#kawaninstagram

49,083 posts

Loading...
β€’ 19/9/2018 β€’ . . Aku sudah pun terbang jauh dari sisimu, apa sampai saat ini masih juga kau belum rindu?, . Atau, aku sekedar angan angan mahu memiliki sedikit kerinduanmu. . . Mungkin juga.... . Photo & caption by @themckp . . #alhamdulillah #syukur #wildlife #romanapicisan #thepuisidaie #thedaiegraphy #instagram #igworldclub_sunset #igerspenang #igerspenangites #igersmalaya #igersmalaysia #igersbesut #igersganu #ig_malaysia_ #foundlost #hasil_kita #kawaninstagram #lokallense #vsco #vscocam #vsart_my #balkanhdr #hdrphotography #my_genggua #mckpicture #makcikkantinpretty
No matter how hard it is, jangan pernah rasa menyesal dan putus asa, once kau menyesal dan putus asa, kau takkan rasa nikmatnya bersabar lepas kau dah harungi semua tu. Kau dah separuh langkah dah, tak payah pusing belakang, maju je kedepan. Photo By : (@scchrhsfya ) πŸ“· Edited By : (Own) #igers #igersmalaya #igerians #igerstarbiah #igersnegori #igersoftheday #artventures #the_artventurers #genggua #genggua_kita #genggua_malaysia #ikutcarakita #fantastic_igers #lensamy #greatfeeds #igfeedsmenarik_ #twt_insta #twt_insta_softone #vsart_my #thesmart_igers #doubleexposure #d_expo #rsa_graphics #artgram_edits #gallerymalaya #kawaninstagram #strictlymobilegraphy #Visual_Creatorz #smithphotography
"Of sun sea and She" #16moredays
I miss my holiday already. How aaaa..?
Kejayaan tidak datang bergolek tanpa usaha yang padu dan jituπŸ’ͺπŸ‘Š . Credit to @afiqmorshidi
Cubalah untuk tidak sekadar menjadi seseorang yang berjaya tetapi jadilah seorang uang bernilai #vsco #vscocam #ikutcarakita #bangsajohor #stayhumble #vscomalaysia #starbucks #photooftheday #photography #rakansepenjenayah #kawaninstagram #p20 #huawei
Day 1 in #terengganu Get ready for Mastering Innovation Through Design Thinking Course at INTIM tomorrow..πŸ€” 😊 Main pasir pantai pun jd la.. #igersmy #ikutcarakita #ig_malaysia_ #ig_malaysia #themalaya_ig #malaysia #kawaninstagram #backpacker #alhamdulillah #single #alone
Selamat hari Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ πŸ“Bachok, Kelantan
Happy Bornday Malaysia. Yeah! Im proud to be Malaysian πŸ‡²πŸ‡Ύ ❀️. . . . . #ootd malaysiaday #merdekanightrun2018 #malaysia #projekt #projekstg #merdeka
next page →