#jomkurus

1,197,489 posts

Loading...
GENETIC RATING BADAN. Kita perlu tahu genetic rating badan kita ya. . Ini penting supaya kita tak terjebak dengan diet yang salah, diet ikut-ikut kawan. Setiap orang tak sama genetic ratingnya. . Semua orang ada fizikal tersendiri yang merupakan genetik daripada keluarga. . Genetic rating ni penting untuk menentukan saiz hidangan. Pecahan lemak, protein dan karbohidrat pun tak sama. Lambat atau cepatnya proses penurunan berat juga berbeza. . Korang tahu tak genetic rating badan korang? . UNTUK PERTANYAAN DAN DAFTAR PROGRAM ADVANCE COACHING POWERFIT MALAYSIA . Coach Eka Yasmin 📲(klik link di profile untuk direct whatsapp) (perempuan sahaja) . 🛎 menu sihat , cara masak dan resepi tanpa berlapar, workout berkesan online dan juga step by step bantuan dari coach dan team support . ➡️Sesi intake terbaru di buka utk 🏆Transformasi 30 Hari (secara online and from your comfort home) (limited slot as we want result) KURUS & Fit - Eat Right Stay Fit with Advance Coaching T.E.A.M Power❤️Fit Malaysia . . #tipsdiet #infodiet #happy #healthy #cantik #kurustanpaberlapar #jomkurus #kurus #dietseimbang #nakkurus #sihatdanslim #sukakurus #sayasukamakan #teampowerfitmalaysia #makcikbawang #eatclean #tipskurusmudah #tipskuruscepat #cabarankurus #jk1m #bajubesarmalaysia #dietkirakalori #kalorimakanan #tipsdietoftheday #fitmalaysia #teameka #tv3 #bajuplussize
Regrann from @chocofithq - Nama kakak comel ni Hannah, bukan Hannah Delisya tauu.. sis ingat lagi masa dia berbadan gemuk sgt2 tu, sis terserempak dengan dia di kedai printing, masa tu Hannah ni tgh berbincang untuk buat kad kahwin.. • Masa tu sis nampak sgt tunang Hannah ni macam acuh tak acuh jer layan dia, masa nak bayar kad kahwin tu sis nampak dia & tunang tu bergaduh besar, sis dengar dgn telinga sis sendiri dia panggil Hannah ni Gemokk macam B**I, berdesing telinga sis dengar.. Teruk menangis Hannah masa tu.. tunang dia pun blah camtu jer. • Sis pg tenangkan dia walaupun xkenal, masa tu lah sis suruh Hannah cuba Chocofit 🍫, alhamdulillah xsampai pun 3 bulan badan Hannah cantik sgt.. ternyata Hannah lawaa sgt2 bila kurus.. • Sekarang sis xpasti Hannah ni nak balik semula or tak dengan tunang diaa🤔 Uols rasa patut ke dia balik semula dgn tunang dia? . Wasap 011 21147283 011 21147283 #testimonichocofit #testimoni #testimonikurus #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #cepatkurus - #regrann
OBESITI 3 OF 4 Gaya Hidup Anda mengambil lebih 2 jenis minuman ringan 3-4 kali seminggu ✅ ❎ 2. Anda sering minum air berselang-seli ketika makan. ✅ ❎ 3. Anda makan do luar 4-5 kali seminggu. ✅ ❎ Semakin byk YA ✅ Terhadap kenyataan di atas..... Tag kawan2 anda .... adakah mereka tahu obes ke tak .... #BilaKurusLagiCantik Coach Sharon 📱+6017-3314233 @sharonchow70 Klik WhatsApp Link #onlineFatLossProgram #onlinechoaching #LossWeightFromHome #Jomsihat #jomsexy #jomkurus #jomdiet #nakkurus #tipkurus #tipdeit #caochSharon #Teamcoachsharon #FruitfulFamily #pandancahaya #Ampang #amazing #tukarsizekecil #reshape #Sexy #tranformation #eatclean #mealplan
Bila cakap nak makan protein, jangan makan terlalu banyak daging merah seperti lembu dan kambing. Daging lembu dan kambing mengandungi lebih lemak berbanding dengan daging putih. So, fokus kepada protein ikan dan ayam adalah lebih sihat kepada badan kita. . #OnlineFatLossProgram . #BilaKurusLagiCantik . Klik link bawah untuk info lanjut. . @coach_darrenkung +60168571916 . Follow @coach_darrenkung utk dpt info dan tips kurus . 'TURN ON POST NOTIFICATIONS' untuk untuk dapat banyak info dan tips lagi . #fattofit #sado #tipcoachdarren #bulking #cutting #shred #fitforlife #fitnessfreak #siladudukjanganlari #tv3 #nakkurus #jomkurus #kalori #
Fuhhh, agak2 abam ni handsome x masa gemuk, of coz tak kan.. muka kita akan nampak lebih tua dari usia bila berat badan berlebihan.. badan pun lemah & xsihat! Now terbuktiii lah chocofit🍫 mmg berkesan utk turunkan berat badan! Sis xnak bgtau lbh2, uols tgk testimoni abam encem tu yaa, xsmapi 2 bulan dah turun 15kg! Dahsatttttt chocofit🍫 nih.. Tungguuu sis akan bongkarkan lagi kejayaaan selepas ber~chocofit🍫 yaa😍 . . Wasap 011 21147283 011 21147283 #chocofit #testimonichocofit #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #cepatkurus - #regrann
Pernah dengar kawan cakap takpe kita makan dulu, nanti baru diet? 😀 . Diet bukan tak leh makan, kita boleh ada reward day sekali seminggu. Yg hari lain pandai2 kita pilih makanan yg betul 🍽️ . Nak tau macamana kawal kalori anda? Boleh DM coach, saya sedia membantu 😍 . #BilaKurusLagiCantik . @coachyean . #nakkurus #jomkurus #jomkurus1malaysia #atkins #senangkurus #obatkurus #plus #plussizefashion #plussize #bodyfat #tipskurus #tipsdietsehat #tipsturunberatbadan #shawl #lazada
Change Your Food, Change Your Size. . Ubah permakanan dan tabiat adalah No 1 reason anda Start Kurus ya. . Start Tukar Semua makanan proses Kepada makanan real/raw. Makan lebih Apple, kiwi, salad, pisang dan lain2 Sayur dan buah-Buahan. . #teamsheehaw . @sheehaw_poly . Coach Poly +60164905026 Coach Sheehaw +60126468025 . #kurus #terlajaklaris #ootdhijab #nakcantik #kempisperut #tipscantik #menusihat #jomkurus #jk1m #sayanakkurus #tv3 #fattzura #neelofa #facebook #ikansalmo #healthydiet #senangkurus #pipipau #perutbuncit
Simple Lunch!! Anda boleh try this Cauliflower Rice + Ayam Dada. . Low Calories + high Protein + Good Carbs. . #teamsheehaw . @sheehaw_poly . Coach Poly +60164905026 Coach Sheehaw +60126468025 . #kurus #terlajaklaris #ootdhijab #nakcantik #kempisperut #tipscantik #menusihat #jomkurus #jk1m #sayanakkurus #tv3 #fattzura #neelofa #facebook #ikansalmo #healthydiet #senangkurus #pipipau #perutbuncit
Day 7 / 45 days . Breakfast ...... :: Wrap with Banana and Granola :: Missions Wrap 1 X Banana Unsalted Peanut Butter Fruity Granola Cereal by @marathonbaker25 Kopi O Kosong ~ 388 calories . Total Calories Today : 388/1,600 Calories . ---------------------- . ABOUT 6 WEEKS FIT CHALLENGE . I challenge myself on the 6 weeks fit challenge body transformation. Wish me luck 😍 . THE TARGET ... 😇 Weight Reduce to : 72KG 🙂 Start Weight : 78KG 😳 Current Weight : 78KG 😭 Previous Weight (2016) : 105KG . THE PLAN ... 🍎 Eat clean 🥛 Drink lots of water 🏋️ Intense Workout ⛹️ Join social activities ⛔️ No cheat day . #MohdZarinDotCom #Lifestyleblogger #FitnessMotivation #FatToFit #EatClean #FitMalaysia #JomKurus #IChallengeMySelf #Zarin6WeeksChallenge
Rezeki kami 😄😄😄 . Semalam dapat whatsapp dari customer baru nak beli granola. Lin dari Kuantan. Nak jadi cerita, mmg saya pun nak pergi Kuantan. So alang2 tu, boleh COD terus. Terima Kasih Lin @noorsyahrulfazlina sebab beli dari akak.. 😊😊😊 . #AgentGranolaRich #granola #AgentDastoGranola #sarapansihat #healthybreakfast #jomkurus #jomsihat #cikgusekolah #kuantan #shortescape #promosirayahaji #granolarich #bulanmerdeka #sayamakansayajual
#Fi 'LORA sesuai untuk orang yang 👇🏻 . . 💙 Dah cuba pelbagai produk kuruskan badan tapi berat tetap tak turun 😭 💙 Perut asyik lapar je, bila makan tak ingat dunia 🤦🏻‍♀ 💙 Lemak bermaharajalela di perut, peha, pinggul.. 💙 BMI dah masuk kategori OBESITI 😰😱😖 💙 DIET 24/7 tapi tak kurus kurus 😫 . Nak dapatkan FREE COACHING berserta FREE POSTAGE? - Komen SAYA NAK Atau WhatsApp 📲 0167457574 #sayajual #filora #sayajualfilora #filorasecretcare #produkkurus #filoraubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #likeforlikes #likeforlike #like4likes #likesforfollow
Period Setahun Tak Datang! Hanya dgn Ratu Reshape Cream kembali normal 😱😱😱 . Place your order Now 📲 016 3185289 Sekarang! Stock sangat Terhad 💕 . COD IS AVAILABLE FOR KUCHING CITY CENTRE:- 🚗 Petrajaya, Matang, Malihah 🚗 Satok, Jalan Keretapi, MJC, Batu Kawa 🚗 Padungan, Pending 🚗 Simpang 3, BDC, Tabuan 🚗 Jalan Airport, Kuching Central . . #ladyqissquad #ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia #ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimmingjellysarawak #ratuslimmingjellykuching #amyerabeauty #freecod #freepostage #codkl #codselangor #codkelantan #codjohor #codsarawak #codipoh #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #perfectbody #promo #freegift #ratureshapecream
You dah berSelene? 🤨 . Jenis yang tak boleh kontrol makan and bernafsu je dengan makanan, tak perlu risau dah! Sebab dengan berSelene je ia akan mengawal tubuh anda seperti; • Menghilangkan rasa lapar • Meningkatkan metabolisma • Menghalang penyerapan yg tidak sihat & berkanji • Membakar lebih kalori . APA KANDUNGAN SELENE? . SELENE diperbuat dri bahan2 yg 100% natural ingredients & 100% vegetarian! 😍 1. Passion Fruit Powder 2. Roselle Powder 3. Guarana Extract 4. Grape Fruit Extract 5. Citric Acid 6. Fructose . APA KELEBIHAN SELENE? 👑 Minum satu sachet sehari sahaja 👑 Tak perlu pantang makan 👑 Tak perlu berlapar 👑 Tak perlu bersenam 👑 Tak perlu berdiet 👑 Tanpa kesan sampingan 👑 Bukan detox 👑 Kurang rasa lapar dngn semulajadi tanpa berdiet 👑 Membakar lemak dngn cepat, berkesan dan naikkan metabolism 👑 Mengurang kan lemak di bahagian paha, lengan, kaki,dan lemak dagu 👑 Selene tumpu kpd bahagian yg lemak mudah terkumpul, perut dan pinggang! - DM @deaapril_selrene / WS 019 5291714 #TeamGoddessSelene #SeleneBuatISlim #testimoniselene #selenebuatislim #selenebydeaapril #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat #kesihatansebenar #nakcepatkurus #kurusberkesan #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurus #kurusdalam2minggu #carakurusbadan #atasimasalahgemuk
Saye pernah lalui ape yang mostly org berdiet pernah buat...mungkin bukan kesemua cara, tapi macam2 cara saya cuba dulu... . Ade hasil...tapi makan masa, x kekal, x leh konsisten... . Bile stop berat naik mndadak2... . Sbb main hentam kromo je... Terlalu percaya janji2 manis pengeluar produk kurus... Tapi hasil...same je...pi mai pi mai tang tu jaa... . Hmmm... This is me, talking from my experience... Dan saye believe ramai lagi pernah alami situasi mcm ni... . Sehinggalah saye terima hakikat yg nak kurus tiada jalan mudah dan singkat, tiada cara ajaib... Sebab gemuk dulu pun ambil masa kannn... . Coach Yanti - 017 2694 096 . #kurusdarirumah #onlinecoaching #teamahmadmizah #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome . #seluarbesarmurah #zaloramy #tipsdiet #tipskuruscepat #plussizefashion #shawl #kebayaraya2018 #tipssihat #sayanakkuruscepat #cabaranturunberatbadanonline #sizebesarmalaysia #eathealthybehealthy #kurussihatcantik #jomkurus #gemuk #bajubesarmalaysia #lazadamalaysia #jannanicker #fattzurafairytale
"CIKGU SIBUK.. TAKDE MASA NAK DIET COACH? . "Cikgu Dayang turun 6.1kg pada Sesi 35 dan ikut semula untuk Sesi 36. . "Alhamdulillah sesi lepas saya berjaya turun berat. Saya ingatkan saya tak berjaya sebab faktor kesibukan kerja, pergi kursus lagi. . "Walaupun cabaran dengan kerjaya sebagai "guru dan ibu, tapi saya tetap tekad ikut meal plan sebaik mungkin. Saya Coba sedaya upaya jugak bersesi di dalam group coaching setiap hari untuk dapat kan tips2 dan info kurus dan sihat.sebab nak dapatkan ilmu pemakanan . . . "Sebab di" sekolah dan di rumah' tak dapat illmu yang di dapat sekarang.kalau ada tak.kan banyak Cikgu- Cikgu yang berbadan besar dan Tak sihat kan.termasuk saya🙋 . Apa yang saya lakukan nie.( CIKGU DAYANG). Semuanya demi kesihatan saya. Kalau saya tak sihat bagaimana dengan keluarga saya. . Alhamdulillah, ia membuahkan hasil. InsyaAllah semua boleh!! Yang penting WHY YANG KUAT . . . Perjalanan saya masih lagi jauh & saya yakin saya dapat turunkan weight & sihat. . . Siapa kata orang yang berumur susah nak turun berat. Cikgu Dayang nie umur 51 tahun pun dapat turun berat badan walaupun jadual kerja yang sangat padat.Biasa lah kan Cikgu . Kalau Cikgu Dayang boleh.. . Kita yg muda2 nie lagi boleh tanpa alasan. Klik link terus di bhgn bio profile untuk info program. . . #teamcoach_Idah #slimfitfromhome . Visi:ringan dan sihatkan bumi Allah Coach_Idah 0165777904 . #diet #tv3 #teammaxnana #juhkurusonline #onlinecoach #kurusdarirumah #turun5kg #gemukisawssome #dietsihat #jomkurus #tipskurus #kurusbadan #nakkurus #menudiet #nakkurus   #motifviral #montok #atasimasalahgemuk #atkin #jalanjalancarimakan #obatkurus -
ANTARA MENU-MENU LUNCH PESERTA PROGRAM CABARAN TURUN BERAT SESI OGOS 🔥🔥🔥 . Rasa macam bukan dalam program coaching lak. Rasa macam dalam program MASTERCHEF dah ni 🤔 . Menarikkan semua menu ni? Banyak lagi menu lain yg menarik, tapi sy ambil sebahagian saje ni. . Best ke best berdiet macam ni? Sure semua orang boleh kurus dan dapat semua nutrisi makanan yg baik untuk badan. . Makan dah la best, menarik. Boleh kurus sama ❤️. Cepat-cepat klik di bio ig sy @idda.hamzah untuk join program sesi Sept. Ada free gift untuk 20 penyertaan terawal. . Coach Idda 60193954054 . #getfitnowonline
RATU RESHAPE CREAM 🌸 . Mesti ramai yang tertanya apa Itu RATU RESHAPE CREAM dan apa keistimewaan? . Okay, RATU RESHAPE CREAM ini adalah berfungsi sebagai cream pembakar lemak yang akan membakar lemak sis sis semua dan akan membantu untuk mengecilkan (inchloss) part yang memang susah nak kecil seperti : . ⚡️PERUT ⚡️PEHA ⚡️LENGAN ⚡️PINGGUL ⚡️PINGGANG . Juga boleh membantu untuk mengurangkan masalah Stretch marks! (SELULIT) . Cara penggunaan : Sapu ratu reshape cream pada bahagian yang diperlukan, Massage sehingga cream menyerap ke kulit. Untuk kesan yang maksima, guna 2 kali sehari. Pagi dan malam. . Harga : RM39 SM / RM43 SS . Place your order Now 📲016 3185289 or Click Link at Bio . . #ladyqissquad #ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia #ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimmingjellysarawak #ratuslimmingjellykuching #amyerabeauty #freecod #freepostage #codkl #codselangor #codkelantan #codjohor #codsarawak #codipoh #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #perfectbody #promo #freegift #ratureshapecream
RATU RESHAPE CREAM 🌸 . Mesti ramai yang tertanya apa Itu RATU RESHAPE CREAM dan apa keistimewaan? . Okay, RATU RESHAPE CREAM ini adalah berfungsi sebagai cream pembakar lemak yang akan membakar lemak sis sis semua dan akan membantu untuk mengecilkan (inchloss) part yang memang susah nak kecil seperti : . ⚡️PERUT ⚡️PEHA ⚡️LENGAN ⚡️PINGGUL ⚡️PINGGANG . Juga boleh membantu untuk mengurangkan masalah Stretch marks! (SELULIT) . Cara penggunaan : Sapu ratu reshape cream pada bahagian yang diperlukan, Massage sehingga cream menyerap ke kulit. Untuk kesan yang maksima, guna 2 kali sehari. Pagi dan malam. . Harga : RM39 SM / RM43 SS . Place your order Now 📲016 3185289 or Click Link at Bio . . #ladyqissquad #ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia #ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimmingjellysarawak #ratuslimmingjellykuching #amyerabeauty #freecod #freepostage #codkl #codselangor #codkelantan #codjohor #codsarawak #codipoh #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #perfectbody #promo #freegift #ratureshapecream
Badan GEMUK? SELESAI! Selamat tinggal pipi pau, tangan Doraemon 👋 HELLO CONFIDENCE! 👊🔥 ⏺ Fat Burner dari @lifted.supps ⏺ Testimoni semua MELETOP LETOP! ⏺ "ORANG INGAT PAKAI INJECTION" ⏺ "Keluar pergi travel makan itu ini badan masih maintain" ⏺ "Baru seminggu guna HILANG 4 KG!" ⏺ HALAL ⏺ Ada pengkelasan KKM! ⏺ Untuk perempuan & Lelaki! ⏺ Satu tub tahan hampir 2 bulan! ⏺ RESULTS RESULTS RESULTS! ⏺ SELAMAT TINGGAL ALASAN ⏺ CLICK > @lifted.supps 🔥 ----------- PRODUK BERBISA. PHYSIO AND TRAINERS RECOMMENDED! #LiftedNutrition #Fatburner #Internationalbrand #Bodytransformation #bakarlemak #jomkurus #halalsupplement #newbornlegends #rippedfreak #halalfatburner #fatburnermalaysia #fit #fitfam #menshealthmalaysia #ishotasianman #fitness #nakkurus #bodybuilding #mma #tegaptvmalaysia #bodybuildingmuslim #aesthetic #indofitness #fitmalaysia #fitfammalaysia #fitmalaysian #ubatkurus #fitfam #asianetics #powerlifting
Modal nak kurus baru RM40 berat hilang 20KG !!!! Org lain nak turunkan berat badan punya lah susah..modal sampai beratus-ratus..lepas jumpa SET COMBO RM40 ni hilang semua masalah..perut buncit hilang, peha & lengan mengecil serta badan jadi ringan.. . Nak cuba SET COMBO ni ?? Jom whatsapp skrg 0166376530 atau tekan link whatsapp di bio profile 👆👆👆.. . #JomKurus #MisiKurus2018 #medinadesireofficial #tehmedina #tehkurus #tehmurah #tehpelunturlemak #tehpelangsing #teatoxmalaysia #teatox #teatoxmurah #kurustanpasenaman #kurusdengancepat #kurusselamat #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurussihat #kurussebelumkahwin #slimyoudytoxtea #kakicantiqtea #agentmedinadesire #nakkurus #nakcantik #kurus #gemuk #kurussihat #kurussebelumraya #teamyuyut
RATU RESHAPE CREAM 🌸 . Mesti ramai yang tertanya apa Itu RATU RESHAPE CREAM dan apa keistimewaan? . Okay, RATU RESHAPE CREAM ini adalah berfungsi sebagai cream pembakar lemak yang akan membakar lemak sis sis semua dan akan membantu untuk mengecilkan (inchloss) part yang memang susah nak kecil seperti : . ⚡️PERUT ⚡️PEHA ⚡️LENGAN ⚡️PINGGUL ⚡️PINGGANG . Juga boleh membantu untuk mengurangkan masalah Stretch marks! (SELULIT) . Cara penggunaan : Sapu ratu reshape cream pada bahagian yang diperlukan, Massage sehingga cream menyerap ke kulit. Untuk kesan yang maksima, guna 2 kali sehari. Pagi dan malam. . Harga : RM39 SM / RM43 SS . Place your order Now 📲016 3185289 or Click Link at Bio . . #ladyqissquad #ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia #ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimmingjellysarawak #ratuslimmingjellykuching #amyerabeauty #freecod #freepostage #codkl #codselangor #codkelantan #codjohor #codsarawak #codipoh #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #perfectbody #promo #freegift #ratureshapecream
COACH CAKAP JANGAN MULAKAN SENAMAN LAGI AWAL-AWAL NI.. JAGA MAKAN DULU.. . Senaman boleh mula dilakukan bila awak dah lose 5 kg keatas.. Waktu ini, badan dah mula ringan sedikit jadi kuranglah sikit 'beban' yang dipikul 😂 . Better mulakan dengan senaman yang ringan dahulu, seperti berjalan kaki 15-30 minit.. Atau cuba basic plank dalam 1 atau 2 minit, lakukan 3 kali sehari . Cara ini sebagai 'warm up' badan nak biasakan jantung berdegup laju sikit dari yang biasa . SEKARANG ANDA TAHU 💪 . #FitMom #fitissunnah #jk1m #jubahbesar #plusssizemalaysia #kurusdarirumah #kurussebelumkahwin #kuruslepaskahwin #jomkawin #jomkurus #malaysiabaru #malaysiawedding #hebatkannegaraku #lepakmamak #buncit #senamankuruskanbadan #turunberat5kgsebulan #onlinecoaches #tipskurus #tipsdiet #bellammara #gemokisawesome #diettelur #eatclean #dietkalori
Hajat nak kurus dari bulan puasa bawak ke raya tp tak kurus jugak, apa kata layan video ni jap.... mana tahu, hajat anda akan termakbul bila tengok part yg paling last tu.... . Merecikkk hawau (org melake kate) bukan sy kate 🤣....... minggu pertama dah wow wow weeeee.... malas nak cakap banyak, main kan ajer video ni sisbro . Nak tahu lebih details, klik link whatsapp @befitwithciksaraaa skrg, pendaftaran bulan SEPTEMBER dah dbuka 😍 . Ciksaraaa +60192437704 #getfitnowonline . . . . . . . #nakcantik #nakkurus #naksihat #jomkurus #jomdiet #onlinecoaching #makanansihat #makanandiet #resepisihat #kurussebelumkahwin #ibumenyusubolehkurus #fitmom #fitness #tipskurus #likeforlike #healthylifestyle #healthyfood #tv3 #malaysia #tipskurus #petuakurus #fvootd #fv #janganbencicintaku #merdeka #nakmengandung #rayahaji #hajat #haelhusaini
GASTRIK PON BOLE SEMBUH NI ! . JOM TRY KOPI KURUS VIRAL NIE . KLUBNA&LALEH jom whatapp 01139045410 atau klik link diprofile . BARU 1BULAN DALAM PASARAN TESTIMONI LEBIH DARI 100+++ 💎kopi sedap level 5 bintang 💎kopi bole lost seminggu 3-5kg 💎kopi memberi tenaga 💎kopi rasa kopi orang kaya 💎kopi rasa kenyang 48 jam 💎kopi menahan selera makan HARGA:RM78.00/1SET SETIAP PEMBELIAN ADA FREE GIFT. #misikurus #jomkurus #tipskurus #pilkurus #sayanakkurus #kurussiha t#jomkurus #jk1m #kurussebelumraya #kurussebelumkawin #cabarankurus #atasimasalahgemuk #kluba #laleh #medinadesire #medinadesireoffical #detoxtea #kurussebelumraya #kuruscantiq #kurusmuda #menahanseleramakan #klubnalalehhq
MUSTAHIL nak turunkan berat badan?? Saya share cara paling berkesan & terkesan skali tanpa perlu bersusah payah. Nak tau cara yg cepat & sgt berkesan....?? ❌ tak perlu diet ketat ❌ tak perlu senaman berat ❌ tanpa cirit birit dan senak perut ❌ tiada kenaikan berganda bila berhenti Roger kakak lelaju tawwww ⤵⤵⤵ 📞📞 http://officialjuicyraspberry.wasap.my/ #juicyraspberry #jk1m #juicyraspberryfiber #juicyraspberryhq #Juicyraspberrykualalumpur #Juicyraspberryofficial #juicyraspberrymurah #jomkurus #jomkahwin #detox #nakkurus #kurusselepasbersalin #bolehkurus #tipskurus #kuruscepat #fit #juicyraspberrysingapore #StokisJuicyraspberry #weightloss #fitness
DENGAN LIPO9X! Berat korang akan turun dengan mudah & cepat. Jangan risau, takde cirit birit dear. Tak mampu nak tahan nafsu makan. Takpe, you makan je mana you suka. BERAT GERENTI TURUN! Tekan link di BIO untuk order. . #lipo9x #thexxalipo9x #kurusdenganlipo9x #kurus #kuruscepat #kurussihat #kurusbadan #kuruscantik #ubatkurus #jomkurus #produkkurus
"Whiteglow by Thiarna Beauty" Share feedback customer. .. "Syukur..banyak perubahan saya rase sepanjang ber #whiteglow nie... Sabar dan konsisten mengiringi sepanjang misi #jomkurus bersama saya.😊😊😊 walaupun belum mcapai target berat...tapi saya selesa dan semain bgerak aktif.." Bila customer happy kita pun happy... Uolls nak tau tak ape rahsia die, meh wasap nanti kita bgtau... www.wasap.my/601129998871 ♥STOKIS SILVER♥AGENT♥DROPSHIP ♥WANTED #sunizanragintopstokisgold #thiarnabeauty #teamdeqdakl #iminumicantik #pasticantikluaransihatdalaman #1001khasiat #sayajutawanwhiteglow
Modal nak kurus baru RM40 berat hilang 20KG !!!! Org lain nak turunkan berat badan punya lah susah..modal sampai beratus-ratus..lepas jumpa SET COMBO RM40 ni hilang semua masalah..perut buncit hilang, peha & lengan mengecil serta badan jadi ringan.. . Nak cuba SET COMBO ni ?? Jom whatsapp skrg 0166376530 atau tekan link whatsapp di bio profile 👆👆👆.. . #JomKurus #MisiKurus2018 #medinadesireofficial #tehmedina #tehkurus #tehmurah #tehpelunturlemak #tehpelangsing #teatoxmalaysia #teatox #teatoxmurah #kurustanpasenaman #kurusdengancepat #kurusselamat #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurussihat #kurussebelumkahwin #slimyoudytoxtea #kakicantiqtea #agentmedinadesire #nakkurus #nakcantik #kurus #gemuk #kurussihat #kurussebelumraya #teamyuyut
Tahniah bro..dulu nak tangkap gambar lama pun malu..haha..keep it up Gx Hunter IX!!! 💪💪💪 . Jom join group coaching kami secara percuma dengan setiap pembelian TKO Fat Burner!!😊 . Ada 4 org coach yang akan guide korang untuk kurus secara sihat..👍 . Setiap pembelain dapat join Contest "BELI & MENANG RM100"..💵💵💵 . Berminat? Boleh Whatsapp saya di 📲013-5386991.. . Atau tekan link di profile saya..✔ . . #mrfatburner #fatburner #fatburnermega #bakarlemak #pembakarlemak #hapuslemak #bertindaksekarang #tko #tkonutrition #kuruscepat #jomkurus #kurus #juskurus #dietsihat #kelantan #terengganu #pahang #perlis #kedah #perak #pulaupinang #selangor #melaka #negerisembilan #johor #sabah #sarawak #putrajaya #labuan #kualalumpur
Testimoni annette ! Jom kurus hanya sapu-2 jer. utk bdn & utk muka. dua-2 ada yer. Serendah RM30 shj! Whatsapp 0109542369
"SOLUSI BARU UNTUK KURUS" .. Anda gemuk? perut buncit? Badan banyak air? Peha semakin membesar? .. Insya-Allah dengan TEA MEDINADESIRE anda mampu mengubahnya... .. Jom order sekarang... ...... COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1)SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2)KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ..... Whatsapp "SET COMBO" ke 019-3705174 Whatsapp "SET COMBO" ke 019-3705174 Whatsapp "SET COMBO" ke 019-3705174 #sayajual #produkkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kuruscepat #jomkurus #kurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #cikguseo #nakkurus #nakkuruscepat #teamwanaziera #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #teamilafazila #qurose #langsingsehat #langsingcepat #ubatkurusmurah #obatkurus #kuruscantik
Ramai yang kata nak kurus x boleh makan nasi la ape la. No syg, nak kurus sihat kne la makan makanan yg sihat. Kena exercise sikit. Elakkan makanan segera dan mcm2 lagi la. . Ok so hari ni kita share sikit tip2 diet yg baik utk korang ye. 🔥 . . . #deQueensquad #ratuslimmingjellyhululangat #codkl #ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellycheras #produkkurus #kurussihat #tipskurus #cheras #bengkung #kl #kekechallenge #codhululangat #jomkurus #inmyfeelingschallenge #ubatkurus #hululangat #nakkurus #lotionkurus #rahsiakurus #pilkurus #krimkurus #losyenkurus #kuruscepat #kurus #bodygoals #bazaarpaknil #produkkecantikan #agentwantedmalaysia
Setiap kotak Lipo9X ada 30 sachet. & Sis sarankan makan 1 sachet sehari. Jadi 1 kotak untuk 1 bulan penggunaan. Ofcourse la jimat. Rasa VANILLA lagi tau. Macam ice cream MCD tu. Berminat nak order Lipo9X? Tekan link di bio sekarang! . #thexxalipo9x #lipo9x #kurusdenganlipo9x #kuruscepat #kurussihat #kurusbadan #kurus #kuruscantik #gemuk #malaysia #indonesia #brunei #seremban #melaka #johor #kualalumpur #shahalam #ipoh #alorsetar #georgetown #ubatkurus #produkkurus #jomkurus
BAGAIMANA SEPATUTNYA SEGMEN PINGGAN ANDA? . 30 % Karbo 40% Protin / Lemak baik 50 % Fiber . Tapi....ramai buat kesilapan ni. Memang lah portion sayur tu separuh dari pinggan tapi hanya sayur yg tak di tumis je lulus utk diet. Saya lihat ramai yg ambil kangkung goreng belacan campur kobis goreng waktu lunch. Nama lagi goreng kan memang tak lepas la. Konon nak diet tapi silap. 🤦🏻‍♀ . Pilih fiber dari sayuran yg fresh seperti salad,timun,tomato. Jika yg di rebus pun okey asalkan tak di masak guna minyak masak. . Ok sekarang dah tau kan share le kat kawan2 yg tengah diet tu . Coach Izazee 01161140526 Weight Lost Challenge Online Kurus Dari Rumah je Klik link wsp kat bio ig utk join program kurus online . #kurustanpaberlapar #kurusonline #onlinecoachingdarirumah #masalahhormon #pcos #pcosweightloss #pcosdiet #hjourney #ttcmalaysia #turunlemak #turunberat #jomkurus #kuruscepat #kurus #tipskurus #tipsbakarlemak #perutbuncit #lenganbesar #pehabesar #punggungbesar #kecilkanpeha #kempisperut #coachwanita #coachkurus #coachkurusmalaysia #coachkurusonline
Ramai yang kata nak kurus x boleh makan nasi la ape la. No syg, nak kurus sihat kne la makan makanan yg sihat. Kena exercise sikit. Elakkan makanan segera dan mcm2 lagi la. . Ok so hari ni kita share sikit tip2 diet yg baik utk korang ye. 🔥 . . . #deQueensquad #ratuslimmingjellyhululangat #codkl #ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellycheras #produkkurus #kurussihat #tipskurus #cheras #bengkung #kl #kekechallenge #codhululangat #jomkurus #inmyfeelingschallenge #ubatkurus #hululangat #nakkurus #lotionkurus #rahsiakurus #pilkurus #krimkurus #losyenkurus #kuruscepat #kurus #bodygoals #bazaarpaknil #produkkecantikan #agentwantedmalaysia
🍱🍲LUNCH PESERTA PREMIUM COACHING TENGAH HARI TADI🥗🥙 Sedap woi makanan orang nak kurus kalau tau resipi dan ilmu permakanan 🤤😋 Kesemua hidangan healthy complete solid meal dan cukup macros 🌯 . . SEPT INTAKE ADVANCE COACHING TRANSFORMASI KURUS ONLINE DAH DIBUKA DAN SLOT SANGAT TERHAD 🔥 . . COACH WAN HASNI 0173086001 . . MUDAHNYA KURUS BILA ADA 1. ILMU 2. COACH 3. GROUP SUPPORT . . Dalam ADVANCE COACHING TRANSFORMASI KURUS ONLINE semua kita ada 😍 semuanya . . Nak tahu tentang ADVANCE COACHING TRANSFORMASI KURUS ONLINE clik sini👇👇👇 http://tinyurl.com/WasapCoachWan . . ADVANCE COACHING TRANSFORMASI KURUS ONLINE TURUN 5 - 12 kg sebulan dengan ✔ilmu yang betul ✔tanpa berlapar , makan nasi ok aje 😜 ✔meal plan -makan 5 kali ✔workout percuma 2 x seminggu ✔kelas teori online dan offline khas utk peserta ✔suasana positif dan awesome teamwork ✔berpeluang menang cash reward rm1000 #kurustanpaberlapar #jomkurus #herbalifenutrition #kurus #premiumcoaching #powerfitkl #passion #eatclean #weightlosschallengeonline #gombak #setapak #diet #coachkurus #nakkurus #dietkalori #zumba #piloxing
2 MINGGU TURUN 6KG . DARI 85KG ➡️ 79KG . Sebelum ni bukan main degil ya berat nak turun. Lepas consume #Demica Alhamdulillah berjaya turun walaupn sikit. Jangan give up ya! Teruskan ikut tips tau supaya cepat capai target!💃🏻👏🏻 . Korang kalau nak berat badan cepat turun kena lah rajin² exercise tau utk boost metabolism supaya makanan yg kita makan tu lagi cepat dihadam. Klu konsisten consume #Demica In shaa Allah lemak tepu tu akan lariii 💁🏻💕. . Sape nak sis guide sampai capai berat idaman?? Whatsapp 📲017-9177550 NOW! . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
"SOLUSI BARU UNTUK KURUS" .. Anda gemuk? perut buncit? Badan banyak air? Peha semakin membesar? .. Insya-Allah dengan TEA MEDINADESIRE anda mampu mengubahnya... .. Jom order sekarang... ...... COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1)SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2)KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ..... Whatsapp "SET COMBO" ke 019-3705174 Whatsapp "SET COMBO" ke 019-3705174 Whatsapp "SET COMBO" ke 019-3705174 #tipskuruscepat #jomkurus #pelangsingperut #eatclean #menusihat #menukurus #langsingsehat #kurussihatcantik #kuruscantik #kurussebelumkawin #kuruskanbadan #kurusdengansihat #kuruslangsing #kuruspantas #kurustanpadiet #nakkuruscepat #sayanakkuruscepat #kurusselamat #kuruscepatselamat #kurusbadan #qurosetestimoni #detoxslim #cikguseo #rampingkurus #teamilafazila #qurose #teamwanaziera
#Repost • • • • • Wowww letops body hot mummy ni bila pakai #DemicaBengkung terus ada shape uolls 😍. . Kadang² body dah lawa tapi takde shape kan? So nak bagi cover perut buncit dan bagi nampak shape korang wajib pakai #DemicaBengkung ❤️. . So nak body letops cepat² Whatsapp 011-61990883 . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkung #demicabengkung #kurusdenganselamat #kurusdalam2minggu
PROGRAM KAMI ADA MONEY BACK GUARANTEE . . CERITA DIA KALAU ANDA NAK KURUS BOLEH TINGGALKAN MAKANAN SEDAP2 . . YANG TINGGI GULA SEMUA TU . SEMATA2 NAK KURUS ? . . ANDA LAYAK JOIN TEAM COACHING KURUS KAMI . . DALAM GROUP ADA TEAM COACHING YANG GUIDE PEMAKANAN DALAM BENTUK VIDEO . . SAYA FAHAM KALAU BACA NOTA PANJANG2 PON BUKAN KORANG FAHAM .SEBAB TU BUAT VIDEO . . COACH AJAR CARA DIET TAPI TAK LAPAR MENU MUDAH DICARI DI KEDAI2 . . SEORANG GURU PON NAK PANDAI DIA CARI GURU LAGI . DOKTOR KALAU SAKIT PON JUMPA DOKTOR SEKALI . NI AWAK NAK KURUS . NAK ADA COACH YANG GUIDE ?ADA MONEY BACK GUARANTEE . . JOM JOIN TEAM KAMI . . tekan link whatsap dekat ig bio #fatburnermega #lemonex #gcxfactor #mesotropin #hydrowhey #titanwhey #herbalifemalaysia #coachkurus #coachkurussihat #coachkurusmalaysia #jk1m #kevinzahri #jomkurus #carakurus #slimmewhite #fatburner #dietatkins #dietkalori #coachtko
Hello everyone! . . We would like to announce our new branding which is C5 Integrated Training. We will start operating at our new location in September after Merdeka holidays. Keep updated with us for our pre sales and other updates 😁 #c5 #integrated #force #flow #wdp #eco #fitness #education #academy #bioperforma #bootcamp #group #boxing #judo #kljudo #martialart #training #loseweight #jomkurus #muaythai #boxing #jk1m #damansaraperdana #selangor #malaysia #kualalumpur
*OBESITI PUNCA SUSAH HAMIL* . Bila badan korg obes, makan pun belasah je semua junk food, fast food. Korang akan lebih terdedah dengan masalah kesuburan.😭 . Sbb tu ada yg mengadu, period tak menentu, susah mengandung.😣Pemakanan dan badan yg tak jaga tu beri kesan tau🤷🏻‍♀ . Sebab tu, PENTING sangat korg jaga makan sekarang, jaga kesihatan dan maintain berat ideal 😁 . Coach Izazee 01161140526 Team SembangSihat #onlinecoachingdarirumah . #masalahhormon #pcos #pcosweightloss #pcosdiet #hjourney #ttcmalaysia #turunlemak #turunberat #jomkurus #kuruscepat #kurus #tipskurus #tipsbakarlemak #perutbuncit #lenganbesar #pehabesar #punggungbesar #kecilkanpeha #kempisperut #coachwanita #coachkurus #coachkurusmalaysia #coachkurusonline
Ada tau product kurus yang buat you alls semua cirit birit ni. Kata nya cuci usus. Tapi kalau tengah kerja semua mcm mana lah kan. Lari ke tandas je 24 jam. Mana nak tahan. Berminat nak order Lipo9X? Tekan link di bio sekarang! . #thexxalipo9x #lipo9x #kurusdenganlipo9x #kuruscepat #kurussihat #kurusbadan #kurus #kuruscantik #gemuk #malaysia #indonesia #brunei #seremban #melaka #johor #kualalumpur #shahalam #ipoh #alorsetar #georgetown #ubatkurus #produkkurus #jomkurus
. 8kg berat hilang 😱😱😱 Dasyat tak dasyatla kan Dari 78⬇️ ke 70kg 👏👏 . Bukan mudah nak kurus dan turun macam ni Kalau diet pun kena betul2 disiplin Dan workout gila2 . Tapi dengan #juicyraspberry ❌ DIET KETAT ❌ SENAMAN ❌ TAK PERLU TAHAN LAPAR . Order/info 👉👉 www.wasap.my/60173728394 . . #readystock #testimonijr #stokistjr #jomkurus #sayaminumsayajual #juicyraspberrykualalumpur #JuicyRaspberryKurus #terbuktiberkesan #diet_tanpa_lapar #detox #plussize #weightloss #kurussihat #kesan_seawal_7hari #AGENTWANTED #COD_areaKL #postageeveryday #hatsandwings #fattoslim #slimmingfibredrink #JuicyraspberryHQ #juicyraspberryofficial #juicyraspberrymurah #atkins #bhonline #nelofa #JRSingapore
Dulu bukan main SUSAH nak turunkan berat badan😫😩. Nak kena DIET🍎🍌, kena BERPANTANG❌🍔🍕, EXERCISE,🚴🏻‍♀️⛹🏻‍♀️. Dah la semua tu tak de masa nak BUAT 😭. Macam mana nak kurus kalau macam ni.🤔 ?? . 🔈🔈JANGAN RISAU dear. Dengan adanya #gsa #gorgeousleemadvance ni mampu menCAIRKAN, memBAKAR lemak tepu dalam badan yang berasaskan 💯 herba asli 😍👏🏻. . JOM RAMAI2 ORDER #gorgeousleemadvance #gsa ni 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️. Anda semua TAK PERLU lagi bersusah payah untuk DIET, EXERCISE, STOP MAKAN MAKANAN KEGEMARAN😍😍. . ➖no side effect ➖no drugs ➖💯 herbal ➖HALAL. . Jom DM/WHATSAPP “ saya nak KURUS “ ke *0179863842* (link ws pada bio) selagi STOCK masih ada😱😍. . 📲Whatsapp #0179863842 . 📲Whatsapp #0179863842 . #gorgeousleemadvanced #gorgeousleemmalaysia #jomkurus #kuruscepat #kurussihat #kurussihatcantik #nakcantik #nakgorgeous #nakslimm #2k18 #nealofa #uqashasenrose #nakfit #naksihat #herbalslim #herbalpills #kurusdengancepat #kurusdenganselamat
Selamat pagi kesayangan sis! Dah lama xmakan manis sebab bila minum chocofit ni tekak kita langsung xnak benda2 manis padahal sis ni suka sgt makan manis tau almaklumlah orang klate! Tp sejak minum Chocofit langsung xnak makan manis, tapi pagi ni saja paksa tekak makan manis sebab bukan slalu kan.. Chocofit kan ada.. Kalau x caya uols try Chocofit ni, mmg tekak xnak makan manis & berlemak, pendek kata Chocofit akan tukar pola pemakanan kita secara sihat.. tapi kalau nak makan xder masalah sbb chocofit akan terus burn lemak2 kita dengan pantas, tak sempat lemak nak beranak pinak..hehe Sis jamin uols boleh turun berat 3-7kg dalam 1 minggu! KELEBIHAN CHOCOFIT 🍫 ✔Membakar lemak & kalori dgn pantas ✔Meningkatkan metabolisma dengan selamat ✔Mengurangkan selera makan ✔Mencantikkan kulit ✔Membuang toksin & mengempiskan perut ✔Mengecilkan pinggang ala barbie doll utk wanita ✔Lulus kementerian kesihatan ✔Cabohydrate Blocker (bila makan nasi Chocofit akan terus bakar) ✔100% tiada kesan sampingan ✔Sesuai untuk ibu menyusu Wasap 011 21147283 011 21147283 #chocofit #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #cepatkurus - #regrann
#Repost @syahmimibeauty_hq • • • • • 🌹Dah makan macam² ubat kurus, pil, serta susu kuruskan badan, tapi masih lagi gagal dapatkan bentuk badan idaman yg ramping?? . 🌹Nak pergi pusat² kecantikan kuruskan badan kena keluar duit beribu-ribu ringgit. . 🌹Dah amalkan macam² jenis diet hingga berlapar sepanjang hari. TAPI MASIH TAK KURUS?? . Okay dah tiba masanya korang buka minda utk cuba #Demica Metabolism Booster. Dah terbukti kami mempunyai beribu testimoni yg berjaya kurus dengan #Demica . . Tak percaya? 📲Whatsapp 011-61990883 . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
Dulu bukan main SUSAH nak turunkan berat badan😫😩. Nak kena DIET🍎🍌, kena BERPANTANG❌🍔🍕, EXERCISE,🚴🏻‍♀️⛹🏻‍♀️. Dah la semua tu tak de masa nak BUAT 😭. Macam mana nak kurus kalau macam ni.🤔 ?? . 🔈🔈JANGAN RISAU dear. Dengan adanya #gsa #gorgeousleemadvance ni mampu menCAIRKAN, memBAKAR lemak tepu dalam badan yang berasaskan 💯 herba asli 😍👏🏻. . JOM RAMAI2 ORDER #gorgeousleemadvance #gsa ni 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️. Anda semua TAK PERLU lagi bersusah payah untuk DIET, EXERCISE, STOP MAKAN MAKANAN KEGEMARAN😍😍. . ➖no side effect ➖no drugs ➖💯 herbal ➖HALAL. . Jom DM/WHATSAPP “ saya nak KURUS “ ke *0179863842* (link ws pada bio) selagi STOCK masih ada😱😍. . 📲Whatsapp #0179863842 . 📲Whatsapp #0179863842 . #gorgeousleemadvanced #gorgeousleemmalaysia #jomkurus #kuruscepat #kurussihat #kurussihatcantik #nakcantik #nakgorgeous #nakslimm #2k18 #nealofa #uqashasenrose #nakfit #naksihat #herbalslim #herbalpills #kurusdengancepat #kurusdenganselamat
RAMAI NAK KURUS, TAPI TAK TAHU CARA BETUL! . YANG NAK TAHU MACAM MANA NAK KURUS SEAWAL 2 MINGGU, TERUSKAN MEMBACA! . Minum setiap pagi selama sebulan TKO Fat Burner Mega 3.0, korang akan turun berat badan sebanyak 5kg - 10kg. Berkesan seawal 2 MINGGU. Sudah ada beribu-ribu testimoni dalam group coaching kami. . Setiap pembelian PERCUMA group coaching seumur hidup. 4 orang coach yang akan guide korang sampai kurus secara SIHAT! . ORDER HARI NI, DAPAT HARI NI. . Berminat? Boleh follow @mr.fatburner @mr.fatburner @mr.fatburner . Nak order, boleh tekan link di bio @mr.fatburner . #mrfatburner #fatburner #fatburnermega #bakarlemak #pembakarlemak #hapuslemak #tko #tkonutrition #kuruscepat #jomkurus #kurus #juskurus #dietsihat #kelantan #terengganu #pahang #perlis #kedah #perak #pulaupinang #selangor #melaka #negerisembilan #johor #sabah #sarawak #putrajaya #kualalumpur
PROGRAM KAMI ADA MONEY BACK GUARANTEE . . CERITA DIA KALAU ANDA NAK KURUS BOLEH TINGGALKAN MAKANAN SEDAP2 . . YANG TINGGI GULA SEMUA TU . SEMATA2 NAK KURUS ? . . ANDA LAYAK JOIN TEAM COACHING KURUS KAMI . . DALAM GROUP ADA TEAM COACHING YANG GUIDE PEMAKANAN DALAM BENTUK VIDEO . . SAYA FAHAM KALAU BACA NOTA PANJANG2 PON BUKAN KORANG FAHAM .SEBAB TU BUAT VIDEO . . COACH AJAR CARA DIET TAPI TAK LAPAR MENU MUDAH DICARI DI KEDAI2 . . SEORANG GURU PON NAK PANDAI DIA CARI GURU LAGI . DOKTOR KALAU SAKIT PON JUMPA DOKTOR SEKALI . NI AWAK NAK KURUS . NAK ADA COACH YANG GUIDE ?ADA MONEY BACK GUARANTEE . . JOM JOIN TEAM KAMI . . tekan link whatsap dekat ig bio #fatburnermega #lemonex #gcxfactor #mesotropin #hydrowhey #titanwhey #herbalifemalaysia #coachkurus #coachkurussihat #coachkurusmalaysia #jk1m #kevinzahri #jomkurus #carakurus #slimmewhite #fatburner #dietatkins #dietkalori #coachtko
Hi korang selamat tengah hari 🌻 Dah consume 1 sachet #Demica ke belum?? . #Demica ni sesuai sangat untuk sesiapa yang takde masa nak bersenam, bersukan dan tak suka diet.😘 . KELEBIHAN DEMICA ✅Tiada cirit birit. ✅Tak perlu DIET KETAT ✅100% ekstrak buah-buahan. ✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti. ✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang. ✅Lemak ditukarkan kepada tenaga. . P/s: Sekarang ada PROMOSI AIDILADHA tau, promosi tamat 23/8/2018. . NAK KURUS KAN???? Jom Whatsapp 017-9177550 NOW 💙. . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
ITS PROMO TIME!! CRAZY SALE!! . . Nampk tak tu Lipo9x buat promo guys!! Murahnya beli 2 box RM180 je. Free Postage pulak tu. siapa tak grab promotion hot ni memang rugilah uguys!! . . Promosi sah sehingga 20 august sahaja okay. No extend2. Jom kurus dgn lipo9x sekarangg!! Whatsapp us now for grab this promotion. Link di bio ya . . #lipo9x #produkkurusmalaysia #lipo9xoriginal #malaysia #kurusdansihat #jomkurus #diet #malaysia #sayajualproduk #kurustanpadiet
PROGRAM KAMI ADA MONEY BACK GUARANTEE . . CERITA DIA KALAU ANDA NAK KURUS BOLEH TINGGALKAN MAKANAN SEDAP2 . . YANG TINGGI GULA SEMUA TU . SEMATA2 NAK KURUS ? . . ANDA LAYAK JOIN TEAM COACHING KURUS KAMI . . DALAM GROUP ADA TEAM COACHING YANG GUIDE PEMAKANAN DALAM BENTUK VIDEO . . SAYA FAHAM KALAU BACA NOTA PANJANG2 PON BUKAN KORANG FAHAM .SEBAB TU BUAT VIDEO . . COACH AJAR CARA DIET TAPI TAK LAPAR MENU MUDAH DICARI DI KEDAI2 . . SEORANG GURU PON NAK PANDAI DIA CARI GURU LAGI . DOKTOR KALAU SAKIT PON JUMPA DOKTOR SEKALI . NI AWAK NAK KURUS . NAK ADA COACH YANG GUIDE ?ADA MONEY BACK GUARANTEE . . JOM JOIN TEAM KAMI . . tekan link whatsap dekat ig bio #fatburnermega #lemonex #gcxfactor #mesotropin #hydrowhey #titanwhey #herbalifemalaysia #coachkurus #coachkurussihat #coachkurusmalaysia #jk1m #kevinzahri #jomkurus #carakurus #slimmewhite #fatburner #dietatkins #dietkalori #coachtko
Dulu bukan main SUSAH nak turunkan berat badan😫😩. Nak kena DIET🍎🍌, kena BERPANTANG❌🍔🍕, EXERCISE,🚴🏻‍♀️⛹🏻‍♀️. Dah la semua tu tak de masa nak BUAT 😭. Macam mana nak kurus kalau macam ni.🤔 ?? . 🔈🔈JANGAN RISAU dear. Dengan adanya #gsa #gorgeousleemadvance ni mampu menCAIRKAN, memBAKAR lemak tepu dalam badan yang berasaskan 💯 herba asli 😍👏🏻. . JOM RAMAI2 ORDER #gorgeousleemadvance #gsa ni 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️. Anda semua TAK PERLU lagi bersusah payah untuk DIET, EXERCISE, STOP MAKAN MAKANAN KEGEMARAN😍😍. . ➖no side effect ➖no drugs ➖💯 herbal ➖HALAL. . Jom DM/WHATSAPP “ saya nak KURUS “ ke *0179863842* (link ws pada bio) selagi STOCK masih ada😱😍. . 📲Whatsapp #0179863842 . 📲Whatsapp #0179863842 . #gorgeousleemadvanced #gorgeousleemmalaysia #jomkurus #kuruscepat #kurussihat #kurussihatcantik #nakcantik #nakgorgeous #nakslimm #2k18 #nealofa #uqashasenrose #nakfit #naksihat #herbalslim #herbalpills #kurusdengancepat #kurusdenganselamat
🔥DULU SIZE L, KINI SIZE M🔥 . Alhamdulillah tak sia-sia adik ni consume #Demica . Ni lah hasilnya bila konsisten consume Demica . Haa now nk jumpa org dah semakin yakin. Ramai pulak tegur badan dah slim. Kalau org lain boleh kenapa kita tak boleh kan??? . Ada lagi tak yg nak kurus??? For more details, kindly whatsapp 012-5895878. . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
Dulu bukan main SUSAH nak turunkan berat badan😫😩. Nak kena DIET🍎🍌, kena BERPANTANG❌🍔🍕, EXERCISE,🚴🏻‍♀️⛹🏻‍♀️. Dah la semua tu tak de masa nak BUAT 😭. Macam mana nak kurus kalau macam ni.🤔 ?? . 🔈🔈JANGAN RISAU dear. Dengan adanya #gsa #gorgeousleemadvance ni mampu menCAIRKAN, memBAKAR lemak tepu dalam badan yang berasaskan 💯 herba asli 😍👏🏻. . JOM RAMAI2 ORDER #gorgeousleemadvance #gsa ni 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️. Anda semua TAK PERLU lagi bersusah payah untuk DIET, EXERCISE, STOP MAKAN MAKANAN KEGEMARAN😍😍. . ➖no side effect ➖no drugs ➖💯 herbal ➖HALAL. . Jom DM/WHATSAPP “ saya nak KURUS “ ke *0179863842* (link ws pada bio) selagi STOCK masih ada😱😍. . 📲Whatsapp #0179863842 . 📲Whatsapp #0179863842 . #gorgeousleemadvanced #gorgeousleemmalaysia #jomkurus #kuruscepat #kurussihat #kurussihatcantik #nakcantik #nakgorgeous #nakslimm #2k18 #nealofa #uqashasenrose #nakfit #naksihat #herbalslim #herbalpills #kurusdengancepat #kurusdenganselamat
@adore.audelabeauty_kl_selangor - . JIMAT ‼️ JIMAT ‼️ JIMAT ‼️ . Audela Premium 5 👍 ✔️ Detox ✔️ Slimming ✔️ Whitening ✔️ Anti-Aging ✔️ Vitality . Ramai yang tanya Nanad apa rahsia kekal Slim dan ramping selepas melahirkan Yem ? Inilah Rahsianya .. Minuman Terpaling Mewah Audela 🍷 . Audela Premium 5 sekarang ada Pack Trial tau ! ✅ Mudah dibawa ke mana sahaja ✅ Mengandungi 14 sachet ✅ Potongan harga Merdeka ✅ Kurus sebelum Raya . NAK ORDER?? JOMMM... 📲Whatsapp " AUDELA " ke 0192803115 📲Whatsapp " AUDELA " ke 0192803115 . COD area . 🚘 seluruh✔ kl-✔shah alam-✔subang-✔damansara-✔puchong-✔serdang-✔kajang-✔putrajaya-✔gombak-✔kepong-✔keramat . . . . 📮FREE poslaju seluruh Malaysia. . . #adoreaudelabeautyklselangor #audela #selangor #stokis #slimming #detox #jomkurus #hariraya #subang #shahalam #kevinzahari #audelastokisklang #audela #audelalovers #audelateam #audelaminumanterpalingmewah #audelabynadzainal #audelaberbezadariyanglain #audelacombox5 #audelapertamadimalaysia #detoxwithaudela #1stinmalaysiatrending #kurusputihserentak #antipenuaan #bazarmalaysia #bazarkarat #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #kuruscepat #nakcantikcarisaya
#Repost • • • • • Hello lovelies 💕 . Jangan lupa consume 1 sachet #Demica after makan supaya kita kekal selim bak kerengga. . Sape nak badan sihat & cantik?? Haaa cepat² laaa cuba #Demica , lambat² melepass sebab stok mmg sangat² terhad. Sampai je stock kat HQ terus licin dipetik orang 🤭. . Sape nak #TeamDemica guide sampai kurus? . Cepat Whatsapp 011-61990883 utk fast response. . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
Dulu bukan main SUSAH nak turunkan berat badan😫😩. Nak kena DIET🍎🍌, kena BERPANTANG❌🍔🍕, EXERCISE,🚴🏻‍♀️⛹🏻‍♀️. Dah la semua tu tak de masa nak BUAT 😭. Macam mana nak kurus kalau macam ni.🤔 ?? . 🔈🔈JANGAN RISAU dear. Dengan adanya #gsa #gorgeousleemadvance ni mampu menCAIRKAN, memBAKAR lemak tepu dalam badan yang berasaskan 💯 herba asli 😍👏🏻. . JOM RAMAI2 ORDER #gorgeousleemadvance #gsa ni 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️. Anda semua TAK PERLU lagi bersusah payah untuk DIET, EXERCISE, STOP MAKAN MAKANAN KEGEMARAN😍😍. . ➖no side effect ➖no drugs ➖💯 herbal ➖HALAL. . Jom DM/WHATSAPP “ saya nak KURUS “ ke *0179863842* (link ws pada bio) selagi STOCK masih ada😱😍. . 📲Whatsapp #0179863842 . 📲Whatsapp #0179863842 . #gorgeousleemadvanced #gorgeousleemmalaysia #jomkurus #kuruscepat #kurussihat #kurussihatcantik #nakcantik #nakgorgeous #nakslimm #2k18 #nealofa #uqashasenrose #nakfit #naksihat #herbalslim #herbalpills #kurusdengancepat #kurusdenganselamat
Real testimoni..sangat hebat penangan set combo nie. Sape yg xmau kn hilang 2-5kg dlm masa 2-5 hari? yg dh cuba mereka tau akan keberkesanan set combo tea medina desire nie. Jom awak try..rasai sendiri kehebatan set combo nie. Alahai ruginya kalau awak xnk cuba tau. Kita guide awak sampai kurus ok! Whatsapp : 013-9115567 #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet
Dulu bukan main SUSAH nak turunkan berat badan😫😩. Nak kena DIET🍎🍌, kena BERPANTANG❌🍔🍕, EXERCISE,🚴🏻‍♀️⛹🏻‍♀️. Dah la semua tu tak de masa nak BUAT 😭. Macam mana nak kurus kalau macam ni.🤔 ?? . 🔈🔈JANGAN RISAU dear. Dengan adanya #gsa #gorgeousleemadvance ni mampu menCAIRKAN, memBAKAR lemak tepu dalam badan yang berasaskan 💯 herba asli 😍👏🏻. . JOM RAMAI2 ORDER #gorgeousleemadvance #gsa ni 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️. Anda semua TAK PERLU lagi bersusah payah untuk DIET, EXERCISE, STOP MAKAN MAKANAN KEGEMARAN😍😍. . ➖no side effect ➖no drugs ➖💯 herbal ➖HALAL. . Jom DM/WHATSAPP “ saya nak KURUS “ ke *0179863842* (link ws pada bio) selagi STOCK masih ada😱😍. . 📲Whatsapp #0179863842 . 📲Whatsapp #0179863842 . #gorgeousleemadvanced #gorgeousleemmalaysia #jomkurus #kuruscepat #kurussihat #kurussihatcantik #nakcantik #nakgorgeous #nakslimm #2k18 #nealofa #uqashasenrose #nakfit #naksihat #herbalslim #herbalpills #kurusdengancepat #kurusdenganselamat
Kimchi in the house ❤ Kenapa org Korea kurus2? Kerana mereka rajin mkn kimchi. . Nak tahu khasiat kimchi? Komen “saya nak” 🙋‍♀🙋‍♂ Cukup 10 orang, coach share! Tag kawan2 uolls yg suka makanan Korea 😉 . Coach Izazee 01161140526 . #getfitnowonline #theycallmefitmom #jomkurus #nakkurus #jk1m #kurus #diet #turunberat #langsing #menu #kalori #atkins #cantik #bajubesar #xxl #makan #nasi #salad #fit #loseweight #healthy #weightloss #senaman #workout #malaysia #singapore #indonesia #brunei
@adore.audelabeauty_kl_selangor - . Atas Permintaan Ramai .. Nanad tunaikan Janji Nanad untuk keluarkan Audela Premium 5 nie dalam Pek Mampu Milik !! 😍 Khasss untuk Kesayangan Nanad semua yang selalu DM dekat Ig dan Fb yang tanya “tak ada ke Trial Pack untuk kami cuba dulu” ☺️ Adaaa guysss jangan Risau , Nanad sentiasa akan memastikan yang wanita-wanita di luar sana sentiasa cantik , sihat dengan Audela ! 😘 . Sempattt lagi niee guyss !! DM kami CEPATT !! 💃 . NAK ORDER?? JOMMM... 📲Whatsapp " AUDELA " ke 0192803115 📲Whatsapp " AUDELA " ke 0192803115 . COD area . 🚘 seluruh✔ kl-✔shah alam-✔subang-✔damansara-✔puchong-✔serdang-✔kajang-✔putrajaya-✔gombak-✔kepong-✔keramat . . . . 📮FREE poslaju seluruh Malaysia. . . #adoreaudelabeautyklselangor #audela #selangor #stokis #slimming #detox #jomkurus #hariraya #subang #shahalam #kevinzahari #audelastokisklang #audela #audelalovers #audelateam #audelaminumanterpalingmewah #audelabynadzainal #audelaberbezadariyanglain #audelacombox5 #audelapertamadimalaysia #detoxwithaudela #1stinmalaysiatrending #kurusputihserentak #antipenuaan #bazarmalaysia #bazarkarat #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #kuruscepat #nakcantikcarisaya
Dulu bukan main SUSAH nak turunkan berat badan😫😩. Nak kena DIET🍎🍌, kena BERPANTANG❌🍔🍕, EXERCISE,🚴🏻‍♀️⛹🏻‍♀️. Dah la semua tu tak de masa nak BUAT 😭. Macam mana nak kurus kalau macam ni.🤔 ?? . 🔈🔈JANGAN RISAU dear. Dengan adanya #gsa #gorgeousleemadvance ni mampu menCAIRKAN, memBAKAR lemak tepu dalam badan yang berasaskan 💯 herba asli 😍👏🏻. . JOM RAMAI2 ORDER #gorgeousleemadvance #gsa ni 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️. Anda semua TAK PERLU lagi bersusah payah untuk DIET, EXERCISE, STOP MAKAN MAKANAN KEGEMARAN😍😍. . ➖no side effect ➖no drugs ➖💯 herbal ➖HALAL. . Jom DM/WHATSAPP “ saya nak KURUS “ ke *0179863842* (link ws pada bio) selagi STOCK masih ada😱😍. . 📲Whatsapp #0179863842 . 📲Whatsapp #0179863842 . #gorgeousleemadvanced #gorgeousleemmalaysia #jomkurus #kuruscepat #kurussihat #kurussihatcantik #nakcantik #nakgorgeous #nakslimm #2k18 #nealofa #uqashasenrose #nakfit #naksihat #herbalslim #herbalpills #kurusdengancepat #kurusdenganselamat
Dulu bukan main SUSAH nak turunkan berat badan😫😩. Nak kena DIET🍎🍌, kena BERPANTANG❌🍔🍕, EXERCISE,🚴🏻‍♀️⛹🏻‍♀️. Dah la semua tu tak de masa nak BUAT 😭. Macam mana nak kurus kalau macam ni.🤔 ?? . 🔈🔈JANGAN RISAU dear. Dengan adanya #gsa #gorgeousleemadvance ni mampu menCAIRKAN, memBAKAR lemak tepu dalam badan yang berasaskan 💯 herba asli 😍👏🏻. . JOM RAMAI2 ORDER #gorgeousleemadvance #gsa ni 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️. Anda semua TAK PERLU lagi bersusah payah untuk DIET, EXERCISE, STOP MAKAN MAKANAN KEGEMARAN😍😍. . ➖no side effect ➖no drugs ➖💯 herbal ➖HALAL. . Jom DM/WHATSAPP “ saya nak KURUS “ ke *0179863842* (link ws pada bio) selagi STOCK masih ada😱😍. . 📲Whatsapp #0179863842 . 📲Whatsapp #0179863842 . #gorgeousleemadvanced #gorgeousleemmalaysia #jomkurus #kuruscepat #kurussihat #kurussihatcantik #nakcantik #nakgorgeous #nakslimm #2k18 #nealofa #uqashasenrose #nakfit #naksihat #herbalslim #herbalpills #kurusdengancepat #kurusdenganselamat
Ramai yang kata nak kurus x boleh makan nasi la ape la. No syg, nak kurus sihat kne la makan makanan yg sihat. Kena exercise sikit. Elakkan makanan segera dan mcm2 lagi la. . Ok so hari ni kita share sikit tip2 diet yg baik utk korang ye. 🔥 . . . #deQueensquad #ratuslimmingjellyhululangat #codkl #ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellycheras #produkkurus #kurussihat #tipskurus #cheras #bengkung #kl #kekechallenge #codhululangat #jomkurus #inmyfeelingschallenge #ubatkurus #hululangat #nakkurus #lotionkurus #rahsiakurus #pilkurus #krimkurus #losyenkurus #kuruscepat #kurus #bodygoals #bazaarpaknil #produkkecantikan #agentwantedmalaysia
Others #judge you on what you #have #done ,but judge #yourself of #whatyoucando 👍🏻☺️🤝 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . We are your Personal Wellness Coach . . . WA📲COACH ESYA 0129737007 . WA📲COACH AJEM 0179737822. 👇🏻👇🏻📋📋ONLINE📋📋👇🏻👇🏻 👩🏼‍💻👨🏻‍💻 @coach_esya . . . **the product s are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease. . . #tipskurus #kurustanpaberlapar #jomkurus #herbalife #kurusselepasbersalin #smile #morning #kurussebelumraya #foodlover #fatherhood #anaksolehah #beyourself #teamwork #husbandandwife #motherhood #herbalifenutrition #merdeka #happiness #beyourself #ootd #weightloss #gainweight #pakejkurusherbalife #kuruscepat #blessed
next page →