#kereta

206,362 posts

Loading...
. Alhamdulillah.. my dropship.. berkongsi dengan my dropship..laju jer dia.. asyik restok jer... . Trute pun trute la..heheheh.. Tapi yang betulnye #passioNFruit .nak cepat la tu... . De yang nak join dropship dengan ira? Atau nak beli #dexandraPerfume .jangan lupe whatsapp yer ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒ013.981.1616 ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60139811616 #perfume #dexandraPerfume #forhim #forHer #hantaran #besdayGift #airFreshner #wangi #gift #dexandraForhim #tahanLama #kereta #ruangtamu #ofice #biliktidur #almaripakaian #kotabharu #dropshipAirFreshner
NO PLAT DAH PATAH TAPI SUSAH NAK KELUAR RUMAH? SELALU TAK SEMPAT NK PERGI KEDAI? ATAU SELALU LUPA NK SINGGAH KEDAI PLAT? ๐Ÿ™Š . . Mari tempah/order dengan @yunedesignstudio ! Tak perlu keluar rumah, bagitahu je no plat kereta anda, dan jenis kereta, kami poskan sampai depan rumah! Lengkap dengan double tape! Murah dan berkualiti โฃ . . Pm for details 011 2554 9983 . . #platkereta #kereta #kelantanprinting #kelabkeretamalaysia #noplat #noplatonline #noplatmurah #mudahdanmurah #kelantan #malaysia #onlinedesignandprint #printingonline #onlineprinting #businessonline #baazarpaknil #prinitngservices #designandprint
WAHHHH.... TERBAIK LAAA. JIMAT ADA. MMG PUAS HATI. . . Bukan lelaki jer nak jimat minyak kereta. Perempuan pun sama juga. Ingat petrmpuan xcekap bawa kereta ker??? . Tapi masalahnya cik puan pandai bawa je laa. Bab servis kereta bagai ni bg kt cik suami, betul ke idol? Heheheh #abanggurauje ๐Ÿ˜œ =====โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข======โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข====== Apa tunggu lagi? Tak perlu bimbang. Cuba dan rasai penjimatan 15%~50%! PALING BEST! ๐Ÿ›‘Jaminan pulangan wang 100% dlm tempoh 10 HARI PERCUBAAN. Wowwww!!! Gylyerrrrr BERMINAT? wassap.my/60193464581/mprbyWan #gajetjimatminyak #jimatminyak #jimatduit #jadibijak #kereta #jualonlinemurah #radioikim #tvalhijrah114 #nasilemakkopio
Barusan ada kecelakaan mobil diserempet kereta api, ngga ada petugas atau palang. Untuk perlintasan rel kereta api yang Belum ada palang, laporannya ke pemda setempat #kereta #relkereta #keretaapi #kecelakaankeretaapi
[3/3 Welcome On Board] Jangan lupa follow akun ini dan ajak teman-temanmu untuk turut follow akun ini. Akan ada giveaway berupa stiker dan tema LINE bagi yang beruntung, setelah mencapai jumlah followers tertentu. Terima kasih dan selamat menikmati! . . . #kai121 #kereta #keretaapi #keretaapikita #eksekutif #ekonomi #premium #indonesianrailway #indonesianrailways #inka #inkamadiun #newimagetrain #stainlesssteeltrain #jakarta #bandung #semarang #yogyakarta #jogja #surabaya
[2/3 Welcome On Board] Mengapa admin memilih "topik" ini? Saat ini, peremajaan kereta di Indonesia sedang pesat-pesatnya dengan kereta terbaru produksi PT INKA (Persero), dengan segala pembaruan yang dibawanya. Sehingga diharapkan dalat menjadi hal menarik ke depannya. (Lanjut di post berikutnya) . . . #kai121 #kereta #keretaapi #keretaapikita #eksekutif #ekonomi #premium #indonesianrailway #indonesianrailways #inka #inkamadiun #newimagetrain #stainlesssteeltrain #jakarta #bandung #semarang #yogyakarta #jogja #surabaya
[1/3 Welcome On Board] Selamat datang & selamat bergabung bersama @newimagetrain , akun perkeretaapian yang spesifik dengan kereta penumpang terbaru PT KAI (Persero). Akun ini akan berisi info terbaru kereta api Indonesia dan tentunya repost foto terbaik kiriman followers. (Lanjut di post berikutnya) . . . #kai121 #kereta #keretaapi #keretaapikita #eksekutif #ekonomi #premium #indonesianrailway #indonesianrailways #inka #inkamadiun #newimagetrain #stainlesssteeltrain #jakarta #bandung #semarang #yogyakarta #jogja #surabaya
Ini kereta Prambanan Ekspres, kereta ekonomi jarak pendek Kutoarjo- Solo Balapan. Sempet pangling juga pas masuk dalem kereta, lha wong tampilannya ga kaya biasanya. Usut punya usut sih ini rangkaian gerbong solo ekspres, ini dipake mergane gerbong si Prameks lagi perawatan. Sering-sering aja gini... ๐Ÿ˜‚ #Ngarep #keretaapi #KAI #prameks #Kereta #Kutoarjo #Lempuyangan #lokomotifindonesia #Lokomotif #StasiunKutoarjo @drama.kereta @keretaapiinside @railfans.indonesia @kai121_ @keretaapikita
Namanya juga seneng ya pasti nggak akan bosen, kalo udah bosen tandanya udah nggak seneng. ๐Ÿ˜‚ . . . #joglosemarkerto #sepurmania #railfansindonesia #kereta
Keretaku pelan berjalan Beriring senja menjingga perlahan Tinggalkan luka menjemput harapan Kereta ku melaju perlahan Menapaki ular besi jalanan Hapuskan duka uraikan kenangan Kereta ku perlahan menjauh Berat melangkah tanpa mengeluh Menjemput asa berurai peluh Kereta ku telah pergi Tinggalkan lara berjalan sendiri Pasrahkan semua pada Illahi Blitar, 101218 #kereta #api #stasiun #blitar #asa #harapan #hapus #kenang
PROMO END YEAR SALE Promo Period : 10-25 Desember 2018 Stainless Steel Tumbler . Harga: normal: Rp.125.000 ,- Harga diskon : Rp. 93.750,- . Kesempatan besar untuk Kamu yang pengen dapetin diskon hingga 25% + free ongkir untuk area DKI Jakarta. Spesifikasi: Isi: 450ml Material : Stainless steel Dimensi: 22 x 6.5 cm Berat : 400gr. Warna : Silver. Order via WA :081355170107 atau klik link di bio profile. Buruan ambil kesempatan ini! #jakarta #senin #tumbler #botolminum #botol #bottle #diskon #hargadiskon #hargapromo #promo #meja #lemari #kursi #bedcover #silver #handuk #jastiphnm #baju #bayi #kerudung #celana #sempak #ciput #natal #sore #makanmalam #pulangkerja #kereta #nonton #buku
Pembinaan Unit Pelayanan PT. Kereta Commuter Indonesia. The Pelangi Resort Sentul Jawa Barat, 03 - 24 Desember 2018. Organized by @kawisata . . #goyoungkai #spiritofmillennials #kawisata #kawista #sahabatkawista #indorailtour #priorityclass #kereta #keretaapi #keretaapikita #kai ย  #indonesianrailway #railfans #railfans_instagram #wonderfullindonesia #visitindonesia #travel ย  #indonesiatour
Kereta - yang turun satu orang. Yang naik 10 orang ... . . . Tahun baru di jogja ? Kenapa engga๐Ÿ˜Š #maya2019 ?#udahpunyarumahsendiri #ldr #jktinfo #kereta #stasiun #jogja #jakarta #jakarta_daily
NAK BAGI HADIAH APA? ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ" KEY CHAIN CUSTOM" ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ TIADA MINIMUM ORDER! order satu pun boleh xder masalah! . - boleh letak nama - boleh pilih jenis kenderaan* - boleh letak no plate - boleh letak grup - nak buat utk wedding pun boleh . boleh dijadikan hadiah kepada orang yang tersayang mak, abah, boyprend, geprend, kawan, grup keter, motor, lori semua boleh ๐Ÿ˜… . jenis : acrylic color : tiada color ( engraving) size : lingkungan size lebih kurang dalam 54mm x 54mm rantai : panjang lebih kurang 1.5" inch . sesuai untuk diletakan di :- - beg - kunci kenderaan - hiasan harga kasih sayang punya meh wasap www.wasap.my/601115684471/keychain . #keychain #kereta #proton #wira #honda #civic #gift #hantaran #perodua #myvi #motorcycle #rxz #club #toyota #hadiah #honda #preve #gen2 #persona #satria #neo #bezza #axia #city #vios #guru #hariguru #jkr
NAK BAGI HADIAH APA? ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ" KEY CHAIN CUSTOM" ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ TIADA MINIMUM ORDER! order satu pun boleh xder masalah! . - boleh letak nama - boleh pilih jenis kenderaan* - boleh letak no plate - boleh letak grup - nak buat utk wedding pun boleh . boleh dijadikan hadiah kepada orang yang tersayang mak, abah, boyprend, geprend, kawan, grup keter, motor, lori semua boleh ๐Ÿ˜… . jenis : acrylic color : tiada color ( engraving) size : lingkungan size lebih kurang dalam 54mm x 54mm rantai : panjang lebih kurang 1.5" inch . sesuai untuk diletakan di :- - beg - kunci kenderaan - hiasan harga kasih sayang punya meh wasap www.wasap.my/601115684471/keychain . #keychain #kereta #proton #wira #honda #civic #gift #hantaran #perodua #myvi #motorcycle #rxz #club #toyota #hadiah #honda #preve #gen2 #persona #satria #neo #bezza #axia #city #vios #guru #hariguru #jkr
NAK BAGI HADIAH APA? ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ" KEY CHAIN CUSTOM" ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ TIADA MINIMUM ORDER! order satu pun boleh xder masalah! - boleh letak nama - boleh pilih jenis kenderaan* - boleh letak no plate - boleh letak grup - nak buat utk wedding pun boleh . boleh dijadikan hadiah kepada orang yang tersayang mak, abah, boyprend, geprend, kawan, grup keter, motor, lori semua boleh ๐Ÿ˜… . jenis : acrylic color : tiada color ( engraving) size : lingkungan size lebih kurang dalam 54mm x 54mm rantai : panjang lebih kurang 1.5" inch . sesuai untuk diletakan di :- - beg - kunci kenderaan - hiasan harga kasih sayang punya meh wasap www.wasap.my/601115684471/keychain . #keychain #kereta #proton #wira #honda #civic #gift #hantaran #perodua #myvi #motorcycle #rxz #club #toyota #hadiah #honda #preve #gen2 #persona #satria #neo #bezza #axia #city #vios #guru #hariguru #jkr
Saat yang lain berangkat kerja, kami berangkat kerja. Saat yang lain bekerja, kami juga bekerja. Saat yang lain pulang, kami masih saja bekerja.. . Semoga Tuhan memberkahi kita semua.. Amin ๐Ÿ™ . (Salam dari awak kabin ular kaleng) ๐Ÿ‘ #Train #trainattendant #Attendant #Kereta #Keretaapi #Keretaapiindonesia #Keretaapikita #Railways #Rail #Indonesiarailways #Cabincrew #Crew #Kai #Pramugara #Pramugari #Brantas #175 #176 #Musafir
Kereta Dorong Bayi 5Roda Free Payung Lonceng Keranjang ๐Ÿ“ฒwhatsApp:+6281244074337 Harga:Rp490.000 Spesifikasi Kategori: Stroller &Walker Berat : 5.275 kilogram Deskripsi Memanjakan si buah hati. Atau Daddy yang care habis sama buah hati. Magic Stroller [ kereta dorong bayi ] 5 roda 1. Kerangka batang Sepeda berbahan besi 2. Roda/ban Kereta berbahan karet 3. Dudukan kereta dorong berbahan plastik yang aman 4. Payung untuk melindungi si kecil. 5. Ada lonceng lucu dan unik untuk menghibur si kecil 6. Ada keranjang serba guna untuk keperluan si kecil 7. Ada piihan warna putih, hitam, hijau muda dan pink 8. Free Bubble Wrap untuk keamanan Pengiriman Magic stroller micro trike 5 roda/ sepeda dorong anak zaman Now. Free payung ( WARNA ACAK SESUAI STOK YANG ADA !!! - merah, pink, unggu, biru ), free keranjang, juga ada lonceng sepeda. Stoller ini cocok untuk anak usia di atas 1 - 5 tahun. 1. Bobot max 30kg 3. Berat produk sangat ringan 4. Portable : gampang dilipat & jinjing 5. Dijamin sangat praktis dibawa 6. Kelebihan 5 roda yang lebih stabil dan kuat dibanding yang 3 roda1 7. Tersedia payung ( warna acak ) 8. Pagar pengaman busa yang bisa dibongkar pasang 9. Manuver dorongan dan belok kiri kanan sangat nyaman Ringkasan Ulasan ================================================== [+] Welcome Reseller [+] Langsung di order aja ya gan :) [+] Semua Ready Stok [+] Terimakasih, Jangan Lupa Follow+ ================================================== Selamat Berbelanja #free #dan #payung #ibu #alat #lonceng #bantu #5roda #keranjang #dorong #magic #kereta #bawa #bayi #stroller
Thanks buyer.... . amik sekali 2 brand sport spring . 4flex untuk saga fl sebab dia memang nak pemanduan yg perfomance dan xnak sagat antara tayar dan body !! . D2 sport spring pula untuk myvi wife dia nak look sporty tapi xmau keras2 ehehehe.... so layan jeeee.. . korang berminat dengan brand apa?? perlu kan nasihat ??? . pm je admin 24hrs ready reply korang. . #4flexSpringSport #ProExpertSpringSport #prorideSpringSport #D2springSport #GabSpringSport #ProrideAbsorber #GreberAbsorber #ProExpertAbsorber #Hnrsportspring #protonsatria ย  #satriamalaysia ย  #peminatproton #malaysia #proton #satriaonly #anakmuda #jiwamuda ย  #empatroda ย  #vtec ย  #spring ย  #ProrideAbsorber #4flexperformance #kereta ย  #lowerd #proexpert #hondacivic ย  #hondamalaysia #axia
NAK PAKAI JUGAK!!!!!! . . . . . . Terima kasih tuan..dari jauh datang semata-mata nak grab hazbox ๐Ÿ˜‰ . . "Kereta saya belum ada masalah gearbox...tapi saya nak jaga gearbox saya sebelum rosak".TUAN IRFAN TERBAIKKK TUAN ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . . So korang nak tunggu apa lagi? Jangan menyesal kalau tiba tiba kereta korang tak boleh jalan sebab gearbox rosak ye ๐Ÿ˜† masa tu sedia lah duit banyak2 nak repair kerosakan teruk gearbox kereta korang tu.. Ehhh...takpa takpa HAZBOX kan Ada๐Ÿ˜ . . Okay nak bagitahu Apa yang hebat sangat HAZBOX GEARBOX TREATMENT ni?? . . ๐Ÿ”ฅ Membaikpulih kebocoran seal gearbox. ๐Ÿ”ฅ Memberhentikan slips pada gearbox. ๐Ÿ”ฅ Memanjangkan jangka hayat gearbox. ๐Ÿ”ฅ Melancarkan penukaran gear. ๐Ÿ”ฅ Mengurangkan gegaran pada gearbox. ๐Ÿ”ฅ Menurunkan suhu kepanasan gearbox. ๐Ÿ”ฅ Meningkatkan prestasi pemanduan. . . CEPAT dapatkan rawatan gearbox anda dengan #HAZBOX . . NAK ORDER? KOMEN 'PM' DAN TEAM SALES AKAN TERUS 'PM' ANDA SEPANTAS KILAT! . . KOMEN 'PM' SEKARANG KOMEN 'PM' SEKARANG KOMEN 'PM' SEKARANG . . #hazbox #hazboxofficial #gearbox #gearboxrepair #atf #atfoiltreatment #minyakajaib #malaysia #car #bitcoin #semenanjung #kereta #racing #race #auto #happy #proton #gearboxrosak #keretasecondhand #kualalumpur #selangor #pahang #johor #kedah #terengganu #kelantan #bazarpaknil
Customer ni dah berapa kali apply pinjaman dengan bank tapi asyik kena reject je.. Dah berapa kali submit pun asyik rejected je. Satu hari tu customer tgh scroll social media and ternampak iklan pinjaman dari syarikat kami. Customer cuba apply dgn kami, dan dah lulus 5k full. Encik amir dapat full 5k untuk promosi "PINJAM PENUH DAPAT PENUH" - Tiada Bayaran Sebarang Pendahuluan - Pinjaman Berdasarkan Gaji & Kemampuan - Tempoh Bayaran Flexible - Kadar Faedah Yang Terendah - Proses Pinjaman Mudah, Cepat & Selamat - Maklumat Pinjaman Dirahsiakan Hanya whatsapp info untuk check kelayakan anda Kami akan bantu anda lulus loan anda 017-2222930 017-2222930 link on bio #pinjamanperibadi #pinjamanwang #pinjamanduit #belanja #rumah #motor #kereta #mewah #pinjamanterhad #tunai #wangringgit ##terhad #duitmalaysia #negeraku #malaysiaku #hutang #tertunggak #lama #gajirendah #gajitinggi #kerja #hutang #klia #putrajaya #cyberjaya #sepang #hutang
Customer ni dah berapa kali apply pinjaman dengan bank tapi asyik kena reject je.. Dah berapa kali submit pun asyik rejected je. Satu hari tu customer tgh scroll social media and ternampak iklan pinjaman dari syarikat kami. Customer cuba apply dgn kami, dan dah lulus 5k full. Encik amir dapat full 5k untuk promosi "PINJAM PENUH DAPAT PENUH" - Tiada Bayaran Sebarang Pendahuluan - Pinjaman Berdasarkan Gaji & Kemampuan - Tempoh Bayaran Flexible - Kadar Faedah Yang Terendah - Proses Pinjaman Mudah, Cepat & Selamat - Maklumat Pinjaman Dirahsiakan Hanya whatsapp info untuk check kelayakan anda Kami akan bantu anda lulus loan anda 017-2222930 017-2222930 link on bio #pinjamanperibadi #pinjamanwang #pinjamanduit #belanja #rumah #motor #kereta #mewah #pinjamanterhad #tunai #wangringgit ##terhad #duitmalaysia #negeraku #malaysiaku #hutang #tertunggak #lama #gajirendah #gajitinggi #kerja #hutang #klia #putrajaya #cyberjaya #sepang #hutang
Customer ni dah berapa kali apply pinjaman dengan bank tapi asyik kena reject je.. Dah berapa kali submit pun asyik rejected je. Satu hari tu customer tgh scroll social media and ternampak iklan pinjaman dari syarikat kami. Customer cuba apply dgn kami, dan dah lulus 5k full. Encik amir dapat full 5k untuk promosi "PINJAM PENUH DAPAT PENUH" - Tiada Bayaran Sebarang Pendahuluan - Pinjaman Berdasarkan Gaji & Kemampuan - Tempoh Bayaran Flexible - Kadar Faedah Yang Terendah - Proses Pinjaman Mudah, Cepat & Selamat - Maklumat Pinjaman Dirahsiakan Hanya whatsapp info untuk check kelayakan anda Kami akan bantu anda lulus loan anda 017-2222930 017-2222930 link on bio #pinjamanperibadi #pinjamanwang #pinjamanduit #belanja #rumah #motor #kereta #mewah #pinjamanterhad #tunai #wangringgit ##terhad #duitmalaysia #negeraku #malaysiaku #hutang #tertunggak #lama #gajirendah #gajitinggi #kerja #hutang #klia #putrajaya #cyberjaya #sepang #hutang
Customer ni dah berapa kali apply pinjaman dengan bank tapi asyik kena reject je.. Dah berapa kali submit pun asyik rejected je. Satu hari tu customer tgh scroll social media and ternampak iklan pinjaman dari syarikat kami. Customer cuba apply dgn kami, dan dah lulus 5k full. Encik amir dapat full 5k untuk promosi "PINJAM PENUH DAPAT PENUH" - Tiada Bayaran Sebarang Pendahuluan - Pinjaman Berdasarkan Gaji & Kemampuan - Tempoh Bayaran Flexible - Kadar Faedah Yang Terendah - Proses Pinjaman Mudah, Cepat & Selamat - Maklumat Pinjaman Dirahsiakan Hanya whatsapp info untuk check kelayakan anda Kami akan bantu anda lulus loan anda 017-2222930 017-2222930 link on bio #pinjamanperibadi #pinjamanwang #pinjamanduit #belanja #rumah #motor #kereta #mewah #pinjamanterhad #tunai #wangringgit ##terhad #duitmalaysia #negeraku #malaysiaku #hutang #tertunggak #lama #gajirendah #gajitinggi #kerja #hutang #klia #putrajaya #cyberjaya #sepang #hutang
Ground Breaking Sinergi BUMN Rumah Susun Terintegrasi Stasiun Rawa Buntu, Jurangmangu dan Cisauk. Dalam Rangka Mendukung Program Sejuta Rumah Untuk Rakyat. Tangerang Selatan, 10 Desember 2018 . .video by @saba_riannugraha #goyoungkai #spiritofmillennials #kawisata #kawista #sahabatkawista #indorailtour #priorityclass #kereta #keretaapi #keretaapikita #kai ย  #indonesianrailway #railfans #railfans_instagram #wonderfullindonesia #visitindonesia #travel ย  #indonesiatour
Hidup perlu ada tujuan. Begitu juga untuk kewangan diri. Perlu tetapkan matlamat supaya lebih kuat keazaman untuk mencapainya. Tetapkan matlamat kewangan anda sekarang! Jangka masa pendek ??? Jangka masa sederhana ??? Jangka masa panjang ??? #tipskewangankukuh #tipskewangan #rancangkewangan #untukmasadepan #bijak #merancang #untuk #masa #depan #pendapatan #simpanan #perbelanjaan #pelaburan #perlindungan #persaraan #belajar #kahwin #kereta #rumah #anak #umrah #haji #melancong #kemewahan #kebebasankewangan
kalo yang ini bisa dipake untuk kebandara. #kereta
ketika naik kereta siapapun, kalo dia lewat semua disuruh berenti. #kereta
kereta ini bisa buat dipake kepasar, pasar senen, minggu, gembrong, kramatjati. @krlcommuterline #kereta
PASTIKAN ANDA SAVE NO HP KAMI!!! . KAMI BEROPERASI 24 SEHARI 7 HARI SEMINGGU . kereta anda rosak atau terlibat dalam kemalangan dimana Sahaja kami sedia membantu 1 malaysia dengan harga yang berpatutan... Beroperasi di lokasi utama: Puchong Petaling Jaya Selangor Wilayah persekutuan Lembah Klang Hubungi kami: En. Zam . www.wasap.my/60122747107 . www.wasap.my/60122747107 . www.wasap.my/60122747107 . Follow Instagram kami: . @car_carrier_towtruck_1malaysia . @car_carrier_towtruck_1malaysia . @car_carrier_towtruck_1malaysia . . #tuntutaninsurans #kemalangan #keretarosak #carrier #towing #car #rosak #accident #claiminsurance #tundamotor #keretakemalangan #keretatunda #tarik #tarikkereta #tarikkeretarosak #tarikkeretakemalangan #kereta #breakdown #workshoprepairs #workshop #bengkel #bengkelkereta #bengkelmembaikikereta #puchong #lembahklang #Selangor #wilayahpersekutuan #klanglama #petalingjaya #carrierpuchong
PASTIKAN ANDA SAVE NO HP KAMI!!! . KAMI BEROPERASI 24 SEHARI 7 HARI SEMINGGU . kereta anda rosak atau terlibat dalam kemalangan dimana Sahaja kami sedia membantu 1 malaysia dengan harga yang berpatutan... Beroperasi di lokasi utama: Puchong Petaling Jaya Selangor Wilayah persekutuan Lembah Klang Hubungi kami: En. Zam . www.wasap.my/60122747107 . www.wasap.my/60122747107 . www.wasap.my/60122747107 . Follow Instagram kami: . @car_carrier_towtruck_1malaysia . @car_carrier_towtruck_1malaysia . @car_carrier_towtruck_1malaysia . . #tuntutaninsurans #kemalangan #keretarosak #carrier #towing #car #rosak #accident #claiminsurance #tundamotor #keretakemalangan #keretatunda #tarik #tarikkereta #tarikkeretarosak #tarikkeretakemalangan #kereta #breakdown #workshoprepairs #workshop #bengkel #bengkelkereta #bengkelmembaikikereta #puchong #lembahklang #Selangor #wilayahpersekutuan #klanglama #petalingjaya #carrierpuchong
mesti ktkorg ngerebat tkejut gelik bila tgh suk2 drebing, tang ada jak rasa si lepeh melimpas atas kaki nak?! knak nya sik..๐Ÿคฌ lom gik mun nya terbang ๐Ÿ˜‚ bila dicarik,mesti x nemu..sidak nya ada btapok dlm celah2 kereta ktkorg ya,dibah karpet,blkg dashboard,dibah keresi IBOH KHUATIR!! IKILLZZ SEDIA MEMBANTU!! On jak enjin, full blast ekon,pasya bukak jak IKILLZZ..tandah dlm 10minit..pasya kita nangga sidak geng lepeh keluar penin2..insyaAllah sebulan sidak sik berani dekat..bau wangi mcm lavender, selamat kpd manusia 1tin RM40 beli 2, RM76 beli 3, RM114 dapatkan hanya dr kami agen sah IKLLZZ Sarawak, xda dijual di pasar nun sms/wasap 0146937189 fb/ig @kedairuncitsaddiq COD #kuching #kotasamarahan penghantaran bas #sarawak #ikillzz #lepeh #lipas #kereta #rumah #toilet @shuibsepahtu #cockroach #oggy #serangga
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พโค๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ 12/12 PROMO! . ๐ŸŽBuy 2 shirts free 1 sticker & free postage! . ๐ŸŽPROMO end 12/12. . ๐Ÿ“ฒDirect ws +6017-6788 017 (Link in Bio) Credit ๐Ÿ“ท: @zaimazhr #Malaysiaowner #Bismillahfirst #DUNIAFANA #weekend #PEHAL #JOM #RESPECT #cars #carguy #kereta #malaysia #beast ********************************************** IKLAN KRONI : FREE POSTAGE BAJU STREETZOKU RM50 LINK IN BIO. ********************************************** STICKER KERETA STREETZOKU RM10 LINK IN BIO.
Dapat luluskan customer sektor kerajaan sebanyak 5k.. Customer kerja tentera dah berkhidmat selama 8tahun.. Alhamdulillah dapat tolong customer saya ni.. Customer ni ada mengadu yang dia banyak sangat bil tertunggak. Dah try mohon dengan bank tapi tak lepas sebab commitment tinggi.. Kami cuba bantu customer ni untuk luluskan pinjaman dengan kami.. Customer pun bagi kerjasama yang bagus dan ok. Akhirnnya lulus juga 5k penuh.. Promosi "PINJAM PENUH DAPAT PENUH" masih ada lagi ye guys!! Promotion last 25hb.. Kami jamin akan lulus jika layak ws/call: 017-2222930 wasap.my/60172222930 #tuah #hutang #klia #putrajaya #cyberjaya #sepang #hutang #bayaran #rumah #motor #kereta #bil #beli #jualbeli #promosi #jualan #murah 3mewah #belanja #tertunggak #pinjaman #pinjamanberlesen #pinjamanwang #personalloans
Dapat luluskan customer sektor kerajaan sebanyak 5k.. Customer kerja tentera dah berkhidmat selama 8tahun.. Alhamdulillah dapat tolong customer saya ni.. Customer ni ada mengadu yang dia banyak sangat bil tertunggak. Dah try mohon dengan bank tapi tak lepas sebab commitment tinggi.. Kami cuba bantu customer ni untuk luluskan pinjaman dengan kami.. Customer pun bagi kerjasama yang bagus dan ok. Akhirnnya lulus juga 5k penuh.. Promosi "PINJAM PENUH DAPAT PENUH" masih ada lagi ye guys!! Promotion last 25hb.. Kami jamin akan lulus jika layak ws/call: 017-2222930 wasap.my/60172222930 #tuah #hutang #klia #putrajaya #cyberjaya #sepang #hutang #bayaran #rumah #motor #kereta #bil #beli #jualbeli #promosi #jualan #murah 3mewah #belanja #tertunggak #pinjaman #pinjamanberlesen #pinjamanwang #personalloans
next page →