#jemaahhaji

3,482 posts

Loading...
Semua pakai #QHqaissa 😘 Nampak cantik & sopan je kan? . Qaissa Suit ni pun antara pilihan #setumrah yang kita tawarkan tau! . Alhamdulillah pagi tadi pun ada, @qaqahani terima kiriman gambar daripada customer. . Nun jauh dari @makkahmadeenah pakai Qaissa hitam. Nanti kami kongsikan ye 😊 . . Ada yang berkenan? WhatsApp 018 4725 728. WhatsApp 018 4725 728. WhatsApp 018 4725 728. . . #QHumrah
BELUM RELEASE OFFICIALLY TAPI RAMAI DAH BOOKING SAMPAI 2, 3, 4 SET 😱 . Fenomena sangat set umrah #QHraudhah ni. Dah ada yang nak 4 set pun, semua warna diborong. Alhamdulillah syukur 😘 . RM99 untuk #setumrah lengkap BAJU, SELUAR & TUDUNG. . . Kenapa murah sangat ni? . Kami NAK bantu #jemaahumrah buat persiapan. Lengkap sepasang pakaian takyah susah nak cari banyak kedai. . . Cepat WhatsApp admin sementara stok masih ada. . WhatsApp nombor ni ye 018 4725 728 018 4725 728 018 4725 728
Alhamdulillah pagi-pagi lagi dah ada yang order #QHraudhah dua set. . Rugi tau siapa tak grab set RAUDHAH sekarang. Kita ada bagi something special dalam parcel uollls 😍 . . RM99 sepasang. Dari atas sampai bawah. Tudung,baju & seluar. Ada ke di pasaran harga macam tu? 🤗 . . Sementara stok masih ada kena cepat dapatkan 😉 . . WhatsApp 018 4725 728. WhatsApp 018 4725 728. WhatsApp 018 4725 728. . . #QHumrah
MasyaAllah hebat! 😘 . Ada sorang makcik ni order #QHraudhah dua set. Kami tanya la makcik nak pakai bila? Yela takut ada customer urgent nak pakai umrah. . Makcik tu kata belum nak pakai lagi. Beli sebab cantik dengan murah sangat #Raudhah ni. Nak simpan, niat & harap nak p tahun depan. Belum rezeki makcik 😢 . . Allah, moga asbab buat persiapan, beli macam-macam kelengkapan #umrah #haji nanti Allah jemput makcik ke sana. . . . ♥️Ya Allah, jemputlah kami dalam waktu terdekat ke tanah suciMu, izinkanlah kami menjadi tetamu kekasihMu, Rasulullah♥️
BELUM RELEASE OFFICIALLY TAPI RAMAI DAH BOOKING SAMPAI 2, 3, 4 SET 😱 . Fenomena sangat set umrah #QHraudhah ni. Dah ada yang nak 4 set pun, semua warna diborong. Alhamdulillah syukur 😘 . RM99 untuk #setumrah lengkap BAJU, SELUAR & TUDUNG. . . Kenapa murah sangat ni? . Kami NAK bantu #jemaahumrah buat persiapan. Lengkap sepasang pakaian takyah susah nak cari banyak kedai. . . Cepat WhatsApp admin sementara stok masih ada. . WhatsApp nombor ni ye 018 4725 728 018 4725 728 018 4725 728
Dah sedia NAK pilih warna apa untuk #QHraudhah ? . InsyaAllah pakaian lengkap dengan tudung sekali. Hehe admin sendiri tak sabar nak grab semua colour yang available 🤣 . Save nombor @qaqahani siap-siap 018 4725 728. Bila open order untuk full set #QHumrah boleh terus mesej kami tau! . Subscribe katalog telegram QAQAHANI.
♥️Ya Allah, jemputlah kami dalam waktu terdekat ke tanah suciMu, izinkanlah kami menjadi tetamu kekasihMu, Rasulullah♥️ . . . . . Tak sabarnya nak release #QHraudhah 😍 . Istimewa buat #jemaahumrah so lepas ni takyah pening-pening nak cari #pakaianumrahwanita tau! . Kalau kami bagi #freegift nak tak? Haa kena follow @qaqahani , subscribe katalog telegram. . Nanti dah release #setumrah cepat-cepat dapatkan free gift tau 🤗 WhatsApp 018 4725 728 . . #QHumrah
Ayoo berhaji dengan biaya setoran awal 1 jutaan anda sudah mendapatkan porsi tanpa harus menabung. Cicilan rendah, tanpa agunan, dan dijamin berangkat sesuai ketentuan Kementerian Agama RI. Untuk informasi lebih lengkap silahkan mengunjungi stand kami @kopnusid Koperasi Nusantara dan BNI Syariah di Gedung Lobi utama RSUD Cut Meutia Buket Rata Lhokseumawe. Cc @kopnusid @kcumedan ==================================== #instagram #vsco #tweegram #instamoment #acehstyle #liker #ig_indonesia_ #world #instanusantara #instalike #followme #indonesian #life #style #posindonesia #kopnusindonesia #kopnus #hajj #jemaahhaji #hajiindonesia #bnisyaraiah ====================================
Jalan jalan pergi Speedmart, Eh khimar ni buat i terpikat! - Eceh 😋 RM66 sehelai 50 pelanggan terawal dapat diskaun dari kak ima! *Jangan Lupa Promo Khimar Putih masih happeninggggg - Tekan je link di bio tu untuk wassap kak ima - #khimarmurah #khimarmalaysia #khimarsumayyah #khimarlabuh #khimarumrah #tudungumrah #khimarsale #sale #jemaahhaji #jemaahumrah #umrah #khimartunang #khimarputih #tudungtunang #tudungbridesmaid #tudungnikah #khimarnikah
Selamat tengah hari 😉 dah lunch?? klu tengh tunggu order tu meh laa kak long nak share sikit APA PENTINGNYANYA #uncangkasut ni . Okay 1) #uncangkasut ni pelbagai fungsi tau😍 Kalau di tanah suci memang penting adanya uncang kasut ni.. untuk makluman bila jamaah berada di #masjilharam mesti akan masuk ikut pintu lain keluar ikut pintu lain...haa kalau tinggal kasut kat rak kasut tu kebarangkalian untuk kasut hilang itu sangat tinggi .. . jadi untuk #jemaahhaji ataupun #jemaahumrah penggunaan uncang kasut sangat2lah penting bukan itu je klu bawa lebih yg bersih boleh letak botol air zam zam jugak tau 😉 . . Bukan setakat berguna..bila kita jauh dari kumpulan kita boleh tahu sebabnya dekat uncang kasut ni terdapat label bendera malaysia dan tanda nama di bahagian depan. jadi senang laa nak kenal jemaah malaysia 😉👍 . Warna2 yang kami tawarkan juga mampu memudahkan jemaah untuk melihat/mencari 😉 . . Bukan sahaja untuk kasut malah untuk buat beg telekung pon boleh. sangat praktikal untuk jemaah wanita...tak perlu bawa beg besar yang makan ruang hanya sediakan 1 untuk beg telekung ..mudahkan 😉 . yang nak pergi umrah ni..pastikan family korang dah ada uncang kasut tau 👍 🇲🇾 . ok tu saje dari kak long ..bagi masih mencari #kelengkapanumrahhaji yang lain hubungi adkin kami atikah #AzziarahCollection 0131571964 . #selfpickup area sungai besi & kawasan sekitar. #onlineshopping & #cod shj
Bingung bila ada pilihan tudung warna pink. Tapi nak warna lain. Tapi ada warna pink tu buat kacau emosi betul lah 🤨 - Khimar Dusty RM66 50 pelanggan terawal dapat diskaun! - Whatsapp kak ima cepat 0169798975 - #khimarmurah #khimarmalaysia #khimarsumayyah #khimarlabuh #khimarumrah #tudungumrah #khimarsale #sale #jemaahhaji #jemaahumrah #umrah #khimartunang #khimarputih #tudungtunang #tudungbridesmaid #tudungnikah #khimarnikah
EASY TRAVELER HANGER Sesuai untuk yang suka melancong Sesuai untuk jemaah haji & umrah Jimat Masa! Jimat ruang! Compact! 💯% berkualiti Ready stock & pre-order 7-14 hari berkerja Berminat boleh klik link di bawah https://goo.gl/Fg6CYk https://goo.gl/Fg6CYk #sayajualhanger #travelhanger #sayajualmurah #sesuaiuntuksemua #kakimelancong #kakimelancongmalaysia #jemaahhaji #jemaahumrah
EASY TRAVELER HANGER Sesuai untuk yang suka melancong Sesuai untuk jemaah haji & umrah Jimat Masa! Jimat ruang! Compact! 💯% berkualiti Ready stock & pre-order 7-14 hari berkerja Berminat boleh klik link di bawah https://goo.gl/Fg6CYk https://goo.gl/Fg6CYk #sayajualhanger #travelhanger #sayajualmurah #sesuaiuntuksemua #kakimelancong #kakimelancongmalaysia #jemaahhaji #jemaahumrah
EASY TRAVELER HANGER Sesuai untuk yang suka melancong Sesuai untuk jemaah haji & umrah Jimat Masa! Jimat ruang! Compact! 💯% berkualiti Ready stock & pre-order 7-14 hari berkerja Berminat boleh klik link di bawah https://goo.gl/Fg6CYk https://goo.gl/Fg6CYk #sayajualhanger #travelhanger #sayajualmurah #sesuaiuntuksemua #kakimelancong #kakimelancongmalaysia #jemaahhaji #jemaahumrah
EASY TRAVELER HANGER Sesuai untuk yang suka melancong Sesuai untuk jemaah haji & umrah Jimat Masa! Jimat ruang! Compact! 💯% berkualiti Ready stock & pre-order 7-14 hari berkerja Berminat boleh klik link di bawah https://goo.gl/Fg6CYk https://goo.gl/Fg6CYk #sayajualhanger #travelhanger #sayajualmurah #sesuaiuntuksemua #kakimelancong #kakimelancongmalaysia #jemaahhaji #jemaahumrah
EASY TRAVELER HANGER Sesuai untuk yang suka melancong Sesuai untuk jemaah haji & umrah Jimat Masa! Jimat ruang! Compact! 💯% berkualiti Ready stock & pre-order 7-14 hari berkerja Berminat boleh klik link di bawah https://goo.gl/Fg6CYk https://goo.gl/Fg6CYk0 #sayajualhanger #travelhanger #sayajualmurah #sesuaiuntuksemua #kakimelancong #kakimelancongmalaysia #jemaahhaji #jemaahumrah
ADAKAH ANDA TAHU BANYAK PROMO DAN DISKAUN YANG SEDANG BERLANGSUNG DI @mfa_store ?? - 1. PROMO KHIMAR SUMAYYAH Warna Putih 2. 50 PELANGGAN TERAWAL mendapat harga loving loving dari Kak Ima 3. GIVEAWAY yang akan Kak Ima announce hujung bulan ni 😍 Cepat cepat grab khimar kegemaran awakkk 🌻 Whatsapp kak ima di 069798975 / tekan link di bio - #khimarmurah #khimarmalaysia #khimarsumayyah #khimarlabuh #khimarumrah #tudungumrah #khimarsale #sale #jemaahhaji #jemaahumrah #umrah #khimartunang #khimarputih #tudungtunang #tudungbridesmaid #tudungnikah #khimarnikah
ADAKAH ANDA TAHU BANYAK PROMO DAN DISKAUN YANG SEDANG BERLANGSUNG DI @mfa_store ?? - 1. PROMO KHIMAR SUMAYYAH Warna Putih 2. 50 PELANGGAN TERAWAL mendapat harga loving loving dari Kak Ima 3. GIVEAWAY yang akan Kak Ima announce hujung bulan ni 😍 Cepat cepat grab khimar kegemaran awakkk 🌻 Whatsapp kak ima di 069798975 / tekan link di bio - #khimarmurah #khimarmalaysia #khimarsumayyah #khimarlabuh #khimarumrah #tudungumrah #khimarsale #sale #jemaahhaji #jemaahumrah #umrah #khimartunang #khimarputih #tudungtunang #tudungbridesmaid #tudungnikah #khimarnikah
Seronok shopping dengan Kak Ima harini tau sebab Khimar Putih on PROMO 🤯🤯🤯 Rugi tak grab kali ni memang betul promo😭 - Whatsapp link di bio - #khimarmurah #khimarmalaysia #khimarsumayyah #khimarlabuh #khimarumrah #tudungumrah #khimarsale #sale #jemaahhaji #jemaahumrah #umrah #khimartunang #khimarputih #tudungtunang #tudungbridesmaid #tudungnikah #khimarnikah
Alhamdulillah saat menginjakkan kaki di sini serasa lebih dekat Allah, semoga Allah menjaga keluarga kecil ini lebih baik dan berarti untuk semua, hari ini kami berada di sini suatu saat kami berharap bisa ke tanah suci mekkah berdua seperti ini untuk melaksanakan rukun islam yang Ke-5. Ayook buruan daftar haji dengan Koperasi Nusantara Cab. Lhokseumawe Kantor Pos Lhokseumawe, menunggu antrian 20th itu lama, jika kita tidak mendapatkan porsi hari ini, umur berapakah kita akan berhaji ??? Cicil motor/mobil kenapa sanggup, untuk cicil tabungan hajj kenapa berat ? Jawabannya ada pada diri kita masing2 !! ==================================== #instagram #vsco #tweegram #instamoment #acehstyle #liker #ig_indonesia_ #world #instanusantara #instalike #followme #indonesian #life #style #posindonesia #kopnusindonesia #kopnus #hajj #jemaahhaji #hajiindonesia ====================================
Allahumma Solli Ala Muhammad Hujung hujung tahun ni, banyak majlis, dari kenduri kahwin lah, kenduri bertunang lah, aqiqah lah, kadang-kadang tema PUTIH. Lagi lagi musim sejuk ni, banyak yang pergi umrah. PUTIH juga tudungnya. Di Pagi Jumaat Penuh Barakah ni, Kak Ima nak buat PROMO tetapi untuk Khimar berwarna PUTIH sahaja 💐 Bermula hari ini sehingga 18.November.2018 Valid di @mfa_store sahaja. GRAN CEPAT CEPAT ! Whatsapp KAK IMA 0169798975 atau lebih mudah tekan link di bio📲 - #khimarmurah #khimarmalaysia #khimarlabuh #khimarumrah #tudungumrah #khimarsale #sale #jemaahhaji #jemaahumrah #umrah #khimartunang #khimarputih #tudungtunang #tudungbridesmaid #tudungnikah #khimarnikah
Telekung Travel terdapat 2 pilihan yg berbeza, tetapi dgn material yg sama! _ 1️⃣Telekung Travel Balqis Sulam RM89 (exclude postage) . 2️⃣Telekung Travel Zara Plain RM59 (exclude postage) . . Bagi yg sukakan sulam penuh, boleh pilih Travel Balqis & kepada yg sukakan plain awak boleh pilih Travel Zara😉 so jangan confius ye, kak Zara ada 2 jenis taw Telekung Travel mcm ni. Tapi material masih sama iaitu material soft Cotton & bukan Parachute yg nipis terbang terbang tu🙅🙅 . #telekungtravel #telekungtravelsulam #telekungtravelcotton #telekungumrah #telekunghaji #telekungterawih #ramadhan #terawih #umrahhaji #umrahoktober2018 #haji2018 #umrahhaji2018 #telekungsolat #telekungtravelmurah #telekungtravelonline #umrah2018 #jemaahhaji #telekungcotton
" Macam mana nak bagi pendek sikit kak ima?😅 " Nah kak ima bagi tips dengan Tutorial Ketiga 💐 - Colour: Jade Green Price: RM66 - Whatsapp 0169798975/ click link di bio - #khimarmurah #khimarmalaysia #khimarsumayyah #khimarlabuh #khimarumrah #tudungumrah #khimarsale #sale #jemaahhaji #jemaahumrah #umrah #khimartunang #khimarputih #tudungtunang #tudungbridesmaid #tudungnikah #khimarnikah
Warna Dark Grey ni kan Macam warna tanah liat dekat gunung yang sapu dekat muka tu 🙊 Rm66 Rm66 Rm66 - Whatsapp link du bio - #khimarmurah #khimarmalaysia #khimarsumayyah #khimarlabuh #khimarumrah #tudungumrah #khimarsale #sale #jemaahhaji #jemaahumrah #umrah #khimartunang #khimarputih #tudungtunang #tudungbridesmaid #tudungnikah #khimarnikah
Warna Butter ni baru je RESTOCK 😀 . Ps: Khimar Hitam SOLD OUT tunggu la acik next stock eh 😭 - Whatsapp link di bio - #khimarmurah #khimarmalaysia #khimarsumayyah #khimarlabuh #khimarumrah #tudungumrah #khimarsale #sale #jemaahhaji #jemaahumrah #umrah #khimartunang #khimarputih #tudungtunang #tudungbridesmaid #tudungnikah #khimarnikah
Awning khimar berzip kami bukan awning bawal tau 😍 Bukan jugak awning keras kejung 😊 Whatsapp Kak Ima untuk pertanyaan. Tekan link di bio 😎 - - #khimarmurah #khimarmalaysia #khimarsumayyah #khimarlabuh #khimarumrah #tudungumrah #khimarsale #sale #jemaahhaji #jemaahumrah #umrah #khimartunang #khimarputih #tudungtunang #tudungbridesmaid #tudungnikah #khimarnikah
. . Makanan tambahan / supplements untuk bakal jemaah haji & umrah👇🏻 . . Vitamin C ✅Untuk menjaga kesihatan badan dari diserang selsema, demam dan flu yang mungkin hadir akibat perubahan cuaca. . ✅Vitamin C berfungsi meningkatkan sistem imun untuk melawan penyakit. ✅Sustained Release Vita-C Plus menawarkan manfaat vitamin C tulen melalui kaedah penghantaran proprietari serba semula jadi yang berperanan melepaskan vitamin C secara berperingkat ke dalam tubuh ✅Pelepasan berperingkat memastikan semua vitamin C yang dimakan diserap ke dalam tubuh sepenuhnya dan mengelakkan pembaziran. . . . Ostematrix ✅Ibadah haji dan umrah sangat memerlukan kekuatan kaki kerana banyak berjalan semasa melakukan tawaf dan saei ✅Ostematrix padat dengan nutrien termasuk kalsium, vitamin D, magnesium dan pelbagai khasiat lain untuk membina dan mengekalkan tulang yang kuat. ✅Untuk mengelakkan lenguh-lenguh dan kejang (cramp), sangat digalakkan mengambil Ostematrix ✅Selain itu, ostematrix dapat mengatasi masalah sendi dan lutut bagi warga emas. . . . Omega Guard ✅Kebiasaannya, masalah yang sering dihadapi oleh jemaah haji dan umrah warga emas ialah sakit lutut dan sendi ✅Sakit lutut dan sendi akan membataskan pergerakan jemaah haji yang perlu banyak bergerak untuk melakukan ibadat tawaf dan saie ✅Omega Guard Shaklee berfungsi melambatkan degradasi tulang rawan. ✅Ia bersifat antiradang dan boleh mengurangkan reaksi keradangan dalam sendi-sendi. Jadi ia boleh membantu mengurangkan gejala-gejala dalam penyakit sendi. . ✅Selain itu, Omega Guard juga juga bertindak sebagai pelincir. ia membantu kita untuk bergerak dengan lebih bebas. . . Coq Trol plus ✅Lebih tinggi kandungan CoQ10 dalam badan, lebih banyak tenaga terhasil dalam sel kita. CoQ10 membantu Meningkatkan kekuatan otot & Mempercepatkan pemulihan luka . ✅Jantung adalah antara organ yang mempunyai banyak kandungan CoQ10 kerana ia perlukan banyak tenaga untuk berdegup. Jantung yang sihat dan kuat dapat membantu peredaran darah yang baik. CoQ10 membantu Menguatkan otot-otot jantung, Menyokong fungsi jantung yang sihat & Meningkatkan paras tenaga untuk mereka yang mengambil statin. . AIN 0139221338
. . Makanan tambahan / supplements untuk bakal jemaah haji & umrah👇🏻 . . Vitamin C ✅Untuk menjaga kesihatan badan dari diserang selsema, demam dan flu yang mungkin hadir akibat perubahan cuaca. . ✅Vitamin C berfungsi meningkatkan sistem imun untuk melawan penyakit. ✅Sustained Release Vita-C Plus menawarkan manfaat vitamin C tulen melalui kaedah penghantaran proprietari serba semula jadi yang berperanan melepaskan vitamin C secara berperingkat ke dalam tubuh ✅Pelepasan berperingkat memastikan semua vitamin C yang dimakan diserap ke dalam tubuh sepenuhnya dan mengelakkan pembaziran. . . . Ostematrix ✅Ibadah haji dan umrah sangat memerlukan kekuatan kaki kerana banyak berjalan semasa melakukan tawaf dan saei ✅Ostematrix padat dengan nutrien termasuk kalsium, vitamin D, magnesium dan pelbagai khasiat lain untuk membina dan mengekalkan tulang yang kuat. ✅Untuk mengelakkan lenguh-lenguh dan kejang (cramp), sangat digalakkan mengambil Ostematrix ✅Selain itu, ostematrix dapat mengatasi masalah sendi dan lutut bagi warga emas. . . . Omega Guard ✅Kebiasaannya, masalah yang sering dihadapi oleh jemaah haji dan umrah warga emas ialah sakit lutut dan sendi ✅Sakit lutut dan sendi akan membataskan pergerakan jemaah haji yang perlu banyak bergerak untuk melakukan ibadat tawaf dan saie ✅Omega Guard Shaklee berfungsi melambatkan degradasi tulang rawan. ✅Ia bersifat antiradang dan boleh mengurangkan reaksi keradangan dalam sendi-sendi. Jadi ia boleh membantu mengurangkan gejala-gejala dalam penyakit sendi. . ✅Selain itu, Omega Guard juga juga bertindak sebagai pelincir. ia membantu kita untuk bergerak dengan lebih bebas. . . Coq Trol plus ✅Lebih tinggi kandungan CoQ10 dalam badan, lebih banyak tenaga terhasil dalam sel kita. CoQ10 membantu Meningkatkan kekuatan otot & Mempercepatkan pemulihan luka . ✅Jantung adalah antara organ yang mempunyai banyak kandungan CoQ10 kerana ia perlukan banyak tenaga untuk berdegup. Jantung yang sihat dan kuat dapat membantu peredaran darah yang baik. CoQ10 membantu Menguatkan otot-otot jantung, Menyokong fungsi jantung yang sihat & Meningkatkan paras tenaga untuk mereka yang mengambil statin. . AIN 0139221338
. . SET MAKANAN TAMBAHAN UNTUK PARA JEMAAH HAJI & UMRAH❤️ . . ✅Vitamin C: Menguatkan sistem imunisasi badan untuk mengelakkan penyakit, flu, demam & selesema. . . . ✅Ostematrix (Calcium dan Magnesium): Menguatkan tulang, mengelak kekejangan kaki akibat berjalan jauh semasa menjalankan ibadah fizikal. Atasi masalah sembelit. . . . . ✅Omega Guard: Pelincir untuk sendi, sangat penting untuk jemaah yang memang mengalami masalah sendi dan lutut. . . . ✅Coq Trol Plus: Sangat penting untuk jemaah supaya kekal bertenaga & mengelakkan dari rasa cepat penat, lesu & mengantuk. Meningkatkan penghasilan mitochondria dalam badan yang membekalkan tenaga untuk badan. . . Untuk sebarang pertanyaan, order boleh contact ain 👇🏻 . . AIN SYAFIQAH 0139221338 . Atau tekan link kat bio atas . . #jemaahhaji #makanantambahanmurah #jemaahumrah #supplementumrah #supplementumrahdanhaji #supplementhaji #supplementhajiumrah #supplementhajidanumrah #supplementtravel #sethajidanumrah #sethajishaklee #setumrahshaklee #kemaman #shakleekemaman #pengedarshaklee #pengedarshakleekemaman #makanantambahanhaji #rayhartravels #pakejumrah #rayhartravel #alqudstravel #alqudsumrah #baitulhakimtravel #andalusiatravel #gemilangtravel #falcontravel #shakleeumrah #shakleehaji #tabunghaji
. . SET MAKANAN TAMBAHAN UNTUK PARA JEMAAH HAJI & UMRAH❤️ . . ✅Vitamin C: Menguatkan sistem imunisasi badan untuk mengelakkan penyakit, flu, demam & selesema. . . . ✅Ostematrix (Calcium dan Magnesium): Menguatkan tulang, mengelak kekejangan kaki akibat berjalan jauh semasa menjalankan ibadah fizikal. Atasi masalah sembelit. . . . . ✅Omega Guard: Pelincir untuk sendi, sangat penting untuk jemaah yang memang mengalami masalah sendi dan lutut. . . . ✅Coq Trol Plus: Sangat penting untuk jemaah supaya kekal bertenaga & mengelakkan dari rasa cepat penat, lesu & mengantuk. Meningkatkan penghasilan mitochondria dalam badan yang membekalkan tenaga untuk badan. . . Untuk sebarang pertanyaan, order boleh contact ain 👇🏻 . . AIN SYAFIQAH 0139221338 . Atau tekan link kat bio atas . . #jemaahhaji #makanantambahanmurah #jemaahumrah #supplementumrah #supplementumrahdanhaji #supplementhaji #supplementhajiumrah #supplementhajidanumrah #supplementtravel #sethajidanumrah #sethajishaklee #setumrahshaklee #kemaman #shakleekemaman #pengedarshaklee #pengedarshakleekemaman #makanantambahanhaji #rayhartravels #pakejumrah #rayhartravel #alqudstravel #alqudsumrah #baitulhakimtravel #andalusiatravel #gemilangtravel #falcontravel #shakleeumrah #shakleehaji #tabunghaji
. . SET MAKANAN TAMBAHAN UNTUK PARA JEMAAH HAJI & UMRAH❤️ . . ✅Vitamin C: Menguatkan sistem imunisasi badan untuk mengelakkan penyakit, flu, demam & selesema. . . . ✅Ostematrix (Calcium dan Magnesium): Menguatkan tulang, mengelak kekejangan kaki akibat berjalan jauh semasa menjalankan ibadah fizikal. Atasi masalah sembelit. . . . . ✅Omega Guard: Pelincir untuk sendi, sangat penting untuk jemaah yang memang mengalami masalah sendi dan lutut. . . . ✅Coq Trol Plus: Sangat penting untuk jemaah supaya kekal bertenaga & mengelakkan dari rasa cepat penat, lesu & mengantuk. Meningkatkan penghasilan mitochondria dalam badan yang membekalkan tenaga untuk badan. . . Untuk sebarang pertanyaan, order boleh contact ain 👇🏻 . . AIN SYAFIQAH 0139221338 . Atau tekan link kat bio atas . . #jemaahhaji #makanantambahanmurah #jemaahumrah #supplementumrah #supplementumrahdanhaji #supplementhaji #supplementhajiumrah #supplementhajidanumrah #supplementtravel #sethajidanumrah #sethajishaklee #setumrahshaklee #kemaman #shakleekemaman #pengedarshaklee #pengedarshakleekemaman #makanantambahanhaji #rayhartravels #pakejumrah #rayhartravel #alqudstravel #alqudsumrah #baitulhakimtravel #andalusiatravel #gemilangtravel #falcontravel #shakleeumrah #shakleehaji #tabunghaji
. . SET MAKANAN TAMBAHAN UNTUK PARA JEMAAH HAJI & UMRAH❤️ . . ✅Vitamin C: Menguatkan sistem imunisasi badan untuk mengelakkan penyakit, flu, demam & selesema. . . . ✅Ostematrix (Calcium dan Magnesium): Menguatkan tulang, mengelak kekejangan kaki akibat berjalan jauh semasa menjalankan ibadah fizikal. Atasi masalah sembelit. . . . . ✅Omega Guard: Pelincir untuk sendi, sangat penting untuk jemaah yang memang mengalami masalah sendi dan lutut. . . . ✅Coq Trol Plus: Sangat penting untuk jemaah supaya kekal bertenaga & mengelakkan dari rasa cepat penat, lesu & mengantuk. Meningkatkan penghasilan mitochondria dalam badan yang membekalkan tenaga untuk badan. . . Untuk sebarang pertanyaan, order boleh contact ain 👇🏻 . . AIN SYAFIQAH 0139221338 . Atau tekan link kat bio atas . . #jemaahhaji #makanantambahanmurah #jemaahumrah #supplementumrah #supplementumrahdanhaji #supplementhaji #supplementhajiumrah #supplementhajidanumrah #supplementtravel #sethajidanumrah #sethajishaklee #setumrahshaklee #kemaman #shakleekemaman #pengedarshaklee #pengedarshakleekemaman #makanantambahanhaji #rayhartravels #pakejumrah #rayhartravel #alqudstravel #alqudsumrah #baitulhakimtravel #andalusiatravel #gemilangtravel #falcontravel #shakleeumrah #shakleehaji #tabunghaji
. . SET MAKANAN TAMBAHAN UNTUK PARA JEMAAH HAJI & UMRAH❤️ . . ✅Vitamin C: Menguatkan sistem imunisasi badan untuk mengelakkan penyakit, flu, demam & selesema. . . . ✅Ostematrix (Calcium dan Magnesium): Menguatkan tulang, mengelak kekejangan kaki akibat berjalan jauh semasa menjalankan ibadah fizikal. Atasi masalah sembelit. . . . . ✅Omega Guard: Pelincir untuk sendi, sangat penting untuk jemaah yang memang mengalami masalah sendi dan lutut. . . . ✅Coq Trol Plus: Sangat penting untuk jemaah supaya kekal bertenaga & mengelakkan dari rasa cepat penat, lesu & mengantuk. Meningkatkan penghasilan mitochondria dalam badan yang membekalkan tenaga untuk badan. . . Untuk sebarang pertanyaan, order boleh contact ain 👇🏻 . . AIN SYAFIQAH 0139221338 . Atau tekan link kat bio atas . . #jemaahhaji #makanantambahanmurah #jemaahumrah #supplementumrah #supplementumrahdanhaji #supplementhaji #supplementhajiumrah #supplementhajidanumrah #supplementtravel #sethajidanumrah #sethajishaklee #setumrahshaklee #kemaman #shakleekemaman #pengedarshaklee #pengedarshakleekemaman #makanantambahanhaji #rayhartravels #pakejumrah #rayhartravel #alqudstravel #alqudsumrah #baitulhakimtravel #andalusiatravel #gemilangtravel #falcontravel #shakleeumrah #shakleehaji #tabunghaji
. . SET MAKANAN TAMBAHAN UNTUK PARA JEMAAH HAJI & UMRAH❤️ . . ✅Vitamin C: Menguatkan sistem imunisasi badan untuk mengelakkan penyakit, flu, demam & selesema. . . . ✅Ostematrix (Calcium dan Magnesium): Menguatkan tulang, mengelak kekejangan kaki akibat berjalan jauh semasa menjalankan ibadah fizikal. Atasi masalah sembelit. . . . . ✅Omega Guard: Pelincir untuk sendi, sangat penting untuk jemaah yang memang mengalami masalah sendi dan lutut. . . . ✅Coq Trol Plus: Sangat penting untuk jemaah supaya kekal bertenaga & mengelakkan dari rasa cepat penat, lesu & mengantuk. Meningkatkan penghasilan mitochondria dalam badan yang membekalkan tenaga untuk badan. . . Untuk sebarang pertanyaan, order boleh contact ain 👇🏻 . . AIN SYAFIQAH 0139221338 . Atau tekan link kat bio atas . . #jemaahhaji #makanantambahanmurah #jemaahumrah #supplementumrah #supplementumrahdanhaji #supplementhaji #supplementhajiumrah #supplementhajidanumrah #supplementtravel #sethajidanumrah #sethajishaklee #setumrahshaklee #kemaman #shakleekemaman #pengedarshaklee #pengedarshakleekemaman #makanantambahanhaji #rayhartravels #pakejumrah #rayhartravel #alqudstravel #alqudsumrah #baitulhakimtravel #andalusiatravel #gemilangtravel #falcontravel #shakleeumrah #shakleehaji #tabunghaji
AMIK FEEL LAA SIKIT bila berkhimar Sumayyah ni 🙈🙈🙈 Posing pon yakin taw! - RM66 sehelai RM66 sehelai sesuai la amik hati anak dara yang tengah bergelut SPM tu sehelai 🗻 - #khimarmurah #khimarmalaysia #khimarsumayyah #khimarlabuh #khimarumrah #tudungumrah #khimarsale #sale #jemaahhaji #jemaahumrah #umrah #khimartunang #khimarputih #tudungtunang #tudungbridesmaid #tudungnikah #khimarnikah
Pernah try Khimar tak? - Khimar Sumayyah Free saiz Bukan Awning Bawal Rm66 - Whatsapp kak ima untuk belikan untuk mak mertua awak 😉😆 - #khimarmurah #khimarmalaysia #khimarsumayyah #khimarlabuh #khimarumrah #tudungumrah #khimarsale #sale #jemaahhaji #jemaahumrah #umrah #khimartunang #khimarputih #tudungtunang #tudungbridesmaid #tudungnikah #khimarnikah #khimarhitam
Dah baca post admin tengah hari tadi #throwbacknur ? . Sekarang takmau #throwback tapi nak ucap tahniah kepada warga kerja #dramaNur sebab menang #dramarantaianterbaik #ASK2018 🤗 . Pelakon terbaik drama rantaian pun boleh ke depa. Di sebalik drama yang hebat, ada orang-orang hebat. Tak lupa wardrobe yang hebat. Baju tajaan pun hebat. Eh 😋 . . Sejujurnya admin jatuh cinta dengan #Nur sebab soundtrack drama je mulanya 😂 #tiadasiapayangpernahtahu #tiadasiapayangpernahrasa . . Apa pun. Nur tetap jadi kenangan terindah buat @qaqahani sebab ada beberapa post viral sebab drama ni. . Ramai dapatkan #QHlorez sebab Nur jugak 🤣 Kita tunggu baju apa dalam #Nur2 ye 😉 Sekarang jom subscribe katalog telegram kami. Dapatkan Lorez tau! 😍
Suka awning terus on point ke suka awning yang kena fuh fuh macam bawal ? - Awning Khimar Sumayyah pakai terus on point tegak tau! - 8 warna lagi untuk dipilih. Satu warna dah pupussss dimakan memgkome lah 😂😂😂 - Whatsapp link di bio :) - #khimarmurah #khimarmalaysia #khimarsumayyah #khimarlabuh #khimarumrah #tudungumrah #khimarsale #sale #jemaahhaji #jemaahumrah #umrah #khimartunang #khimarputih #tudungtunang #tudungbridesmaid #tudungnikah #khimarnikah
Tips gembira di hari Jumaat 💫 Selawat banyak2 Allahumma Solli Ala Muhammad - Khimar Sumayyah White RM66 Bukan Awning Bawal - Click link to order - #khimarmurah #khimarmalaysia #khimarsumayyah #khimarlabuh #khimarumrah #tudungumrah #khimarsale #sale #jemaahhaji #jemaahumrah #umrah #khimartunang #khimarputih #tudungtunang #tudungbridesmaid #tudungnikah #khimarnikah
Kabar ttg kecelakaan pesawat udara Lion Air yg diperkirakan menewaskan semua penumpang serta melihat kondisi para keluarga korban yg sangat panik menunggu kepastian berita ttg keluarganya, membuat saya teringat kembali dg peristiwa yg menimpa almarhum abah.. Abah meninggal dlm kecelakaan pesawat setelah pulang dr ibadah haji tgl 15 Nopember tahun 1978 di Kolombo, Srilangka, saat itu saya masih kelas 2 smp... Beliau dimakamkan di Makam Syuhada Haji di Landasan Ulin Banjarbaru.. Mudahan abah mama dilapangkan dikuburnya serta mendapatkan syurga terindah di sisi Nya.. Aamiin.. Teriring doa utk para korban pesawat Lion Air, semoga mendapatkan ampunan dan surga dr Allah, serta keluarga yg ditinggalkan mendapat kesabaran.. Aamiin.. #kecelakaanpesawat #pesawathaji #pesawatlionair #jemaahhaji #jemaahhajiindonesia #jemaahhajimeninggal
Saya nak hitam 5 helai. Ada marhaban hujung bulan ni . Terbaik Datin! Sponsor Khimar untuk geng2 marhaban 🎉🎊 Whatsapp link di bio. Click je situ ye . . . #khimarmurah #khimarmalaysia #khimarsumayyah #khimarlabuh #khimarumrah #tudungumrah #khimarsale #sale #jemaahhaji #jemaahumrah #umrah #khimartunang #khimarputih #tudungtunang #tudungbridesmaid #tudungnikah #khimarnikah
This sweet pink buat comeback 🌸 Awning BUKAN awning bawal tau try satu terus jatuh cinta 💟 . . Click link untuk order . . #khimarmurah #khimarmalaysia #khimarsumayyah #khimarlabuh #khimarumrah #tudungumrah #khimarsale #sale #jemaahhaji #jemaahumrah #umrah #khimartunang #khimarputih #tudungtunang #tudungbridesmaid #tudungnikah #khimarnikah #tudungpink
9 WARNA DAH RESTOCK . 📍Black 📍Dark Grey 📍Maroon 📍White 📍Jade green 📍Mint green 📍Lilac 📍Dusty Pink 📍Dark Blue . . Meh whatsapp kak ima untuk order cepat cepat! . . 10 terawal dapat diskaun 😘😘😘 . . . #khimarmurah #khimarmalaysia #khimarsumayyah #khimarlabuh #khimarumrah #tudungumrah #khimarsale #sale #jemaahhaji #jemaahumrah #umrah #khimartunang #khimarputih #tudungtunang #tudungbridesmaid #tudungnikah #khimarnikah
Salah satu cara untuk membina hubungan baik antara sesama umat manusia adalah menjalin silaturahmi. Menjalin silaturahmi dengan keluarga, teman, kerabat, tetangga dan orang orang di sekitar merupakan bentuk kasih sayang dan kepedulian. Silaturahmi adalah salah satu tanda seseorang beriman kepada Allah SWT sebagaimana dalam hadist yang diriwayatkan dari Abu Hurairah ra ia berkata: Rasulullah saw bersabda: “Barang siapa yang beriman kepada Allah dan hari akhir maka hendaklah ia memuliakan tamunya, dan barangsiapa yang beriman kepada Allah dan hari akhir maha hendaklah ia menyambung hubungan silaturahmi”.. . Selamat kakak Shifa akhirnya mendapatkan door price Umroh ....semoga makin sholeha & cantik terus yaa sayang 😍😍❤️❤️😘😘😘 .. . #tasyakuranhaji2018 #kbihwadifatimah #jemaahhaji
[PERHATIAN: BAKAL TETAMU ALLAH]: “TERCARI-CARI TELEKUNG UMRAH/HAJI YANG PALING LEMBUT DAN SELESA, YANG ADA HIDDEN POKET BERZIP?” . . . Lepas je lancarkan Telekung Mini Medina poket ni hujung taun lepas, ramai betul yg berminat dgn material telekung tuh. Katanya BEST SGT MATERIAL, SELESA dan yang best sekali TAK MELEKAP & TERLETAK CANTIK! . . ================================ 7 KELEBIHAN TELEKUNG MINI MEDINA NI ================================ . ↪ MATERIAL SEJUK MACAM AIR COND ✓Material imported Japanese Cotton. Sangat sejuk, Lembut, Selesa & Tak Panas Langsung. Kain tak mudah renyuk atau berbulu . ↪ HIDDEN POKET BERZIP ✓ Hidden poket zip yang selamat untuk simpan kunci hotel, kunci kereta, duit, handphone atau cermin mata. Jahitan kemas dibahagian zip . ↪ DAGU STRECHABLE / JAHITAN BERGETAH DIKEPALA ✓ Material lycra yg selesa dipelapik bawah BAHAGIAN DAGU yang STRECHABLE & muat untuk semua saiz muka. Jahitan dikepala Kemas dan untuk keselesaan dahi anda . ↪ RINGAN & MUDAH DIBAWA ✓ Saiz telekung mini yang kecil & mudah dibawa didalam travel bag/handbag . ↪ MEMPUNYAI 2 JENIS LACE ✓ Sulaman Exclusive di kepala tampak lebih kemas, teliti, trendy & menawan ✓Jahitan yg simple buat si pemakai yang inginkan corak yg simple, tampak lebih elegant & tenang . ↪ PILIHAN 2 WARNA ✓ Hitam & Putih dua warna pilihan buat si pemakai telekung Mini Medina keluaran khas dari ZARA AWLIYA . ↪ FREE SIZE ✓ Telekung free size muat dipakai untuk semua size muka. Pakai nampak terletak & tidak terlalu longgar MALAH tak terlalu ketat dibahagian muka . ------ INFO ------ . Harga normal: RM129-RM139 sehelai Tak termasuk postage . Tapi Hajar nk bg diskaun RM30 utk awk-awak yg cepat.. + FREE Digital Zikir Counter + FREE Voucher Rm10 . Beli 2pcs atau lebih EXTRA FREE gift 1pc Sejadah Mini . #setlabaikazaraawliya #setlabaika #umrahhaji #jemaahhaji #zaraawliya #zaraawliyalover #zaraawliyapremium #telekungminipoket #telekungpoket #telekungsolat #telekungumrahhaji #telekungminimedinazaraawliya #telekungpoketberzip #umrahhaji #umrah2018 #haji2018 #butikumrahhajiselangor #kelengkapanumrah #kelengkapanhajiumrah #ihram
[PERHATIAN: BAKAL TETAMU ALLAH]: “TERCARI-CARI TELEKUNG UMRAH/HAJI YANG PALING LEMBUT DAN SELESA, YANG ADA HIDDEN POKET BERZIP?” . . . Lepas jek Kak Zara lancarkan Telekung Mini Medina poket ni hujung taun lepas, ramai betul yg berminat dgn material telekung tuh. Katanya BEST SGT MATERIAL, SELESA dan yang best sekali TAK MELEKAP & TERLETAK CANTIK! . . ================================ 7 KELEBIHAN TELEKUNG MINI MEDINA NI ================================ . ↪ MATERIAL SEJUK MACAM AIR COND ✓Material imported Japanese Cotton. Sangat sejuk, Lembut, Selesa & Tak Panas Langsung. Kain tak mudah renyuk atau berbulu . ↪ HIDDEN POKET BERZIP ✓ Hidden poket zip yang selamat untuk simpan kunci hotel, kunci kereta, duit, handphone atau cermin mata. Jahitan kemas dibahagian zip . ↪ DAGU STRECHABLE / JAHITAN BERGETAH DIKEPALA ✓ Material lycra yg selesa dipelapik bawah BAHAGIAN DAGU yang STRECHABLE & muat untuk semua saiz muka. Jahitan dikepala Kemas dan untuk keselesaan dahi anda . ↪ RINGAN & MUDAH DIBAWA ✓ Saiz telekung mini yang kecil & mudah dibawa didalam travel bag/handbag . ↪ MEMPUNYAI 2 JENIS LACE ✓ Sulaman Exclusive di kepala tampak lebih kemas, teliti, trendy & menawan ✓Jahitan yg simple buat si pemakai yang inginkan corak yg simple, tampak lebih elegant & tenang . ↪ PILIHAN 2 WARNA ✓ Hitam & Putih dua warna pilihan buat si pemakai telekung Mini Medina keluaran khas dari ZARA AWLIYA . ↪ FREE SIZE ✓ Telekung free size muat dipakai untuk semua size muka. Pakai nampak terletak & tidak terlalu longgar MALAH tak terlalu ketat dibahagian muka . ------ INFO ------ . Harga normal: RM129-RM139 sehelai Tak termasuk postage . Tapi Kak Zara nk bg diskaun RM30 utk awk-awak yg cepat.. + FREE Digital Zikir Counter + FREE Voucher Rm10 . Beli 2pcs atau lebih EXTRA FREE gift 1pc Sejadah Mini . #setlabaikazaraawliya #setlabaika #umrahhaji #jemaahhaji #zaraawliya #zaraawliyalover #zaraawliyapremium #telekungminipoket #telekungpoket #telekungsolat #telekungumrahhaji #telekungminimedinazaraawliya #telekungpoketberzip #umrahhaji #umrah2018 #haji2018 #butikumrahhajiselangor #kelengkapanumrah #kelengkapanhajiumrah #ihram
[PERHATIAN: BAKAL TETAMU ALLAH]: “TERCARI-CARI TELEKUNG UMRAH/HAJI YANG PALING LEMBUT DAN SELESA, YANG ADA HIDDEN POKET BERZIP?” . . . Lepas jek Kak Zara lancarkan Telekung Mini Medina poket ni hujung taun lepas, ramai betul yg berminat dgn material telekung tuh. Katanya BEST SGT MATERIAL, SELESA dan yang best sekali TAK MELEKAP & TERLETAK CANTIK! . . ================================ 7 KELEBIHAN TELEKUNG MINI MEDINA NI ================================ . ↪ MATERIAL SEJUK MACAM AIR COND ✓Material imported Japanese Cotton. Sangat sejuk, Lembut, Selesa & Tak Panas Langsung. Kain tak mudah renyuk atau berbulu . ↪ HIDDEN POKET BERZIP ✓ Hidden poket zip yang selamat untuk simpan kunci hotel, kunci kereta, duit, handphone atau cermin mata. Jahitan kemas dibahagian zip . ↪ DAGU STRECHABLE / JAHITAN BERGETAH DIKEPALA ✓ Material lycra yg selesa dipelapik bawah BAHAGIAN DAGU yang STRECHABLE & muat untuk semua saiz muka. Jahitan dikepala Kemas dan untuk keselesaan dahi anda . ↪ RINGAN & MUDAH DIBAWA ✓ Saiz telekung mini yang kecil & mudah dibawa didalam travel bag/handbag . ↪ MEMPUNYAI 2 JENIS LACE ✓ Sulaman Exclusive di kepala tampak lebih kemas, teliti, trendy & menawan ✓Jahitan yg simple buat si pemakai yang inginkan corak yg simple, tampak lebih elegant & tenang . ↪ PILIHAN 2 WARNA ✓ Hitam & Putih dua warna pilihan buat si pemakai telekung Mini Medina keluaran khas dari ZARA AWLIYA . ↪ FREE SIZE ✓ Telekung free size muat dipakai untuk semua size muka. Pakai nampak terletak & tidak terlalu longgar MALAH tak terlalu ketat dibahagian muka . ------ INFO ------ . Harga normal: RM129-RM139 sehelai Tak termasuk postage . Tapi Kak Zara nk bg diskaun RM30 utk awk-awak yg cepat.. + FREE Digital Zikir Counter + FREE Voucher Rm10 . Beli 2pcs atau lebih EXTRA FREE gift 1pc Sejadah Mini . #setlabaikazaraawliya #setlabaika #umrahhaji #jemaahhaji #zaraawliya #zaraawliyalover #zaraawliyapremium #telekungminipoket #telekungpoket #telekungsolat #telekungumrahhaji #telekungminimedinazaraawliya #telekungpoketberzip #umrahhaji #umrah2018 #haji2018 #butikumrahhajiselangor #kelengkapanumrah #kelengkapanhajiumrah #ihram
Warna majlis kahwin biasa cemgini kan? Ha grab selai. Senang nanti nak match dengan baju pastel 💐 . . Rm66 free pos Click link untuk order . . #khimarmurah #khimarmalaysia #khimarsumayyah #khimarlabuh #khimarumrah #tudungumrah #khimarsale #sale #jemaahhaji #jemaahumrah #umrah #khimartunang #khimarputih #tudungtunang #tudungbridesmaid #tudungnikah #khimarnikah
Bukan awning yashe yashe tau! Awning kami zap terus terbentuk 😀 Bukan awning bawal. . . Warna: Jade Green Harga: RM66 free postage . . Whatsapp kak ima 0169798975 atau click link 📲 . . #khimarmurah #khimarmalaysia #khimarsumayyah #khimarlabuh #khimarumrah #tudungumrah #khimarsale #sale #jemaahhaji #jemaahumrah #umrah #khimartunang #khimarputih #tudungtunang #tudungbridesmaid #tudungnikah #khimarnikah
Labbaikallahumma Labbaik Labbaika Laa Syarikalaka Labbaik Innalhamda Wan Ni’mata Laka Wal Mulk Laa Syarikalak Yuuk daftar haji, cuma satu jutaan kita sudah porsi haji, cicilan rendah setiap bulannya, tanpa denda, dan jaminan berangkat. @kopnusid Koperasi Nusantara Hadir untuk Indonesia. Video by. @jaya.p.s.7528 ==================================== #instagram #vsco #tweegram #instamoment #acehstyle #liker #ig_indonesia_ #world #instanusantara #instalike #followme #indonesian #life #style #posindonesia #kopnusindonesia #sigli #kopnus #hajj #jemaahhaji #hajiindonesia ====================================
[PERHATIAN: BAKAL TETAMU ALLAH]: “TERCARI-CARI TELEKUNG UMRAH/HAJI YANG PALING LEMBUT DAN SELESA, YANG ADA HIDDEN POKET BERZIP?” . . . Lepas jek Kak Zara lancarkan Telekung Mini Medina poket ni hujung taun lepas, ramai betul yg berminat dgn material telekung tuh. Katanya BEST SGT MATERIAL, SELESA dan yang best sekali TAK MELEKAP & TERLETAK CANTIK! . . ================================ 7 KELEBIHAN TELEKUNG MINI MEDINA NI ================================ . ↪ MATERIAL SEJUK MACAM AIR COND ✓Material imported Japanese Cotton. Sangat sejuk, Lembut, Selesa & Tak Panas Langsung. Kain tak mudah renyuk atau berbulu . ↪ HIDDEN POKET BERZIP ✓ Hidden poket zip yang selamat untuk simpan kunci hotel, kunci kereta, duit, handphone atau cermin mata. Jahitan kemas dibahagian zip . ↪ DAGU STRECHABLE / JAHITAN BERGETAH DIKEPALA ✓ Material lycra yg selesa dipelapik bawah BAHAGIAN DAGU yang STRECHABLE & muat untuk semua saiz muka. Jahitan dikepala Kemas dan untuk keselesaan dahi anda . ↪ RINGAN & MUDAH DIBAWA ✓ Saiz telekung mini yang kecil & mudah dibawa didalam travel bag/handbag . ↪ MEMPUNYAI 2 JENIS LACE ✓ Sulaman Exclusive di kepala tampak lebih kemas, teliti, trendy & menawan ✓Jahitan yg simple buat si pemakai yang inginkan corak yg simple, tampak lebih elegant & tenang . ↪ PILIHAN 2 WARNA ✓ Hitam & Putih dua warna pilihan buat si pemakai telekung Mini Medina keluaran khas dari ZARA AWLIYA . ↪ FREE SIZE ✓ Telekung free size muat dipakai untuk semua size muka. Pakai nampak terletak & tidak terlalu longgar MALAH tak terlalu ketat dibahagian muka . ------ INFO ------ . Harga normal: RM129-RM139 sehelai Tak termasuk postage . Tapi Kak Zara nk bg diskaun RM30 utk awk-awak yg cepat.. + FREE Digital Zikir Counter + FREE Voucher Rm10 . Beli 2pcs atau lebih EXTRA FREE gift 1pc Sejadah Mini . #setlabaikazaraawliya #setlabaika #umrahhaji #jemaahhaji #zaraawliya #zaraawliyalover #zaraawliyapremium #telekungminipoket #telekungpoket #telekungsolat #telekungumrahhaji #telekungminimedinazaraawliya #telekungpoketberzip #umrahhaji #umrah2018 #haji2018 #butikumrahhajiselangor #kelengkapanumrah #kelengkapanhajiumrah #ihram #telekungpoketzip #telekungumrah #zaraawliya
[PERHATIAN: BAKAL TETAMU ALLAH]: “TERCARI-CARI TELEKUNG UMRAH/HAJI YANG PALING LEMBUT DAN SELESA, YANG ADA HIDDEN POKET BERZIP?” . . . Lepas jek Kak Zara lancarkan Telekung Mini Medina poket ni hujung taun lepas, ramai betul yg berminat dgn material telekung tuh. Katanya BEST SGT MATERIAL, SELESA dan yang best sekali TAK MELEKAP & TERLETAK CANTIK! . . ================================ 7 KELEBIHAN TELEKUNG MINI MEDINA NI ================================ . ↪ MATERIAL SEJUK MACAM AIR COND ✓Material imported Japanese Cotton. Sangat sejuk, Lembut, Selesa & Tak Panas Langsung. Kain tak mudah renyuk atau berbulu . ↪ HIDDEN POKET BERZIP ✓ Hidden poket zip yang selamat untuk simpan kunci hotel, kunci kereta, duit, handphone atau cermin mata. Jahitan kemas dibahagian zip . ↪ DAGU STRECHABLE / JAHITAN BERGETAH DIKEPALA ✓ Material lycra yg selesa dipelapik bawah BAHAGIAN DAGU yang STRECHABLE & muat untuk semua saiz muka. Jahitan dikepala Kemas dan untuk keselesaan dahi anda . ↪ RINGAN & MUDAH DIBAWA ✓ Saiz telekung mini yang kecil & mudah dibawa didalam travel bag/handbag . ↪ MEMPUNYAI 2 JENIS LACE ✓ Sulaman Exclusive di kepala tampak lebih kemas, teliti, trendy & menawan ✓Jahitan yg simple buat si pemakai yang inginkan corak yg simple, tampak lebih elegant & tenang . ↪ PILIHAN 2 WARNA ✓ Hitam & Putih dua warna pilihan buat si pemakai telekung Mini Medina keluaran khas dari ZARA AWLIYA . ↪ FREE SIZE ✓ Telekung free size muat dipakai untuk semua size muka. Pakai nampak terletak & tidak terlalu longgar MALAH tak terlalu ketat dibahagian muka . ------ INFO ------ . Harga normal: RM129-RM139 sehelai Tak termasuk postage . Tapi Kak Zara nk bg diskaun RM30 utk awk-awak yg cepat.. + FREE Digital Zikir Counter + FREE Voucher Rm10 . Beli 2pcs atau lebih EXTRA FREE gift 1pc Sejadah Mini . #setlabaikazaraawliya #setlabaika #umrahhaji #jemaahhaji #zaraawliya #zaraawliyalover #zaraawliyapremium #telekungminipoket #telekungpoket #telekungsolat #telekungumrahhaji #telekungminimedinazaraawliya #telekungpoketberzip #umrahhaji #umrah2018 #haji2018 #butikumrahhajiselangor #kelengkapanumrah #kelengkapanhajiumrah #ihram
Dibuli & membuli oleh kami adalah perkara biasa ! 💕 #jemaahhaji
Telekung Travel terdapat 2 pilihan yg berbeza, tetapi dgn material yg sama! _ 1️⃣Telekung Travel Balqis Sulam RM89 (exclude postage) . 2️⃣Telekung Travel Zara Plain RM59 (exclude postage) . . Bagi yg sukakan sulam penuh, boleh pilih Travel Balqis & kepada yg sukakan plain awak boleh pilih Travel Zara😉 so jangan confius ye, kak Zara ada 2 jenis taw Telekung Travel mcm ni. Tapi material masih sama iaitu material soft Cotton & bukan Parachute yg nipis terbang terbang tu🙅🙅 . #telekungtravel #telekungtravelsulam #telekungtravelcotton #telekungumrah #telekunghaji #telekungterawih #ramadhan #terawih #umrahhaji #umrahoktober2018 #haji2018 #umrahhaji2018 #telekungsolat #telekungtravelmurah #telekungtravelonline #umrah2018 #jemaahhaji #telekungcotton
Bukan sekedar murid melainkan keluarga ☕ #jemaahhaji #bulefinest #ngopilurkrw
Dari kiri #qhadeeja #kakaisyah #Nur 😍 Cantik-cantik pelakon drama Nur ni. . Apa jadi agaknya malam ni. Tak sabar nak tengok #ustazadam kena tampar sedas. . . Baju tengah tu cantik? Oh itu LOREZ. Kalau nak tempah pakai raya sempat lagi. Cepat ye. Ready stock sekarang ni. Takyah pre-order. Warna pun menawan hati tertawan. . . #QHkurung
next page →