#klfooddelivery

26,117 posts

Loading...
Assalamualaikum guys😍. Ini juga merupakan antara salah satu tempahan yang telah dibuat pelanggan kami di Taman Maluri . Ayam goreng rempah all-time-favourite menu ini amat sesuai dipadankan dengan masakan berkuah dan juga sambal . Untuk satu-satu majlis, pemilihan makanan adalah faktor penting untuk dititik beratkan. Ianya berkaitan dengan tetamu jemputan anda samada golongan dewasa ataupon kanak-kanak. Kami amat recommend ayam goreng rempah untuk majlis yang more pada anak2 contoh birthday party dan seangkatannya . Untuk info, kami juga sediakan chicken wings for light refreshment. Pada yang nak buat majlis but still confuse and tak pasti what is the best choice, anda bole berurusan dgn kami di di whatspp 016-3656534 atau 012-4310464 .
Assalamualaikum guys😍. Anyone penggemar masak lomak? Baik, kami update one of lauk untuk jamuan customer baru-baru ini . Ikan masin masak lemak nenas ni antara favourite lauk pilihan pelanggan juga actually. Isi ikan masin talang digunakan dan diperisakan lagi dengan hirisan nenas. Memang lauk melayu sejati . Lately ni, kami kerap dapat pertanyaan untuk Lauk Delivery. Insyallah, kami akan open in near time untuk custom lauk . Untuk yang nak order catering, penghantaran makanan untuk majlis samada majlis resepsi, bertunang, nikah dan sebagainya, anda boleh berhubung dengan kami di whatsapp. Whatsapp saja kami di 016-3656534@0124310464. Insyallah, kami akan balas n bantu semampu kami
GOOD NEWS TO SOTO LOVER... . Our soto ayam carik will be back soon in our menu . We’ll announce when we start accept order . #wecookwithpassion #makanmakan #klfooddelivery
Thanks en raziff for ur feedback n sudi order dengan @tmk_kitchen . 🎆MENU ON AIR 🎆 . NASI BERIANI TMK 🍛 ✅Nasi Beriani Ayam RM8.50 ✅Nasi Beriani Daging RM10.00 ✅Nasi Beriani Kambing RM12.00 ✅Nasi Beriani Set A RM14.50 ✅Nasi Beriani Set B RM12.50 . NASI TMK ✅Nasi tmk Ayam RM6.00 ✅Nasi tmk Daging RM7.50 . Available for catering & delivery . Delivery with min pax . To order whatsapp us @ 011-51581852 . #nasiberiani #kambingberiani #nasiberianiayam #katering #makanmakan #fooddelivery #kl #bukitantarabangsa #ukaypedana #cookwithpassion #foodporn #makanmakan #klfooddelivery
In Japan, a lot has been said about their excellent services built upon "ichi-go ichi-e" (one time, one meeting) 🎎 Japan is having a one-end service culture where they make each encounter the best it possibly can be. 💯 In Begin, we remain committed to use the best ingredients and make everything from the scratch! 🍱 A hand roll reverse maki paired with homemade tamago can simply lighten up your day! A taste of Japan will never be the same when you BEGIN with us!💛 . . Stay Fit, Eat Healthy, Begin with us!💪🏻 #fitness #klfooddelivery #balanceddiethealthylifestyle #beginsmealdelivery
Good morning everyone! We are back to serve you after the long holiday. And guess what? We are introducing a new drink to go with your bento set - Thai milk tea! Have a thai-talizing lunch today! Order method 👇🏻 ➡ Whatsapp: http://bit.do/tjbentoorder 🌏 Website: http://tanjungbento.oddle.me ✉ Facebook Messenger 📞 Hotline: 016-910 5839 #tjbento #tanjungbento #klfooddelivery #fooddelivery #klfoodie #malaysianfood #kualalumpur #lunch #dinner #thai #seafood #fooddeliverykl #klangvalley #thaifood #mangostickyrice #redrubies #thaimilktea
Chicken Chop with Cheesy Mashed Potatoes and Tangy Coleslaw nak order, wasap📱012- 241 6510 Chicken Chop RM15 Spaghetti Oglio with Chicken Breast RM13 Spaghetti Meatballs RM10 Mac & Cheese Roasted Garlic RM15 Mac & Cheese RM14 Cheesy Mashed Potatoes RM5 Minimum 3 orders Delivery charges bergantung pada kawasan. #themeatball #subangjaya #ss15 #petalingjaya #kelanajaya #klfooddelivery #fooddeliverysubangjaya #fooddeliverykotadamansara #fooddeliveryshahalam #fooddeliveryklangvalley #fooddeliverypetalingjaya #fooddeliveryusj #ppum #glenmariefooddelivery #uitm #lunchboxshahalam #lunchboxpetalingjaya #lunchboxsubangjaya #lunchboxkotadamansara #jjcm #foodpornmalaysia
SUKA MAKAN PEDAS CAMTU 💁 I pun suka lah you cakap gitu. Pedas pedas baru puasss! Tak gitu? Nak cuba #NasiPedaih ? Meh meh order untuk delivery malam ni. InsyaAllah kesedapan, kekenyangan tersandaq! 🤤 . . [ NASI PUTIH BERSIH + AYAM / KELI GORENG GARING + SAMBAL PEDAS PUAKA + TIMUN KRUP KRAP + LIMAU KECUR LIUR ] DELIVERY FROM HOME - (DINNER) . - NASI PEDAIH - RM6 SEBUNGKUS - DELIVERY SENTUL - KL (8pm - habis) - DELIVERY DAMANSARA DAMAI (8.30pm - habis) - DELIVERY SG.DUA, KEPALA BATAS, SPT, SPU - PENANG (Lunch 1-3.30pm | Dinner 8.30-11pm) . - Delivery Charge : RM2 (lain² charge ikut kawasan) - Operasi hari Isnin - Jumaat - Pembayaran online diterima - Luar kawasan boleh self pick up - Terima tempahan untuk sebarang majlis . BERANI COBA? Sentul | KL : 017.5361590 Damansara Damai : 017.6566681 Sungai Dua | Kepala Batas : 011.59498383 FB : Nasi Pedaih IG : nasi.pedaih #ExtremeSpicyForExtremePeople . . . . . . #nasibajet #damansaradamai #sayajual #klfooddelivery #selangorfooddelivery #primadamansara #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #like4like #suteradamansara #saujanadamansara #primadamansara #bayudamansara #bandarbarusentul #utcsentul #tamandatosenu #sentul #sentultimur #jjcm #sungaidua #butterworth #kepalabatas #pulaupinang #jalanipoh #pedasgiler #sayamasak #fooddeliverydamansaradamai #fooddeliverypenang #mahn
🌟NASI KANDAR AYAM TMK🌟 . Set Nasi kandar ayam RM6.00 (Nasi putih+ayam goreng tmk+sayur kobis+kuah campur) . Gambar adalah portion sebenar dalam box yg diletakkan dlm pinggan . Add on Price: ✅papadom 3 pcs RM1.00 ✅telur masin 1/2 biji RM1.00 ✅Bendi rebus RM1.00 ✅sayur kobis RM1.00 ✅kuah campur RM1.00 . To order whatsapp 011-51581852 Strictly ❌ call . We cater up to 200pax . #ukayperdana #kualalumpur #klfooddelivery #foodporn #makanmakan #tmkkitchen #wecookwithpassion
Assalamualaikum guys😘. Kami buka lunchbox for Friday Specials. Pada yang berkeinginan nak makan nasi beriani jumaat ini, anda boleh dapatkan details dibawah: . Nasi Beriani Ayam ✔️Nasi Beriani ✔️Ayam Masak Merah / Ayam Masak Beriani ✔️Acar Jelatah ✔️Poppadom ✔️RM 12.00 . Nasi Beriani Kambing ✔️Nasi Beriani ✔️Kambing Masak Beriani ✔️Acar Jelatah ✔️Poppadom ✔️RM 15.00 . Minimum order nasi beriani 8box. Whatsapp saja kami di 0124310464 untuk pertanyaan lunchbox anda
Hey ! Try to swipe left to see what my family and I had for lunch yesterday 😏😋 sedappp tho ! So what are you thinking to have for tomorrow’s lunch or maybe dinner ? Ugh stress right ? I feel you, cause we’ve all been there :) but don’t worry no more ! Go ahead and order your tomorrow’s meal @dahmakan and get $$ off for your first order using the promo code “besty1330” 😱 BTW they have launched 14 new meals this month such as Cheese burger, lemon chicken, ayam penyet and so on !!! Yallah Come and join me to enjoy these delicious and healthy meals from @dahmakan ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ #dahmakan #wadahmakan #makan #fooddelivery #kl #klfooddelivery #fooddeliverykl #honeybbqchicken #salmon #klgoeshealthy #kualalumpur #malaysianfood #mamak #klhealthyfood #lunchbox #lunchanddinner #humor #foodporn #food
Fruit pastry cake Mini pack - RM15 Size 7” - RM40 . WA 016 2961534 (Ezatul) No ❌ DM Pembelian hendaklah bernilai RM30 ke atas for delivery charge Delivery Mon-Sat only. KL/PJ . #sayajualkek #kekharijadi #sayajualkeksedap #fruitpastrycake #tamandanaudesa #bukitjalil #seripetaling #bangsar #midvalley #klfooddelivery #cakedeliverymalaysia #kekdeliverykl #petalingjaya #cheesecake #pantaidalam #kerinchi #kuchailama #sayasuka #keksedapmurah #kambingperap #mothercaremalaysia #sayasukamakankek #kekdeliverykl
Fruit pastry cake Mini pack - RM15 Size 7” - RM40 . WA 016 2961534 (Ezatul) No ❌ DM Pembelian hendaklah bernilai RM30 ke atas for delivery charge Delivery Mon-Sat only. KL/PJ . #sayajualkek #kekharijadi #sayajualkeksedap #fruitpastrycake #tamandanaudesa #bukitjalil #seripetaling #bangsar #midvalley #klfooddelivery #cakedeliverymalaysia #kekdeliverykl #petalingjaya #cheesecake #pantaidalam #kerinchi #kuchailama #sayasuka #keksedapmurah #kambingperap #mothercaremalaysia #sayasukamakankek #kekdeliverykl
Fruit pastry cake Mini pack - RM15 Size 7” - RM40 . WA 016 2961534 (Ezatul) No ❌ DM Pembelian hendaklah bernilai RM30 ke atas for delivery charge Delivery Mon-Sat only. KL/PJ . #sayajualkek #kekharijadi #sayajualkeksedap #fruitpastrycake #tamandanaudesa #bukitjalil #seripetaling #bangsar #midvalley #klfooddelivery #cakedeliverymalaysia #kekdeliverykl #petalingjaya #cheesecake #pantaidalam #kerinchi #kuchailama #sayasuka #keksedapmurah #kambingperap #mothercaremalaysia #sayasukamakankek #kekdeliverykl
#chickenpuff combo🙋 20pcs per box (10pcs each of chicken mushroom and chicken curry) . #deliveryservice #klfooddelivery #selangorfooddelivery or #selfpick . WA 0192668615 or click link bio
#brownies with strawberry and maltiser on top 10' ada 64pcs 🙋 . #brownieskedut #browniesmurah #brownieskl #browniesklmurah #browniesmurahselangor #deliveryservice #klfooddelivery #kldesserts #selangorfooddelivery or #selfpick . WA 0192668615 or click link bio 😊
Ada yg terindu tak?🙊 hujanhujan nie mesti lapo kan, Harini kami beroperasi mcm biasa setelah sekian bercuti.. NuarStation dh onz utk lunch korang! Menumenu semua dh ready dah nieeeeeee🙌🏼 .. . . 📍Cimb Bank,Taman Sri Gombak, taktahu korang boleh waze sajeeeeerr... ↪12.00pm-3.00pm atau sampai habis. Selagi stok masih ada!✌🏻😛 .. . . #ayamgorengkunyit #selayangfooddelivery #ayamgorengkunyitsrigombak #nuarstationayamgorengkunyit #gombakfooddelivery #foodhunted #daginggorengkunyit #foodlovers #ayamgorengkunyitspecialselayang #igmalaysia #batucaves #kualalumpur #igermalaysia #foodhunted #vscomalaysia #sotonggorengkunyit #klfooddelivery #sotonggorengkunyitspecial #ayamgorengkunyitsedapgila #foodporn #foodphotography
Setiap pek lekor, sis akan bg percuma sebotol sos pencicah. Sos kita sedap dan sgt2 berbeza drpd sos lekor yg biasa. Kena cuba dulu 👍👍👍 Mesti puas hati! 😋 . . 🗣 Info🗣 . Lekor Crispy 100pcs RM35 Lekor Tebal 100pcs RM30 Lekor Nipis 100pcs RM25 Free Sebotol Sos Pencicah . 🚗 Delivery Info 🚗 . KL 012 4966769 (#wangsamaju #ampang #melawati #kgbaru #selayang #btcaves ) Cyberjaya 017 2269319 (#bangi #putrajaya #serikembangan #dengkil #cyberjaya #kajang #puchong ) . 📣Charge delivery dikenakan berbeza, mengikut kawasan. #sayajualkeropoklekor #sayajual #keropoklekor #bazaarpaknil #klfooddelivery #putrajayafood #cyberjayafooddelivery #gorenggaringfeedback #feedbackgorenggaring
Assalamualaikum! Kalau esok chedin nak openorder untuk fan chedin dekat KL, rasa-rasa ada yang nak tak?? . "Fuh memang pedas dan sedap tauhu begedil ni!” . “Tauhu begedil paling padu pernah saya rasa!” . Tauhu begedil yang kami jual ni, memang tak sama dengan tauhu yang lain! Rasa dia! . 🤤 Pedas dan Berempah 🤤 Padat dengan isi ayam 🤤 TIDAK BERMINYAK 🤤 Ranggup! . Sudah lebih 1000 biji terjual dalam masa 3 hari! Sekarang kami nak beri warga group ini peluang untuk merasa! Stok amat terhad! Jom order cepat,sebelum terlambat! . Rm12/ box ( 10 Biji ) Rm10/box ( 8 biji ) 🏠 Self pickup pun boleh😍 😘 min Delivery 2 Box’s 😐 Caj delivery Rm5 BERMINAT SILAP DIRECT WHATSAPP 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 www.wasap.my/60134650986 . #kualalumpur #klfood #klfooddelivery #wangsamaju #keramat #bangsar #klcc #klfoodies #setiawangsa
❤🤩 Thank you Cikgu Shima dari SK Desaminium order Milk Pudding dengan Aunisya Delights 😘 #aunisyadelights #klfooddelivery #kldesserts #pudding #mlikpudding #creamcaramel #skdesaminium
Cuaca sejuk macam ni mesti nak kunyah2 kan? Jom order OTAKKING? 🤤 OtakKing JUMBO dengan isi yang padat! OtakKing JUMBO besar tapak tangan 😱😱 RM 12 je sekeping!! Dah lah isi banyak Sedap pulak tu 😋 . Pilihan OtakKing JUMBO: 🐟Ikan Tenggiri 🦐Udang 🦀Ketam 🐙Sotong ❤Lala . ▪Freshly grilled dalam daun pisang. ▪Diperah dengan limau kasturi, Serta hirisan cilipadi ▪Makan panas-panas MEMANG TERBAIK 👍 ▪Isi tebal dan padat Penuh dgn isi ikan, udang atau ketam ▪Berbaloi2! . Whatsapp OTAKKING_Bangsar👇 018-3111566 . Tag family atau kawan2 korang yg suka makan otak2 atau yg berpotensi utk belanja korang 😜 . 👉Tag kawan korang ajak makan Otak King JUMBO yg super sedap ni! . #OtakKing #otakotak #otakotakkl #otakotakdelivery #otah #bazaar #bazarpaknil #foodporn #foodstagram #deliverykl #klfood #klfooddelivery #malaysianfood #foodinkmalaysia #klfoodie #eatdrinkkl #klcatering #klkatering #fooddelivery #fooddeliverykl #lunchdelivery #lunchdeliverykl #lunchbox #lunchboxkl #lunchboxdelivery #lunchboxdeliverykl
Morning! Happy 1st day of the week😊 Semoga long weekend baru ni menyuntik semangat to work harder & lebih fokus untuk bekerja💪 afew days tak sempat nak update sebab been too busy & kami nak ucapkan Ribuan Terima Kasih pada yg sudi menyibukkan kami during the long weekend. Ada yg buat #reunion #gathering #familyvacay #shortgetaway #meetingusrah #kenduri #nikah #kendurikahwin . Only Allah can reward u guys😘 #thelazatlasagna #sayajual #sayajuallasagna #homemadelasagna #delicious #sedap #murah #freshfromtheoven #baked #klfoodie #kldelivery #klfooddelivery #kualalumpur #damansara #klcc #kgbaru #manarabankislam #menaramaybank
Good morning everyone! We are back to serve you after the long holiday. And guess what? We are introducing a new drink to go with your bento set - Thai milk tea! Have a thai-talizing lunch today! Order method 👇🏻 ➡ Whatsapp: http://bit.do/tjbentoorder 🌏 Website: http://tanjungbento.oddle.me ✉ Facebook Messenger 📞 Hotline: 016-910 5839 #tjbento #tanjungbento #klfooddelivery #fooddelivery #klfoodie #malaysianfood #kualalumpur #lunch #dinner #thai #seafood #fooddeliverykl #klangvalley #thaifood #mangostickyrice #redrubies #thaimilktea
Nasi arab delivery... Nasi arab ayam panggang RM11.90(promosi) Nasi arab kambing kabsa RM19.50 *minumun Order 10pax keatas(untuk menu promosi) *minimun order 5pax ke atas utk menu harga biasa NK ORDER!!!!! Boleh call, wasap; 0176731694 01112824109 #klfooddelivery #fooddeliveryklcc #fooddeliverykualalumpur #fooddeliverykl #fooddeliveryshahalam #fooddeliverysubangjaya #fooddeliverypetalingjaya #fooddeliverypj #fooddeliveryampang #fooddeliveryselayang #fooddeliverydamansara #fooddeliverybangsar #fooddeliveryputrajaya #montkiara #tamantundrismail #gombak #kualalumpur #shahalamresident #hartamas #adraamanycatering #adraamanyfooddelivery #nasiarabdelivery #nasiarab #no1nasiarab #hotline0176731694 @ Kuala Lumpur, Malaysia
Nasi arab delivery... Nasi arab ayam panggang RM11.90(promosi) Nasi arab kambing kabsa RM19.50 *minumun Order 10pax keatas(untuk menu promosi) *minimun order 5pax ke atas utk menu harga biasa NK ORDER!!!!! Boleh call, wasap; 0176731694 01112824109 #klfooddelivery #fooddeliveryklcc #fooddeliverykualalumpur #fooddeliverykl #fooddeliveryshahalam #fooddeliverysubangjaya #fooddeliverypetalingjaya #fooddeliverypj #fooddeliveryampang #fooddeliveryselayang #fooddeliverydamansara #fooddeliverybangsar #fooddeliveryputrajaya #montkiara #tamantundrismail #gombak #kualalumpur #shahalamresident #hartamas #adraamanycatering #adraamanyfooddelivery #nasiarabdelivery #nasiarab #no1nasiarab #hotline0176731694 @ Kuala Lumpur, Malaysia
Nasi arab delivery... Nasi arab ayam panggang RM11.90(promosi) Nasi arab kambing kabsa RM19.50 *minumun Order 10pax keatas(untuk menu promosi) *minimun order 5pax ke atas utk menu harga biasa NK ORDER!!!!! Boleh call, wasap; 0176731694 01112824109 #klfooddelivery #fooddeliveryklcc #fooddeliverykualalumpur #fooddeliverykl #fooddeliveryshahalam #fooddeliverysubangjaya #fooddeliverypetalingjaya #fooddeliverypj #fooddeliveryampang #fooddeliveryselayang #fooddeliverydamansara #fooddeliverybangsar #fooddeliveryputrajaya #montkiara #tamantundrismail #gombak #kualalumpur #shahalamresident #hartamas #adraamanycatering #adraamanyfooddelivery #nasiarabdelivery #nasiarab #no1nasiarab #hotline0176731694 @ Kuala Lumpur, Malaysia
Nasi arab delivery... Nasi arab ayam panggang RM11.90(promosi) Nasi arab kambing kabsa RM19.50 *minumun Order 10pax keatas(untuk menu promosi) *minimun order 5pax ke atas utk menu harga biasa NK ORDER!!!!! Boleh call, wasap; 0176731694 01112824109 #klfooddelivery #fooddeliveryklcc #fooddeliverykualalumpur #fooddeliverykl #fooddeliveryshahalam #fooddeliverysubangjaya #fooddeliverypetalingjaya #fooddeliverypj #fooddeliveryampang #fooddeliveryselayang #fooddeliverydamansara #fooddeliverybangsar #fooddeliveryputrajaya #montkiara #tamantundrismail #gombak #kualalumpur #shahalamresident #hartamas #adraamanycatering #adraamanyfooddelivery #nasiarabdelivery #nasiarab #no1nasiarab #hotline0176731694 @ Kuala Lumpur, Malaysia
Nasi arab delivery... Nasi arab ayam panggang RM11.90(promosi) Nasi arab kambing kabsa RM19.50 *minumun Order 10pax keatas(untuk menu promosi) *minimun order 5pax ke atas utk menu harga biasa NK ORDER!!!!! Boleh call, wasap; 0176731694 01112824109 #klfooddelivery #fooddeliveryklcc #fooddeliverykualalumpur #fooddeliverykl #fooddeliveryshahalam #fooddeliverysubangjaya #fooddeliverypetalingjaya #fooddeliverypj #fooddeliveryampang #fooddeliveryselayang #fooddeliverydamansara #fooddeliverybangsar #fooddeliveryputrajaya #montkiara #tamantundrismail #gombak #kualalumpur #shahalamresident #hartamas #adraamanycatering #adraamanyfooddelivery #nasiarabdelivery #nasiarab #no1nasiarab #hotline0176731694 @ Kuala Lumpur, Malaysia
Nasi arab delivery... Nasi arab ayam panggang RM11.90(promosi) Nasi arab kambing kabsa RM19.50 *minumun Order 10pax keatas(untuk menu promosi) *minimun order 5pax ke atas utk menu harga biasa NK ORDER!!!!! Boleh call, wasap; 0176731694 01112824109 #klfooddelivery #fooddeliveryklcc #fooddeliverykualalumpur #fooddeliverykl #fooddeliveryshahalam #fooddeliverysubangjaya #fooddeliverypetalingjaya #fooddeliverypj #fooddeliveryampang #fooddeliveryselayang #fooddeliverydamansara #fooddeliverybangsar #fooddeliveryputrajaya #montkiara #tamantundrismail #gombak #kualalumpur #shahalamresident #hartamas #adraamanycatering #adraamanyfooddelivery #nasiarabdelivery #nasiarab #no1nasiarab #hotline0176731694 @ Kuala Lumpur, Malaysia
Menu breakfast/lunch/dinner dulu, kini, esok dan selamanya. Memang fevret dari muda sampailah yang tua bangka.😋 . Untuk tempahan NASI LEMAK AYAM GORENG ♨️♨️♨️ boleh 📞 atau wassap 0103630014. Cuma RM3.50/RM3.50/RM3.50 . Free delivery area sekitar Wangsa Maju, Setiawangsa, Melawati dan Keramat. Minimum delivery 5 packs. 🛵 . #klfooddelivery #delivery #fooddeliverykl #nasilemakayamgoreng #potluck #sedekah #meeting #kualalumpur #melawati #wangsamaju #setiawangsa #keramat #food #foodporn
Assalamualaikum guys😘. Kami update masakan Nasi Dagang untuk penghuni rumah anak yatim yang bertempat di Setapak baru-baru ini . Terima kasih pada hamba Allah yang telah menginfakkan sedekah makan pada anak-anak yatim ini. Semoga beroleh keberkatan Allah sentiasa . Pada anda yang ingin bersedekah makan, charity work dan sebagainya amat kami alu-alukan. Boleh whatsapp kami di 016-3656534@0124310464 untuk pertanyaan berkaitan
Grilled Orange Rosemary Chicken for Tuesday! Served with our in-house ‘Supermash’ of mashed potatoes, shredded carrots & zucchini; alongside our Mediterranean Chickpea Tomato Salsa 🤤🤤🤤 Place your orders by 8pm at 019-420 2047 or email us at hello@thfp.my for corporate orders or catering enquiries.
Happy Malaysia Day 🇲🇾 We are ready to serve you with our new menu. Swipe left to view more! - Place your orders at 019-4202047. No minimum order. Ask us on covered delivery zones! - For events or bulk orders, email us at hello@thfp.my
Food delivered to section 16 PJ. We prepared : Mini burgers RM120 per tray Tauhu bergedil RM50 per box Nutella cheesetarts RM100 per box Talam pelangi RM50 per box Whatsapp 0193834604 #feedme #feedmemy #feedmebangsar #bangsar #catering #halal #homemade #klfooddelivery #fooddeliverykl #bangsarfooddelivery #fooddelivery #aradamansara #bangsar #bangsarcatering #tropicana #cheras #ikoncheras #bangsarsouth #damansarajaya #capsquare #rhbbank #nasitomato #basmathi #hotseller #ayammadu #kurmakambingcaca
Food delivered to section 16 PJ. We prepared : Mini burgers RM120 per tray Tauhu bergedil RM50 per box Nutella cheesetarts RM100 per box Talam pelangi RM50 per box Whatsapp 0193834604 #feedme #feedmemy #feedmebangsar #bangsar #catering #halal #homemade #klfooddelivery #fooddeliverykl #bangsarfooddelivery #fooddelivery #aradamansara #bangsar #bangsarcatering #tropicana #cheras #ikoncheras #bangsarsouth #damansarajaya #capsquare #rhbbank #nasitomato #basmathi #hotseller #ayammadu #kurmakambingcaca
What's for dinner? Let's place your order for tonight! Whatsapp our Otakking_bangsar crew at 018-3111566. Tag family atau kawan2 korang yg suka makan otak2 atau yg berpotensi utk belanja korang 😜 . 👉Tag kawan korang ajak makan Otak King JUMBO yg super sedap ni! . #OtakKing #otakotak #otakotakkl #otakotakdelivery #otah #bazaar #bazarpaknil #foodporn #foodstagram #deliverykl #klfood #klfooddelivery #malaysianfood #foodinkmalaysia #klfoodie #eatdrinkkl #klcatering #klkatering #fooddelivery #fooddeliverykl #lunchdelivery #lunchdeliverykl #lunchbox #lunchboxkl #lunchboxdelivery #lunchboxdeliverykl
HARI MALAYSIA TAK SAH KALAU TAK PEKENA #NASIPEDAIH 🌶️😍 . Ada sejenis rakyat Malaysia ni tak sah kalau tak pekena pedassss dalam sehari. Maka wujudnya nasi seperti kami. Kena cuba ke? Hukumnya WAJIB 🤤🤣 . . [ NASI PUTIH BERSIH + AYAM / KELI GORENG GARING + SAMBAL PEDAS PUAKA + TIMUN KRUP KRAP + LIMAU KECUR LIUR ] DELIVERY FROM HOME - (DINNER) . - NASI PEDAIH - RM6 SEBUNGKUS - DELIVERY SENTUL - KL (8pm - habis) - DELIVERY DAMANSARA DAMAI (8.30pm - habis) - DELIVERY SG.DUA, KEPALA BATAS, SPT, SPU - PENANG (Lunch 1-3.30pm | Dinner 8.30-11pm) . - Delivery Charge : RM2 (lain² charge ikut kawasan) - Operasi hari Isnin - Jumaat - Pembayaran online diterima - Luar kawasan boleh self pick up - Terima tempahan untuk sebarang majlis . BERANI COBA? Sentul | KL : 017.5361590 Damansara Damai : 017.6566681 Sungai Dua | Kepala Batas : 011.59498383 FB : Nasi Pedaih IG : nasi.pedaih #ExtremeSpicyForExtremePeople . . . . . . #nasibajet #damansaradamai #sayajual #klfooddelivery #selangorfooddelivery #primadamansara #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #like4like #suteradamansara #saujanadamansara #primadamansara #bayudamansara #bandarbarusentul #utcsentul #tamandatosenu #sentul #sentultimur #jjcm #sungaidua #butterworth #kepalabatas #pulaupinang #jalanipoh #pedasgiler #sayamasak #fooddeliverydamansaradamai #fooddeliverypenang #mahn
Macam-macam ada sliced cake di Sabrina Bakery - RM10 . WA 016 2961534 (Ezatul) No ❌ DM Pembelian hendaklah bernilai RM30 ke atas for delivery charge Delivery Mon-Sat only. KL/PJ . #sayajualkek #kekharijadi #sayajualkeksedap #fruitpastrycake #tamandanaudesa #bukitjalil #seripetaling #bangsar #midvalley #klfooddelivery #cakedeliverymalaysia #kekdeliverykl #petalingjaya #cheesecake #pantaidalam #kerinchi #kuchailama #sayasuka #keksedapmurah #kambingperap #mothercaremalaysia #sayasukamakankek #kekdeliverykl
Macam-macam ada sliced cake di Sabrina Bakery - RM10 . WA 016 2961534 (Ezatul) No ❌ DM Pembelian hendaklah bernilai RM30 ke atas for delivery charge Delivery Mon-Sat only. KL/PJ . #sayajualkek #kekharijadi #sayajualkeksedap #fruitpastrycake #tamandanaudesa #bukitjalil #seripetaling #bangsar #midvalley #klfooddelivery #cakedeliverymalaysia #kekdeliverykl #petalingjaya #cheesecake #pantaidalam #kerinchi #kuchailama #sayasuka #keksedapmurah #kambingperap #mothercaremalaysia #sayasukamakankek #kekdeliverykl
Macam-macam ada sliced cake di Sabrina Bakery - RM10 . WA 016 2961534 (Ezatul) No ❌ DM Pembelian hendaklah bernilai RM30 ke atas for delivery charge Delivery Mon-Sat only. KL/PJ . #sayajualkek #kekharijadi #sayajualkeksedap #fruitpastrycake #tamandanaudesa #bukitjalil #seripetaling #bangsar #midvalley #klfooddelivery #cakedeliverymalaysia #kekdeliverykl #petalingjaya #cheesecake #pantaidalam #kerinchi #kuchailama #sayasuka #keksedapmurah #kambingperap #mothercaremalaysia #sayasukamakankek #kekdeliverykl
Lamanya tak jumpa Kuih tart nenas ni. Cik Jah, kuih ni bukan raya pun ada ya 😛😛 . RM35/40 pcs . Isnin (17/9/2018) ada delivery walaupun cuti WA 016 2961534 (Ezatul) No ❌ DM Delivery Mon-Sat only. KL/PJ . #sayajualkek #sayajualkeksedap #fruitpastrycake #tamandanaudesa #bukitjalil #seripetaling #bangsar #midvalley #klfooddelivery #cakedeliverymalaysia #kekdeliverykl #petalingjaya #cheesecake #pantaidalam #kerinchi #kuchailama #sayasuka #keksedapmurah #kambingperap #mothercaremalaysia #sayasukamakankek #kekdeliverykl
Lamanya tak jumpa Kuih tart nenas ni. Cik Jah, kuih ni bukan raya pun ada ya 😛😛 . RM35/40 pcs . Isnin (17/9/2018) ada delivery walaupun cuti WA 016 2961534 (Ezatul) No ❌ DM Delivery Mon-Sat only. KL/PJ . #sayajualkek #sayajualkeksedap #fruitpastrycake #tamandanaudesa #bukitjalil #seripetaling #bangsar #midvalley #klfooddelivery #cakedeliverymalaysia #kekdeliverykl #petalingjaya #cheesecake #pantaidalam #kerinchi #kuchailama #sayasuka #keksedapmurah #kambingperap #mothercaremalaysia #sayasukamakankek #kekdeliverykl
Lamanya tak jumpa Kuih tart nenas ni. Cik Jah, kuih ni bukan raya pun ada ya 😛😛 . RM35/40 pcs . Isnin (17/9/2018) ada delivery walaupun cuti WA 016 2961534 (Ezatul) No ❌ DM Delivery Mon-Sat only. KL/PJ . #sayajualkek #sayajualkeksedap #fruitpastrycake #tamandanaudesa #bukitjalil #seripetaling #bangsar #midvalley #klfooddelivery #cakedeliverymalaysia #kekdeliverykl #petalingjaya #cheesecake #pantaidalam #kerinchi #kuchailama #sayasuka #keksedapmurah #kambingperap #mothercaremalaysia #sayasukamakankek #kekdeliverykl
Kek bendera malaysia... Malap sikit lighting...sbb awal pagi punya kerja😄 Cust hantar ke sekolah anak...cantikkan model cilik kt sebelah tu😍😍 018-3130213 #kekbendera #kekbenderamalaysia #kekmerdeka #kekharimerdeka #kekharimalaysia #kekharikemerdekaan #kekbuttercream #kekkualalumpur #kekharilahir #kekharijadi #birthdaycake #surprisedelivery #surprisedeliverybajet #surprisedeliveryKL #baazarpaknil #bazaarpaknil #klfooddelivery #kekhomemade
next page →