#johorbahru

1,515,746 posts

Loading...
询问率很高的陶瓷小花瓶,因为顾客要求我们有单卖啦‼️‼️想了解详情赶快联系我们哟❤️❤️ Round n Square Ceramic vase is available at our store now🤩🤩Grab it now until stock last‼️ Square四方:4”x4” Round圆形:3.75”x4.25” 📱 watapp: 012-7926802 ☎️wechat: veralim89 📍Sutera Branch: 112, Jalan Sutera Tanjung 8/3, Taman Sutera Utama 81300 Skudai Johor Bahru 📍Mount Austin: 76, Jalan Austin height 8/2 Taman mount Austin 81100 Johor Bahru #c_floristjb #johorbahru #floralmalaysia #flowerjb #johorbahruflower #birthdayflower #Anniversary #johorbahruflorist #birthdaypresent #jbflorist #skudaiflorist #mountaustinflower #suterautama #mountaustin #jbflower #花 #新山花店 #花束 #花店 #rosebouquet #driedflower #openingflower
Semua yang beli pasti akan repeat 😍 Thankyou dear cust 💕 . 🍩Chocolate 🍩White Chocolate (380g) . Topping 🍫 Kitkat 🍫 Milo 🍫 Oreo 🍫 Kinder Bueno KELEBIHAN CHOCOCRISPY 🍫 ========================== 🍩Chocojar ni tak perlu rendam. . 🍩Coklat yg sedap dan lazat. . 🍩Bertih beras rangup dan tak lemau. . 🍩Tahan lama sehingga 3 bulan JANGAN LUPA DAPATKAN CHOCO CRISPY JAR OKAY!!✌🏻 . RM9 je untuk satu jar ! . COD area JOhor Bahru. Nak self pickup pun boleh. Pm for any inquiries 🙆🏻 . #Chococrispyjar #chococrispy #chocojar #chocojarjohorbahru #chocojarmurah #chococrispyinjar #chococrispymalaysia #malaysia #johorbahru #chocojarsedap #halal #chocojarkinderbueno #chocojarkitkat #chocojaroreo #chocojarmilo #viral #chocojarviral #coklat #coklathalal #coklatmurahjb #coklatjohorbahru #coklatsedap #coklatmurahmalaysia
Thankyou dear cust 💕 . 🍩Chocolate 🍩White Chocolate (380g) . Topping 🍫 Kitkat 🍫 Milo 🍫 Oreo 🍫 Kinder Bueno KELEBIHAN CHOCOCRISPY 🍫 ========================== 🍩Chocojar ni tak perlu rendam. . 🍩Coklat yg sedap dan lazat. . 🍩Bertih beras rangup dan tak lemau. . 🍩Tahan lama sehingga 3 bulan JANGAN LUPA DAPATKAN CHOCO CRISPY JAR OKAY!!✌🏻 . RM9 je untuk satu jar ! . COD area JOhor Bahru. Nak self pickup pun boleh. Pm for any inquiries 🙆🏻 . #Chococrispyjar #chococrispy #chocojar #chocojarjohorbahru #chocojarmurah #chococrispyinjar #chococrispymalaysia #malaysia #johorbahru #chocojarsedap #halal #chocojarkinderbueno #chocojarkitkat #chocojaroreo #chocojarmilo #viral #chocojarviral #coklat #coklathalal #coklatmurahjb #coklatjohorbahru #coklatsedap #coklatmurahmalaysia
PROMOSI MINYAK ANGIN FRESHCARE!💕💕 . Sempena hujung tahun sis nak bagi harga promosi.sementara stok masih ada tauu . Macam x percaya sebotol (10ml) RM5 sahaja!😱 . Eh kejap sis nak bagi harga promosi mula niaga ni . . . Beli 1 dozen ke atas dapat harga RM58 sahaja!😱 . 3 dozen ke atas RM55 . 4 dozen ke atas dapat free postage tauuu.😍 . wowww jom cepat order sebelum stok lesap 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 . 0197913692 . #freshcare #freshcaremalaysia #batupahat #paritraja #bandarbaruuda #johorbahru #seriburindu #freshcaresports #freshcareori #jdt #viral
Wahhhh borongggg setiap toppingg 😋😍 Thankyou dear cust 💕 . 🍩Chocolate 🍩White Chocolate (380g) . Topping 🍫 Kitkat 🍫 Milo 🍫 Oreo 🍫 Kinder Bueno KELEBIHAN CHOCOCRISPY 🍫 ========================== 🍩Chocojar ni tak perlu rendam. . 🍩Coklat yg sedap dan lazat. . 🍩Bertih beras rangup dan tak lemau. . 🍩Tahan lama sehingga 3 bulan JANGAN LUPA DAPATKAN CHOCO CRISPY JAR OKAY!!✌🏻 . RM9 je untuk satu jar ! . COD area JOhor Bahru. Nak self pickup pun boleh. Pm for any inquiries 🙆🏻 . #Chococrispyjar #chococrispy #chocojar #chocojarjohorbahru #chocojarmurah #chococrispyinjar #chococrispymalaysia #malaysia #johorbahru #chocojarsedap #halal #chocojarkinderbueno #chocojarkitkat #chocojaroreo #chocojarmilo #viral #chocojarviral #coklat #coklathalal #coklatmurahjb #coklatjohorbahru #coklatsedap #coklatmurahmalaysia
Kenapa Kiki selalu kata ysng warmer ni memudahkan untuk waxing? Sebenarnya apa yang Kiki paling suka kat warmer ni, time uolls syok waxing tu, uolls setting med temperature. So, takdalah mengeras wax tu. Kalau guna cara double boil & microwave, terpaksa cairkan wax balik sebab dah keras. Mudah kan? Jom uolls pm Kiki untuk pre-order warmer. Masih dibuka tau 😉 #wax #waxing #stripless #painless #nonsticky #brazillianhardwaxbean #dollywax #jb #johorbahru
Semua yang beli pasti akan repeat 😍 Thankyou dear cust 💕 . 🍩Chocolate 🍩White Chocolate (380g) . Topping 🍫 Kitkat 🍫 Milo 🍫 Oreo 🍫 Kinder Bueno KELEBIHAN CHOCOCRISPY 🍫 ========================== 🍩Chocojar ni tak perlu rendam. . 🍩Coklat yg sedap dan lazat. . 🍩Bertih beras rangup dan tak lemau. . 🍩Tahan lama sehingga 3 bulan JANGAN LUPA DAPATKAN CHOCO CRISPY JAR OKAY!!✌🏻 . RM9 je untuk satu jar ! . COD area JOhor Bahru. Nak self pickup pun boleh. Pm for any inquiries 🙆🏻 . #Chococrispyjar #chococrispy #chocojar #chocojarjohorbahru #chocojarmurah #chococrispyinjar #chococrispymalaysia #malaysia #johorbahru #chocojarsedap #halal #chocojarkinderbueno #chocojarkitkat #chocojaroreo #chocojarmilo #viral #chocojarviral #coklat #coklathalal #coklatmurahjb #coklatjohorbahru #coklatsedap #coklatmurahmalaysia
OPEN ORDER‼️ 🍩Chocolate 🍩White Chocolate (380g) . Topping 🍫 Kitkat 🍫 Milo 🍫 Oreo 🍫 Kinder Bueno KELEBIHAN CHOCOCRISPY 🍫 ========================== 🍩Chocojar ni tak perlu rendam. . 🍩Coklat yg sedap dan lazat. . 🍩Bertih beras rangup dan tak lemau. . 🍩Tahan lama sehingga 3 bulan JANGAN LUPA DAPATKAN CHOCO CRISPY JAR OKAY!!✌🏻 . RM9 je untuk satu jar ! . COD area JOhor Bahru. Nak self pickup pun boleh. Pm for any inquiries 🙆🏻 . #Chococrispyjar #chococrispy #chocojar #chocojarjohorbahru #chocojarmurah #chococrispyinjar #chococrispymalaysia #malaysia #johorbahru #chocojarsedap #halal #chocojarkinderbueno #chocojarkitkat #chocojaroreo #chocojarmilo #viral #chocojarviral #coklat #coklathalal #coklatmurahjb #coklatjohorbahru #coklatsedap #coklatmurahmalaysia
Uolls kalau nak wax bulus-bulus sehalus dan sependek bulu roma pun bole tau dengan DollyWax 😍 biasanya kalau guna strip wax tu tak menjadi kan uolls huhu 😪 . Uolls yang dah rimas tengok bulu roma uolls yang obvious sangat dengan kulit uolls tu, wax lah dengan DollyWax. Pasti berkesan 😘 #wax #waxing #waxon #stripless #painless #nonsticky #dollywax #jb #johorbahru
Uolls tahu tak beza shaving dengan waxing? Kalau yang dah tahu tu, mesti ada yang lupa kan pasal dah lama sangat Kiki tak upd pasal ni 😂 so, let's begin 👇🏻 . ❤SHAVING kebiasaannya bila bercukur hanya bulu roma dipermukaan kulit sahaja yg akan hilang dan malangnya dalam 2@3 hari selepas tu bulu akan tumbuh semula. Dan kita mengulangi proses yg sama untuk membersihkan kawasan yg berbulu terutama ketiak dan salah satu punca ketiak menjadi gelap dan hitam. . ❤WAXING Kenapa bila waxing bulu lambat tumbuh? Wax berfungsi untuk mencabut bulu roma hingga ke akar, dan disebabkan itulah bulu lambat tumbuh. Bulu akan tumbuh selepas 2-3minggu dengan lebih halus dan semakin kurang . Uolls pilih yang mana? Shaving atau waxing? Shaving memang menawan, waxing lebih menggoda 🎶 eh, salah lirik pulak 😂 #wax #waxing #waxon #stripless #painless #nonsticky #dollywax #jb #johorbahru
Pilihan bijak ambil combo set.sangat berbaloi dan harga yang berpatutan masa kini 😘 1.Magicblue Natural Deodorant boleh:- 🚵 hilangkan bau busuk ketiak, 🚵 hilangkan bau busuk badan, 🚵 hilangkan bau busuk kaki, 🚵 hilangkan bau busuk peti ais, 🚵 hilangkan bau hapak kasut, 🚵 hilangkan bau hapak helmet 🚵 kesan tempat kencing kucing & lain-lain lagi. 😘 Bonus yang anda dapat, kulit menjadi cerah terutama bahagian ketiak, tengkuk dan bahagian lain. Sesuai digunakan oleh orang dewasa, lelaki, wanita, remaja dan kanak-kanak. 2.Magicblue Shower Gel pula 🌺 difomulasikan dari ekstrak daun bidara dan air mawar 🌺 perlindungan bakteria 48jam 🌺 formula khas utk baby&dewasa 🌺 melembutkan kulit umpama sutera 🌺 Anti-penuaan & Anti-bakteria 🌺 Pencerahan kulit semulajadi 🌺 mengekalkan kelembapan kulit 🌺 haruman baby sejati 🌺 sangat pekat & wangi 😍Bonus yang anda akan dapat, dengan kandungan ekstrak daun bidara sebagaimana diketahui umum mampu mengelakkan gangguan jin dan makhluk halus. 😍amat sesuai kepada sesiapa yang mempunyai masalah kulit sensitif dan kering.seperti contoh enzyme. #fbMariaBlack #SinggahsanaMaria #TeamPerang#AgentWanted #TrialPackMagicBlue #MariaMagicSplash #MagicBlue #AgentMagicBlue #Ketibus #JohorBahru #codiskandarputeri
Ada fanatic bola sepak? Passion anda kami print‼️🤗 Best kan..⚽️⚽️⚽️ Whatsup 📲 018-7724875 Click 📲 www.wasap.my/60187724875 #photocanvasraya #photocanvasfamily #photocanvasmurah #johorbahru #malaysia #richestdesign #memories #wedding #cod #courier #decoration
Uolls kalau nak beli barang mesti uolls nak tahu apa kelebihan barang tu, kan? So posting kalini, Kiki nak share pasal 7 Kelebihan dollywax 💕 . 1. Dollywax 100% penanggal bulu organik dan selamat digunakan utk semua jenis kulit 2. Kulit uolls akan bertambah licin dan halus selepas menggunakan dollywax 3. Dollywax dapat menghilangkan kehitaman daripada kesan bercukur 4. Bulu akan tanggal sehingga akar 5. Melambatkan proses pertumbuhan bulu 6. Dollywax dapat digunakan pada bila-bila masa dimana uolls boleh berwaxing dari rumah shj 7. Tak perlu berbelanja mahal dimana 1 pack dollywax mampu bertahan sehingga 1-2 bulan ! Uolls nak tahu banyak lagi pasal DollyWax? Ws je Kiki, uolls 😘 #wax #waxing #waxon #stripless #painless #nonsticky #dollywax #jb #johorbahru
DollyWax selamat digunakan kat muka yaa, uolls yeayy 🎉🎊 uolls kalau nak wax kat muka, nak pakai berus silicone pun bole nak pakai stick yang Kiki kasi pun bole ~ . Uolls tak tahu apa tu berus silicone? Ws lah Kiki kalau nak tahu uolls 😘 #wax #waxing #waxon #stripless #painless #nonsticky #dollywax #jb #johorbahru
Auchhh.. Cantik betul kulit Cik Myra..Kan??! . Uols yang dah bosan mengadap kulit kusam depan cermin tu apa kata try DEWYGLOW. Insyallah puas hati. Harga pun berpatutan. Student pun mampu beli. . . Ladies..Uols yang berminat boleh whtsap Sis ya 😘 . . . 📲013.403.7899 . 📲013.403.7899 . 📲013.403.7899
❤ Rantai Leher Pintal Hollow Emas916 ❤. Sekali sekala nk tukar selera blh juga 🎊. . Jemput datang kedai ya. Bajet 1.3K+ je seutas ni. Ada diskaun lagi. Maii lahh tambah koleksi BK 🛍💝. . Gojess sgt kn. Berbunga bunga hati nengokkk nya nihhh hahhh🎉 Cepat grab. Dari jauh dah boleh nampak bling bling 🤩. Yg ni gayakan gitu je pun dah meletoppp . Ready stock tak banyak 👉🏼👈🏼 Siapa cepat dia dapat 😉. Pembelian secara online @ walk-in ke kedai. . Alamat kedai: LAELA JEWELS (kedai depan Giant, sebelah coolblog) F151, First Floor, U-Mall. Skudai, Johor Bahru . Landmark: Berdekatan Aeon Taman Universiti. . Buka setiap hari 12noon-9pm. Jemput datang ramai2 ya💃💃 . Kami menawarkan emas mampu milik pada harga murah. Membeli emas lama & surat pajak dengan harga tinggi💰💰. . Pembayaran secara: 💰💰Tunai. 💰💰Online transfer. 💰💰Tabung emas mingguan/bulanan. 💰💰Trade in emas lama. 💰💰Debit/Kredit Kad. 💰💰Ansuran Kredit Kad Maybank. . Sebarang pertanyaan, boleh wasap admin. Klik link di bio. . Nak mudah, klik je link dibawah utk direct wasap ya⤵⤵ http://www.wasap.my/+60163309245 http://www.wasap.my/+60163309245 http://www.wasap.my/+60163309245 #laelajewels #auraemasjohor #umall #skudai #johorbahru #cincinemas #gelangemas #rantaiemas #subangemas #loketemas #cincinpermata #emasmurahjohor #emas916 #1malaysia #emasrakyat #merisik #tunang #nikah #kahwin #ibu #baby #fesyenwanita
Semua bulu tercabut sekali 😍 tak sakit 😍 kulit jadi licin 😍 tak susah 😍 tak melekit 😍 banyaknya positive feedback dari customer ni 😍 jom pm Kiki uolls 😍 sama-sama kita join the club positive feedback DollyWax 😍 #wax #waxing #stripless #painless #nonsticky #brazillianhardwaxbean #dollywax #jb #johorbahru
❤ Rantai Leher Pintal Padu Emas916 ❤. Sekali sekala nk tukar selera blh juga 🎊. . Jemput datang kedai ya. Bajet 1.8K+ je seutas ni. Ada diskaun lagi. Maii lahh tambah koleksi BK 🛍💝. . Gojess sgt kn. Berbunga bunga hati nengokkk nya nihhh hahhh🎉 Cepat grab. Dari jauh dah boleh nampak bling bling 🤩. Yg ni gayakan gitu je pun dah meletoppp . Ready stock tak banyak 👉🏼👈🏼 Siapa cepat dia dapat 😉. Pembelian secara online @ walk-in ke kedai. . Alamat kedai: LAELA JEWELS (kedai depan Giant, sebelah coolblog) F151, First Floor, U-Mall. Skudai, Johor Bahru . Landmark: Berdekatan Aeon Taman Universiti. . Buka setiap hari 12noon-9pm. Jemput datang ramai2 ya💃💃 . Kami menawarkan emas mampu milik pada harga murah. Membeli emas lama & surat pajak dengan harga tinggi💰💰. . Pembayaran secara: 💰💰Tunai. 💰💰Online transfer. 💰💰Tabung emas mingguan/bulanan. 💰💰Trade in emas lama. 💰💰Debit/Kredit Kad. 💰💰Ansuran Kredit Kad Maybank. . Sebarang pertanyaan, boleh wasap admin. Klik link di bio. . Nak mudah, klik je link dibawah utk direct wasap ya⤵⤵ http://www.wasap.my/+60163309245 http://www.wasap.my/+60163309245 http://www.wasap.my/+60163309245 #laelajewels #auraemasjohor #umall #skudai #johorbahru #cincinemas #gelangemas #rantaiemas #subangemas #loketemas #cincinpermata #emasmurahjohor #emas916 #1malaysia #emasrakyat #merisik #tunang #nikah #kahwin #ibu #baby #fesyenwanita
Thankyou dear cust 💕 . 🍩Chocolate 🍩White Chocolate (380g) . Topping 🍫 Kitkat 🍫 Milo 🍫 Oreo 🍫 Kinder Bueno KELEBIHAN CHOCOCRISPY 🍫 ========================== 🍩Chocojar ni tak perlu rendam. . 🍩Coklat yg sedap dan lazat. . 🍩Bertih beras rangup dan tak lemau. . 🍩Tahan lama sehingga 3 bulan JANGAN LUPA DAPATKAN CHOCO CRISPY JAR OKAY!!✌🏻 . RM9 je untuk satu jar ! . COD area JOhor Bahru. Nak self pickup pun boleh. Pm for any inquiries 🙆🏻 . #Chococrispyjar #chococrispy #chocojar #chocojarjohorbahru #chocojarmurah #chococrispyinjar #chococrispymalaysia #malaysia #johorbahru #chocojarsedap #halal #chocojarkinderbueno #chocojarkitkat #chocojaroreo #chocojarmilo #viral #chocojarviral #coklat #coklathalal #coklatmurahjb #coklatjohorbahru #coklatsedap #coklatmurahmalaysia
DollyWax ada combo set ke? Ada, uolls. Combo set DollyWax + warmer. Mesti uolls nak tahu pasal warmer kan? So, let's check it out 👇🏻 . 👉Kenapa perlu beli combo DollyWax + warmer? ✔lebih mudah mencairkan hard wax ✔boleh adjust suhu kepada suam ✔mudah (tak perlu double boil dah) ✔boleh simpan lebihan DollyWax (tak membazir buang wax) ✔senang untuk bawa travel . 👉Kenapa disarankan beli ? ✔cairkan wax menggunakan warmer lebih mudah. Adjust suhu kepada suam, boleh terus apply kat bulus-bulus yang nak dibuang. Berbeza dengan menggunakan teknik double boil. Suhu tak boleh adjust. Kalau dibiar terlalu lama, wax cepat mengeras. Kalau disapu terlalu cepat, panas dikulit. . 💕combo set memudahkan kerja uolls 😙 Kiki pun ada jual warmer tau uolls 🤭 ready stock lagi 😍 cepat order sebelum uolls kena buat pre-order 😘 #wax #waxing #waxon #stripless #painless #nonsticky #dollywax #jb #johorbahru
SURPRISE SURPRISE! Southern Collision 2018 present Hujan Band to be part of The Metro Stage! Due to popular demand, the organizers has decided to bring your favourite indie band Hujan this 22nd December 2018! . Our Promo Code discount still valid until 12AM Monday & Pre Sale price will be announced at 12PM Monday! So grab your tickets now! . Purchase tickets at official website southerncollision.stickybox.co or bit.ly/SouthernCollision2018 or any selected physical outlet & events. . Promo Code offer valid for online & offline purchases. While offer stands. Southern Collision 2018, presents The Metro Stage. . #SC2018 #SouthernCollision2018 #SBXevents #BrainsCreative #Hashtagmy #Warehousekb #stickybox #brainsmy #raingershujan #hujan #hujan10tahun #jikasempat #raingersSelatan #raingers #johorbahru #bazaarpaknil #kualalumpur #gigkl #malaysiaevent #gigmalaysia #festivalmalaysia #sabtu #malaysia #cuticutimalaysia2018 #weekendvibes #feelgoodweekend
Doraemon Topeng kanak kanak Anak anak ceria bersama topeng muka honeyyus Kesedaran pentingnya perlindungan dari pencemaran udara Dengan topeng muka honeyyus Bukan sekadar perlindungan Keselesaan dan corak terkini keutamaan kami Topeng muka honeyyus sesuai utk semua keadaan ....perlindungan utk asap kenderaan..habuk, debu...pencemaran udara..persekitaraan berbau, perlindungan jangkitan penyakit berjangkit dan lain-lain lagi #washablefacemask #Cottonfacemask #topengjerebu #topengmukamurah #topengmukamalaysia #hazemalaysia #facemaskmalaysia #topengmulut #antidustfacemask #topengmuka #kedaitopeng #facemaskmurah #Johor #johore #johordarultakzim #johordtfc #johorbahru #pasirgudang #singapura_unik #singaporean #singaporemarket #marketsingapore #maskhitam #sayajualfacemask #bikermask #batupahat #penggaram #bpwalk #topengmulutmalaysia
SURPRISE SURPRISE! Southern Collision 2018 present Hujan Band to be part of The Metro Stage! Due to popular demand, the organizers has decided to bring your favourite indie band Hujan this 22nd December 2018! . Our Promo Code discount still valid until 12AM Monday & Pre Sale price will be announced at 12PM Monday! So grab your tickets now! . Purchase tickets at official website southerncollision.stickybox.co or bit.ly/SouthernCollision2018 or any selected physical outlet & events. . Promo Code offer valid for online & offline purchases. While offer stands. Southern Collision 2018, presents The Metro Stage. . #SC2018 #SouthernCollision2018 #SBXevents #BrainsCreative #Hashtagmy #Warehousekb #stickybox #brainsmy #raingershujan #hujan #hujan10tahun #jikasempat #raingersSelatan #raingers #johorbahru #bazaarpaknil #kualalumpur #gigkl #malaysiaevent #gigmalaysia #festivalmalaysia #sabtu #malaysia #cuticutimalaysia2018 #weekendvibes #feelgoodweekend
SURPRISE SURPRISE! Southern Collision 2018 present Hujan Band to be part of The Metro Stage! Due to popular demand, the organizers has decided to bring your favourite indie band Hujan this 22nd December 2018! . Our Promo Code discount still valid until 12AM Monday & Pre Sale price will be announced at 12PM Monday! So grab your tickets now! . Purchase tickets at official website southerncollision.stickybox.co or bit.ly/SouthernCollision2018 or any selected physical outlet & events. . Promo Code offer valid for online & offline purchases. While offer stands. Southern Collision 2018, presents The Metro Stage. . #SC2018 #SouthernCollision2018 #SBXevents #BrainsCreative #Hashtagmy #Warehousekb #stickybox #brainsmy #raingershujan #hujan #hujan10tahun #jikasempat #raingersSelatan #raingers #johorbahru #bazaarpaknil #kualalumpur #gigkl #malaysiaevent #gigmalaysia #festivalmalaysia #sabtu #malaysia #cuticutimalaysia2018 #weekendvibes #feelgoodweekend
SIAPA KAT SINI BELUM CUBA VERIBEZD PERFUME ? 😍😍😍 "merasa la akak zasss bau org kaya,mewah." "kini kami bahagia.VERIBEZD mampu mewangikan rumahtangga kami,harmoni sgt!Haa,gittew. Apa yang menarik sangat Veribezd Perfume? ======================== KELEBIHAN VERIBEZD PERFUME ======================== 1⃣ Veribezd Perfume kualiti TERTINGGI… lebih tinggi drp jenis EDC, EDT & EDP… kualiti taraf antarabangsa! Penampilan pun bertaraf antarabangsa! rasa bangga je bawa ke mana-mana. 2⃣ Bila kualiti tinggi, HARUMANnya mestilah tahan BERHARI2.ramai kata, lepas basuh baju pun masih wangi lagi! 3⃣ 6 jenis haruman yg UNIK! Formulasi EKSKLUSIF & MEWAH!... haruman yg xada kat jenama lain… hanya ada pd VERIBEZD Perfume sahaja ye. 4⃣ Kandungan tinggi… 50ml tu… so boleh tahan berbulan2! JIMAT GILER! 5⃣ Semestinya mesra solat… produk muslim… semestinya perkara ni sgt dititikberatkan. boleh spray tanpa was-was. 6⃣ Hampir 100% yg bau Veribezd Perfume ni berPUAS HATI!!! Kajian mendalam dilakukan utk dapatkan HARUMAN FORMULASI EKSKLUSIF & MEWAH ni… ramai yg beli secara on9, bila sampai je kat tangan, PUAS HATI… sampai termimpi2! Org lalu pun sampai tertoleh2… siap tegur lagi. 7⃣ Sesuai utk lelaki & wanita dari segenap usia… kanak2 suka, dak2 sekolah suka… org dewasa suka… adik-adik kakak-kakak abang-abang mak-mak ayah-ayah tok-tok nek-nek semua suka… sesuai dipakai seisi keluarga… habis wangi la satu rumah. 8⃣ Harga TAK MASUK AKAL!!!... kenapa TAK MASUK AKAL? Sebabbb, dengan kualiti tinggi, harga pula SANGAT2 BERBALOI… semestinya harga TERBAIK di pasaran! #sabah #sarawak #kotakinabalu #kotabharu #aeonmallkotabharu #johorbahru #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazaarpaknil #jualmurah #perfumemalaysia #perfume #perfumecollection #love #harumanis #harumankehidupan #kualalumpur #kualaterengganu #instafamous #instafamousmalaysia #likeforlikes #likeforfollow #like4likes #likelike #followforfollowback #follow4followback #followers
Woooow .. makan nasik goreng boleh kurus??😱 . Best ke best?? Ini lah apa yg coachee program makan bila dalam group coaching .. dengan meal plan yg lengkap dan full guide dari kami .. Inshaallah 3-10kg satu season tu normal. . Untuk menu2 dan healthy diet .. follow my second IG @nur_rafiqrazali2 . #sihatdanbonusnyakurus #teamnickhinhussien #teamrafiqrazali Coach Rafiq-0148342206 . #rafiqrazali #workfromhome #shawlmurah #uitm #weightlosschallengeonline #tipskurus #meletop #atkinsdiet #tipsdiet #butikbangisentral #fatburner #viralmalaysia #shawlpublika #projekkurus #johorbahru #malaysiaairlines #bukitgasing #jomkahwin #bawalmurah #penang #ibumenyusu #tv3 #onlineshoppingmalaysia #seluarbesar #kesihatan
#chocchipcookies Ramai noo yang marah nampaknya.. sekali ngap terus takleh berhenti!! #johorbahru #sayajualdessert #confirmtakmenyesal
Haishhh! MiSi Bedah ni tak reti penat ke? Saya kenal sorang akk misi ni. Orang panggil dia Misi Bedah. Dia ni dah agak berumur jugak. Dalam lingkungan 40+. Misi Bedah mmg sorang yg kuat bekerja. Pukul 8.00 - 5.00 petang dia keje kat klinik. Balik dari klinik, dia sibuk buat cod barang jualannya. Dah nak maghrib baru sampai rumah. Kadang tu, saya naik heran. Macam mana Misi Bedah sangat segar dan bertenaga walau dah seharian bekerja. "Misi ni tak reti penat ker?" Itulah soalan yg kerap saya tanya. Yelah, saya yang muda ni pun tak mampu nak jadi macam Misi Bedah. Tenaganya lain macam. Setahu saya, dulu Misi Bedah sorang yang sangat serabut. Dia selalu mengadu dgn mama. Katanya, "Aku stress kak! Kerja di klinik tu buat aku stress. Setiap hari raaaamai sangattt orang sakit. Banyak sangat kerja nak kena setelkan. Dengan staf tak cukup lagi... aku memang stress kak!" Omelan Misi Bedah setiap kali balik keje. Namun, dua bulan lepas saya lihat perubahan yang amat ketara pada Misi Bedah. Misi Bedah yang selalu balik kerja dengan badan lemah longlai macam bateri nak habis powernya, dengan wajah kusut masai macam hantu kak limah sajer rupanya. Tetiba, segalanya berubah! Misi Bedah bertukar dari hantu kak limah menjadi Power Rangers yg boleh melakukan segala kerja dengan lancar dan penuh bertenaga. Saya pun segeralah jalankan siasatan. Siasat punya siasat, maka terbongkarlah cerita yang Misi Bedah amalkan mandi bunga dan mandi garam! Pelik! Apa yang best sangat mandi bunga dengan garam yg sampai merubah Misi Bedah sampai camtu sekali. Saya pun, dengan muka tak malu, pergilah berjumpa Misi Bedah. Kata Misi Bedah, banyak khasiat dan manfaatnya amalan mandi bunga dan garam aura ni. Antaranya; ✔membantu menangani masalah STRESS dan TEKANAN PERASAAN. ✔sebagai TERAPI JIWA semulajadi. ✔membantu merawat & MEMBESARKAN AURA diri ✔Menaikkan SERI WAJAH ✔Membantu MENINGKATKAN KEYAKINAN diri ✔Memulihkan SEMANGAT diri ✔Membantu serlahkan POTENSI diri Owhhh! itulah rahsia Misi Bedah sentiasa segar dan bertenaga. Rupanya dia amalkan TERAPI MANDIAN GARAM LADY MILLIONAIRE.
🏠🍪
Masak masak kita hari ini. Steam ikan, sawi bunga. #dapur_zulaikha #jalanjalancarimakan #asiankitchen #johorbahru #jdtsoutherntigers
🌹BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM🌹 . . Mohon maaf atas kesulitan ya. . . InshaaAllah semua urusan akan bersambung seperti biasa pada 20/12/2018 bersamaan hari khamis. . . Urusan segera dan penting boleh maklumkan di whatsapp 📱📱 019-232 7446 dan akan diberi perhatian segera InshaaAllah. . . Mohon maaf kepada tuan puan yang sudah merancang untuk walk-in pada minggu ini. Kita berjumpa dan berdiskusi pada minggu hadapan ya🙂. . . #ktcz #pasirgudang #tuisyen #tuition #johordarultakzim #jdtsoutherntigers #johorbahru #johor #muettuition #muet #tuitioncentre #hometuition #harimaumalaya #johorean
15Dec2018 Sambutan Maulidur Rasul Tmn Nusantara, Gelang Patah, Johor. . #rizqyicecream #johorbahru #skudai #nusajaya #gelangpatah #bandarbaruuda #aiskrimkatering #cateringaiskrimjb #cateringjb
- Dari banyak tinggal sikit, dari dua railing tinggal satu sahaja BAWAL CORNSKIN PREMIUM #printed . 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 ---- -- TERIMA KASIH warga JOHOR BAHRU & SINGAPURA yang support @SHEQINSCARF walau di mana sahaja kami berada. Tanpa izin dari Allah, juga sokongan dari semua pihak, @SHEQINSCARF tidak mungkin sampai ke tahap ini 😘😘😘 ----- -- Teruskan sokongan anda semua, JOMMM .. Shopping pelbagai jenis tudung dengan harga berbaloii baloiii lagii BERKUALITI 🛍🛍🛍👍🏻👍🏻 . Insya Allah team @SHEQINSCARF akan terus memberikan yang TERBAIK untuk #sheqinscarflovers . 💋💋💋 . . Venue : S'MART PANDAN,JOHOR BAHRU Date : 4 DISEMBER 2018-2 JANUARI 2019 Time : 10 AM-10 PM . . #bawalcotton #bawalcottonbidang45 #bawalcottonmurah #borongmurah #johor #johorbahru #sheqinscarf #basicshawlbysheqin #bawalcottonsheqin #shawl #bawalovers #plainshawl #uitm #politeknik #dropship #dropshipwanted #bridesmaids #sheqinscarflovers #kl #putrajaya #bangi #inner #innercomfy #innersejuk #bawalcornskin #pandan #smartpandan #pleatedshawl
#YearEndSalesPromotion #SOLD_15th_December_2018 #2013ProtonSagaFlxAuto #EncikSamsudinAndSon #TQVeryMuchSupport #CashAndCarryBuyer #1DayProcessAndDelivery #LeongMotorEnterprise #WeAreTheTrustedDealer #ReliableAndTrustworthy #OurServiceYourBestChoice Please contact us to get more information (Call/WhatsApp/Wechat/Instagram) #JJ_0167901101 #Vivian_0167117693 Visit our Showroom: LEONG MOTOR ENTERPRISE No.64, Jalan Tampoi, Tampoi New Village, 81200 Johor Bahru, Johor. (TM Tampoi/LHDN Opposite) Map Location: 1.4991318,103.7070081 Waze (Key-In): Leong Motor Enterprise Jalan Tampoi Working Time: 8:300a.m-6:30p.m (Mon-Sat) 11:00a.m-5:00p.m (Sun) #usedcars #newcars #cardealer #jualkereta #keretaterpakai #keretabaru #leongmotorenterprise #良汽车企业 #facebook #page #like #malaysia #johor #johorbahru #tampoi #desahahmat #jdt #johorkaki
With my homies #johorbahru Amazing fun filled day
"[NEW n HOT!!] Gentle Monster Ami Adam Black. Lens Flat/Rata . Adjustable Nose Pad. Lebih selesa! . Lens Flat/Rata mmg nmpk Eksklusif. RARE dan STYLO! . Sesuai untuk lelaki dan Wanita. Lens dgn UV400 untuk masalah silau . Sesuai untuk muka kecik dan lebar sbb bingkai Fleksible . Tak Sama dgn Kualiti seller jual murah2 punya tu ye. Bukan dari material besi murah . Untuk Pembelian Boleh Whatsapp ke 017-7128074 Atau Lagi Mudah Click link di Bio . Product Package : Case, Hard Box, Cleaning Cloth, Paper Beg Whatsapp 017-7128074 Untuk Harga Promo 20 TERAWAL!!" #johorbahru #harimaumalaya #johorean #instashopmalaysia #onlineshopping #igersmalaysia
IKEA? 💕 . . . . . . . . . . . 📷 photographer : @ysjhahaha #throwback #johorbahru #ikea #trip
VANDA PUTRI Nak gi kenduri kahwin, akad nikah, majlis hari jadi, semua boleh. Nak tempah baju dah tak sempat. Upah buat baju pon dah mahal. Available size: M, L, XL, XXL. Normal price RM180.00 + postage RM8.00 Year end sale RM120 dan postage free #ipoh #kualakangsar #singaporeans #johorbahru #kulaijaya #dangabay #tamanperling #nusajaya #tebrau #airmolek #muar #bandarmaharani #segamatjohor #airkeroh #melaka #alorgajah #tampin #gemas #kualapilah #rembau #nilai #seremban2 #bandarbukitmahkota #bandarsriputra #serikembangan #wargapuchong #shahalam #petalingjaya #bangigateway #bangisentralboutique
Cik yaya nak share sedikit info penting.. 😉 Jom baca sampai habis. ❤ . Semalam sy attend drug talk dengan pegawai farmasi kilang ubat. Apa yg saya nak share dgn sahabat hari ni ialah cara merawat eczema TANPA STEROID. . Pesakit eczema ni memang tak boleh menggunakan apa2 produk yg ada Sodium Laureth Sulfate (SLS) & Paraben. 2 bahan kimia ni akan membuatkan kulit lebih teruk. Bahan ni ada kat kebanyakan sabun dan detergen. . Utk rawatan eczema d klinik pun, mmg kita syorkan pesakit mandi dgn sabun khas yg tak de SLS dan bagi aques cream + glycerin sebagai pelembap. . Nak tahu, lepas habis talk, sy balik rumah dan cek kandungan shower gel magic blue. ❌ SLS ❌ Paraben ✅ Glicerin ✅ extract mawar ✅ extract bidara yg tak ada dekat shower gel di supermarket. Benefit bidara ramai yg tahu. . Sebabtu banyak testimoni pesakit eczema beransur pulih bila menggunakan shower gel magic blue.💘😍 . . #MagicBlue #MagicBlueMalaysia #MagicBlueMasai #MagicBluePasirGudang #BazarOnlineMalaysia #Malaysia #PasirGudang #MasaiJohor #Johor #BazarPaknil #ViralMalaysia #ProdukViralMalaysia #TipsHilangkanBauBadan #BebasBauBadan3Hari #Semenanjung #SabahSarawak #AgenWantedMalaysia #ProdukMuslimMalaysia #BazarMalaysia #BazarPasirGudang #BazarMasai #JohorBahru #ProdukHalalDanSuci #NaturalDeodorantMagicBlue #ShowerGelMagicBlue #PakarPenghapusBauBadan #FreePostage #CodDikawasanBerhampiran
Kenduri-kendara.... #johorbahru
Bring the magic of sunshine to your hair and spend this summer with a new hair colour! Right here, you find the gentlest ways of doing it. We also like to help you care for your hair. #eurosehairstudio #eurosehair #mountaustinjb #mountaustin #johorbahru #johor #salon #jbsalon #salonmalaysia
. Deuter superbike 18 exp. Preowned japan, 9.5/10 almost new, gentle 😬. Expandable main compartment. Built in helmet carrier. Built in wind vest. Built in rain cover. Laptop sleeve. Sesuai untuk abam basikal. Made in vietnam. RM220 shipped. Wassap 0122264613. . #suprememalaysia #nikemalaysia #bundlemalaya #bundlemalaysia #prelovedmalaysia #stussymalaysia #portermalaysia #klstreetwear #hypebeastmalaysia #prelovedjapan #bathingapemalaysia #bapemalaysia #outdoormalaysia #tommyhilfigermalaysia #filamalaysia #stylemalaysia #casualmalaysia #klkix #klkixmarketplace #johorbahru #shahalam #portermalaysia #fixie #
Just learn more and sharing . If clump up on the mount... two giant Naga ...1000 years ...welcome all traveller and heritage site .... Cambodia .(south east Asia) come and see is true ...hearing is experinces ... I am not much a bout desribe.... Thanks you . #angkorwattourdesk #angkorwattourdriver Pls visit us : and we have learn more ... www.privatesiemreaptour.com privatesiemreaptour168@gmail.com +85570370360 whatapp/line/Viber We looking to see you and warm welcome by sharing local community as small business ....as direct family #Petronastowers #BatuCaves #Kualalumpurtower #Bukitbintang #Kualalumpurcitycentre #Merdekasquarekualalumpur #centralmarketkualalumpur #resortworldgenting #johorbahru #Georgetown #Kuching #Malaccacity #Ipoh #PetalingJaya #Putrajaya #Alorsetar #Kutabharu
SET GOJES OBSESS SESUAI UNTUK DAILY DAN HEAVY MAKEUP. . Siapa yang patut cuba Set Gojes ni?. . 1) Beginner yang baru nak cuba2 dengan dunia makeup. . 2) Student yang suka nak makeup2 ke class, yg ada presentation atau kene buat video berlakon. . 3) Mommies yang nak siap cepat sebab anak da mrengek2, suami dah terjerit jerit. . 4) Wanita bekerjaya kena tampil cantik untuk tingkat kan keyakinan diri bila nak jumpa client atau nak pergi interview. (Nak pergi interview jgnla makeup macam nak pergi kenduri kawen pulak nnt hihi) . 5) Isteri Solehah yang nak mlaram untuk suami di rumah, jaga kecantikan dalaman dan luaran, tak kan nak cantik bila keluar je, kat rumah pun kene cantik baru la suami bertambah tambah sayang. . 6) Yang nak buat hantaran untuk tunang / kahwin. Dan yg nak buat present utk bff, kawan yg kaki makeup.. memang sesuai sangat set gojes nie..5 in 1.. . Nak cantik kena la bertindak cepat. Tekan ‘like’ & comment PM kat ruangan comment ni. Nanti Anis PM sorang2 okey 👌🏻 atau terus whtsapp no 👇🏻 . WHTSAPP 0187806046 COD AREA : JB #obsesscosmetics #agentobsesscosmetics #obsesscosmeticsxdewiremaja #dewiremaja2018 #johorbahru #malaysia #weddingmalaysia #uitm #seriburindu #isteribukanuntukdisewa #sayajualmakeup #makeuptutorial #makeuplover #muamalaysia #muajohor #obsessddcushion #loosepowder #foundation #foundationroutine #blusher #blusherstick #neelofa #mascara #viral #eyeshadowviral #eyeshadowtutorial #liquidlipstick #lipstick #lipmatte #liptint
Ada yang mencari tak iphone paling laku keras ni? walaupun secondhand, tp condition dia merecik mcm baru!! Whatsapp daddy 0122375715 #iPhonewanted #trustedselleriphone #malaysia #johorbahru #kualalumpur #melaka #negerisembilan #artismalaysia #artismalaysiaofficial #iphoneoriginalmalaysia
15dec2018 Hari ni kami berada di Tmn Nusantara, #gelangpatah #johorbahru Semoga majlis berjalan lancar...amin...
Meet our next flavour, Cherry Velvet!!! 🍒 . Coming very soon.. . Whatsapp +6014.7755088 +6014.7755088 (Zira) +6014.7755088 (Zira) +6014.7755088 (Zira) . #faraalipbuttersquadjb  #faraalipbutterjb #faraalipbutterjohorbahru  #faraalipbutterjohor #lokalah  #bazaarpaknil  #rahsiabibircantik #johorbahru  #johorean  #singapore  #singaporean #uitmpasirgudang  #utmskudai  #fattzura
. Lauk pauk utk 15/12/18 dah ready jom ke Kafe Warisan Noor sekarang.. ♥️SPECIAL MENU TODAY SET NASI TOMATO♥️ . Cepat datang sebelum kehabisan!!! -Admin Erina 💟 Our main branch : KAFE WARISAN NOOR TMN UNIVERSITI 💟 Branch : KAFE WARISAN NOOR NUSA SENTRAL 💟 Food court : PLAZA ANGSANA JB MALL ☎️ 07 - 595 0685 (Nusa Sentral) ☎️ 07 - 595 3485 (Tmn U) #i ❤️kwn #kafewarisannoor #jjcmtv3 #johorbahru #masakanminang #masakankampung #masakanpadang #localfood #foodporn #branchplazaangsana #buka24jam #buka24jamnonstop #restoranmelayu #restoranmelayu24jam #restoranmelayujohor #bazarkaratjohor #roticanaimelayu #roticanaiterbaik #laksajohor #ayampenyetjohor #westernfoodjb #westernfood #kedaiviral #motifviral #bazarpaknil #bazarramadhan #foodhuntingjb
Crystal Reading for the day Pick Card Eight of Cups Hello Hello Everyone. Reading cards for today is eight of cups someone who have invested alot of emotion on something and now this person is trying leave it behind .For some of you are facing some emotional turmoil on a situation where you nolonger protect or hold on to it and now you are ready to let it go and move towards a direction that is much more peaceful.Well focus on the things that gives you a peace of mind. For some of you dont try to fight against yourself or others just to protect or hold on to somethings. Just let things as it is and you redivert your mind to the things that within your control or that makes you feel good.The direction that the man is walking is the right decision for your situation. Dont worry the direction that you are moving towards will be sucessful and just adopt the changes coming in to your life and face the challenges that brings you greater heights. Colors of love #paris #singapore #sydney #hamburg #vienna #melborne #kyoto #tokyo #auckland #sanjuan #quebeccity #bruges #chiangmai #victoria #seville #zurich #stockholm #edinburgh #venice #porto #jerusalem #florance #cologne #basel #lucerne #salzburg #sanmigueldeallende #kualalumpur #johorbahru
next page →