#jeragat

1,622,629 posts

Loading...
@Regrann from @chlush_datodrk - CONTEST TERBARU β€οΈβ€οΈπŸ˜˜πŸ‘. . siapa paling banyak repost gambar ini dlm ig dia, saya bagi upah rm1000 FREE.. . pastikan ig anda PUBLIC utk team saya check deh . ❀️❀️ . nak? . . πŸ‘πŸ‘β€οΈπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜¬πŸ†‘πŸ†‘πŸ’•. . . ☎️=0179211450 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #whiteheads ##laserfree #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening FB PAGES - CHLUSH
@Regrann from @chlush_datodrk - CONTEST TERBARU β€οΈβ€οΈπŸ˜˜πŸ‘. . siapa paling banyak repost gambar ini dlm ig dia, saya bagi upah rm1000 FREE.. . pastikan ig anda PUBLIC utk team saya check deh . ❀️❀️ . nak? . . πŸ‘πŸ‘β€οΈπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜¬πŸ†‘πŸ†‘πŸ’•. . . ☎️=0179211450 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #whiteheads ##laserfree #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening FB PAGES - CHLUSH
@Regrann from @chlush_datodrk - CONTEST TERBARU β€οΈβ€οΈπŸ˜˜πŸ‘. . siapa paling banyak repost gambar ini dlm ig dia, saya bagi upah rm1000 FREE.. . pastikan ig anda PUBLIC utk team saya check deh . ❀️❀️ . nak? . . πŸ‘πŸ‘β€οΈπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜¬πŸ†‘πŸ†‘πŸ’•. . . ☎️=0179211450 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #whiteheads ##laserfree #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening FB PAGES - CHLUSH
@Regrann from @chlush_datodrk - CONTEST TERBARU β€οΈβ€οΈπŸ˜˜πŸ‘. . siapa paling banyak repost gambar ini dlm ig dia, saya bagi upah rm1000 FREE.. . pastikan ig anda PUBLIC utk team saya check deh . ❀️❀️ . nak? . . πŸ‘πŸ‘β€οΈπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜¬πŸ†‘πŸ†‘πŸ’•. . . ☎️=0179211450 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #whiteheads ##laserfree #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening FB PAGES - CHLUSH
@Regrann from @chlush_datodrk - CONTEST TERBARU β€οΈβ€οΈπŸ˜˜πŸ‘. . siapa paling banyak repost gambar ini dlm ig dia, saya bagi upah rm1000 FREE.. . pastikan ig anda PUBLIC utk team saya check deh . ❀️❀️ . nak? . . πŸ‘πŸ‘β€οΈπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜¬πŸ†‘πŸ†‘πŸ’•. . . ☎️=0179211450 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #whiteheads ##laserfree #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening FB PAGES - CHLUSH
Masa Pubertas sudah lewat tapi Payudara masih Rata ? Masa Pubertas adalah Masa Pertumbuhan yang paling ditunggu Saat Masa Pertumbuhan terutama untuk Wanita bisa cepat Membesarkan Payudara secara alami Dengan Olahraga bagian Dada rutin dan Makan2an yg mengandung banyak Estrogen seperti kedelai dll Tetapi kebanyakan Wanita yg sudah melewati Masa Pubertas Mereka cenderung mempunyai Payudara kecil akibat tidak merawat Payudara nya saat Pubertas Dan Payudara sudah hampir tidak bisa dibesarkan lagi dengan cara yg Alami Mempunyai masalah Payudara yg Kecil ? Sudah usia 20-40 tahun tapi Payudara Rata ? Mau untuk Berubah ? Konsultasikan segera dengan saya . Mungkin ini Solusi Terbaik untuk Anda ? Chat sekarang! 😊 πŸ“žPIN : E3A4B326 πŸ“žLINE : healthbeautyplus_ πŸ“žWA. : 085774007139 #dandan #parfum #bodylotion #kantongmahasiswa #maskerwajah #masker #maskeralami #maskermurah #maskerherbal #jualmasker #jualmaskerwajah #jualmaskermuka #jualmaskerkomedo #hijabers #penghilangjerawat #komedo #perawatanwajah #perawatankulit #perawatanmuka #maskerjerawat #kosmetikmurah #skincareaman #skincare #beautycare #kencingmanis #kusam #jeragat #kulitkering
@Regrann from @chlush_datodrk - CONTEST TERBARU β€οΈβ€οΈπŸ˜˜πŸ‘. . siapa paling banyak repost gambar ini dlm ig dia, saya bagi upah rm1000 FREE.. . pastikan ig anda PUBLIC utk team saya check deh . ❀️❀️ . nak? . . πŸ‘πŸ‘β€οΈπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜¬πŸ†‘πŸ†‘πŸ’•. . . ☎️=0179211450 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #whiteheads ##laserfree #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening FB PAGES - CHLUSH
@Regrann from @chlush_datodrk - CONTEST TERBARU β€οΈβ€οΈπŸ˜˜πŸ‘. . siapa paling banyak repost gambar ini dlm ig dia, saya bagi upah rm1000 FREE.. . pastikan ig anda PUBLIC utk team saya check deh . ❀️❀️ . nak? . . πŸ‘πŸ‘β€οΈπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜¬πŸ†‘πŸ†‘πŸ’•. . . ☎️=0179211450 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #whiteheads ##laserfree #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening FB PAGES - CHLUSH
@Regrann from @chlush_datodrk - CONTEST TERBARU β€οΈβ€οΈπŸ˜˜πŸ‘. . siapa paling banyak repost gambar ini dlm ig dia, saya bagi upah rm1000 FREE.. . pastikan ig anda PUBLIC utk team saya check deh . ❀️❀️ . nak? . . πŸ‘πŸ‘β€οΈπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜¬πŸ†‘πŸ†‘πŸ’•. . . ☎️=0179211450 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #whiteheads ##laserfree #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening FB PAGES - CHLUSH
PROMOSI ‼️‼️ PROMO‼️‼️.. CEPAT DAPATKAN SEKARANG😍😍 . . . Sebarang pertanyaan atau pembelian produk boleh wssp saya 0189121599 🌸🌸🌸 . #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation . Ws admin MILA = 018 9121599 018 9121599 018 9121599 018 9121599 018 9121599 . . FB PAGES - CHLUSH
@Regrann from @chlush_datodrk - CONTEST TERBARU β€οΈβ€οΈπŸ˜˜πŸ‘. . siapa paling banyak repost gambar ini dlm ig dia, saya bagi upah rm1000 FREE.. . pastikan ig anda PUBLIC utk team saya check deh . ❀️❀️ . nak? . . πŸ‘πŸ‘β€οΈπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜¬πŸ†‘πŸ†‘πŸ’•. . . ☎️=0179211450 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #whiteheads ##laserfree #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening FB PAGES - CHLUSH
PROMOSI ‼️‼️ PROMO‼️‼️.. CEPAT DAPATKAN SEKARANG😍😍 . . . Sebarang pertanyaan atau pembelian produk boleh wssp saya 0189121599 🌸🌸🌸 . #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation . Ws admin MILA = 018 9121599 018 9121599 018 9121599 018 9121599 018 9121599 . . FB PAGES - CHLUSH
PROMOSI ‼️‼️ PROMO‼️‼️.. CEPAT DAPATKAN SEKARANG😍😍 . . . Sebarang pertanyaan atau pembelian produk boleh wssp saya 0189121599 🌸🌸🌸 . #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation . Ws admin MILA = 018 9121599 018 9121599 018 9121599 018 9121599 018 9121599 . . FB PAGES - CHLUSH
PROMOSI ‼️‼️ PROMO‼️‼️.. CEPAT DAPATKAN SEKARANG😍😍 . . . Sebarang pertanyaan atau pembelian produk boleh wssp saya 0189121599 🌸🌸🌸 . #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation . Ws admin MILA = 018 9121599 018 9121599 018 9121599 018 9121599 018 9121599 . . FB PAGES - CHLUSH
Meh nak share testimoni SABUN muka a.k.a SABUN SERI CAHAYA ni. . Sabun ni dah bantu ramai orang yang ada masalah kulit muka berminyak! πŸ‘ Siap boleh buat scrub tau, jimat sangat ni. Boleh tahan sehingga 3 bulan penggunaan. . Diperkaya dengan bahan-bahan semulajadi. Sangat sesuai untuk sesiapa yang suka cuci muka dengan kandungan bebas chemical!.😘 . Jom cepat rawat kulit wajah berminyak! . SABUN SERI CAHAYA - RM38.90 . WhatsApp Hani πŸ“±019-259 2921 STOKIS SAH JSD . COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘 . #jamususukdara #jsd #sabunsericahaya #sabunjsd #jeragat #jerawat #kulitberminyak #blackhead #whitehead #sayajual #sayajualjsd #stokisjsd #stokisjsdbanting #jsdselangor #bazaarpaknil #sabah #sarawak #hanistokisjsdbanting #teamhanirich #empireaurafidarich
PROMOSI ‼️‼️ PROMO‼️‼️.. CEPAT DAPATKAN SEKARANG😍😍 . . . Sebarang pertanyaan atau pembelian produk boleh wssp saya 0189121599 🌸🌸🌸 . #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation . Ws admin MILA = 018 9121599 018 9121599 018 9121599 018 9121599 018 9121599 . . FB PAGES - CHLUSH
Suke tengok testi WD yang ni.β € Natural beauty kan.Kulit cerah sekata.β € .β € Cream WD ni cream kecantikkan bioteknologi nano yang Mudah jimat Selamat. Memang buat ramai jatuh hati.β € .β € Sapuan hanya pada 3 point nadi.Cream meresap dan terus bertindak dari dalam.β € .β € Antara Kandungan WD adalah Arbutin,pueraria mirifica dan glutathione.Kandungan hebat ni buat kulit cerah,anjal,tegang dan awet muda.β € .β € Tak susah dah nak cantik,guna WD ajeeeπŸ˜β € Nak kulit macam ni tak? Bole laa pm sis laju-laju oulsπŸ€—πŸ€—β € .β € β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € #womendesire #womendesireeessentialcream β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € #calitcalitdahcantik #adleesyabeauty #wdec #wdecmurah #wdeclovers #sayajualkosmetic β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € #sayajualprodukkecantikan #sayajualmakeup #berniagadotcom #kkm #jeragat #jerawat #jerawatbatu #krimpemutih #ubatkurus #ubatkurusmurah #parutjerawat #krimmuka #jerawatbatu #jerawatpasir #awetmuda #pipipink #nourainmurah #kulitcantik #kulitcantikgebu #bibirkering
Pertolongan ini khas untuk anda. Yang banyak biji-biji kolesterol bawah mata. . Puas picit❕ Korek-korek❕ Tekan-tekan❕ Sampai merah❕ Pedih❕ Sakiiitt❕ 😱 Tapi masih tak hilang Buang satu, satu timbul πŸ˜“ . Hari-hari hadap cermin Hari-hari tanam harapan supaya lenyap lah kau biji-biji yg tak memberahikan❗️ πŸ˜“ Sabun ni bagus untuk masalah macam ni 😍 Jangan ditekan-tekan. Biji kolesterol bukan jerawat ye. Tak boleh dipaksa-paksa picit.. . 1 hari basuh sekerap mungkin. Sebelum solat lagi bagus. Biji2 akan hilang dengan cepat. Mudah dibersihkan πŸ˜‰ . Jangan biarkan biji2 kolestrol mengganggu kehidupan anda... MAGIC SERI CAHAYA SOAP kan ada...☺ . SABUN SERI CAHAYA - RM38.90 . WhatsApp Hani πŸ“±019-259 2921 STOKIS SAH JSD . COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘 . #jamususukdara #jsd #sabunsericahaya #sabunjsd #jeragat #jerawat #kulitberminyak #blackhead #whitehead #sayajual #sayajualjsd #stokisjsd #stokisjsdbanting #jsdselangor #bazaarpaknil #sabah #sarawak #hanistokisjsdbanting #teamhanirich #empireaurafidarich
MAGIC SERI CAHAYA SOAP TERBUKTI mampu merawat‡ . . 🌼Jerawat / Parut Jerawat 🌼 Blackhead / Whitehead 🌼 Cela / Tompokan Hitam 🌼 Liang Pori Terbuka 🌼Jeragat / Pigmentasi 🌼Mencerahkan Kulit 🌼Sesuai Untuk Kulit Sensitif / Kering / Berminyak 🌼Meratakan Tona Kulit Muka 🌼Mengurangkan Kedutan / Garisan Halus 🌼 Mengawal Minyak Berlebihan 🌼 Memberi Kelembapan Kulit 🌼Memperbaiki / Mengaktifkan Sel Kulit Yang Rosak 🌼Melambatkan Proses Penuaan 🌼Menegangkan Kulit Muka . MAGIC SERI CAHAYA SOAP boleh membantu, seketul sabun untuk penggunaan sehingga 3 bulan. . . 🌸 Kandungan dalam SABUN SERI CAHAYA . ❀Air ❀Glycerine ❀Pure Grade Coco Oil ❀Vitamin A ❀Virgin Palm Kernel Oil ❀Pewangi . . Berminat nak cuba? . SABUN SERI CAHAYA - RM38.90 . WhatsApp Hani πŸ“±019-259 2921 STOKIS SAH JSD . COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘 . #jamususukdara #jsd #sabunsericahaya #sabunjsd #jeragat #jerawat #kulitberminyak #blackhead #whitehead #sayajual #sayajualjsd #stokisjsd #stokisjsdbanting #jsdselangor #bazaarpaknil #sabah #sarawak #hanistokisjsdbanting #teamhanirich #empireaurafidarich
@Regrann from @chlush_datodrk - CONTEST TERBARU β€οΈβ€οΈπŸ˜˜πŸ‘. . siapa paling banyak repost gambar ini dlm ig dia, saya bagi upah rm1000 FREE.. . pastikan ig anda PUBLIC utk team saya check deh . ❀️❀️ . nak? . . πŸ‘πŸ‘β€οΈπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜¬πŸ†‘πŸ†‘πŸ’•. . . ☎️=0179211450 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #whiteheads ##laserfree #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening FB PAGES - CHLUSH
GIVEAWAY MYSTERY MAKEUP 🀩🀩 Sapa nak free makeup ? Cuba angkat tangan πŸ™‹πŸ»β€β™€πŸ™‹πŸ»β€β™€ Ni kak zati nk bgitau kak zati nk buat giveaway untuk mystery makeup tau 😘 Cara cara dia sangat mudah πŸ”₯ ❀ Beli dengan mana mana produk dengan agent atau dropship #teamyoungmillionaire dan tunggu nama anda diumumkan sebagai pemenang ❀GIVEAWAY INI DARI 1/9/2018 - 30/9/2018 ❀3 ORANG PEMENANG BERTUAH AKAN DIUMUMKAN DI IG LIVE @PUTIHKOREA.PENANG . . . Whatsapp πŸ“² 01161170815 Cod πŸš— Pulau pinang Postage πŸ“¦ Isnin - JumaatΒ  READY STOK EVERY ITEM🏠
@Regrann from @chlush_datodrk - CONTEST TERBARU β€οΈβ€οΈπŸ˜˜πŸ‘. . siapa paling banyak repost gambar ini dlm ig dia, saya bagi upah rm1000 FREE.. . pastikan ig anda PUBLIC utk team saya check deh . ❀️❀️ . nak? . . πŸ‘πŸ‘β€οΈπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜¬πŸ†‘πŸ†‘πŸ’•. . . ☎️=0179211450 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #whiteheads ##laserfree #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening FB PAGES - CHLUSH
@Regrann from @chlush_datodrk - CONTEST TERBARU β€οΈβ€οΈπŸ˜˜πŸ‘. . siapa paling banyak repost gambar ini dlm ig dia, saya bagi upah rm1000 FREE.. . pastikan ig anda PUBLIC utk team saya check deh . ❀️❀️ . nak? . . πŸ‘πŸ‘β€οΈπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜¬πŸ†‘πŸ†‘πŸ’•. . . ☎️=0179211450 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #whiteheads ##laserfree #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening FB PAGES - CHLUSH
@Regrann from @chlush_datodrk - CONTEST TERBARU β€οΈβ€οΈπŸ˜˜πŸ‘. . siapa paling banyak repost gambar ini dlm ig dia, saya bagi upah rm1000 FREE.. . pastikan ig anda PUBLIC utk team saya check deh . ❀️❀️ . nak? . . πŸ‘πŸ‘β€οΈπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜¬πŸ†‘πŸ†‘πŸ’•. . . ☎️=0179211450 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #whiteheads ##laserfree #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening FB PAGES - CHLUSH
Yes hanya menggunakan Huna Aloevera Gel sahaja masalah luka dan parut excident boleh selesai. - Huna aloevera gel ni mmg tak melekit dan sejuk je. Sangat sesuai dgn cuaca malaysia yg panas ni. HEHE
@Regrann from @chlush_datodrk - CONTEST TERBARU β€οΈβ€οΈπŸ˜˜πŸ‘. . siapa paling banyak repost gambar ini dlm ig dia, saya bagi upah rm1000 FREE.. . pastikan ig anda PUBLIC utk team saya check deh . ❀️❀️ . nak? . . πŸ‘πŸ‘β€οΈπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜¬πŸ†‘πŸ†‘πŸ’•. . . ☎️=0179211450 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #whiteheads ##laserfree #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening FB PAGES - CHLUSH
@Regrann from @chlush_datodrk - CONTEST TERBARU β€οΈβ€οΈπŸ˜˜πŸ‘. . siapa paling banyak repost gambar ini dlm ig dia, saya bagi upah rm1000 FREE.. . pastikan ig anda PUBLIC utk team saya check deh . ❀️❀️ . nak? . . πŸ‘πŸ‘β€οΈπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜¬πŸ†‘πŸ†‘πŸ’•. . . ☎️=0179211450 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #whiteheads ##laserfree #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening FB PAGES - CHLUSH
Regrann from @chlush_datodrk - Wowwww ! Hebatlah penangan drkno5 πŸ˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸŒΉπŸŒΉπŸŒΉπŸŒΉ . . Kulit lawa memukau hati ramai πŸ‘ . . #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation . . FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN, PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH. . Ws admin tirah : . Wasap:01119777590 πŸ“² wasap:01119777590 πŸ“² wasap:01119777590 πŸ“² wasap:01119777590 πŸ“² wasap:01119777590 πŸ“² wasap:01119777590 πŸ“²
@Regrann from @chlush_datodrk - CONTEST TERBARU β€οΈβ€οΈπŸ˜˜πŸ‘. . siapa paling banyak repost gambar ini dlm ig dia, saya bagi upah rm1000 FREE.. . pastikan ig anda PUBLIC utk team saya check deh . ❀️❀️ . nak? . . πŸ‘πŸ‘β€οΈπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜¬πŸ†‘πŸ†‘πŸ’•. . . ☎️=0179211450 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #whiteheads ##laserfree #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening FB PAGES - CHLUSH
@Regrann from @chlush_datodrk - CONTEST TERBARU β€οΈβ€οΈπŸ˜˜πŸ‘. . siapa paling banyak repost gambar ini dlm ig dia, saya bagi upah rm1000 FREE.. . pastikan ig anda PUBLIC utk team saya check deh . ❀️❀️ . nak? . . πŸ‘πŸ‘β€οΈπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜¬πŸ†‘πŸ†‘πŸ’•. . . ☎️=0179211450 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #whiteheads ##laserfree #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening FB PAGES - CHLUSH
Pi memana kalau tak bawak tiga serangkai ni memang rasa tak lengkap sangat 😩 . . . BC CREAM boleh tolong protect muka kita dari sinaran UV sebab dia ada spf50 tau . . . GREEN TEA FACE MIST pulak boleh dijadikan sebagai make-up base, penyegar wajah dan menjadikan makeup tahan lama . . . BRUSH boleh jimatkan penggunaan Bc Cream dan juga singkatkan masa . . . Itu pasai sapa yang duk ragu ragu lagi memang rugiiiii 😷 . . . Whatsapp terus la ye πŸ“² 0139656214 ni . Silap silap dapat extra free gift . Sapa tawww kan πŸ’ƒ
@Regrann from @chlush_datodrk - CONTEST TERBARU β€οΈβ€οΈπŸ˜˜πŸ‘. . siapa paling banyak repost gambar ini dlm ig dia, saya bagi upah rm1000 FREE.. . pastikan ig anda PUBLIC utk team saya check deh . ❀️❀️ . nak? . . πŸ‘πŸ‘β€οΈπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜¬πŸ†‘πŸ†‘πŸ’•. . . ☎️=0179211450 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #whiteheads ##laserfree #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening FB PAGES - CHLUSH
GILA GILA SALES! . 3 botol RM50 jer! Free pos pulak tu. Jangan lepaskan peluang. Grab sekarang . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp πŸ“² 0194506932 πŸ“² 0194506932 πŸ“² 0194506932 . Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei dan Jakarta untuk COD . #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #jamumoden #ketat #jamu #setbersalin #fazurabeauty #fazurabeautyshop #fattzura #supplement #kedaijamu #keputihan #jeragat #jerawat
#Repost @chlush_datodrk β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ TIP NAK KAYA? --- never give up ❀️❀️❀️. #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation . . FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN, PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH. . wasap:017-9211450 wasap:017-9211450 wasap:017-9211450 wasap:017-9211450 wasap:017-9211450 wasap:017-9211450.
GILA GILA SALES! . 3 botol RM50 jer! Free pos pulak tu. Jangan lepaskan peluang. Grab sekarang . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp πŸ“² 0194506932 πŸ“² 0194506932 πŸ“² 0194506932 . Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei dan Jakarta untuk COD . #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #jamumoden #ketat #jamu #setbersalin #fazurabeauty #fazurabeautyshop #fattzura #supplement #kedaijamu #keputihan #jeragat #jerawat
#Repost @chlush_datodrk β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ give away iphone free. . . aktif like, komen , repost , follow ig @chlush_datodrk ❀️❀️. . . #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation . . FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN, PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH. . wasap:017-9211450 wasap:017-9211450 wasap:017-9211450 wasap:017-9211450 wasap:017-9211450 wasap:017-9211450.
πŸƒHuna Aloevera Gel πŸƒ Mengandungi Vitamin A , C dan E serta asid folik, choline, B1, B2, B3, B6 dan B12 di samping mineral seperti kalsium, magnesium, zink, kromium, selenium, sodium dan zat besi. - 🍁Aloe Vera Gel juga mampu mencantikkan dan menyihatkan kulit serta merawat masalah seperti : 🌿jerawat 🌿luka kecil 🌿psoriasis 🌿gigitan serangga 🌿melecur 🌿memudarkan parut - 1x RM35 + (RM7 Postage) 2x RM70 + (Free Postage) 3x RM100 + (Free Postage) 4x RM130 + (Free Postage) - To order whatappa 0176151474
#Repost @chlush_datodrk β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ abang handsome dari kuala lumpur datang buat rawatan buang parut 😘 . barulah makin handsome ✌️ . Ws admin yeen +60179205390 . #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk # #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation . . FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN, PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH. . Ws admin YEEN😘😘 - 0179205390 πŸ“² - 0179205390 πŸ“² - 0179205390 πŸ“² - 0179205390 πŸ“² - 0179205390 πŸ“² - 0179205390πŸ“² . FB PAGES - CHLUSH
Wahhh ,, happy diaa kulit xsunburn lngsung even kena panas πŸ˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸŒΉπŸŒΉπŸŒΉπŸŒΉ . . Kulit lawa memukau hati ramai πŸ‘ . . #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation . . FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN, PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH. . Ws admin tirah : . Wasap:01119777590 πŸ“² wasap:01119777590 πŸ“² wasap:01119777590 πŸ“² wasap:01119777590 πŸ“² wasap:01119777590 πŸ“² wasap:01119777590 πŸ“²
GILA GILA SALES! . 3 botol RM50 jer! Free pos pulak tu. Jangan lepaskan peluang. Grab sekarang . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp πŸ“² 0194506932 πŸ“² 0194506932 πŸ“² 0194506932 . Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei dan Jakarta untuk COD . #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #jamumoden #ketat #jamu #setbersalin #fazurabeauty #fazurabeautyshop #fattzura #supplement #kedaijamu #keputihan #jeragat #jerawat
@Regrann from @chlush_datodrk - CONTEST TERBARU β€οΈβ€οΈπŸ˜˜πŸ‘. . siapa paling banyak repost gambar ini dlm ig dia, saya bagi upah rm1000 FREE.. . pastikan ig anda PUBLIC utk team saya check deh . ❀️❀️ . nak? . . πŸ‘πŸ‘β€οΈπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜¬πŸ†‘πŸ†‘πŸ’•. . . ☎️=0179211450 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #whiteheads ##laserfree #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening FB PAGES - CHLUSH
#Repost @chlush_datodrk β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ Free buang jeragat❀ . Ws admin yeen +60179205390 . #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk # #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation . . FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN, PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH. . Ws admin YEEN😘😘 - 0179205390 πŸ“² - 0179205390 πŸ“² - 0179205390 πŸ“² - 0179205390 πŸ“² - 0179205390 πŸ“² - 0179205390πŸ“² . FB PAGES - CHLUSH
@Regrann from @chlush_datodrk - CONTEST TERBARU β€οΈβ€οΈπŸ˜˜πŸ‘. . siapa paling banyak repost gambar ini dlm ig dia, saya bagi upah rm1000 FREE.. . pastikan ig anda PUBLIC utk team saya check deh . ❀️❀️ . nak? . . πŸ‘πŸ‘β€οΈπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜¬πŸ†‘πŸ†‘πŸ’•. . . ☎️=0179211450 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #whiteheads ##laserfree #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening FB PAGES - CHLUSH
@Regrann from @chlush_datodrk - CONTEST TERBARU β€οΈβ€οΈπŸ˜˜πŸ‘. . siapa paling banyak repost gambar ini dlm ig dia, saya bagi upah rm1000 FREE.. . pastikan ig anda PUBLIC utk team saya check deh . ❀️❀️ . nak? . . πŸ‘πŸ‘β€οΈπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜¬πŸ†‘πŸ†‘πŸ’•. . . ☎️=0179211450 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #whiteheads ##laserfree #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening FB PAGES - CHLUSH
@Regrann from @chlush_datodrk - CONTEST TERBARU β€οΈβ€οΈπŸ˜˜πŸ‘. . siapa paling banyak repost gambar ini dlm ig dia, saya bagi upah rm1000 FREE.. . pastikan ig anda PUBLIC utk team saya check deh . ❀️❀️ . nak? . . πŸ‘πŸ‘β€οΈπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜¬πŸ†‘πŸ†‘πŸ’•. . . ☎️=0179211450 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #whiteheads ##laserfree #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening FB PAGES - CHLUSH
GILA GILA SALES! . 3 botol RM50 jer! Free pos pulak tu. Jangan lepaskan peluang. Grab sekarang . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp πŸ“² 0194506932 πŸ“² 0194506932 πŸ“² 0194506932 . Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei dan Jakarta untuk COD . #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #jamumoden #ketat #jamu #setbersalin #fazurabeauty #fazurabeautyshop #fattzura #supplement #kedaijamu #keputihan #jeragat #jerawat
@Regrann from @chlush_datodrk - CONTEST TERBARU β€οΈβ€οΈπŸ˜˜πŸ‘. . siapa paling banyak repost gambar ini dlm ig dia, saya bagi upah rm1000 FREE.. . pastikan ig anda PUBLIC utk team saya check deh . ❀️❀️ . nak? . . πŸ‘πŸ‘β€οΈπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜¬πŸ†‘πŸ†‘πŸ’•. . . ☎️=0179211450 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #whiteheads ##laserfree #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening FB PAGES - CHLUSH
@Regrann from @chlush_datodrk - CONTEST TERBARU β€οΈβ€οΈπŸ˜˜πŸ‘. . siapa paling banyak repost gambar ini dlm ig dia, saya bagi upah rm1000 FREE.. . pastikan ig anda PUBLIC utk team saya check deh . ❀️❀️ . nak? . . πŸ‘πŸ‘β€οΈπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜¬πŸ†‘πŸ†‘πŸ’•. . . ☎️=0179211450 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #whiteheads ##laserfree #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening FB PAGES - CHLUSH
Regrann from @chlush_datodrk - Wahhh ,, seronokk dia dpt guna drkno5 πŸ˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸŒΉπŸŒΉπŸŒΉπŸŒΉ . . Kulit lawa memukau hati ramai πŸ‘ . . #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation . . FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN, PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH. . Ws admin tirah : . Wasap:01119777590 πŸ“² wasap:01119777590 πŸ“² wasap:01119777590 πŸ“² wasap:01119777590 πŸ“² wasap:01119777590 πŸ“² wasap:01119777590 πŸ“²
next page →