#kangar

114,632 posts

Loading...
SANJANNA shawlpublika EXTRA NEW ITEM, SELL ON BEHALF ♥️♥️♥️ SIZE S🌹🌹🌹 COLOUR AS PER PICTURE SHOWN (alluring nude) NP RM403. 26 SPECIAL PRICE RM250 1ST PAID 1ST SERVED 👍👍👍 WA 0194513125 OR DM💋💋💋 #shawlpublika #shawlpublika2018 #shawlpublikaraya2018 #shawlpublikaforsale #shawlpublikatoletgo #bajuraya2018 #pensyarah #matrikulasi #iptastudent #kakitangankerajaan #penjawatawam #maktabperguruan #cikgu #uum #unimap #kangar #sgpetani #usmpenang #wudhukfriendly #gurusekolah #bajumajlis #bajurayahaji #bajurayahaji2018
SANJANNA shawlpublika EXTRA NEW ITEM, SELL ON BEHALF ♥️♥️♥️ SIZE S🌹🌹🌹 COLOUR AS PER PICTURE SHOWN (alluring nude) NP RM403. 26 SPECIAL PRICE RM250 1ST PAID 1ST SERVED 👍👍👍 WA 0194513125 OR DM💋💋💋 #shawlpublika #shawlpublika2018 #shawlpublikaraya2018 #shawlpublikaforsale #shawlpublikatoletgo #bajuraya2018 #pensyarah #matrikulasi #iptastudent #kakitangankerajaan #penjawatawam #maktabperguruan #cikgu #uum #unimap #kangar #sgpetani #usmpenang #wudhukfriendly #gurusekolah #bajumajlis #bajurayahaji #bajurayahaji2018
SANJANNA shawlpublika EXTRA NEW ITEM, SELL ON BEHALF ♥️♥️♥️ SIZE S🌹🌹🌹 COLOUR AS PER PICTURE SHOWN (alluring nude) NP RM403. 26 SPECIAL PRICE RM250 1ST PAID 1ST SERVED 👍👍👍 WA 0194513125 OR DM💋💋💋 #shawlpublika #shawlpublika2018 #shawlpublikaraya2018 #shawlpublikaforsale #shawlpublikatoletgo #bajuraya2018 #pensyarah #matrikulasi #iptastudent #kakitangankerajaan #penjawatawam #maktabperguruan #cikgu #uum #unimap #kangar #sgpetani #usmpenang #wudhukfriendly #gurusekolah #bajumajlis #bajurayahaji #bajurayahaji2018
💝 MIKAYLA RIBBON 💝 *SAIZ TUDUNG* =================== XL 2.1 X 0.75M FS 2.2 X 0.75M XL 2.3 X 0.75M *MATERIAL* =================== INNER: COTTON SHAWL:PANORA CHIFFON *HARGA* =================== SAIZ XL RM58 SAIZ XXL RM68 ORDER: ====== Tekan link 👇👇👇 saya.nak.la/60174566365/NakTudungEkspress saya.nak.la/60174566365/NakTudungEkspress saya.nak.la/60174566365/NakTudungEkspress Atau Whatsapp +6017 4566365 Whatsapp +6017 4566365 Whatsapp +6017 4566365 With love, Exclusive Hijab Team🌷 #instantshawllabuh #blouselabuh #tudunglabuhmurah #tudungtravel #terapiinstagram #fattzura #neelofa #bazarpaknil #megasale #sale #saletudungraya #instantlabuh #shawllabuh #tudungumrahhaji #tudungsarungberdagu #shawlraya #tudungraya2018 #tudungbawal #ciksempurna #dramamrgrey #janganbencicintaku #pencuricintakelassatu #makmumyangpalingakucinta #kangar #perlis
💝 MIKAYLA RIBBON 💝 *SAIZ TUDUNG* =================== XL 2.1 X 0.75M FS 2.2 X 0.75M XL 2.3 X 0.75M *MATERIAL* =================== INNER: COTTON SHAWL:PANORA CHIFFON *HARGA* =================== SAIZ XL RM58 SAIZ XXL RM68 ORDER: ====== Tekan link 👇👇👇 saya.nak.la/60174566365/NakTudungEkspress saya.nak.la/60174566365/NakTudungEkspress saya.nak.la/60174566365/NakTudungEkspress Atau Whatsapp +6017 4566365 Whatsapp +6017 4566365 Whatsapp +6017 4566365 With love, Exclusive Hijab Team🌷 #instantshawllabuh #blouselabuh #tudunglabuhmurah #tudungtravel #terapiinstagram #fattzura #neelofa #bazarpaknil #megasale #sale #saletudungraya #instantlabuh #shawllabuh #tudungumrahhaji #tudungsarungberdagu #shawlraya #tudungraya2018 #tudungbawal #ciksempurna #dramamrgrey #janganbencicintaku #pencuricintakelassatu #makmumyangpalingakucinta #kangar #perlis
The before and after results from one of our testimonies 💕 We'll go right in front of your door once you've confirmed with us Want your eyelashes to be bombastic and dramatic? Click the link on our bio to make an appointment now! #eyelashlift #eyelashliftmalaysia #eyelashperm #eyelashpermkitmalaysia #eyelashpermkit #eyelashpermkedah #jitra #alorsetar #kangar #arau #tunjang #changlun #georgetown #eyelashpermperlis #eyelashpermpenang
Eyelash Lifting Service is ready to be served by @eyeslaying.my The more, the merrier and here it's cheaper! We'll step in front of your door as soon as you make an appointment with us ✨ Click the link on our bio to make an appointment #eyelashlift #eyelashliftmalaysia #eyelashperm #eyelashpermkitmalaysia #eyelashpermkit #eyelashpermkedah #jitra #alorsetar #kangar #arau #tunjang #changlun #georgetown #eyelashpermperlis #eyelashpermpenang
🌷Set cadar patchwork berenda 3 in 1🌷 RM130 sm/RM140 ss 🔹Queen 🔸90% cotton 🔹Kain tebal cantik 🔸Tepi ada renda Kandungan: ✅1 pcs cadar ✅2 pcs sarung bantal #cadarmurahmalaysia #cadarmurah #shahalam #petalingjaya #wangsamaju #terengganu #kangar #perlis #alorsetar #kuching #seremban #serikembangan #puchong #tanjungmalim #ipoh #dengkil #raya2018 #setcadarmurahmalaysia #kualalumpur #kualaselangor #cadarcantikmurah
🌷Set cadar patchwork berenda 3 in 1🌷 RM130 sm/RM140 ss 🔹Queen 🔸90% cotton 🔹Kain tebal cantik 🔸Tepi ada renda Kandungan: ✅1 pcs cadar ✅2 pcs sarung bantal #cadarmurahmalaysia #cadarmurah #shahalam #petalingjaya #wangsamaju #terengganu #kangar #perlis #alorsetar #kuching #seremban #serikembangan #puchong #tanjungmalim #ipoh #dengkil #raya2018 #setcadarmurahmalaysia #kualalumpur #kualaselangor #cadarcantikmurah
🌷Set cadar patchwork berenda 3 in 1🌷 RM130 sm/RM140 ss 🔹Queen 🔸90% cotton 🔹Kain tebal cantik 🔸Tepi ada renda Kandungan: ✅1 pcs cadar ✅2 pcs sarung bantal #cadarmurahmalaysia #cadarmurah #shahalam #petalingjaya #wangsamaju #terengganu #kangar #perlis #alorsetar #kuching #seremban #serikembangan #puchong #tanjungmalim #ipoh #dengkil #raya2018 #setcadarmurahmalaysia #kualalumpur #kualaselangor #cadarcantikmurah
🌷Set cadar patchwork berenda 3 in 1🌷 RM130 sm/RM140 ss 🔹Queen 🔸90% cotton 🔹Kain tebal cantik 🔸Tepi ada renda Kandungan: ✅1 pcs cadar ✅2 pcs sarung bantal #cadarmurahmalaysia #cadarmurah #shahalam #petalingjaya #wangsamaju #terengganu #kangar #perlis #alorsetar #kuching #seremban #serikembangan #puchong #tanjungmalim #ipoh #dengkil #raya2018 #setcadarmurahmalaysia #kualalumpur #kualaselangor #cadarcantikmurah
🌸c*k Makeup/Pencil Case . . Size 8x10x17 cm . . RM23 exc postage Postage add rm7sm/rm11ss . . ~Disediakan Tali wrislet ~Material matt Coated. Kalis Air ~Boleh isi barang mekap, brooch, alat tulis, cermin mata, kad, kunci etc . . whatsapp 0103227074
Rindu suasana kampung... #sawahpadi #suasanakampung #kangar
Selamat datang ke SURAIYA LAUNDRY . #DOBIPALINGMURAHDIPERLIS #kangar #perlis
MILKY FOAM CLEANSER gentle series READY STOK. ada dua unit dekat yaya 😊 Siapa yang ada kulit kering nak try cleanser ni boleh whatsapp yaya sekaranng. yang dekat boleh cod atau nak mai pickup pon boleh. yang jauh kita pos tambah kos pos rm8 sm / rm12 ss 😊 . . . KLIK LINK WHATSAPP DI BIO YAYA SEKARANG 😍 . . . Jom rawat bagi kulit muka kita sihat 😊💪
[KUATKAN SIKIT VOLUME] Ya Allah, awat hang comey sangat dik 😂😂 Sebut "bihon" tu pun comel 😂😂 alolololo . . . from @syoktube - Budak2 biasa la tu, tak kena nyakat nnt buat lagi 😂😂 Comel je meow mkn bihun #syoktube
Thank you sis 😊 nanti repeat order lagi ya 😘 . Org2 penang yg nak join cod esok ptg , boleh direct whatsapp saya ya . . Untuk org perlis & kedah , saya cod sampai hari selasa minggu depan 😉 #tehtarik #tehtariklover #dairygo #dairygoutara #perlis #kangar #alorsetar #penang #ipoh
Our eyelash kit contains: 🌸Perm agent (pink) × 3 🌸Finalizing agent (white) × 3 🌸Moisturizing agent (gold) × 3 🌸Cleaning agent (clear) × 3 🌸1 tube of eyelash glue 🌸5 pairs of eye pads All for RM35 💕 Postage: RM5 SM/ RM10 SS Click the link in our bio to order! #eyelashlift #eyelashliftmalaysia #eyelashperm #eyelashpermkitmalaysia #eyelashpermkit #eyelashpermkedah #jitra #alorsetar #kangar #arau #tunjang #changlun #georgetown #eyelashpermperlis #eyelashpermpenang
esok petang sis ada cod area kangar perlis, si gadis manis yg dok perlis tu kalau nak try sobella lipmatte meh pm sis yerr dekat nk qhaya ni hampa takmaw ka bibiaq lawa2, dah la lawa ,warna tahan lama plak tu. makan pon still dok ada lagi haa lipstick tu 💋. RM 38 jer ,free cod ws 017-4255830 ws 017-4255830 #perlis #kangar #arau #freecod #utara #anakperlis #bestlipmatte #agentsobella #agentperlis #agentdianzperlis #kecantikkan #kosmetik #kesihatan #calit2dahlawa #tahanlama #merawatbibirhitam #maduasli #original #SobellaLipmattegojes #SobellaLipmatte
*Swarovski* . . ✅ 3 Month Warranty ✅ Steel material ✅ Magnate clip ✅ LIMITED STOK ! ✅ Condition NEW . . Harga termasuk pos : RM90 . . Feeling free to wassap my number +60134475623 . . .#barangpanas #barangrare #jamtangan #jammurah #jamtanganlelaki #barangsampai #trustedseller #pelbagaijam #jamtanganmurah #jamtanganlawa #jangankecamsaya #jamtangancantik #lokalbrand #bazaarpaknil #bazaar #bazar #galleryaizzat_garage #galleryaizzatgarage #jampanas #alorsetar #ipoh #kangar #kamixramai #igshopmalaysia
New Corset ! Korset Berlengan 😍😍 . Sangat2 selesa bila pakai 🙌 . Membantu...... 💃 MEMANTAPKAN DADA 💃 MENGECILKAN LENGAN 💃 MEMBETULKAN POSTURE BADAN 💃 MERAMPINGKAN PINGGANG . Mempunyai 3 cangkuk utk ejas ketat ! . Material 87% cotton + 13% spandex . Colour: cream/black/grey . Saiz sehingga 3XL 🤗 . wasap 013-5850392 ..atau klik link di bio 😎 . #korset #korsetpembakarlemak #bengkungsajat #fashionvaletcom #korsetlengan #korsetmurahmalaysia #klfw2018 #jomkurus #jomkahwin #situnurhaliza #makeuppengantin #bruneisale #igersmalaysia #malaysiaku #kualakangsar #kualalumpur #klcc #kangar #terengganukite #terengganu #bellaammara #pahang #uitm #kptm #bajuplussize #putrajaya #produkkurus #ibuhamil #igersmalaysia #makeuputara
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #Ipoh #Taiping #Sitiawan #SimpangEmpat #TelukIntan #BatuGajah #Lumut #KampungKoh #KualaKangsar #SungaiSiputUtara #Tapah #Bidor #ParitBuntar #AyerTawar #BaganSerai #TanjungMalim #PantaiRemis #Kangar #KualaPerlis #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
. 👗Kurung Erina👗 . . 🌱Material High Quality MOSS CREPE + PRINTED 🌱EASY IRON (Suggest pakai steam iron) 🌱LEMBUT & RINGAN. Kalau basuh cepat je KERING 🌱MESRA WUDHU, ada butang di hujung lengan 🌱BREASTFEED FRIENDLY, senang nak menyusu baby. Butang Penuh di bahagian hadapan. 🌱SIDE POCKET di tepi baju, senang nak simpan telefon, kunci 🌱Bentuk Pungung terlindung sebab baju LOOSE cutting 🌱SKIRT A CUT dan GETAH yg digunakan getah yg mantap dan kemas 🌱Tujuh pilihan warna yang sangat menarik . 💲 Harga : RM 129 (penghantaran percuma dalam 🇲🇾) . Penghantaran akan dibuat mulai 28 Ogos 2018 😄, item adalah Pre Order. Harap Maklum. . . Tempahan boleh dibuat melalui: 📱WhatsApp/Telegram 017-5457049 📱WhatsApp/Telegram 017-5457049 📱WhatsApp/Telegram 017-5457049 . Insya-Allah #Mamadak akan membantu anda untuk membuat belian 😊 . NOTIS: Warna produk mungkin berbeza 20~30% dari warna sebenar disebabkan faktor pencahayaan studio dan setting skrin anda. . Blouse/Suit : @blouse.suit_mamadak Kebaya/Dress: @kebaya.dress_mamadak . #sayajualbajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmoden #sayajualbajukurungmoden #bajukurunglycra #bajukurung #Bajucantik #bajucikgu #bajukerja #bajukurungmurah #melaka #johor #johorbharu #pahang #kuantan #cherating #negerisembilan #n9 #seremban #nilai #kedah #alorstar #sgpetani #pulaupinang #penang #perlis #kangar #langkawi #bangi
J&T EXPRESS (MALAYSIA) SDN BHD Antara komitmen kami untuk anda :- ✅Beroperasi 365 hari sepanjang tahun ✅ISNIN-AHAD dibuka dari jam 8 pagi hingga 8 malam . ✅Sistem kurier dan penghantaran EXPRESS penghantaran barang sampai dalam tempoh cepat(24jam / 72 jam)mengikut lokasi ✅Menawarkan servis PICK-UP tanpa cas bayaran ke lokasi (Pick-up Door-to-Door) PERCUMA. ✅Sistem VIP (Daftar PERCUMA, PICK-UP PERCUMA, Diskaun potongan harga 5%-15% mengikut kuantiti parcel) ✅Applikasi mudah alih mesra pengguna (Place order, Track & Trace: J&T Express Malaysia) ✅24jam khidmat pelanggan di talian 1300-80-9000 ✅SMS notifikasi (Dihantar untuk penghantar dan penerima parcel) ✅Khidmat Insuran dan klaim barangan berharga ✅Meliputi 300 kawasan seluruh Malaysia ✅Harga yang J&T Express tawarkan amat berbaloi dengan kualiti servis yang dijalankan untuk pelanggan (PREMIUM SERVICE WITH REGULAR PRICE) #jtexpressmalaysia #jtexpresskangar #jtexpressperlis #courier #courierservice #malaysia #perlis #kangar #expressyouronlinebusiness #onlinebisnes #bisnesmaju #peniagaonline #express
Sedikit pengenalan mengenai syarikat kurier servis dan penghantaran J&T Express, mula beroperasi sepenuhnya di Malaysia pada tahun 2018 bertapak dari negara seberang (Indonesia) yang kini merupakan BEST TOP ONE COURIER SERVICE di Indonesia. J&T EXPRESS mula beroperasi di Malaysia pada tahun ini untuk memajukan khidmat penghantaran EXPRESS YANG BERKUALITI. Jaminan servis terbaik untuk para pelanggan kami. Antara komitmen kami untuk anda :- ✅Beroperasi 365 hari sepanjang tahun ✅ISNIN-AHAD dibuka dari jam 8 pagi hingga 8 malam . ✅Sistem kurier dan penghantaran EXPRESS penghantaran barang sampai dalam tempoh cepat(24jam / 72 jam)mengikut lokasi ✅Menawarkan servis PICK-UP tanpa cas bayaran ke lokasi (Pick-up Door-to-Door) PERCUMA. ✅Sistem VIP (Daftar PERCUMA, PICK-UP PERCUMA, Diskaun potongan harga 5%-15% mengikut kuantiti parcel) ✅Applikasi mudah alih mesra pengguna (Place order, Track & Trace: J&T Express Malaysia) ✅24jam khidmat pelanggan di talian 1300-80-9000 ✅SMS notifikasi (Dihantar untuk penghantar dan penerima parcel) ✅Khidmat Insuran dan klaim barangan berharga ✅Meliputi 300 kawasan seluruh Malaysia ✅Harga yang J&T Express tawarkan amat berbaloi dengan kualiti servis yang dijalankan untuk pelanggan (PREMIUM SERVICE WITH REGULAR PRICE) #jtexpressmalaysia #jtexpresskangar #jtexpressperlis #courier #courierservice #malaysia #perlis #kangar #expressyouronlinebusiness #onlinebisnes #bisnesmaju #peniagaonline #express
iPhone 4s . ❣️1 Casing = RM30 . ❣️2 Casing = RM50 . ❣️5 Casing = RM110 . 💦Phone Lain Pun Boleh . 💣WhatsApp +6017-7110957 Untuk Order . 💢Boleh Guna Design / Gambar Sendiri 😘 . 🌻Contoh Design - @janggut_caseart . #johorbahru #morib #serdang #balakong   #kerinchi #kapar #alorsetar #kulim #kodiang #spm #sabakbernam #sungaibesar #betong #unisel #kangar #universitimalaya #labuan #johorean #bangsajohor #pasirgudang #temerloh #raub #jerantut #sarikei #sriaman #jitra #tawau #keningau #bachok #langkawi
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #Ipoh #Taiping #Sitiawan #SimpangEmpat #TelukIntan #BatuGajah #Lumut #KampungKoh #KualaKangsar #SungaiSiputUtara #Tapah #Bidor #ParitBuntar #AyerTawar #BaganSerai #TanjungMalim #PantaiRemis #Kangar #KualaPerlis #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
evening jog @ Gua Cenderawasih #kangar #oppo
[QURBAN SALE 14/8-16/8] — PROMOSI PECAH POKET SEMPENA HARI RAYA AIDIL ADHA SELAMA 3 HARI SAHAJA❗️ . Selamat pagi semua, pejam celik pejam celik hari ini hari terakhir QURBAN promosi kita. Hari pertama misteri Qurban sale adalah combo 3 pcs, hari kedua Qurban sale adalah free postage dan hari ini adalah GIFT VOUCHER RM15!! 😱😱 . - Jangan tunggu lama lama tauu nanti kita dah takde promosi korg menangis air mata darah sekali pun tak guna dahh sistorrr huhuhu. . Jangan risau, kerana bahan yang kami gunakan mendapat kelulusan KKM (NOT171001649K) dan kelulusan Dr (boleh pm untuk keterangan lanjut). ==================================== - QURBAN SALE❗(ALL EXCLUDE POSTAGE) 🕋 1 pcs = RM 69 (save RM 6) 🕋 2 pcs = RM 130 (save RM 20) 🕋 3 pcs = RM 130 + RM 69 🕋 4 pcs = RM 130 + RM 130 ==================================== - Macam mana nak dapatkan Bougas Beauty Serum yang tengah viral nie ? - SILA WHATSAPP 014-3032740 - #bbsstars #bbsgame #bougasbeautyserum #bbsstars #bbsgame #bougasbeautyserum #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyselangor #bougasbeautykedah #bougasbeautyperlis #bougasbeautyserumselangor #bougasserum #serumviral #codkangar #codperlis #codjitra #perlisbougas #freecod #codarau #codkualaperlis #codjitra #codalorsetar #serummurah #kangar #0143032740 #dropship #miniagent #konjacsponge #konjacmurah
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #Ipoh #Taiping #Sitiawan #SimpangEmpat #TelukIntan #BatuGajah #Lumut #KampungKoh #KualaKangsar #SungaiSiputUtara #Tapah #Bidor #ParitBuntar #AyerTawar #BaganSerai #TanjungMalim #PantaiRemis #Kangar #KualaPerlis #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
Cedarwood Essential Oil dan manfaatnya. Semurah murah Eo, tapi, kegunaan dia 👍👍👍 haaa *Tambah dengan Lavender dalam diffuser, promot Deep sleep *Tambah dengan Lavender dan carier oil, boleh panjangkan bulu mata *Titis atas kepala, bantu lebatkan rambut *Sapu pada Brain stem untuk lebih focus Antara je tu ☝️☝️ #EoylSitizar #Essentialoilyoungliving #PremiumStaterKit #PremiumStaterKitmurah #Alahmembelimenangmemakai #IkhtiarDenganEssentialOil #ronellaessentialoil #Naturalremedy #naturalovers #aromatherapy #YounglivingShahAlam #YounglivingTenggaroh #YounglivingMersing #YounglivingJohor #alorstar #kangar #petalingjaya #puchong #shahalam
. PINK LADY BODY PERFECTION Now!! We Are More Exclusive! . 💞 Combination Of The Best Herbs 💞 1 Bottle : 60 Capsules x 500 mg 💞 Up To 1-2 Months 💞 Highly Recommended To Be Consumed By Female From 16-65 Years Of Age 💞 Not Recommended During Menstruation 💞 100% Herbal Content Only 💞 RM350 : New Price FUNCTIONS : ❤️ Fountain Of Youth Supplement ❤️ Stabilize Hormones ❤️ Increase Energy And Fitness ❤️ Breast Enhancement And Firmness ❤️ Larger Breasts And Rounder Butt ❤️ Uterus & Vaginal Tightening And Rejuvenation ❤️ Enhancing Vaginal Health ❤️ Generates Vaginal Natural Liquid ❤️ Treats Uterine Problems ❤️ Increase Fertility ❤️ Enhancing Woman's Libido (Sexual Desire/Lust/Enthusiasm) ❤️ Prevent Breast And Cervical Cancer ❤️ Maintain & Increase Collagen And Elastin Levels ❤️ More Youthful-Looking Complexion And Firmer Skin ❤️ Strengthen The Nails ❤️ Less Brittle, Gray Hair And Reduce Hair Fall ❤️ Helps Hair Grow Bushy And Shiny ❤️ Helps Stabilize Weight ❤️ Effective For Weight Loss ❤️ Reducing Excessive Appetite ❤️ Also Effective For Weight Gain ❤️ Increase Appetite (For Those Who Are Underweight) ❤️ The Body Shape Becomes More Beautiful, Sexy And Attractive ❤️ Helps To Protect Against Wrinkles ❤️ Cause 10 Years Younger Than Age ❤️ Age-Defying / Anti-Aging ❤️ Improve Blood Circulation ❤️ Reduces The Menstruation Pain ❤️ Normalize And Stabilize Menstruation Cycles ❤️ Treate Whitish Problems And Unpleasant Odors ❤ Reduce Migraine ❤️ Prevent Osteoporosis ❤️ Prevent Risks Of Osteoporosis ❤️ Prevents Menopause ❤️ Against Symptoms Of Menopause ❤️ Stabilize Emotions ❤ Eliminate Stress, Tension & Depression Symptoms ❤️ Eliminate The Swing Mood ❤️ Rejuvenate Entire Skin ❤ Reduce Chronic Acne ❤ Reduce Acne Scars ❤️ Reduce Skin Pigmentation ❤ Brighten Entire Skin ❤️ Reduce The Dark Spot Such As Under Arms And Others ❤️ Treats The Chapped Heels ❤ Remove Excessive Toxins In The Body ❤️ Treats Frequent Urinary Problems ❤️ Increase Breastmilk For Mothers Who Breastfeed ❤️ Strengthen The Husband And Wife Relationship Connect Me : Sis Khai - The Agent Of PINK LADY BODY PERFECTION Telegram : www.t.me/Mdm_Encouragers WhatsApp : www.wasap.my/60108693977/Pink+Lady+Please
Testimoni Pinklady . Wanita mane yg taknak kelihatan cantik dan sexy? Bukan mahu dipuja tapi mahu keindahan itu ada pada diri sendiri.. Body idaman, aset menawan, kulit putih berseri, pinggang ramping melentik, ketat persis dara, pendek kata semua wanita nak mcm ni.. Sebab itu PINKLADY muncul utk memenuhi kecantikkan teragung buat wanita.. . Dapatkannya sekarang! . WhatsApp 👉 010-2345289 . Cuba dulu sebotol, kemudian jatuh cintalah kepada PINKLADY Body Perfection🌷 . #pinkladybodyperfection #asetmantap #kulitgebu #kulitputih #letscantik #kuruscantik #rambutgugur #cikgu #Pinkladyoriginal #missvketat #takpernahtakcantik #fattzura #sayangsuami #takpernahtaksayang #besarkanpayudara #selamatpengantinbaru #putrajaya #shahalam #kangar #ipoh #johorbahru #kotabharu #alorsetar #melaka #kuching #kotakinabalu #kualaterengganu #kuantan #seremban #penang
BEST SELLER UNTUK KECANTIKAN KULIT!! . . Rata-rata customer Kak Lea suka sangat dengan vitamin c ni sebab boleh dapat best effect untuk skin & kesihatan ⠀⠀ Antara KELEBIHAN VITAMIN C ialah, ⠀⠀ VITAMIN C PLUS (Tahan 6 BULAN Penggunaan) . ⠀⠀ 💐 Perlindungan dari sinar UV 💐 Mengurangkan kesan sunburn 💐 Membantu prevent masalah jerawat degil. 💐 Tona kulit menjadi lebih sekata. 💐 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka. 💐 Mencerahkan kulit secara semulajadi (bukan muka sahaja tauuu 🙈) 💐 Membantu masalah kulit sensetif seperti resdung dan eczema. 💐 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir. 💐 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan. 💐 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan. 💐 Kulit lebih glowing dan radiant. . . . .💟💟💟💟💟 ORDER & PERTANYAAN 👇 📲 Kak Lea | 010 3017003 📮 Postage worldwide | Everyday 😘 . . #vitaminc #vitamincshaklee #vitaminshaklee #shakleeutara #shakleekedah #shakleeperlis #shakleemalaysia #kulitcantik #jerawat #kulitkusam #perlis #kedah #kangar #kualaperlis #alorsetar
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #Ipoh #Taiping #Sitiawan #SimpangEmpat #TelukIntan #BatuGajah #Lumut #KampungKoh #KualaKangsar #SungaiSiputUtara #Tapah #Bidor #ParitBuntar #AyerTawar #BaganSerai #TanjungMalim #PantaiRemis #Kangar #KualaPerlis #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
. Beauty Water Kelebihan dan manfaat Beauty Water . ❤Make up tahan 24 jam(effect glowing) ❤Boleh digunakan sebagai base untuk make up ❤Boleh merawat serta menghilangkan masalah resdung, jerawat dan jeragat . ❤Melembab dan menegangkan kulit . .❤Menjadikan anda awet muda dengan melambatkan proses penuaan. ❤Mengelakkan kulit kusam dan kering. ❤Membantu mencuci dan mengecilkan liang pori. ❤Menghilangkan rasa mengantuk. ❤Membantu memudarkan pigmentasi pada kulit muka terutamanya akibat cahaya matahari. ❤Mengurangkan kerengsangan pada kulit sensitif kerana beauty water bersifat sejuk.. ❤Sel kulit mati lebih cepat diperbaharui dengan meningkatkan tahap metabolisma kulit anda. ❤Menstabilkan ph untuk kulit yang lebih sihat dan cantik.. ❤Membantu mengurangkan migrain di kepala. ❤Sangat sesuai untuk wanita, lelaki & semua peringkat umur sehingga bayi . Whatsapp 01121004478 COD UUM/CHANGLUN .  #beautywater #beautywaterbyhawwabeauty #sayapakaisayajual #vendorjitra #uum #uumsintok #makeuptutorial #unimap #unimapstudent #ptss #polimas #ipda #kolejmatrikulasikedah #kmk #makeup #changlun #jitra #alorsetar #arau #kangar #kualaperlis #kedah #bazarpaknil #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #nochemical #kkm #organik
⚠SELLING FAST!!! SELLING FAST!!⚠ 🔥🔥 MACA MACADAMIA RM37/45pcs🔥🔥 Pusing Satu Jitra TAKKAN Dapat Cookies Sedap mcm yg kami ada😉 ⚠100% Pure Butter (Anchor / SCS) sedap tak main2 ⚠Chocolate Ingredient : Choc Compound / Cadbury / Beryl's ⚠Pelbagai Kekacang: Macadamia/Almond/Pistachio/Cashewnuts Booking Order --> Prooced Payment --> Own Collection/Delivery(charge ikut kawasan) Jemput datang berkunjung ke kedai kami utk pilih sendiri cookies mana yg berkenan di hati😘 Lokasi: No.99, Bdr Darulaman (Tanah merah) berhampiran Stesen Bas Ekspres Jitra Buka Sabtu - Khamis 930pg - 6ptg sebarang pertanyaan boleh whatsapp +60133919471 Whatsapp Link:::::: http://bliciousserieskedah.wasap.my/ #Aidiladha2018 #rayahaji2018 #biskutraya #biskutsedap #biskutraya2018 #bliciousseries #raya2018 #Kedah #alorsetar #jitra #kodiang #changloon #sgpetani #arau #kangar #perlis
. Beauty Water Kelebihan dan manfaat Beauty Water . ❤Make up tahan 24 jam(effect glowing) ❤Boleh digunakan sebagai base untuk make up ❤Boleh merawat serta menghilangkan masalah resdung, jerawat dan jeragat . ❤Melembab dan menegangkan kulit . .❤Menjadikan anda awet muda dengan melambatkan proses penuaan. ❤Mengelakkan kulit kusam dan kering. ❤Membantu mencuci dan mengecilkan liang pori. ❤Menghilangkan rasa mengantuk. ❤Membantu memudarkan pigmentasi pada kulit muka terutamanya akibat cahaya matahari. ❤Mengurangkan kerengsangan pada kulit sensitif kerana beauty water bersifat sejuk.. ❤Sel kulit mati lebih cepat diperbaharui dengan meningkatkan tahap metabolisma kulit anda. ❤Menstabilkan ph untuk kulit yang lebih sihat dan cantik.. ❤Membantu mengurangkan migrain di kepala. ❤Sangat sesuai untuk wanita, lelaki & semua peringkat umur sehingga bayi . Whatsapp 01121004478 COD UUM/CHANGLUN .  #beautywater #beautywaterbyhawwabeauty #sayapakaisayajual #vendorjitra #uum #uumsintok #makeuptutorial #unimap #unimapstudent #ptss #polimas #ipda #kolejmatrikulasikedah #kmk #makeup #changlun #jitra #alorsetar #arau #kangar #kualaperlis #kedah #bazarpaknil #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #nochemical #kkm #organik
Regrann from @clozett - COMBO SET TELEKUNG AJRAA + SEJADAH RM 120 FREE SULAM NAMA Sesuai untuk di bawa ke taska, tadika, sekolah, kelas KAFA dan untuk travelling Kain cotton 100% yang selesa, tidak panas SAIZ : S (1-3y) M(4-6y) L (7-9y) XL (10-12y) POSTAGE : RM 10 Whatsapp 012 230 7900 untuk order #clozett #telekungajraa #telekungbudak #telekungkanak2 #telekungkanakkanak #telekungcottonmurah #telekungcottonbudak #telekungcottonkanakkanak #telekungselesa #telekungbudakmurah #telekungbudakcomel #shahalam #bukitjelutong #denaialam #puncakperdana #sunwaykayangan #puncakalam #putrajaya #kualaterengganu #kotabharu #kangar #seremban #kuching #kotakinabalu #kuantan #ipoh #johorbharu #melaka #labuan
. . KURTA KERIS . . Brand : PV Man Design : Keris Material : High quality cotton + FREE Keris button Cuttting : Regular Fit Size : S - 3XL . Price : RM109 Postage : RM10 SM / RM15 SS . . Whatapps ➡️ 0122645769 Whatapps ➡️ 0122645769 Whatapps ➡️ 0122645769
PinkLady juga boleh kurus!! Jimat All-IN-ONE kan. . Nak Diet Dgn Sihat?? ok pinklady ni diperbuat dari ➠Aleppo oat ➠Pacifit Wild ➠Peurira Mirifica ➠Mexican Wild Yam ➠Oat Grass ➠Fenugreek Seed ➠Fennel Seed . 🌹Ok Pil Ni bukan tahan Lapar smpai korang tak mkn smpai sakit,,, ubat Ni dia Membuang toxic dlm bdan Kluarkan peluh, and ubat ni korang kena ikut jadual Dia jgak bkn mcm pil lain yg hnya berharap pada pil saja... ok pil ni korang kena selalu minum soya, korang kena la jgak excercise mcm buat kja rumah ke, tipu la anak dara tak buat kja rumah kan?? and bykkan air suam.. . WhatsApp 👉 010-2345289 . #pinkladybodyperfection #asetmantap #kulitgebu #kulitputih #letscantik #nakkurus #rambutgugur #nakmontok #Pinkladyoriginalhq #missvketat #takpernahtakcantik #fattzura #sayangsuami #takpernahtaksayang #besarkanpayudara #aurawhite #putrajaya #shahalam #kangar #ipoh #johorbahru #kotabharu #alorsetar #melaka #kuching #kotakinabalu #kualaterengganu #kuantan #seremban #penang
_ ada tiga jenis mumtazz yer _ 👑Mumtazz kapsul👑 _ 👉 merawat ketagihan ketum,rokok,cakoroi,dadah 👉melancarkan peredaran darah 👉mengunakan bahan semulajadi dan tidak sangkut urine test 👉merawat badan kembali pulih dan bertenaga _ 👑Mumtaz Drop 👑 _ 👉untuk mencuci kesan ketum dan dadah dalam darah.. 👉merawat ketagihan ketum dan cuci kesan getah ketum dalam badan 👉melancarkan peredaran darah 👉memulihkan badan _ Tindak balas selepas pengambilan : } Letih 1 @ 2 hari. } Kuat bepeluh. } Kencing kerap. } Pembuangan air besar Lawas } Bertenaga sepanjang hari (selepas 1 minggu pengambilan) _ Ini adalah persediaan tradisional yang menyembuhkan Allah.. _ 👑KOPI MUMTAZ👑 _ kebaikan kopi mumtaz 👍mengawal ketagihan 👍merawat dalaman 👍cuci ketagihan 👍nk pergi mna2 hnya bawak kopi mumtaz untuk penganti ketum 👍mengawal dari mengambil ketum setiap masa 👍bertenaga dan hilang ketagihan ketum... _ untuk kesan lebih baik guna bersama mumtaz kapsul...paling berkesan 3 item diatas _ Kapsul rm40 Drop rm45 Kopi rm 40 _ *Postage rm8sem/rm11ss*
_ 3 HARI DAH TAK SENTUH AIR DURJANA _ Tindak balas mumtazz memang akan nampak dari awal pengambilan. Kita tak janji bulan bintang planet lain. Tapi apa yang cuatomer cakap tu kami kongsikan. Ikhtiar dulu ya. _ Cuba ikhtiar segera dengan mumtaz? Picit link di bio ya.
_ Rawat masalah ketagihan melampaui batas dengan SET LENGKAP MUMTAZZ ni. _ Ada kapsul 50biji Ada drop 30ml Ada kopi 15 sachet _ Boleh tahan sebulan. Ikut kegunaan individu. Nak order? Picit link di bio ya 😎
_ SEHARI TU KUAT SANGAT MINUM KETUM _ Gundah gulana hati isteri. Kalau diberi pilihan panjat Gunung bertemu Gunung Ledang pon dia mau. Demi nak sembuhkan suami. Kerana air durjana. Mampu pecah belahkan keluarga tau. _ Ikhtiar segera sebelum barah menjadi nanah dalam diri. Piyem di whatsApp. Link ada di bio.
Haii selamat pagi.. . Mahal ke pinklady??😨 Hanya telan 2 biji sehari montox. Tak sampai seminggu tegang dh aihh, hak lanjut tegang bulat elok dah.. tak perlu nak cucuk2 bagai😒 . Mahal ke mahal ?? 😰 Telan2 je pun keputihan hilang gatal2 misv pun tak de..ade agen pencerah 1 badan pulak tu.. tak sampai seminggu dapat hasil yg menakjubkan, masuk 2 minggu whtsap kami nak repeat order.. . Sampai bila nak biarkan aset2 kendur jatuh lembik dan berbau ketika bersama en.suben tu ?? . Mahal ke ?? nk jaga aset nk jaga kesihatan pun ada erti mahal ke🙆. bagi saya la , cantik untuk dalaman cantik untuk luaran, bukan muka saje perlu cantik 😉 syg somi ang dak ??? 😜 . WhatsApp 👉 010-2345289 . #pinkladybodyperfection #asetmantap #kulitgebu #kulitputih #letscantik #nakkurus #rambutgugur #nakmontok #Pinkladyoriginalhq #missvketat #takpernahtakcantik #fattzura #sayangsuami #takpernahtaksayang #besarkanpayudara #aurawhite #putrajaya #shahalam #kangar #ipoh #johorbahru #kotabharu #alorsetar #melaka #kuching #kotakinabalu #kualaterengganu #kuantan #seremban #penang
New rules choreo by fitnjoy. Jangan lupa temui saya dan coach² utara yang hebat di sungai petani mydin mall, taman batik pada 1 september nanti. Jom dapatkan ticket dari kami segera!!!! Directly pm okay. #zumbaperlis #kangar #perlis #sungaipetani
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #Ipoh #Taiping #Sitiawan #SimpangEmpat #TelukIntan #BatuGajah #Lumut #KampungKoh #KualaKangsar #SungaiSiputUtara #Tapah #Bidor #ParitBuntar #AyerTawar #BaganSerai #TanjungMalim #PantaiRemis #Kangar #KualaPerlis #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
ARSYA SWEET LIPMATTE . BUKAN LIPMATTE BIASA² , LIPMATTE BOLEH MERAWAT BIBIR SEKALI . Ingat macam lipmatte lain, rupanya yang ni boleh merawat BIBIR KERING & MEREKAH sekali. . Calit- calit cun. Tak perlu nak makeup tebal² lagi. Nak cantik tak ? . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . #Ipoh #Taiping #Sitiawan #SimpangEmpat #TelukIntan #BatuGajah #Lumut #KampungKoh #KualaKangsar #SungaiSiputUtara #Tapah #Bidor #ParitBuntar #AyerTawar #BaganSerai #TanjungMalim #PantaiRemis #Kangar #KualaPerlis #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #bazarpaknil #sayajuallipmatte #arsyabeaute
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #Ipoh #Taiping #Sitiawan #SimpangEmpat #TelukIntan #BatuGajah #Lumut #KampungKoh #KualaKangsar #SungaiSiputUtara #Tapah #Bidor #ParitBuntar #AyerTawar #BaganSerai #TanjungMalim #PantaiRemis #Kangar #KualaPerlis #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
Cantik hanya 3 titis dengan Bougas Beauty Serum! . Ramai yg masih taktahu kepentingan Serum. So hari nie admin akan ceritakan. . Serum adalah produk yang mampu merawat kulit dan mampu, melembabkan kulit denfan bahan bahan yg kuat. Serum mengandungi molekul kecil yg dpt meresap ke dlm lapisan kulit terdlm dan membawa bahan aktif dgn tindak balas yg ckup efektif. . Serum juga bertindak lebih kuat dari pelembap kerana bahan bersifat mudah meresap dan dpt membantu meningkatkan produksi kolagen pd kulit, sehingga kulit muka menjadi lebih anjal, segar serta selalu nampak awet muda. . Serum juga sesuai dipakai bagi sesiapa yg suka memakai makeup kerana kandungan serum boleh membuatkan kulit muka kelihatan flawless ketika mengenakan makeup. . Haa banyak lagi tau kepentingan Serum muka nie. Nampak je mcm remeh tapi kesan nya sangat efektif. Kalau anda nak kulit cantik dan flawless seperti awek kpop, korg kena try pakai Bougas Serum. Awek kpop dah lama pakai Serum. Kita je kat Malaysia baru tahu kepentingan serum utk wajah. . Selamat mencuba! ❤️ - #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasempire #cantikhanyatigatitik #misicantiksebelumraya #serumviral #bbsstars #bbsgame #bougasbeautyserum #bbsstars #bbsgame #bougasbeautyserum #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyselangor #bougasbeautykedah #bougasbeautyperlis #bougasbeautyserumselangor #bougasserum #serumviral #codkangar #codperlis #codjitra #perlisbougas #freecod #codarau #codkualaperlis #codjitra #codalorsetar #serummurah #kangar #0143032740 #dropship #miniagent #konjacsponge #konjacmurah
#BougasFAQ - WHITENING CHEMICAL IN BBS? . . Walaupun skrg trend semua nak putih instantly, tapi #bougasbeautyserum tak ada langsung whitening chemical ya. Kalau korang memang #bougaslover , mesti dah tau apa active ingredients yang ada. Tapi, ada juga kami terima feedback yg lepas pemakaian yg consistent dan lama, kulit semakin cerah 😀 . Korang yang nak tau apa active ingredients yg ada dalam #bougasbeautyserum , senang je. Klik link kat bio - #bbsstars #bbsgame #bougasbeautyserum #bbsstars #bbsgame #bougasbeautyserum #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyselangor #bougasbeautykedah #bougasbeautyperlis #bougasbeautyserumselangor #bougasserum #serumviral #codkangar #codperlis #codjitra #perlisbougas #freecod #codarau #codkualaperlis #codjitra #codalorsetar #serummurah #kangar #0143032740 #dropship #miniagent #konjacsponge #konjacmurah
next page →