#korga

3,805 posts

Loading...
Førjulstida og julen kan være tøff når man har mistet noen. Da kan det være godt å minne seg selv på at vi bærer sorgen i kjærlighet. 💜💚💛 #bok #fasetteravsorg #korga For bestilling besøk www.livsrom.life Dikt: @toveviratabrathen Foto: @idakristinvollum . . . . #fasetteravsorg #livsrom #toveviratabråthen #idakristinvollum #sorg #sorga #sorgen #livet #kjærligheten #kjærleiken #poesi #dikt #psykiskhelse #forfatter #psyke #psykologi #ljos #lys #ljosogmørker #lysogmørke #selvmord #selvmordsforebygging #bok #renpoesi
My first G7! Video for fun. Menawan 2 dari 7 gunung tertinggi di Semenanjung dalam trip 3 hari yg hardcore ni! Pewai bersepai2.. 😂 🎥 Video gopro by @mr.kay77 Turut terlibat : @amiruddinmohd @kitoo_areya @muhamadinamin @badrul_hissam @a.farhah @nicksamuelicious @nora_shikin194 @erinna94 dan lain2.. 👍💪 🎥 #videography #gopro #quik #hiking #korga #korbu #gayong #hikerskental #backpack #travel
Bila kenangan lalu melintas di kotak akal ku. Terasa ingin mengulangi kembali. Tp hati berkata tidak mungkin. Kerana kau tidak lg punyai sahabat seperti dulu. Hati berkata lg= bawa lah diri sendiri. Jgn kau harapkn org lain bersama kau. Kerna kau tidak punyai apa2. #akuinsanbiasa #korga
buat geli geli je bosskur.. #denai3puteri #training #korga
Nikmati aja suaranya #korga #gayo #musik #takingen
ni bersepai nameny.. sj nk tb.. erti penyesalan xde.. @raqibrazak tq cameraman.. next ikut senoii nk balas dendam.. #korga #korbu #gayong #pewaibersepai #pewai #pewaiitupastimenyesaljangansesekali
Tomorrow I will leave for this suicide mission... Pray for my safety, my toughness, my passion and most importantly my mental to settle this mission... . Sorry tag limited to 20 people only... . P/s I will offline for a week . #yongbelar #junction #korbu #gayong #korga #belumut #kambing #toknenek #bubu #yongyap #transtitiwangsaV2 #v2monsoon
Tak padu tak apa, janji ada sweeper yang selalu ada kat belakang kau sambil membebel jalan la cepat sikit, beg berat ni 😂 . Thank you awaaaaa ❤️ . #MountKorbu #MountGayong #Korga #ViaKemSyafiqah #KemSyafiqah #hiking #hikingchallenge #hikerslife #hikers #keepfit #adventure #Nature #naturelover #ZimarAdventure #ILoveMySweeper #MySweeperAbgSado
Team Hiking Panji Islam, kami akan lindungi panji2 Islam yakni panji Rasulullah. #al_liwa #ar_rayah_hikers #ar_rayah_panji_rasululah #hiking_is_healthy #hiking_malaysia #hikingadventures #hiker_kental #korga
Kem seroja Via Kem syafiqah. Kenapa kem seroja? Sebab nya kita lipak peak lepak seroja je. Main air main kad main khemah2 main masak2. Haha. Trip kalini tak dapat nak target peak, sebab lemau sangat rasa. Tak mampu nak membajak sampai ke puncak. Tak lari gunung dikejar, ada rezeki kita repeat balik. Inshallah ❤️ . #MountKorbu #MountGayong #Korga #ViaKemSyafiqah #KemSyafiqah #hiking #hikingchallenge #hikerslife #hikers #keepfit #adventure #Nature #naturelover #ZimarAdventure #ILoveMySweeper #MySweeperAbgSado
Rise and rise again, until the lambs become lions. #mountaineering #hiking #korga #EAhike #brothers #preintern @earthwatchadventures
. 📌KorGa via Kem Syafiqah | 19-21.10.18 . sedikit sebanyak dapat sy coretkan di sini.. pengalaman melalui Kem Syafikah.. hampir 12jam pikul load/beg +- 15kg utk sampai ke “campsite Seroja” pasti meninggalkan kesan pd saya.. (ha..itula xtraining betul2.. pewai teruk😄).. . tidak lupa abg fb: Ayieen Carlos Ng Ismail yg byk mencurahkan ilmu sepanjang pendakian ke puncak Korbu (next sy akan kupas lg details berkenaan ilmu abg Ayieen kita ni😉) . Tuhan dah aturkan baik2 perjalanan hambaNya😊😇.. syukur sgt klau la planning lancar.. mungkin Nik Reus xorder otai Ayieen Carlos utk buka jalan kem syafikah.. mungkin sampai bila2 xdpt nak kenal otai..mungkinn😊.. jd sy sgt bersyukur trip kali ni perit tp awesome ☺️😉.. . Korbu✅ done Gayung❌ lipak.. (timing lari xsempat weh😭😅 repeat next year joms!!) . #korga #korgaviakemsyafikah #sondolhikers #pendakigunung #enjoytrack
They conquer tough mountain. Girl power ! Head to Gayong. Wait for the updates. #earthwatchadventures #Korga #hikewithEA
How’s your day everyone? Us? So far so good.. all is going well so far. Head to Kem Seroja. #earthwatchadventures #Korga
Bersidai sampai kesudah!!! Lemau la weiii!!! #korga #mereput #terobek
Alhamdulillah berjaya... #korga
Rindunya bau hutan...hahaha 3 kali weekend sampai hujung bulan ni kita gantung kasut je la dulu yer😅😅😅. Selesaikan apa apa yang patut. If ada free weekend kita onz. Our next wishes list #yongbelar #korga #cus #korbu #gayung #fuji
MEMNUNIYET 💕💕💕💕Bizlere güven sağladığınız için teşekkür ederiz @akkaya.betull @seymasecgin @seda.oguzz #memnuniyet #korga #güven
Salam dan selamat malam. Jom ikut kami menawan puncak Gunung Korbu + Gayong (KORGA) pada 22 - 24/2/2019 (3h2m). Kos RM150 (Deposit RM50) merangkumi:- 》permit 》guide 》sweeper 》crew 》ration 》fly & ground 》first aid kit 》komunikasi radio 2 hala 》pengurusan Bagi yang berminat, boleh PM atau whatsapp saya di nombor 019-3534383. Tq. #kakigunungbrotherhoodadventure #kgba #kakigunungbrotherhood #kgb #korbu #gayong #korga
Ini la anak bawang Holland aku yang paling Aku sayang,Yang selalu tolong Aku,Yang selalu bagi pendapat,Yang X berkira,iklas tolong,siap xsuru bawa Aku bag besar time kt korga ,diorang suru bawa daypack jaaa..sekali Aku try bawa bag diorg mak ai mw 15 kg😅....aku lagi selesa naik gunung dengan korang ajak mana2 gunung on jaaa🤣... terima kasih sudi berkawan dengan aku😘I love you always #korga #viasenooi #mendakigunung #sahabat #persahabatan #g7
sedap?suke?isap la lagi nak...ni org panggil pacat komando..smpi ke leher pun aku kena..ni paling gatal teruk #leech #pacat #korbu #gayong #korga #mountkorbu #mountgayong #hike #hiking #hiker #climb #stair #toughtrail #mud #nature #jungle #forest #khatulistiwaforest #pewai #bersepai #nokharom
Sekarang ni cuaca hujan lebat ribut taufan, angin kencang, tsunami, gempa bumi. Jadi kawan2 semua pakat hati2 lah ye masa menggunung tu. Puncak Korbu pon kilat dah dok singgah dah skrang. Sampai puncak possing macam ni ye dan #haluankiriadv Tapi @hanna_michiyo punya possing over teruk. Nasib baek tak tersembam.😂 #haluankiriadv #korga #daypack #outdoors
next page →