#kelantanps

7,108 posts

Loading...
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE!!!! +60179600786 IKEA - Fjallbo (tv bench 150x36x54) RM 580 tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Tv bench ni drpd solid pine dam metal..bhgn blkg terbuka utk mudahkan nak organise wayar2..shelf kat dlm pulak boleh letak decoder astro,tv player or ps4..signal dr remote control still boleh sampai wpun pintu bhgn depan tv bench ni ditutup..rekaan moden dan simple..insyaAllah mmg boleh tahan lama dan berkualiti..tapak die boleh adjust,so kalau letak kat lantai yg tak rata pun masih kukuh..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. kredit : pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeakb #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsFjallbo
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE !!! +60179600786 IKEA - Bissa (shoe cabinet) (2 compartment,49x93cm) (3 compartment, 49x135cm) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Shoe cabinet ni ada 2 jenis..ada yg 2 pintu,ada yg 3 pintu..warna pulak ada putih dan black brown..rak kasut ni tertutup..jd nampak kemas bila letak kat dlm rumah..dlm 1 pintu tu boleh letak lebih kurang 4-6psg kasut..bhgn ats boleh deko2 dengan frame gambar atau bunga2..boleh letak kunci dan brg2 lain..sesuai letak tepi pintu..mudah nak amik n pakai kasut masa nak keluar rumah..bila balik rumah pulak,boleh simpan kasut terus dlm kabinet ni..takde la bersepah..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #psikea #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsBissa
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE !!! +60179600786 IKEA - Trofast (storage) putih/hitam (99x44x94cm) birch (94x44x91cm) Storage ni pelbagai kegunaan..boleh letak brg mainan,buku,brg2 kering kat dapur mcm biskut or maggi,stok sabun,shampu..byk sgt kegunaan..ikut keperluan anda..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest & Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakb #ikeapasirpekan #ikeakotabharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsTrofast
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE !!! +60179600786 IKEA - Trofast (storage) putih (99x56cm) birch (94x44x52cm) Storage ni pelbagai kegunaan..boleh letak brg mainan,buku,brg2 kering kat dapur mcm biskut or maggi,stok sabun,shampu..byk sgt kegunaan..ikut keperluan anda..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. kredit : Ahli Kdim #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeakb #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpstrofast
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE !!! +60179600786. IKEA - Laiva (bookcase,black-brown) Size : 62x24x165cm Max load/shelf : 15kg Rak ni ada 5 tingkat..Rak ni sesuai utk letak kat ruang tamu,bilik tidur,bilik study..boleh letak buku,perhiasan,frame gambar,jam,lampu tidur dll..letak kat dapur pun sesuai..boleh susun bekas2 makanan,botol2 n koleksi tupperware..rak ni sgt kukuh..siapa yg kumpul novel, sesuai sgt beli rak ni..novel tersusun rapi je.insyaAllah boleh tahan lama kalau djaga dgn baik.SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakb #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpslaiva
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE !!! +60179600786. IKEA - Trones (shoe cabinet/storage, 51x39cm) *Self pickup pasir pekan *pasanv sendiri.arahan diberikan Shoe cabinet/storage ni ada 3 warna..hitam,putih dan kuning..ada pelbagai kegunaan..boleh jd rak kasut n gantung kat dlm or luar rumah..sb rak ni drpd plastic...so tak perlu risau kalau kena tempias hujan..nak letak dlm rumah pun bole..tak semestinya utk kasut..nak letak kertas,buku,brg2 kecik,semua boleh..nak simpan sabun,racun serangga pun boleh..rak ni boleh gantung kan, so selamat la drpd anak2 amik..rumah pun nampak kemas,teratur n tak bersepah..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. kredit:Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakb #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsTrones
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE !!! +60179600786 IKEA - Billy (bookcase,white,80x28x202cm,max load/shelf 30kg) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak buku ni boleh pilih sama ada nak ada pintu atau tak..pintu pulak boleh pilih sama ada (kaca sepenuhnya/separuh kaca)..rak ni boleh letak koleksi tupperware,buku,nak simpan n susun handbag pun boleh..nak letak perhiasan ke..kalau ada pintu boleh halang habuk..shelf die boleh adjust ikut keperluan anda..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Anis Syuhada & kelab tupperware & AHLI KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeakb #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsBilly
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE !! +60179600786 Detolf - (Glass door cabinet 43x37x163 cm, Max load/shelf 6kg) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Almari ni cantik sangat..nampak mewah sgt..boleh letak kat bilik tidur atau ruang tamu..boleh simpan koleksi minyak wangi ,jam tangan, handbag,rantai,gelang..mcm almari display..selain tu boleh jugak letak lego2,robot2 anak dan koleksi kereta mainan dan helmet..insyaAllah barang selamat sampai spt dr ikea.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeakb #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsDetolf
By ORDER ONLY, No READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE !!! +60179600786 IKEA - Byas (Tv bench, high gloss white) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Saiz boleh rujuk gambar. Sesuai utk letak dekat ruang tamu..ada ruang utk letak decoder astro, dvd player or ps4..shelf dlm die boleh adjust ikut keperluan kita..mmg best tv bench ni..Jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. KREDIT : ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeakb #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsByas
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE!!! +60179600786 IKEA - Klippan (two seat sofa, 180x88x66 cm) *pasang sendiri, arahan diberikan Sofa ni utk 2-3 org duduk..mmg selesa..sesuai utk letak kat ruang tamu,ruang menonton tv,kt bilik tidur or ofis..selesa sgt..cover sofa ni ada dijual berasingan, so kalau dah jemu warna n corak sedia ada,boleh beli cover shj..nnt tukar cover..sofa korang akan sentiasa nmpk baru..cover die pun boleh tanggalkan utk basuh..mmg best dan mudah..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. KREDIT : ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeakb #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsKlippan
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE !!! +60179600786 IKEA - Knopparp (2 seat sofa) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Sofa ni ada dua warna..oren dan kelabu..sesuai utk letak kat ruang tamu atau ruang santai..seat die luas..sgt selesa kalau nak lepak2 sambil tgk tv..cover die boleh dibuka dan dibasuh..so,tak perlu risau kalau kotor..simple dan moden..warna pun ceria..kalau nak letak kat office pun sesuai sgt..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : ahli kelab dekorasi ikea msia #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #psikea #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsknopparp
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE !!! +60179600786. IKEA - Lack (wall shelf) RM 75/satu (110x26x5cm) (harga telah termasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Wall shelf ni ada putih,hitam,birch..saiz spt yg dinyatakan di atas..cantik kalau dipasang kat ruang tamu..susun 2 @ 3 buah..boleh letak frame gambar,bunga,perhiasan dan buku2 kecil..boleh letak atas @ bawah tv utk letak decoder astro atau dvd player..ikut pd kesesuaian dan kreativiti anda..boleh jugak ikut susunan spt dlm gambar..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786. utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeakb #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsLackWallShelf
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP for BEST PRICE +60179600786 IKEA - Helmer drawer unit on castor (28x69) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan drawer ni ada 6 laci.Ada 4 wrna.putih,hijau ,biru & hitam. Sesuai kalau nk ltk tepi meja tulis / tepi katil. Permukaan drawer ni sama rata tinggi dgn meja tulis. SILA WHATSAPP utk ORDER +0179600786.. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpshelmerdrawer
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Bostrak Wardrobe white (80x50x180cm,max load/shelf 15kg) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Almari ni warna putih shj..ada 2 pintu..insyaAllah kukuh dan tahan lama..almari ni simple tapi nampak moden..bhgn dalam ada 1 rail utk sangkut baju dan 1 shelf utk letak baju yg dilipat or tuala dan cadar..baju pun tak berhabuk sebab ada pintu..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. *aksesori lain dijual berasingan. Kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeakb #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsBostrak
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Aneboda Wardrobe (81x50x180cm) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Almari ni warna putih shj..ada 2 pintu..insyaAllah kukuh dan tahan lama..almari ni simple tapi nampak moden..bhgn dalam ada 1 rail utk sangkut baju dan 1 shelf utk letak baju yg dilipat or tuala dan cadar..baju pun tak berhabuk sebab ada pintu..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. *aksesori lain dijual berasingan. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #psikea #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsaneboda
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Dombas (wardrobe 140x51x181cm, max load/shelf 15kg) RM 700 (Harga telah termasuk upah + kos pengangkutan sampai kelantan) Almari ni warna putih shj..ada 3 pintu..2 pintu utk gantung2 baju dan 1 pintu utk letak baju yg dilipat...insyaAllah kukuh dan tahan lama..almari ni simple tapi nampak moden..baju pun tak berhabuk sebab ada pintu..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. *aksesori dlm almari dijual berasingan. Kredit : Pinterest & Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #psikea #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan #ikeakelantanpsdombas
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. Klik www.wasap.my/60179600786 IKEA - Meja Linnmon (table 100x60x74 cm) RM140 (harga telah termasuk upah + kos pengangkutan sampai kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Meja ni sesuai untuk dijadikan meja study..budak sekolah ren boleh,sek men boleh,pelajar uni pun sesuai..boleh pilih nak kaki meja warna apa..nak letak meja ni kat dapur pun boleh..jdkan meja makan mini..insyaAllah kukuh,tahan lama dan selesa..nak buat meja solek pun boleh..byk barang mekap boleh letak ats ni..SILA WHATSAPP utk ORDER +60179600786. #ikeakelantanps #ikeapasirpekan #pengkalanchepa #ikeakb #ikeakotabharu #psikea #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsLinnmon
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. Klik www.wasap.my/60179600786 IKEA - Meja Linnmon (table 100x60x74 cm) RM140 (harga telah termasuk upah + kos pengangkutan sampai kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Meja ni sesuai untuk dijadikan meja study..budak sekolah ren boleh,sek men boleh,pelajar uni pun sesuai..boleh pilih nak kaki meja warna apa..nak letak meja ni kat dapur pun boleh..jdkan meja makan mini..insyaAllah kukuh,tahan lama dan selesa..nak buat meja solek pun boleh..byk barang mekap boleh letak ats ni..SILA WHATSAPP utk ORDER +60179600786. #ikeakelantanps #ikeapasirpekan #pengkalanchepa #ikeakb #ikeakotabharu #psikea #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsLinnmon
READY STOCK!! LAST UNITS!!(white only) *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY +60179600786 Detolf - (Glass door cabinet 43x37x163 cm, Max load/shelf 6kg) RM370 (termasuk upah + kos pengangkutan smpi Kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Almari ni cantik sangat..nampak mewah sgt..boleh letak kat bilik tidur atau ruang tamu..boleh simpan koleksi minyak wangi ,jam tangan, handbag,rantai,gelang..mcm almari display..selain tu boleh jugak letak lego2,robot2 anak dan koleksi kereta mainan dan helmet..insyaAllah barang selamat sampai spt dr ikea.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeakb #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsdetolf
READY STOCK (limited unit) *NO BOOKING,NO RESERVED. *siapa PAYMENT dlu,dia dpt. WHATSAPP ONLY +60179600786 www.wasap.my/60179600786 IKEA - Kvistbro (coffee table,storage table) - RM175 (dia 44cm x 42cm,turqoise) tmasuk upah + kos pengangkutan smpi klntn. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kalau bosan dgn coffee table empat segi, boleh beralih kpd design baru ni..mmg nampak style sgt,nampak moden dan simple..permukaan atas yg mcm dulang tu boleh angkat utk masukkan barang dalam tu..sesuai utk mereka yg citarasa berbeza dr yg lain..mmg cool..nak buat side table pun sesuai..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpskvistbro
READY STOCK. LAST UNIT!! *strictly no booking/ reserved without payment. WHATSAPP ONLY +60179600786. IKEA - Rigga (clothes rack,Min height 126cm, Max height 175cm,Max load 35 kg) RM 85 (harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak ni ada warna putih shj..rak ni ada roda,so senang kalau nak tarik ke sana sini..bhgn bwh die pulak ada palang2 utk letak brg..sesuai utk letak kotak kasut..lebih kurang 4psg kasut boleh letak kat bwh tu..plg best rak ni boleh adjust ketinggian die sampai 6 level..kalau nak gantung jubah @ dress boleh pakai level plg tinggi..kalau nk gantung tshirt,pakai level 3 pun da ok..terpulang pd anda..rak ni mmg best sgt..nak letak kat butik baju pun sesuai sgt..sambil2 gntung baju,boleh organise koleksi kasut sekali..best kan ? jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. *sumber gambar dr google. #ikeakelantanps #ikeapasirpekan #pengkalanchepa #ikeakb #ikeakotabharu #psikea #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsRigga
READY STOCK. LAST UNIT Strictly no booking/ no reserved without payment. WHATSAPP ONLY +60179600786. Klik link www.wasap.my/60179600786 IKEA - Lack (coffee table) RM 110 (90x55x45cm) RM 210 (118x78x45cm) harga dah tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi klntn. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Siapa yg beli set sofa tp takde coffee table tu,bolehlah beli meja ni..ada 3 warna..hitam,putih,kayu...insyaAllah boleh sepadan ngn set sofa masing2..sgt kukuh dan cantik..meja ni kena pasang sendiri..tp arahan sume akn dberikan..insyaAllah tak susah nak pasang..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsLackCoffeeTable
READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. IKEA - Lack (side table 55x55x45cm, max load 25kg) RM 55 (white,black) RM 65 (yellow,birch,black brown). RM 75 (high gloss white). *semua harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi klntn. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Meja ni boleh jd coffee table utk ruang tamu yg kecik. Selain itu boleh letak tepi katil, letak kipas,lampu tidur atau frame gambar..nak buat meja tulis2 utk budak kecik pun boleh..pelbagai kegunaan. Jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpslacksidetable
✔ ✔ TENUN BLANKET HALUSAN TENUN JEPARA TENUN TORAJA TENUN TENUN PABINTIK TENUN PARUKI TENUN PAMIRIN ✔ 146,000 ✔ 110x220 ✔ 100% CUTTON ➖➖➖➖➖➖➖➖ Cara pemesanan : Tentukan pilihan kain tenun yang benar - benar sudah di pastiakn, Konfirmasi melalui DM untuk estimasi biasaya keseluruhan dan ongkir, Pengiriman dari jepara jawa tengan, langsung pengrajin, Sertakan alamat yang benar - benar jelas sesuai di KTP, Dan nomer Tlp Agar pengiriman tersebut sampai di kota tujuan, ➖➖➖➖➖➖➖➖ Cara perawatan kain Tenun : ✔ Rendam kain tenun hingga beberapa jam dengan air sabun, ✔ hingga pewarna tersebut hilang, sehingga aman untuk di campur, ✔ ulangi dan ulangi perendaman, kain hingga sudah tidak luntur kembali, ✔ ➖➖➖➖➖➖➖➖ Nilai fashion dan ke indahan kain tenun : ✔ Selalu menjadi pusat perhatian bagi sang pemilik nya, ✔ Corak dan motif yang beragam dan perpaduan warna etnic, ✔ Terlihat apik dan adem ketika sudah di kenakan, dalam bentuk baju, ➖➖➖➖➖➖➖➖, #ikeakelantanps #ikeapasirpekan #pengkalanchepa #ikeakb #ikeakotabharu #psikea #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsLinnmon
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. IKEA - Gersby (bookcase, 60x24x180cm , max load/shelf 13kg). RM 200 (tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan) Rak buku ni ada warna putih shj..sesuai utk letak novel dan buku2 sekolah..insyaAllah kukuh dan tahan lama jika dijaga dgn baik. SILA WHATSAPP +60123170853 utk ORDER. #ikeakelantanps #ikeapasirpekan #pengkalanchepa #ikeakb #ikeakotabharu #psikea #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsgersby
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. www.wasap.my/60179600786 IKEA - Laiva (bookcase,62x24x165cm, Max load/shelf 15kg,black-brown) RM130 (harga dah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan) Rak ni ada 5 tingkat..Rak ni sesuai utk letak kat ruang tamu,bilik tidur,bilik study..boleh letak buku,perhiasan,frame gambar,jam,lampu tidur dll..letak kat dapur pun sesuai..boleh susun bekas2 makanan,botol2 n koleksi tupperware..rak ni sgt kukuh..siapa yg kumpul novel, sesuai sgt beli rak ni..novel tersusun rapi je.insyaAllah boleh tahan lama kalau djaga dgn baik.SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Qurratu Ain,afiqah othman,Nor asyiqin mahmad Redzuan & Nur atiqah via kelab deko ikea msia #ikeakelantanps #ikeapasirpekan #pengkalanchepa #ikeakb #ikeakotabharu #psikea #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsLaiva
READY STOCK!! LAST UNIT!! *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Laiva (bookcase,62x24x165cm, Max load/shelf 15kg,black-brown) RM130 (harga dah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak ni ada 5 tingkat..Rak ni sesuai utk letak kat ruang tamu,bilik tidur,bilik study..boleh letak buku,perhiasan,frame gambar,jam,lampu tidur dll..letak kat dapur pun sesuai..boleh susun bekas2 makanan,botol2 n koleksi tupperware..rak ni sgt kukuh..siapa yg kumpul novel, sesuai sgt beli rak ni..novel tersusun rapi je.insyaAllah boleh tahan lama kalau djaga dgn baik.SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : AHLI KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeakb #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpslaiva
READY STOCK!! LAST UNITS!!(white only) *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY +60179600786 Detolf - (Glass door cabinet 43x37x163 cm, Max load/shelf 6kg) RM370 (termasuk upah + kos pengangkutan smpi Kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Almari ni cantik sangat..nampak mewah sgt..boleh letak kat bilik tidur atau ruang tamu..boleh simpan koleksi minyak wangi ,jam tangan, handbag,rantai,gelang..mcm almari display..selain tu boleh jugak letak lego2,robot2 anak dan koleksi kereta mainan dan helmet..insyaAllah barang selamat sampai spt dr ikea.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeakb #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsdetolf
READY STOCK (limited unit) *NO BOOKING,NO RESERVED. *siapa PAYMENT dlu,dia dpt. WHATSAPP ONLY +60179600786 www.wasap.my/60179600786 IKEA - Kvistbro (coffee table,storage table) - RM175 (dia 44cm x 42cm,turqoise) tmasuk upah + kos pengangkutan smpi klntn. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kalau bosan dgn coffee table empat segi, boleh beralih kpd design baru ni..mmg nampak style sgt,nampak moden dan simple..permukaan atas yg mcm dulang tu boleh angkat utk masukkan barang dalam tu..sesuai utk mereka yg citarasa berbeza dr yg lain..mmg cool..nak buat side table pun sesuai..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpskvistbro
READY STOCK!! LAST UNIT!! (WHITE ONLY) *strictly no booking/no reserved without payment. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Trones (shoe cabinet/storage, 52x39cm) RM150/2pcs tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Shoe cabinet/storage ni ada 2 warna..hitam,putih..ada pelbagai kegunaan..boleh jd rak kasut n gantung kat dlm or luar rumah..sb rak ni drpd plastic...so tak perlu risau kalau kena tempias hujan..nak letak dlm rumah pun bole..tak semestinya utk kasut..nak letak kertas,buku,brg2 kecik,semua boleh..nak simpan sabun,racun serangga pun boleh..rak ni boleh gantung kan, so selamat la drpd anak2 amik..rumah pun nampak kemas,teratur n tak bersepah..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. KREDIT : PINTEREST #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeakb #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpstrones
READY STOCK (limited unit) *NO BOOKING,NO RESERVED. *siapa PAYMENT dlu,dia dpt. WHATSAPP ONLY +60179600786 www.wasap.my/60179600786 IKEA- Mulig (drying rack in/outdoor, 173x57x103 cm,white/black) RM 80 harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak penyidai ni bagus sgt..tahan lasak n kukuh. Sesuai kalau nak sidai baju kat dalam n luar rumah..terutama musim hujan..besi2 penyidai die pun byk,so byk baju boleh sidai..baju dewasa,baju budak,baju baby..semua boleh..mmg praktikal..lepastu die ada hook utk sangkut baju n seluar kecik..so byk bnda boleh sangkut lagi..kalau taknak guna boleh lipat dan simpan tepi almari..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. kredit : AHLI KDIM #ikeakelantanps #ikeapasirpekan #pengkalanchepa #ikeakb #ikeakotabharu #psikea #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsMuligDryingRack
By ORDER ONLY, NO READY STOCK WHATSAPP ONLY +60179600786. IKEA - Malm Dressing Table (120x41cm) RM580 (harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Meja ini sgt sesuai utk dijadikan sebagai meja solek.. Terdapat ruang yg luas utk meletakkan alat2 make up, pasu bunga kecil dan brg berharga di dalam laci yg disediakan.. jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Sumber : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakb #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsmalmdressingtable
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Lätt (children's table with 2 chairs) RM100 harga dah incl upah beli+ kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Set meja ni ada 1 meja dan 2 kerusi..sesuai utk djadikan meja study anak..boleh buat homework dgn selesa..kerusi pun ada 2..so boleh kongsi adik bradik..tak payah nak berebut..kerusi ni pun ada tmpt nak bersandar..so kalau penat2,diorg bole berehat..tak perlu risau kalau terbalik ke belakang..SILA WHATSAPP utk ORDER +60179600786.. *hiasan pd meja bergantung pd kreativiti anda. Kredit : Pinterest & Ahmad Farhan Jamil Al-Azzikri via KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsLatt
By ORDER ONLY, NO READY STOCK WHATSAPP ONLY +60179600786. Klik link www.wasap.my/60179600786 IKEA - Micke (desk,73x50x75cm,max load 25kg,white,black brown) RM 260 tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Meja ni best sgt..design simple dan moden..pelbagai kegunaan..sesuai utk meja study or meja solek..dia ada laci utk simpan brg2 mekap or alat tulis..selain itu die ada lubang utk letak wayar..jd sesuai jugak utk letak komputer..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsMickeDesk
BY ORDER ONLY, NO READYSTOCK WHATSAPP ONLY +60179600786. Klik link www.wasap.my/60179600786 IKEA - Klammig Baby Towel with Hood (60x62cm) Grey/Yellow RM50 tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Cantiknya tuala baby siap Ada hood lg utk cover kepala si comel anda....SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsklammig
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. Klik link www.wasap.my/60179600786 IKEA - Tillgiven Quilt Cover/Pillowcase for Cot (110x125/35x55cm) RM60 tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Cadar nie sangat cantik dengan kombinasi warnanya ... Sesuai utk babycot si Kecil comel anda... Didatangakn sarung comforter/quilt cover & sarung bantal.. Ada 3 warna biru, pink, & putih...Bleh menaikkan seri dalam bilik anda.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpstillgiven
BY ORDER ONLY, NO READYSTOCK WHATSAPP ONLY +60179600786. Klik link www.wasap.my/60179600786 IKEA - Tillgiven Baby Towel with Hood (60x125cm) RM38 tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Cantiknya tuala baby siap Ada hood lg utk cover kepala si comel anda.... Ada dua warna turquoise/white & pink/white... SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpstillgiven
BY ORDER ONLY, NO READYSTOCK WHATSAPP ONLY +60179600786. Klik link www.wasap.my/60179600786 IKEA - Tillgiven 3-piece beeline set for cot (60x120cm) RM80 tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Cadar nie sangat cantik dengan kombinasi warnanya ... Sesuai utk babycot si Kecil comel anda... Didatangakn dgn Cadar & sarung comforter/quilt cover...Bleh menaikkan seri dalam bilik si kecil anda.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpstillgiven
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. Klik link www.wasap.my/60179600786 IKEA - Himmelsk 3-piece beeline set for cot (110x125/35x55cm) RM80 tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Cadar nie sangat cantik dengan kombinasi warnanya ... Sesuai utk babycot si Kecil comel anda... Didatangakn dgn Cadar & sarung comforter/quilt cover... Ada dua warna turqoise & pink...Bleh menaikkan seri dalam bilik anda.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpshimmelsk
By ORDER ONLY, NO READY STOCK WHATSAPP ONLY +60179600786. www.wasap.my/60179600786 IKEA - Melodi (pendant lamp,plastic) RM 35/satu unit (dia 28cm,height 195cm) RM 75/satu unit (dia 38cm,height 180cm) *tak tmasuk mentol (harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Lampu ni sesuai gantung kat meja makan dan bhgn dapur...wayar die tu boleh adjust..nak pnjg atau pendek..ikut kesesuaian tinggi siling rumah anda..lampu ni tahan lasak..tak mudah pecah..nak bersihkan pun senang..just lap ngn kain..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER kredit : pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakb #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsmelodi
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Omar (shelving unit, steel,galvanised) 1) 92x36x92cm,max load/shelf 33kg : RM 155 2) cover for shelf 92cm : RM30 3) basket : RM20 *semua harga 1unit, tmasuk upah + kos pengangkutan smpi klntn. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak ni kukuh..boleh letak mcm2 brg..nak letak kat dapur utk simpan periuk n pinggan2 pun boleh..selain tu sesuai jugak letak kat bilik stor,boleh letak alat2 pertukangan kat rak ni..dapur/stor akan nampak kemas dan teratur..kalau ada byk brg nak letak,boleh beli 2 unit utk smbungkan..mcm dlm gambar..rak botol pula boleh letak sos cili,kicap,sos tiram..senang utk ambil bila nak digunakan..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeakb #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsOmarShelving
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 www.wasap.my/60179600786 IKEA - Kvistbro (coffee table,storage table) - RM175 (dia 44cm x 42cm,turqoise) - RM230 (dia 61cm x 42cm,white) tmasuk upah + kos pengangkutan smpi klntn. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kalau bosan dgn coffee table empat segi, boleh beralih kpd design baru ni..mmg nampak style sgt,nampak moden dan simple..permukaan atas yg mcm dulang tu boleh angkat utk masukkan barang dalam tu..sesuai utk mereka yg citarasa berbeza dr yg lain..mmg cool..nak buat side table pun sesuai..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpskvistbro
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Gualov (coffee table dia 60x47cm,black) RM 230 tmasuk upah + kos pengangkutan smpi klntn. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kalau bosan dgn coffee table empat segi, boleh beralih kpd design baru ni..mmg nampak style sgt,nampak moden dan simple..permukaan atas yg mcm dulang tu boleh angkat utk masukkan barang dalam tu..sesuai utk mereka yg citarasa berbeza dr yg lain..mmg cool..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. kredit : pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsgualov
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Raskog (trolley 35x45x78cm) RM180 (harga dah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan) Trolley ni ada warna putih, turqoise,beige,hitam,red brown..trolley ni ada pelbagai kegunaan..kalau nak letak kat dapur,kita boleh simpan botol2 sos,botol minyak n rempah2..bila nak masak,kita tarik je dekat utk mudah capai..pastu trolley ni pun boleh letak kat bilik tidur..kita boleh letak alat2 mekap dlm ni..susun semua dlm ni..nnt nak mekap,tarik trolley ni dekat dgn cermin..nak letak tepi katil pun boleh..boleh letak phone,charger,buku2..trolley ni bagus sgt utk ibu2 yg tgh bpantang..sb boleh letak brg2 baby ..mcm pampers,bedak,tisu ke..nnt nak guna,tarik je..tume raya or kenduri pulak, boleh letak balang kuih raya n gelas yg byk2 tu..senang nak bawak kemana mana..pendek kata,trolley ni mmg byk kegunaan..plg penting die cantik n tahan lasak..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #psikea #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsRaskog
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY www.wasap.my/60179600786 IKEA - Gladom (tray table, dia 45x53cm,white,light yellow,blue). RM80 tmasuk upah + kos pengangkutan smpi klntn. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Tray table ni boleh jd mini coffee table or side table.ada 3 kaler...putih, biru dan kuning...mmg nampak style sgt,nampak moden dan simple..permukaan atas tu boleh angkat dan dijadikan dulang..sesuai utk mereka yg citarasa berbeza dr yg lain..mmg cool..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsgladom
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. Klik link www.wasap.my/60179600786 IKEA - Alvine Kvist Quilt Cover + Pillowcase RM140 - Single (150x200cm) RM180 - Queen (200x200cm) RM210 - King (240x220cm) tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Cadar nie sangat cantik dengan kombinasi warnanya ... Bleh menaikkan seri dalam bilik anda.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsalvinekvist
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. Klik link www.wasap.my/60179600786 IKEA - Tuvbracka Quilt Cover + Pillowcase RM90 - Single (150x200cm) RM110 - Queen (200x200cm) tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Cadar nie simple tapi sangat cantik dengan jalur hitam & Putih ... Bleh menaikkan seri dalam bilik anda.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpstuvbracka
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. Klik link www.wasap.my/60179600786 IKEA - Bolltiestel Quilt Cover + Pillowcase RM160 - Single (150x200cm) RM200 - Queen (200x200cm) RM240 - King (240x220cm) tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Cadar nie sangat cantik dengan kombinasi warnanya ... Bleh menaikkan seri dalam bilik anda.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest & Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpssbolltistel
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. Klik link www.wasap.my/60179600786 IKEA - Malin Rund Quilt Cover + Pillowcase RM100 - Single (150x200cm) RM120 - Queen (200x200cm) RM150 - King (240x220cm) tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Cadar nie sangat cantik dengan kombinasi warnanya ... Bleh menaikkan seri dalam bilik anda.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest & Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsmalinrund
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. Klik link www.wasap.my/60179600786 IKEA - Smorboll Quilt Cover + Pillowcase RM100 - Single (150x200cm) RM120 - Queen (200x200cm) RM150 - King (240x220cm) tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Cadar nie sangat cantik dengan kombinasi warnanya ... Bleh menaikkan seri dalam bilik anda.. SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest & Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpssmorboll
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. Klik link www.wasap.my/60179600786 IKEA - Norberg (wall mounted drop leaf table, 74x60 cm,white) RM 170 tmasuk upah beli + kos pengangkutan smpi klntn. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Meja ni kena drill kat dinding..bila nak guna boleh bukak..bila tak nak guna,just turunkan..boleh rujuk gambar..pelbagai kegunaan..sesuai utk letak kat mana2 pun..nak letak kat dapur, boleh guna sbg meja mkn atau tmpt potong2 bawang..nak letak dlm bilik,boleh jadikan sbg meja laptop atau meja solek..nak jadikan meja mgosok atau meja lipat kain pun boleh..jimat ruang..sesuai utk rumah yg keluasan die terhad..jika berminat SILA ORDER, WHATSAPP +60179600786. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsnorberg
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. Klik www.wasap.my/60179600786 IKEA - Meja Linnmon (table 100x60x74 cm) RM140 (harga telah termasuk upah + kos pengangkutan sampai kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Meja ni sesuai untuk dijadikan meja study..budak sekolah ren boleh,sek men boleh,pelajar uni pun sesuai..boleh pilih nak kaki meja warna apa..nak letak meja ni kat dapur pun boleh..jdkan meja makan mini..insyaAllah kukuh,tahan lama dan selesa..nak buat meja solek pun boleh..byk barang mekap boleh letak ats ni..SILA WHATSAPP utk ORDER +60179600786. #ikeakelantanps #ikeapasirpekan #pengkalanchepa #ikeakb #ikeakotabharu #psikea #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsLinnmon
By ORDER ONLY,NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. IKEA - Raskog (trolley 35x45x78cm) RM 180 (harga dah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan) Trolley ni ada warna turqoise,beige,hitam,red brown dan putih..trolley ni ada pelbagai kegunaan..kalau nak letak kat dapur,kita boleh simpan botol2 sos,botol minyak n rempah2..bila nak masak,kita tarik je die dekat ngn dapur gas kita..nak masak,capai je..mudah kan???..pastu trolley ni pun boleh letak kat bilik tidur..kita boleh letak alat2 mekap dlm ni..susun semua dlm ni..nnt nak mekap,tarik trolley ni dekat ngn kita n cermin..nak letak tepi katil pun boleh..boleh letak phone,charger,buku2..trolley ni bagus sgt utk ibu2 yg tgh bpantang..sb boleh letak brg2 baby ..mcm pampers,bedak,tisu ke..nnt nak guna,tarik je..senang nak bawak kemana mana..pendek kata,trolley ni mmg byk kegunaan..plg penting die cantik n tahan lasak..???..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. *sumber gambar dr google. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakb #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Lack (coffee table) RM 110 (90x55x45cm) RM 210 (118x78x45cm) *harga dah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi klntn. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Siapa yg beli set sofa tp takde coffee table tu,bolehlah beli meja ni..ada 3 warna..hitam,putih,kayu...insyaAllah boleh sepadan ngn set sofa masing2..sgt kukuh dan cantik..meja ni kena pasang sendiri..tp arahan sume akn dberikan..insyaAllah tak susah nak pasang..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #psikea #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanLackCoffeeTable
By ORDER ONLY, NO READY STOCK WHATSAPP ONLY +60179600786. IKEA- Selje bedside table RM120 (Harga telah termasuk upah+kos pengangkutan sampai kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Design yang simple tapi cantik.. sesuai utk diletakkan di tepi katil..ada 2 kaler iaitu merah dan putih..jika Berminat SILA WHATSAPP SEGERA +60179600786 *sumber gambar dr pinterest. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakb #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsseljebedsidetable
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP +60179600786 IKEA - Mulig (shelving unit 58x34x162cm,max load/shelf 25kg). RM 110 *harga dah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Rak ni boleh letak kat dapur,bilik tidur n ruang tamu..kalau kita guna rak ni kat dapur,kita boleh letak periuk nasi,cerek elektrik,blender,microwave,bekas beras,bekas2 gula/milo,tupperware,botol2 sos,minyak dll..kalau nak bersihkan pun senang..lap je ngn kain..plg penting jimat ruang n dapur nampak kemas n teratur..kalau guna kat ruang tamu atau bilik tidur,kita boleh letak frame gambar,perhiasan,majalah,buku,jam,lampu tidur dll..letak kat bilik anak2 pun sesuai..boleh susun mainan2 diorg,susun buku sekolah..sebab die byk level,so byk benda kita boleh letak..letak kat luar rumah pun ok, boleh susun kasut byk2 n suratkhabar lama atau letak pasu bunga kecik2...insyaAllah tahan lama,kukuh,senang nak bersihkan dan jimat ruang..tak payah guna meja byk2..guna rak ni je dah cukup..????..berbaloi sgt kalau beli..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : ahli kelab dekorasi ikea msia #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeakb #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsMuligShelvingA
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Mulig (shelving unit) RM 150/satu (58x34x162c,max load/shelf 25kg) (harga dah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan) Rak ni boleh letak kat dapur,bilik tidur n ruang tamu..kalau kita guna rak ni kat dapur,kita boleh letak periuk nasi,cerek elektrik,blender,microwave,bekas beras,bekas2 gula/milo,tupperware,botol2 sos,minyak dll..kalau nak bersihkan pun senang..lap je ngn kain..plg penting jimat ruang n dapur nampak kemas n teratur..kalau guna kat ruang tamu atau bilik tidur,kita boleh letak frame gambar,perhiasan,majalah,buku,jam,lampu tidur dll..letak kat bilik anak2 pun sesuai..boleh susun mainan2 diorg,susun buku sekolah..sebab die byk level,so byk benda kita boleh letak..letak kat luar rumah pun ok, boleh susun kasut byk2 n suratkhabar lama atau letak pasu bunga kecik2...insyaAllah tahan lama,kukuh,senang nak bersihkan dan jimat ruang..tak payah guna meja byk2..guna rak ni je dah cukup..????..berbaloi sgt kalau beli..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : ahli kelab dekorasi ikea msia #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakb #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsmuligshelvingB
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. IKEA - Lindved (side table,white) Size 50x68 cm RM 110 (harga telah termasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan) Side table ni mmg cantik sgt..dia drpd besi..kalau letak kat sudut ruang tamu n letak pasu bunga mmg nampak cantik..kalau nak letak tepi katil pun sesuai..boleh letak lampu tidur n frame gambar..mmg menaikkan seri..tak rugi kalau beli..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakb #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpslindved
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Kvistbro (coffee table,storage table) - RM175 (dia 44cm x 42cm,turqoise) - RM230 (dia 61cm x 42cm,white) tmasuk upah + kos pengangkutan smpi klntn. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kalau bosan dgn coffee table empat segi, boleh beralih kpd design baru ni..mmg nampak style sgt,nampak moden dan simple..permukaan atas yg mcm dulang tu boleh angkat utk masukkan barang dalam tu..sesuai utk mereka yg citarasa berbeza dr yg lain..mmg cool..nak buat side table pun sesuai..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpskvistbro
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP +60179600786. www.wasap.my/60179600786 IKEA - Gorlose (133x195 cm) RM 125 ( harga dah termasuk upah + kos pengangkutan smpi klntn ) *self pick up pasir pekan Karpet ni warna hitam, belang2 putih..sesuai letak di ruang tamu,meja makan atau bilik tidur..cantik sgt..tak mudah kotor sb warna gelap/hitam..nak vacuum pun senang..jika bminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. *sumber gambar : ahli kelab dekorasi ikea msia #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #psikea #ikeakb #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsGorlose
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. IKEA - Lote (chest of 3 drawers, 55x36x62cm) RM 120 (harga dah termasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan) Almari ni ada 3 laci..warna putih shj..drawer ni boleh dijadikan tempat simpan pakaian kecik2 mcm underwear,anak tudung,stokin, scarf atau baju n pampers baby..selain tu boleh jugak letak tepi katil..boleh simpan brg2 peribadi kita..takde la nampak bersepah sgt kan..sebab almari ni bertutup..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. * sumber gambar dr cust sy #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakb #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeafankelantan
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. IKEA - Laiva (bookcase,black-brown) RM 130 (harga dah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan) Size : 62x24x165cm Max load/shelf : 15kg Rak ni ada 5 tingkat..Rak ni sesuai utk letak kat ruang tamu,bilik tidur,bilik study..boleh letak buku,perhiasan,frame gambar,jam,lampu tidur dll..letak kat dapur pun sesuai..boleh susun bekas2 makanan,botol2 n koleksi tupperware..rak ni sgt kukuh..siapa yg kumpul novel, sesuai sgt beli rak ni..novel tersusun rapi je.insyaAllah boleh tahan lama kalau djaga dgn baik.SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakb #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpslaiva
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. IKEA - Bissa (shoe cabinet) RM 140 (2 compartment,49x93cm) RM 200 (3 compartment, 49x135cm) Semua harga telah tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan) Shoe cabinet ni ada 2 jenis..ada yg 2 pintu,ada yg 3 pintu..warna pulak ada putih dan black brown..rak kasut ni tertutup..jd nampak kemas bila letak kat dlm rumah..dlm 1 pintu tu boleh letak lebih kurang 4-6psg kasut..bhgn ats boleh deko2 dengan frame gambar atau bunga2..boleh letak kunci dan brg2 lain..sesuai letak tepi pintu..mudah nak amik n pakai kasut masa nak keluar rumah..bila balik rumah pulak,boleh simpan kasut terus dlm kabinet ni..takde la bersepah..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakb #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsbissa
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. IKEA - Trones (shoe cabinet/storage, 51x39cm) RM 150/2pcs tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. Shoe cabinet/storage ni ada 3 warna..hitam,putih dan kuning..ada pelbagai kegunaan..boleh jd rak kasut n gantung kat dlm or luar rumah..sb rak ni drpd plastic...so tak perlu risau kalau kena tempias hujan..nak letak dlm rumah pun bole..tak semestinya utk kasut..nak letak kertas,buku,brg2 kecik,semua boleh..nak simpan sabun,racun serangga pun boleh..rak ni boleh gantung kan, so selamat la drpd anak2 amik..rumah pun nampak kemas,teratur n tak bersepah..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakb #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsTrones
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. Klik link www.wasap.my/60179600786 IKEA - Alrik (swivel chair, tested 110kg) RM 140/satu (tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kerusi ni ada warna biru dan merah shj..sesuai utk letak kat pejabat dan bilik study..nak letak kat meja solek pun sesuai..ikut keperluan anda..roda kerusi ni lancar je..mmg elok..kerusi ni boleh pusing2,boleh gerak ke sana sini,boleh laras nak tinggi atau rendah..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsAlrik
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. Klik link www.wasap.my/60179600786 IKEA - Renberget (swivel chair,tested 110kg) RM210(tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kerusi ni ada warna hitam shj..selesa sgt..sesuai utk letak kat pejabat dan bilik study..nak letak kat meja solek pun sesuai..ikut keperluan anda..roda kerusi ni lancar je..mmg elok..kerusi ni boleh pusing2,boleh gerak ke sana sini,boleh laras nak tinggi atau rendah..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsRenberget
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. Klik link www.wasap.my/60179600786 IKEA - Kullaberg(swivel chair, tested 110kg) RM 230 (tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kerusi ni ada warna hitam shj..sesuai utk letak kat pejabat dan bilik study..nak letak kat meja solek pun sesuai..ikut keperluan anda..mmg elok..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. Kredit : Pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpskullaberg
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. Klik link www.wasap.my/60179600786 IKEA - Skalberg/ Sporren RM 170/satu (tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kerusi ni ada byk warna..selesa sgt..kaki die boleh pilih nak warna apa..sesuai utk letak kat pejabat dan bilik study..nak letak kat meja solek pun sesuai..roda kerusi ni lancar je..mmg elok..kerusi ni boleh pusing2,boleh gerak ke sana sini,boleh laras nak tinggi atau rendah..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsSkalbergSporren
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. Klik link www.wasap.my/60179600786 IKEA - Snille (swivel chair,tested 110kg) RM 115 (tmasuk upah beli+ kos pengangkutan smpi kelantan) *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kerusi ni ada warna putih shj..selesa sgt..sesuai utk letak kat pejabat dan bilik study..nak letak kat meja solek pun sesuai..ikut keperluan anda..roda kerusi ni lancar je..mmg elok..kerusi ni boleh pusing2,boleh gerak ke sana sini,boleh laras nak tinggi atau rendah..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsSnille
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. IKEA - Gersby (bookcase, 60x24x180cm , max load/shelf 13kg). RM 200 (tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan) Rak buku ni ada warna putih shj..sesuai utk letak novel dan buku2 sekolah..insyaAllah kukuh dan tahan lama jika dijaga dgn baik. SILA WHATSAPP +60123170853 utk ORDER. #ikeakelantanps #ikeapasirpekan #pengkalanchepa #ikeakb #ikeakotabharu #psikea #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsGersby
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786 IKEA - Gualov (coffee table dia 60x47cm,black) RM 230 tmasuk upah + kos pengangkutan smpi klntn. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Kalau bosan dgn coffee table empat segi, boleh beralih kpd design baru ni..mmg nampak style sgt,nampak moden dan simple..permukaan atas yg mcm dulang tu boleh angkat utk masukkan barang dalam tu..sesuai utk mereka yg citarasa berbeza dr yg lain..mmg cool..jika berminat SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER. kredit : pinterest #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsgualov
By ORDER ONLY, NO READY STOCK. WHATSAPP ONLY +60179600786. IKEA - Fjallbo (coffee table,90x50cm,metal + solid wood) RM 235 tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan. *self pick up pasir pekan *pasang sendiri, arahan diberikan Bhgan atas meja ni dr solid pine..bhgn lain drpd metal..shelf kat bhgn bwh boleh letak majalah..coffee table ni cantik sgt..design simple tapi nampak moden..sesuai utk ruang tamu yg terhad n tema moden..jika berminat cepat2 WHATSAPP +60123170853 utk ORDER. kredit : Ahli KDIM #ikeakelantanps #sayajualbarangikea #pengkalanchepa #ikeakotabharu #ikeapasirpekan #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan #kelantan #peminatikeakelantan #ikeakelantanpsfjallbo
next page →