#jannahgoals

14,192 posts

Loading...
Which member of your family causes you the most pain or stress? Maybe you've thought many times about giving up on that relationship. Watch this video to discover why that would be one of the worst mistakes you could ever make! END THE DRAMA with the people around you and feel fulfilled in your relationships! Click here to start your journey inshaAllah: https://m.muslimmastery.com/bismillah (No musical instruments used) #family #siblings #parents #relation #marriage #love #care #affection #memories #upsanddowns #brother #sister #cousin #uncle #aunt #messup #keeprelationship #ties #connection #nomatterwhat #jannahgoals #pleasureofallah #deen #dawah #uk #usa #eu #asia #globe
Asslaamualaikum💖💖 . . Firman Allah SWT : "Dan dia menyuruh ahlinya bersembahyang dan menunaikan zakat dan dia adalah seorang yang diredhai di sisi Tuhannya" (Maryam : 55) . . Selamat menunaikan Solat Fardhu ❤️ . . #sassolat #saswaktusolat #waktusolatbrunei #jannahgoals #dakwahentrepreneurship #SASshares #sweetassara #saskiulap #HappinessisSweetasSara
لَتَتَّبِعُنَّ سَنَنَ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِكُمْ شِبْرًا بِشِبْرٍ وَذِرَاعًا بِذِرَاعٍ حَتَّى لَوْ دَخَلُوا فِي جُحْرِ ضَبٍّ لَاتَّبَعْتُمُوهُمْ قُلْنَا يَا رَسُولَ اللَّهِ آلْيَهُودَ وَالنَّصَارَى قَالَ فَمَنْ Nabi Muhammad SAW bersabda: “Sungguh, kalian benar-benar akan mengikuti kebiasaan orang-orang sebelum kalian sejengkal demi sejengkal dan sehasta demi sehasta, sehingga sekiranya mereka masuk ke dalam lubang biawak sekalipun kalian pasti akan mengikuti mereka.” Kami bertanya; “Wahai Rasulullah, apakah mereka itu kaum Yahudi dan Nasrani?” Beliau menjawab: “Siapa lagi kalau bukan mereka?” (HR Musim – Shahih) Sejengkal demi sejengkal dan sehasta demi sehasta. This is what happening now. Oh Ummah of Muhammad, Wake Up! For Allah's sake Be United. The Ummah needs real change. Fi Hifzillah 💝 Verily, the next life (Hereafter) is better for you than this life (Dunya). - Qur'an, 93:4 And this life of the world is only amusements and play. Verily the home of the Hereafter, that is the life indeed (the eternal life that will never end) only if they knew. - Qur'an, 29:64 #musically #tiktok #lgbt #kekedance #kekechallenge #inmyfeelingschallenge #onegod #oneprophet #onebook #oneqibla #oneummah #onepath #oneunity #onebody #deen #deenassalam #islamicreminder #deensquad #jentikhati #oneminutebooster #wonderfulyou #deenoverdunya #beautyofislam #jannahgoals #hereafter #selfreminder #notetoself #roadtojannah #moveon
Do not force Islam on anyone Teach Islam, Make them understand the beauty of islam!! Because once islam and its beauty is understood, no one can stay away from it... Follow @ejazibnjameel for more updates 🌹 Watch the full video on @youtube or @igtvworld #straightpath #beamuslim #allah #allahswt #loveallah #turnawayfromshaitaan #learnislam #practiceislam #understandislam dontforceislam #repenttoallah #one #oneummah #onenation #allahswt #allahspath #jannah #jannahgoals #allahuakbar #thelearningmuslim
Woman in hijab♥ I have heard many times people asking why do u use his hijab,or why do u cover ur whole body?all i wanf to tell them is that the answer for that question is there in the same question.why do u cover something or when do u choose doing so?to protect,when it is not safe outside right?similarly we choose to cover to protect ourselves,and by doing so we dont feel our freedom is taken instead we feel honoured to do so... And those people who disrespect the one who use hijab let me ask u onething ,in this world if women can wear tight clothes and walk half naked,why not the other one cover her body?if u call the first one freedom y not the second one?if she covers and use hijab, u question that...actually its not wrong with the one who covers her body but the way you think ... Muhammed Ali's daughter describes about a valuable advice by her father: my father took a good look on us. he sat me down on his lap and said something that I will never forget. He looked me straight in the eyes and said, "Hana, everything that God made valuable in the world is covered and hard to get to. Where do you find diamonds? Deep down in the ground, covered and protected. Where do you find pearls? Deep down at the bottom of the ocean, covered up and protected in a beautiful shell. Where do you find gold? Way down in the mine, covered over with layers and layers of rock. You've got to work hard to get to them." He looked at me with serious eyes. "Your body is sacred. You're far more precious than diamonds and pearls, and you should be covered too." Source: Taken from the book: More Than A Hero: Muhammad Ali's Life Lessons Through His Daughter's Eyes. #instagram #reminder #dua #jannahgoals #forever #dua #blessings #iman #haya #peacelover #positive #vibes #wisdom #modesty #myways #goals 💕
Happily ever after is only attained in Jannah & Jannah is only attained by worship & good deeds. Reflect & ponder, ask yourself, what have you done for His sake today? What was your intention when cooking dinner lastnight? Was it to just hurry up and get it out of the way so you can move onto the next chore of the day? Or was it to nourish yourself, your husband & children to help them flourish for the sake of Islam? Every good act is an act of worship if you have the right intention. (Reminder to me first, I’m writing this after cleaning the whole house just to “get it out of the way” doh 🤦🏻‍♀️ . . . #family #faith #quran #quranquotes #islamicreminders #islam #muslimah #religion #worship #intentioniseverything #muslimmom #muslimmum #alhamdulillah #happilyeverafter #jannah #jannahgoals #deen
🌸What is light on the tongue but heavy on the Scale? Dhikr, the remembrance of Allah subḥānahu wa ta'āla (glorified and exalted be He). 🌸“O You who believe! Remember Allah with much remembrance” [33:41]. 🌸This beautiful Dhikr keeps giving, it literally is your key to Heaven. 🌸May We All Be Re-united in Jannah. Ameen. #videooftheday #instapic #instaislam #instamuslim #islam #islamicquotes #subhanallah #alhamdulillah #allahuakbar #instavideo #daily #dailylook #knowledgeispower #knowledge #hadith #dailyhadith #sunnah #muslim #dua #jannahgoals #benefit #instagramhub #Allahisgreat #aslaamalaikum #hadithoftheday #videogram
there is still hope for this ummah even if one person like this remains! Allah will grant us victory if we are stay with him. and how beautiful is it to practice of our prophet muhammad peace be upon him. 💜 share with your loved ones so that they may benefit too. credit:@allah.lovess.you . . . . . . . #bismillahirrahmanirrahim #allhamdullilah #allahuakbar #mashaallah #humanity #peace #prophet #prohpetmuhammadﷺ #allah #paradise #jannahgoals #jannah #ummah #ummati #hadiths #masjid #mosque #kaaba #hajj #umrah #dua #islamforlife #islamicreminder #islamicquotes #f4f #followforfollowback #follow_me #bismillah #quranquotes #quranverses
semoga yg belum memiliki momongan , segera d berikan momongan, Aamiin 😇 ••• Apa yang sebenarnya bunda cari dan tunggu?? • Siapa yang bunda carikan harta?? • Siapa yang akan merawat bunda dan suami disaat bunda sakit dan tua?? • Siapa yang akan mendo'akan bunda dan suami ketika telah tiada?? • Sampai kapan bunda mau menunda menghadirkan sang buah hati?? • SELAGI USIA DAN KESUBURAN MASIH MENDUKUNG, JANGAN PERNAH BOSAN UNTUK TERUS BERUSAHA BUNDA ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Untuk konsultasi masalah infertilitas & program kehamilan, bisa menghubungi kami di 👇 BBM ➭ pregnant Whatsapp ➭ 082146794756 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Jangan lupa tekan ♥ dan Tag teman atau saudara terdekat anda untuk mengikuti kami 👇 🌟 @natural_pregnancy_ 🌟 @natural_pregnancy_ 🌟 @natural_pregnancy_ Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪👰🙏🙌
Whenever I see/hear about new trends that come out and I see Muslims copying these trends it makes me think of this Hadith ⭐️ . Do people not see how we are being used as puppets on a string? ⭐️ . With the non Muslims you can almost understand them looking up to celebrities and being influenced by music, they don’t know any other life ⭐️ . But Muslims? The people who have been blessed with this religion? The people who should know better? Really?! ⭐️ . This is a reminder to myself too, I’m honestly not claiming to be perfect most of us have become puppets to society in one way or another. Whether it’s in how we dress, act, think the media has a massive influence. But just be aware of it in shā’ Allāh ⭐️ . Remember this Hadith and let’s try to not be one of those people who blindly follow and be influenced by stupidity ⭐️ . Another Hadith to think about ⭐️ . It was narrated that ‘Abd-Allaah ibn ‘Umar said: The Prophet (صلى الله عليه وسلم ) said: ⭐️ “Whoever imitates a people is one of them.” ⭐️ . Narrated by Abu Dawood, 3512; classed as saheeh by al-Albaani in Irwa’ al-Ghaleel, 2691 #instamuslim #islamicreminders #quranandsunnah #muslimahrevert #revert #dailyislamireminder #muslimwomen #muslimahstyle #muslimquotes #islamicquotes #muslimreminder #quran #sunnah #ummah #emaan #deenoverdunya #hijab #newmuslim #strivingmuslimah #convert #revert2islam #jannahgoals #desperatelyseekingjannah #dua #tawbah
Love of duniya is temporary but love of & for ALLAH & HIS Messengers will definitely help you here & hereafter #JannahGoals
🌸Allah Says: You may have someone in your mind, someone in your heart, someone in your life, but i am your someone when you have no one❤❤❤. . . . #Allah #one_lord#prophetmuhammadﷺ 💕 #faithful #trust #ramadan #Believer #forgiveness #dua #deen #dunya #hijabi #niqab #jummah # #jannahgoals #prayers #voiceofummah 🌹 #islamicReminder #muslimah_guide #islamfreveryone#quranquotes #hadithquotes #nikkahgoals 💝#sunnah #alhmdulillah #frevrythng # ▪ ▪ ▪ #followforfollow #like4like 👍 ▪ ▪ ▪ #KEEP_supPort &promote.. ▪ ▪ ▪ #👉 @the_muslimah_world 👈
Money can’t give you love. Money can’t console you when you are sad. Money can’t take care of you when you are sick. Money can’t pray for you. Money can’t support you when you feel weak. Money can’t do all the things that the human heart needs the most. Stop running after money, earn money to support your living, don’t live just to earn money. Appreciate genuine things in life. #islam #islamicquotes #islamicreminder #deenoverdunya #dawah #deen #jannah #jannahgoals #muslimquotes #muslim #asilentworshipper
semoga yg belum memiliki momongan , segera d berikan momongan, Aamiin 😇 ••• Apa yang sebenarnya bunda cari dan tunggu?? • Siapa yang bunda carikan harta?? • Siapa yang akan merawat bunda dan suami disaat bunda sakit dan tua?? • Siapa yang akan mendo'akan bunda dan suami ketika telah tiada?? • Sampai kapan bunda mau menunda menghadirkan sang buah hati?? • SELAGI USIA DAN KESUBURAN MASIH MENDUKUNG, JANGAN PERNAH BOSAN UNTUK TERUS BERUSAHA BUNDA ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Untuk konsultasi masalah infertilitas & program kehamilan, bisa menghubungi kami di 👇 BBM ➭ pregnant Whatsapp ➭ 082146794756 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Jangan lupa tekan ♥ dan Tag teman atau saudara terdekat anda untuk mengikuti kami 👇 🌟 @natural_pregnancy_ 🌟 @natural_pregnancy_ 🌟 @natural_pregnancy_ Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪👰🙏🙌
قال الشنقيطي رحمه الله يوصي ولده .... ★ يا ولدي راجع القرآن لا تنسه.. أمامك حفل تكريم يوم القيامة ليس گ ٱحتفالات الدنيا ... إيّاك أن تخطئ وقد قيل قبل لگ... 💠 إقرأ وٱرتقِ ورتل 💠... * * * ‏اللهم اجعلنا من اهل القرآن وخاصته اللهم اجمع القرآن في قلوبنا حفظاً وعلى ألسنتنا تلاوةً ، وفي سلوكنا خُلقاً وارزقنا منه العلم والعمل .. #islam #deen #Muslim #muslimreminder #guid #Muslimguid #knowledge #spread #love #imaan #taqawa #unity #muslimah #muslim #jannah #jannahgoals #islam4_life #sunnah #prophet #life #allah #prayer #muftiismailmenk #goals #islamicquo #muftiismailmenk #muftimenkquotes #islamic #gooddeeds #deeds
IT SHOULD NOT ALWAYS BE ABOUT YOU ! So many ways you can reach out to others and spread kindness. Someone out there may just need someone to talk to . Someone out there may just need a piece of advice. Someone out there may just need 100 Naira To buy Food . Someone out there may just need a word of Prayer from you. AND IT GOES ON AND ON ........ So many ways we can spread KINDNESS around People Close and Far from us. IT IS NEVER SMALL ! IT IS NEVER TOO LATE . REACH OUT TO SOMEONE TODAY .. GOOD MORNING AND JUMMUAH MUBARAK 💜 @ilovebukhari (@get_repost ) ・・・
. Hidup ini adalah ujian untuk akhirat "Yang menjadikan mati dan hidup, supaya dia menguji kamu, siapa di antara kamu yang lebih baik amalnya." (Mulk:2) . Coba jadiin ayat itu buat renungan. Oiiya.. di dunia tugas gue kan ibadah. Gaada definisi hidup 'nikmatin hidup lo sebelum lo meninggal, puas"in aja dulu, hidup itu untuk bersenang".' Kitanya aja yg gamau hijrah karna gamau terikat sama perintah Allah. Padahal kalo susah, kalo pengen sesuatu mintanya sama Allah. Giliran disuruh Allah kerjakan apa yg Allah perintahkan dan jauhi larangannya.. eh malah kebalik ngejalaninnya. Coba, pengaruhi diri kita sendiri, kita mau syurga dan gamau neraka. Tapi yg punya syurgaNya kita jauhi?? Adil kah?? . Slfrmndr . . . #muslimahindonesiaid #baby #funnybaby #princesses #muslimahfashion #blue #bismillahirrahmanirrahim #dakwah #jihadfisabilillah #hamasah #beautifulgirls #smile #gemes #islamrahmatanlilalamin #jannahgoals #islamicquotes #quotesoftheday #god #thankyou #thankful
semoga yg belum memiliki momongan , segera d berikan momongan, Aamiin 😇 ••• Anak akan menjadi harapan keluarga, Sebagaimana makhluk hidup yang lain, manusia membutuhkan keturunan untuk mewarisi dan meneruskan hidupnya. Itulah mengapa anak menjadi dambaan setiap keluarga. • Anak bagaikan permata dalam kehidupan mereka. Penyejuk mata ketika keletihan menyapa, menjadi tempat berteduh ketika masa senja mulai tiba. • Tetap semangat terus ikhtiar, ber Do'a dan tawakal semoga segera terwujud program yang di harapkan selama ini 😇 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Untuk konsultasi masalah infertilitas & program kehamilan, bisa menghubungi kami di 👇 BBM ➭ pregnant Whatsapp ➭ 082146794756 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Jangan lupa tekan ♥ dan Tag teman atau saudara terdekat anda untuk mengikuti kami 👇 🌟 @natural_pregnancy_ 🌟 @natural_pregnancy_ 🌟 @natural_pregnancy_ Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪👰🙏🙌
Melalui surah al-A’raf [7] ayat 191-192, Allah ta’ala memberikan analogi kepada para hamba tentang bathilnya menyembah/mengagungkan patung-patung, jimat, atau benda keramat lainnya: (1) Benda-benda tersebut adalah makhluk yang diciptakan, tidak bisa menjadi khalik yang menciptakan sesuatu meski hanya satu atau sesaat. (2) Benda-benda itu tidak dapat mencegah keburukan yang menimpa dirinya, lalu bagaimana benda tersebut menolong manusia? Sederhana sekali, dan mudah difahami dengan sekali berfikir! Sahabat, marilah kita sampaikan analogi sederhana ini kepada orang-orang terdekat kita, sebagaimana Nabi Ibrahim ‘alayhissalam beranalogi serupa di hadapan kaum beliau. Semoga Allah ta’ala memberikan hidayah dan petunjuk bagi kita semua. Amin! -- Follow @katalogkaosdakwah Nyaman dipakai sambil berdakwah semoga kita mendapatkan berkah. -- #katalogkaosdakwah #allah #allahuakbar #islamicquotes #namaz #deen #muhammadﷺ #tevbe #subhanallah #rasul #quranquote #ameen #allahu #inshaallah #pbuh #muftimenk #islamicquotes #trueislam #jannahgoals #sunnah #islamicreminder #prophetmuhammad #muhammad
Jadilah Orang Kuat Dan Yang Memilih Kebaikan Salah satu sunnah di bulan syawal selain puasa syawal adalah menikah. Sudah berapa syawal kah terlewat dari target menikah kalian? Dari syawal ke syawal masih belum menyandang status menikah Dalam hadits disebutkan, diceritakan oleh Thawus – salah seorang tabiin – bahwa Umar bin Khatab radhiyallahu ‘anhu, pernah bertanya kepada seorang lelaki yang layak menikah: “Kamu ingin menikah?” Dia menjawab: “Tidak.” Spontan Umar menimpali, “Berarti kamu, kalo bukan orang dungu atau orang fajir (lebih menyukai zina dari pada nikah).” (HR. Abdur Razaq dalam Al-Mushannaf, no. 10383). Hal yang sama, juga pernah disampaikan oleh Thawus kepada salah satu sahabatnya, “Tidak ada yang menghalangimu untuk menikah, selain karena kamu lemah atau sifat fujur (lebih memilih kejelekan).” (HR. Ibnu Abi Syaibah dalam Al-Mushanaf, no. 15910). -- Follow @katalogkaosdakwah Bangga menggunakan kaos sambil berdakwah semoga kita mendapatkan berkah. -- #katalogkaosdakwah #islamicquotes #muhammadﷺ #deen #trueislam #allah #muftimenk #quranquote #jannahgoals #sunnah #ameen #islamicreminder #prophetmuhammad #muhammad #pbuh #rasul
A teachers gift. Only one more get up for all you teachers out there. Then begins the work of the parents! Keeping them entertained for 6 weeks is a huge challenge. The struggle is real people! 😣 @everjournals . . . . #muslimmummy #muslimblogger #muslimah #muslimart #instamuslim #instaart #instaislamic #islamicquotes #summerday #studentproblems #sahm #mompreneur #mumboss #muslimahbossnetwork #mompreneurs #mompower #jannahgoals #bismillah #alhamdullillah #surah #quranic #alhamdullillah
Tomorrow is never promised... If you love someone and marry someone, that much love will be taken back from you and your life partner by Allaah...Think before you engage in haram relationship #muslimah #muslim #jannahgoals #islamforever #islammotivation #islamicquotes #perfectmuslimah #islamicwomen #halal
in shā’ Allāh. May Allah guide us all to what’s best for us and make us happy and content with it💜 #muslimahstyle #jannahgoals #islam #islamicquotes #islamicreminders #muslimquotes #muslimahrevert #muslimreminder #deen #dua #sabr #trustallah #desperatelyseekingjannah #instaislam #instamuslim
Kaos Ahad – Ganteng Aja Ga Cukup Kalo Ga Sholat #GantengGantengSholat -- Pesan melalui ➡️ https://linktr.ee/katalogkaosdakwah ➡️ wa.me/62895389867425 -- Follow @katalogkaosdakwah Bangga menggunakan kaos sambil berdakwah semoga kita mendapatkan berkah. -- #katalogkaosdakwah #sholat #muslim #allah #muhammad #islam #moslem #islampost #islamic #quran #islamicpost #tauhid #astaghfirullah #dua #allahuakbar #ayat #prophetmuhammad #muhammadﷺ #tawhid #taqwa #islamituindah #sunnah #islamdaily #kajian #tadabbur #akhlak #salafiyyun #janganberhentijadibaik #jannahgoals
semoga yg belum memiliki momongan , segera d berikan momongan, Aamiin 😇 ••• Hei sayang, Untukku, bahagia sederhana Aku tahu, bahagia itu harus aku ciptakan Bukan tentang dibelikan rumah, Bukan tentang dibelikan kendaraan, Bukan tentang perhiasan, Bukan tentang hal lainnya yang bersifat materi. • Tapi, cukup sederhana kok sayang, Bahagiaku, berawal dari Saat pertama kali melihat hasil tes kehamilan POSITIF Saat kamu menemani aku melihat hasil tespack itu Saat pertama kali melihat calon buah hati, lewat layar USG Saat pertama kali mengetahui jenis kelamin calon buah hati Saat pertama kali merasakan tonjokan atau tendangan calon buah hati Saat menyaksikan gerakan janin terasa seperti gelombang ombak di perut Saat pertama kali benar-benar menyentuh dan mendekap bayi • Bahkan, sekecil apapun perhatianmu untukku, itu dapat membuatku bahagia sayang. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Untuk konsultasi masalah infertilitas & program kehamilan, bisa menghubungi kami di 👇 BBM ➭ pregnant Whatsapp ➭ 082146794756 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Jangan lupa tekan ♥ dan Tag teman atau saudara terdekat anda untuk mengikuti kami 👇 🌟 @natural_pregnancy_ 🌟 @natural_pregnancy_ 🌟 @natural_pregnancy_ Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪👰🙏🙌
Absolutely LOVE my new jilbab Mā shā’ Allāh from @tasnim_collections 1 piece Hafsah jilbab in Colour: rose 💕🌷 I’ve brought loads more colours which I’ll load at some point in shā’ Allāh. Absolutely beautiful Quality jilbabs Allāhuma Barik 💕 #hijab #jilbab #jilbabstores #hijabfashion #hijabstyle #muslimahstyle #revert #muslimahrevert #jannahgoals #hijabi #modestfashion #islam #muslimwomen #hijabista #hayat #convert #newmuslim #reverttoislam #jilbabstyle #desperatelyseekingjannah #jilbabstyle
Surah Al-An’aam (The Cattle) Verse 127 May Allah make us all of those who enter into Jannah ul Firdous and allow us to be of those who do good in the dunya, Ameen #quran #quranquotes #surahanaam #islam #jannah #jannahgoals #jannahultimategoal
next page →