#kuching

1,109,268 posts

Loading...
歡迎詢問❤️ #kuching #handmadesoap
Thx for coming abg salihi and wife 😍😍 #bigjamm #victoriaarms #kuching
ARSYA SWEET LIPMATTE ni bukan setakat warna je cantik, bau pon wangi tau macam honeydew gitu, dan yang lagi penting dalam lipmatte ni ade Acetate yang bertindak mengurangkan pembentukan radikal bebas (sinar UV), memberi kelembapan dan melindungi dari sinar UV. Haaa jom cepat dapatkan lipmatte arsya sempena promosi Raya kaw2 ni!! . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limban #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute
Seems like we only meet at weddings, Is this part of adulting? Seems like we were students yesterday, Wonder next is whose big day? #kuching #femme #squad #unimas
ARSYA SWEET LIPMATTE ni bukan setakat warna je cantik, bau pon wangi tau macam honeydew gitu, dan yang lagi penting dalam lipmatte ni ade Acetate yang bertindak mengurangkan pembentukan radikal bebas (sinar UV), memberi kelembapan dan melindungi dari sinar UV. Haaa jom cepat dapatkan lipmatte arsya sempena promosi Raya kaw2 ni!! . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limban #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute
TYT Tun Abdul Taib 🤝🤝🤝🤝 With the #brassring #ladies 👌 #wanitadayak #bidayuh #landdayaklady #dayakculture #dayakkenyah #beautiful #chantik #paguh 👌💋😊 #gawaidayak #gawai2018 ⭐️ Happy Gawai Day Gayu Guru, Gerai Nyamai 😊 Long Life, Health and Prosperity 🌸🌸🌸 #sarawak #kuching 😍
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
Day 10 bejarah dgn jiran tetangga #raya2018 #wassiadams #kuching #eid #inikanraya #nabourhood
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
Gonna miss this moment.. Nak masuk dalam goal list duduk tempat tinggal yang tinggi dengan view yang cantik.. . #goal #nanathecoach #family #bucketlist #kuching #herbalifecoachmalaysia
ARSYA SWEET LIPMATTE ni bukan setakat warna je cantik, bau pon wangi tau macam honeydew gitu, dan yang lagi penting dalam lipmatte ni ade Acetate yang bertindak mengurangkan pembentukan radikal bebas (sinar UV), memberi kelembapan dan melindungi dari sinar UV. Haaa jom cepat dapatkan lipmatte arsya sempena promosi Raya kaw2 ni!! . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limban #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute
Had fun putting this costume together yesterday for the state level Gawai celebration at @penview_convention_centre . Just a simple mesh-up of modern and traditional wear. I rarely put my RL photos up on insta other than my back photos or cosplay photos so um... Appreciate it?
Always be my faveret girls...thankyou 4 coming..#10syawal #syawal2018 #mygirls #serian #kuching
Hah! Amekaw! Lelaki pun jaga kulit jugak tau! Jerawat mati‼️ staff pun tegur muka nampak SUCI lepas guna aztec clay nih! . . . Berminat? Jom order hari ini👇🏻 ===================== http://aztecsecret.wasap.my/ http://aztecsecret.wasap.my/ . #aztecsecretindianhealingclay . 😘 . #aztecsecret #aztecsecretindianhealingclay #claymask #maskermuka #produkviral #egyptianmagic #egyptianmagiccream #lakukeras #viral #motifviral #makeupartismalaysia #cod #cashondelivery
Listen to this #Kuching woman belt it out like a #popstar . I had the duck. Lovely lights. #travel #Malaysia #Borneo #imcc5 #seasiatravel
================== SET PENINGGI TIENS ================== 👍Set peninggi yang Terbaik di Malaysia 💪Tambah ketinggian badan walaupun dah dewasa. 💪Tulang anda lebih kuat dan sihat 💪Melurus dan menegakkan struktur tulang 💪Mencegah osteoporosis 🌷Diadun dari bahan semulajadi 💪Merangsang perkembangan tumbesaran 💪Menguatkan daya ingatan 🌟Tingkatkan potensi minda . =============================== JANGAN TUNGGU LAGI..CEPAT WHATSAPP KAMI ! . 📱Whatsapp : +601151387881 . #tipstinggitiens #tiens #sihat #syukurselalu #tinggi #usim #ukm #putrajaya #bangi #sukan #syjual #kelantan #kuantan #sabah #sarawak #negerisembilan #johor #miri #kuching #mersing
Malaysia Airlines inflight snaps. Airline: Malaysia Airlines Aircrafts : B737-800, A330-300, A350-900, A380-800 Locations: Kuala Lumpur, 🇲🇾 & Kuching, 🇲🇾 #malaysiaairlines #a380 #a330 #a350 #kualalumpur #kuching
Dated 3 months back and i totally forgotten bout, till mate checked.. sure is a rare opportunity.. #sunset #kuching
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
Sunset yoga by the beach #Kuching
When we're not conferencing... 😎🌳🍉🏞🌇 #kuching #borneo #waterfronthotelkuching
Saturday night well spent with cousin and aunt. 😀 #crepecake #Kuching #tea #huaweip20pro
MURAH MURAH JE , korea ladies T-Shirt . M , L , XL , XXL . simple casual design . material selesa , X GATAL & PANAS . confirm BEST & BALOI . wsapp "ts81" ke::0105108869 # #offer #sales #murah #kuching #sneaker #cantik #beg #kasut #discount #COD #Fashion #kacak #offer #heels #kasutmurah #sandal #wedges #sarawak
Wall inspirations! And these is only some part of my watercolor art piece. I’ve been working on my floral watercolor guide book for the upcoming floral & watercolour wreath workshop, can’t wait to showing you all!
next page →