homedecor #bingkai #frame #canvas #art #artcanvas #carsticker #tshirt #kualalumpur #hiasandinding #walldeco #shoppingonline #sayajual #lelong
Harga murah setiap hari bg produk kami yg ready stock ... Cam na nak tahu ? Mudah je ... Save no phone kami .. Insyaallah setiap hari kami akan pos di status whatsapp harga kawan2 bg produk2 kami yg ready stok kt kedai. . . Tunggu apa lagi ... Save no whatsapp kami dan lihat posting kami kat status whatsapp ... Mudah kan .. . Sekiranya berminat, boleh whatsapp kami, nombor kat bawah tu atau klik jer link yg kami sediakan. . Anda suka ? Share dengan rakan2 lain serta tagged mereka. Jangan lupa follow kami di instagram KUFI ART dan like pages KUFI ART INSTAGRAM - http://bit.ly/kufiartig FACEBOOK - http://bit.ly/kufiartpages Whatsapp kami ke nombor +60192847627 untuk sebarang pertanyaan untuk jawapan yg cepat. bit.ly/infokufiart bit.ly/infokufiart bit.ly/infokufiart bit.ly/infokufiart Terima kasih K U F I A R T. . . . #kufiartandframe #kufi #kufiart #frame #walldeco #kufiartbbs #kufisentul #kufimurah #calligraphy #tudung #malaysia #diskaun #bisnesonline #jualanmurah #kaligrafi #islamiccalligraphy #sales #jualonline #homedecor #bingkai #frame #canvas #art #artcanvas #carsticker #tshirt #kualalumpur #hiasandinding #walldeco #shoppingonline #sayajual #lelong
Dapatkan set jam dinding kami untuk mencantikkan lagi rumah anda. Atau sesuai juga dijadikan hadiah. YES Sale RM200 saiz 45x45cm. Harga asal RM230. Material KAYU SOLID KESELURUHAN. . ❌BUKAN FOAMBOARD atau ❌BUKAN CANVAS yg ringan tu ye. Tak sama dengan yg anda biasa lihat di tempat lain. Kebanyakannya yg jenis ringan, kayu pun hanya keliling je tak full macam produk kami. Ada banyak lagi design. Tekan link whatsapp di bio untuk dapatkan katalog penuh. Iklan: 1. Nak cantik dengan DYXY jom follow @dyxy.dina.jb . 2. Rancang tahun 2019 anda dengan buku @planner_ana . . #wearesellingwallclocks #letsdecorourhome #panelkreatif #wallclock #walldecor #homedecor #jamdinding #hiasanrumah #rumahkusyurgaku #dekorasirumah #abstract #malaysianhomedeco #malaysiaproduct #malaysia #johorbahru #johordarultazim #bruneidarussalam #ctdk #onlineshopping #homesweethome #islamiccalligraphy #islamicdesign #motivationalquotes #kufi #kufiart #hadiah #hadiahkahwin
Harga murah setiap hari bg produk kami yg ready stock ... Cam na nak tahu ? Mudah je ... Save no phone kami .. Insyaallah setiap hari kami akan pos di status whatsapp harga kawan2 bg produk2 kami yg ready stok kt kedai. . . Tunggu apa lagi ... Save no whatsapp kami dan lihat posting kami kat status whatsapp ... Mudah kan .. . Sekiranya berminat, boleh whatsapp kami, nombor kat bawah tu atau klik jer link yg kami sediakan. . Anda suka ? Share dengan rakan2 lain serta tagged mereka. Jangan lupa follow kami di instagram KUFI ART dan like pages KUFI ART INSTAGRAM - http://bit.ly/kufiartig FACEBOOK - http://bit.ly/kufiartpages Whatsapp kami ke nombor +60192847627 untuk sebarang pertanyaan untuk jawapan yg cepat. bit.ly/infokufiart bit.ly/infokufiart bit.ly/infokufiart bit.ly/infokufiart Terima kasih K U F I A R T. . . . #kufiartandframe #kufi #kufiart #frame #walldeco #kufiartbbs #kufisentul #kufimurah #calligraphy #tudung #malaysia #diskaun #bisnesonline #jualanmurah #kaligrafi #islamiccalligraphy #sales #jualonline #homedecor #bingkai #frame #canvas #art #artcanvas #carsticker #tshirt #kualalumpur #hiasandinding #walldeco #shoppingonline #sayajual #lelong
وديـــــلــــي ســـلامي يـــــــا رايـــــــح للحـــــــــرم وإدعيــــلـــي وسلــمـــلــي عــــلى هــادي الأمــــم انظر للكعبة يا محـــــلاها ✨نــــــور وجلال يغشاها يحرسها المولى ويرعاها ✨ اذكرني أمامها وإدعيلي ___________ Sampaikanlah Salam saya, wahai pengunjung kota Haram Dan doakanlah aku dan Sampaikan Salamku untuk Penuntun (Rasulullah) seluruh bangsa Lihatlah Ka'bah , Oh Sungguh betapa indah nya! Cahaya dan kemuliaan menyelimutinya Tuhanku melindungi dan memeliharanya Ingatlah aku saat di depannya Dan doakanlah aku ____________ #khilal_hamdan #makkah #kabah #mekke #alharamain #madinah #medine #mecca #medina #myphoto #haramain_photos #umrah1440h #hajj #islamiccalligraphy #islamquotes #quran #sunnau #photography #phonegraphy #المكه #المدينه_المنوره #المكة_المكرمة #المدينه #الحرم_المكي #الحرمين_الشريفين #لقطتي #كامرتي #المصورين_المبدعين #تصويري #اجمل_الصور_من_الحرمين
: ‏رسالة اليوم: ثِق بأنَّ عطايا الرحمن عندما يبتهل بها قلبك ستزيد من حيث لا تعلم فلا تنسَ أن تكون من الشاكرين. لك أجزل الشكر والحمد يا الله 💭💌 From @derneklimehmet
Prayer.
Testify.
Rise.
next page →