#japanesecheesecake

112,414 posts

Loading...
Edisi sore beressss... Jcc double chocolate 18 Jcc double cheese 18 Brownie mix top 20 Trims nisa repeat ny... Yg baru ny nyobain semoga suka ya.. 😊 Lanjuttttt jd ibu guru... 😅 ... #jccdoublecoklat #japanesecheesecakeptk #japanesecheesecake #jccdoublecheese #browniesmixtoping #delisiouscakeptk
*** Japanese Cheese Cake *** Made by @may.sitorus.255 Cake of the day, Cheese Cake 😍😍 Kalo ke mol suka ngiler dgn cheesecake si uncle, naahh ini versi si aunty 😂😂 Resep Cheese cake ini aku comot dari blog'nya Teh @rickeindriani_ordinarykitchen 😍🙏 pake resep yg by Yasaboga. Eenaaaaakkk 👍😋😋 #japanesecheesecake #frommykitchen #homemadecheesecake #MayKitchen #doyanbaking #cakedankue
I always love how this looks fresh out from the oven. One of my motivation to bake. Dm me for orders. 😊 #nofilter #ketocheesecake #japanesecheesecake #creamcheesecake #ketosingapore #ketosg #ketofood #ketohappyfood #bakerhappiness #looksgoodtastegood #iamketo #ketofatbombs
📢 #japanesecheesecake by #HomnomGalleryAndEatery ​ ติดต่อสอบถาม​รายละเอียด​เพิ่มเติม​ ได้ที่เพจ​ fb/HOMNOMGalleryandEatery​ และหรือเบอร์​ +66-90-463-8299 #0904638299 . #instafood #instacake #japan #japanesecake #cake #cheesecake #premiumbakery #homemade #cnxcafe #Chiangmai #Thailand
Japanese cheesecake 😊😍 Yuuu siapa yang mau coba,inii ngeju bangett loh #mamirabakery #japanesecheesecake #kuekeju #cheddarcheesecake #homemade #freshtasty
โปรโมชั่นก่อนทานเจ....สั่งเลยอย่ารอ Cheesecake ของ Sweet•P ทุกรสชาติ ซื้อ 2 แถม 1 คะ . . เพื่อมห้ทุกคนได้อร่อยกันเต็มๆ ก่อนรับพรทานเจปีนี้. 😊😊😊 . ทั้ง japanese cheeswcake และ double formage cheesecake ทั้ง 3 รสชาติ ออริจินัล, ชาเขียว และ ช็อคโกแลต . . . ส่งได้ คิดค่าส่งตามระยะทาง รบกวนสั่งล่วงหน้าอย่างน้อย 2 วัน ทำตามออเดอร์ เพื่อความสดใหม่คะ สนใจสั่งซื้อสอบถาม Line: @sweetp2018 . #sweetp #cheesecake #japanesecheesecake #doubleformagecheesecake #MatchaDoubleFormageCheesecake #chocolateDoubleFormageCheesecake
#JapaneseCheesecake มีหลายรสชาติให้ได้ลิ้มลอง 🔴รสออริจินัล 🔴รสกาแฟ 🔴รสกาแฟ 🔴รสชาเขียว 🔴รสช็อคโกแลต สั่งได้ตลอดนะจ๊ะ 📲0644479824 🚚มีบริการส่งทาง Kerry ค่ะ ค่าส่ง 100-140 บาท #ขนมทำเอง #cakebirthday #bakery #korat #ขนมอร ่อย #cheesecake #cheesecakefactory #japan #japanesefood #japanfood #japanesecheesecake #korat #bakery #bakeryshop #ช ีสเค้กญี่ปุ่น #ช ีสเค้ก #ขนม #ขนมคล ีน #ขนมญ ี่ปุ่น #ขนมเค ้ก #ขนมอร ่อย #เค ้กวันเกิด #เค ้ก #เค ้กโฮมเมด #เค ้กอร่อย #โคราช #เบเกอร ี่ #เบเกอร ี่โฮมเมด #โฮมเมด #โฮมเมดเค ้ก
#JapaneseCheesecake มีหลายรสชาติให้ได้ลิ้มลอง 🔴รสออริจินัล 🔴รสกาแฟ 🔴รสกาแฟ 🔴รสชาเขียว 🔴รสช็อคโกแลต สั่งได้ตลอดนะจ๊ะ 📲0644479824 🚚มีบริการส่งทาง Kerry ค่ะ ค่าส่ง 100-140 บาท #ขนมทำเอง #cakebirthday #bakery #korat #ขนมอร ่อย #cheesecake #cheesecakefactory #japan #japanesefood #japanfood #japanesecheesecake #korat #bakery #bakeryshop #ช ีสเค้กญี่ปุ่น #ช ีสเค้ก #ขนม #ขนมคล ีน #ขนมญ ี่ปุ่น #ขนมเค ้ก #ขนมอร ่อย #เค ้กวันเกิด #เค ้ก #เค ้กโฮมเมด #เค ้กอร่อย #โคราช #เบเกอร ี่ #เบเกอร ี่โฮมเมด #โฮมเมด #โฮมเมดเค ้ก
PO SABTU & MINGGU: AYAM KODOK, KLAPPERTART, BOLU MARMER, BOLU TAPE, JCC, REDVELVET CREAMCHEESE BROWNIES. LAST ORDER: KAMIS, JAM 20:00 FOR ORDER: 081213529398 #ayamkodokdepok #klappertart #klappertaartenak #ayamkodokdepok #bolujadul #bolumarmer #bolutape #jcc #japanesecheesecake #redvelvetcreamcheesebrownies
I finally got to put my hands in one of the most famous Uncle Tetsu Japanese Cheesecakes, overall “The lion is not as it looks” #uncletetsu #cheesecake #japanesecheesecake #ihadbetter
Haloooo... Selain jcc double cheese dan jcc mix cheese chocolate, Jcc sekarang ada yg double chocolate ya.. Yeay... 😂 Jadi.. Jcc sendiri tuh uda ngeju bgt karna terdiri dari cream cheese, fresh milk (full cream), dan full butter, laluuu di campur toping coklat tuh.. Cocokkk enakkkk.. Aku pke coklat yg good quality ya. Jenis compound, ga pahit dan ga pedar.. Klo pke yg couverture atau belgian chocolate kemahalan.. Ntr teriak.. 😂 Beda dgn jcc double cheese, sblm di selimuti keju harus dioles cream cheese frosting, nah... Yg double chocolate ini di siram pake ganache lalu ditaburi coklat serut.. Keju dan coklat.. Jodohhhhhh 😁😁 Yuk capcus... .. Info/order : WA 085787066640 ... #japanesecheesecakeptk #japanesecheesecake #jccdoublecoklat #delisiouscakeptk
Had to get one since it was just coming out of the oven. #japanesecheesecake #😋
#อาจ ุมม่าชีสเค้ก #japanesecheesecake
Pesenan bumil, semoga syukaaaa 😄😋 #japanesecotton #cheesecake #japanesecheesecake #jcc
Want something sweet and fluffy at the same time ? Try our "Japanese Cheesecake" ! Fluffy texture with a sweet taste ❤️ You can choose your size and add your personal message to your favorite cake ! 💕 ☎️ +62541-748869 WA : 0821 4088 5068 🏠 Jalan Danau Semayang No.84, Samarinda #chesbakerysmd #kuesamarinda #rotisamarinda #chesbakery #morevariant #richflavour #bakeryhomemadeches #japanesecheesecake #favoritecake
Klo Makan Chedar Cheese Cake ini, berasa banget moist dan lumernya di mulut, disantap dalam keadaan dingin setelah diinepin dikulkas semalamam walah makin enak lagi rasanya. Open order : ⏰Setiap hari sebelum jam 08.00 s/d 21.00 . GO FOOD /GRAB FOOD ⏰Senin - Minggu : 08.00-21.00 📍Tempat : Komplek DPR 2 Rt.10 RW.02 No. 62 Kebon Jeruk . Cara order ☎ Langsung WA atau SMS di : 0812 8980 4430 Isi Format Nama : Cake Yang Di Order : Topping : Jumlah pesanan : Pick Up Jam : . . 📌Open reseller juga loo Kuyy gabung langsung : ☎0812 8980 4430 #homemadecheesecake #homebakedcheesecake #homebakercake #biebiecake #biebiecheesecake #jualcheesecake #cheesecakejakarta #soufflecheesecake #japanesecheesecake #oleholehjakarta #kulinerjakarta #homemadejakarta
Klo Makan Chedar Cheese Cake ini, berasa banget moist dan lumernya di mulut, disantap dalam keadaan dingin setelah diinepin dikulkas semalamam walah makin enak lagi rasanya. Open order : ⏰Setiap hari sebelum jam 08.00 s/d 21.00 . GO FOOD /GRAB FOOD ⏰Senin - Minggu : 08.00-21.00 📍Tempat : Komplek DPR 2 Rt.10 RW.02 No. 62 Kebon Jeruk . Cara order ☎ Langsung WA atau SMS di : 0812 8980 4430 Isi Format Nama : Cake Yang Di Order : Topping : Jumlah pesanan : Pick Up Jam : . . 📌Open reseller juga loo Kuyy gabung langsung : ☎0812 8980 4430 #homemadecheesecake #homebakedcheesecake #homebakercake #biebiecake #biebiecheesecake #jualcheesecake #cheesecakejakarta #soufflecheesecake #japanesecheesecake #oleholehjakarta #kulinerjakarta #homemadejakarta
Japanese cheese cake is one of the best thing I have tried in recent times. Loved the sponginess, softness and it’s moist texture.😊😍🙏 #therawtextures #platinggoals #cheesecake #japanesecheesecake #texture #sweet #desserts #homebaked
“ Japanese cheese cake..👌” #bundarefayacake #japanesecheesecake #homemade
For more info & order chat us via Whatsapp / LINE 😊 ___ LINE @cjs5092i WA 0821 4735 0700
Thank you 💕 Our Signature Cotton Cheesecake Diameter 20Cm 🤤 Price 85K Order via ❣️ WA : 081996677887 Line@ : @anh3398i Min h-2 Pontianak 📍 #kuepontianak #cheesecakes #kue #sweets #cakes #kuekekinian #pontianak #oguracake #japanesecheesecake #yummy #madebyorder #feedbacknonabaker
Selamat pagi... Pagi2 uda geser2 meja, cari posisi dan pencahayaan biar foto ny ga redup... 😁 ... Sesi 1 done.. Brownie mix top 24 (dijadiin 2 box) Jcc double cheese 18 Trims repeat nya ya mbak... 😊 ... Info/order : WA 085787066640 .... #browniesultah #browniespontianak #browniesptk #brownieskukus #browniescantik #browniesmixtopping #japanesecheesecakeptk #japanesecheesecake #delisiouscakeptk
Your true success in life begins only when you make the commitment to become excellent at what you do. — Brian Tracy . . . Have a wonderful day dearest ❤️❤️❤️ . . . #homemade #homebaked #homebaker #mrsjohnhan #cheesecake #jualcheesecake #cheesecakemedan #soufflecheesecake #japanesecheesecake #mysignaturecake #oleholehmedan #kulinermedan #homemademedan
Always save some room for dessert #japanesecheesecake
batch 1 mango sticky rice done, next baking JCC leopard 💪 #japanesecheesecake
Late post!! Waited like 20 mins and I got my freshly baked cheesecake! (pretty worth it, I would say, plus I was luckyyy ✌️)The four cupcake looking ones are actually the honey madeleines, which were surprisingly good. The cheesecake I would prefer it cold, that way you can taste the cheese flavour more and creamier. Overall nice experience! 👍 #uncletetsu #uncletetsucanada #cheesecake #japanesecheesecake #dessert #desserthype #deliciousgoodness #yellowtone #worththewait #burnaby #metrotown #hungrybelly
🍯🍯Honey Madeleine.🍯🍯.. Don't forget to pick up these #honeymadeleine when you pick up your cheese cake.😋😋. ➡️9/10 ➡️$7.50 for 4 (buy 3 get 1 free) #uncletetsu #uncletetsuvancouver #vancouvercheesecake #yvrcheesecake #yvrdesserts #604eats #604desserts #yvrmom #japanesecheesecake #japanesemuffin #metrofood #metrotown @uncletetsucanada #yvrblogger #foodblogger #foodphotography #foodpassion #foody #foodporn #foodpic
“Can I have just one slice?” 🤷‍♀️ One slice is never enough when it comes to Japanese cheesecake.
Uncle Tetsu is finally here in Jeddah! 😍 . Opened only 3 days ago and the queues are LONG 😂 . I hope they open more outlets soon. Al Salam Mall isn't exactly close to where I live 😋 . @uncle_tetsu_gcc @alsalammall #jeddahfood #japanesecheesecake #hotcake #cheesecake #japanese #uncletetsu #uncletetsuksa #instafood #alsalammall #تشيز_كيك #ياباني #انكل_تيتسو #السلام_مول
Japanese style lemon cheesecake#japanesecheesecake #lemoncheesecake Light and fluffy as always. 🧡 . . . . . . . . . . . . . . 宮沢賢治のアメニモマケズの詩が好きでたまに読むんだけれど、久しぶりに昨日読んでそしてその辺にあった封筒の裏に書いてみた。やっぱり好きだった。あの感じに岩塩ふりかけた感じの人生送りたいな。18歳くらいの時は三島由紀夫も大好きで全部読んだとおもうけど全部内容、忘れてる今現在😂
Uncle tetsu bakery from #metrotown . 7/10 deliciousnesses 😄 Still like those western style cheesecakes more 😋 . . . . . . . . . . . . . . . . . #metrotown #uncletetsu #vancouver #cheesecake #japanesecheesecake
Yellow yellow, tasty fellow! Meet the the orange soufflé which happens to be soft and fluffy on the inside. #LoveAndCheesecake #WithLoveAndCheesecake #Cakes #CakeLovers #SugarRush #JapaneseCheesecake #Cheesecake #Orange
L'Anko, ovvero la pasta dolce di fagioli azuki rossi, in Giappone è uno degli ingredienti fondamentali della pasticceria tradizionale, quella ancora non invasa dai dolci a base di latte occidentali. #anko #azuki #japanese #japanese_food #salsa #salsadifagioli #fagioli #redbeans #redbean #dorayaki #japandessert #japansweet #japanstyle #japancan #can #canofanko #japanesecuisine #japaneseculture #japanesecheesecake #japaneseidol #idol #canon #photoshop #paint #painting #pink #red #bean #beans
#paulscreamery #JapaneseCheeseCake #WeLoveToEat 😍😍❤️❤️❤️🤤🤤🤤
Pelanggan setia @hayuneda_cheese_cake looohh iniii😊🤗🤗 kali ini tetehnya beli buat ulangtahun papahnya, pesennya custom nih greentea cc tapi pake papan ucapan diatasnya kaya di slide selanjutnya.. Barakallah fii umrik yaa teh @al.shbrn8 untuk papahnya😊💙 hatur nuhun jazakillah khair🙏🙏 ditunggu pesanan selanjutnya ya teteh geuliis😍 #hayunedacheesecake #cheesecake #japanesecheesecake #cheesecakefactory #cheesecakelovers #cheese #cheesecakeaddict #kulinerbandung #newyorkcheesecake #sundanesecheesecake #cheesecakenaurangbandung
Salah satu pelanggan setiaaa kami jugaa niihh😊 alhamdulillah masih setia sama @hayuneda_cheese_cake nyaa😍🙏 hatur nuhun teteh geuliiss😊🙏🙏 jazakillah khair.. #hayunedacheesecake #cheesecake #japanesecheesecake #cheesecakefactory #cheesecakelovers #cheese #cheesecakeaddict #kulinerbandung #newyorkcheesecake #sundanesecheesecake #cheesecakenaurangbandung
Alhamdulillah teh rena ini baru pertama kali beli @hayuneda_cheese_cake udah ngeborong aja masyaallah😊😍 hatur nuhun teteh geulis udh mau CODan jazakillah khair😊🙏🙏1 #hayunedacheesecake #cheesecake #japanesecheesecake #cheesecakefactory #cheesecakelovers #cheese #cheesecakeaddict #kulinerbandung #newyorkcheesecake #sundanesecheesecake #cheesecakenaurangsunda
Butuh kue untuk ulang tahun, anniversary, atau hari special lainnya? Jangan khawatir ada JAPANESE COTTON CAKE by Felicitous Patisserie Sekali gigit dijamin ketagihan😉 Tersedia dalam Varian : - Original - Chocolate - Rum Raisin -Green tea - Red velvet 🚫no pengawet 🚫no pengembang 🚫no pelembut Order max H-5jam FREE ONGKIR AREA SURABAYA DAN SIDOARJO!! Order now: Line: @etl2280d Wa : 08113303990 #japanesecottoncakesidoarjo #japanesecottoncakesby #japanesecottoncake #japanesefood #japanesecheesecake #kueulangtahun #kueanniversary #homemade #homemadewithlove #homemadecake #naturalingredients #oleholehsurabaya #oleholeh #oleholehkekinian #oleholehsby #oleholehhits #oleholehkhas #jualkue #jualkueonline #jualkuemurah #jualkueenak #jualkuesurabaya #jualkuesidoarjo #jualkueonlinesby #jualkueonlinesurabaya #jualkueonlinesidoarjo
Semua Orang Bilang Enakkk...Kenyal Lembut enak dan membuat Ketagihan.. Nomnom.. Serbu Outlet Kami - Plaza Medan Fair lat.3 - Thamrin Plaza lat 1 depan Texas Chicken - Centre Point Mall (LG Floor depan Breadlife/JBL/Ekskalator menuju H&M) #kulinermedan #medantalk #nomnommedan #kulinertopui #hidupuntukmakan #nyantapnyantap #kuliner #medan #lapislegit #lapispremium #lapisprunes #ococake #layercake #mochi #moci #muaci #kuemochi #japanesecheesecake #cheesecake #JCC #bolukeju #jepang #japanesefood #japanesecake #medan #surgakuliner #muaci #oleholehkhasmedan #plazamedanfair #centrepoint #thamrinplaza #foodinhands
Es que me encantó!!! Esas locuras que me dan por hacer a la media noche y menos mal quedó exquisito, ma acosté a las 3 de la mañana x seguir al pie de la letra la cocción 😁 pero valió la pena, no me acompaño el molde pero no deja de estar muy pero muy rico, el color el sabor y el ruido que hace al partirle uffffff muero #japanesecheesecake #cheesecake #pasteldequeso #japones #rico #postres #jigglyfluffyjapanesecheesecake
ส่ง #ช ีสเค้ก เรียบร้อยค่ะ...ลูกค้ารอรับของที่บ้านได้เลยจ้า 📌ใคร...ยังไม่ได้สั่งก็สั่งซะนะ😁😝 #ขนมทำเอง #cakebirthday #bakery #korat #ขนมอร ่อย #cheesecake #cheesecakefactory #japan #japanfood #japanesefood #japanesecheesecake #bakery #bakeryhomemade #ขนม #ขนมคล ีน #ขนมญ ี่ปุ่น #ขนมเค ้ก #ขนมทำเอง #ขนมอร ่อย #เค ้กวันเกิด #เค ้ก #เค ้กโฮมเมด #เบเกอร ี่ #เบเกอร ี่โฮมเมด #ช ีสเค้ก #ช ีสเค้กญี่ปุ่น #โคราช
• japanese.orange.cheesecake. • With mango sorbet, on a boat! 👅 Unbeatable summer pair.. 🍨☀️🛥 . . #CulinarySceneTurkey 🇹🇷 #Bodrum
next page →