#khaibahacosmetics

3,124 posts

Loading...
Listen to my voice over for acne skin challenge tips to apply @khaibahacosmetics_hq #ddcushionfoundation . . . #khaibaha #khaibahacosmetics #ddcushionmalaysia
lets do this πŸ€— @khaibaha . #khaibahacosmetics
🌷🌷🌷 . Hi semua . Ada sesiapa yang tak tau lagi pasal ddcushion foundation dari Khaibaha Cosmetics? Yang baru nak merisik tu boleh lah baca info kat sini:- ... KHAIBAHA COSMETICS DD CUSHION FOUNDATION . COLOR : Belle (Extra Light) Guzel (Light) Mooi (Medium Light) Pulchra (Medium Tanned) . FINISHING Medium to full coverage ( Buildable ) Dewy (soft glow) finishing . TEXTURE Soft cream foundation in cushion based . KEY INGREDIENT πŸŽ—SPF30++ UV Ray protection πŸŽ—Argan - to provide antioxident and boosting skin’s cell production πŸŽ—Sweet Almond - to maintan the level of moisture and dewy effect πŸŽ—Shea Butter - keep hydrating and reduce inflammation πŸŽ—Vitamin C - to brighten up the skin πŸŽ—Collagen - to supply the flawless and healthy skin . USAGE DDcushionFoundation can be apply up to 18hours DDcushionFoundation can be use up to 80 times dab usage . WHAT IS DD CUSHION DD - Daily Defencer DDcushionFoundation is the combination of Beauty Balm (BB) which provide skin protection from UVRay SPF 30++ and Color Corrector Cream (CC) which is thermally efficient chassis design the underskin tones appears. DDcushionFoundation Khaibaha Cosmetics will provide lightweight texture yet full coverage effect . Berminat sila Whatsapp sis πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ πŸ“² 013-320.4713 zura . . #khaibahacosmetics #ddcushionfoundationmalaysia #ddcushionfoundation #cantik #beautiful #belle #guzel #mooi #pulchra #KCfamily #KCstokist #KCagent #KCdropship #nashsatriateam #nashsatriateammeroket . . . Credit foto to Bella
Sapa cakap org warna kulit macam sis tak boleh pakai code PULCHRA πŸ˜„πŸ˜„ Tau tak sekarang kat hollywood semua artis nak nampak tanned, makeup pon nak nampak tanned ala-ala awek latin tau.. So tak teringin ke mencuba look yang lain dari yang lain. Yang penting tak kan nampak beza dengan warna kulit tangan tau πŸ‘πŸ‘ Kena yakin yang kita memang cantik walau apa pun color kulit kita.. Pastu kalau lagi nak cantik kena la pakai DdCushionFoundation dari KhaibahaCosmetics kan Gerenti bom bom meletop.. Tak percaya gak? Tengok la sendiri pic sis ni, ada macam artis bollywood tak πŸ™ˆπŸ™ˆ Jom kita berCANTIK dengan KhaibahaCosmetics πŸ“² 013-320.4713 zura πŸ“² 013-320.4713 zura #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #guzel #beautiful #cantik #empayarkdara #khaibaha #KCagent #KCdropship #KCsatrianara #KCfamily #KCtestimoni #KCresult #nashsatriateam
Semua perempuan nak cantik TAPI .. . Tak cukup masa nak makeup Tak jumpa lagi base yang sesuai dengan skin tone Muka nampak KELABU Foundation melekat kat baju , tudung Makeup cepat hilang . Nak dapatkan base yang cantik kena beli Foundation, Color Corrector , Concelear lagi Muka naik jerawat plak lepas pakai makeup .. Apa nak pening-pening uolss Semua masalah kat atas bole diatasi dengan DdCushionFoundation dari KhaiBahaCosmetics Terbukti berkesan dengan semua testimoni dan result yang diperolehi daripada pembeli pembeli sebelum ni Jom berCANTIK bersama-sama denganKhaibahaCosmetics So tunggu apa lagi Whatsapp : 016 388 2340 016 388 2340 016 388 2340 . #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #beautiful #cantik #empayarkdara #khaibaha #KCagent #KCdropship #KCfamily #teamaziranara #KCtestimoni #KCresult
Kenapa anda perlu ada Cushion Foundation? Baik untuk litupan ringan atau menyeluruh. Cushion Foundation adalah pilihan tepat untuk solekan asas anda. . Kelebihan DD Cushion Foundation from @khaibahacosmetics_hq. . πŸ’–All In 1 (Foundation+Powder+Concealer+Skin Care). πŸ’–Menutup Jerawat , Jeragat , Parut Dan Cela2 Di Wajah Anda Dengan Sempurna. πŸ’–Glowing Dan Flawless After 7 Saat Digunakan. πŸ’–Merawat , Melembab, Anti Aging , Memutih Menggebukan Wajah Anda. πŸ’–Spf 30++ For Uv Protection. πŸ’–Texture Yg Ringan & Tidak Melekit. πŸ’–Mesra Wuduk ( Mudah Ditanggalkan Tanpa Makeup Remover. πŸ’–GMP GIM Dijamin Selamat πŸ’–Jimat . . Nak order πŸ“² whatsapp kak dy πŸ§•sekarang jugak : 0193776344. . βœ” Cover area Putrajaya, Cyberjaya, Bangi , Kajang, Nilai. . #kcdropship #teamayu #khaibahacosmetics #ddcushionfoundationmalaysia #ddcushionfoundation #khaibahaddcushion #ddcushionkhaibaha #khaibahacosmeticsPutrajaya #khaibahacosmeticsCyberjaya #khaibahacosmeticsayuahmad #khaibahacosmeticsSelangor #malaysiatrending #beautylover
Hi Peminat2 Khaibaha dan Khaibahar dan masih tertanya2 yang penyanyi tu ke. Ini lah jawapan untuk anda dan ramai lagi di luar sana...seorang dari Perlis iaitu Khaibahar penyanyi dan seorang dari Selangor iaitu Khaibaha make up artist..... ok dah settle....dua dua artist dan ramai peminat #Khaibaha #Khaibahacosmetics #khaibahabeautyflawless #khaibahar #makeupartist
#affsuzukicup18 malam tadi seri antara πŸ‡²πŸ‡Ύ vs πŸ‡»πŸ‡³. Sengit nya perlawanan bila dua2 negara menunjukkan kehebatan masing2! Tahniah. Kat umah khai dh mcm kat stadium dah bingitnya! . . Tapi ada #match lain yang sengit jugak tau antara @khaibaha dan @aizatabdulrazak pada bulan January 2019. . . Dengan yuran pendaftaran berbaloi untuk membuka peluang orang- orang #ipoh belajar teknik mekap 2 team yang berbeza ( #teamKhai & #teamAizat ) korang boleh refer maklumat seperti di bawah . . Tarikh : 27/1/2019 Masa : 9am - 6pm Tempat : Kinta Riverfront Hotel, Ipoh. Yuran : RM350 sahaja . Hubungi : Rien 0174856231, Matt 0173136669 . #makeupclass #khaibaha #aizatabdrazak #mnsignature #makeupdemo #ipoh #perak #makeuplover #muamalaysia #khaibahacosmetics
DD Cushions Foundation KhaiBaha Cosmetics just give me this EXTRA POP, EXTRA BEAUTY & EXTRA CONFIDENCE❗ . . #ddcushionfoundationmalaysia #ddcushionfoundation #khaibahacosmetics #cantik #beautiful #belle #guzel #mooi #pulchra #KCfamily #KCstokist #KCagent #KCdropship #KCsatrianara #makeuplovers #MakeupAddicted
D E J A M O S S . The one and only @dmoss73 for @mefapengantin X @armacouture last sunday. Makeup and hijab styling by me @khaibaha . . Swipe left to see her perfect base of foundation by @khaibahacosmetics_hq code #mooi . . #khaibaha #khaibahacosmetics #mua #makeupartist #khaibahar
Shortpromo video of #khaibahacosmetics . Be bold. Be yourself. Let's be-you-tiful in your own way. . Pm if interestedπŸ’‹
BERITA TERGEMPAR Produk hasil dari anak tempatan kita dah laris terjual di German, Munich , London , Riyadh dan Dubai Produk apa tu ? Semestinya Ddcushion foundation dari Khaibahacosmetics Orang luar pun dah beli dan mempercayai produk kami , awak yang tengah baca ni bila lagi ? πŸ˜‰πŸ˜‰ Whatsapp 016-388 2340 016-388 2340 016-388 2340 #ddcushionfoundationmalaysia #ddcushionfoundation #khaibahacosmetics #cantik #beautiful #belle #guzel #mooi #pulchra #KCfamily #KCstokist #KCagent #KCdropship #KCsatrianara #makeuplovers #makeupaddicted
Hai ualls, sisnak tanye la sape sini suke hiking πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹ Tapi ualls still nak nampak cantik kan πŸ˜… meh try #ddcushionkhaibaha Sebab lagi lama dan berpeluh lagi glowing ualls. Bukan nak sembang kosong tapi ni memang terbukti. Dah cuba pasti jatuh cinta ❀❀❀ Jom berCANTIK dengan KhaiBahaCosmetics πŸ“² 013-320.4713 zura πŸ“² 013-320.4713 zura #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #guzel #beautiful #cantik #khaibaha #KCsatrianara #kcfamily #agent #dropships #Stokist #result #video #tutorial #makeuplover #makeupaddicted #nashsatriateam
Hi semua. #Khaibahacosmetics senang jer nak guna....ikut jer cara dalam video...tak susah kan...boleh siap dengan cepat dan dapat kemasan yang bergaya. Ramuan terbaik seperti #arganoil #collagen #spf30 #sweetalmondoilbenefits #sheabutter #vitaminc memberi rasa kesegaran yang berpanjangan dan selesa. #khaibahabeautyflawless foundation boleh juga di dapati www.shopee.my/zars.azamta Dapatkan Info lanjut dari #khaibahastokist_zam 01161374680 #makeuplovers #majalahnona #tv3 #sinarharian #makeuptutorial #flawlessmakeup #melodi #khaibaha
G O O D . N I G H T . . Stay true to yourself, yet always be open to learn. Work hard, and never give up on your dreams, even when nobody else believes they can come true but you. These are not cliches but real tools you need no matter what you do in life to stay focused on your path. . Thanks for everything @mefapengantin @armacouture for the golden opportunity #khaibaha #khaibahacosmetics
Once you've lost it, you can never get it back Ddcushionfoundation by Khaibahacosmetics Code Belle : Extra Light Guzel : Light Mooi : Medium Light Pulchra : Medium Tanned #ddcushionfoundationmalaysia #ddcushionfoundation #khaibahacosmetics #cantik #beautiful #belle #guzel #mooi #pulchra #KCfamily #KCstokist #KCagent #KCdropship #KCsatrianara #makeuplovers #makeupaddicted #makeupjunkies
Masih ragu-ragu dengan DdCushionFoundation dari KhaibahaCosmetics? Mari kami kongsikan antara wajah-wajah penuh keceriaan dan kepuasan customer-customer kami Mereka amat gembira dengan hasil selepas menggunakan DdCushionFoundation kami dan kami juga gembira kerana dapat menggembirakan mereka. Anda mahu gembira seperti mereka? Whatsapp 016-388 2340 016-388 2340 016-388 2340 #ddcushionfoundationmalaysia #ddcushionfoundation #khaibahacosmetics #cantik #beautiful #belle #guzel #mooi #pulchra #KCfamily #KCstokist #KCagent #KCdropship #KCsatrianara #makeuplovers #makeupaddicted #makeupjunkies
Kenapa korang perlu ada ddcushionfoundation dari khaibahacosmetics ni dalam handbag korang? . . Sebab dalam ddcushionfoundation kami ada bb cream ( beauty balm yang mengandungi spf30 ) , cc cream ( color corrector ) , concelear , sponge sebagai beauty blender beserta cermin. . . So dah berapa banyak korang boleh jimat ruang, wang dan masa kalau korang gunakan ddcushionfoundation kami . . So, apa tunggu lagi... Jom dapatkan ddcushionfoundation dari khaibahacosmetics sebelum anda meyesal di kemudian hari Whatsapp πŸ‘‡πŸ‘‡ 016-388 2340 016-388 2340 016-388 2340 #ddcushionfoundationmalaysia #ddcushionfoundation #khaibahacosmetics #cantik #beautiful #belle #guzel #mooi #pulchra #KCfamily #KCstokist #KCagent #KCdropship #KCsatrianara #makeuplovers #makeupaddicted #makeupjunkies
MEFA x ARMA COUTURE 9 INFLUNCE MUA . . My Glass Skin look for @tyha_alee yesterday. Thanks @mefapengantin @armacouture for this opportunity. . . #khaibaha #khaibahacosmetics #mefa #armacouture #pameranpengantin
Good morning gorgeous πŸ’‹πŸ’‹ Jom mulakan hari kita dengan ddcushionfoundation dari khaibahacosmetics Dalam kete tengah traffic light merah pon sempat je pakai, sementara nak tunggu bas or train pon sempat nak pakai , kat tempat parking kereta sebelum nak naik office pon sempat je nak pakai Senang dan cepat je nak apply So, tak rugi kan kalau dalam handbeg tu ada satu stok ddcushionfoundation kami Jom berCANTIK dengan KhaiBahaCosmetics πŸ“² 013-320.4713 zura πŸ“² 013-320.4713 zura #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #beautiful #cantik #khaibaha #KCsatrianara #kcfamily #agent #dropships #Stokist #result #video #tutorial #makeuplover #makeupaddicted
Hi semua...#Khaibahacosmetics #ddfoundation memberi kesan #flawless pada wajah. Cara pakai sangat mudah cuma dab dab dan ratakan dan dah siap dan sedia untuk kemana sahaja. Boleh tahan lama dan selesa. untuk maklumat lanjut sila contact #khaibahastokist_zam 01161364680. Juga boleh di dapati di www.shopee.my/zars.azamta Harga Rm119.00
Sapa cakap org berkulit β€˜tanned’ tak cantik ? Tau tak sekarang kat hollywood semua artis nak nampak tanned, makeup pon nak nampak tanned ala-ala awek latin tau.. . So jgn sesekali rase down atau tak yakin bila kulit kita ni tak putih macam orang-orang lain . Kena yakin yang kita memang cantik walau apa pun color kulit kita.. . Pastu kalau lagi nak cantik kena la pakai DdCushionFoundation dari KhaibahaCosmetics kan . Gerenti bom bom meletop.. . Tak percaya gak? . Tengok la sendiri video ni, macam mana founder kami , boss @khaibaha mencantikkan lagi model ni dengan DdCushionFoundation KhaibahaCosmetics code β€˜PULCHRA’ . Selamat menonton . Jom kita berCANTIK dengan KhaibahaCosmetics #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #beautiful #cantik #empayarkdara #khaibaha #KCagent #KCdropship #teamaziranara #KCsatrianara #KCfamily #KCtestimoni #KCresult
ALAMAKKK SEKEJAP JE DAH BOLEH CANTIK MACAM NURSE NI😍😍 . . Kami dah berjaya buat pengguna pengguna kami percaya yang DD CUSHION FOUNDATION ni sangat la MUDAH & CEPAT untuk digunakan. Siapa suka makeup tapi tak reti nak bermakeup? Siapa nak makeup siap cepat ? Siapa nak makeup tahan lama? Siapa nak makeup tak bercapuk? Siapa nak makeup nampak flawless dan glowing? . . Kalau uolss salah seorang di atas , entry ni sangat sesuai untuk uolss . . DdCushion foundation dari Khaibahacosmetics sangat memenuhi kehendak uols Hanya dalam masa 3 minit , uolss dah siap dah , pastu produk ni boleh bertahan dalam 12 ke 15 jam dan yang paling penting tak bercapuk ye . . Tak percaya ? Meh try dulu LETSSS CANTIK TOGETHER GURLZZ . Whatsapp 016-388 2340 016-388 2340 016-388 2340 #ddcushionfoundationmalaysia #ddcushionfoundation #khaibahacosmetics #cantik #beautiful #belle #guzel #mooi #pulchra #KCfamily #KCstokist #KCagent #KCdropship #KCsatrianara #makeuplovers #makeupaddicted
MEFA x ARMA COUTURE 9 INFLUNCE MUA . . My Glass Skin look for @tyha_alee yesterday. Thanks @mefapengantin @armacouture for this opportunity. . . #khaibaha #khaibahacosmetics #mefa #armacouture #pameranpengantin
Semua ini sebahagian dari #kcfamily dan ada testimoni yang bagus sebagai pengguna #khaibaha #ddfoundation . Anda ingin mencuba...sila dapatkan info lanjut dari #khaibahastokist_zam 01161374680 https://zarsazamta.business.site Juga #khaibahacosmetics #ddfoundation boleh didapati www.shopee.my/zars.azamta
It’s happening now, people! Hurry! Come to MEFAxARMACOUTURE 2018 in SACC Conventional Center to watch Khai’s live demo on stage now! See you there! #khaibahacosmetics #mua #mefaxarmacouture #mefaxarmacouture2018 #ddcushionfoundation #belle #guzel #pulchra #mooi #eyebrowgel
THE BEST FOUNDATION EVER!!! . Ada banyak masalah dekat muka? Kena makeup tebal-tebal? HEII TAK PERLULAH!!! Korang dab dab je DD CUSHIONS FOUNDATION KHAIBAHA COSMETICS ni, tak sampai 3 minit tersorok semua "musuh-musuh" kat wajah korang tu. FLAWLESS SERTA MERTA TAU!!!! . . So , apa tunggu lagi πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ Whatsapp 016-388 2340 016-388 2340 016-388 2340 #ddcushionfoundationmalaysia #ddcushionfoundation #khaibahacosmetics #cantik #beautiful #belle #guzel #mooi #pulchra #KCfamily #KCstokist #KCagent #KCdropship #KCsatrianara #makeuplovers #makeupaddicted
Welcome to KHAIBAHA COSMETICS at SACC CONVENTION CENTER SHAH ALAM... okay guys lets go #mefaxarmacouture2018 #khaibaha #khaibahacosmetics #shahalam #shahalamconventioncentre
Ingin tau mana 1 shade korang, boleh jumpe #khaibaha di #shahalamconcentioncenter boleh juga terus dapat produk #ddcushionkhaibaha Di sana 😍😍😍 Bagi yang jauh dan tak dapat ke SACC boleh pm / wa sis untuk order ok πŸ‘ŒπŸ‘Œ Jom berCANTIK dengan KhaiBahaCosmetics πŸ“² 013-320.4713 zura πŸ“² 013-320.4713 zura #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #guzel #beautiful #cantik #khaibaha #KCsatrianara #kcfamily #agent #dropships #Stokist #result #video #tutorial #makeuplover #makeupaddicted #nashsatriateam
Dont forget to catch us @khaibahacosmetics_hq at @mefapengantin X @armacouture today and tomorrow and our booth is located in front of the main stage number M6. . . We will not alone today as well as @kosmetic_kollection will be sharing same booth with us for the next 2days! . . #mefaxarmacouture #pameranpengantin #khaibaha #khaibahacosmetics #cosmeticollection
Guna beauty filter untuk bergambar?? PERCAYALAH, Kalau dah ada DdCushionFoundation dari KhaibahaCosmetics Dah TAK PERLU BEAUTY FILTER ye oulss 😍 Tengok je la transformasi mereka sebelum dan selepas gunakan DdCushionFoundation kami So apa tunggu lagi , Jom berCANTIK dengan KhaiBahaCosmetics . DM/WHATSAPP πŸ‘‡ wasap.my/60122738568/kc #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #beautiful #cantik #khaibaha #KCsatrianara #kcfamily #agent #dropships #Stokist #result #video #tutorial
@juliejamxl brow shaping by me and im using our latest baby #browgel from @khaibahacosmetics_hq . Thankssss darling for having us!! . . Come and join me at SACC CONVENTION CENTRE SHAH ALAM tomorrow (sunday) for another experience with @khaibahacosmetics_hq ! . . #khaibaha #khaibahacosmetics #browgel #mua
Dont forget to catch us @khaibahacosmetics_hq at @mefapengantin X @armacouture today and tomorrow and our booth is located in front of the main stage number M6. . . We will not alone today as well as @kosmetic_kollection will be sharing same booth with us for the next 2days! . . #mefaxarmacouture #pameranpengantin #khaibaha #khaibahacosmetics #cosmeticollection
Siapa suka makeup tapi tak reti nak bermakeup? Siapa nak makeup siap cepat ? Siapa nak makeup tahan lama? Siapa nak makeup tak bercapuk? Siapa nak makeup nampak flawless dan glowing? . . Kalau uolss salah seorang di atas , entry ni sangat sesuai untuk uolss . . DdCushion foundation dari Khaibahacosmetics sangat memenuhi kehendak uols Hanya dalam masa 3 minit , uolss dah siap dah , pastu produk ni boleh bertahan dalam 12 ke 15 jam dan yang paling penting tak bercapuk ye . . Tak percaya ? Meh try dulu Whatsapp 016-388 2340 016-388 2340 016-388 2340 #ddcushionfoundationmalaysia #ddcushionfoundation #khaibahacosmetics #cantik #beautiful #belle #guzel #mooi #pulchra #KCfamily #KCstokist #KCagent #KCdropship #KCsatrianara #makeuplovers #makeupaddicted
Bagi yang ada birthmark di muka...#khaibahacosmetics sangat berkesan untuk #makeover ...lihat gambar ke2 birthmark telah ditutupi dengan kemas dan muka jadi #flawless ... #Khaibahacosmetics #foundation #kosmetikmalaysia dapatkan info lanjut dari #khaibahastokist_zam tel 01161374680 www.shopee.my/zars.azamta https://zarsazamta.business.site
Salam jumaat lovelies, hari ni tak mo stress stress make up ok. Jom dapatkan #ddcushionkhaibaha senang cepat dan mudah je nak guna πŸ‘πŸ‘ berminat πŸ˜ƒπŸ˜ƒ Jom berCANTIK dengan KhaiBahaCosmetics πŸ“² 013-320.4713 zura πŸ“² 013-320.4713 zura #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #beautiful #cantik #khaibaha #KCsatrianara #kcfamily #agent #dropships #Stokist #result #video #tutorial #makeuplover #makeupaddicted #nashsatriateam
Morning semua, sis nak share kan info terbaik untuk ualls semua dari #khaibahacosmetics
MEET KHAIBAHA FOUNDER OF KHAIBAHA COSMETICS Event : MEFAxARMACOUTURE date : 7&8 Dec 2018 Time : 10am-10pm Venue : SACC Convention centre Shah Alam #ddcushionfoundationmalaysia #ddcushionfoundation #khaibahacosmetics #cantik #beautiful #belle #guzel #mooi #pulchra #KCfamily #KCstokist #KCagent #KCdropship #KCsatrianara #makeuplovers #makeupaddicted #makeupjunkies
Founder #Khaibaha amongst the 9 most influential #makeup artist for this event..... #Khaibahacosmetics users feel free to see #Khaibaha in action on the 7-9 Dec 18 @ SACC Shah Alam
. . . Attention ‼️‼️‼️ . Khaibaha HQ akan berada di event MEFAXARMA COUTOURE pada 8 December 2018 ini, bertempat di SACC Convention Centre Shah Alam. Event : MEFAxARMACOUTURE Date : 7&8 Dec 2018 Time : 10am-10pm Venue : SACC Convention Centre, Shah Alam Come & join us‼️‼️‼️ . #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #guzel #beautiful #cantik #khaibaha #KCsatrianara #kcfamily #agent #dropships #Stokist #result #video #tutorial #makeuplover #makeupaddicted #nashsatriateam #nashsatriateammeroket
πŸ“ŒπŸ“ŒπŸ“Œ . Check it out guys!! . . Khaibaha HQ akan berada di event Malaysia Wedding Festival MEFAXARMA COUTOURE pada 8 December 2018 ini, bertempat di SACC Convention Centre Shah Alam . . Event : MEFAxARMACOUTURE date : 7&8 Dec 2018 Time : 10am-10pm Venue : SACC Convention centre Shah Alam . . Come & join us! . . #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #guzel #beautiful #cantik #khaibaha #KCsatrianara #kcfamily #agent #dropships #Stokist #result #video #tutorial #makeuplover #makeupaddicted #nashsatriateam #nashsatriateammeroket #crystalrichresources
πŸ“ŒπŸ“ŒπŸ“Œ . Check it out guys!! . . Khaibaha HQ akan berada di event Malaysia Wedding Festival MEFAXARMA COUTOURE pada 8 December 2018 ini, bertempat di SACC Convention Centre Shah Alam . . Event : MEFAxARMACOUTURE date : 7&8 Dec 2018 Time : 10am-10pm Venue : SACC Convention centre Shah Alam . . Come & join us! . . #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #guzel #beautiful #cantik #khaibaha #KCsatrianara #kcfamily #agent #dropships #Stokist #result #video #tutorial #makeuplover #makeupaddicted #nashsatriateam #nashsatriateammeroket #crystalrichresources
πŸ“ŒπŸ“ŒπŸ“Œ . Check it out guys!! . . Khaibaha HQ akan berada di event Malaysia Wedding Festival MEFAXARMA COUTOURE pada 8 December 2018 ini, bertempat di SACC Convention Centre Shah Alam . . Event : MEFAxARMACOUTURE date : 7&8 Dec 2018 Time : 10am-10pm Venue : SACC Convention centre Shah Alam . . Come & join us! . . #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #guzel #beautiful #cantik #khaibaha #KCsatrianara #kcfamily #agent #dropships #Stokist #result #video #tutorial #makeuplover #makeupaddicted #nashsatriateam #nashsatriateammeroket #crystalrichresources
MEET KHAIBAHA FOUNDER OF KHAIBAHA COSMETICS Event : MEFAxARMACOUTURE date : 7&8 Dec 2018 Time : 10am-10pm Venue : SACC Convention centre Shah Alam #ddcushionfoundationmalaysia #ddcushionfoundation #khaibahacosmetics #cantik #beautiful #belle #guzel #mooi #pulchra #KCfamily #KCstokist #KCagent #KCdropship #KCsatrianara #makeuplovers #makeupaddicted #makeupjunkies
B R O W G E L . . Its officially launched and click on bio to purchase #khaibaha #khaibahacosmetics #browgel
Problems are not stop signs, they are guidelines. Ddcushionfoundation by Khaibahacosmetics Code Belle : Extra Light Guzel : Light Mooi : Medium Light Pulchra : Medium Tanned #ddcushionfoundationmalaysia #ddcushionfoundation #khaibahacosmetics #cantik #beautiful #belle #guzel #mooi #pulchra #KCfamily #KCstokist #KCagent #KCdropship #KCsatrianara #makeuplovers #makeupaddicted #makeupjunkies
. . . Attention ‼️‼️‼️ . Khaibaha HQ akan berada di event MEFAXARMA COUTOURE pada 8 December 2018 ini, bertempat di SACC Convention Centre Shah Alam. Event : MEFAxARMACOUTURE Date : 7&8 Dec 2018 Time : 10am-10pm Venue : SACC Convention Centre, Shah Alam Come & join us‼️‼️‼️ . #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #guzel #beautiful #cantik #khaibaha #KCsatrianara #kcfamily #agent #dropships #Stokist #result #video #tutorial #makeuplover #makeupaddicted #nashsatriateam #nashsatriateammeroket
B R O W G E L . . Its officially availabe to purchase in @khaibahacosmetics_hq ! . RM59 exclude postage! . . #khaibaha #khaibahacosmetics
Available in shopee @ zars.azamta shop... Free shipping when you shop in shopee. Hurry while stock last... #majalahnona #tv3 #makeuplovers #flawlessmakeup #awards #harianmetro #pengantin #cushionfoundation #Khaibahacosmetics #sweetalmondoilbenefits #arganoil #spf30 #collagen #vitaminc
#Khaibahacosmetics #ddfoundation #beautyflawlessfoundation #onthego #sweetalmondoilbenefits #spf30 #collagen #sheabutter Mudah utk digunakan, cepat siap dan hasil yang cantik flawless dan tahan lama. Ramai yg telah cuba dan berpuashati sangat2...ni memang betul betul bagus. Anda boleh cuba #khaibahacosmetics Ada 4 shade..#pulchra untuk kulit kurang cerah #mooi untuk kulit biasa cerah # guzel untul kulit cerah #belle untuk kulit putih Harga Rm119.00 Sila hubungi #khaibahastokist_zam www. wasap.my/01161374680 www.shopee.my/zars.azamta https://zarsazamta.business.site
OMG Ya Ampun .. . . Suka nye kami tengok senyuman customer-customer kami . . Bila mereka senyum maknanya kami dah beri kegembiraan dan kepuasan pada mereka kan . . Kalau uolss nak try ddcushion foundation dari Khaibaha cosmetics ni, whatsapp je 016-388 2340 016-388 2340 016-388 2340 #ddcushionfoundationmalaysia #ddcushionfoundation #khaibahacosmetics #cantik #beautiful #belle #guzel #mooi #pulchra #KCfamily #KCstokist #KCagent #KCdropship #KCsatrianara #makeuplovers #makeupaddicted #makeupjunkies
Ari niiiiii nk pakai #codeguzel #ddcushionfoundation by #khaibahacosmetics sapa nk cantik sama akk kt dlm gambar tu blh la pm sy #nastriateam #ikaamiempire #kcsweetzamiempire #khaibahafamily #khaibaha_hq
Berpeluang dapat pergi ke pejabat #Khaibahacosmetics_hq berjumpa Founder #Khaibaha dan Rohaiza Dato Ishak...dan team #Khaibahacosmetics Alhamdulillah. Berasa sangat bertuah pada 4 dis 2018
Kenapa perlu berbelanja lebih ... .. Dengan ada nya DdCushionFoundation dari KhaibahaCosmetics , anda dah tak perlu lagi membeli bb cream, color corrector, concealer... Semua dah ade dalam DdCushionFoundation kami So tunggu apa lagi, cepat2 dapatkan sementara stok masih ada Jom kita berCANTIK dengan KhaibahaCosmetics . Whatsapp ke 016 3882340 atau tekan shj link whatsapp di bio😊 #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #beautiful #cantik #empayarkdara #khaibaha #KCagent #KCdropship #KCsatrianara #KCfamily #KCtestimoni #KCresult #teamaziranara
Kenapa perlu berbelanja lebih ... . . Dengan ada nya DdCushionFoundation dari KhaibahaCosmetics , anda dah tak perlu lagi membeli bb cream, color corrector, concealer . . Semua dah ade dalam DdCushionFoundation kami So tunggu apa lagi, cepat2 dapatkan sementara stok masih ada Whatsapp : 016-388 2340 016-388 2340 016-388 2340 #ddcushionfoundationmalaysia #ddcushionfoundation #khaibahacosmetics #cantik #beautiful #belle #guzel #mooi #pulchra #KCfamily #KCstokist #KCagent #KCdropship #KCsatrianara #makeuplovers #makeupaddicted #makeupjunkies
#Khaibahacosmetics suitable for ladies #onthego for it is easy to use and ready within minutes. #ddfoundation very suitable for outdoor activities and last for long hours...with #spf30 #arganoil #sweetalmondoilbenefits , #collagen and #vitaminc . Special invitation to try #Khaibahacosmetics today contact 01161374680 #Khaibaha_zamharirah stokist https:zarsazamta.business.site www.shopee.my/zars.azamta
. . . Sapa yang nak makeup yang simple dan cepat WAJIB ada DdCushionFoundation by KhaiBahaCosmetics . SEBAB . πŸ‘‰ Cuma guna teknik dap-dap je dah dapat tutup semua masalah dimuka . πŸ‘‰ Dah tak perlu BB ( beauty balm ) untuk lembapkan kulit . πŸ‘‰Dah tak perlu CC ( color corrector ) untuk tutup lingkaran gelap bawah mata atau bintik bintik merah kat muka . πŸ‘‰Dah tak perlu concealer . πŸ‘‰Dah tak perlu beli Foundation jenama luar yang mahal untuk mendapat efek base yang cantik dan tahan lama . πŸ‘‰Dah tak perlu beli brush atau beauty blender . Semuanya dah ada dalam DdCushionFoundation by KhaiBahaCosmetics . Jimat masa Jimat duit Jimat ruang . So apa tunggu lagi.. Pastikan dalam handbag u olss ada 1 DdCushionFoundation dari KhaiBahaCosmetics . Jom berCANTIK dengan KhaiBahaCosmetics . Berminat sila Whatsapp sis ok! 01112227899 . #khaibahacosmetics #ddcushionfoundationmalaysia #ddcushionfoundation #cantik #beautiful #belle #guzel #mooi #pulchra #KCfamily #KCstokist #KCagent #KCdropship #nashsatriateam #nashsatriateammeroket
Hai dear, mesti korang tertanya2 kan knape tadi orang yang tapi code lain !!! Ni sebab nye sis nak bagi tau. Sebab bila #ddcushionkhaibaha Bila kite dah pakai die akan blend yang sangat baik dengan warna kulit kite yang menampakkan warna die lagi WOW 😍😍😍 tak percaya ni buktinya 😊😊 Nak lebih info meh pm sis kite borak2 pasal warna mana yang sesuai πŸ‘Œ Jom berCANTIK dengan KhaiBahaCosmetics πŸ“² 013-320.4713 zura πŸ“² 013-320.4713 zura #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #beautiful #cantik #khaibaha #KCsatrianara #kcfamily #agent #dropships #Stokist #result #video #tutorial #makeuplover #makeupaddicted #nashsatriateam
Assalamualaikum lovelies, tengah buat ape tu. Tengah bersiap nak g keje , tapi dah lambat nak make up 😰😰 tak yah susah dah kalo lambat. Meh dapatkan #ddcushionkhaibaha Nak bersiap masa dalam perjalanan pon boley. Dekat t.lite , dalam train pon boleh sebab dalam bekas dah ada span so #dapdapje foundation kami dah siap πŸ‘πŸ‘ yang penting #fullcoverage Ape tunggu lagi cepat2 pm sis Jom berCANTIK dengan KhaiBahaCosmetics πŸ“² 013-320.4713 zura πŸ“² 013-320.4713 zura #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #beautiful #cantik #khaibaha #KCsatrianara #kcfamily #agent #dropships #Stokist #result #video #tutorial #makeuplover #makeupaddicted #nashsatriateam
Nak masuk hutan pon ko bersama aku, ko memang terbaik πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ hanya yang dah pernah guna #ddcushionkhaibaha Sahaja tau bertapa bagus nya produk ni. Nak tau lebih lanjut πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ Jom berCANTIK dengan KhaiBahaCosmetics πŸ“² 013-320.4713 zura πŸ“² 013-320.4713 zura #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #beautiful #cantik #khaibaha #KCsatrianara #kcfamily #agent #dropships #Stokist #result #video #tutorial #makeuplover #makeupaddicted #nashsatriateam
Morning beauty.... Setinggi mana pon aku pergi, ko mesti bersama dengan aku tau. Wajib bersama peneman kulit wajah ku 😁😁😁 yang penting #fullcoverage #dapdapje #allinone Sape yang nak tau lebih lanjut boleh pm sis laju2 tau Jom berCANTIK dengan KhaiBahaCosmetics πŸ“² 013-320.4713 zura πŸ“² 013-320.4713 zura #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #beautiful #cantik #khaibaha #KCsatrianara #kcfamily #agent #dropships #Stokist #result #video #tutorial #makeuplover #makeupaddicted #nashsatriateam
Tak sangka sampai macam tu sekali Kesian customer . . Tak sangka macam tu sekali DdCushionFoundation Dari KhaiBaha ni beri kesan kat muka . . Kesian Customer kami telah jatuh cinta sangat dengan produk DdCushionFoundation kami and tak sabar-sabar nak repeat . Jom tengok-tengok wajah-wajah mereka yang percaya dan berpuas hati dengan produk kami . . Whatsapp 016-388 2340 016-388 2340 016-388 2340 #ddcushionfoundationmalaysia #ddcushionfoundation #khaibahacosmetics #cantik #beautiful #belle #guzel #mooi #pulchra #KCfamily #KCstokist #KCagent #KCdropship #KCsatrianara #makeuplovers #makeupaddicted #makeupjunkies
#Khaibaha Daily Defenser Foundation is rich in natural ingredients...such as argan oil sweet almond oil, shea butter, vit c, collagen and SPF 30. All inclusive and gives you natural finish, bouncing and dewy look #khaibahacosmetics is comfortable and easy to use. Gives you freshness and comfort for long hours. #Khaibahacosmetics suitable for those #onthego and #makeuplovers and #makeupartist . Its time for you to try. contact zam 01161374680 https:zarsazamta.business.site www.shopee.my/zars.azamta
Wahhh sis..nowadays nampak sis makin onzz la , makin letoppp Haaaa mesti kite suka kan kalau orang ckp camtu kat kite Pergi memane semua orang tegur dah nampak makin cantik, makin glowing dan makin flawless dah Tapi ayat2 tu semua u olss dengar dalam mimpi je la kot kalau uolss still tak try ddcushionfoundation dari khaibahacosmetics lagi Meh la dapatkan 1 ddcushionfoundation kami, gerenti uolss tak kan menyesal Jom berCANTIK dengan KhaiBahaCosmetics πŸ“² 013-320.4713 zura πŸ“² 013-320.4713 zura #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #mooi #pulchra #belle #beautiful #cantik #khaibaha #KCsatrianara #kcfamily #agent #dropships #Stokist #result #video #tutorial #makeuplover #makeupaddicted #nashsatriateam
Ucapkan selamat tinggal kepada dark circle dan bintik bintik merah . . Selalu org cakap nak tutup dark circle pakai corrector merah, nak tutup bintik2 merah pakai corrector hijau Banyak naw color nak pakai kat muka, tu blom lagi corrector warna purple la orange la kan..smpai kadang-kadang pon confius mana satu color yang nak pakai.Pastu nak apply foundation pastu concelear lagi . . Tapi sekarang dah tak perlu dah kot nak bercolor corrector , berconcelear bagai dah . . Apply je DdCushionFoundation dari KhaibahaCosmetics dah bole settle semua dalam masa x sampai pon 5 minit tau . . Whatsapp 016-388 2340 016-388 2340 016-388 2340 #ddcushionfoundationmalaysia #ddcushionfoundation #khaibahacosmetics #cantik #beautiful #belle #guzel #mooi #pulchra #KCfamily #KCstokist #KCagent #KCdropship #KCsatrianara #makeuplovers #makeupaddicted #makeupjunkies
S A B R I N A . . Dolling up this beautiful bride @sbrnahamidi for her #solemnization today! Im so proud of you darling and congratulation! ❀️❀️ . Foundation : @khaibahacosmetics_hq code #mooi #guzel Eyeshadow : @narsissist @ctilburymakeup . Eyeliner : @maybelline Highlighter : @tomfordbeauty . Lipstic : @banilaco_official . Lipgloss : @fentybeauty . . #khaibaha #khaibahacosmetics #ddcushionfoundation #ddcushionmalaysia #khaibahar #makeupartist #wedding #malaysia #muamalaysia #mua #solemnization
next page →