#kualalumpur

8,961,905 posts

Loading...
hello beautiful <3 . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm . Harga : BELI 1 - RM55 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM100 FREE POSTAGE SM . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm Harga : BELI 1 - RM115 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM225 FREE POSTAGE SM . BEAUTY SECRET SHALICIOUS MENGANDUNGI *Kolagen *Gluthathione *Vitamin *Premix multivitamin *Beauty Secret Shalicious ni mempunyai rasa mixberries yg sedap, tanpa kesan sampingan, halal dan selamat diambil untuk semua lapisan umur . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #supplementpemutih #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #produkkecantikan #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #murah #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual
보일 듯 말 듯 손에 잡히지 않는 먼 곳이 아니라 지금 이 순간의 한걸음에 충실할 것 🙏🏻
‏نوفر لك مواصلاتك داخل كوالالمبور العاصمة وخارجها مع سواقين عرب (جزيرة ⁧‫#لنكاوي ‬⁩، ⁧‫#مرتفعات ‬⁩ ⁧‫#جنتنق ‬⁩ ،⁧‫#جزيرة ‬⁩ ⁧‫#بينانق ‬⁩، ساحل ⁧‫#بوردكسون ‬⁩، الالعاب المائية ⁧‫#سن_ويه ‬⁩ و افاموسا، ⁧‫#ملاكا ‬⁩ ،سيلانجور، ⁧‫#شلالات ‬⁩ روانج ،الحمامات الساخنة،⁧‫#مرتفعات ‬⁩ ⁧‫#كاميرون ‬⁩، باتو #i_city #klcc #malysia #kualalumpur #cameron #penang #lankawi كيڤس ،⁧‫#الملاهي ‬⁩ الضوئية ايس ستي )
Cocineros callejeros asando pescado a la parrilla envuelto en papel aluminio. Chinatown, KL. ______________ Street cooks grilling some fish wrapped in aluminum foil. Chinatown, KL. . . . #malaysia #chinatown #kualalumpur #streerfood #canon #travel #canonphotography #canonphoto #discoverMalaysia #Asia #destinationmalaysia #100daysinasia #backpacking
شش دلیل عمده برای انتخاب کالج اِریکن مالزی 1. فارغ‌التحصیلی با دو مدرک  اریکن، اولین کالج کشور مالزی است که دانشجویان خود را با دو گواهی پایان دوره فارغ‌التحصیل می‌کند. ( یک مدرک از کالج اریکن مالزی و یک مدرک از کالج سیتی آو آکسفورد انگلستان) 2. کلاس‌های رایگان زبان انگلیسی نیازی به تسلط کامل به زبان انگلیسی ندارید! در صورت شرکت در دوره‌های تحصیلی کالج اریکن، کلاس‌های رایگان زبان انگلیسی برای شما برگزار خواهد شد تا به سطح مورد نیاز برسید. 3. برنامه موفقیت اریکن برنامه موفقیت اریکن که تحت نظر مستقیم ریاست کالج برنامه‌ریزی و برگزار می‌شود، دانشجویان را برای داشتن یک زندگی موفق و هدفمند در آینده آماده می‌سازد. 4. خوابگاه‌های با کیفیت کالج اریکن، خوابگاه‌های فوق‌العاده‌ای را با امکانات عالی از قبیل استخر شنا، باشگاه ورزشی، اتاق مطالعه، حراست شبانه‌روزی و ... را در اختیار دانشجویان قرار می‌دهد. 5. شهریه‌های مناسب کالج اریکن همیشه در تلاش است که بالاترین کیفیت آموزشی را با مناسب‌ترین شهریه ممکن به دانشجویان خود ارائه نماید. 6. سیستم آموزشی همسان با بریتانیا از آن‌جا که کالج اریکن، با کالج‌ها و دانشگاه‌های متعددی در بریتانیا همکاری می‌کند، سیستم آموزشی همسان با بریتانیا را اجرا می‌نماید تا دانشجویان بتوانند به مدارکی بین‌المللی در رشته‌های دلخواهشان دست پیدا کنند. #مالزی #زبان_انگلیسی #مهاجرت #مهاجرت_آسان #آموزش #آيلتس #تافل #ویزای_تحصیلی #IELTS #TOEFL #English #Malaysia #KualaLumpur #EricanCollege
Tale of two #Harrods ... @harrods in #London & #Kualalumpur 🥗☕
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #Johor #Kedah #Kelantan #Melaka #NegeriSembilan #Pahang #Perak #Perlis #PulauPinang #Sabah #Sarawak #Selangor #Terengganu #KualaLumpur #Labuan #Putrajaya #klate #penang #kedahdarulaman #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
a last look to Kuala Lumpur 🇲🇾 from 40th floor...a challenging working week just finished...great experience and new friends met...time to return to home #travelling #work #business #university #science for #society #Kualalumpur #Malaysia #southeastasia #travelphotography #traveller
hello beautiful <3 . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm . Harga : BELI 1 - RM55 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM100 FREE POSTAGE SM . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm Harga : BELI 1 - RM115 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM225 FREE POSTAGE SM . Cara makan : 1. Hanya ambil 1 scoop 2 kali sehari 2. Kemam dalam mulut 3. Boleh makan dalam sebulan . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #supplementpemutih #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #produkkecantikan #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #murah #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual
Jam Casio Rm60 Sm / Rm65 Ss www.wasap.my/60149846909 Material : Stainless steel Condition : NEW Gender : Girl Spec Ringkas : 1 Month Warranty mesin Battery watch Gred AA Digital n Analog function #kudat #kotamarudu #kotakinabalu #sabah #kualalumpur #kedaionlinestorecm
Salam guys,Seminggu ok, bukan sebulan. 3CM badan bertambah tinggi ! HI-CAL ! . Contact admin : 📱 Whatsapp : +60168244885 Pesanan" Nak Sado pun kena ke gymm dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya" kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. ••Tips dan Cara Untuk Tambah Tinggi >> 1)Tidur harus cukup sampai 8-10jam sehari dan tidur awal kerana waktu tidur Kelenjar Hormon Tumbesaran terjadi.kurangnya tidur membuat kan proses itu tiada. 2)Elakkan merokok dan minuman keras 3)Olahraga membantu untuk menambah tinggi lebih cepat 4)Onani membuatkan badan menjadi terbantut 5)Kurangkan makan/minum junk food dan terlalu berminyak. Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita ✔️ peluang pekerjaan lebih banyak ✔️ peluang mendapat wanita idaman ✔️ lebih berkeyakinan diri ✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi ✔️ banyak testimoni yg dh berjaya Jangan Pernah Putus Asa ! >•Kenapa ramai orang gagal menambah tinggi badan? Ada yang sudah mencuba minum suplemen ini itu, vitamin ini itu, obat ini itu, sandal peninggi badan ini itu, namun hasilnya Tiada.Sekarang pertanyaannya, kenapa begitu??? >•Untuk menjawab itu semua kami akan beri sebuah sudut pandang yang jarang dipikirkan orang .Kebanyakan customer membeli produk dengan menggunakan emosi.Bukankah Allah swt menganjurkan kita menggunakan akal untuk berpikir? >•Kenapa cara-cara diatas GAGAL membuat tinggi badan Anda bertambah? Karena proses menambah tinggi badan adalah proses tulang dan otot yang didapat dengan latihan terus menerus, bukan proses oral dan perut yang didapat secara instant. So seperti kami Highlight sebelum ini "NAK SADO PUN HARUS WORKOUT DAN MINUM SUSU SADO,BEGITU JUGA NAK TINGGI, HARUS WORKOUT STRECHING DAN WAJIB SUPPLEMENT HI CAL" barulah menjadi ya tuan tuan! > . #bigsale #bigsalemalaysia #bigpromo #bigpromotion #ubattinggimurah #ubattinggipromotion #ubattinggisale #termurahkatmalaysia #naktinggi #japtinggi #heightup #aeonmall #ayuhmalaysiaku #malaysiaboleh #victorkoreaopen2017 #malaysian #kualalumpur #selangor #indoandmalay #badmintonmalaysia #kfcmalaysia #terlaj
... 😱 TAKUTNYE OSTEOPOROSIS 😱 ============================ Osteoporosis adalah keadaan kemerosotan kepadatan normal tulang, menyebabkan tulang menjadi rapuh. 💪Kalsium dapat MEMADATKAN semula tulang anda. 💪Tulang LEBIH SIHAT & KUAT 💪Atasi masalah osteoporosis 🚧 Jangan PANDANG REMEH masalah OSTEOPOROSIS 🚧 📱 Whatsapp : +60168244885 #peninggibadan #tiensmalaysia #tambahtinggi #heightupmurah #heightup #fitmalaysia #fitnessmalaysia #sayajual #hashtag #hashtag4like #merdekasale #rayahaji #like4likes #like4like #visitmyig #igbiz #iger #follow #heightgain #bestvendor #belionline #tawau #tawaucity #sabah #kualalumpur #follow4follow
24 Hours Car Battery & Breakdown Services KL & PJ For Enquires Please Contact Us At 016-3224319 We only one call away.... #marcusautoparts #24hourscarbattery #petalingjaya #kualalumpur
READY STOCK . Wonderbath super vegitoks cleanser (dengan pam) 300ml . . 🌸Menggunakan sayur sayuran asli 🌸Gabungan pembersih muka + makeup remover + exfoliator semula jadi + anti oksidan 🌸Sesuai untuk semua jenis kulit 🌸Menghilangkan acne/parut 🌸Mencerahkan kulit 🌸Tidak menyebabkan kulit kering dan kulit akan didetoks pada masa yang sama 🌸 Menyegarkan & kandungan terbaik 300ml. 🌸1 botol tahan 3 @ 4 bulan RM98 sm / RM108 ss . #instantwhiteningcream #ifactory #wonderbath #roseintensivetoneupcream #toneupcream ##toner #skincare #skincareroutine #miraclecleansingbar #vegitokscleanser #30daysmiracletonervideo #readystock #kbeauty #kbeautyproducts #miracletoner #miracletonermalaysia #30daysmiracletonerchallenge #30daysmiracletonermalaysia #30daysmiracletoner #codavailable #kualalumpur #selangor #ctdk #muabellaz #aprilskin #malaysia #somebymi #somebymimiracletoner
ORANG CAKAP UMUR AWAK TAKNAK TINGGI LAGI? KONSUL KAT SY, JAMIN AWAK CAPAI TINGGI ONLY IN 7 DAYS. JOM ORDER 😍 👇👇 Whatsapp : +60168244885 #KUALALUMPUR #JOHOR #KELANTAN #KAJANG #JOHORBAHRU #BATUPAHAT #KLUANG #KULAIJAYA #MUAR #KOTATINGGI #KERETA #LEPAS #COMEL #DADAH #WAYANG #ERAFM #NAKBEBEL #LAWA #AYDAJEBAT #AMARBAHRAIN #KETIBAAN #EMMAMAEMBONG #CTDK #TESUKATANPASENGAJA #RISAU .
Ubat peninggi badan Nambah tinggi awak 3-12 cm hanya 20 hari Bersertifikat Halal Malaysia.FDA.TGA.ISO.GMP Tak usah ragu lagi :) Sudah banyak terbukti dengan ubat peninggi badan Tinggal awak saja belum mencoba :) #portdickson #papar #shahalam #kualalumpur #marwah #kasut #gerubuk #kanun #pingan #malaysia #selipar #sotong #mustahak #comel #budak #arkib #perai #pekan #pasirgudang #guli #seluar #tambul #tempoyak #latepost Konsultasi dan order lebih jelas dan detailnye awak boleh langsung visit kontak kita | more info just chat me : Whatsapp : +60168244885
Instagram Booster in Malaysia & Singapore. Our full range services rated as no.1 by netizens. Real Active Followers only, 100% organic growth. Visit our website for more info. www.infbooster.com . . . . . . . #influencer #infinitybooster #marketing #socialmedia #socialmediamarketing #realfollowers #followers #smallbusiness #business #love #brand #marketingdigital #digitalmarketing #advertising #influencermarketing #malaysia #singapore #thailand #us #uk #usa #kualalumpur #johor #penang #malaysian
كشور مالزي در جنوب شرقي آسيا قرار دارد و از ١٣ ايالت و ٣ سرزمين فدرال تشكيل شده است و پايتخت آن كوالالامپور ميباشد. مالزي در بر دارنده دو ناحيه جغرافيايي است كه درياي جنوبي چين اين دو را از هم جدا ميكند. پس از انقلاب سال ١٩٥٧ و استقلال از انگلستان، اين كشور حكومت دوره اي سلطنتي را پذيرفت. كشور مالزي به خوبي از منابع طبيعي و شرايط جوي خود بهره برده و از نظر كشاورزي، جنگلداري و نيز مواد معدني ربطه بالايي را در جهان به خود اختصاص داده است. قلع و نفت خام نيز دو منبع عمده معدني هستند كه در اقتصاد مالزي از اهميت خاصي برخوردارند. #مالزی #زبان_انگلیسی #مهاجرت #مهاجرت_آسان #آموزش #آيلتس #تافل #IELTS #TOEFL #English #Malaysia #KualaLumpur #EricanCollege
hello beautiful <3 . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm . Harga : BELI 1 - RM55 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM100 FREE POSTAGE SM . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm Harga : BELI 1 - RM115 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM225 FREE POSTAGE SM . BEAUTY SECRET SHALICIOUS MENGANDUNGI *Kolagen *Gluthathione *Vitamin *Premix multivitamin *Beauty Secret Shalicious ni mempunyai rasa mixberries yg sedap, tanpa kesan sampingan, halal dan selamat diambil untuk semua lapisan umur . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #supplementpemutih #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #produkkecantikan #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #murah #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual
Tempahan dr pihak surau Al-Islah.. Terima kasih.. Sambutan terakhir Syawal malam Jumaat.. Syukur... #cakecakecake #rayakansebulan #cake #deknoainbakery #dessert #kek #majlis #cakestagram #work 💪 #bakery #kualalumpur #foodpics #love
My most motivational anticipated building architecture..my favourites..my vibration of signal will floats when watching this one!!#klcc #topnotch #onset #creamofthecrop #vibrant #kualalumpur
Ceiling! #kualalumpur
🇲🇾 @siao.peng 🔔 Daily TopUp Bonus 20% 📢 ————————————————— 🎰🎲🕹🎮🃏🎮🕹🎲🎰 ------------------------------------------ #SlotsGames #LiveGames #918kiss #Joker123 #3win8 #Live22 #Rollex11 #Newtown #Lpe88 #Gw99 ---------------------------------------------------------- 🃏♥️♠️♦️♣️♥️♠️♦️♣️🃏 ————————————————— 🌏 Website 🌏 iG @siao.peng —————————————— bluemastertp1.wix.com/bluemaster ————————————————— WhatsApp : 01156770280 direct link : Bit.ly/BlueMasteR —————————————— 📢 Welcome Bonus 20% —————————————— #KualaLumpur #Kuching #Kelang #SubangJaya #JohorBahru #Ampang #Ipoh #KotaKinabalu #PetalingJaya #ShahAlam
#Repost @pinkypinkysitisarahstokis (@get_repost ) ・・・ 🎉🎉🎉 Promo Trial Set Bermula lagi..!! Dapatkan Pinky!Pinky! dari semua agent-agent kesayangan kami. Pinky!Pinky! adakan Promo ini sepanjang bulan Julai Uollsss...! Cepat2 sementara stock masih panasss😍😘 . . Peringatan Mesra: Semua produk Pinky Pinky hanya dijual melalui Agent sahaja😍😘 . 👉@shahrilazlinda www.wasap.my/60142498814/nakoderpinkypinky 👉@hhhscollection.bn www.wasap.my/+6738788502/nakoderpinkypinky 👉@lyzaanuar www.wasap.my/60175673326/nakoderpinkypinky 👉www.wasap.my/60194892645/nakoderpinkypinky 👉@cthaida.cikda www.wasap.my/60136402481/nakoderpinkypinky 👉@anak.cerdik www.wasap.my/601140705904/nakoderpinkypinky . . Jom sertai warga team agent PinkyPinky www.wasap.my/60172244407/agentpinkypinky . DAPATKAN SEGERA..!!! 🔥 🔥 hot item #PinkyPinkySitiSarah #PINKYPINKYSITISARAHSTOKIS . Link IG & FB untuk info Pinky!Pinky! https://www.instagram.com/pinkypinkysitisarahstokis/ . https://www.facebook.com/pinkypinkybysitisarahstokis/ . #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #cantik #cantikskincare #nakcantik #jomcantik #putihgebu #putih #kulitcantik #sayajual #sayajualmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #sayajualonline #followme #beauty #beautiful #onlineshopping
READY STOCK . Wonderbath super vegitoks cleanser (dengan pam) 300ml . . 🌸Menggunakan sayur sayuran asli 🌸Gabungan pembersih muka + makeup remover + exfoliator semula jadi + anti oksidan 🌸Sesuai untuk semua jenis kulit 🌸Menghilangkan acne/parut 🌸Mencerahkan kulit 🌸Tidak menyebabkan kulit kering dan kulit akan didetoks pada masa yang sama 🌸 Menyegarkan & kandungan terbaik 300ml. 🌸1 botol tahan 3 @ 4 bulan RM98 sm / RM108 ss . #instantwhiteningcream #ifactory #wonderbath #roseintensivetoneupcream #toneupcream ##toner #skincare #skincareroutine #miraclecleansingbar #vegitokscleanser #30daysmiracletonervideo #readystock #kbeauty #kbeautyproducts #miracletoner #miracletonermalaysia #30daysmiracletonerchallenge #30daysmiracletonermalaysia #30daysmiracletoner #codavailable #kualalumpur #selangor #ctdk #muabellaz #aprilskin #malaysia #somebymi #somebymimiracletoner
hello beautiful <3 . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm . Harga : BELI 1 - RM55 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM100 FREE POSTAGE SM . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm Harga : BELI 1 - RM115 FREE POSTAGE SM BELI 2 - RM225 FREE POSTAGE SM . KELEBIHAN DAN MANFAAT 🌷Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri. 🌷Mematikan masalah jerawat dimuka 🌷Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka 🌷Menyekatakan tona kulit 🌷Melambatkan proses penuaan (anti aging) 🌷Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka 🌷Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag 🌷Memudar dan menghilangkan jeragat 🌷Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda 🌷Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!) 🌷Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif 🌷 Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita MENGANDUNGI . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #supplementpemutih #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #produkkecantikan #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #murah #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual
Why just Versace on the Floor when you can also Versace on the Wall? 😍 Oh yes~ today's featured collection will make you fall in love in glamour, in all its beautiful facets and stunning colours, quintessential luxury and inimitable Italian style: royal blue, gold, silver, and black. Neo-baroque wall décor, made from the finest materials like sensual satin.. Swipe to see more amazing designs ❤ #mikealhomes #versace #luxury #interior #home #space #architecture #italian #malaysia #kualalumpur #wall #decor #quality #lifestyle #experience #creative #classic #brand
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #Johor #Kedah #Kelantan #Melaka #NegeriSembilan #Pahang #Perak #Perlis #PulauPinang #Sabah #Sarawak #Selangor #Terengganu #KualaLumpur #Labuan #Putrajaya #klate #penang #kedahdarulaman #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
Climbed nearly 300 steps in 35°+ to reach the base of the 150m limestone Batu Caves 🚶. Kanching waterfalls tomorrow 🙌 #travel #malaysia #kualalumpur #elmsquad
GUESS LIMITED EDITION . .RM 250 .RM 10 . .✳ Brand : Men .✳ Condition : New .✳ Gred : 3A 1:1 .✳ Gender : Men .✳ Material : Stainless Steel .✳ Display : Analog .✳ Movement : Battery .✳ Style : All Function .✳ Warranty : 5 Bulan .✳ Packing : Gift Box Guess #jam #lelaki #wanita #fashion #malaysia #kedah #perlis #perak #selangor #kualalumpur #melaka #kelantan #terengganu #pahang #sabah #sarawak #negerisembilan #melaka #johor #1malaysia #guess #jammurah #jombangkitbersama #malaysia #2018 #2k18 #fitmalaysia
Beautiful view at #kualalumpur #malaysia 😍
1991 hirvatistan 5 yasında luka MODRIC çoban babasina yardim ediyor. real madrid in yildizi. Dunya kupasi finalisti hirvatistanin beyni. 10 numarasi. Rahman ve Rahim olan Allah diyor ki Bakara 212 ....Allah, dilediğine hesapsız rızık verir. Hz musa da en az 8 yil COBANLIK yapti KASAS-26: O (kız)lardan biri: "Babacağım, dedi, bunu (çoban) tut işte, çünkü ücretle tuttuklarının en hayırlısı, güçlü, güvenilirdir.") KASAS-27: (Babaları) Dedi ki: «Doğrusu ben, sekiz yıl bana hizmet etmene karşılık olmak üzere, şu iki kızımdan birini sana nikâhlamak istiyorum; şayet on (yıl)a tamamlayacak olursan, artık o da senden. Ben sana zorluk çıkarmak istemem; beni de inşaallah salih olanlardan bulacaksın.») KASAS-29: Mûsa süreyi bitirip ailesiyle yola çıkınca, Tûr tarafından bir ateş fark etti. Ailesine dedi ki: "Bekleyin, bir ateş fark ettim. Belki ondan size bir haber getiririm, belki bir ateş koru getiririm de ısınırsınız.") ...... Group match 😎cenktosun #turkey 🇹🇷1-0 #croatia 🇭🇷 2-4 #france 🇫🇷 #edinburgh #shanghai #marseille #australia #belgium #denmark #barcelona #beşiktaş #vida #vodafonearena #istanbul #london #copenhagen #seoul #sydney #newzealand #newyork #fifaworldcup #russia #kualalumpur #tokyo #toronto #vancouver #texas #california #paris #stockholm
Saturday be like ....#weekendvibe #kualalumpur #haircut
"When nature and buildings meet" . . Pemandangan ini bisa kalian dapatkan ketika menjejakkan kaki di KLCC Park. Taman KLCC ini dirancang untuk menyediakan suasana hijau sekitar Menara Kembar Petronas dan kawasan-kawasan di sekelilingnya. Suasananya tenang dan nyaman dengan pohon-pohon rindang meneduhkan pandang di tengah kokohnya hutan beton ibu kota negeri jiran. . . . . . #JalanHeru #Seasiaig #KualaLumpur #Petronas #KL #Malaysia #KLCC #KLCCPark #KualaLumpurCityCentre #petrosainsthediscoverycenter #Streetphotography #Blogger #TravelBlogger #visitmalaysia #exploremalaysia  #travelling #wanderer #wanderlust  #instatravel  #mytravelgram #bestoftheday #traveladdict #tagsforlike #travelphotography #f4f #follow4follow #fff #nature
‏نوفر لك مواصلاتك داخل كوالالمبور العاصمة وخارجها مع سواقين عرب (جزيرة ⁧‫#لنكاوي ‬⁩، ⁧‫#مرتفعات ‬⁩ ⁧‫#جنتنق ‬⁩ ،⁧‫#جزيرة ‬⁩ ⁧‫#بينانق ‬⁩، ساحل ⁧‫#بوردكسون ‬⁩، الالعاب المائية ⁧‫#سن_ويه ‬⁩ و افاموسا، ⁧‫#ملاكا ‬⁩ ،سيلانجور، ⁧‫#شلالات ‬⁩ روانج ،الحمامات الساخنة،⁧‫#مرتفعات ‬⁩ ⁧‫#كاميرون ‬⁩، باتو #i_city #klcc #malysia #kualalumpur #cameron #penang #lankawi كيڤس ،⁧‫#الملاهي ‬⁩ الضوئية ايس ستي )
next page →