#kereta

222,686 posts

Loading...
HangatπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ Design baru keluar dari hq BRAND LEFONSE 100% PREMIUM COTTON / 180GSM (BLACK) SIZES: XS TO 3XL (UNISEX) FEATURES: RING SPUN, ENZYME WASH, SILICON TREATMENT Ya harga juga boleh pilih. Bukan design saja Anda mahu harga RM50? RM33.90? Atau RM29.90? Keputusan ditangan anda Tu je ke? Kami juga akan bagi freegift bagi setiap helai baju yg dibeli 😍 Menarik tak? Tunggu apa lagi? Banju hangat ni Click link kat bio untuk order dan details Abaikan tag #baju #tshirt #tanah #melayu #lefonse #lifestyle #melayu #malaysia #pelekat #kereta #pelekatkereta #bajumelayu #lelaki #perempuan #design #cantik #cool #lawa #kacak #hensem #percuma #free #freegift #bajumuslim #bajubigsize #bajulebaran #bajuraya #bajutrendy
❗❗#Open Booking❗❗. πŸš—#Kereta Sewa Murah Kuantan 2019πŸš—. πŸš—πŸš—#Sewa Viva Auto KuantanπŸš—πŸš—. πŸš— 12 Jam = Rm60. πŸš— 1 Hari = Rm 100. πŸš— 2 Hari = Rm 180. πŸš— 3 Hari = Rm 270. πŸš—πŸš—#Sewa Axia 1.0 AutoπŸš—πŸš—. πŸš— 12Jam = Rm 80. πŸš— 1 Hari = Rm 120. πŸš— 2 Hari = Rm 220. πŸš— 3 Hari = Rm 320. 🚐🚐#Sewa Hiace 2.4 Turbo🚐🚐. 🚐 1 Hari = Rm 350. 🚐 2 Hari = Rm 580. 🚐 3 Hari = Rm 880. #Harga di atas ☝☝termasuk kos penghantaran kereta ikut lokasi penyewa jika di sekitar kuantan.. #Boleh whatsapp πŸ‘‰πŸ» http://www.wasap.my/+60135154787/Kereta+Van+Sewa+Murah+Kuantan+2019 😊😊
Jug ijag ijug ijag ijug.. Serba serbi πŸš‰πŸš‡ 22 04 19 Cm 3000 bs aneka gaya πŸ˜€πŸ˜€ #kereta #kai
Siapa pernah nampak kereta-kereta ni cuba komen sikit. . . . . . #glamornyo #kereta #pelik #Malaysia #unik #pelik
Korang boleh cakap "SILA MENINGGAL‼️" kat lipas-lipas yg dah berkampung dalam kereta korang tu selepas guna iKILLZZ ni πŸ‘» . BERMINAT dgn iKILLZZ RACUN LIPASS⁉️ . ✨1 tin (300ml) *RM35* sahaja ✨PROMO *3 TIN RM100* (1 untuk kereta, 1 untuk dapur, 1 untuk dalam bilik) ✨Boleh COD area Shah Alam ✨Postage seluruh semenanjung Malaysia RM8 . WHATSAPP 017-2547703 . Jangan lupa FOLLOW INSTAGRAM @ikillzz.shahalam @ikillzz.shahalam @ikillzz.shahalam @ikillzz.shahalam @ikillzz.shahalam @ikillzz.shahalam . Cepat sementara stok masih ada‼️ . #ikillzz #malaysia #lipas #racun #perosak #ikillzzpowersquad #kereta #sayajual #murah #ikutcarakita #igersmalaysia #cockroach #spray #selamatpagi #niaga #silameninggal #kereta #serangga #bosskita #maluapabossku #cod #shahalam #selangor #hapus
Been spending time for almost 3 days just to find the right caption for this πŸ˜‚πŸ˜‚, dan inilah caption yg terpilih πŸ˜… : Naik kereta, pulang.... πŸš‹πŸ’ΌπŸ‘ŸπŸ₯Ύ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - #lr #train #commuterline #jakartakota #gondangdia #waybackhome #wander #trip #afterwork #jakarta #centraljakarta #jakartatoday #jakarta #city #elder #passenggers #keretaapi #kai #sore #senja #kereta #priorityseat #iphonesia #iphonegraphy #dkijakarta #indonesia
KERETA SAMBUNG BAYAR BERDEPOSIT PERODUA MYVI SE 1.5CC AUTO TAHUN 2012 BULANAN RM 595 NO DUE DUE DATE 4HB CHAILEASE BERJAYA (CIMB) BAKI 8 TAHUN 6 BULAN DEPOSIT PM CODE KL152 Www.wasap.my/60127264343 #sewabelikereta #sambungbayar #johorbahru #car #continueloancar #continueloan #keretasambungbayarmurah2 #keretamurah #kereta #johorbahru #jb5 #jdt #johordarultakzim #johorbahrucity #melakafood #keluargabahagia #bossku #klcc
KERETA SAMBUNG BAYAR BERDEPOSIT TOYOTA VIOS G 1.5CC AUTO TAHUN 2008 BULANAN RM656 MURAH!! ROADTAX/INSURANCE 23 OKT 2019 BAKI 6 TAHUN++ TAYAR 4 BIJI BARU KERETA CUCI KAKI TIADA KEROSAKAN NO DUE LOKASI MELAKA DEPOSIT PM CODE MLK103 Www.wasap.my/60127264343 #sewabelikereta #sambungbayar #johorbahru #car #continueloancar #continueloan #keretasambungbayarmurah2 #keretamurah #kereta #johorbahru #jb5 #jdt #johordarultakzim #johorbahrucity #melakafood #keluargabahagia #bossku #klcc
Tersenyumlah meski keadaan mu tidak baik,karna orang lain tidak perlu tau lukamu πŸƒ #photography #photooftheday #adventure #japan #odaiba #kereta #japanadventure #jalanjalan #jalanjalanjepang #photoshoot #tokyoadventures #travelphotography
[ STASIUN CIKAMPEK ] . Kece banget yaa, kaya nya setelah mimin post bakalan banyak yang pengen foto disini. . Thank kak @febbyvw sudah tag ke @ckpinfo . #Repost @febbyvw β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ "Gue gak pernah ngiler sama yang namanya harta dan tahta!! Tapi gue ngiler kalo tidurnya miring πŸ˜‚ *krikkrik" . . Taken by : @jamiatul_04 #ckp #ckpinfo #cikampek #infocikampek #cikampekhitz #destination #stasiuncikampek #stasiun #karawanginfo #purwakarta #captionlucu #kereta #hijabfashion #febbydimana #indahnyaindonesia #jalanjalan #instagram
Teka-teki sudah terjawab! PROTON IRIZ 2019 Harga bermula dari Rm36700-50700 Untuk menempah sila hubungi no dibawah.... Get a new car before Raya 🎁 Banyak new facelift untuk pilih😎 0% SST + 0% GST + Rebate & FREE GIFT lagi😱😱😱😱😱 -Nak cari X70 available stock? -Nak tanya info untuk Iriz atau Persona facelift 2019? πŸ€— -Nak apply loan tapi nak cari rate rendah? -Nak apply loan tapi tak tahu nak macam mana? -Islamic Loan okay πŸ‘ŒπŸ» -Nak apply tanpa guarantor? -Kereta lama hutang lagi, nak cari trade in tinggi? -Ptptn? -Baru start kerja, tak tahu nak macam mana apply? -Tiada lesen? Atau L lesen? Boleh contact saya πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Azmin 012 663 8918 Kami mempunyai hubungan baik dengan bankπŸ‘πŸ» Saya akan bagi advice dan menbantu selesaikan problem2 anda tanpa bayaran Documents perlu untuk apply bank - IC Copy (depan belakang) - Lesen Copy (depan belakang) - Slip gaji 3 bulan / 6 bulan - Bank statements 3 bulan / EPF statement Sila hubungi atau whatsapp saya Azmin 012 663 8918 #proton #protonedar #protonmalaysia #proton #x70 #protonsuvx70 #suv #protonedar #protonsaga #protonexora #protonertiga #protonpreve #protoniriz #protonpersona #protonperdana #kereta #sayajual #sayajualkereta #keratanasional #nationalcar #nationalpride #cars #vehicles #transportation #dashcam #meprotonsales
Teka-teki sudah terjawab! PROTON IRIZ 2019 Harga bermula dari Rm36700-50700 Untuk menempah sila hubungi no dibawah.... Get a new car before Raya 🎁 Banyak new facelift untuk pilih😎 0% SST + 0% GST + Rebate & FREE GIFT lagi😱😱😱😱😱 -Nak cari X70 available stock? -Nak tanya info untuk Iriz atau Persona facelift 2019? πŸ€— -Nak apply loan tapi nak cari rate rendah? -Nak apply loan tapi tak tahu nak macam mana? -Islamic Loan okay πŸ‘ŒπŸ» -Nak apply tanpa guarantor? -Kereta lama hutang lagi, nak cari trade in tinggi? -Ptptn? -Baru start kerja, tak tahu nak macam mana apply? -Tiada lesen? Atau L lesen? Boleh contact saya πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Azmin 012 663 8918 Kami mempunyai hubungan baik dengan bankπŸ‘πŸ» Saya akan bagi advice dan menbantu selesaikan problem2 anda tanpa bayaran Documents perlu untuk apply bank - IC Copy (depan belakang) - Lesen Copy (depan belakang) - Slip gaji 3 bulan / 6 bulan - Bank statements 3 bulan / EPF statement Sila hubungi atau whatsapp saya Azmin 012 663 8918 #proton #protonedar #protonmalaysia #proton #x70 #protonsuvx70 #suv #protonedar #protonsaga #protonexora #protonertiga #protonpreve #protoniriz #protonpersona #protonperdana #kereta #sayajual #sayajualkereta #keratanasional #nationalcar #nationalpride #cars #vehicles #transportation #dashcam #meprotonsales
Teka-teki sudah terjawab! PROTON PERSONA 2019 Harga bermula dari Rm42600-54600 Untuk menempah sila hubungi no dibawah.... Get a new car before Raya 🎁 Banyak new facelift untuk pilih😎 0% SST + 0% GST + Rebate & FREE GIFT lagi😱😱😱😱😱 -Nak cari X70 available stock? -Nak tanya info untuk Iriz atau Persona facelift 2019? πŸ€— -Nak apply loan tapi nak cari rate rendah? -Nak apply loan tapi tak tahu nak macam mana? -Islamic Loan okay πŸ‘ŒπŸ» -Nak apply tanpa guarantor? -Kereta lama hutang lagi, nak cari trade in tinggi? -Ptptn? -Baru start kerja, tak tahu nak macam mana apply? -Tiada lesen? Atau L lesen? Boleh contact saya πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Azmin 012 663 8918 Kami mempunyai hubungan baik dengan bankπŸ‘πŸ» Saya akan bagi advice dan menbantu selesaikan problem2 anda tanpa bayaran Documents perlu untuk apply bank - IC Copy (depan belakang) - Lesen Copy (depan belakang) - Slip gaji 3 bulan / 6 bulan - Bank statements 3 bulan / EPF statement Sila hubungi atau whatsapp saya Azmin 012 663 8918 #proton #protonedar #protonmalaysia #proton #x70 #protonsuvx70 #suv #protonedar #protonsaga #protonexora #protonertiga #protonpreve #protoniriz #protonpersona #protonperdana #kereta #sayajual #sayajualkereta #keratanasional #nationalcar #nationalpride #cars #vehicles #transportation #dashcam #meprotonsales
Teka-teki sudah terjawab! PROTON PERSONA 2019 Harga bermula dari Rm42600-54600 Untuk menempah sila hubungi no dibawah.... Get a new car before Raya 🎁 Banyak new facelift untuk pilih😎 0% SST + 0% GST + Rebate & FREE GIFT lagi😱😱😱😱😱 -Nak cari X70 available stock? -Nak tanya info untuk Iriz atau Persona facelift 2019? πŸ€— -Nak apply loan tapi nak cari rate rendah? -Nak apply loan tapi tak tahu nak macam mana? -Islamic Loan okay πŸ‘ŒπŸ» -Nak apply tanpa guarantor? -Kereta lama hutang lagi, nak cari trade in tinggi? -Ptptn? -Baru start kerja, tak tahu nak macam mana apply? -Tiada lesen? Atau L lesen? Boleh contact saya πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Azmin 012 663 8918 Kami mempunyai hubungan baik dengan bankπŸ‘πŸ» Saya akan bagi advice dan menbantu selesaikan problem2 anda tanpa bayaran Documents perlu untuk apply bank - IC Copy (depan belakang) - Lesen Copy (depan belakang) - Slip gaji 3 bulan / 6 bulan - Bank statements 3 bulan / EPF statement Sila hubungi atau whatsapp saya Azmin 012 663 8918 #proton #protonedar #protonmalaysia #proton #x70 #protonsuvx70 #suv #protonedar #protonsaga #protonexora #protonertiga #protonpreve #protoniriz #protonpersona #protonperdana #kereta #sayajual #sayajualkereta #keratanasional #nationalcar #nationalpride #cars #vehicles #transportation #dashcam #meprotonsales
Lightless . . . . . . . . . . . . . . . . #anker #krl #krljabodetabek #kereta #stasiun
Sobat Muda!! @dedysanjayawongso akan ajak kalian untuk lihat lebih dekat tentang #commuterline nih ... Mulai dari sosok-sosok di balik kelancaran #commuterline , hingga menjawab QnA dari Sobat Muda ... Jadi, Lihat serunya kupas tuntas #commuterline , Kamis, 25 April 2019 jam 5 sore hanya di @daaitv_indonesia ... Sssst, QnA yang terpilih, akan mendapat merchandise menarik dari kami ... πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† . . Terus #SebarkanKebaikan karena #kebaikanitukeren . . #commuterline #commuter #jabodetabek #keretalistrik #kereta #jakarta #bogor #depok #tangerang #bekasi #transportasi #massal #daaitv #daaitvindonesia #Indonesia
Gue gak pernah ngiler sama yang namanya harta dan tahta!! Tapi gue ngiler kalo tidurnya miring πŸ˜‚ *krikkrik . . Taken by : @jamiatul_04 #captionlucu #kereta #hijabfashion #febbydimana #indahnyaindonesia #jalanjalan #instagram
Mari kita mulai dari yg mudah: fisiknya. MRT yg baru jadi ini membentang sepanjang 16 km dari Lebak Bulus, Jaksel sampai Bundaran HI, Jakpus. Terdiri dari 12 stasiun. Dari Lebak Bulus hingga St ASEAN (awalnya bernama Sisingamangaraja) berupa jalur layang, kemudian masuk ke bawah tanah dari St Senayan hingga Bundaran HI. MRT ini berada di jalur strategis karena berada di pusat bisnis Jakarta (CBD). Di Lebak Bulus, kalian bisa melihat depo MRT yg dulunya stadion Persija. Kereta MRT dinamakan Ratangga (kebiasaan org Indo apa-apa dinamain) yg artinya kereta perang dlm bhs Jawa. Satu rangkaian terdiri dari 6 gerbong, tiap gerbong berkapasitas 332 org. MRT menggunakan listrik aliran atas utk sumber energi, spt KRL. Lebar rel MRT ialah 1.067 mm, lebar rel yg umum dipakai di Indonesia. Alasan tidak pakai yg standar di dunia (1.435 mm) krn mengikuti kereta Jepang dan agar keretanya bisa pindah-pindah ke jalur KRL. Antara kereta MRT berjarak 5-10 menit (headway), dgn waktu tempuh maksimum Lb. Bulus-Bundaran HI 30 menit. Tarif MRT berkisar antara 3.000-14.000, tergantung jaraknya. Sedikit lebih mahal dari Commuter Line. Pembayaran bisa menggunakan kartu e-money bank atau single trip. Stasiun MRT umumnya memiliki 3 lantai, baik yg layang maupun bawah tanah. Di lantai 1 ada tangga (berjalan) dan lift dari trotoar menuju stasiun. Lantai 2 ada loket, gerbang tap, toilet, mushala dan pertokoan. Lantai 3 ada peron utk naik ke Ratangga. Tiap peron dibatasi pintu kaca (platform screen door) sehingga org tdkΒ terjatuh ke jalur MRT. PerjalananΒ dgnΒ MRTΒ cukup halus.Β MRT memiliki akselerasi (percepatan) tinggi, namun tetap tenang di dalam kereta. Begitu juga saat mengerem. Akselerasi yg tinggi membuat perjalanan dgn MRT terasa cepat sekali. Mungkin yg bisa dikritik ialah peletakan eskalator yg seragam di beberapa stasiun, sehingga penumpang menumpuk di ujung kereta sedangkan ujung yg lain sepi. Misal eskalator di St Bundaran HI dan Dukuh Atas berada di tangga selatan. Hal ini membuat penumpang menumpuk di gerbong selatan, sedangkan gerbong utara sepi. Keliling Jakarta naik @mrtjkt eps 9 "Subway Pertama di Indonesia" #mrt #subway #jakarta #UbahJakarta #kereta #ratangga #stasiun
*REAL #LIFE , REAL #WOWEN , REAL #SUCCESS STORY* . . Dengarkan kisah susah senang #kehidupan seorang wanita tukang urut yang susah dengan terpaksa menyara 4 orang anak-anak. . Kehidupan kemudianya berubah #360 darjah setelah mendapat tunjuk ajar dari [platform yang betul]. Rezeki memang tidak pernah salah alamat. . Beliau yang dulunya cukup susah untuk [mendapat pendapatan] untuk menyara keluarga, kini dengan mudah mendapat income sebanyak #RM150 hanya dalam masa sejam sahaja. . Malah bukan itu sahaja beliau juga telah berjaya meng'upgrade' #kereta yang dulunya selalu rosak-rosak ke sebuah kereta yang memudahkan #perniagaan & kehidupan seharian beliau. . . βœ…Berminat nk tau #ubah diri dari #platform yang sama seperti hakak kita ni❓ Boleh terus wasap Sue . >> www.wasap.my/+60125360129/bisnesmobilespa >> www.wasap.my/+60125360129/bisnesmobilespa πŸ’žQaseh Mobile SpaπŸ’ž
Informasi Commuter Line, Channel Commuter Line Sudimara Selasa, 23 April 2019 Sebuah KRL Tujuan Tanah Abang Mengalami Masalah Pada Bagian Pintu Otomatis. KRL yang Pintunya Bermasalah Tersebut di Parkir di Jalur 1 Stasiun Serpong untuk Pengecekan dan Perbaikan Ternyata, Biang Masalah KRL Tersebut adalah SAMPAH Berupa Kantong Kresek, Gumpalan Tisu, dan Masker Bekas. Sampah Tersebut diduga diselipkan oleh Penumpang KRL di sela-sela Pintu Otomatis. Padahal, di sepanjang perjalanan telah diumumkan agar tidak membuang sampah di Rangkaian KRL, Apalagi sampai menyelipkan Sampah ke sela-sela Pintu Otomatis KRL. Masinis KRL Menginstruksikan kepada Para PKD agar Meningkatkan Pengawasan kepada Penumpang KRL, Agar Penumpang Tidak Membuang Sampah Sembarangan di Rangkaian KRL #krl #krlcommuter #krlcommuterline #krlcommuterlinejabodetabek #krlcommuterlineindonesia #krlmania #krlserpong #krlparungpanjang #krlmaja #krlrangkasbitung #kereta #keretaapi #keretaapiindonesia #ptkai #ptkcj #ptkcj_jabodetabek #ptkci #railfan #railfans #railfanstangsel #railfanstangerang #railfansjabodetabek #railfansindonesia #jalurserpong @krlcommuterline @drama.kereta @curhatkrl @kereta.merch @puong.refreshment
Hari ini keluarga besar PAUD Benih Pengharapan field trip ke Sukabumi πŸ˜„ Sekaligus anak-anak mengenal perjalanan dengan kereta api. Mereka semua merasakan kebahagiaan dan sukacita yang luar biasa di hari ini. #paudbenihpengharapan #paud #paudcianjur #benihpengharapan #fieldtrip #jalanjalan #anakanak #naikkereta #keretaapi #kendaraan #kereta #cianjur #sukabumi #train #wisata #bigfam #bigfamily #family #kids #happyfamily #happykids #recreation #happyday #parents #keretaapiindonesia #playgroup #station #stasiun
Orang akan ketawakan mimpimu dan kemudian membencimu bila mimpimu jadi kenyataan. - Pedulikan tentang mereka, teruskan berjuang untuk mimpimu! - ❀️ | Like gambar πŸ“© | Mention sahabatmu πŸ”Š | Komen positif . πŸ‘‰ | follow @QUM.ARMY πŸ‘‰ | follow @QUMSQUAD πŸ‘‰ | follow @QUMSNIPER
Few more minute before the price reveal https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2337135749898208&id=2228570554088062&sfnsn=mo #cars #kereta #proton #protoniriz #protonx70 #protonsaga #protonexora #protonertiga #protonpersona #protonperdana #proton_club #protonerakars #protonmalaysia #protonshahalam
Balik kandang setelah beberapa waktu terpuruk akhirnya ada jalan keluar di balik semua itu , intinya nikmati aja prosesnya jgn bunuh diri. @adisebastian_ #lebihkerendaritempatbecakap #tempatbecakap #Malang #Arema indonesia#kerangalam ##kotamalang #bakso malang#iphonesia #instanusantara #instanusamalang #vidiography #cinematography #ummstory64 #aboutumm #indonesia #pocarisweat #Hotel ibhis#hotel ibhis malang#CIMB niaga malang#kotajuara #salamsatu jiwa#transmartmalang #tiket .com#kereta api indonesia#surya pro
JTEAM CUCI Lori pun kito cuci jgk.. Alhamdulilah JTEAM CUCI Makin diterima di KELANTAN sebb servis terbaik. #kereta #van #lori #bus #halamanrumah #kilatmozekcermintingkap #potongrumput JTEAMCUCI KELANTAN ☺️ http://jteamcuci.wasap.my/ 01113009850
Baby Stroller / Kereta Dorong / Kereta Baby / Kereta Bayi * Reversible Handle : handle bisa diputar depan-belakang. Jadi moms bisa dorong dari depan atau belakang (bisa melihat baby nya) * 3 posisi : duduk, rebah, atau tidur (sudut kemiringan sampai dengan 180 derajat) * Kanopi dilengkapi kelambu, jendela atas, & kantong belakang * Sabuk pengaman 3 titik * Meja makan dengan 2 tempat botol minim & bisa dilepas * Tatakan kaki bisa diatur ketinggiannya * Roda belakang & roda depan dilengkapi dengan rem kaki Detail produk : * Usia : baru lahir s/d 3 tahun #Baby #Bayi #Stroller #BabyStroller #KeretaDorong #KeretaDorongBayi #Kereta #KeretaBayi #KeretaBaby
Bila last korg nampak lipas? . Korang pasti lipas yang korang nampak tu lipas yang sama? Tak mungkin la. . Lipas merayap sana sini macam kawasan tu dia yang punya? . Rasa geram je kan nampak lipas merayap rayap dalam rumah. Lagi geram bila dorg ada dalam kereta. . Yelah, budak makan bersepah dalam kereta . Sebab tu la dorg syiok berkampung kat situ. Hampeh betul! . Takkan nak halang budak budak makan kan? Kang aku nak drive pun tak boleh. Dorg buat perangai. . Sudahnya hadap la lipas lipas tu. Mana yang dapat memang aku hempuk sampai lunyai . Tapi yang peliknya macam tak pupus pupus dorg ni. Makin banyak oii! . Macam macam tips halau lipas dah try weh. Sama gak. Nasib ada ikillzz ni. Sekali sembur keluar segala atok nenek lipas. Sekali dengan serangga yang ada tuu. Fuhhhhh , lega . SETEL MASALAH. JIMAT sebab sekali je sembur Weh. . Sebotol hanya #tigapuluhlimaringgit je weh. Boleh tahan sampai 2-3 bulan haaaa. Nak lagi BERBALOI , korang beli 3 botol. #seratus je weh. . #ikillzz #lipas #kereta #bunuhlipas #serangga #spraylipas #pasirgudang #muo #muotd #aafiyah #yusufiskandar #bazaarpaknil #viral #makan #sepah
. . Semoga jakarta lekas punya monorail juga..aamiin . . _________A/S_________ . . #monorail #train #publictransportation #transportation #ayodolan #jalanjalan #kereta #bikinjadinyata #bestnine
πŸš„πŸšƒπŸšƒπŸšƒπŸšƒπŸšƒπŸšƒπŸšƒγ…€γ…€γ…€γ…€γ…€γ…€ β–ͺ️ㅀㅀㅀㅀㅀㅀ β–ͺ️ β–ͺ️ㅀㅀㅀㅀㅀㅀ β–ͺ️ β–ͺ️ㅀㅀㅀㅀㅀㅀ β–ͺ️ #railway #locomotive #train #rail #railroad #keretaapi #lokomotif #railfans #dipolokomotifmojosari #indonesiarailways #railwayphotography #railways_of_our_world #trainspotting #trainspotter #kereta #keretaapiindonesia #keretaapikita #stasiun #station #instagram #photography #photooftheday #photo #instalike #transport #transportation #trip #foto #image #railfansindonesia
Hai Yang ini hasil jepretannya mimin @sfazqiaa_ Di likee yhaaaaa yhaaa Tuh bagi yang rindu . . . #fotograferpurworejo #kereta #direl
Bagi fungsi pemotongan bekalan minyak, kedua-dua model TKV1 & TKV2 boleh menyokong fungsi ini namun ia adalah fungsi tambahan yang tidak terdapat dalam pakej asas. - Kebiasaannya, kenderaan logistik yang memerlukan fungsi ini bagi tujuan pemantauan penggunaan minyak bagi sesebuah kenderaan perniagaan. - ================================================== - MESEJ KAMI UNTUK PERTANYAAN MENGENAI GPS TRACKER & SUIS MAGIK. - #gpstracker #suismagik #terminaltracker #24hoursmonitoring #kesandanpantau #laburataulebur #banteraskecurian #dahhilangjumpabalik #keretahilang #motorhilang #hobikamimahal #kesankenderaananda #pantaukenderaananda #keselamatankenderaan #jangancuri #janganbagipeluangmudah #bencipencuri #gpsmonitoring #gpstrackermalaysia #sayajual #bazaronline #motor #kereta #lori #van #takbolehcuri #pasanggpshatisenang #takrisaunakparking #takrisauhatisenang #kenacurisenangcari
Saya tau tidak senyaman saat ini tapi jika kalian ngalamin naik kereta jaman pjaka dulu, berati kita seumuran dan pernah dan naik berdesak desakan dan sangat banyakpedagang yang berlalu lalang layaknya pasar berjalanan #menolaklupa β€’ #keretaapi_id #keretaapikitaa #kereta_indo #keretaapiindonesia #galerikereta #fotokeretakita #kereta
BRAND LEFONSE 100% PREMIUM COTTON / 180GSM (BLACK) SIZES: XS TO 3XL (UNISEX) FEATURES: RING SPUN, ENZYME WASH, SILICON TREATMENT Ya harga juga boleh pilih. Bukan design saja Anda mahu harga RM50? RM33.90? Atau RM29.90? Keputusan ditangan anda Tu je ke? Kami juga akan bagi freegift bagi setiap helai baju yg dibeli 😍 Menarik tak? Tunggu apa lagi? Banju hangat ni Click link kat bio untuk order dan details Abaikan tag #baju #tshirt #tanah #melayu #lefonse #lifestyle #melayu #malaysia #pelekat #kereta #pelekatkereta #bajumelayu #lelaki #perempuan #design #cantik #cool #lawa #kacak #hensem #percuma #free #freegift #bajumuslim #bajubigsize #bajulebaran #bajuraya #bajutrendy
Disaat modal mereka dipakai belanja produk, modal kami dipakai buat nabung..... Disaat produk mereka lama2 numpuk, disaat itu nasib kami juga sama.... Tabungan kami numpuk. Nasibnya sama rasanya beda #SakitnyaTuhDisini #GoBlockAja Jika sudah meluruskan niat, bisnisnya bisa enjoy karena kan emang modalnya cuma 50rb saja. Setelahnya itu hanya ikhtiar dan tawakkal, prasangka dan pemantasan. . . πŸ‘‰ #GoBlockAja Kita Ternak Duit βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– πŸ’― Cara Kaya Tanpa Jualan πŸ’° Bisnis Nabung Digaji πŸŒ€ #AkademiBisnisGoBlock ✍️ #3iNetworks βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– πŸ—¨ Kalau Pintar Gak Sukses - Sukses Mending GoBlock Aja Dari Sekarang πŸ˜‰ . . #bus #bisnishalal #peluangusahadirumah #bisnismudahdanmurah #usahamodalkecil #personaltrainer #pengusahabalikpapan #pengusahamudasukses #peluangusahaibumuda #motivasipagihari #inspirasihidup #motivasijiwa #kereta #gayahidupsehat #tkitaiwansehatsejahtera #surabayahits #jakartans #kulinerbandung #dinasperhubungan #instantkarma #olshopjakarta #jowoberkarya #guruindonesia #karyawanswasta #iburumahtanggasukses
Salah satu jalur yang tidak pernah mengalami kemacetan πŸ“· : Sony a6000 #sonya6000 #sonycamera #kereta #railway #train #indonesia #photography #foto
Kamis,18 April'19 Fun camp TK plus Al-Hikmah BBS #outbound Naik rakit #meniup gelas aqua #kereta balon #estafet karet pake sedotan #Mengisi air dgn spons #estafet ember #mengisi air dipipa bocor #menangkap ikan #tukar2an kado tanpa melabel nama So much fun 🀩🀩🀩
Kamis,18 April'19 Fun camp TK plus Al-Hikmah BBS #outbound Naik rakit #meniup gelas aqua #kereta balon #estafet karet pake sedotan #Mengisi air dgn spons #estafet ember #mengisi air dipipa bocor #menangkap ikan #tukar2an kado tanpa melabel nama So much fun 🀩🀩🀩
#JT PIANGGG LARIKKKK BANK LAJU2.... #BACA DETAIL SAMPAI HABISS PAHAMKAN.... #KERETA LARI BANK.... #TAK PAHAM CLICK WSUP BAWAH OK.... MYVI 1.3 SE AUTO TAHUN 2013 GERAN ORI DOCUMEN COMPLETE DIRECT OWNER ROTEX HIDOP 2020 KUNCI 1 Untuk respon cepat Dan pantas wasap SAJA. Klik link wasap Tanpa perlu save no. Www.wasap.my/60173925474/
Argo parahyangan di atas jembatan stasiun cilame padalarang πŸ“· by @caca_yudi #keretaapikita #kereta #keretaapiindonesia #sepur #kai
Motor panas ni memang sentiasa jadi target. Memang buat hati gundah gulana kepada owner ysuku ni. Pencuri tinggalkan lock yang dah barai je kat owner. Memang mencabar kesabaran betul pencuri ni. - Sebarkan kepada yang lain pasal kes ini. Kalau ada info terkini, boleh roger ye. - ================================================== - MESEJ KAMI UNTUK PERTANYAAN MENGENAI GPS TRACKER & SUIS MAGIK. - #gpstracker #suismagik #terminaltracker #24hoursmonitoring #kesandanpantau #laburataulebur #banteraskecurian #dahhilangjumpabalik #keretahilang #motorhilang #hobikamimahal #kesankenderaananda #pantaukenderaananda #keselamatankenderaan #jangancuri #janganbagipeluangmudah #bencipencuri #gpsmonitoring #gpstrackermalaysia #sayajual #bazaronline #motor #kereta #lori #van #takbolehcuri #pasanggpshatisenang #takrisaunakparking #takrisauhatisenang #kenacurisenangcari
Jangan kata perempuan saja takut lipas, lelaki pun takut lipas. Kalau kita gunakan IKILLZZ ni, kita tak payah nak kejar lipas dah. Lips sendiri serah diri 😎 . πŸ“²Boleh whatssapp terus http://wasap.my/60126460369 @ikillzz_stokispuchong πŸ”₯ COD KL / PUCHONG / PENANG (dalam pulau) . #ikillzzpowersquad #ikillzzpuchong #ikillzzpenang #lipas #serangga #pembunuhserangga #kereta #rumah #spray #lemon #spraybunuhlipas #carabunuhlipas #maluapabossku #agenwanted #dropshipwanted #sayajual #jualbarang #cockroach #cockroachspray #sprayviral #viral #shuibsepahtu #dapur #bilik #kereta #spraylipaskereta #spraylipaspuchong #bandarputeripuchong #cashondelivery #lipasterbang #ikillzz
"Senandung irama alam" Loko Diema 7 PG Wringin Anom. #sepur #kereta #lokomotif #ptpn11 #pgwringinanom #panarukan #situbondo #jawatimur #indonesia
Scientists in Israel claims they have managed to 3D print a complete Heart with all of its artery and chambers!! Currently they would be the first to have achieve this breakthrough. Further research is required to develop this technology and animal tests will have to be done before any real human application. But a breakthrough nonetheless. What do you think? Leave a comment and share! . . . . #9gag #malaysia #fakta #motifviral #kualalumpur #kualalumpurinternationalairport #klcctower #klcarrental #carrentalklia2 #carrentalklia #carrentalkl #keretasewakl #kereta #keretasewastudent #keretapinjam #tiktok
Cool LED DisplayΒ Hat dijual seharga 15.99 USD atau sekitar 220 ribu rupiah. Topi ini menggunakan baterai sebesar 450 mAh dan dapat di charge, untuk set tulisan pada topi bisa menggunakan aplikasi yang sudah di sediakan oleh developer di playstore atau app store. User hanya perlu menghubungkan ponsel ke topi dengan bluetooth lalu melakukan perubahan tulisan atau gambar. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #topimurah #topi #jualtopi #belitopi #topiled #anakkereta #kereta #led #anker #rombongankereta #mrt #keretaapi #kai #keretaapiindonesia #lrt #train #sleep #dagelan #dagelanjowo
Anggrek Executive Lounge @stasiuntugu , solusi tepat buat sahabat kawisata sambil nunggu keberangkatan kereta.Hanya dengan 65K sahabat kawisata bisa nongkrong asik sambil makan dan minum free (all you can eat). info 0274-2923328 . #kawisata #kawista #sahabatkawista #indorailtour #luxurytrain #kereta #keretaapi #keretaapikita #kai Β #kai121 #indonesianrailway #railfans #railfans_instagram #wonderfullindonesia #visitindonesia #travel Β  #indonesiatour
PROMOSI PERODUA ‍‍ ‍‍‍‍‍‍ ‍‍ ‍‍‍‍‍‍ ‍‍ ‍‍‍‍‍‍ ‍‍ PROMOSI PERODUA 2019 PERODUA PROMOTION 2019 ‍‍‍‍‍‍ ‍‍ ‍‍‍‍‍‍ ‍‍ 🏠 SHOWROOM AVAILABLE 🎁 FREE GIFTS & REBATE πŸŽ€SPECIAL OFFER ⏱️LIMITED TIME ONLY πŸ†• NEW MODEL ‍‍ ‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍ ‍‍ ‍‍‍‍‍‍ ‍‍ ‍‍‍‍‍‍ ‍‍ ‍‍‍‍‍‍ ‍‍ πŸš— MYVI, BEZZA, AXIA, ALZA, ARUZ ‍‍‍‍‍‍ ‍‍ ‍‍‍‍‍‍ ‍‍ ‍‍‍‍‍‍ DM or Whatsapp 0199387071 ‍‍‍‍‍‍ ‍‍ ‍‍‍‍‍‍ ‍‍ ‍‍‍‍‍‍ #kereta #perodua #loankereta #keretabaru #newcar #myvi #alza #bezza #axia #aruz #proton #kualalumpur #damansara #petalingjaya #kajang #shahalam #cheras #ampang #puchong #subangjaya #selangor #putrajaya #gombak #klang #malaysia #nur2
#JT PIANGGG LARIKKKK BANK LAJU2.... #BACA DETAIL SAMPAI HABISS PAHAMKAN.... #KERETA LARI BANK.... #TAK PAHAM CLICK WSUP BAWAH OK.... HONDA CITY TAHUN 2017(BARU) ROADTAX ON DOCUMEN COMPLETE GERAN ORI RTX HIDOP DIRECT OWNER Untuk respon cepat Dan pantas wasap SAJA. Klik link wasap Tanpa perlu save no. Www.wasap.my/60173925474/
Time to snacking😍😍😍 . . Hujan2 sejuk2 kat bandar Johor ni lapar kan... sebelum kite dok ingat2 makanan lain yang berlemak, berminyak, bergula semua, better cepat2 kite carik air masak dan ambil snacking yang dibenarkan. . . Untuk coach petang ni, aii prefer air masak dan chocolate protien bar.. makan 1 bar terus kenyang uuiii.. so, xlah mencari makanan goreng panas2 petang2 ujan ni.. hahaha.. kan jimat.. . . PROJEK KURUS SEBELUM RAYA INTAKE MEI SUDAH DIBUKA ❀️ KAMI BUKA 30 SLOT SAHAJA!! . . COACH DILLA 012-7722936 COACH AZRAI 012-7845654 #mynewmeonlinechallenge #amazingteam #teamdillaazrai #tipskurus #kuruscepat kuruscantik #kempisperut #produkkurus #mynewmeonlinechallenge intermittentfasting #tudungraya #produkkecantikan #carakurus #dietmudah #bajuraya #jubahraya #coachkurus #kurussebelumraya
Vlog #1 . Nyobain naik MRT dari HI sampe Lebak Bulus . . . #mrt #mrtjakarta #jakarta #transportasi #kereta #vlog #bundaranhi #lebakbulus #vlogger
𝘚𝘡𝘒𝘴π˜ͺ𝘢𝘯 𝘣𝘒𝘸𝘒𝘩 𝘡𝘒𝘯𝘒𝘩 π˜”π˜™π˜› π˜‘π˜’π˜¬π˜’π˜³π˜΅π˜’... β€’ β€’ β€’ β€’ #mrtjakarta #mrt #massrapidtransit #kereta #jakarta #transportasi #transportasiumum j#instatransportasi #goodplace #transportation #instapic #instaplace #instagood #picoftheday #instaplace #photooftheday #instago #instadaily #instalike #instagram #likeforlikes #tagsforlikes #followme #follow #likes #like4like
π˜”π˜°π˜₯𝘒 π˜›π˜³π˜’π˜―π˜΄π˜±π˜°π˜³π˜΅π˜’π˜΄π˜ͺ 𝘣𝘒𝘳𝘢 π˜₯π˜ͺ π˜’π˜°π˜΅π˜’ π˜‘π˜’π˜¬π˜’π˜³π˜΅π˜’ β€œπ˜”π˜’π˜΄π˜΄ π˜™π˜’π˜±π˜ͺπ˜₯ π˜›π˜³π˜’π˜―π˜΄π˜ͺπ˜΅β€ ... β€’ β€’ β€’ β€’ #mrtjakarta #mrt #massrapidtransit #kereta #jakarta #transportasi #transportasiumum j#instatransportasi #goodplace #transportation #instapic #instaplace #instagood #picoftheday #instaplace #photooftheday #instago #instadaily #instalike #instagram #likeforlikes #tagsforlikes #followme #follow #likes #like4like
next page →