#jahitmanikkl

1,476 posts

Loading...
BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah tengah bln MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup β€˜ NI DAH MASUK RAMADHAN ke brapa kanβ€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 . . #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanikkl
BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah tengah bln MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup β€˜ NI DAH MASUK RAMADHAN ke brapa kanβ€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 . . #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanikkl
BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah tengah bln MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup β€˜ NI DAH MASUK RAMADHAN ke brapa kanβ€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 . . #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanikkl
BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah tengah bln MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup β€˜ NI DAH MASUK RAMADHAN ke brapa kanβ€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 . . #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanikkl
BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah tengah bln MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup β€˜ NI DAH MASUK RAMADHAN ke brapa kanβ€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 . . #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanikkl
BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah tengah bln MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup β€˜ NI DAH MASUK RAMADHAN ke brapa kanβ€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 . . #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanikkl
BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah tengah bln MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup β€˜ NI DAH MASUK RAMADHAN ke brapa kanβ€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 . . #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanik
BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah tengah bln MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup β€˜ NI DAH MASUK RAMADHAN ke brapa kanβ€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 . . #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanikkl
BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah tengah bln MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup β€˜ NI DAH MASUK RAMADHAN ke brapa kanβ€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 . . #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanik
BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah tengah bln MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup β€˜ NI DAH MASUK RAMADHAN ke brapa kanβ€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 . . #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanikkl
BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah tengah bln MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup β€˜ NI DAH MASUK RAMADHAN ke brapa kanβ€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 . . #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanikkl
BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah tengah bln MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup β€˜ NI DAH MASUK RAMADHAN ke brapa kanβ€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 . . #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanik
BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah masuk MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup β€˜ NI DAH MASUK RAMADHAN ke brapa kanβ€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 . . #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanikkl
BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah masuk MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup β€˜ NI DAH MASUK RAMADHAN ke brapa kanβ€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 . . #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanik
BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah masuk MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup β€˜ NI DAH MASUK RAMADHAN ke brapa kanβ€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 . . #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanik
BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah masuk MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup β€˜ NI DAH MASUK RAMADHAN ke brapa kanβ€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 . . #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanik
BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah masuk MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup β€˜ NI DAH MASUK RAMADHAN ke brapa kanβ€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 . . #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanik
INSPIRATIONS , β€œπŸ”₯✨ BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah masuk MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup, dah ramadhan keberapa kan β€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanikkl
INSPIRATIONS , β€œπŸ”₯✨ BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah masuk MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup, dah ramadhan keberapa kan β€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanik
INSPIRATIONS , β€œπŸ”₯✨ BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah masuk MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup, dah ramadhan keberapa kan β€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanik
INSPIRATIONS , β€œπŸ”₯✨ BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah masuk MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup, dah ramadhan keberapa kan β€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanik
INSPIRATIONS , β€œπŸ”₯✨ BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah nak masuk MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup, dah ramadhan keberapa kan β€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanik
INSPIRATIONS , β€œπŸ”₯✨ BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah nak masuk MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup, dah ramadhan keberapa kan β€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanikkl
INSPIRATIONS , β€œπŸ”₯✨ BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah nak masuk MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup, dah ramadhan keberapa kan β€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanik
INSPIRATIONS , β€œπŸ”₯✨ BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah nak masuk MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup, dah ramadhan keberapa kan β€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanik
INSPIRATIONS , β€œπŸ”₯✨ BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah nak masuk MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup, dah ramadhan keberapa kan β€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanik
INSPIRATIONS , β€œπŸ”₯✨ BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah nak masuk MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup, dah ramadhan keberapa kan β€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanik
INSPIRATIONS , β€œπŸ”₯✨ BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah nak masuk MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup, dah ramadhan keberapa kan β€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanik
INSPIRATIONS , β€œπŸ”₯✨ BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah nak masuk MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup, dah ramadhan keberapa kan β€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanik
BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah masuk MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup β€˜ NI DAH MASUK RAMADHAN ke brapa kanβ€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 . . #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanik
BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah masuk MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup β€˜ NI DAH MASUK RAMADHAN ke brapa kanβ€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 . . #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanik
BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah masuk MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup β€˜ NI DAH MASUK RAMADHAN ke brapa kanβ€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 . . #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanik
BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah masuk MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup β€˜ NI DAH MASUK RAMADHAN ke brapa kanβ€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 . . #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanik
Ada siapa2 nak x? Panjang dalam 13.5 inches utk dua belah tangan. Ada customer order tapi cancel. Sape nak harga rm 70 skali postage.. Cepat!!! . . #sayajual Β  #sayajualbeads #pin Β #tudung #beadsmurah Β  #resinbeads #AubeenaNiaga #diybeads Β  #beads Β  #chunkybeads Β  #jahitmanik Β  #manik Β  #muahciked Β  #shawlbeads #beadingservice #beadingmalaysia #beadingkl #beadingwangsamaju #jahitmanikkl #jahitbeads #jahitmanikwangsamaju #fattzura #neelofa #naelofarhijab #duck #duckscarf #gayakoleksiraya2019 #raya2019 #bajuraya
for me, jahit lace yg mcm ni lagi mencabar dari jahit manik...tak caye try la hahahaha πŸ˜† . πŸ’  saya jahit manik πŸ’  . Juga mengambil tempahan jahit manik. Location : Ampang Park/KLCC Whatsapp me for more details . Pretty Beads full catalog: #prettybeadsbyprettychic . #sayajualmanik #sayajahitmanik #jahitmanikkl #manikcantikmurah #sequinsflower #beads #chunkybeads #ootdmalaysia #muslimah #hijabster #bajuraya
dah siaaaapppp πŸ’πŸ»β€β™€οΈ . πŸ’  saya jahit manik πŸ’  . Juga mengambil tempahan jahit manik. Location : Ampang Park/KLCC Whatsapp me for more details . Pretty Beads full catalog: #prettybeadsbyprettychic . #sayajualmanik #sayajahitmanik #jahitmanikkl #manikcantikmurah #sequinsflower #beads #chunkybeads #ootdmalaysia #muslimah #hijabster #bajuraya
gigih sis menjahit dalam kereta..dah siap boleh pos terus hari ni πŸ˜† . πŸ’  saya jahit manik πŸ’  . Juga mengambil tempahan jahit manik. Location : Ampang Park/KLCC Whatsapp me for more details . Pretty Beads full catalog: #prettybeadsbyprettychic . #sayajualmanik #sayajahitmanik #jahitmanikkl #manikcantikmurah #sequinsflower #beads #chunkybeads #ootdmalaysia #muslimah #hijabster #bajuraya
BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah masuk MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup β€˜ NI DAH MASUK RAMADHAN ke brapa kanβ€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 . . #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanik
BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah masuk MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup β€˜ NI DAH MASUK RAMADHAN ke brapa kanβ€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 . . #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanikkl
BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah masuk MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup β€˜ NI DAH MASUK RAMADHAN ke brapa kanβ€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 . . #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanik
BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah masuk MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup β€˜ NI DAH MASUK RAMADHAN ke brapa kanβ€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 . . #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanik
BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah masuk MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup β€˜ NI DAH MASUK RAMADHAN ke brapa kanβ€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 . . #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanik
BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah masuk bulan Puasa 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 . Kejap je .. . . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanik
BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah masuk MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup β€˜ NI DAH MASUK RAMADHAN ke brapa kanβ€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 . . #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanik
BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah masuk MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup β€˜ NI DAH MASUK RAMADHAN ke brapa kanβ€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanik
BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah masuk MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup β€˜ NI DAH MASUK RAMADHAN ke brapa kanβ€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanik
BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah masuk MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup β€˜ NI DAH MASUK RAMADHAN ke brapa kanβ€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanik
BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah masuk MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup β€˜ NI DAH MASUK RAMADHAN ke brapa kanβ€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanik
BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah masuk MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup β€˜ NI DAH MASUK RAMADHAN ke brapa kanβ€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanik
INSPIRATIONS ashafinazCO , β€œπŸ”₯✨ BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah nak masuk MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup, lagi beberapa hari je nak β€˜ Masuk RAMADHAN β€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanik
INSPIRATIONS ashafinazCO , β€œπŸ”₯✨ BEADING SERVICES MAY & Raya 2019 by @mimyjahit . . Ehem, sekarang dah nak masuk MAY 2019 dah πŸ™ˆ. . Pejam celik pejam celik dah nak RAYA 2019 , tup Tup tup, lagi beberapa hari je nak β€˜ Masuk RAMADHAN β€˜ pastu RAYA . Gegadis semua sudah ada plan nak tempah beading (jahitan manik) blink blink, bunga3d atas baju ya? . Kadang tu mesti rasa baju readymade yang dibeli tu DULL and PLAIN sangat. Rasa KOSONG je haaa. 😭 . . Teringin juga nak melawa dan melaram macam pretty princess yang lain! . Ahhhh takde masalah awak! . Mimy ada sediakan SERVIS JAHIT MANIK khas untuk awak! . Just name it. BAJU β€œ Shawl, Veil, Seluar Jeans, kasut . Kasi kevavom 😽. . . Kita boleh bincang budget manik anda sampai jadi dan adjust your budget with your desire beading design! . http://www.wasap.my/60183908059 #jahitmanikKL #tukangjahitmanik #jahitbeads #jahitbeading #beadinglace #jahitbunga3d #bajuraya2019 #sayajahitmanik #beadingservices #beadingAmpang #maniksetapak #tempahanmanikKL #beadingwangsamaju #shawlbeads #beadsshawl #jahitmanik2019 #manikbajunikah #tempahanmanik #beadinglace #customadeveil #veiltunangmurah #jahitmanikbaju #jahitbeads #jahitbunga3d #tukangjahitmanik #tempahanjahitmanik #tukangjahitmanikkl #bajurayacantik #jahitmanikmurah #jahitmanikkl #jahitbeadingmurah #jahitbeadsmurah #jahitbeadskl #jahitmanikselangor #sayajahitmanik #tukangjahitmanik
We offer Hand Beading services to our esteemed customers. Update your wardrobe through our hand stitched beads and embroidery. This is a great way to add style to a plain blouse or an old baju kurung , scarf, skirt, cardigan or even a shoe. ******* Shop now at Aubeena Niaga or simply msg or whatsapp us at +601111496067 POSTAGE ON : MONDAY, WEDNESDAY AND FRIDAY POSTAGE FEE : RM 7 SEM, RM 11 SS #sayajual Β  #sayajualbeads #pin Β  #pinscarf #tudung #beadsmurah Β  #resinbeads #AubeenaNiaga #diybeads Β  #beads Β  #chunkybeads Β  #jahitmanik Β  #manik Β  #muahciked Β  #shawlbeads #beadingservice #beadingmalaysia #beadingkl #beadingwangsamaju #jahitmanikkl #jahitbeads #jahitmanikwangsamaju #love #fattzura #neelofa #naelofarhijab #duck #duckscarf #vivyyusof
πŸ’  saya jual manik πŸ’  . Custom Made DIY Beads (boleh tukar design & warna manik mengikut kehendak anda) . TO ORDER: Screenshot mana2 picture/design & whatsapp ke +60179026820 (reply within 24hrs) . πŸ’  saya jahit manik πŸ’  . Juga mengambil tempahan jahit manik. Location : drop off at ampang park/klcc Whatsapp me for more info . Pretty Beads full catalog: #prettybeadsbyprettychic . #sayajualmanik #sayajahitmanik #jahitmanikkl #manikcantikmurah #sequinsflower #beads #chunkybeads #ootdmalaysia #muslimah #hijabster #bajuraya
πŸ’  saya jual manik πŸ’  . Custom Made DIY Beads (boleh tukar design & warna manik mengikut kehendak anda) . TO ORDER: Screenshot mana2 picture/design & whatsapp ke +60179026820 (reply within 24hrs) . πŸ’  saya jahit manik πŸ’  . Juga mengambil tempahan jahit manik. Location : drop off at ampang park/klcc Whatsapp me for more info . Pretty Beads full catalog: #prettybeadsbyprettychic . #sayajualmanik #sayajahitmanik #jahitmanikkl #manikcantikmurah #sequinsflower #beads #chunkybeads #ootdmalaysia #muslimah #hijabster #bajuraya
this year ramai order manik colour ni 🀩 . πŸ’  saya jual manik πŸ’  . Custom Made DIY Beads (boleh tukar design & warna manik mengikut kehendak anda) . TO ORDER: Screenshot mana2 picture/design & whatsapp ke +60179026820 (reply within 24hrs) . πŸ’  saya jahit manik πŸ’  . Juga mengambil tempahan jahit manik. Location : drop off at ampang park/klcc Whatsapp me for more info . Pretty Beads full catalog: #prettybeadsbyprettychic . #sayajualmanik #sayajahitmanik #jahitmanikkl #manikcantikmurah #sequinsflower #beads #chunkybeads #ootdmalaysia #muslimah #hijabster #bajuraya
next page →