#khaibahacosmetics

2,577 posts

Loading...
Haaa daripada membawang ngan makcik2 kat sebelah awk tu pasal benda yang tak tentu lagi betul ke tidak, apa kata awk bawang kan #ddcushionfoundation ni dari Khaibahacosmetics ni, dah tentu ada faedahnya .Harga RM119 sahaja!! Sambil membawang sambil cantik, haaa..kan best macam tu .Mana tau abg bawang nnt jmp kakak bawang haaaaa sesuai jodoh!! Aamiin !! ❤️❤️❤️ Whatsapp 0174282422 0174282422 0174282422 #ddcushionfoundationmalaysia #ddcushionfoundation #khaibahacosmetics #khaibaha #ejaishak #cantik #beautiful #belle #guzel #mooi #pulchra #KCfamily #KCstokist #KCagent #KCdropship #nashsatriateam #nashsatriateammeroket #nitarichlegacy #makeuplovers #makeupaddicted #makeupjunkies
Jimat Cepat dan Cantik . Mereka dah jumpa penyelesaian untuk tampil flawless dengan cara yang mudah dan cepat anda bila lagi ? Jom berCANTIK dengan KhaiBahaCosmetics . DM/Klik Link Whatsapp di Bio untuk sebarang pertanyaan atau pembelian. . #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #SatriaNara #BellaNara #mooi #pulchra #belle #beautiful #cantik #khaibaha #KCsatrianara #kcfamily #agent #dropships #Stokist #result #video #tutorial
Jimat Cepat dan Cantik . Mereka dah jumpa penyelesaian untuk tampil flawless dengan cara yang mudah dan cepat anda bila lagi ? Jom berCANTIK dengan KhaiBahaCosmetics . DM/Klik Link Whatsapp di Bio untuk sebarang pertanyaan atau pembelian. . #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #SatriaNara #BellaNara #mooi #pulchra #belle #beautiful #cantik #khaibaha #KCsatrianara #kcfamily #agent #dropships #Stokist #result #video #tutorial
🌷🌷🌷 Korang rasa berbaloi tak beli DD cushion foundation 3in1 ni? untuk menghasilkan make up yg bagus, memerlukan beberapa produk asas dan kos nya juga lbh tinggi, cuba bandingkan harga barang2 yg perlu di beli:- 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 1- concealer (rm60 +) 2- foundation (rm80+) 3- beauty blender (rm25+) 4- loose powder (rm90+) 5- sun cream (rm30+) Sekurang2nya dalam rm200-250 untuk produk asas sahaja itu pun tergantung jenama yg anda pilih Tapi dengan Khaibaha cosmetics anda cuma membeli satu produk #ddcushionfoundation sahaja... anda boleh dapat semua yang diperlukan Jadi jangan fikir lama sangat!!!! buat pilihan yang bijak dengan menulis komen di bawah!!!! Code Belle (extra light) Code Guzel (light) Code Mooi (medium light) Code Pulchra (medium tanned) Key ingredients: Argan, Shea butter, sweet almond, vit C, Serum & spf 30++ UV ray Coverage: medium to full Credit to Nasrul Azira Overmeyer #khaibahacosmetics #ddcushionfoundationmalaysia #ddcushionfoundation #cantik #beautiful #belle #guzel #mooi #pulchra #KCfamily #KCstokist #KCagent #KCdropship #nashsatriateam
Kenapa ddcushionfoundation dari khaibahacometics tu jadi perbualan ramai sekarang? Best sangat ke? Elok ke? . . Haaa..belum cuba belum tahu kan Rasanya tak rugi kalau uolss beli and try sendiri ddcushionfoundation kami ni . . Sebabnya..dah banyak testimoni-testimoni dan result yang kami terima dari customer yang sangat happy dan berpuas hati dengan ddcushionfoundation kami . . Jom kami belanja satu video untuk tatapan uolss di malam hari , jangan malam kang mimpi tersebut-sebut nama khaibahacosmetics sudah 😆😆 Whatsapp 0174282422 0174282422 0174282422 #ddcushionfoundationmalaysia #ddcushionfoundation #khaibahacosmetics #khaibaha #ejaishak #belle #guzel #mooi #pulchra #kcfamily #kcstokist #kcagent #kcdropship #kctestimoni #kcresult #nashsatriateam #nashsatriateammeroket #nitarichlegacy #sayapakaisayajual #cubalahbarutahu #cantik #beautiful #glowingdewy #makeuplovers #makeupaddicted #makeupjunkies
Jimat , cepat , simple dan flawless dengan kami Dengan DdCushionFoundation by KhaibahaCosmetics ni ✔️ Tak perlu color corrector ✔️ Tak perlu conceal ✔️ Hanya dap dap saja dah siap ✔️ Glowing stunning 😉 ... Siapa kami ? Mesti la DdCushionFoundation dari KhaibahaCosmetics kan Tak percaya? Cuba try dlu pakai tengok macam mana hasilnya So, apa tunggu lagi Jom berCANTIK dengan KhaiBahaCosmetics 📲 www.wasap.my/60133204713/kc #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #guzel #belle #beautiful #cantik #khaibaha #KCStokist #KCagent #KCdropship #KCsatrianara #KCfamily #nashsatriateam #KCtestimoni #KCresult #sayapakaisayajual #cubalahbarutahu #nashsatriateammeroket
Selamat Pagi 😅😅😅 Omaigod... . Dah la pagi ni ade meeting, bole plak terlambat bangun..nak siapkan anak-anak nak pergi sekolah lagi nak sediakan sarapan pagi lagi..nanti dah tak cukup masa nak bersiap , tak kan nak masuk meeting dengan muka tanpa makeup, kang orang-orang pejabat mengata pulak . . Tu la uolss tak percaya, kami dah cakap dah dengan #Ddcushionfoundation dari #khaibahacosmetics semua tu dah tak jadi masalah dah uolss . . Sempat je uolss nak siapkan anak-anak, nak sediakan sarapan dan bersiap and silap-silap boleh jadi orang pertama masuk bilik meeting tu So tunggu apa lagi Jom dapatkan Ddcushionfoundation kami sementara stok masih ada Whatsapp 0174282422 0174282422 0174282422 #ddcushionfoundationmalaysia #ddcushionfoundation #khaibahacosmetics #khaibaha #ejaishak #belle #guzel #mooi #pulchra #cantik #beautiful #kcfamily #kcstokist #kcagent #kcdropship #kctestimoni #kcresult #nashsatriateam #nashsatriateammeroket #nitarichlegacy #makeuplovers #makeupaddicted #makeupjunkies #sayapakaisayajual #cubalahbarutahu
🌹🌹🌹 . An Indonesian friend of mine living in Germany, a mother of two, a busy career woman who is content with the performance of ddcushion foundation by @khaibahacosmetics_hq . Code Guzel (light) is her choice and she looks definitely fresh, younger snd stunning . Please PM me to get your slot for a dab dab dab session and I‘ll send you away home beautiful and flawless . . . #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #guzel #beautiful #cantik #khaibaha #KCsatrianara #kcfamily #agent #dropships #Stokist #result #video #tutorial #makeuplover #makeupaddicted #nashsatriateam #nashsatriateammeroket
🌹🌹🌹 . Thank you for generous and sincere feedbacks @_veyko_ I appreciate it so much🙏🏼🙏🏼 . Glad that you love it! . Clear your doubt with ddcushion foundation and grab yours now! . . . #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #guzel #beautiful #cantik #khaibaha #KCsatrianara #kcfamily #agent #dropships #Stokist #result #video #tutorial #makeuplover #makeupaddicted #nashsatriateam #nashsatriateammeroket
Nak jadi confident macam mereka? .. Zaman sekarang dah tak perlu dah nak makeup tebal-tebal uolss untuk nak kelihatan cantik.. Makeup light-light lagi nampak sweet kan.. bak kata orang natural look Tapi kena ingat ye..bukan senang nak dapatkan natural look tu kalau uolss pakai berlapis-lapis produk untuk tutup challenge kat muka tu Abes macam mana nak dapatkan natural look tanpa perlu apply produk yang banyak? La uolss..sudah gaharu, cendana pula..sudah tau bertanya pula 🙈🙈🙈 Dah tentu la jawapan nya adalah dengan menggunakan ddcushiofoundation dari khaibahacosmetics uolss Jom berCANTIK dengan KhaiBahaCosmetics Whatsapp 0174282422 0174282422 0174282422 #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #guzel #beautiful #cantik #khaibaha #ejaishak #kcfamily #kcagent #kcdropship #kctestimoni #kcresult #makeuplover #makeupaddicted #nashsatriateam #nashsatriateammeroket #nitarichlegacy
PEWITTT .... . . Sape tu? Cantik betul mukanya..bersinar2 dan takde cela Kalau la belum berpunya , akan ku sunting menjadi permaisuri di hati ni Eceh - eceh 😆😆😆 . . Mesti kita melompat-lompat happy kan kalau kita dapat pujian macam tu Ada ke manusia dalam dunia ni tak sukakan pujian, kalau ada sila angkat tangan 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️ Tapi kita nak la pujian tu memang ikhlas dari orang yang memuji tu kan.Jangan la sebab nak jaga hati, makeup muka nampak KELABU dan LEBAM pon dikatanya cantik 🤭🤭 . . Kalau uolss tengok picture customer kami ni selepas pakai Ddcushion foundation dari Khaibahacosmetics, rasa-rasa ada tak yang nak puji? Ataupon ada tak yang nak komplen muka customer kami nampak KELABU atau LEBAM ? . . Kalau terasa nak dapat pujian , meh la try produk kami uolsss Whatsapp 016-388 2340 016-388 2340 016-388 2340 #ddcushionfoundationmalaysia #ddcushionfoundation #khaibahacosmetics #cantik #beautiful #belle #guzel #mooi #pulchra #KCfamily #KCstokist #KCagent #KCdropship #KCsatrianara #makeuplovers #makeupaddicted
Nak jadi confident macam mereka? .. Zaman sekarang dah tak perlu dah nak makeup tebal-tebal uolss untuk nak kelihatan cantik.. Makeup light-light lagi nampak sweet kan.. bak kata orang natural look Tapi kena ingat ye..bukan senang nak dapatkan natural look tu kalau uolss pakai berlapis-lapis produk untuk tutup challenge kat muka tu Abes macam mana nak dapatkan natural look tanpa perlu apply produk yang banyak? La uolss..sudah gaharu, cendana pula..sudah tau bertanya pula 🙈🙈🙈 Dah tentu la jawapan nya adalah dengan menggunakan ddcushiofoundation dari khaibahacosmetics uolss Jom berCANTIK dengan KhaiBahaCosmetics Whatsapp ???? 📲 www.wasap.my/60133204713 #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #guzel #beautiful #cantik #khaibaha #KCsatrianara #kcfamily #agent #dropships #Stokist #result #video #tutorial #makeuplover #makeupaddicted #nashsatriateam #nashsatriateammeroket
Nak jadi confident macam mereka? .. Zaman sekarang dah tak perlu dah nak makeup tebal-tebal uolss untuk nak kelihatan cantik.. Makeup light-light lagi nampak sweet kan.. bak kata orang natural look Tapi kena ingat ye..bukan senang nak dapatkan natural look tu kalau uolss pakai berlapis-lapis produk untuk tutup challenge kat muka tu Abes macam mana nak dapatkan natural look tanpa perlu apply produk yang banyak? La uolss..sudah gaharu, cendana pula..sudah tau bertanya pula 🙈🙈🙈 Dah tentu la jawapan nya adalah dengan menggunakan ddcushiofoundation dari khaibahacosmetics uolss Jom berCANTIK dengan KhaiBahaCosmetics Whatsapp ???? wasap.my/60165098878 #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #guzel #beautiful #cantik #khaibaha #KCsatrianara #kcfamily #agent #dropships #Stokist #result #video #tutorial #makeuplover #makeupaddicted #nashsatriateam #nashsatriateammeroket #kcsweetz #ikaamiempire
Nak jadi confident macam mereka? .. Zaman sekarang dah tak perlu dah nak makeup tebal-tebal uolss untuk nak kelihatan cantik.. Makeup light-light lagi nampak sweet kan.. bak kata orang natural look Tapi kena ingat ye..bukan senang nak dapatkan natural look tu kalau uolss pakai berlapis-lapis produk untuk tutup challenge kat muka tu Abes macam mana nak dapatkan natural look tanpa perlu apply produk yang banyak? La uolss..sudah gaharu, cendana pula..sudah tau bertanya pula 🙈🙈🙈 Dah tentu la jawapan nya adalah dengan menggunakan ddcushiofoundation dari khaibahacosmetics uolss Jom berCANTIK dengan KhaiBahaCosmetics Whatsapp ???? wasap.my/60165098878 #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #guzel #beautiful #cantik #khaibaha #KCsatrianara #kcfamily #agent #dropships #Stokist #result #video #tutorial #makeuplover #makeupaddicted #nashsatriateam #nashsatriateammeroket #kcsweetz #ikaamiempire
Nak jadi confident macam mereka? .. Zaman sekarang dah tak perlu dah nak makeup tebal-tebal uolss untuk nak kelihatan cantik.. Makeup light-light lagi nampak sweet kan.. bak kata orang natural look Tapi kena ingat ye..bukan senang nak dapatkan natural look tu kalau uolss pakai berlapis-lapis produk untuk tutup challenge kat muka tu Abes macam mana nak dapatkan natural look tanpa perlu apply produk yang banyak? La uolss..sudah gaharu, cendana pula..sudah tau bertanya pula 🙈🙈🙈 Dah tentu la jawapan nya adalah dengan menggunakan ddcushiofoundation dari khaibahacosmetics uolss Jom berCANTIK dengan KhaiBahaCosmetics Whatsapp 0174282422 0174282422 0174282422 #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #guzel #beautiful #cantik #khaibaha #ejaishak #kcfamily #kcagent #kcdropship #kctestimoni #kcresult #makeuplover #makeupaddicted #nashsatriateam #nashsatriateammeroket #nitarichlegacy
Frameworkz Global Enterprise Director X Khaibaha with Frameworkz Project 3.0 Anglez and Photographerz. Model : @qilaazahar . . Thank you for the great opportunity and i would love to say that this is the best training provided so far by me!! I do love teaching!! 😘❤️❤️ . Makeup by me #khaibaha using @khaibahacosmetics_hq code #guzel as a base and #belle as the highlighter . #khaibaha #khaibahar #mua #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #ddcushionmalaysia
Sending you warm wishes this beautiful Sunday from a heart filled with love.. Happy Sunday darlings, have a blissful week ahead. May this Sunday usher in for you, a week of greatness and manifold blessings. May you be satisfied with all that your heart desires. #Ddcushionfoundation #khaibahacosmetics #nashsatriateam #nashsatriateammeroket #nitarichlegacy
Nak jadi confident macam mereka? .. Zaman sekarang dah tak perlu dah nak makeup tebal-tebal uolss untuk nak kelihatan cantik.. Makeup light-light lagi nampak sweet kan.. bak kata orang natural look Tapi kena ingat ye..bukan senang nak dapatkan natural look tu kalau uolss pakai berlapis-lapis produk untuk tutup challenge kat muka tu Abes macam mana nak dapatkan natural look tanpa perlu apply produk yang banyak? La uolss..sudah gaharu, cendana pula..sudah tau bertanya pula 🙈🙈🙈 Dah tentu la jawapan nya adalah dengan menggunakan ddcushiofoundation dari khaibahacosmetics uolss Jom berCANTIK dengan KhaiBahaCosmetics Whatsapp 📲 wasap.my/60122738568/Kc Credit to Nasrul Azira Overmeyer #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #guzel #beautiful #cantik #khaibaha #KCsatrianara #kcfamily #agent #dropships #Stokist #result #video #tutorial #makeuplover #makeupaddicted #nashsatriateam #nashsatriateammeroket
Bertuahnya selama ni upload gambar lepas mekap Live FB biasa2 je. Tapi hari ni @712studios dah ambil hati Khai yang baru pecah semalam dengan memberi bukan satu tapi 10 gambar yang awesome!! Dia cakap jgn merajuk2 lagi. 😂😂 . Thanks to my best colleague in makeup @hana_amdan for this opportunity, the best photographer in the planet Aizat from @712studios , and not to forget the models @fatinlatif for being my canvas! I am soo blessed to have u in my FB live recorded! 😘😘 . Product is definitely from @khaibahacosmetics_hq #ddcushionfoundation code #guzel & #belle and our latest baby #KbrowGel . . #khaibahacosmetics #khaibaha #makeupbyKB #khaibahar #livefb #weddingmakeup
Muka ada challenge dengan jerawat, berminyak, kulit sensitif confirm tak ok la pakai produk KhaibahaCosmetics tu . . Diorang nak laku kan business so cakap la produk dia bagus la berkualiti la, itu la ini la. Selalu pon khaibaha tu apply DDCushionFoundation dia dekat org yang memang dah cantik, yang memang kulit halus mulus macam kulit telur memang la cantik jadinya kan, habes muka-muka macam kami ni? . . Alahai...kalau belom cuba mana nak tau kan We olss malas nak cakap-cakap banyak, tengok lah gambar ni kalau tak percaya Berminat ? Whatsapp 016-388 2340 016-388 2340 016-388 2340 #ddcushionfoundationmalaysia #ddcushionfoundation #khaibahacosmetics #cantik #beautiful #belle #guzel #mooi #pulchra #KCfamily #KCstokist #KCagent #KCdropship #KCsatrianara #makeuplovers #makeupaddicted
Ucapkan selamat tinggal kepada dark circle dan bintik bintik merah ... Selalu org cakap nak tutup dark circle pakai corrector merah, nak tutup bintik2 merah pakai corrector hijau Banyak naw color nak pakai kat muka, tu blom lagi corrector warna purple la orange la kan..smpai kadang-kadang pon confius mana satu color yang nak pakai.Pastu nak apply foundation pastu concelear lagi Tapi sekarang dah tak perlu dah kot nak bercolor corrector , berconcelear bagai dah ... Apply je DdCushionFoundation dari KhaibahaCosmetics dah bole settle semua dalam masa x sampai pon 5 minit tau So jomlah kite BerCANTIK bersama-sama dengan KhaiBahaCosmetics Whatsapp 📲 www.wasap.my/60133204713/kc #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #guzel #beautiful #cantik #khaibaha #KCsatrianara #kcfamily #agent #dropships #Stokist #result #video #tutorial #makeuplover #makeupaddicted #nashsatriateam #nashsatriateammeroket
With Ddcushionfoundation by KhaibahaCosmetics keep your makeup from running when you're sweaty!! Selamat Hari Sukan Negara! Have a great and productive day out with family and friends! Credit to: @lindaanjang Code : Mooi #Ddcushionfoundation #ddcushionfoundationmalaysia #khaibahacosmetics #khaibaha #ejaishak #belle #guzel #mooi #pulchra #kcfamily #kcstokist #kcagent #kcdropship #kctestimoni #kcresult #nashsatriateam #nashsatriateammeroket #nitarichlegacy
Believe in yourself! Have faith in your abilities! Without a humble but reasonable confidence in your own powers you cannot be successful or happy. -Norman Vincent Peale #ddcushionfoundationmalaysia #ddcushionfoundation #khaibahacosmetics #cantik #beautiful #belle #guzel #mooi #pulchra #KCfamily #KCstokist #KCagent #KCdropship #KCsatrianara #makeuplovers #makeupaddicted #makeupjunkies
Learn to enjoy every minute of your life. Be happy now. Don't wait for something outside of yourself to make you happy in the future. Think how really precious is the time you have to spend, whether it's at work or with your family. Every minute should be enjoyed and savored. -Earl Nightingale- #ddcushionfoundationmalaysia #ddcushionfoundation #khaibahacosmetics #cantik #beautiful #belle #guzel #mooi #pulchra #KCfamily #KCstokist #KCagent #KCdropship #KCsatrianara #makeuplovers #makeupaddicted #makeupjunkies
Siapa suka makeup tapi tak reti nak bermakeup? Siapa nak makeup siap cepat ? Siapa nak makeup tahan lama? Siapa nak makeup tak bercapuk? Siapa nak makeup nampak flawless dan glowing? . . Kalau uolss salah seorang di atas , entry ni sangat sesuai untuk uolss . . DdCushion foundation dari Khaibahacosmetics sangat memenuhi kehendak uols Hanya dalam masa 3 minit , uolss dah siap dah , pastu produk ni boleh bertahan dalam 12 ke 15 jam dan yang paling penting tak bercapuk ye . . Tak percaya ? Meh try dulu Whatsapp 016-388 2340 016-388 2340 016-388 2340 #ddcushionfoundationmalaysia #ddcushionfoundation #khaibahacosmetics #cantik #beautiful #belle #guzel #mooi #pulchra #KCfamily #KCstokist #KCagent #KCdropship #KCsatrianara #makeuplovers #makeupaddicted
When saturdate is coming, and u have to work work 😢😢 tak ada ape yang boleh kembalikan semangat tu melainkan dengan make up 💇💄 so sis mesti dap dap kan span #DDCUSHIONKHAIBAHA untuk full coverage dan sebagai base make up. Senang je 😁😁 terdapat 4 code 💖 belle 💖 guzel 💖 mooi 💖 pulchra . Dan pasti kegemaran sis code #mooi 😘😘 Berminat nak dapatkan koleksi DD CUSHION KHAI BAHA boleh 📲📲 👇 www.wasap.my/60133204713/kc #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #guzel #beautiful #cantik #khaibaha #KCsatrianara #kcfamily #agent #dropships #Stokist #result #video #tutorial #makeuplover #makeupaddicted #nashsatriateam
Ucapkan selamat tinggal kepada dark circle dan bintik bintik merah ... Selalu org cakap nak tutup dark circle pakai corrector merah, nak tutup bintik2 merah pakai corrector hijau Banyak naw color nak pakai kat muka, tu blom lagi corrector warna purple la orange la kan..smpai kadang-kadang pon confius mana satu color yang nak pakai.Pastu nak apply foundation pastu concelear lagi Tapi sekarang dah tak perlu dah kot nak bercolor corrector , berconcelear bagai dah ... Apply je DdCushionFoundation dari KhaibahaCosmetics dah bole settle semua dalam masa x sampai pon 5 minit tau So jomlah kite BerCANTIK bersama-sama dengan KhaiBahaCosmetics Whatsapp wasap.my/60165098878/ika #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #guzel #beautiful #cantik #khaibaha #KCsatrianara #kcfamily #agent #dropships #Stokist #result #video #tutorial #makeuplover #makeupaddicted #nashsatriateam #nashsatriateammeroket #kcsweetz #ikaamiempire
Ucapkan selamat tinggal kepada dark circle dan bintik bintik merah ... Selalu org cakap nak tutup dark circle pakai corrector merah, nak tutup bintik2 merah pakai corrector hijau Banyak naw color nak pakai kat muka, tu blom lagi corrector warna purple la orange la kan..smpai kadang-kadang pon confius mana satu color yang nak pakai.Pastu nak apply foundation pastu concelear lagi Tapi sekarang dah tak perlu dah kot nak bercolor corrector , berconcelear bagai dah ... Apply je DdCushionFoundation dari KhaibahaCosmetics dah bole settle semua dalam masa x sampai pon 5 minit tau So jomlah kite BerCANTIK bersama-sama dengan KhaiBahaCosmetics Whatsapp wasap.my/60165098878/ika #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #guzel #beautiful #cantik #khaibaha #KCsatrianara #kcfamily #agent #dropships #Stokist #result #video #tutorial #makeuplover #makeupaddicted #nashsatriateam #nashsatriateammeroket #kcsweetz #ikaamiempire
Ucapkan selamat tinggal kepada dark circle dan bintik bintik merah ... Selalu org cakap nak tutup dark circle pakai corrector merah, nak tutup bintik2 merah pakai corrector hijau Banyak naw color nak pakai kat muka, tu blom lagi corrector warna purple la orange la kan..smpai kadang-kadang pon confius mana satu color yang nak pakai.Pastu nak apply foundation pastu concelear lagi Tapi sekarang dah tak perlu dah kot nak bercolor corrector , berconcelear bagai dah ... Apply je DdCushionFoundation dari KhaibahaCosmetics dah bole settle semua dalam masa x sampai pon 5 minit tau So jomlah kite BerCANTIK bersama-sama dengan KhaiBahaCosmetics Whatsapp 📲 wasap.my/60122738568/Kcpromo 📲 wasap.my/60122738568/Kcpromo Credit to Nasrul Azira Overmeyer #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #guzel #beautiful #cantik #khaibaha #KCsatrianara #kcfamily #agent #dropships #Stokist #result #video #tutorial #makeuplover #makeupaddicted #nashsatriateam #nashsatriateammeroket
🌷🌷🌷 . Happy and content with ddcushion foundation by @khaibahacosmetics_hq . Thanks for the pics @razzhurley1 I hope one day we can market to Dubai . Code Mooi (medium light) . . . #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #guzel #beautiful #cantik #khaibaha #KCsatrianara #kcfamily #agent #dropships #Stokist #result #video #tutorial #makeuplover #makeupaddicted #nashsatriateam #nashsatriateammeroket
🌷🌷🌷 . Thank you @razzhurley1 for your honest feedback and support . Yes ddcushion foundation by Khaibahacosmetics is easy to apply and very light texture, you won’t feel tight or heavy on your face . Besides, it’s buildable... medium to full coverage, depends on your need... you can apply lightly or more layers to cover your imperfections... the more the glowy it will be . Suits to any skin type and even to a sensitive skin . To get yours dm me! . . . #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #guzel #beautiful #cantik #khaibaha #KCsatrianara #kcfamily #agent #dropships #Stokist #result #video #tutorial #makeuplover #makeupaddicted #nashsatriateam #nashsatriateammeroket
🌷🌷🌷 . Received a testimonial pics from my old friend living in Dubai, she is content with the result . Thank you @razzhurley1 for your support and hope u enjoy using ddcushion foundation by @khaibahacosmetics_hq . Code Mooi (medium light) . She also ordered for her daughter code #belle . . . #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #guzel #beautiful #cantik #khaibaha #KCsatrianara #kcfamily #agent #dropships #Stokist #result #video #tutorial #makeuplover #makeupaddicted #nashsatriateam #nashsatriateammeroket
What says you : Be You tiful with DdCushionFoundation By KhaibahaCosmetics For more details or consultants Whatsapp 👇👇👇👇 0174282422 0174282422 0174282422 #Ddcushionfoundation #ddcushionfoundationmalaysia #khaibahacosmetics #khaibaha #ejaishak #belle #guzel #mooi #pulchra #kcfamily #kcstokist #kcagent #kcdropship #kctestimoni #kcresult #nashsatriateam #nashsatriateammeroket #nitarichlegacy
The journey of a thousand miles begins with one step. Another success story in @khaibahacosmetics_hq !! Semoga dipermudahkan. Amin2 YRA. ❤️❤️❤️❤️ . . Credit to my lovely future architect for this lovely draft @itsparqgram . . #khaibaha #khaibahacosmetics
Sapa tak suka kalau orang tegur muka sekarang dah nampak flawless kan? . . Orang tanya bape banyak kita spend nak untuk buat treatment muka tu semua . . Tak perlu nak spend sampai beribu nak buat muka nampak flawless dah uolsss DdCushionFoundation dari KhaibahaCosmetics kan ada Berminat ? Whatsapp 016-388 2340 016-388 2340 016-388 2340 #ddcushionfoundationmalaysia #ddcushionfoundation #khaibahacosmetics #cantik #beautiful #belle #guzel #mooi #pulchra #KCfamily #KCstokist #KCagent #KCdropship #KCsatrianara #makeuplovers #makeupaddicted
Kenapa nak tipu diri sendiri? . . Ramai kawan dan kenalan dah try ddcushionfoundation dari khaibahacosmetics ni dan dah nampak flawless dah sekrang. Tapi diri sendiri masih ragu-ragu dengan performance dari ddcushionfoundation kami ni . . Meh la kami belanja lagi muka ada senyum dari customer-customer kami sebagai bukti happynya mereka lepas pakai produk kami . . Semoga uolss semua bertambah-tambah cantik dan confident lepas ni ye Berminat ? Whatsapp 016-388 2340 016-388 2340 016-388 2340 #ddcushionfoundationmalaysia #ddcushionfoundation #khaibahacosmetics #cantik #beautiful #belle #guzel #mooi #pulchra #KCfamily #KCstokist #KCagent #KCdropship #KCsatrianara #makeuplovers #makeupaddicted
Yess, sbb mmg sifat manusia tak suka di push. Tp manusia suka giler kalau kita lebih kepada membantu Bantu? Ok maksud bantu tu ‘ 🤔 You bantu nak tutup cela muka customer You bantu nak cepatkan process mekap You bantu utk muka tak bercapuk You bantu utk nampakkan customer natural ( tak kelabu) You bantu bagi perlindungan spf pada customer You bantu nampak wajah customer glowy dewy Jom berCANTIK dengan DdCushionFoundation by KhaiBahaCosmetics Whatsapp : 0174282422 0174282422 0174282422 #Ddcushionfoundation #ddcushionfoundationmalaysia #khaibahacosmetics #khaibaha #ejaishak #belle #guzel #mooi #pulchra #kcfamily #kcstokist #kcagent #kcdropship #kctestimoni #kcresult #nashsatriateam #nashsatriateammeroket #nitarichlegacy #sayapakaisayajual #cubalahbarutahu
Kenapa perlu berbelanja lebih ... .. Dengan ada nya DdCushionFoundation dari KhaibahaCosmetics , anda dah tak perlu lagi membeli extra bb cream, color corrector, concealer atau sun block.. Semua dah ade dalam DdCushion foundation kami, kan jimat tu cuma beli satu barang je.. termasuk beauty blender dan cermin So tunggu apa lagi, cepat hubungi agent2 kami untuk dapatkan stok, dengar2 nya stok laris macam goreng pisang panas Jom kita berCANTIK dengan KhaibahaCosmetics #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #guzel #beautiful #cantik #empayarkdara #khaibaha #KCagent #KCdropship #KCsatrianara #KCfamily #KCtestimoni #KCresult #nashsatriateam
Cantik look ni ? Face : KhaiBaha DD Cushion kod (Belle) Light Eyes : Ennai Dreamer Pallette Repost @khaibaha ・・・ Meet my new favourite girl from Czech Republic @adelajanikova . Shooting for @clavengersofficial @saidsaifulfazli makeup abd hair by me @khaibaha . . Foundation : @khaibahacosmetics_hq #ddcushionfoundation code #belle . Eyeshadow : @makeupnhairworld Dreamer Pallete . Mascara : @syokcosmetics . Lipstic : @stokissophillea.kl code Skayla #05 . #khaibaha #khaibahar #makeupbyKB #khaibahacosmetics #ddcushionmalaysia
Ddcushionfoundation by KhaibahaCosmetics memang KHAS untuk hakak2 yang ✔️Busy bekerja tak suka nak pakai macam2 ✔️Tak suka bila laki bebel siap lambat ✔️Nak lawa macam retis tapi nak jimat ✔️Tak suka tacap mekap banyak kali ✔️Nak senang tapi nak GLOWING ya amat Jom berCANTIK dengan KhaiBahaCosmetics Whatsapp : 0173000843 0173000843 0173000843 #Ddcushionfoundation #ddcushionfoundationmalaysia #khaibahacosmetics #belle #guzel #mooi #pulchra #kcfamily #kcstokist #kcagent #kcdropship #kctestimoni #kcresult #sayapakaisayajual #cubalahbarutahu
#Repost @sophillea.my with @get_repost ・・・ #Repost @khaibaha with @get_repost ・・・ Meet my new favourite girl from Czech Republic @adelajanikova . Shooting for @clavengersofficial @saidsaifulfazli makeup abd hair by me @khaibaha . . Foundation : @khaibahacosmetics_hq #ddcushionfoundation code #belle . Eyeshadow : @makeupnhairworld Dreamer Pallete . Mascara : @syokcosmetics . Lipstic : @stokissophillea.kl code kayla #05 . #khaibaha #khaibahar #makeupbyKB #khaibahacosmetics #ddcushionmalaysia . . Credit to @khaibaha & @stokissophillea.kl
This lovely couple husband and wife who has a dream vacation to London with the sale of Ddcushion foundation from KhaibahaCosmetics will be achieved After being a legal stokist in Selangor with the start of RM6500 (100pcs) capital, we are pretty proud of this pair when up to today, the stock sold out is not 100pcs, but has reached 200pcs with a profit above RM10,000 . Oh God we pray this plan will succeed in the hereafter, developed and rich in Khaibaha Cosmetics. Hearing the story, this pair dream to go to London has almost been reached  Insyallah !! #ddcushionfoundationmalaysia #ddcushionfoundation #khaibahacosmetics #cantik #beautiful #belle #guzel #mooi #pulchra #KCfamily #KCstokist #KCagent #KCdropship #KCsatrianara #makeuplovers #makeupaddicted #makeupjunkies
Hi semua 🌷🌷🌷 . Ada sesiapa yang tak tau lagi pasal ddcushion foundation dari Khaibaha Cosmetics? Yang baru nak merisik tu boleh lah baca info kat sini:- ... KHAIBAHA COSMETICS DD CUSHION FOUNDATION . COLOR : Belle (Extra Light) Guzel (Light) Mooi (Medium Light) Pulchra (Medium Tanned) . FINISHING Medium to full coverage ( Buildable ) Dewy (soft glow) finishing . TEXTURE Soft cream foundation in cushion based . KEY INGREDIENT 🎗SPF30++ UV Ray protection 🎗Argan - to provide antioxident and boosting skin’s cell production 🎗Sweet Almond - to maintan the level of moisture and dewy effect 🎗Shea Butter - keep hydrating and reduce inflammation 🎗Vitamin C - to brighten up the skin 🎗Collagen - to supply the flawless and healthy skin . USAGE DDcushionFoundation can be apply up to 18hours DDcushionFoundation can be use up to 80 times dab usage . WHAT IS DD CUSHION DD - Daily Defencer DDcushionFoundation is the combination of Beauty Balm (BB) which provide skin protection from UVRay SPF 30++ and Color Corrector Cream (CC) which is thermally efficient chassis design the underskin tones appears. DDcushionFoundation Khaibaha Cosmetics will provide lightweight texture yet full coverage effect . Berminat sila Whatsapp sis 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 wasap.my/60122738568/Kc . . #khaibahacosmetics #ddcushionfoundationmalaysia #ddcushionfoundation #cantik #beautiful #belle #guzel #mooi #pulchra # KCfamily #KCstokist #KCagent #KCdropship #nashsatriateam #nashsatriateammeroket . . . Credit foto to Khai Baha,Bella Aziz
Wondering why the color codes of DDcushion foundation by @khaibahacosmtics sound weird? #belle #guzel #mooi #pulchra ?? 🤔 🌷BELLE is a French word means BEAUTIFUL 🌷GUZEL is a Turkish word means BEAUTIFUL 🌷MOOI is a Dutch word means BEAUTIFUL 🌷PULCHRA is a Latin word means BEAUTIFUL Why? It’s because we want everyone that using our Ddcushionfoundation to look always BEAUTIFUL So let’s Be-You-tiful together with @khaibaha cosmetics . Do not hesitate to contact me 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 WhatsApp : 0174282422 0174282422 0174282422 #Ddcushionfoundation #ddcushionfoundationmalaysia #khaibahacosmetics #khaibaha #ejaishak #belle #guzel #mooi #pulchra #kcfamily #kcstokist #kcagent #kcdropship #kctestimoni #kcresult #nashsatriateam #nashsatriateammeroket #nitarichlegacy
Wondering why the color codes of DDcushion foundation by @khaibahacosmtics sound weird? #belle #guzel #mooi #pulchra ?? 🤔 🌷BELLE is a French word means BEAUTIFUL 🌷GUZEL is a Turkish word means BEAUTIFUL 🌷MOOI is a Dutch word means BEAUTIFUL 🌷PULCHRA is a Latin word means BEAUTIFUL Why? It’s because we want everyone that using our Ddcushionfoundation to look always BEAUTIFUL So let’s Be-You-tiful together with @khaibaha cosmetics . Do not hesitate to contact me 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 WhatsApp : 0174282422 0174282422 0174282422 #Ddcushionfoundation #ddcushionfoundationmalaysia #khaibahacosmetics #khaibaha #ejaishak #belle #guzel #mooi #pulchra #kcfamily #kcstokist #kcagent #kcdropship #kctestimoni #kcresult #nashsatriateam #nashsatriateammeroket #nitarichlegacy
Makeup is not a mask that covers up your beauty, it's a weapon that helps you express who you are from the inside. _Michelle Phan_ #Ddcushionfoundation #ddcushionfoundationmalaysia #khaibahacosmetics #khaibaha #ejaishak #belle #guzel #mooi #pulchra #KCfamily #KCstokist #KCagent #KCdropship #nashsatriateam #nashsatriateammeroket #nitarichlegacy
Jangan stress stress keje keje arini ok, meh we olss belanja gambar model yang comel ni sebelum dan selepas gunakan DdCushionFoundation dari KhaibahaCosmetics Kalau nak cantik gak macam model ni , jangan lupa whatsap : Whatsapp 016-388 2340 016-388 2340 016-388 2340 #ddcushionfoundationmalaysia #ddcushionfoundation #khaibahacosmetics #cantik #beautiful #belle #guzel #mooi #pulchra #KCfamily #KCstokist #KCagent #KCdropship #KCsatrianara #makeuplovers #makeupaddicted #makeupjunkies
YA ALLAH KHAI AKAN SEPENTAS DENGAN DATO ALHA ALFA & EZAL EZLIZAN 😊 . Jangan lepaskan peluang menyaksikan khai berkongsi pentas bersama otai mekap @alhaalfa dan @ezal_ezlizan di UNIVERSITI TEKNOLOGI PETRONAS pada 6/11/2018. . . DETAIL PROGRAM; . 📍Fee: RM200 📍Tarikh: *6/11/2018* 📍Tempat: Seminar Room 7&8, Undercroft UTP Seri Iskandar 📍Masa: 9pagi - 6petang 📍Lunch disediakan 📍Dapat sijil , Doorgift & T-shirt. 📍Lucky draw 📍Akan ade talk tentang demo makeup dan hairdo tips dari Dato Alha Alfa , Ezal Ezlizan & Khaibaha. 📍Pembayaran Fee sebelum 25/10/2018 📍Tentatif akan diberi kemudian Hubungi @mnsignatures untuk pendaftaran. Terhad kepada 200 peserta sahaja ❤️❤️❤️ . #khaibaha #khaibahacosmetics #alhaalfa #alhaalfacosmetics #ezalezlizan #ezalezlizancosmetics
next page →