#jomkurussihat

16,987 posts

Loading...
Antara bahan-bahan yg terdpt dalam slim soap kami ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Yang paling bestnye ramuan rempah ratus & essential oil yg istimewa utk membantu lagi proses membakar lemak2 pada badan ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . . Bau slim soap ni pun best sgt. Mcm ala-ala spa bali gituwwww. Korang ape tunggu lagi. Cuba dulu baru tahu keberkesanan slim soap kami ๐Ÿ‘๐Ÿป . . Meh wasap sis sekarang! Cuma klik link di bio okey? ๐Ÿ˜˜ . . . . #slimsoap #homemade #homemadesoap #natural #dijaminselamat #tanpakesansampingan #nakkurus #nakkurussihat #nakkuruscantik #jomkurus #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #nakdiettaknaklapar #jomkurusonline #nakkuruscepat #jomkurussecaraonline
KELEBIHAN SECRET COFFEE . Secret correa coffee dikhaskan bagi mereka yang mementingkan kecantikan luar dan dalam . Bahan-bahan yang ada dalam Secret Correa Coffee adalah dari bahan terpilih diadunkan menjadi satu agar kelebihan Secret Correa Coffee menjadi unik dan lain dari lain kopi kurus yang berada di pasaran . Kenapa anda perlu minum Secret Correa Coffee? . Kopi bukan sekadar untuk kurus tapi mencantikkan dan menganjalkan kulit muka juga menjadikan kulit putih gebu. . Dibawah adalah kandungan Secret Correa Coffee ๐Ÿ‘‡๐Ÿป . ๐Ÿต Kopi hijau โ˜•๏ธ Garcinia cambogia โ˜•๏ธ L carnitine โ˜•๏ธ Hoodia โ˜•๏ธ Kurma โ˜•๏ธ Madu . Kelebihan utama โ˜•๏ธ hijau . ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Untuk menurunkan tekanan darah ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Menyembuhkan penyakit alzheimer ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Untuk menurunkan berat badan ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Meningkatkan metabolisme dalam badan ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Membantu melembabkan kulit ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Untuk detoks semulajadi . ๐Ÿ’ฏ SELAMAT dan ada kelulusan KKM . Berminat? โคตโคตโคต . Klik di bio @ wasap ๐Ÿ“ฒ 017-6227083
STRENGTH & CONDITIONING . Conditioningย is about getting you into good physical Condition and is more fitness related. Intensity is probably a good indicator of whether what you are doing isย conditioningย or not.ย Strengthย training is focused on training your body and muscles to overcome large resistance. . Benefit #1 : Helps Prevent Injury. Those who understand body mechanics and have a good foundation when it comes to working out will be well-poised to strengthen tendons and ligaments and eliminate any muscle imbalances, which are some of the main causes of injury. Benefit #2 : Promotes Healthy Bones.ย By integrating regular weight bearing exercise and strengthening, you will be strengthening your bones, which will in turn result in a strong musculoskeletal system; lead you to be able to lift, move, and perform a wide range of recreational activities with ease and safety. Benefit #3 : Improved Posture.ย A strength and conditioning program or class will help train your muscles, allowing you to lift and hold your body upright in a much safer manner. With this in mind, you may actually appear taller and more confident, as opposed to hunched over and weak. Benefit #4 : Enhanced Mood.ย It is common knowledge that endorphins are released during an effective workout. As you are burning calories and those endorphins are flowing, you may notice that your mood is elevated and you are able to deal with stressful scenarios much easier. Benefit #5 : Increased Fitness. When your core is strong, you will be able to transfer energy to the rest of the muscles, resulting in more powerful muscle contractions and quicker repetitions. Benefit #6 : Increased Metabolism.ย By creating stronger muscles through strength and conditioning, you will burn more calories and keep the unwanted pounds off. If you are interested in learning more about our fitness classes at either your place or my gym location, please feel free toย @coach_kaali . We are strong believers in the importance of strength and conditioning and are happy to answer any questions you may have. . FOCUS! #coach_kaali #ck29
๐ŸŒด HAPPY THAIPUSAM ๐ŸŒด . TO ALL FELLOWSHIPS OF THE GYM . Gym and class will close tomorrow. See you guys on Tuesday๐Ÿ”ฅ . From #coach_kaali #ck29
Hye uolss.. siang tadi smbil pergi jalan makan2 dekat Setia City Mall.. Nad singgah COD dkt customer yg dduk berdekatan situ.. . Sejak kebelakangan ni ramai customer lelaki da mula berminat nak Try Chocofit.. Tengok lelaki pun pandai nak jaga & maintainkan badan tau uols... . So uolss kaum wanita, kakak2 semua meh la try Set Trial Chocofit dulu.. mana tau lepas da try chocofit tb2 bertukar orang terpanggil Adik pulak sebab da slim & fit kan.. semua tu xmustahil jika uols consume chocofit secara konsisten๐Ÿ˜Ž๐Ÿ‘ . ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ—ณ๐Ÿ—ณ๐Ÿ—ณ๐Ÿ—ณ๐Ÿ—ณ @nadchocolista boleh postagekan order uols setiap hari ye... (ISNIN-JUMAAT) ๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต COD: ๐ŸšฉPUTRAJAYA AREA ๐ŸšฉSHAH ALAM AREA (PICK UP POINT: SECTION 9) ๐Ÿ“ฒโ˜Ž๏ธ๐Ÿ“ฒโ˜Ž๏ธ๐Ÿ“ฒโ˜Ž๏ธ๐Ÿ“ฒโ˜Ž๏ธ๐Ÿ“ฒ Nak order roger2 je tekan link whsap dkt Bio utk lebih mudah dan cepat ye... ๐Ÿ’ŸTHANK YOU CHOCOLISTA๐Ÿ’Ÿ #chocofitmalaysia #chocofit #CODPUTRAJAYA #DELIVERYPUTRAJAYA #CODSHAHALAM #DELIVERYSHAHALAM #testimonichocofit #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #agentwanted #chocolateforfitness #lemonfit #cadburymalaysia #klcc ย  #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #slimmingproduct #feedbackchocofit #suplemenkurus ย #fatburnermalaysia #zulinAziz #chococurve #chocobar #plussizemalaysia #putrajaya #kurus #turunberat #shahalam
ANDA PERNAH KECEWA KERANA MEMCUBA PELBAGAI PRODUK KURUS TETAPI TIADA HASILNYA? Mari sini saya perkenalkan CHOCLITE! Minuman beperisa coklat yg sangat sedap dan boleh membantu anda utk menurunkan berat badan. Minuman coklat ini boleh mengurangkan nafsu makan anda yg membuak2 tau. Jom dapatkan sekarang. Nak order? ๐Ÿ“ฉ Klik link di bio! #gerakanteamaqo #choclite #minumancoklatviral2019 #jomkurussihat #dietsihat #kurusbertenaga #trustedseller
TRANSFORM..Dari berisi dah semakin mengecil..Dari nampak macam makcik2 dah jadi kakak2 cun ni..๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Uolls!! . Nak tanya soklan cepumas ni...dah ready untuk tampil lebih yakin di Aidilfitri nanti???Oppss๐Ÿคญ๐Ÿคญ #APPECUT . #appecut #appecutterengganu #appecutkualaterengganu #appecutmarang #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #minumankesihatan #appecut #appecuttestimoni #appecutfeedback #sihattanpaubat #appecutmalaysia #minumansehat
PENGORBANAN ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿฆน๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ . untuk kurus,kene la korbankan menu yg sedap(yg ni pun sodap sebenarnye)๐Ÿ˜‰ nasib baik ade #appecut ๐Ÿฆน๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ dapat la kawal nafsu makan ye Tuan-tuan. ๐Ÿ—ayam panggang ๐ŸŒฑsayur msk stim buat abang melting ๐Ÿฅฐ โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”-โ€”โ€”โ€”UNTUK ORDER,SILA KLIK PADA BIO: @appecutjohor @appecutjohor @appecutjohor @appecutjohor @appecutjohor dan klik link biru @ atau terus wassap 017-3093439 kalau jauh kita pos,takde masalah โœ… #jomkurussihat #jomkurus #jomkurusdenganappecut #nakkurus #nakkurusnakcantik #nakkurusnaksihat #kuruscepat #kurussihat #kurusdansihat #kurusdenganselamat #kuruslansing #rezekiallah #minumuntukkurus #teamroketappecut #kuruscepat #kuruscantik #kurusdarirumah #kuruslansing #kurussebelumraya #kurusonline #kurusdalamduaminggu #kurusselepasbersalin #tipscantik #tipskurus
Hujung2 minggu ni upgrade gi belajar 'To be the best Version of yourself''. Tak kira panas hujan ๐Ÿ’ช . 'To be the difference' dlm 2019, cikgu ambil keputusan dgn azam baru. Byk pengetahuan byk ilmu, keyakinan bertambah. . To be the best coach utk masyarakat. Membahagiakan kesihatan dan membahagiakan ekonomi. . Klik bio coacheileen.wasap.my utk dpt info utk uruskan berat bdn dgn best results. . @cikgueileen +60125230933 . #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #jomkurussecaraonline #cabaranturunberatbadan #cabaran21hari #kurusonline #coachkurusonline #obatlangsing #nona #wanitakarier #ibuibupejabat #kakitangankerajaan #empoweringwomen #keyakinan #kesyukuran #zalora #gempak #gayahidup #gegarvaganza
Jika yg pergi itu cinta...mungkin yg datang itu jodoh๐Ÿ’‹ ๐Ÿ˜›๐Ÿ˜›๐Ÿ˜› #sihatdancantik #jomkurussihat #jogging #jogging_time #photographer #view
KEMPEN DROPSHIP SUPERSTAR Bersempena dengan meletop nya sales Felinna Hot Lotion FAKTA SALES MELETOP YANG WAJIB ANDA BACA : 2000 pcs = 3 jam sold out 3000 pcs = pre order 17hb 1 Yang terbaru, 7000 pcs sudah terjual ! Pihak Team Honey ingin membuka tawaran kepada anda yang ingin membuat bisnes tanpa modal dengan produk losyen viral 2019 โฌ‡๏ธ FELINNA HOT LOTION by SisFel Apa yang sangat best untuk program ini adalah 1. Dropship diberi ilmu bagaimana untuk memasarkan produk dengan teknik marketing hampir tanpa kos 2. Dropship ditawarkan Reward / Hadiah Loket Emas untuk yang berjaya ( t&c applied ) 3. Kemasukan Dropship ke program ini adalah PERCUMA Tiada Yuran Tawaran ini sah sehingga 27 Januari 2019 sahaja *T&C di atas tertakluk pada perubahan tanpa pemberitahuan rasmi Berminat nak join ? Whatsaap 601112505371 #felinnahotlotion #dropshipwanted #dropship #produkviral #jomkurussecaraonline #jomkurussihat #jomsihatdancantik
Saya pakai IUD, Implan atau makan ubat rancang kehamilan. . Boleh ke saya turunkan berat badan dengan Lotion Kurus Sejuk Secret Correa ni? . Klik sini untuk info dan tips t.me/KurusCepatSC . Moga tiada lagi ragu-ragu. Dan anda juga boleh kembali slim semula. Dah Nampak kan matahari bersinar tu. . Yang penting KONSISTEN Ajom ketuk pintu wasap ๐Ÿ“ฒ017-6227083
Snek ptg yg sihat sedap sebelum mkn mlm. . Roti spesial wholemeal - Tahap gula yg rendah. 1 keping 100 kalori. Sapu dgn kacang mentega tanpa gula 1 sudu 100 kalori. . Total 200 kalori. Mmg puaskan sel2 sebelum ia meragam. . Buat pilihan bijak. . Follow @cikgueileen utk tips & info kurus sihat setiap hari. . @cikgueileen +60125230933 . #snackideas #dietmalaysia #kurusfitbertenaga #nakslim #nakkurus #naksihat #turunberat #makansihat #makanluar #kakimotor #kakimotor #kakifutsal #gegarvaganza #jomkurussihat #kurusonline #tv3 #fattzura #wanitahariini #shawls #burgerlife #bfmom
Lotion kurus yang selamat untuk kulit, dan sangat sangat berkesan. Bukan itu saya, untuk lenguh2 badan pun sangat bagus. Besttnyerrr kalau body selim curvy bak jam pasir #kuruscepat #kurus #kurussebelumnikah #kurusselamat #kuruslangsing #kurussihat #kuruscantik #kurusbadan #kurusonline #jomkurus1malaysia #kurustanpadiet #lotionkurus #lotionkurussejuk #cikguseo #jomkurussihat #tipskurus #tipskurusmudah #tipsdiet #SkuadBidadariSisfel #Sisfel
Lotion kurus yang selamat untuk kulit, dan sangat sangat berkesan. Bukan itu saya, untuk lenguh2 badan pun sangat bagus. Besttnyerrr kalau body selim curvy bak jam pasir #kuruscepat #kurus #kurussebelumnikah #kurusselamat #kuruslangsing #kurussihat #kuruscantik #kurusbadan #kurusonline #jomkurus1malaysia #kurustanpadiet #lotionkurus #lotionkurussejuk #cikguseo #jomkurussihat #tipskurus #tipskurusmudah #tipsdiet #SkuadBidadariSisfel #Sisfel
Feedback dari customer kami โค๏ธ . Alhamdulillah.. Slim Soap bukan setakat menghilangkan lemak2 korang jer, angin2 semua keluar, buang air pun lawas jerr ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Memang sgt puas hati dgn Slim Soap ni tau! . . Korang jgn tunggu lama2. Jom beli Slim Soap! Dah cuba pasti nak repeat order lagi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜โœŒ๐ŸปโœŒ๐Ÿป . . Wasap kami sekarang! Cuma klik link di bio okey? โœŒ๐Ÿป๐Ÿ˜˜โœŒ๐Ÿป๐Ÿ˜˜ . . . #slimsoap #nakkurus #nakkurussihat #jomkurus #jomkurussihat #kurustanpadiet #kurustanpasenaman #nakkurussihat #jomdietsihat #agentwanted #jomkurus1malaysia #jomkurussecaraonline
GLA COMPLEX . Gla Complex sahabat baik kaum wanita ualls.Mostly kebaikan Gla Complex benefit dia bagus untuk dalaman wanita. . Which is: . โคMemperbaiki dan mengatasi senggugut. . โคMelegakan simptonยฒ PMS. . โคMengawal atur kitaran haid yang tidak teratur. . โคMenstabilkan hormon. . โคBantu simptonยฒ menopouse dan melambatkan penuaan. . โคBantu kawal paras kolestrol dan atasi kencing manis. . Best gla complex shaklee ni ada campuran Vitamin E.Ia bagus untuk hilangkan parut dan bekas jerawat.Memudarkan kesan jeragat serta melembapkan kulit serta kulit jadi lebih glowing natural. . SO korang yang ada problem period tidak teratur ,hormon tak stabil ,cyst dan ikhtiar hamil boleh mengambil gla shaklee ni. . Order here ๐Ÿ“ฒ019.7211161 #shakleemurahcarisaya #shakleemeletop #jomkurussihat #setshaklee #glacomplexshakleemurah #glacomplex #igersmalaysia #instagramers #igerschicago #kedaimurahmurah #sayamakansayajualshaklee #onlinebusiness #tagsforlike
Guys! Want to lose weight? Want to get fit? Want to burn fat? Want to be pretty, handsome & attractive? We have something for you! Let's try our new product, CHOCLITE! ๐Ÿ“ฉ Just click link in my bio! #gerakanteamaqo #choclite #minumancoklatviral2019 #jomkurussihat #dietsihat #kurusbertenaga #trustedseller
Nk kurus? Taknak gemok ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ซ kan? Hah apa lagi jum cuba product terbaru dan terlaris dari AS legacy memang menjadi dan berbaloi sangat sangat berminat bole pm 01128398553 ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡ kami mempunya banyak stok so tunggu apa lagi jumlaaa serbu ! Dan dapatkan sekarang #bizziboddy #jomkurussihat #bizziboddy #cantikberseri
KURUS LAGI DENGAN DARY TEA ๐Ÿ˜˜ . . wah wahh makin cantik berseri-seri akak manis ni. Minum baru berapa bulan dah habis semua lemaks dia. Cantik sgt tauu. . Seghonok iza bila dapat customer positive gini . Konsisten je minum tup tup hahhh PIPI MAKIN KEMPIS , LENGAN MAKIN KECIK BODY MAKIN RAMPING . Ehh tak macam mak anak sorang laa. ๐Ÿ˜ . Ramai yg cakap bila dah ada anak ni payah nak KURUS semula. Tak laa. Korang boleh je KURUS kalau korang MINUM DARY TEATOX ni. Rata-rata customer iza ramai yg dah ada anak dan bf mom yg minum DARY TEATOX ni BERJAYA KURUS. . DARY TEA ni 100% SELAMAT. 100% BAHAN SEMULA JADI . ๐Ÿ’— bf mom yg 4 bulan keatas boleh minum DARY TEATOX ni tauu. . So mana-mana bf mom yg nak KURUS dengan selamat boleh wasap iza. Nanti kita story mori lebih details. ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60168548268/kurusdengandary #dropshipagentwanted #daryteatoxmurah #tehkurusberkesan #tehkurusmurahberkesan #tehkurusmurahviral #tehkurus_kikislemak #SlimmyBodyTea #SkinnyLegsTea #murah #murahmurah #bahansemulajadi #Melawaskan #jomkurussihat #kurusdenganmudahdansihat
Berminat boleh click link dkt bio ๐Ÿ‘† #Repost @saunasuit.malaysia โ€ข โ€ข โ€ข Nak kurus tapi tak ada bajet nak beli set sauna. Pakai Sauna Suit pun boleh. Buat senaman ringkas...dan pi jogging.. . ๐ŸŽ€๐ŸŽ€Tengok ni.. Betapa lebat nya peluh jogging pakai sauna suit.. . . KEBAIKAN DAN KELEBIHAN MENGAMALKAN JACKET SAUNA SUIT ( Tidak Memerlukan ELEKTRIK ) . โœ”Pembakaran KALORI dgn cepat . โœ” Bantu atasi masalah perut BOROI dan MENGGELEBER . โœ” Pembakaran LEMAK berterusan . โœ” Lagi berkesan jika di gunakan semasa jogging .bersenam atau memasak dirumah.. . โœ” Menggantikan aktiviti berjogging dan bersenam. (JIKA AMALKAN BERSENAM LAGI BAGUSS) . โœ” Membakar lemak dari luar dan menurunkan berat badan secara teratur. . โœ” Menyingkirkan toksik badan melalui peluh. . โœ” Menyegarkan tubuh badan anda selepas penat bekerja. . โœ” Memecahkan lemak-lemak yang berlebihan dalam badan anda. . โœ” Meningkatkan kadar metabolisme yang membantu dalam mengurangkan berat badan. . โœ” Sangat membantu menurunkan berat badan secara pembakaran . โœ” Dapat mengeluarkan toksik dari dalam badan secara perpeluhan. . โœ” Melancarkan peredaran darah dan meningkatkan metabolisma badan. . BERMINAT? KLIK LINK DI BIO. . โ˜‘๏ธ 018 298 4567 . . #assalamualaikum #jacketsaunasuit #saunasuit #bajusauna #jomkurus #bajujogging #jomjogging #bakarkaloripantas #dijaminberpeluh #tipskuruscepat #programdiet #kuruslepasbersalin #kurussebelumraya #losyenkurus #slimminglosyen #terapiinstagram #ajimaura #biteallteam #jururawat #saunadirumah #saunabajet #senamanringkas #workoutathome #nakkuruscepat #misikurus #jomkurussihat #ootdmuslimah #produkviral #saunasuit .malaysia
Ada benarnya tak Cikgu-cikgu?..๐Ÿ˜‰.. . Jangan sentap ye.. realitinya.. majoriti begitu. . Nak kurus??. Nak sihat.?? . Jom , Klik di link bio untuk pendaftaran. . Pendaftaran Sesi Februari dibuka. Slot terhad. . Coach Baiti +60197701496 . #coachbaitie #teamahmadmizah #befitonlineprogram #befitonlinecoachingprogram #coachonline #jomkurus #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #jomcantik #jomsihat #naksihat #nakcantik #nakkurus #ramping #cabaranturunberatbadan #barangbabyonline #shawl #dramasangat #pantangbersalin #seluarbesar #carakuruscepat #cantikramping #carakuruscepat
INCHLOSS LAGI DAN LAGI๐Ÿ˜ฑโ€ผ๏ธ Malas nak cakap lah. Sama je bendanya. Balik2 awak akan turun berat badan dan INCHLOSS yg ketara sgt lepas minum KLUBNA LALEH nih. Tak percaya?. Awak tgk sendiri lah gambar yg customer ni. Tengok lah puas2 sampai mata awak lebam. Jangan sampai hati pun lebam sbb tengok dia makin selim melim tershantekk gojes udoh ler. Jeles ler tewww๐Ÿ˜. Macam biasa, kandungan utama dalam KLUBNA adalah BERAS PERANG, GREEN COFFEE & PSYLLIUM HUSK (FIBRE) yg mana bertindak sebagai penyekat selera makan awak atau lagi senang saya katakan yg awak akan jadi cepat kenyang time awak nak makan. Haa gitu sakanya bertindak๐Ÿ˜. Lagi satu LALEH pula fibre yg bertindak melawaskan pembuangan awak. Tu pasal awak akan dpt kesan inchloss dan turun berat badan. Ada faham?. Mudah nak faham kanโ“. Ape susah๐Ÿ˜‰. #klubnalaleh #kopiklubna #juslaleh #kopikurus #kopikuruscepat #kopiviral #kopisedap #tipscantiksihat #teamfanna #medinadesire #greencoffee #boosterkurus #supplementkurus #kurusselamat #kuruslangsing #kurussihat #jomkurussihat #klubnalalehbalakong #klubnalalehkl #klubnalalehselangor #klubnalalehmalaysia #nakkurus #detox #kempisperut #buanglemak #produkkurus #luluskkm #halaljakim
INCHLOSS GILERRR๐Ÿ˜ฑโ€ผ๏ธ Tak tau nak cakap camne lah haii. Tengok je testimoni ni, akak pun rasa mcm ehhhh ini betul kerja giler๐Ÿ˜ฏ. Mana taknya, awak tengok sendiri perbezaan antara dua gambar tu. Kalau sebelum tu nampak big size skit badannya. Yang selepas pulak, alamakkk mmg mengancam jiwa haih. Baju yg sama tapi saiz badannya nampak inchloss giler2 punya. Tak jeles ker awak2โ“๐Ÿ˜ Jangan tunggu lama2 dek, jom riki2 skit pasal KLUBNA LALEH nih. Sure awak tak menyesal dengannya๐Ÿ’ƒ. #klubnalaleh #kopiklubna #juslaleh #kopikurus #kopikuruscepat #kopiviral #kopisedap #tipscantiksihat #teamfanna #medinadesire #greencoffee #boosterkurus #supplementkurus #kurusselamat #kuruslangsing #kurussihat #jomkurussihat #klubnalalehbalakong #klubnalalehkl #klubnalalehselangor #klubnalalehmalaysia #nakkurus #detox #kempisperut #buanglemak #produkkurus #luluskkm #halaljakim
KURUS LAGI DENGAN DARY TEA ๐Ÿ˜˜ . . wah wahh makin cantik berseri-seri akak manis ni. Minum baru berapa bulan dah habis semua lemaks dia. Cantik sgt tauu. . Seghonok ikah bila dapat customer positive gini . Konsisten je minum tup tup hahhh PIPI MAKIN KEMPIS , LENGAN MAKIN KECIK BODY MAKIN RAMPING . Ehh tak macam mak anak sorang laa. ๐Ÿ˜ . Ramai yg cakap bila dah ada anak ni payah nak KURUS semula. Tak laa. Korang boleh je KURUS kalau korang MINUM DARY TEATOX ni. Rata-rata customer ikah ramai yg dah ada anak dan bf mom yg minum DARY TEATOX ni BERJAYA KURUS. . DARY TEA ni 100% SELAMAT. 100% BAHAN SEMULA JADI . ๐Ÿ’— bf mom yg 4 bulan keatas boleh minum DARY TEATOX ni tauu. . So mana-mana bf mom yg nak KURUS dengan selamat boleh wasap ikah. Nanti kita story mori lebih details. 0145260482 #dropshipagentwanted #daryteatoxmurah #tehkurusberkesan #tehkurusmurahberkesan #tehkurusmurahviral #tehkurus_kikislemak #SlimmyBodyTea #SkinnyLegsTea #aafiyahkhalid #pujaanhatikanda #cintatiadaganti #naagin #gegarvaganza #hotfm #melody #meletop #muzikmuzik #suplimentkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #pencairlemak #cairkanlemak #petuakurus #murah #murahmurah #bahansemulajadi #Melawaskan #jomkurussihat #kurusdenganmudahdansihat
RAMAI TEGUR DAH KURUS โ—๏ธ . Seghonok betul bila orang tegur kita KURUS. Kembang bunga-bunga rasa hati. . Memang tak sangka betul la Minum-minum je DAH KURUIHH. Takyah la nak diet seksa tengok orang lain boleh makan sedap-sedap tapi awak kena diet. Minum je DARY TEATOX. Lepastu awak nak makan ape makan je takde hal. . Sebab DARY TEATOX akan detox balik lemak-lemak tu. Habis dia singkirkan semua KOLESTROL. Yang penting 0% SIDE EFFECT jadi jangan ghisau atau cuakkk utk menTRY si DARY TEATOX kalau idok korang la yang RUGI ๐Ÿ™Š โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €TIADA JANTUNG LAJU โ €โ €โ €โ €โ €โ €TIADA RASA MUAL / MUNTAH โ €โ €โ €โ €โ €โ €TIADA SAKIT KEPALA โ €โ €โ €โ €โ €โ €TIADA CIRIT BIRIT โ €โ €โ €โ €โ €โ €TIADA MOOD SWING โ €โ €โ €โ €โ €โ € abistu korang tunggu ape lagi? takkan la sampai bila bila nak orang pangil korang GEMOK / BOROI โ“ โ €โ €โ €โ €โ €โ € manyakk lagi FEEDBACK kelik sini ๐Ÿ‘‡๐Ÿป โ €โ €โ €โ €โ €โ € sapa nak KURUIH sapa dah boring asik kena PERLI sapa nk pakai baju saiz XS โ €โ €โ €โ €โ €โ € contact je kita laju laju taksah la malu ๐Ÿ™‹๐Ÿผ โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60168548268/kurusdengandary #dropshipagentwanted #daryteatoxmurah #tehkurusberkesan #tehkurusmurahberkesan #tehkurusmurahviral #tehkurus_kikislemak #SlimmyBodyTea #SkinnyLegsTea #murah #murahmurah #Melawaskan #bahansemulajadi #jomkurussihat #kurusdenganmudahdansihat
Mulakan hari ni. Bukan esok bukan lusa. ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ˜‰ . Jom sertai #HITFAT_X_PETALING_JAYA Bukan sekadar workout, tapi satu turning point baru sebab kita dapat belajar macam2 cara workout yg betul dan berkesan, cara pemakanan sihat, dan macam2 lagi. . Tekan Link dekat bio ig ni utk maklumat lanjut ๐Ÿ˜Š . #HITFAT #GroupWorkout #HITFATX #HITFATXPJ #HFXPJ #Sihat #Fit #Slim #Workout #Kurus #BeFIT #JomKurus #JomKurusSihat #HITFATXPETALINGJAYA #CoachPrazo #Hitfatborneo #hitfatmalaysia #fattofit
RAMAI TEGUR DAH KURUS โ—๏ธ . Seghonok betul bila orang tegur kita KURUS. Kembang bunga-bunga rasa hati. . Memang tak sangka betul la Minum-minum je DAH KURUIHH. Takyah la nak diet seksa tengok orang lain boleh makan sedap-sedap tapi awak kena diet. Minum je DARY TEATOX. Lepastu awak nak makan ape makan je takde hal. . Sebab DARY TEATOX akan detox balik lemak-lemak tu. Habis dia singkirkan semua KOLESTROL. Yang penting 0% SIDE EFFECT jadi jangan ghisau atau cuakkk utk menTRY si DARY TEATOX kalau idok korang la yang RUGI ๐Ÿ™Š โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €TIADA JANTUNG LAJU โ €โ €โ €โ €โ €โ €TIADA RASA MUAL / MUNTAH โ €โ €โ €โ €โ €โ €TIADA SAKIT KEPALA โ €โ €โ €โ €โ €โ €TIADA CIRIT BIRIT โ €โ €โ €โ €โ €โ €TIADA MOOD SWING โ €โ €โ €โ €โ €โ € abistu korang tunggu ape lagi? takkan la sampai bila bila nak orang pangil korang GEMOK / BOROI โ“ โ €โ €โ €โ €โ €โ € manyakk lagi FEEDBACK kelik sini ๐Ÿ‘‡๐Ÿป โ €โ €โ €โ €โ €โ € sapa nak KURUIH sapa dah boring asik kena PERLI sapa nk pakai baju saiz XS โ €โ €โ €โ €โ €โ € contact je kita laju laju taksah la malu ๐Ÿ™‹๐Ÿผ โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €WHATSAPP 014 5260482 #dropshipagentwanted #daryteatoxmurah #tehkurusberkesan #tehkurusmurahberkesan #tehkurusmurahviral #tehkurus_kikislemak #SlimmyBodyTea #SkinnyLegsTea #aafiyahkhalid #pujaanhatikanda #cintatiadaganti #naagin #gegarvaganza #hotfm #muzikmuzik #meletop #melody #suplimentkurus #ubatkurusmurah #cairkanlemak #pencairlemak #petuakurus #ubatkurusberkesan #murah #murahmurah #Melawaskan #bahansemulajadi #jomkurussihat #kurusdenganmudahdansihat
Every year cakap nak turun berat badan, tapi tak letak target berat berapa. So this year kita detail skit. . Contoh,"Saya nak turunkan 30kg sebelum raya ni." So ada lebih kurang 4-5 bulan. Achievable tak? . Kita sambung lagi nanti ye. . . #HerbalifeWorkingMom #HerbalifeCoachMalaysia #JomKurusSihat #YouCanLoseWeightFromHome
This has been me and my husband's favourite drink. AslibyNooreen Non Alkalized Cacao with Almond Milk and a hint of molasses sugar. You will be blown away with the aroma and the taste of course. Want to try the same combo? Pls dont hesitate to click on the link on my profile. #notyouraveragechocolatedrink #hotchocolate #dietsihat #jomkurussihat #dietkalori #pinggansihat #jomkurus1malaysia #hsnz #jomkurusganu
Amshift.. hasil Dari sauna dapat la bergambar camni.. jom kawan2, grab saunaku.. dah ready stok, apa lagi tunggu . wasap.my/60166764989/saunaku Kelebihan sauna: ๐Ÿ”นMembakarkan lemak ๐Ÿ”นMencantikkan kulit ๐Ÿ”นMenyingkirkan toksin ๐Ÿ”นMeningkatkan kesihatan ๐Ÿ”นMenyegarkan tubuh Badan ๐Ÿ”นMelegakan sakit sendi/urat ๐Ÿ”นMenyembuhkan Luka dalaman selepas bersalin ๐Ÿ”นMengurangkan angin Dalam Badan ๐Ÿ”นMengurangkan sinus/resdung dan jerawat ๐Ÿ”นMembantu masalah sukar tidur ๐Ÿ”นMeningkatkan metabolisme ๐Ÿ”นMeredakan ketegangan otot-otot ๐Ÿ”นMelancarkan peredaran darah #saunauntuksihat #saunaku #saunatime ๐Ÿ”ฅ #saunaportable #saunauntukkurus #saunaherba #jomkurus #jomjadicantik #jomkurussihat #jomkurusjomsihat
Nak Kecilkan Saiz Pinggang Dengan Mudah?? Dapatkan SURE TRIM Je..... 1 Biji #SureTrim dapat bakar kalori lemak dalam perut dengan pantas... Tau-tau lemak cair .... EH EH Inchloss banyak tanpa sedar.. TAK PERLU BERLAPAR. TAK PERLU TERTEKAN. TAK PERLU IKAT PERUT. SURE TRIM akan bantu masalah anda.. LULUS KKM , SELAMAT DIMAKAN, AKAN DAPAT GUIDE, FREE POSTAGE, FREE CORSET. ๐Ÿ“ฒ0125574625 #TeamSingaWarrior #slimsebelumraya #azamkurus2019 #MisiKurus2019 #jomkurussihat #kopihijaudiet #teatoxmurah #teakurus #detoxtea #pilkurusajaib #pinggangramping #ubatkurus
Best drink after workout #CR7 pun minum ni tau PROGRAM KURUS 30HARI ๐Ÿ“ฒ 019 9970 666 #cycling #roadto48kg #herbalifemalaysia #herbalifemom #healthylifestyle #jomkurussihat #teamsurikurus
#Repost @meklachocofitshahalam (@get_repost ) ใƒปใƒปใƒป Baju sama....tudung sama... Kembang muka meqla kan?? So yang masih belum Cuba @chocofithq pasti menyesal terukkkk!!! Syukran!!syukran!!! #nakkurus Ramai masih x percaya Dengan kehebatan @chocofit kan?? Now kena percaya kalau x uolls akan kemurungan Raya nanti sebb uolls x boleh pakai cantik2 do hari Raya nanti ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ PIN! PIN! PON! PON! To all Chocofit Lovers out there.. ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ—ณ๐Ÿ—ณ๐Ÿ—ณ๐Ÿ—ณ๐Ÿ—ณ @nadchocolista boleh postagekan order uols setiap hari ye... (ISNIN-JUMAAT) ๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต COD: ๐ŸšฉPUTRAJAYA AREA ๐ŸšฉSHAH ALAM AREA (PICK UP POINT: SECTION 9) ๐Ÿ“ฒโ˜Ž๏ธ๐Ÿ“ฒโ˜Ž๏ธ๐Ÿ“ฒโ˜Ž๏ธ๐Ÿ“ฒโ˜Ž๏ธ๐Ÿ“ฒ Nak order roger2 je tekan link whsap dkt Bio utk lebih mudah dan cepat ye... ๐Ÿ’ŸTHANK YOU CHOCOLISTA๐Ÿ’Ÿ #chocofitmalaysia #chocofit #CODPUTRAJAYA #DELIVERYPUTRAJAYA #CODSHAHALAM #DELIVERYSHAHALAM #testimonichocofit #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #agentwanted #chocolateforfitness #lemonfit #cadburymalaysia #klcc ย  #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #slimmingproduct #feedbackchocofit #suplemenkurus ย #fatburnermalaysia #zulinAziz #chococurve #chocobar #plussizemalaysia #putrajaya #kurus #turunberat #shahalam
Assalamualaikum...selamat pagi kesayangan mekla.... Malam tadi customer mekla wasep mekla... "Mekla nak oder 1 pakej combo hot" Sambil sharing dah lost 10kg dengan chocofit....alhamdulilah Kurang yakin dengan chocofit? Jommmmm Cuba... Cmfrm terpaksa kurus,cantik Dan bertenaga ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ PIN! PIN! PON! PON! To all Chocofit Lovers out there.. ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ—ณ๐Ÿ—ณ๐Ÿ—ณ๐Ÿ—ณ๐Ÿ—ณ @nadchocolista boleh postagekan order uols setiap hari ye... (ISNIN-JUMAAT) ๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต COD: ๐ŸšฉPUTRAJAYA AREA ๐ŸšฉSHAH ALAM AREA (PICK UP POINT: SECTION 9) ๐Ÿ“ฒโ˜Ž๏ธ๐Ÿ“ฒโ˜Ž๏ธ๐Ÿ“ฒโ˜Ž๏ธ๐Ÿ“ฒโ˜Ž๏ธ๐Ÿ“ฒ Nak order roger2 je tekan link whsap dkt Bio utk lebih mudah dan cepat ye... ๐Ÿ’ŸTHANK YOU CHOCOLISTA๐Ÿ’Ÿ #chocofitmalaysia #chocofit #CODPUTRAJAYA #DELIVERYPUTRAJAYA #CODSHAHALAM #DELIVERYSHAHALAM #testimonichocofit #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #agentwanted #chocolateforfitness #lemonfit #cadburymalaysia #klcc ย  #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #slimmingproduct #feedbackchocofit #suplemenkurus ย #fatburnermalaysia #zulinAziz #chococurve #chocobar #plussizemalaysia #putrajaya #kurus #turunberat #shahalam
Dulu dan sekarang...kelakar bile tgk gmbar dulu.. Rasa teruja bile dh dpt berat dan bentuk bdan zaman dulu kala.. Lagi teruja bila ramai tegur sis dh kurus ๐Ÿคญ๐Ÿคญ sis xnak "angkat bakul sendiri" tp nilah hasilnya selama sis bersama dgn chocofit.. seriously chocofit yg byk membantu sis utk jd mcm skrg.. sis join chocofit mule2 sb mmg sis nk kurus, sis penah diet tp xberjaya jgk, sis try kwal makan tp ttap jgk xberjaya last2 bff sis offer sis try chocofit, sis mnum tp xconsistent.. bila dh abis 1kotak dpt result xsangka ada lost kg lps to terus tekad nk teruskan dgn chocofit sampai dpt berat yg btl2 sis idamkan dan alhamdulillah ini la hasilnya sampai skrg.. Ada org tanye sis kalo dh dpt berat ideal mcm mn nk maintain .. walaupn sis dh dpt berat idea sis ttap jgk mnum tp selang selikan contoh 2hari sx or 3ari sx so berat sis tetap maintain.. Utk lemonfit sis pn mnum tp sis xmnum tiap2 ari.. just 3ari sx. lemonfit ni sbnrnya bagus sgt.. sbb lemonfit fungsi die buang sume toksin2 dlm bdan kite bkn setakat toksin je lemak2 yg lame kite smpan to pn die akn buang. Sebenarnya sis akn ada 1hari utk hari sis makan puas2 ๐Ÿคญ๐Ÿคญ so 1hari to sis akn bantai apa je sis nak mkn sampai sis puas tp dont worry mlm to sis akn mnum smule lemonfit utk flashkan blik sume dlm bdan sis ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป hebat kan Ok ni pengalaman sis selama sis dengan chocofit.. 1st sis share testimoni pn sis share diri sis sendiri okeyy.. sis xshare testimoni org lain.. sblm sis join chocofit pn sis sendiri kene yakin dgn produk ni dan sampai skrg mmg sis yakin dan chocofit tetap dihati ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ PIN! PIN! PON! PON! To all Chocofit Lovers out there.. ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ—ณ๐Ÿ—ณ๐Ÿ—ณ๐Ÿ—ณ๐Ÿ—ณ @nadchocolista boleh postagekan order uols setiap hari ye... (ISNIN-JUMAAT) ๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต COD: ๐ŸšฉPUTRAJAYA AREA ๐ŸšฉSHAH ALAM AREA (PICK UP POINT: SECTION 9) ๐Ÿ“ฒโ˜Ž๏ธ๐Ÿ“ฒโ˜Ž๏ธ๐Ÿ“ฒโ˜Ž๏ธ๐Ÿ“ฒโ˜Ž๏ธ๐Ÿ“ฒ Nak order roger2 je tekan link whsap dkt Bio utk lebih mudah dan cepat ye... ๐Ÿ’ŸTHANK YOU CHOCOLISTA๐Ÿ’Ÿ #chocofitmalaysia #chocofit #CODPUTRAJAYA #DELIVERYPUTRAJAYA #CODSHAHALAM #DELIVERYSHAHALAM #testimonichocofit #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #agentwanted #chocolateforfitness #lemonfit #klcc ย  #jomkurussihat
Selamat pagi semua! Jom amalkan gaya hidup sihat dgn mengambil minuman CHOCLITE di waktu pagi utk terus kekal bertenaga sepanjang hari. Nak order? ๐Ÿ“ฉ Klik link di bio! #gerakanteamaqo #choclite #minumancoklatviral2019 #jomkurussihat #dietsihat #kurusbertenaga #trustedseller
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ PIN! PIN! PON! PON! To all Chocofit Lovers out there.. ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ—ณ๐Ÿ—ณ๐Ÿ—ณ๐Ÿ—ณ๐Ÿ—ณ @nadchocolista boleh postagekan order uols setiap hari ye... (ISNIN-JUMAAT) ๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต COD: ๐ŸšฉPUTRAJAYA AREA ๐ŸšฉSHAH ALAM AREA (PICK UP POINT: SECTION 9) ๐Ÿ“ฒโ˜Ž๏ธ๐Ÿ“ฒโ˜Ž๏ธ๐Ÿ“ฒโ˜Ž๏ธ๐Ÿ“ฒโ˜Ž๏ธ๐Ÿ“ฒ Nak order roger2 je tekan link whsap dkt Bio utk lebih mudah dan cepat ye... ๐Ÿ’ŸTHANK YOU CHOCOLISTA๐Ÿ’Ÿ #chocofitmalaysia #chocofit #CODPUTRAJAYA #DELIVERYPUTRAJAYA #CODSHAHALAM #DELIVERYSHAHALAM #testimonichocofit #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #agentwanted #chocolateforfitness #lemonfit #cadburymalaysia #klcc ย  #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #slimmingproduct #feedbackchocofit #suplemenkurus ย #fatburnermalaysia #zulinAziz #chococurve #chocobar #plussizemalaysia #putrajaya #kurus #turunberat #shahalam
Sesiapa pun boleh melakukn nya. Sahabat kita ini berjaya menurunkn berat bdn nya. Istimewa mendpt support dari 9rg yg tersayang. Anda juga akn mendpt support group dari group program online kurussihat bersama coachhanim . Masih dibuka utk feb 2019. Serius dan dah berniat nk kurus ..klik link bio #jomkurussihat #sharingterbaikdari group #groupsupportygsgtpositif #nkkususnaksihat #kenaistiqamahdandisiplin #80 %pemakanan20%senaman #kombined2perkaraini #InsyaAllahandaakansenyumsihat
Assalamualaikum dan selamat pagi ๐ŸŒน Nak kurus tanpa diet? Jom amalkan minum set dary slimming tea. Sebelum sarapan pagi ni, minum dulu dary skinny legs. Confirm tak rasa lapar... Set combo hanya RM40 tak termasuk postage. COD area ipoh, chemor dan sg siput. #cepatkurus #tehkurus #tehkurusviral #jomkurussihat #nakkuruscepat #produkkecantikan #nakcantik #daryteatox #cantik #kurustanpalapar #codipohperak
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ PIN! PIN! PON! PON! To all Chocofit Lovers out there.. ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ—ณ๐Ÿ—ณ๐Ÿ—ณ๐Ÿ—ณ๐Ÿ—ณ @nadchocolista boleh postagekan order uols setiap hari ye... (ISNIN-JUMAAT) ๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต Nak order roger2 je tekan link whsap dkt Bio utk lebih mudah dan cepat ye... ๐Ÿ’ŸTHANK YOU CHOCOLISTA๐Ÿ’Ÿ Www.wasap.my/60132000459 #chocofitmalaysia #testimonichocofit #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #agentwanted #chocolateforfitness #lemonfit #cadburymalaysia #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #slimmingproduct #feedbackchocofit #suplemenkurus ย #fatburnermalaysia #zulinAziz #chococurve #chocobar #plussizemalaysia #putrajaya #kurus #turunberat #shahalam
Bila cikgu ubah tabiat pemknan, inilah hasilnya. . Umur pada kad pengenalan tak boleh ubah. Itu realiti. . TAPI umur metabolic boleh ubah. Itu impian semua wanita. . Klik bio coacheileen.wasap.my utk info lebih mcm mn boleh ubah umur metabolic. . @cikgueileen +60125230933 . #awetmuda #empoweringwomen #keyakinan #kesyukuran #jomkurussihat #jomsihatdancantik #kurusselepasbersalin #kurusfitbertenaga #nakslim #sayanakcantik #turun5kgsebulan #wanitahariini #wanitahebat #kakifutsal #fitmom #bfmom #sihatselalu #nona #majalahwanita
Jom exercise sambil pakai saunasuit๐Ÿ‘๐Ÿ‘ CONFIRM EXTRA BERPELUH ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ . โ˜‘๏ธ @saunasuit.malaysia . #saunasuit #bajusauna #bajujogging #saunabajet #saunabantulangsing #misikurus #misimengecil #jk1m #jomkurussihat #jomjogging #senamanringkas #workoutathome #briskwalking #remyishak
Berkat Kesabaran Untuk KURUS SIHAT FIT Dengan #SureTrim Dalam 4 Botol Dari Berat, 70KG Turun 60.2KG โ•โ• Target Nak Turunkan Berat Lagi 5KG ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Yang Penting Orang Nak KURUS Jangan Putus Asa Okey.. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ SURE TRIM #LulusKKM #FreeCORSET #FreePostage #ByRoserichEmpires #jomkurussihat #kapsulkurusviral #ubatkurus #pilkurus #kopihijaudiet #teatox #slim #kurusdansihat #nakkurus #tipskurus #teamsingawarrior
Lemak baik badan perlukn . Bukan semua lemak tak baik tau. Lemak baik boleh di dpti seperti, buah avacado omega 3, lemak dlm tumbuhan.. lemak jahat contoh dr sumber lemak haiwan . Lemak baik sgt di perluknutk org turun berat badan. Itu lah penting nya ilmu jika nak buat sesuatu. #jomkurussihat #dietcarasihat
Siapa ada masalah stretchmark lepas bersalin? Jangan susah susah hati dan rasa tak yakin lagi dengan masalah stretchmark tu. Felinna Hot Lotion dengan Shea Butter muncul dengan formula baru yang bagus untuk menyelesaikan masalah kulit seperti stretchmark. Vitamin A, D dan E yang terdapat di dalam Shea Butter mampu membantu memperbaiki sel kulit mati, menyembuhkan luka dan parut serta mampu merawat ekzema dan masalah kulit yang lain. Nak tahu lebih lagi manfaat Shea Butter? Jom whatsapp Kak ti 0168605790 @ klik link whatsapp d bio. #sisfel #sisfelwarriors #sisfeltitanium #sisfelfriska #sisfelkotakinabalu #felinna #hotlotion #jomkurus #jomkurus1malaysia #jomkurussihat #jomkurussebelumraya
Aged gracefully! Auntie Jenny ni dah bercucu ye tapi cantik bangetttttt. Tengok bentuk badan dia, menangis kita ni. . More than 10 years using Herbalife Nutrisi, kesihatan dan kulit sangat improve. Another reason to stay in Herbalife. . . #HerbalifeWorkingMom #HerbalifeCoachMalaysia #TeamSuriKurus #JomKurusSihat
Hari-hari nak kurus tapi tak juga berjaya. Makin gemuk adalah. ๐Ÿ˜ฉ . Dah bosan dgn size sendiri. Dari dulu asyik pluss size. ?๐Ÿ˜ฉ . Teringin nak perut kempis? ๐Ÿ˜ข . Terseksa dengan peha bergesel? ๐Ÿ˜ข . Sedih bila org selalu ejek selalu kutuk gemuk? ๐Ÿ˜ฅ . Jom kita UBAH! Yakin awak boleh lakukannya dengan DARY TEATOX. . Nak BODY GOALS macam ni. Kena lah minum DARY TEATOX โŒtak cirit birit โŒtak sakit perut โŒtakde side effect langsung . tak nak ke tak nak ke KURUIH ? . jom nak tau INFO lebih lanjut pasal DARY TEATOX taksah sesegan korang WHATAPPS jer iza ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60168548268/kurusdengandary #dropshipagentwanted #daryteatoxmurah #tehkurusmurahberkesan #tehkurusberkesan #tehkurus_kikislemak #SlimmyBodyTea #SkinnyLegsTea #murah #murahmurah #bahansemulajadi #Melawaskan #jomkurussihat #kurusdenganmudahdansihat
Results timbang hari ke 14 peserta sesi 41 lose weight online coaching ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช Klik link bio di ig profile saya untuk info lanjut bagi pendaftaran sesi Februari. Jom kurus sebelum Aidilfitri. Coach Laily โ˜Ž๏ธ 012-6080385 #teamsyuhadaamran #teamuswahhasanah #teamnajmisyahiran #teamlailysuhaily #jomkurus #jomkurus1malaysia #jomkurussihat #jomdiet #jjcm #kevinzahri #jubahsaizbesar #seluarsaizbesar #neelofaxfashionvalet #sherryalhadad #abambocey #nakkurus #pcosmalaysia #weightlossonlinecoaching #sabah #sarawak #brunei #paskal #cintahalal
Jenis karbo yg berbeza.. Perlu kurangkan & lebihkan!! . Ada yang buat anda makin lapar..Ada yang buat kenyang lama..Ada boleh tambah lemak dan ada yang boleh bakar lemak.. .ย  So which one you choose? . . Coach Gie 0199778705 . . #wanitasaleha #penjagaankulit #penjagaankesihatan #brunei #bruneifm #sabar #sabah #sarapan #kuruscepat #kurus #kurussihat #jomkurussecaraonline #jomkurussihat #jomkurusonline #gem #gemuk #gemukcantik #penggemuk #seluarmurah #seluarjeansmurah #diet #dietplan #dietfood #dietatkin #tipskurus #tipscantik
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ PIN! PIN! PON! PON! To all Chocofit Lovers out there.. ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ—ณ๐Ÿ—ณ๐Ÿ—ณ๐Ÿ—ณ๐Ÿ—ณ @nadchocolista boleh postagekan order uols setiap hari ye... (ISNIN-JUMAAT) ๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต COD: ๐ŸšฉPUTRAJAYA AREA ๐ŸšฉSHAH ALAM AREA (PICK UP POINT: SECTION 9) ๐Ÿ“ฒโ˜Ž๏ธ๐Ÿ“ฒโ˜Ž๏ธ๐Ÿ“ฒโ˜Ž๏ธ๐Ÿ“ฒโ˜Ž๏ธ๐Ÿ“ฒ Nak order roger2 je tekan link whsap dkt Bio utk lebih mudah dan cepat ye... ๐Ÿ’ŸTHANK YOU CHOCOLISTA๐Ÿ’Ÿ #chocofitmalaysia #chocofit #CODPUTRAJAYA #DELIVERYPUTRAJAYA #CODSHAHALAM #DELIVERYSHAHALAM #testimonichocofit #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #agentwanted #chocolateforfitness #lemonfit #cadburymalaysia #klcc ย  #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #slimmingproduct #feedbackchocofit #suplemenkurus ย #fatburnermalaysia #zulinAziz #chococurve #chocobar #plussizemalaysia #putrajaya #kurus #turunberat #shahalam
SURE TRIM ๐Ÿ˜FREE Corset BODY RAMPING. ๐Ÿ˜FREE group support "SURE RAMPING LETOPZ". Group diguide oleh COACH KURUS ๐Ÿ˜FREE postage #slimsebelumraya #shape #langsing #Teamsingawarrior #Surekurus #suretrimoriginal #sureSihat #sureslim #kapsulkurusviral #ubtkuruslulusKKM #pilkurusajaib #jomkurussihat #kempisdalam3hari #kitageng
next page →