#kawaninstagram

47,354 posts

Loading...
CONGRESS PLENARY HALL
"It's the same old theme since nineteen-sixteen In your head, In your head they're still fightin' With their tanks and their bombs And their bombs and their guns In your head, in your head they are dyin' In your head, in your head Zombie, zombie, zombie"- The Cranberries We are all Zombies really🤘🏼..RIP Dolores🌹..during the teen years this song was the basic chord u had to learn to play dem guitars..so yeah..fond memories with the gang #thecommuter #zombie #ripdoloresoridan #thecranberries #peoplephotography #commuter #bnw #bnwphotography #bnwmood #blackandwhite #bodylanguage_bnw #visualsoflife #artofvisual #moodygrams #vzcomood #vsco #agameoftones #fatalframes #wow_men #wow_malaysia #igfeedsmenarik_ #kawaninstagram #bnw_society #bnw_greatshots #lifestylephotography #thecreatorclass #thephotosociety #jj #igmasters #perspective
•••••••••••••••••••• Just because you took longer than others, doesn’t mean you failed. Remember that.
The underground. Focus on yellow. #throwback #londonunderground #londontube #onlyyellow
. BSY NONI Black Hair Magic Shampoo Shgampo Penghitam Rambut Alami 1 box isi 20 sachet . BSY NONI adalah Shampo Penghitam Rambut alami yang dihasilkan dari ramuan herbal Sari Pati Mengkudu, akar Ginseng dan banyak lagi, semuanya ramuan alami, bebas bahan kimia. Percaya atau tidak hanya dalam waktu 7 / 10 menit saja rambut akan menjadi hitam dan mengembalikan kemudaan penggunaanya. . Kelebihan BSY Noni: • Mudah dalam pemakaian • Mengatasi gatal dikulit kepala • Terbuat dari bahan-bahan alami • 6 kali lebih hitam dari shampo biasa • Melebatkan dan menguatkan rambut • Mencegah dan mengilangkan KETOMBE • Tidak mudah pudar (meski sering keramas) • Hanya 10 menit, rambut putih menjadi hitam • Memberi NUTRISI & VITAMIN ke akar rambut • Pengakuan FDA, GMP, IFANCA (Halal digunakan) • Mengatasi masalah rambut rontok dan rambut bercabang . BSY Noni untuk therapy perawatan rambut bermasalah seperti : rambut rotok, rambut yang berketombe, rambut yang pecah, rambut warna merah, kebotakan dll. Shampo Noni adalah formula untuk memberikan Nutrisi/Vitamin pada rambut supaya rambut sehat dan hitam berkilau, mensupplay kolagen pada rambut sehingga bagian rambut yang memutih akan kembali hitam hingga akar rambut. . Info & Konsul Gratis : » SMS/Whatsapp: 0818.0408.0101 » web : www.griyanatural.com » Pin BB: 5CE1EF76 » Id Line: vhie2 . Untuk respon cepat KLIK Link dibawah ini : https://goo.gl/WPP2Gb . #Produk #konsultasikesehatan #konsultasigratis #produknasa #produkherbal #obatherbal #bisnisonline #herbalmurah #distributornasa #onlineshopterpercaya #pelangsing #pelangsing_terbaik_didunia #pelangsing7dayslim #pelangsingalami #pelangsingaman #pelangsingampuh #pelangsingan #pelangsingasli #pelangsingbadan #pelangsingbadanmurah #kawani #kawaninstagram #kawankao #kawankawan #kawankawanyangkitasuka #kawanku #kawanlama #kawans #kawansampaimati #kawansaya
FINAL PROJECT IS HERE !!! I wanna say thank you to all bcs without all of you guys, I couldn’t make this video and probably, it’s just a dream, not reality... Thanks to my parents especially my beloved mom who always support me in this major and always believed in me... For the last one, thanks to Mr H, who always support me from behind, always says, “You can do it honey, Believe in yourself bcs I believed in you, Don’t ever and ever give up, Talk to me if you need someone to talk, share with me your pain and your happiness.” Thank you so much... THANKS TO : @yienalways @kakak_ayien @its.firdauspeace @mohd_ammar_zaini @uminomie #gengvshoot #wow_havoc #inspiration_photography #my_genggua #my_ig_lah #igersmanila #igfeedsmenarik_ #igersberjaya #igersmuda #kxnsepserxbut #kawaninstagram #feedserxbut #modelling #naturephotography #kisahremaja #buildingsite #nocebutnice #casualstyle #urbanexploration #fashion #RemajaGrapher #streetphoto #rooftops #igersalpha #putrajaya #traveller #anakmudajohor #walkertectics
FINAL PROJECT IS HERE !!! I wanna say thank you to all bcs without all of you guys, I couldn’t make this video and probably, it’s just a dream, not reality... Thanks to my parents especially my beloved mom who always support me in this major and always believed in me... Thank you so much... THANKS TO : @yienalways @kakak_ayien @its.firdauspeace @mohd_ammar_zaini @uminomie #gengvshoot #wow_havoc #inspiration_photography #my_genggua #my_ig_lah #igersmanila #igfeedsmenarik_ #igersberjaya #igersmuda #kxnsepserxbut #kawaninstagram #feedserxbut #modelling #naturephotography #kisahremaja #buildingsite #nocebutnice #casualstyle #urbanexploration #fashion #RemajaGrapher #streetphoto #rooftops #igersalpha #putrajaya #traveller #anakmudajohor #walkertectics
FINAL PROJECT IS HERE !!! I wanna say thank you to all bcs without all of you guys, I couldn’t make this video and probably, it’s just a dream, not reality... Thanks to my parents especially my beloved mom who always support me in this major and always believed in me... Thank you so much... THANKS TO : @yienalways @kakak_ayien @its.firdauspeace @mohd_ammar_zaini @uminomie #gengvshoot #wow_havoc #inspiration_photography #my_genggua #my_ig_lah #igersmanila #igfeedsmenarik_ #igersberjaya #igersmuda #kxnsepserxbut #kawaninstagram #feedserxbut #modelling #naturephotography #kisahremaja #buildingsite #nocebutnice #casualstyle #urbanexploration #fashion #RemajaGrapher #streetphoto #rooftops #igersalpha #putrajaya #traveller #anakmudajohor #walkertectics
Viking Cave in Phi Phi Island. Sorry, no vikings here..
🤷🏻‍♂️
Overthinking does kill your happiness
Leafy
Worldcub2018 . Receve new stock All official World cup jersy. Grade AAA Size. xs s m l xl xxl . Germany home Germany training spain home Argetina home Belgium home Japan home Rusia home Mexio home Uruguay home . Berminat dm instagram . Follow @setiawangsajersey Follow @setiawangsajersey Follow @setiawangsajersey . . #igersmalaya #igersmalaysia #igersnegeri #kolumpo_igers #thesmart_igers #fantastic_igers #igfeedmenarik_ #ikutcarakita #cunbruh #gallerymalaya #kawaninstagram #my_ig_lah #project_tempatan #vsccocam_my #wow_havoc #malaysiaig #jerseymurah #jersey #worldcub2018 #worldcubrussia #jerseypialadunia #jerseycantik #fashion #jerseybola #bolasepak #jerseygerman #jerseyspain #jerseyjapan #jerseyargentina
Peek-a-boo! Monty the cat. 🐈
Item paling HOTT!! Kulit nampak glowing je lepas pakai DD MOIST tu..Parut2 pun boleh cover tau.. Lipstick pun best sangat,takde laa nampak pucat je bibir..Pinky2 gitu,tak hitamkan bibir pun.. Sara 01118762770 #nurraysabeauty #nurraysa #terbaik #sayajual #skincare #muamalaysia #kipidap #sapotlokal #lokalah #lokalbrand #malaysia #smallbusiness #skincaremalaysia #kamijual #murahgiler #kualaterengganu #genggua #ootdmalaysia #rezeki #kedaionline #kawaninstagram #raikancinta #bbloggers #berniaga #bazaarpaknil
Live life, Travel more. ~at Emerald Pool (Sra Morakot). Krabi.
•••••••••••••••••••• Even when disagreeing with someone, choose good words. There’s no need to be rude & hurtful because you don’t share their point of view
📌MEMELIHARA SILATURRAHIM📌 Dari Anas bin Malik r.a katanya,dia mendengar Rasulullah s.a.w bersabda: "Sesiapa yang ingin supaya dimudahkan rezekinya atau dipanjangkan umurnya,maka hendaklah dia memperhubungkan silaturrahim(hubungan kasih sayang)."Riwayat Bukhari dan Muslim #kawaninstagram #igersganu #vsco #musimsejuk #kemaman #basahjeruk
Mati , jahil akan usia . Menelan raja juga sahaya . Dini hari cerita kepergian terlampir muka akhbar juga alam maya . Persoalan , siapkah kita dengan perpindahan ? Bekalan apa yang dibawa , untuk bertemu dan berserah kepada tuhan ? 😔 . Inframe : @are_meinsz #gallery_ajm #potreit #sematnatang #wow_malaysia #ikutcarakita #szvpics #my_ig_lah #my_genggua #hasil_kita #ikutcarakita #ganuigers #kawaninstagram #lensamy #wow_men #wow_havoc #wow_malaysia #cunbruh #vsart_my #igersganu #igersmalaya #igersportrec_ #igfeedmenarik_ #themalaya_ig #thesmart_igers #gila_shoot #gengvscocam
Hak Milik Kerajaan
Chill 🐱
Antara feedback daripada customer yang dah dapatkan semua filter VSCOcam. Korang yang nak unlock semua filters dan preset vsco, boleh dm saya sekarang !! Ios dan android semua boleh. Kurang daripada 5 minit siap ! #VSCOcam #vscomurah #filtervscomurah #mobilegraphy #mobilegraphy_xv #kawaninstagram
Korang yang nak unlock semua filters VSCOcam, Dm saya sekarang !! #VSCOcam #vscomurah #filtervscomurah #kawaninstagram #mobilegraphy #mobilegraphy_xv
next page →