#kulai

141,619 posts

Loading...
Al kisah NZLENS . Bermula dari jual fish eye lens sejak tahun 2012-2014, terus melekat nama nzlens (ig) dari nama lama nzstore (fb). Tahun 2015 saya start buat iphone repair dengan nama nzlens (walaupun dh stop jual lens) smpai ke harini , malangnya ig kami deactivated serta merta 😭 . Please follow NEW ACCOUNT @nz.fix semuanya akan bermula disini . Jatuh dan Bangun tanpa jemu 💪🏻💪🏻💪🏻 Keep support us guys 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 . Follow @nz.fix Follow @nz.fix Follow @nz.fix . #memories #microsoldering #support #iphonejb #iphonerepairjb #repairiphone #phonerepair #singapore #johorbahru #kulai #senai #jdt #dangabay
🐝ARSYA SERUM🐝 . So uolls nak tahu tak apa kebaikan bila kita pakai serum ni diwajah? Jom baca ni Inilah kegunaan dan manfaat serum pada umumnya: 🐝Membuat struktur kulit lebih kencang dan kenyal 🐝Melembabkan kulit wajah 🐝Menyamarkan kerutan pada wajah hingga leher 🐝Mencegah penuaan 🐝Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit 🐝Memberikan sensasi kulit bersinar yg lebi cerah 🐝Menutrisikan kulit 🐝Mencegah pengaruh buruk polusi udara dan sinar matahari 🐝Menghilangkan flek pada wajah . Ramai dah cuba tau. Memang betul2 berkesan . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #JohorBahru #Tebrau #PasirGudang #BukitIndah #Skudai #Kluang #BatuPahat #Muar #UluTiram #Senai #Segamat #Kulai #KotaTinggi #PontianKechil #Tangkak #BukitBakri #YongPeng #PekanNenas #Labis #Mersing #SimpangRenggam #ParitRaja #KelapaSawit #BulohKasap #Chaah #SungaiPetani #AlorSetar #Kulim #Jitra #Baling
Green Tea untuk diet je ke? Semua orang tahu green tea banyak digunakan untuk orang yang sedang mengawal berat badan kerana ia boleh meningkatkan metabolisma badan. Tetapi tak ramai yang tahu Green Tea juga baik untuk kulit. . Korang tahu tak antioksida antara yang bahan yang sangat berkuasa untuk melawan radikal bebas yang menyebabkan kesan penuaan kepada kulit. Jadi antioksida ni yang melindungi kulit anda. . Di dalam green tea mengandungi antioksida yang tinggi. Selain melawan kesan penuaan, ia juga membantu mengurangkan masalah jerawat kerana green tea juga mengandungi kelebihan seperti anti bakteria, ia juga boleh mengecilkan pori dan mengurangkan minyak di wajah. . Meeracle Facial Cleanser memastikan kulit anda turut mendapat khasiat green tea kerana salah satu bahan di dalamnya ialah green tea. Jadi dah tahu kan kenapa Meeracle Facial Cleanser ni best? Bagi yang belum cuba tu tunggu apa lagi? Cepat dapatkan Meeracle Facial Cleanser untuk melengkapkan rutin penjgaan kulit anda. . www.meeracle.com.my . HOTLINE ORDER ⤵️ 📲 01136683057 (Dayah) or terus klik link di bio profile @meeraclepasirgudang 😉 . . #meeracle #allnewmeeracle #formulagemstone #menjadidenganmeeracle #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula #pasirgudang #tamanscientex #bukitdahlia #pengerang #kotamasaipasirgudang #serialam #skudai #kulai #kulaijaya #permasjaya #plentong #tamanrintingjb #batupahat #segamat #dropship #agent #masaipasirgudang #codpasirgudang #skincare #selafazcinta #polisevo2
Meeracle Facial Cleanser dengan kebaikan dari bahan-bahan terbaik seperti green tea, avocado, aloe vera, apple stem cell dan banyak lagi. Ia membersih sambil merawat kulit anda. . www.meeracle.com.my . MEERACLE GEMSTONE CLEANSER 💲RM 49.00. MEERACLE GEMSTONE SERUM 💲RM 79.00. 📬 POSTAGE EVERYDAY . HOTLINE ORDER ⤵️ 📲 01136683057 or terus klik link di bio profile @meeraclepasirgudang 😉 . . #meeracle #allnewmeeracle #formulagemstone #menjadidenganmeeracle #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula #pasirgudang #tamanscientex #bukitdahlia #kotamasaipasirgudang #serialam #skudai #kulai #kulaijaya #permasjaya #plentong #tamanrintingjb #batupahat #segamat #dropship #agent #masaipasirgudang #codpasirgudang #selafazcinta #polisevo2 #skincare #serumviral
ADAKAH AVOCADO BAIK UNTUK KULIT? - avocado mengandungi asid lemak yang sangat baik untuk kulit anda. Ia membantu untuk mengekalkan kelembutan lapisan kulit anda. . Avocado juga mengandungi vitamin C, semua orang tahu yang vitamin C sangat la bagus untuk kesihatan, malah vitamin C juga sangat baik untuk kulit. Ia membantu untuk meningkatkat penghasilan kolagen kulit so kulit akan jadi lebih anjal. . Yang menarik dengan avocado ini juga, ia mengandungi antioksida yang boleh melawan kulit kering yang menyebabkan kedutan. . Bila dah tahu kelebihan avocado untuk kulit ni rasa macam nak lumur avocado kat muka je kan? Tapi tak perlu nak susah-susah beli avocado ni, dah la mahal sebabnya di dalam Meeracle Facial Cleanser pun turut mengandungi kebaikan avocado ni. . Just cuci muka dua kali sehari dengan Meeracle Facial Cleanser, kulit anda akan mendapat khasiat yang sama macam lumur avocado kat muka. . www.meeracle.com.my . HOTLINE ORDER ⤵️ 📲 01136683057 or terus klik link di bio profile @meeraclepasirgudang 😉 . . #meeracle #allnewmeeracle #formulagemstone #menjadidenganmeeracle #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula ##pasirgudang #tamanscientex #bukitdahlia #kotamasaipasirgudang #serialam #skudai #kulai #kulaijaya #permasjaya #plentong #tamanrintingjb #batupahat #segamat #dropshipdiperlukan #agentwanted #masaipasirgudang #codpasirgudang #selafazcinta #polisevo2 #skincare
What is arbutin? Arbutin is extracted from bearberry plant. To put it simply it is a special ingredient which naturally helps to reduce and lighten the color of your skin with a long term and regular usage. . Apakah itu arbutin? Arbutin diekstrak dari pohon bearberry. Secara ringkasnya, arbutin adalah salah satu bahan yang membantu untuk mencerahkan dan mengurangkan bintik hitam dengan penggunaan jangka panjang dan konsisten. . www.meeracle.com.my . HOTLINE ORDER ⤵️ 📲 01136683057 or terus klik link di bio profile @meeraclepasirgudang 😉 . . #meeracle #allnewmeeracle #formulagemstone #menjadidenganmeeracle #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula #pasirgudang #bukitdahlia #johorbahru #kulai #kulaijaya #skudaijohor #kempas #senai #nusajaya #nusadamai #masai #kotamasai #pontian #rengit #batupahat #kluang #kotatinggi #kotatinggijohor #segamat #labis #simpangrenggam #kulai #codpasirgudang #selafazcinta
Beautiful, healthy glowing skin comes with patience. It requires commitment, and a good skincare routine. Make a right decision to a beautiful skin with Meeracle Facial Serum. . Kulit yang cantik berseri memerlukan kesabaran dan komitmen dalam penjagaan kulit. Meeracle Facial Serum membantu anda mendapatkan kulit wajah yang diidamkan. . MEERACLE GEMSTONE CLEANSER 💲RM 49.00. MEERACLE GEMSTONE SERUM 💲RM 79.00. 📬 POSTAGE EVERYDAY. . HOTLINE ORDER ⤵️ 📲 01136683057 or terus klik link di bio profile @meeraclepasirgudang 😉 . . #meeracle #allnewmeeracle #formulagemstone #menjadidenganmeeracle #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula #pasirgudang #tamanscientex #bukitdahlia #desaru #kotamasaipasirgudang #serialam #skudai #kulai #kulaijaya #permasjaya #plentong #tamanrintingjb #batupahat #segamat #dropshipwanted #agentwanted #masaipasirgudang #codpasirgudang #selafazcinta
Verbascum Thapsus atau lebih dikenali sebagai Bunga Mullein boleh menghasilkan LUMINECINE iaitu bahan aktif semula jadi yang mampu melindungi kulit dari bahaya sinaran UV. Dalam jangka masa panjang, kulit akan menjadi lebih berseri dan cerah. . MEERACLE GEMSTONE CLEANSER 💲RM 49.00. MEERACLE GEMSTONE SERUM 💲RM 79.00. 📬 POSTAGE EVERYDAY. . HOTLINE ORDER ⤵️ 📲 01136683057 or terus klik link di bio profile @meeraclepasirgudang 😉 . . #meeracle #allnewmeeracle #formulagemstone #menjadidenganmeeracle #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula #pasirgudang #bukitdahlia #johorbahru #kulai #kulaijaya #skudaijohor #kempas #senai #nusajaya #nusadamai #masai #kotamasai #pontian #batupahat #kluang #kotatinggi #kotatinggijohor #segamat #labis #simpangrenggam #kulai #yongpeng #codpasirgudang #selafazcinta
Maca atau nama saintifik nya adalah Lepidium.. . ianya berfungsi sebagai penambah tenaga dan menstabilkan mood.. sgt brkhasiat dn membawa khidupan sihat yg sihat.. sgt tinggi dgn fitonutrien.. amino asid.. vitamin dn asid lemak.. . slain itu ia jga sgt membantu utk meningktkn keinginan trhadap seksual..meningkatkn kesuburan dn memberi beberapa manfaat kpd penyembuhan pnyakit terutama kaum lelaki.. . herba ini jga bonda rumuskn dlm kopi badang yg boleh diambil utk lelaki dn jga wanita.. membantu mengembalikn tnaga dn sgt sedap.. . tetapi herba ini x boleh di ambil bg orang yg ada kanser pyudara dn jga Pcos.. 🧚‍♀️=======================🧚‍♀️ . Www.wasap.my/60127303177 . #AgenJamuRatuMalaya #CodPostage #Senai #Bandarputra #Indahpura #Kulai #Saleng #KulaiBesar #kluang #jamuratumalayaonline #jrmonline #agentsah #syjual #bonda #kopibadang #kuat #tenaga #best #jomtry
🐝ARSYA SERUM🐝 . So uolls nak tahu tak apa kebaikan bila kita pakai serum ni diwajah? Jom baca ni Inilah kegunaan dan manfaat serum pada umumnya: 🐝Membuat struktur kulit lebih kencang dan kenyal 🐝Melembabkan kulit wajah 🐝Menyamarkan kerutan pada wajah hingga leher 🐝Mencegah penuaan 🐝Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit 🐝Memberikan sensasi kulit bersinar yg lebi cerah 🐝Menutrisikan kulit 🐝Mencegah pengaruh buruk polusi udara dan sinar matahari 🐝Menghilangkan flek pada wajah . Ramai dah cuba tau. Memang betul2 berkesan . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #JohorBahru #Tebrau #PasirGudang #BukitIndah #Skudai #Kluang #BatuPahat #Muar #UluTiram #Senai #Segamat #Kulai #KotaTinggi #PontianKechil #Tangkak #BukitBakri #YongPeng #PekanNenas #Labis #Mersing #SimpangRenggam #ParitRaja #KelapaSawit #BulohKasap #Chaah #SungaiPetani #AlorSetar #Kulim #Jitra #Baling
Sebelum dan selepas merawat pesakit #untut ( kaki gajah ) Sebelum kiri dan selepas kanan Kaki akan berwarna hitam bila ia mengecut Share dan tag rakan-rakan anda Contact no 017-7164491 dan Whatsapp www.wasap.my/60197117281/rajaurutsendisaraf www.wasap.my/60149236935/LaillsRemedy INSTA - urut_sendi_saraf SERTAKAN NAMA DAN LOKASI ANDA #rajaurutsendisaraf #urutsendisaraf #acupuncturerajaurutsendisaraf #bekamdarahangin #menujukesejahteraan #LaillsRemedy #kulai #kotatinggi #pontian #senai #skudai #tampoi #johorbahru #gelangpatah #nusajaya #pasirgudang #masai #ulutiram #kluang #JDT #merahbiruitujohordarultakzim >> HARGA UNTUK URUT SENDI SARAF SATU BADAN RM 80, BEKAM ANGIN 1 CUP RM 5, BEKAM DARAH 1 CUP RM 10 ( PALING BANYAK 27 CUP UNTUK SATU BADAN → KAKI 10 CUP, PINGGANG KE BAHU 11 CUP DAN DADA 6 CUP ), RAWATAN RESDUNG RM 160 ( BEKAM DARAH 12 CUP - KAKI 8 CUP DAN MUKA 4 CUP SERTA BUANG LENDIR DARI HIDUNG ), BEKAM DARAH DI KEPALA 9 CUP DAN RAWATAN ACUPUNCTURE ( AKUPUNTUR ) 1 JARUM RM 5. MARILAH KITA BERSAMA-SAMA MENUJU KESEJAHTERAAN DALAM HIDUP AGAR DAPAT KITA MENJALANI KEHIDUPAN YANG LEBIH SELESA. TERIMA KASIH
Best sangat bedak ni..😍 code translucent. . Waterproof, mmg stay flawless smpi kepetang😘 . Rasa makeup, ringan, macam xpakai apa2.. tapi still cantik githu😆. . Harga loose powder ni, rm59.90 je. . Kite ada code ✔Soft pink glow/matte ✔Brown glow/matte ✔Translucent glow/matte . Nak.TRY?, klik link di bio, untuk oder dan xterlepas stok best @alhaalfa ni😍 #alhaalfa #alhaalfasenai #alhaalfacosmetics #alhaalfaloosepowder #alhaalfatjmart #tjmart #senai #kulai #cod #pos
Nak cuba apa-apa supplement atau vitamin, WAJIB DETOX dahulu. Singkirkan segala toksin dalam badan. . Dalam FULLSET DETOX SHAKLEE ni ade 5 items tau. Jom yana kenalkan. 😊 . ✔Vivix - Rejuvenate cells. Bertindak di peringkat sel untuk melindungi dari radikal bebas & antipenuaan. . ✔Herblax - Membantu membersihka usus supaya toksin dalam usus di flush sepenuhnya & nutrien makanan dapat diserap dengan baik. . ✔Alfalfa - Detox ikut urine. Rendahkan kolesterol jugak. . ✔DTX Complex - Tingkatkan fungsi hati. Membantu mobilise glycogen supaya tak disimpan menjadi lemak. . ✔Peppermint Ginger - Daun pudina & halia berfungsi untuk membuang angin serta kurangkan loya. . Untuk order, boleh whatsapp yana. Special price menanti korang! 😘 . Liyana Joehan 017-5378477 . Cod #kempas #johorbahru #tampoi #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmskudai #utmjohor #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #pekannenas #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #shakleejohor #shakleekempas #shakleetebrau #shakleesingapore
Nak cuba apa-apa supplement atau vitamin, WAJIB DETOX dahulu. Singkirkan segala toksin dalam badan. . Dalam FULLSET DETOX SHAKLEE ni ade 5 items tau. Jom yana kenalkan. 😊 . ✔Vivix - Rejuvenate cells. Bertindak di peringkat sel untuk melindungi dari radikal bebas & antipenuaan. . ✔Herblax - Membantu membersihka usus supaya toksin dalam usus di flush sepenuhnya & nutrien makanan dapat diserap dengan baik. . ✔Alfalfa - Detox ikut urine. Rendahkan kolesterol jugak. . ✔DTX Complex - Tingkatkan fungsi hati. Membantu mobilise glycogen supaya tak disimpan menjadi lemak. . ✔Peppermint Ginger - Daun pudina & halia berfungsi untuk membuang angin serta kurangkan loya. . Untuk order, boleh whatsapp yana. Special price menanti korang! 😘 . Liyana Joehan 017-5378477 . Cod #kempas #johorbahru #tampoi #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmskudai #utmjohor #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #pekannenas #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #shakleejohor #shakleekempas #shakleetebrau #shakleesingapore
Nak cuba apa-apa supplement atau vitamin, WAJIB DETOX dahulu. Singkirkan segala toksin dalam badan. . Dalam FULLSET DETOX SHAKLEE ni ade 5 items tau. Jom yana kenalkan. 😊 . ✔Vivix - Rejuvenate cells. Bertindak di peringkat sel untuk melindungi dari radikal bebas & antipenuaan. . ✔Herblax - Membantu membersihka usus supaya toksin dalam usus di flush sepenuhnya & nutrien makanan dapat diserap dengan baik. . ✔Alfalfa - Detox ikut urine. Rendahkan kolesterol jugak. . ✔DTX Complex - Tingkatkan fungsi hati. Membantu mobilise glycogen supaya tak disimpan menjadi lemak. . ✔Peppermint Ginger - Daun pudina & halia berfungsi untuk membuang angin serta kurangkan loya. . Untuk order, boleh whatsapp yana. Special price menanti korang! 😘 . Liyana Joehan 017-5378477 . Cod #kempas #johorbahru #tampoi #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmskudai #utmjohor #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #pekannenas #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #shakleejohor #shakleekempas #shakleetebrau #shakleesingapore
Nak cuba apa-apa supplement atau vitamin, WAJIB DETOX dahulu. Singkirkan segala toksin dalam badan. . Dalam FULLSET DETOX SHAKLEE ni ade 5 items tau. Jom yana kenalkan. 😊 . ✔Vivix - Rejuvenate cells. Bertindak di peringkat sel untuk melindungi dari radikal bebas & antipenuaan. . ✔Herblax - Membantu membersihka usus supaya toksin dalam usus di flush sepenuhnya & nutrien makanan dapat diserap dengan baik. . ✔Alfalfa - Detox ikut urine. Rendahkan kolesterol jugak. . ✔DTX Complex - Tingkatkan fungsi hati. Membantu mobilise glycogen supaya tak disimpan menjadi lemak. . ✔Peppermint Ginger - Daun pudina & halia berfungsi untuk membuang angin serta kurangkan loya. . Untuk order, boleh whatsapp yana. Special price menanti korang! 😘 . Liyana Joehan 017-5378477 .#kempas #johorbahru #tampoi #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmskudai #utmjohor #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #pekannenas #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #shakleejohor #shakleekempas #shakleetebrau #shakleesingapore
Nak cuba apa-apa supplement atau vitamin, WAJIB DETOX dahulu. Singkirkan segala toksin dalam badan. . Dalam FULLSET DETOX SHAKLEE ni ade 5 items tau. Jom yana kenalkan. 😊 . ✔Vivix - Rejuvenate cells. Bertindak di peringkat sel untuk melindungi dari radikal bebas & antipenuaan. . ✔Herblax - Membantu membersihka usus supaya toksin dalam usus di flush sepenuhnya & nutrien makanan dapat diserap dengan baik. . ✔Alfalfa - Detox ikut urine. Rendahkan kolesterol jugak. . ✔DTX Complex - Tingkatkan fungsi hati. Membantu mobilise glycogen supaya tak disimpan menjadi lemak. . ✔Peppermint Ginger - Daun pudina & halia berfungsi untuk membuang angin serta kurangkan loya. . Untuk order, boleh whatsapp yana. Special price menanti korang! 😘 . Liyana Joehan 017-5378477 . Cod #kempas #johorbahru #tampoi #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmskudai #utmjohor #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #pekannenas #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #shakleejohor #shakleekempas #shakleetebrau #shakleesingapore
Nak cuba apa-apa supplement atau vitamin, WAJIB DETOX dahulu. Singkirkan segala toksin dalam badan. . Dalam FULLSET DETOX SHAKLEE ni ade 5 items tau. Jom yana kenalkan. 😊 . ✔Vivix - Rejuvenate cells. Bertindak di peringkat sel untuk melindungi dari radikal bebas & antipenuaan. . ✔Herblax - Membantu membersihka usus supaya toksin dalam usus di flush sepenuhnya & nutrien makanan dapat diserap dengan baik. . ✔Alfalfa - Detox ikut urine. Rendahkan kolesterol jugak. . ✔DTX Complex - Tingkatkan fungsi hati. Membantu mobilise glycogen supaya tak disimpan menjadi lemak. . ✔Peppermint Ginger - Daun pudina & halia berfungsi untuk membuang angin serta kurangkan loya. . Untuk order, boleh whatsapp yana. Special price menanti korang! 😘 . Liyana Joehan 017-5378477 . Cod #kempas #johorbahru #tampoi #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmskudai #utmjohor #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #pekannenas #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #shakleejohor #shakleekempas #shakleetebrau #shakleesingapore
9.12.18 Trip to Singapore Zoo by Tadika Al Farashun Buttterfly. Alhamdulillah.. Terlaksana trip akhir tahun. Terima kasih kepada semua peserta yg mengikuti trip kali ini. Salah dan silap mohon ampun dan maaf. Insyaallah ada rezeki kita berjumpa lagi. 😉😉 #tadikabutterfly #kulai #tadikaalfarashunbutterfly #indahpura #johorbahru #tadika #bandarputra #bukitmutiara #saleng
Jom tukar Aktiviti si manja dengan Ebookku Islamic yang lebih berfaedah. Ebook sangat bagus untuk pembentukan IQ si manja. Banyak sangat manfaat dan kebaikan dalam ebook. 💞 Lebih selamat 💞Proses LEARNING asas 💞 Belajar membaca dengan sebutan 💞 Belajar jenis haiwan dan bunyi 💞 Belajar kenali benda 💞 Belajar kenali warna 💞 Belajar Solat 💞 Belajar Wudhu 💞 Belajar membaca surah pendek Dan banyak lagi yang best best!! Nak tahu apa lagi yang best dengan ebook ni jom la grap ebook untuk si manja. Memang tak rugi beli untuk si manja. Yang pasti mommy mommy pasti berpuas hati 💘 #ebook #ebookku #mommyhana #ebookkubymommyhanajohor #ebookkujohor #ebookmurah #ebookmalaysia #ebookjohor #rengit #benut #batupahat #kulai #tangkak #simpangrenggam #ebookbaby #ebookbp #ebookislamic #ebookkuislamic #islamicebook #islamicebookku #islamiceducation #islamicebookmalaysia #islamicebookmurah #ebookkujohor #mommyhanajohor #ebookbabymurah #barangbabymy #ebookmommyhana #ebookislamic #edutoys #balmbayi
YE KE 3 TEMPAT JE DAH BOLEH CANTIK? . Ye korang, just dengan 3 points je korang boleh dapat feedback yang korang sendiri macam WOW!! . 1🔸 NADI TANGAN. 2🔸 NADI LEHER 3🔸 ARI-ARI (kawasan rahim) . Korang kena twu, calit wdta je okay boleh cantik. Jangan cuba calit krim lain, confirm sampai bila tak ada kesan 😝 . Sekarang tengah ada PROMOTION. Cepat grab korang. Rugi kalau lambat lambat nie 📥 . #sayapakaisayajual #ziehadealeradleesya #calitcalitcantik #wdtaputrajaya #wdtacyberjaya #wdtadealer #jerawat #jeragat #kulitkusam #wdta #ukm #uthm #jmti #utmjohor #kulai #krimcantik #sayajual #krimkesihatan
Hey Girls, Boypren tegur pakai eyeliner tebal macam Hantu kak limah⁉️ . . Coiii sis mimpi ngeri 😩😖 TERKINI ❗️❗️EYELINER PERFECT 10 adalah eyeliner yang tinggal stamp, garis then siap 😨😍 mudah di bentuk, tak comot dan yang paling penting mesra wudhuk 🙆🏻‍♀️😍 Confirm No Bad Days! #officelady #makeuptutorial #makeupartistmalaysia #makeupmalaysia #malaysia #makeupartist #kualalumpur #kulai #kulaijaya #codkulai #codkulaijayadanjb #johorbahru
Bawal Qatara💕 Last minit keluar rumah tudung strika cincai je. Nasib ada Bawal Qatara. Tak perlu iron sangat. Tak iron pun tak pe. Senang kerja, cepat siap, kekal manis dan cantik 😍 . . Jom grab tudung Bawal Qatara dari Duwwar Alshams (@dalshamsscarf ) . . December Special Offer masih berlansung. Beli 3 HELAI TUDUNG dapat hadiah sling beg🎁🎉 . . Jom cepat2 grab selagi stok masih ada ni. Mudah je cara order: . 1. Screenshot gambar tudung lovelies inginkan. . 2. WhatsApp sis di 0177023757 atau tekan saja link di bio insta @dalshamsscarf . 3. Follow Facebook page Duwwar Alshams . . #bawalcotton #bawalwafflemurah #bawalwafflemalaysia #duwwaralshams #bawalovers #COD #kulai #kulaijaya #codkulaijaya #codsenai #bawalqatara
Alhamdulillah....baru mencuba sekotak #int3tree dan nampak perubahan buat anaknya...Allahu.. terus repeat bulan nie untuk bantu si anak kuasai pelajaran dia💗💗💗💗 #int3tree memang membantu perkembangan Minda & Fizikal anak2 juga menstabilkan Emosi anak2 menjadi lebih gembira dan ceria Bila anak2 Gembira &Ceria Emosi nye tak mustahil dia akan lebih mudah mendengar kata dan FOKUS pun akan bertambah baik. Jom IbuAyah berikan #int3tree terbaik tuk anak2 kalian 😍😍😍 Wasap @along_laila dengan hanya tekan link di bawah utk lebih info www.wasap.my/601113388796/int3tree #CTDotEmpire #int3tree #lebihFOCUSbelajar #sihatdanbertenaga #mudahHafal #int3TreesuplimenmindaTerbaik #int3treekulaijb #kulai
Official Store: www.untung1818.lelong.my Email Careline: untung1818@yahoo.com and more various product logon Official Website (click) http://www.lelong.com.my/merchant/untung1818.htm Price from RM59 For more different products/Pelbagai jenis produk Logon to/Tekan link www.untung1818.lelong.my #MALAYSIA #JOHOR #BATUPAHAT #JOHORBAHRU #KLUANG #KOTATINGGI #KULAI #MERSING #MUAR #PONTIAN #SEGAMAT #TANGKAK #HUAWEI #HUAWEISERIES #HUAWEIMATE20 #HUAWEIMATE20PRO #HUAWEIMATE20X #HUAWEIYMAX 【APPLE,ALCATEL,SAMSUNG,XIAOMI,HUAWEI, HONOR,OPPO,VIVO,LENOVO,ASUS,HTC,SONY,NOKIA ,ZTE,others Brand 。。。】 For more different products/Pelbagai jenis produk Logon to/Tekan link www.untung1818.lelong.my
Official Store: www.untung1818.lelong.my Email Careline: untung1818@yahoo.com and more various product logon Official Website (click) http://www.lelong.com.my/merchant/untung1818.htm Price from RM59 For more different products/Pelbagai jenis produk Logon to/Tekan link www.untung1818.lelong.my #MALAYSIA #JOHOR #BATUPAHAT #JOHORBAHRU #KLUANG #KOTATINGGI #KULAI #MERSING #MUAR #PONTIAN #SEGAMAT #TANGKAK #HUAWEI #HUAWEISERIES #HUAWEIMATE20 #HUAWEIMATE20PRO #HUAWEIMATE20X #HUAWEIYMAX 【APPLE,ALCATEL,SAMSUNG,XIAOMI,HUAWEI, HONOR,OPPO,VIVO,LENOVO,ASUS,HTC,SONY,NOKIA ,ZTE,others Brand 。。。】 For more different products/Pelbagai jenis produk Logon to/Tekan link www.untung1818.lelong.my
“Nothing compares to the simple pleasure of riding a bike” – John F Kennedy. 📷 Frank Mangubat #audax300 #singaporeaudax #singaporeaudax300km #300kmride #cycling #cyclinglife #specializedsworkstarmacsl5 #johor #johorbahru #senai #kulai #malaysia #singapore
Chocolate bouquet buat rakan sekerja...terima kasih atas tempahannya Puan Nora..always support kami... Ada yang minat chocolate bouquet macam nih x..? Bolehlah bisik-bisik dengan lyla.. 🎶 Jangan tunggu lama-lama.. Tempahan awal di galakkan... 😊 wassap je lyla =============================== 📲 Wassap #dlylabakehouse ================================ http://www.wasap.my/60139684861 http://www.wasap.my/60139684861 http://www.wasap.my/60139684861 ================================ 🚚 💨💨💨 Delivery area??? ================================ #senai #kawasanperindustriansenai #saleng #kulai #selong #scientexsenai #kawasanperindustriankulai #ipark #kluang (weakend) 🤗 Visit FB: http://www.facebook.com/dlylabakehouse ❤️ #homemade #cadbury #chocolatecake #chocolateganache #cadburybouquet #bouquet #chocolatebouquet #bungasabun #bouquetmurah #freshflowerbouquet #rosesbouquet #surprisedelivery #balloons #jualbelon #boxbouquet #surprisedeliverykluang #surprisedeliverykulai #surprisedeliverysenai #bouquetmurah #birthday #anniversary
Chocolate bouquet buat rakan sekerja...terima kasih atas tempahannya Puan Nora..always support kami... Ada yang minat chocolate bouquet macam nih x..? Bolehlah bisik-bisik dengan lyla.. 🎶 Jangan tunggu lama-lama.. Tempahan awal di galakkan... 😊 wassap je lyla =============================== 📲 Wassap #dlylabakehouse ================================ http://www.wasap.my/60139684861 http://www.wasap.my/60139684861 http://www.wasap.my/60139684861 ================================ 🚚 💨💨💨 Delivery area??? ================================ #senai #kawasanperindustriansenai #saleng #kulai #selong #scientexsenai #kawasanperindustriankulai #ipark #kluang (weakend) 🤗 Visit FB: http://www.facebook.com/dlylabakehouse ❤️ #homemade #cadbury #chocolatecake #chocolateganache #cadburybouquet #bouquet #chocolatebouquet #bungasabun #bouquetmurah #freshflowerbouquet #rosesbouquet #surprisedelivery #balloons #jualbelon #boxbouquet #surprisedeliverykluang #surprisedeliverykulai #surprisedeliverysenai #bouquetmurah #birthday #anniversary
PROMOSI 10 % SEMUA PRODUK OKAYA FREE POS 😘 READY STOCK 👉OKAYA CREAM FOUNDATION 👉OKAYA LIQUID FOUNDATION 👉OKAYA POWDER 👉OKAYA EYEBROW 📲WHATSAPP http://www.wasap.my/601140576046 http://www.wasap.my/+6078961358 Cod area🏠 #bandartenggara #sayongpinang #tamanAnggerik #sibol #penggeli #tmndesaimpian #bsnsayong #kulai #kulaijaya #senai #mua #muakulai #okayakulai
Sila bantu perubahan positif anak2 sekolah. Ayat2 positif affirmation yg didengar, dibaca atau dilihat memberi isyarat kpd minda bawah sedar utk mencapainya. Ini membantu pelajar berubah secara positif dan memudahkan guru. Nama. #IkrarMindaWira Konsep. 1. Positif affirmation menggunakan kuasa minda dan minda bawah sedar. 2. Ayat2 bermula dengan perkataan SAYA. 3. Ayat2 menyatakan perkara/proses perubahan berkenaan sedang berjalan . 4. Ada perkataan emosi lebih baik Kesan kpd pelajar. Minda bawah sedar (subconcious mind) menarik sikap dan kelakuan manusia ke arah perkara tersebut bila dibaca berulangkali. Cadangan guru memantau. 1. Di perhimpunan. Di pantau guru JK Disiplin. 2. Guru masa relief. 3. Guru subjek semasa. Cadangan Cara Pelaksanaan 1. Seorang pelajar membaca dahulu satu ayat. Semua pelajar membaca bersama selepasnya. Atau cara yang sesuai. Tempat2 atau masa2 pelaksanaan. 1. Di perhimpunan harian. 2. Di kelas. 3. Masa perjumpaan koku. 4. Masa guru relief. Guru2 boleh bg cadangan lain2 ayat dan lain2 aspek. Berikut 10 aspek fokus dan ucapan ikrar. 1. Halatuju Kejayaan saya membahagiakan ibubapa. Saya ikhlas berbakti kpd agama, masyarakat dan negara Malaysia. Saya kaya berjaya sihat bahagia 2. Kerohanian, Sahsiah Saya suka solat 5 waktu setiap hari Saya beradab mulia Saya sayang ibubapa dan guru2 3. Disiplin Saya sangat berdisiplin menguruskan diri dan pelajaran Saya suka hadir awal ke sekolah 4. Akademik Saya sangat fokus belajar. Saya usaha bersungguh2 mencapai prestasi akademik terbaik. 5. Kokurikulum Saya bersemangat tinggi mencapai kemenangan dalam pertandingan. Saya bangga mengharumkan nama sekolah. 6. Keceriaan Saya menghargai keindahan dan kebersihan 7. Komunikasi Saya berkomunikasi menggunakan kata2 positif sebagai doa Kata2 saya adalah kebaikan 8. Pemikiran Saya berfikiran positif Saya suka meningkatkan potensi diri dalam kehidupan 9. Komitmen. Masa depan saya tanggungjawab saya 10. Patriotik Saya bersama memajukan dan memakmurkan tanahair tercinta. Aamiinn ya Allah . @dakwah_ekonomi @infak.wakaf.sedekah @asset_digital_global
Sila bantu perubahan positif anak2 sekolah. Ayat2 positif affirmation yg didengar, dibaca atau dilihat memberi isyarat kpd minda bawah sedar utk mencapainya. Ini membantu pelajar berubah secara positif dan memudahkan guru. Nama. #IkrarMindaWira Konsep. 1. Positif affirmation menggunakan kuasa minda dan minda bawah sedar. 2. Ayat2 bermula dengan perkataan SAYA. 3. Ayat2 menyatakan perkara/proses perubahan berkenaan sedang berjalan . 4. Ada perkataan emosi lebih baik Kesan kpd pelajar. Minda bawah sedar (subconcious mind) menarik sikap dan kelakuan manusia ke arah perkara tersebut bila dibaca berulangkali. Cadangan guru memantau. 1. Di perhimpunan. Di pantau guru JK Disiplin. 2. Guru masa relief. 3. Guru subjek semasa. Cadangan Cara Pelaksanaan 1. Seorang pelajar membaca dahulu satu ayat. Semua pelajar membaca bersama selepasnya. Atau cara yang sesuai. Tempat2 atau masa2 pelaksanaan. 1. Di perhimpunan harian. 2. Di kelas. 3. Masa perjumpaan koku. 4. Masa guru relief. Guru2 boleh bg cadangan lain2 ayat dan lain2 aspek. Berikut 10 aspek fokus dan ucapan ikrar. 1. Halatuju Kejayaan saya membahagiakan ibubapa. Saya ikhlas berbakti kpd agama, masyarakat dan negara Malaysia. Saya kaya berjaya sihat bahagia 2. Kerohanian, Sahsiah Saya suka solat 5 waktu setiap hari Saya beradab mulia Saya sayang ibubapa dan guru2 3. Disiplin Saya sangat berdisiplin menguruskan diri dan pelajaran Saya suka hadir awal ke sekolah 4. Akademik Saya sangat fokus belajar. Saya usaha bersungguh2 mencapai prestasi akademik terbaik. 5. Kokurikulum Saya bersemangat tinggi mencapai kemenangan dalam pertandingan. Saya bangga mengharumkan nama sekolah. 6. Keceriaan Saya menghargai keindahan dan kebersihan 7. Komunikasi Saya berkomunikasi menggunakan kata2 positif sebagai doa Kata2 saya adalah kebaikan 8. Pemikiran Saya berfikiran positif Saya suka meningkatkan potensi diri dalam kehidupan 9. Komitmen. Masa depan saya tanggungjawab saya 10. Patriotik Saya bersama memajukan dan memakmurkan tanahair tercinta. Aamiinn ya Allah . @dakwah_ekonomi @infak.wakaf.sedekah @asset_digital_global
Siapa nak kawan dengan mak?? 😁😁 . Terima kasih beli mak jual ye . PIN BADGE 58MM . mak bagi harga RM1.00/pcs, xde minimum order😱 . untuk sebarang pertanyaan atau tempahan boleh dm/whatsapp . 019-7147064 . #buttonbadgemak #buttonbadge #buttonbadgeevent #buttonbadgemurah #buttonbadgekahwin2018 #buttonbadgekahwin #buttonbadge2018 #buttonbadgekeychain #buttonbadgemy #buttonbadgemalaysia #usahawanmuda #buttonbadgesimple #buttonbadgecartoon #buttonbadge58mm #buttonbadge58mm #bazaarmalaysia #bazaarpaknil #malaysia #johor #kulai #bukitbatu #feldabukitbatu #bukitrock #afcmaa
500 botol telah terjual. Sejak dilancarkan 1 Disember lepas, Sambal CIK combie telah mendapat permintaan tak putus-putus dari pelanggan. Sehingga semalam 500 botol telah pon diedarkan kepada wakil jualan kami (agen sah). 5 orang agen aktif terus mendapat tempahan hingga saat ini. Bukan senyuman mereka sahaja lebar, poket juga terpaksa di extand. Terima kasih atas kepercayaan ini. Kepada anda yang ingin mencuba sambal-sambal kami, jangan berlengah lagi. Hubungi kami segera. #johorbahru #kulai #batupahat #sambalcikcombie #hancbrand
07.12.18 | Tmn Sayong Pinang , B.tenggara Henna Wedding Shahira Md Tap Selamat Pengantin Baru Ira ♥️ . Makeup & Henna @kieky_yuyun @kieky_yuyun @kieky_yuyun . . ❣ Utk Tempahan HENNA & MAKEUP Whatsapp Yun www.wasap.my/601136796285 #Inailukis #Inaicelup #inai #henna #hennawedding #whitehenna #hennaart #inaimerah #inaibandartenggara #inaikulai #inaikotatinggi #inaikluang #inaijohor #inaijb #mekap #makeup #makeupevent #makeupwedding #makeupnikah #makeupsanding #bandartenggara #kotatinggi #kluang #kulai #johor #jb #kieyunhennaart
🐝ARSYA SERUM🐝 . So uolls nak tahu tak apa kebaikan bila kita pakai serum ni diwajah? Jom baca ni Inilah kegunaan dan manfaat serum pada umumnya: 🐝Membuat struktur kulit lebih kencang dan kenyal 🐝Melembabkan kulit wajah 🐝Menyamarkan kerutan pada wajah hingga leher 🐝Mencegah penuaan 🐝Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit 🐝Memberikan sensasi kulit bersinar yg lebi cerah 🐝Menutrisikan kulit 🐝Mencegah pengaruh buruk polusi udara dan sinar matahari 🐝Menghilangkan flek pada wajah . Ramai dah cuba tau. Memang betul2 berkesan . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #JohorBahru #Tebrau #PasirGudang #BukitIndah #Skudai #Kluang #BatuPahat #Muar #UluTiram #Senai #Segamat #Kulai #KotaTinggi #PontianKechil #Tangkak #BukitBakri #YongPeng #PekanNenas #Labis #Mersing #SimpangRenggam #ParitRaja #KelapaSawit #BulohKasap #Chaah #SungaiPetani #AlorSetar #Kulim #Jitra #Baling
cantiknya awak seperti puteri kayangan🧚🏻‍♀... Terpukau si lelaki rupawan🧖🏻‍♂... Aset mantap luar dan dalam serta body menawan😍... Membuat si lelaki bertambah sayang dan cinta kepada si puteri kayangan💘... Gara2 awak cantik menawan💖💖... Disebabkan pinklady punya pinangan😅... Nakkk cantikkk jgakk🤪🤪..Jom whtsapp👇 www.wasap.my/60172720622/bell #pinkladyterbaik #remyempire #johorbahru #letscantik #ansuranpinlady #pasirgudang #batupahat #skudai #segamat #tampoi #larkin #kulai #senai #kluang #gelangpatah #benut #freeposmalaysia #seluruhmalaysia
cantiknya awak seperti puteri kayangan🧚🏻‍♀... Terpukau si lelaki rupawan🧖🏻‍♂... Aset mantap luar dan dalam serta body menawan😍... Membuat si lelaki bertambah sayang dan cinta kepada si puteri kayangan💘... Gara2 awak cantik menawan💖💖... Disebabkan pinklady punya pinangan😅... Nakkk cantikkk jgakk🤪🤪..Jom whtsapp👇 www.wasap.my/60172720622/bell #pinkladyterbaik #remyempire #johorbahru #letscantik #ansuranpinlady #pasirgudang #batupahat #skudai #segamat #tampoi #larkin #kulai #senai #kluang #gelangpatah #benut #freeposmalaysia #seluruhmalaysia
🍫CHOCO BOX🍫 🍫CHOCO BOX🍫 🍫CHOCO BOX🍫 🌷AREA KULAI🌷 💯ONLY RM13💯 ✨ANYTHING BOLEH WS ✨ www.wasap.my/0197560768/ #chocojarkulai #chocojar #chocobox #chocolate #chocoboxkulai #chocojarjohor #chocomurah #chocojarmurah #chocojarjb #kulai #johorbahru
KOPI BADANG - WHITE COFFEE - LATTECINO Kopi Badang JRM minuman terbaik untuk suplemen lelaki, keras, gempak & lebih bertenaga. Kopi campuran ekstrak HERBA MACA dan GINSENG dpt membantu Kesuburan lelaki Stamina dan tenaga mengimbangi hormon meningkatkan daya ingatan menghilangkan stress,lesu dn letih 😘😘 rasanya sgt2 SEDAP dan LEMAK sesuai diminum oleh lelaki & wanita. . . White Coffee RM29 (40gx12sachet) Lattecino RM28 (30gx12sachet) Www.wasap.my/0127303177 Www.wasap.my/0127303177 Www.wasap.my/0127303177 #AgenJamuRatuMalayaJohorBahruKulai #CodPostage #Senai #Bandarputra #Indahpura #Kulai #Saleng #KulaiBesar #jrm #jrmonline #best #power #syjual #kopibadangjrm #badang #kopisedap #herba #maca #kuat #perkasa
🚭🚭🚭🚭🚭🚭🚭🚭🚭 MEROKOK? SAKIT DADA? SAKIT TEKAK? HISAP ROKOK SELUDUP? ROKOK NAIK HARGA? BAU ASAP ROKOK YG MERIMASKAN? HABUK DAN PUNTUNG ROKOK BERSEPAH? 🚭🚭🚭🚭🚭🚭🚭🚭🚭 CUBA PRODUK HCIGAR YG TERBARU NI. 😎PELUANG UNTUK BERHENTI ROKOK 🚭JIMAT DAN MUDAH DIGUNAKAN 💥TIADA LAGI BAU & HABUK ROKOK 👍🏻SANGAT BERKESAN 💨RASAI KESANNYA DALAM MASA YG SINGKAT #vapejohor #johorvape #vapejohorbahru #jbvape #vapejb #kedaivapejb #vapejbunderground #singaporevape #vapesingapore #singaporevapers #singaporevapeon #vapenation #vaporizerjb #johorbahru #johor #codjb #aksopod #quitsmoking #aksojb #aksopodjb #kulai #senai #utm #skudai #pasirgudang 🚭 cheers!! JOM BERHENTI ROKOK 💯 stop 🛑 smoking 🚬 💯017-7648766
next page →