#kawaninstagram

48,376 posts

Loading...
Stay real, stay loyal or stay away from me. . . . #vscocam #projek_tempatan #quoteoftheday #ootd
Aku nak Royal Canin, yang kau belikan Power Cat apesal hanat? Aku bukan spesies ' Gua Champion Lah Sial ' 😾
Someday, you’ll miss today.
Sebab ramai mintak tutorial vsco jadi saya cuba buat sedikit tutorial . Editing ala ala kelaut sana . Hahaha . Preset : G3 . Exposure : (-1.0) . Contrast : (-0.5) . Saturation : (+0.9) . *depend la dekat korang . Highlights : (+0.3) . Shadow : (0.0) . Temperature : (-1.1) . Tint : (0.0) . Skin tone : (0.0) . Vignette : (0.0) . Grain : (0.0) . *depend la dekat korang . Fade : (0.0) . P/s : if nak tanya apa apa komen je kat bawah ya sahabat . Terima kasih . #vsco #vscocam #vscofeed #vscomalaysia #vscocam_my #wow_men #igersmuda #igkelantan #my_genggua #ikutcarakita #kisahremaja #kawaninstagram #mobilegraphymy #koleksi_igers #thesmart_igers #gallerymalaya #themalaya_ig #igersmy #igersmalaya #igersmalaysia
Seketul 🐼
Hahaaa janda pn janda laa kembang 😜🔨#kawaninstagram #janda #kawansampaimati #lagusyantik 💞#jandakembang
Emang Lagi Tamvan , Ku Memang Lagi Tamvan 🙊 #kisahremaja #ceritakita #ikutcarakita #kawaninstagram
Tenang dan mendamaikan 🍃
Twinkle Twinkle Little Star ⭐️💫✨
Cheonjiyeon Waterfall, Seogwipo, Jeju Island.
Salam Syawal🎊
Dan sesungguhnya telah Kami ciptakan langit dan bumi dan apa yang ada antara keduanya dalam enam masa, dan kami sedikitpun tidak ditimpa keletihan 50:38 . #6thsyawal #vscoutara #vscocammalaysia #igersxunite #igersfeedmenarik_ #igersgempak #igersmalaysia #igersmalaya #wow_men #cunbruh #mygenggua #mobilegraphymy #mobilegraphy_xv #lokallense #snapersmalaya #gallerymalaya #kawaninstagram #awangmalaya #tonechaser_ #tonechasermy
next page →