#kurta

1,005,072 posts

Loading...
Kaos gamis pakistan ini sangat cocok buat kalian yang ingin tampil syar'i dan tetap simpel. Desain minimalis yang dipadukan dengan bahan Soft Polyester yang halus menjadikan baju kaos ini nyaman dipakai untuk menemani kegiatan anda sehari-hari. . Tersedia 4 pilihan ukuran: S 91cm x 50cm M 93cm x 53cm L 95cm x 55cm XL 97cm x 58cm (toleransi kesalahan 2cm) . Harga Rp 80.000,- . Untuk pemesanan silakan ketik format pesanan, Nama: Alamat: No.Hp: Detail Pesanan: (Tipe, warna & ukuran) . Lalu kirim pesan WA ke nomor 085246563824 atau kontak lain yang ada di bio! . Tunggu apa lagi? BURUAN ORDER SEKARANG! . . . #gamispakistan #gamispakistanmurah #gamispria #gamispriamurah #bajukoko #bajukokomurah #bajukokopria #bajumuslim #bajumuslimmurah #bajumuslimpria #kemko #kemejakoko #kemejakokomurah #kurta #kurtamurah #kurtapakistan #kokopakistan #moslemfashion #moslemwear #muslimfashion #muslimwear #ustadzkhalid #ustadzkhalidbasalamah #ustadadihidayat #ustadzsyafiqrizabasalamah #ustadzabdulsomad #ustadzyusufmansur
KURUNG BASIC ASIAH . Material: High Quality Como Crepe ✅ Cutting kurung yang loose. Tiada dat. ✅ Kain style mermaid straight. Loose dan mudah nak bergerak. ✅ Bahagian pinggang kain, Half getah. ✅ Serap peluh. Selesa dan sejuk dipakai. ✅ Tak jarang. Selamat dipakai. ✅ BF friendly. Zip tersorok di bahagian dada. ✅ Ada poket di bahagian kanan baju. Mudah nak simpan barangan kecil. ✅ Ada span dibahu. Nampak lebih terletak cantik. ✅ Bahagian tangan loose. Mudah nak amik wuduk. ✅ Available saiz S - XXL ✅ 8 pilihan warna yg memikat hati ✅ Sesuai dipakai utk majlis keraian, bekerja mahupun untuk student yang masih belajar. . . HARGA : RM120(SM), RM130(SS) . #bajukurung2018 #jubahperempuanmalaysia #bajukurungmalaysia #jubahperempuancantik #blouse #jubahperempuanmalaysia #bajuperempuan #bajukurungmoden #kurta #kurtamurah #kurtalelakimurah #blousemurah #tunic #tunicmurah
Success is not the key to happiness. Happiness is the key to success. ㅤㅤㅤ @ikhwan_mail wore Kurta Collection by @pvmanofficial 
ㅤㅤㅤ Check out IG @pvcatalogue  @pvman.catalogue or www.primavalet.com untuk koleksi lengkap baju lelaki atau whatsapp ke 0102218349 untuk order/queries. ㅤㅤㅤ #primavalet  #bajumelayu #kurta #bajuraya  #fashion  #sale  #jualanmurah #hargajunam #ootd #ootdprimavalet #kidsfashion #menstyle #mensfashion #streetwear
Kurta Tareeq in Olive Green 🍃🕊 Sis takshabarrr nak bagitau yang @aqeelaexclusive_ ada sepraissss untuk korang ! whoot whoot 😍🎉 . KURTA TAREEQ is NOW RM 99 jerrr. NORMAL PRICE RM 129 tau awakkk . JIMAT RM 30. Pastu pastu pastuuuuu siap ada FREE SHIPPING lagi wowwww 😱😱 . ☘AVAILABLE SIZE FOR OLIVE GREEN : S, M, L, XL . 📲 DM/ WhatsApp 0193136934 atau klik link di bio kami di atas untuk terus chat di WhatsApp tanpa perlu save number untuk tempahan awal🌸💕 . #bajumelayu #bajumelayumurah #bajuraya2018 #koleksibajuraya #bajurayadewasa #bajurayakanakkanak #bajurayabayi #kurta #bajunikahmurah #bajurayamurah #bajumelayulelaki #bajudulangboy #kurtaslimfit #bajutunangmurah #kurtamurah #bajumelayu #bajumelayueksklusif #bajumelayuslimfit #ajimaura #terapiinstagram #ajimaurabaru #likeforlike #photooftheday #like4like #sayajualkurta #igers #kurtaexclusive #kurtaslimfit #kurtanikah #kurtamurah
Arabella peplum . HARGA : RM110(SM), RM120(SS) . -material heavy como crepe printed -material lembut dan sedikit stretchable -mudah diurus dan dicuci -tidak renyuk dan mudah di iron -baju potongan peplum yang labuh dan sopan digayakan -kain potongan mermaid -leher berbentuk bulat dengan zip untuk breastfeeding di bahagian depan baju -bukaan yang memudahkan wudhuk -kain bergetah di kiri kanan pinggang,berzip dan berhook -saiz dari xs hingga xxl . Warna arabella: . BL 60:belacan BL 61:caramel BL 62:dark grey BL 63:teal blue BL 64 violet purple . #bajukurung2018 #jubahperempuanmalaysia #bajukurungmalaysia #jubahperempuancantik #blouse #jubahperempuanmalaysia #bajuperempuan #bajukurungmoden #kurta #kurtamurah #kurtalelakimurah #blousemurah #tunic #tunicmurah
SHAKEEL KOKO . Colour: turqouise . Shakeel Koko merupakan tunik koko dengan model yg simple variasi 2 saku pinggir dan seperti biasa tangan panjang yg bisa dibuat pendek. Juga dengan perpaduan celana lipat khas Bunayya Indonesia yang membuat koko ini makin keren. Tunik Koko ini terbuat dari Bahan Cotton Erasser yang sudah pasti nyamannya . Shakeel Koko anak (1 Set Sudah Termasuk Baju + Celana) . Baju shakeel koko Bahan : Cotton erasser . Celana shakeel koko Bahan : Cotton oxford . Pricelist Shakeel Koko : XS (0-1)th 140,000 S (1-2)th 150,000 M (2-3)th 160,000 L (3-4)th 170,000 XL (4-5)th 180,000 XXL (6-7)th 200,000 XXXL (8-9)th 220,000 . Harga yang Ayah AYAH : 195.000 Ayah (1 Set Hanya Baju Saja) . Size Shakeel Koko Ayah : M, L, XL . Ready ya bun,order hub admin WA 087885731783 📲🙋atau klik link dibio 👆 #bajumuslimanak #bajumuslim #kokoanak #kokocoupleayahanak #kokoturkianak #kurta #kurtapakistan #kokobayi #couplemuslim #gamispakistan #hijab #hijaber #kokopakistan #bunayya #bajulebarankeluarga #kokokembaran #kokoanakpendek #kokoanakpanjang #kokopanjang
Jubah Cordova PUTIH LIST ABU TUA AL-ISRA Bahan : Spun poli Bahan halus, nyaman dipakai, tidak mudah lecek. Terdapat kantong di dada kiri, juga di pinggang kanan dan kiri. Detail ukuran S : Lebar dada 56cm Panjang badan 128cm Tangan 56cm Detail ukuran M : Lebar dada 60cm Panjang badan 130cm Tangan 57cm Detail ukuran L : Lebar dada 63cm Panjang badan 134cm Tangan 57cm Detail ukuran XL : Lebar dada 65cm Panjang badan 139cm Tangan 59cm Detail ukuran XXL : Lebar dada 67cm Panjang badan 141cm Panjang tangan 61cm Pembeli harap memperhatikan detail ukuran sebelum melakukan pemesanan. Harga Satuan : 185.000 Harga 3pcs : 175.000/pcs #gamispakistan  #gamispakistanmurah #gamispria  #gamispriamurah  #bajukoko #bajukokomurah  #bajukokopria #bajumuslim  #bajumuslimmurah #bajumuslimpria  #kemko  #kemejakoko #kemejakokomurah  #kurta  #kurtamurah #kurtapakistan  #kokopakistan #moslemfashion  #moslemwear #muslimfashion  #muslimwear #ustadzkhalid  #ustadzkhalidbasalamah #ustadadihidayat #ustadzsyafiqrizabasalamah #ustadzabdulsomad  #ustadzyusufmansur
TUNIC NAURAH ~ . MATERIAL 👉ofCOZ HIGH QUALITY SOFT COMO CREPE yang sangat cantik terletak bila digayakan dan iron less. . 👉BREASTFEEDING vs WUDHUKFRIENDLY Ini sangat menjadi keutamaan kepada ibu2 dan wanita muslimah...bukan sahaja senang berwudhuk kerana mudah selak sampai ke siku yang di tambah dengan aksesori butang . 👉POKET DISISI Ini sangat penting lagi2 orang macam kak qila yang tak suka bawa handbag..senang ada poket...letak jer duit/kunci dalam poket . 👉WARNA HOTS cakap pasal warna2 ni....macam nak beli je semua warna COZ warna dia sngt cantik spt EMERALD GREEN, NAVY BLUE, MAROON DUST PINK ,MUSTARD,DARK PURPLE, OLIVE GREEN . 👉CUTTING A CUT bila pakai memang cantik terletak kerana bentuk cutting yang gojes,selesa dan akan tampak lebih yakin . 👉RIBEN KHAS UNTUK TAMPAK KURUS haa...jangan terkejut kalau sis qila kata uollss akan tampak lebih slim kerana memakai TUNIC NAURAH ni.betul sis...kerana riben ni bukan sahaja sebagai aksesori semata2 malahan boleh adjust untuk melonggarkan atau mengetatkan.. . 👉TUNIC NAURAH vs SET NAURAH Lovers semua boleh memilih sama ada nak Tunic shaja ( baju saja ) atau Set naura ( skli dgn palzo uols ) . ~ NO BOOKING FIRST COME FIRST SERVE . HARGA : Baju sahaja : RM90 SM/SS . Sepasang baju + seluar : RM120 SM/SS . #bajukurung2018 #jubahperempuanmalaysia #bajukurungmalaysia #jubahperempuancantik #blouse #jubahperempuanmalaysia #bajuperempuan #bajukurungmoden #kurta #kurtamurah #kurtalelakimurah #blousemurah #tunic #tunicmurah
Ready Stock !! *Lalita Lacey Kurung* #lalitalaceykurung . 🌺Harga : RM150 sm 🌺material : 3D Lace + Premium como crepe 🌺 Terdapat 2 saiz ( S/M & L/XL) 🌺 Ada sponge bahu 🌺 Pinggang kain full getah 🌺 Ada zip belakang baju (18") 🌺 Ada zip di bahagian lengan 🌺 Potongan kain payung . *UKURAN* . S/M Bahu : 14.5” Armhole : 8.5" Dada : up to 38 Pinggang 28-30" Labuh lengan 22" Labuh baju 35” Pinggul kain 40 Labuh kain 39" . L/XL Bahu : 16” Armhole 10" Dada: up to 42" Pinggang 36-38" Labuh lengan 22.5" Labuh baju 36” Pinggul kain 44" Labuh kain 40" . Tunggu apa lagi sis? Jom cepat whats app ke 016 3636 242 💋 . #bajukurungmoden #bajukurung #kurungmoden #kurungmodenmurah #kurungmodencantik #bajuraya2018 #bajurayamurah #minikurung #minikurungmoden #peplumraya #dressraya #jubahraya #kebayaraya #bajubridesmaid #peplum #dress #jubah #kebaya #kebarung #latestdesign #bazaarraya #kurta #bajumelayu #cekakmusang #murah #bazaarpaknil #igers #blouse
SHAKEEL KOKO . Shakeel Koko merupakan tunik koko dengan model yg simple variasi 2 saku pinggir dan seperti biasa tangan panjang yg bisa dibuat pendek. Juga dengan perpaduan celana lipat khas Bunayya Indonesia yang membuat koko ini makin keren. Tunik Koko ini terbuat dari Bahan Cotton Erasser yang sudah pasti nyamannya . Shakeel Koko anak (1 Set Sudah Termasuk Baju + Celana) . Baju shakeel koko Bahan : Cotton erasser . Celana shakeel koko Bahan : Cotton oxford . Pricelist Shakeel Koko : XS (0-1)th 140,000 S (1-2)th 150,000 M (2-3)th 160,000 L (3-4)th 170,000 XL (4-5)th 180,000 XXL (6-7)th 200,000 XXXL (8-9)th 220,000 . Harga yang Ayah AYAH : 195.000 Ayah (1 Set Hanya Baju Saja) . Size Shakeel Koko Ayah : M, L, XL . Ready ya bun,order hub admin WA 087885731783 📲🙋atau klik link dibio 👆 #bajumuslimanak #bajumuslim #kokoanak #kokocoupleayahanak #kokoturkianak #kurta #kurtapakistan #kokobayi #couplemuslim #gamispakistan #hijab #hijaber #kokopakistan #bunayya #bajulebarankeluarga #kokokembaran #kokoanakpendek #kokoanakpanjang #kokopanjang
Ready Stock !! *Lalita Lacey Kurung* #lalitalaceykurung . 🌺Harga : RM150 sm 🌺material : 3D Lace + Premium como crepe 🌺 Terdapat 2 saiz ( S/M & L/XL) 🌺 Ada sponge bahu 🌺 Pinggang kain full getah 🌺 Ada zip belakang baju (18") 🌺 Ada zip di bahagian lengan 🌺 Potongan kain payung . *UKURAN* . S/M Bahu : 14.5” Armhole : 8.5" Dada : up to 38 Pinggang 28-30" Labuh lengan 22" Labuh baju 35” Pinggul kain 40 Labuh kain 39" . L/XL Bahu : 16” Armhole 10" Dada: up to 42" Pinggang 36-38" Labuh lengan 22.5" Labuh baju 36” Pinggul kain 44" Labuh kain 40" . Tunggu apa lagi sis? Jom cepat whats app ke 016 3636 242 💋 . #bajukurungmoden #bajukurung #kurungmoden #kurungmodenmurah #kurungmodencantik #bajuraya2018 #bajurayamurah #minikurung #minikurungmoden #peplumraya #dressraya #jubahraya #kebayaraya #bajubridesmaid #peplum #dress #jubah #kebaya #kebarung #latestdesign #bazaarraya #kurta #bajumelayu #cekakmusang #murah #bazaarpaknil #igers #blouse
Exciting offers by Jaipur Kurti on latest closets of #kurti  #kurta  #suitset #palazzo  #pants #Amaiva  #Tops  #dresses  #ethnicwear  #indianwear  #indianfashion #AMAIVAbyJaipurKurti exclusively on our website https://www.jaipurkurti.com/amaiva.html
Laadocare Anarkali kurta with Dhoti pants Now available. DM for details..!!! All sizes ✔✔✔ COD✔✔✔ RETURN OPTION ✔✔✔ NO COMPROMISE ON QUALITY. MINIMAL RATES THAN ANY OTHER E-COMMERCE.. !!!! Check out the laadocare website. #link_in_bio #laadocare #exclusive #dhoti #anarkali #kurta #classy #stylish #unique #trendy #high_quality #affordable #price #donate_while_shipping #ready_to_ship #fastest_delivery #check_website
SHAKEEL KOKO . Colour: light skyblue . Shakeel Koko merupakan tunik koko dengan model yg simple variasi 2 saku pinggir dan seperti biasa tangan panjang yg bisa dibuat pendek. Juga dengan perpaduan celana lipat khas Bunayya Indonesia yang membuat koko ini makin keren. Tunik Koko ini terbuat dari Bahan Cotton Erasser yang sudah pasti nyamannya . Shakeel Koko anak (1 Set Sudah Termasuk Baju + Celana) . Baju shakeel koko Bahan : Cotton erasser . Celana shakeel koko Bahan : Cotton oxford . Pricelist Shakeel Koko : XS (0-1)th 140,000 S (1-2)th 150,000 M (2-3)th 160,000 L (3-4)th 170,000 XL (4-5)th 180,000 XXL (6-7)th 200,000 XXXL (8-9)th 220,000 . Harga yang Ayah AYAH : 195.000 Ayah (1 Set Hanya Baju Saja) . Size Shakeel Koko Ayah : M, L, XL . Ready ya bun,order hub admin WA 087885731783 📲🙋atau klik link dibio 👆 #bajumuslimanak #bajumuslim #kokoanak #kokocoupleayahanak #kokoturkianak #kurta #kurtapakistan #kokobayi #couplemuslim #gamispakistan #hijab #hijaber #kokopakistan #bunayya #bajulebarankeluarga #kokokembaran #kokoanakpendek #kokoanakpanjang #kokopanjang
Ready Stock !! *Lalita Lacey Kurung* #lalitalaceykurung . 🌺Harga : RM150 sm 🌺material : 3D Lace + Premium como crepe 🌺 Terdapat 2 saiz ( S/M & L/XL) 🌺 Ada sponge bahu 🌺 Pinggang kain full getah 🌺 Ada zip belakang baju (18") 🌺 Ada zip di bahagian lengan 🌺 Potongan kain payung . *UKURAN* . S/M Bahu : 14.5” Armhole : 8.5" Dada : up to 38 Pinggang 28-30" Labuh lengan 22" Labuh baju 35” Pinggul kain 40 Labuh kain 39" . L/XL Bahu : 16” Armhole 10" Dada: up to 42" Pinggang 36-38" Labuh lengan 22.5" Labuh baju 36” Pinggul kain 44" Labuh kain 40" . Tunggu apa lagi sis? Jom cepat whats app ke 016 3636 242 💋 . #bajukurungmoden #bajukurung #kurungmoden #kurungmodenmurah #kurungmodencantik #bajuraya2018 #bajurayamurah #minikurung #minikurungmoden #peplumraya #dressraya #jubahraya #kebayaraya #bajubridesmaid #peplum #dress #jubah #kebaya #kebarung #latestdesign #bazaarraya #kurta #bajumelayu #cekakmusang #murah #bazaarpaknil #igers #blouse
Kurta Raglan Kaos merupakan kaos kurta dengan desain raglan minimalis dan trendy yang akan membuat penampilan antum jadi makin kece, stylish dan islami tentunya. . Gak cuma soal modis, kaos kurta ini terbuat dari bahan Combed 30s sehingga Insya Allah juga nyaman digunakan untuk menemani kegiatan anda sehari-hari baik bekerja, kuliah, santai bahkan untuk kegiatan beribadah sekalipun. Belum lagi harga yang terjangkau untuk kualitas sekelasnya. . Tersedia 4 pilihan ukuran: S 78cmx 50cm M 80cm x 52cm L 83cm x 55cm XL 86cm x 58cm (toleransi kesalahan 2cm) . Harga Rp 140.000,- . Untuk pemesanan cepat silakan ketik format pesanan, Nama: Alamat: No.Hp: Detail Pesanan: (Tipe, warna & ukuran) . Lalu kirim pesan WA ke nomor 085246563824 atau kontak lain yang ada di bio! . Tunggu apa lagi? BURUAN ORDER SEKARANG! . #gamispakistan #gamispakistanmurah #gamispria #gamispriamurah #bajukoko #bajukokomurah #bajukokopria #bajumuslim #bajumuslimmurah #bajumuslimpria #kemko #kemejakoko #kemejakokomurah #kurta #kurtamurah #kurtapakistan #kokopakistan #moslemfashion #moslemwear #muslimfashion #muslimwear #ustadzkhalid #ustadzkhalidbasalamah #ustadadihidayat #ustadzsyafiqrizabasalamah #ustadzabdulsomad #ustadzyusufmansur
SHAKEEL KOKO . Colour: plum . Shakeel Koko merupakan tunik koko dengan model yg simple variasi 2 saku pinggir dan seperti biasa tangan panjang yg bisa dibuat pendek. Juga dengan perpaduan celana lipat khas Bunayya Indonesia yang membuat koko ini makin keren. Tunik Koko ini terbuat dari Bahan Cotton Erasser yang sudah pasti nyamannya . Shakeel Koko anak (1 Set Sudah Termasuk Baju + Celana) . Baju shakeel koko Bahan : Cotton erasser . Celana shakeel koko Bahan : Cotton oxford . Pricelist Shakeel Koko : XS (0-1)th 140,000 S (1-2)th 150,000 M (2-3)th 160,000 L (3-4)th 170,000 XL (4-5)th 180,000 XXL (6-7)th 200,000 XXXL (8-9)th 220,000 . Harga yang Ayah AYAH : 195.000 Ayah (1 Set Hanya Baju Saja) . Size Shakeel Koko Ayah : M, L, XL . Ready ya bun,order hub admin WA 087885731783 📲🙋atau klik link dibio 👆 #bajumuslimanak #bajumuslim #kokoanak #kokocoupleayahanak #kokoturkianak #kurta #kurtapakistan #kokobayi #couplemuslim #gamispakistan #hijab #hijaber #kokopakistan #bunayya #bajulebarankeluarga #kokokembaran #kokoanakpendek #kokoanakpanjang #kokopanjang
🔹Code: 3347A Delisha Linen Blouse . Material: Cotton Linen ( Tebal, Senang Iron, Tak Panas) Size: 36, 38, 40, 42, 44 🌟Tangan Zip Sorok 🌟Belakang Zip Sorok . Berat : 240 gram +/- . ➡️Harga : RM60(SM), RM70(SS) . #bajukurung2018 #jubahperempuanmalaysia #bajukurungmalaysia #jubahperempuancantik #blouse #jubahperempuanmalaysia #bajuperempuan #bajukurungmoden #kurta #kurtamurah #kurtalelakimurah #blousemurah #tunic #tunicmurah
SHAKEEL KOKO . Colour: plum . Shakeel Koko merupakan tunik koko dengan model yg simple variasi 2 saku pinggir dan seperti biasa tangan panjang yg bisa dibuat pendek. Juga dengan perpaduan celana lipat khas Bunayya Indonesia yang membuat koko ini makin keren. Tunik Koko ini terbuat dari Bahan Cotton Erasser yang sudah pasti nyamannya . Shakeel Koko anak (1 Set Sudah Termasuk Baju + Celana) . Baju shakeel koko Bahan : Cotton erasser . Celana shakeel koko Bahan : Cotton oxford . Pricelist Shakeel Koko : XS (0-1)th 140,000 S (1-2)th 150,000 M (2-3)th 160,000 L (3-4)th 170,000 XL (4-5)th 180,000 XXL (6-7)th 200,000 XXXL (8-9)th 220,000 . Harga yang Ayah AYAH : 195.000 Ayah (1 Set Hanya Baju Saja) . Size Shakeel Koko Ayah : M, L, XL . Ready ya bun,order hub admin WA 087885731783 📲🙋atau klik link dibio 👆 #bajumuslimanak #bajumuslim #kokoanak #kokocoupleayahanak #kokoturkianak #kurta #kurtapakistan #kokobayi #couplemuslim #gamispakistan #hijab #hijaber #kokopakistan #bunayya #bajulebarankeluarga #kokokembaran #kokoanakpendek #kokoanakpanjang #kokopanjang
SHAKEEL KOKO . Colour: plum . Shakeel Koko merupakan tunik koko dengan model yg simple variasi 2 saku pinggir dan seperti biasa tangan panjang yg bisa dibuat pendek. Juga dengan perpaduan celana lipat khas Bunayya Indonesia yang membuat koko ini makin keren. Tunik Koko ini terbuat dari Bahan Cotton Erasser yang sudah pasti nyamannya . Shakeel Koko anak (1 Set Sudah Termasuk Baju + Celana) . Baju shakeel koko Bahan : Cotton erasser . Celana shakeel koko Bahan : Cotton oxford . Pricelist Shakeel Koko : XS (0-1)th 140,000 S (1-2)th 150,000 M (2-3)th 160,000 L (3-4)th 170,000 XL (4-5)th 180,000 XXL (6-7)th 200,000 XXXL (8-9)th 220,000 . Harga yang Ayah AYAH : 195.000 Ayah (1 Set Hanya Baju Saja) . Size Shakeel Koko Ayah : M, L, XL . Ready ya bun,order hub admin WA 087885731783 📲🙋atau klik link dibio 👆 #bajumuslimanak #bajumuslim #kokoanak #kokocoupleayahanak #kokoturkianak #kurta #kurtapakistan #kokobayi #couplemuslim #gamispakistan #hijab #hijaber #kokopakistan #bunayya #bajulebarankeluarga #kokokembaran #kokoanakpendek #kokoanakpanjang #kokopanjang
SALE‼️ SALE & SALE‼️ 🌺 PEPLUM BUNGA DAHLIA🌺 SIMPLE & ELEGANT #peplumbungadahlia . Hot Design yg Mempunyai Warna Yang Menarik & Gojes, CONFIRM PUAS HATI ‼️ . Keistimewaan PEPLUM BUNGA DAHLIA by BF AGENT yg Menjadi Rebutan Ramai : . ✅ Material COTTON 100% ✅ Mempunyai Warna Menarik ✅ Design Peplum Effect Slim ✅ Peplum Cutting Loose ✅ Jenis Cotton 100% ✅ Zip Separuh Didepan Baju ✅ Kain Duyung, Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan ✅ Saiz S M L XL ✅ Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keraian . Sangat-sangat EXCLUSIVE LIMITED EDITION🌹 . 🕹 1st Come 1st Serve. 🕹 No Booking ! With Full Payment 🕹 READY STOCK . 📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note 📍Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android 📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inch . SALE‼️🎉🎉🎉 Harga : 110sm/115ss . SALE SAMPAI LICIN‼️ . Tunggu apa lagi sis? Jom cepat whats app ke 016 3636 242 💋 . #bajukurungmoden #bajukurung #kurungmoden #kurungmodenmurah #kurungmodencantik #bajuraya2018 #bajurayamurah #minikurung #minikurungmoden #peplumraya #dressraya #jubahraya #kebayaraya #bajubridesmaid #peplum #dress #jubah #kebaya #kebarung #latestdesign #bazaarraya #kurta #bajumelayu #cekakmusang #murah #bazaarpaknil #igers #blouse
Kaos gamis pakistan ini sangat cocok buat kalian yang ingin tampil syar'i dan tetap simpel. Desain minimalis yang dipadukan dengan bahan Soft Polyester yang halus menjadikan baju kaos ini nyaman dipakai untuk menemani kegiatan anda sehari-hari. . Tersedia 4 pilihan ukuran: S 91cm x 50cm M 93cm x 53cm L 95cm x 55cm XL 97cm x 58cm (toleransi kesalahan 2cm) . Harga Rp 80.000,- . Untuk pemesanan silakan ketik format pesanan, Nama: Alamat: No.Hp: Detail Pesanan: (Tipe, warna & ukuran) . Lalu kirim pesan WA ke nomor 085246563824 atau kontak lain yang ada di bio! . Tunggu apa lagi? BURUAN ORDER SEKARANG! . . . #gamispakistan #gamispakistanmurah #gamispria #gamispriamurah #bajukoko #bajukokomurah #bajukokopria #bajumuslim #bajumuslimmurah #bajumuslimpria #kemko #kemejakoko #kemejakokomurah #kurta #kurtamurah #kurtapakistan #kokopakistan #moslemfashion #moslemwear #muslimfashion #muslimwear #ustadzkhalid #ustadzkhalidbasalamah #ustadadihidayat #ustadzsyafiqrizabasalamah #ustadzabdulsomad #ustadzyusufmansur
semoga yg belum memiliki momongan , segera d berikan momongan, Aamiin 😇 ••• Apa yang sebenarnya bunda cari dan tunggu?? • Siapa yang bunda carikan harta?? • Siapa yang akan merawat bunda dan suami disaat bunda sakit dan tua?? • Siapa yang akan mendo'akan bunda dan suami ketika telah tiada?? • Sampai kapan bunda mau menunda menghadirkan sang buah hati?? • SELAGI USIA DAN KESUBURAN MASIH MENDUKUNG, JANGAN PERNAH BOSAN UNTUK TERUS BERUSAHA BUNDA ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Untuk konsultasi masalah infertilitas & program kehamilan, bisa menghubungi kami di 👇 BBM ➭ pregnant Whatsapp ➭ 082146794756 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Jangan lupa tekan ♥ dan Tag teman atau saudara terdekat anda untuk mengikuti kami 👇 🌟 @natural_pregnancy_ 🌟 @natural_pregnancy_ 🌟 @natural_pregnancy_ Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪👰🙏🙌
🔹Code: 3348A Lennie Blouse . Material: Cotton Linen+Pearl Crepe ( Tebal, Senang Iron, Tak Panas) Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52 🌟Tangan Getah 🌟Depan Zip Sorok 8" . Berat : 280 gram +/- . ➡️HARGA : RM60(SM), RM70(SS) . #bajukurung2018 #jubahperempuanmalaysia #bajukurungmalaysia #jubahperempuancantik #blouse #jubahperempuanmalaysia #bajuperempuan #bajukurungmoden #kurta #kurtamurah #kurtalelakimurah #blousemurah #tunic #tunicmurah
Beige Kurta Pajama For Sangeet Function!! Shop Now@ https://goo.gl/sWhwM1 👉🏻Watch latest & ready to ship collection by VIDEO SHOPPING service 📝book your appointment - https://goo.gl/wMVHqJ ✅Whatsapp us on +91-9377222211 for More Information.. #menswear #kurtapujama #fancykurta #kurta #weddingkurta
🌟💕KEISTIMEWAAN JUBAH HAJRA💕✨ . 🌹MATERIAL Material Como crepe ini sangat lembut dan selesa. Uolls akan merasai kualiti material yang sangat exclusive dan berkualitas tinggi. Confirm berulang kali pakai sebab tersangatlah selesa "GERENTI" jatuh hati pasti nak repeat warna baru😍 . 🌹BF & WUDUK FRIENDLY Ini element penting Bf & Wuduk friendly tak payahlah uolls dok pening kepala kena buka baju untuk menyusu yang akan memudahkan uolls😇 . 🌹LOOSE CUTTING JUBAH PATUH SYARIE Potongan Jubah Hajraa yang loose cut ini masih mengekalkan ciri wanita muslimah dalam fesyen... Sambil berfesyen, aurat mestilah dijagakan😊 . 🌹4 WARNA PILIHAN Warna yang menaikkan seri uolls seharian ke pejabat, kenduri dan event ada juga yang memerhatikan.. dan paling best senang matching dengan tudung dalam wardrobe uolls taklah pening nak cari tudung pas nie🤗 . ✨HARGA RM130(SM), RM140(SS) . #bajukurung2018 #jubahperempuanmalaysia #bajukurungmalaysia #jubahperempuancantik #blouse #jubahperempuanmalaysia #bajuperempuan #bajukurungmoden #kurta #kurtamurah #kurtalelakimurah #blousemurah #tunic #tunicmurah
BEST SELLER PULLOVER SWEATER !! . . Abingdon Rp. 315.000 . . CEKIDOT.. FOR MORE INFO & ORDER : 👇👇👇👇 WHATSHUP : 081214014408 LINE ID : ZL.STORE2 BBM : zlstore . #vendor #konveksibandung #vendorclothing #distro #bandungjuara #batam #jacket #jaketharrington #joggerblack #celanacargo #jaketparasut #komunitasmotor #jaketpria #instadaily #vscocam #truckerjaket #viral #tshirtstripe #ootd #vape #saturday #tshirt #kaos #kurta #kemejakoko #jaketcoach #trucker #sweater #sweaterhoodie #poloshirt
BEST SELLER PULLOVER SWEATER !! . . Abingdon Rp. 315.000 . . CEKIDOT.. FOR MORE INFO & ORDER : 👇👇👇👇 WHATSHUP : 081214014408 LINE ID : ZL.STORE2 BBM : zlstore . #vendor #konveksibandung #vendorclothing #distro #bandungjuara #batam #jacket #jaketharrington #joggerblack #celanacargo #jaketparasut #komunitasmotor #jaketpria #instadaily #vscocam #truckerjaket #viral #tshirtstripe #ootd #vape #saturday #tshirt #kaos #kurta #kemejakoko #jaketcoach #trucker #sweater #sweaterhoodie #poloshirt
BEST SELLER PULLOVER SWEATER !! . . Abingdon Rp. 315.000 . . CEKIDOT.. FOR MORE INFO & ORDER : 👇👇👇👇 WHATSHUP : 081214014408 LINE ID : ZL.STORE2 BBM : zlstore . #vendor #konveksibandung #vendorclothing #distro #bandungjuara #batam #jacket #jaketharrington #joggerblack #celanacargo #jaketparasut #komunitasmotor #jaketpria #instadaily #vscocam #truckerjaket #viral #tshirtstripe #ootd #vape #saturday #tshirt #kaos #kurta #kemejakoko #jaketcoach #trucker #sweater #sweaterhoodie #poloshirt
Bismillah Ready : cream, hitam SIRWAL Outdoor Cargo. Harga : IDR 165.000 * Bahan Menggunakan wafer streach * bahan elastis, lembut, adem * berat 300 gram * terdapat streap pengencang pinggang * terdapat kantong kanan kiri dan kantong belakang *Resleting kantong =================== UKURAN : M/ L / XL ======================== M. :-Pinggang =79-87cm -Lk Paha. =56cm -Panjang. =82cm L. :-Pinggang =82-90cm -Lk Paha. =60cm -Panjang. =88cml XL :-Pinggang =84-100cm -Lk Paha. =66cm -Panjang. =89cm ⚫ Warna: Abu tua, hijau army, Navy, hijau muda, coklat tua, hitam. Info/ pemesanan bisa menghubungi admin: Wa 081289538924 #sirwal #celanasirwal #sirwaloutdoor #sirwalgunung #sirwalcargo #gamispakistan #hijrah #laaisbal #viral #paidpromote #sirwalpremium #sirwal #gamis #sirwalpensil #celanacingkrang #laaisbal #kemko #hijrah #sirwalpensil #kurta #gamispakistan #celanasirwal #celanamuslim #kajiansunnah #halaqoh #bajukojo #celanasunnah #bisnis #online #bisnisonline #usaha #islam #muslim #ikhwan #sirwalikhwanmuslim
🔥NEW ARRIVAL🔥 #SP4 . 🌸 KURUNG BATIK 🌸 . 🌸Kurung MODEN inspired design Sutera Terengganu 🌸Material Soluna Silk Di jamin sejuk, flowy n terletak di badan 🌸Warna dan Corak Bunga Batik Sutera terbaru di pasaran ( Bunga Hidup) 🌸Cutting Loose Berdutt Belakang 🌸Jenis Kain duyung 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan 🌸Zip Kain Sebelah Kiri 🌸Saiz XS S M L XL XXL . 🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE & LIMITED EDITION. . ⚠️NO RETURN STOK⚠️ . 🌸 ❌ jarang 🌸 ❌ kecut 🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur 🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian 🌸 ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple . READY STOCK . SALE‼️‼️ . HARGA : RM110(SM), RM120(SS) . 🌵Pic model kepit belakang sedikit Size S 🌵Butang baju kurung Di Depan (xde zip blkg) . #bajukurung2018 #jubahperempuanmalaysia #bajukurungmalaysia #jubahperempuancantik #blouse #jubahperempuanmalaysia #bajuperempuan #bajukurungmoden #kurta #kurtamurah #kurtalelakimurah #blousemurah #tunic #tunicmurah
Gamis Pakistan / Kurta Luqman Lengan Pendek Harga Rp 160.000 Material : Toyobo original Bahan Katun Toyobo - Kualitas Premium - Halus & lembut - Tebal - Menyerap keringat - Adem, tidak panas - Tidak mudah kusut - Terkesan ekslusif & berkelas Available size : M , L, XL Size chart : Ukuran M LD : 52 T: 78 Ukuran L LD : 55 T : 80 Ukuran XL LD : 58 T:,83 Warna: Putih, biru Navy, Abu tua. *Cuttingan Body fit sangat nyaman & elegan Info/ pemesanan bisa menghubungi admin: Wa 081289538924 #distropengusahamuslim #sirwalpremium #sirwal #gamis #celanacingkrang #laaisbal #kemko #hijrah #sirwalpensil #kurta #gamispakistan #celanasirwal #celanamuslim #kajiansunnah #halaqoh #bajukojo #celanasunnah #gamispakistan #kurta #kokopakistan #bajukoko #sirwal
Gamis Pakistan / Kurta Luqman Lengan Pendek Harga Rp 160.000 Material : Toyobo original Bahan Katun Toyobo - Kualitas Premium - Halus & lembut - Tebal - Menyerap keringat - Adem, tidak panas - Tidak mudah kusut - Terkesan ekslusif & berkelas Available size : M , L, XL Size chart : Ukuran M LD : 52 T: 78 Ukuran L LD : 55 T : 80 Ukuran XL LD : 58 T:,83 Warna: Putih, biru Navy, Abu tua. *Cuttingan Body fit sangat nyaman & elegan Info/ pemesanan bisa menghubungi admin: Wa 081289538924 #sirwalpremium #sirwal #gamis #celanacingkrang #laaisbal #kemko #hijrah #sirwalpensil #kurta #gamispakistan #celanasirwal #celanamuslim #kajiansunnah #halaqoh #bajukojo #celanasunnah #gamispakistan #kurta #kokopakistan #bajukoko #sirwal
**JOMPERS** Men Blue and White Self-Design Kurta With Churidar Blue straight knee length kurta, has a mandarin collar, long sleeves, straight hem, side slits, White Churidar, drawstring closure. . **Material** Top : pure cotton Bottom : cotton blend . Sizes available : M , L , XL , XXL . Price : 965/- . Order soon. . Limited stock . #men #kurta #churidar #ethnic #indian #indianwear #accessories #apparel #kolkata #sherwani #punjabi #❤
NEW COLLECTION 2k 18 #SP2 . 🌷NARNIA KURUNG . DESIGN KURUNG MODEN . MATERIAL BAJU 🌸Design Kurung moden 🌸ROYAL SILK 🌸Bercorak printed 🌸Jenis kain lembut dan beralun 🌸Tak jarang,Tak panas 🌸Tahan Lasak 🌸ZIP BLKG,Ade dart blkg 🌸Leher bulat 🌸Tangan lepas(boleh sinsing) 🌸Lose Cutting 🌺High quality 💯 🌺jenis Kain lembut dan beralun 🌺Tak kasar 🌺Tak panas 🌺KAIN DUYUNG (A cut) 🌺zip tepi kain 🌺getah kiri dan kanan 🌼✖️jarang 🌼✖️ fit 🌼✔️jahitan kemas oleh tailor yg brpengalaman 🌼✔️mudah iron 🌼✔️tahan lasak 🌼✔️jatuh terletak cantik 🌼✔️selesa dipakai 🌼✔️warna2 cun melecun 🌼✔️5 warna hot 🌼✔️size XS S M L XL XXL 🌼✔️READY STOCK . 🌻ce cepat whatsapp utk order ye darling2 ...stok sngt2 limited.. 🌻sila ukur dahulu sebelum buat pembelian.. 🌻Ade perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan . ************************ NARNIA KURUNG CODE NN . HARGA : RM110(SM), RM120(SS) . #bajukurung2018 #jubahperempuanmalaysia #bajukurungmalaysia #jubahperempuancantik #blouse #jubahperempuanmalaysia #bajuperempuan #bajukurungmoden #kurta #kurtamurah #kurtalelakimurah #blousemurah #tunic #tunicmurah
JUALAN PENGHABISAN STOK BAJU KURUNG MODEN DHIA COTTON CORAK PASTEL Harge promosi: RM49 Postage SM Rm7 / SS Rm10 Dhia Cotton Kurung  dengan corak fabrik yang lebih MODEN dan FRESH. Penggunaan material COTTON yang TERBAIK serta BERKUALII amatlah sesuai untuk digayakan di acara rasmi, pejabat, kolej atau universiti dengan material cotton yang amat LEMBUT membuatkan anda BERGAYA dan SELESA sepanjang hari Available SIZE : XS Dapatkan HARI INI kerana  Dhia Cotton Kurung  sememangnya HOT and FAST Selling Please whatsapp dulu untuk check stock 📲 01137499649 #kurta #kurtaraya #bajuraya #bajuraya2018 #raya2018 #kurtacotton #bajusedondon #bajurayasedondon #setcouple #setfamily #bajurayasetfamily #peplumkanak2 #peplumkids #peplum #peplumdewasa #kebaya #kebayalabuh #kebayapendek #kebayakanak2 #kebayakids #kebayacotton #kebayabatik #kurungbatik #batik #songket #kebayasongket #kebarung #kurungcotton #cotton #kurungcottonmodenbersaiz
JUALAN PENGHABISAN STOK BAJU KURUNG MODEN DHIA COTTON CORAK PASTEL Harge promosi: RM49 Postage SM Rm7 / SS Rm10 Dhia Cotton Kurung  dengan corak fabrik yang lebih MODEN dan FRESH. Penggunaan material COTTON yang TERBAIK serta BERKUALII amatlah sesuai untuk digayakan di acara rasmi, pejabat, kolej atau universiti dengan material cotton yang amat LEMBUT membuatkan anda BERGAYA dan SELESA sepanjang hari Available SIZE : XS, S, XXL Dapatkan HARI INI kerana  Dhia Cotton Kurung  sememangnya HOT and FAST Selling Please whatsapp dulu untuk check stock 📲 01137499649 #kurta #kurtaraya #bajuraya #bajuraya2018 #raya2018 #kurtacotton #bajusedondon #bajurayasedondon #setcouple #setfamily #bajurayasetfamily #peplumkanak2 #peplumkids #peplum #peplumdewasa #kebaya #kebayalabuh #kebayapendek #kebayakanak2 #kebayakids #kebayacotton #kebayabatik #kurungbatik #batik #songket #kebayasongket #kebarung #kurungcotton #cotton #kurungcottonmodenbersaiz
JUALAN PENGHABISAN STOK BAJU KURUNG MODEN DHIA COTTON CORAK PASTEL Harge promosi: RM49 Postage SM Rm7 / SS Rm10 Dhia Cotton Kurung  dengan corak fabrik yang lebih MODEN dan FRESH. Penggunaan material COTTON yang TERBAIK serta BERKUALII amatlah sesuai untuk digayakan di acara rasmi, pejabat, kolej atau universiti dengan material cotton yang amat LEMBUT membuatkan anda BERGAYA dan SELESA sepanjang hari Available SIZE : XXL Dapatkan HARI INI kerana  Dhia Cotton Kurung  sememangnya HOT and FAST Selling Please whatsapp dulu untuk check stock 📲 01137499649 #kurta #kurtaraya #bajuraya #bajuraya2018 #raya2018 #kurtacotton #bajusedondon #bajurayasedondon #setcouple #setfamily #bajurayasetfamily #peplumkanak2 #peplumkids #peplum #peplumdewasa #kebaya #kebayalabuh #kebayapendek #kebayakanak2 #kebayakids #kebayacotton #kebayabatik #kurungbatik #batik #songket #kebayasongket #kebarung #kurungcotton #cotton #kurungcottonmodenbersaiz
JUALAN PENGHABISAN STOK BAJU KURUNG MODEN DHIA COTTON CORAK PASTEL Harge promosi: RM49 Postage SM Rm7 / SS Rm10 Dhia Cotton Kurung  dengan corak fabrik yang lebih MODEN dan FRESH. Penggunaan material COTTON yang TERBAIK serta BERKUALII amatlah sesuai untuk digayakan di acara rasmi, pejabat, kolej atau universiti dengan material cotton yang amat LEMBUT membuatkan anda BERGAYA dan SELESA sepanjang hari Available SIZE : XS, S, M, L, XXL Dapatkan HARI INI kerana  Dhia Cotton Kurung  sememangnya HOT and FAST Selling Please whatsapp dulu untuk check stock 📲 01137499649 #kurta #kurtaraya #bajuraya #bajuraya2018 #raya2018 #kurtacotton #bajusedondon #bajurayasedondon #setcouple #setfamily #bajurayasetfamily #peplumkanak2 #peplumkids #peplum #peplumdewasa #kebaya #kebayalabuh #kebayapendek #kebayakanak2 #kebayakids #kebayacotton #kebayabatik #kurungbatik #batik #songket #kebayasongket #kebarung #kurungcotton #cotton #kurungcottonmodenbersaiz
JUALAN PENGHABISAN STOK BAJU KURUNG MODEN DHIA COTTON CORAK PASTEL Harge promosi: RM49 Postage SM Rm7 / SS Rm10 Dhia Cotton Kurung  dengan corak fabrik yang lebih MODEN dan FRESH. Penggunaan material COTTON yang TERBAIK serta BERKUALII amatlah sesuai untuk digayakan di acara rasmi, pejabat, kolej atau universiti dengan material cotton yang amat LEMBUT membuatkan anda BERGAYA dan SELESA sepanjang hari Available SIZE : XS Dapatkan HARI INI kerana  Dhia Cotton Kurung  sememangnya HOT and FAST Selling Please whatsapp dulu untuk check stock 📲 01137499649 #kurta #kurtaraya #bajuraya #bajuraya2018 #raya2018 #kurtacotton #bajusedondon #bajurayasedondon #setcouple #setfamily #bajurayasetfamily #peplumkanak2 #peplumkids #peplum #peplumdewasa #kebaya #kebayalabuh #kebayapendek #kebayakanak2 #kebayakids #kebayacotton #kebayabatik #kurungbatik #batik #songket #kebayasongket #kebarung #kurungcotton #cotton #kurungcottonmodenbersaiz
JUALAN PENGHABISAN STOK BAJU KURUNG MODEN DHIA COTTON CORAK PASTEL Harge promosi: RM49 Postage SM Rm7 / SS Rm10 Dhia Cotton Kurung  dengan corak fabrik yang lebih MODEN dan FRESH. Penggunaan material COTTON yang TERBAIK serta BERKUALII amatlah sesuai untuk digayakan di acara rasmi, pejabat, kolej atau universiti dengan material cotton yang amat LEMBUT membuatkan anda BERGAYA dan SELESA sepanjang hari Available SIZE : XS, XXL Dapatkan HARI INI kerana  Dhia Cotton Kurung  sememangnya HOT and FAST Selling Please whatsapp dulu untuk check stock 📲 01137499649 #kurta #kurtaraya #bajuraya #bajuraya2018 #raya2018 #kurtacotton #bajusedondon #bajurayasedondon #setcouple #setfamily #bajurayasetfamily #peplumkanak2 #peplumkids #peplum #peplumdewasa #kebaya #kebayalabuh #kebayapendek #kebayakanak2 #kebayakids #kebayacotton #kebayabatik #kurungbatik #batik #songket #kebayasongket #kebarung #kurungcotton #cotton #kurungcottonmodenbersaiz
Gamis Pakistan Sweede hadir untuk menjawab kebutuhan kalian yang sering kesusahan untuk mencari gamis pakistan karna ukuran badan yang besar (baca: berisi). . Perpaduan antara gamis pakistan dengan kerah hoodie dan desain minimalis membuat gamis pakistan "SWEEDE" sangat cocok buat kalian yang ingin tampil syar'i dan simpel. Terbuat dari bahan fleece berkualitas yang biasa digunakan untuk sweaterkebanyakan menjadikan kaos ini gak cuma modis namun juga nyaman digunakan untuk menemani kegiatan anda sehari-hari. . Tersedia 4 pilihan ukuran: S 92cm x 64cm M 94cm x 66cm L 95cm x 68cm XL 97cm x 71cm (toleransi kesalahan 2cm) . Harga Rp 250.000,- . Untuk pemesanan silakan ketik format pesanan, Nama: Alamat: No.Hp: Detail Pesanan: (Tipe, warna & ukuran) . Lalu kirim pesan WA ke nomor 085246563824 atau kontak lain yang ada di bio! . Tunggu apa lagi? BURUAN ORDER SEKARANG! . . . #gamispakistan #gamispakistanmurah #gamispria #gamispriamurah #bajukoko #bajukokomurah #bajukokopria #bajumuslim #bajumuslimmurah #bajumuslimpria #kemko #kemejakoko #kemejakokomurah #kurta #kurtamurah #kurtapakistan #kokopakistan #moslemfashion #moslemwear #muslimfashion #muslimwear #ustadzkhalid #ustadzkhalidbasalamah #ustadadihidayat #ustadzsyafiqrizabasalamah #ustadzabdulsomad #ustadzyusufmansur
Kurta Raglan Kaos merupakan kaos kurta dengan desain raglan minimalis dan trendy yang akan membuat penampilan antum jadi makin kece, stylish dan islami tentunya. . Gak cuma soal modis, kaos kurta ini terbuat dari bahan Combed 30s sehingga Insya Allah juga nyaman digunakan untuk menemani kegiatan anda sehari-hari baik bekerja, kuliah, santai bahkan untuk kegiatan beribadah sekalipun. Belum lagi harga yang terjangkau untuk kualitas sekelasnya. . Tersedia 4 pilihan ukuran: S 78cmx 50cm M 80cm x 52cm L 83cm x 55cm XL 86cm x 58cm (toleransi kesalahan 2cm) . Harga Rp 140.000,- . Untuk pemesanan cepat silakan ketik format pesanan, Nama: Alamat: No.Hp: Detail Pesanan: (Tipe, warna & ukuran) . Lalu kirim pesan WA ke nomor 085246563824 atau kontak lain yang ada di bio! . Tunggu apa lagi? BURUAN ORDER SEKARANG! . #gamispakistan #gamispakistanmurah #gamispria #gamispriamurah #bajukoko #bajukokomurah #bajukokopria #bajumuslim #bajumuslimmurah #bajumuslimpria #kemko #kemejakoko #kemejakokomurah #kurta #kurtamurah #kurtapakistan #kokopakistan #moslemfashion #moslemwear #muslimfashion #muslimwear #ustadzkhalid #ustadzkhalidbasalamah #ustadadihidayat #ustadzsyafiqrizabasalamah #ustadzabdulsomad #ustadzyusufmansur
JUALAN PENGHABISAN STOK BAJU KURUNG MODEN DHIA COTTON CORAK PASTEL Harge promosi: RM49 Postage SM Rm7 / SS Rm10 Dhia Cotton Kurung  dengan corak fabrik yang lebih MODEN dan FRESH. Penggunaan material COTTON yang TERBAIK serta BERKUALII amatlah sesuai untuk digayakan di acara rasmi, pejabat, kolej atau universiti dengan material cotton yang amat LEMBUT membuatkan anda BERGAYA dan SELESA sepanjang hari Available SIZE : XS, S, M, L, XXL Dapatkan HARI INI kerana  Dhia Cotton Kurung  sememangnya HOT and FAST Selling Please whatsapp dulu untuk check stock 📲 01137499649 #kurta #kurtaraya #bajuraya #bajuraya2018 #raya2018 #kurtacotton #bajusedondon #bajurayasedondon #setcouple #setfamily #bajurayasetfamily #peplumkanak2 #peplumkids #peplum #peplumdewasa #kebaya #kebayalabuh #kebayapendek #kebayakanak2 #kebayakids #kebayacotton #kebayabatik #kurungbatik #batik #songket #kebayasongket #kebarung #kurungcotton #cotton #kurungcottonmodenbersaiz
JUALAN PENGHABISAN STOK BAJU KURUNG MODEN DHIA COTTON CORAK PASTEL Harge promosi: RM49 Postage SM Rm7 / SS Rm10 Dhia Cotton Kurung  dengan corak fabrik yang lebih MODEN dan FRESH. Penggunaan material COTTON yang TERBAIK serta BERKUALII amatlah sesuai untuk digayakan di acara rasmi, pejabat, kolej atau universiti dengan material cotton yang amat LEMBUT membuatkan anda BERGAYA dan SELESA sepanjang hari Available SIZE : XS, XXL Dapatkan HARI INI kerana  Dhia Cotton Kurung  sememangnya HOT and FAST Selling Please whatsapp dulu untuk check stock 📲 01137499649 #kurta #kurtaraya #bajuraya #bajuraya2018 #raya2018 #kurtacotton #bajusedondon #bajurayasedondon #setcouple #setfamily #bajurayasetfamily #peplumkanak2 #peplumkids #peplum #peplumdewasa #kebaya #kebayalabuh #kebayapendek #kebayakanak2 #kebayakids #kebayacotton #kebayabatik #kurungbatik #batik #songket #kebayasongket #kebarung #kurungcotton #cotton #kurungcottonmodenbersaiz
Dari segi pemilihan baju untuk princess tersayang , ibu perlu memastikan keselesaan material juga tau, apa yang best #RaeesaKurungKids ni material sejuk dan tidak panas.. . Untuk pembelian online boleh terus ke website www.byariana.com ☝☝ atau save siap siap no #teamkaknana 0173576936 Cik Anis . #bajukurungmoden #bajukurungpeplum #kurungpeplum #bajukurung #peplumlabuh #koleksianggunsyawal2018 #bajumelayu #bajukurta #kurta #bajumelayubudak #bajukurtabudak #kurtabudak
Kain yang telah dipotong, diasingkan mengikut size _ TEMPAHAN JAHIT PUKAL DIBUKA Bagi anda diluar sana sedang mencari perkhidmatan jahitan secara pukal, kami ada menyediakan perkhidmatan tersebut. Kami menerima tempahan secara pukal untuk : 1) Baju Kurung, Baju Kurung Moden, Baju Kurung Pahang dan sebagainya 2) Baju Melayu 3) Jubah 4) Baju Korporat 5) Tudung/Selendang 6) Blouse/Skirt/Palazzo dan sebagainya Kami menyediakan tukang jahit yang berpengalaman dan jahitan yang kemas. Untuk tempahan dan pertanyaan lanjut boleh WhatsApp/DM 018-2085314 (AIN) 😊 . @mnatailoring @mnatailoring @mnatailoring #mnatailoring #kilangjahitpukal #kilangjahitpukalkajang #jahitpukal #shawl #jubah #bajukurung #palazzo #kajang #shahalam #seksyen7 #kilangjahitpukalshahalam #bajumelayu #bajukemeja #jubahlelaki #jahittepieyelash #jahittepipiku #jahittepibabyseam #babyheam #bajukebarung #bajukurungmoden #bajukebaya #bajukurungbudak #sampin #kurta #kurti #bajumelayubudak #telekung #blouse #palazzo
❤️MARISSA SUIT❤️ ❤️SUIT HAJI & UMRAH❤️ . ✔Material daripada abaya . ✔Longgar dan selesa utk dipakai.. . ✔️Bf & Nursing Friendly. . ✔️Pinggang seluar full getah. . ✔Inovasi terbaru..bhgn dalam seluar ada lipatan bergetah utk memudahkan pemakaian. . ✔Ada 5 warna menarik. . 📌dusty pink. 📌 black 📌 off white 📌purple cadbury 📌navy blue . . ✔️HARGA Pasaran RM159 . 🎉🎉HARGA PROMOSI : RM 139 . . . 📣📣Order sekarang kami akan belanja sis postage 1 Malaysia😊 . . Pastikan sepasang marissa suit utk anda bawa beribadah di sana.. . . Warna gambar ada sedikit dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin gajet anda. . . 📲011-62343577 Whatsapp . . #sayajual #bajukurung #minikurung #kurta #blouse #kebarung #kebaya #bajuraya #kurungmoden #kurungpahang #jubah #dress #lace #pesakgantung #sopan #simple #exclusive #viral #cantik #murah #marissasuit
Grab the best collection with cheap prices on all the varieties of #kurti  #kurta  #suitset #palazzo  #pants  #Tops  #dresses  #ethnicwear  #indianwear  #indianfashion available online on our website www.wholesalejaipurkurti.com
Ready stock Snapback tawheed bob Harga : 110.000 Untuk pemesanan hubungi : Whatsapp : 0896-3494-0588 Cek katalog : @zayd_katalog #kaosdakwahislami #kaosdakwah #kaosislami #kurta #bajuislam #bajuislami #bajutakwa
Clearange stock ‼️Cepat dapatkan sekarang‼️ www.wasap.my/60199725375 ..... ..... #kurta #kurtaslimfit #setcouple #bajumelayumoden #jubah #bajukurungmoden #Blouse #bajukebaya #kebarung #Trustedseller #shoppe_d_anuarismail
Clearange stock ‼️Cepat dapatkan sekarang‼️ www.wasap.my/60199725375 ..... ..... #kurta #kurtaslimfit #setcouple #bajumelayumoden #jubah #bajukurungmoden #Blouse #bajukebaya #kebarung #Trustedseller #shoppe_d_anuarismail
Berkerut muka tahan panas tapi tidaklah seteruk apabila mendengar jumlah hantaran yang mak awak mintak!!! #ootdmen #ootd #ootdfashion #subleyahaya #skinny #kurta #stripe #streetwear #streetstyle #hipster #model #modelswanted #androgyny #androgynous #abcdefuck 📷 @iman_kiflee
🌟 SET COUPLE KURUNG MUSELACE + KURTA KOFMAN ZIP (Ready Stock) 🌟 . 🔔 NOTA : Boleh juga dibeli single. . 👉 Material : HIGH QUALITY COMO CREPE ✔️ Stretchable selesa dipakai ✔️ Tidak jarang ✔️ Tidak panas ✔️ Tidak melekap di badan . 📣 HARGA : . 👩 Kurung Muselace : RM 109 ✔️ BF & Wudhu Friendly ✔️ Kain Kurung Mermaid Skirt Full Elastic Waistband . 👨 Kurta Kofman Zip : RM 59 . 📮 Kos postage : 1 helai : RM 8 (SM) / RM 12 (SS) 2 helai : RM 12 (SM) / RM 17 (SS) . ➡️1 set couple dikira postage untuk 2 helai. . ➡️Tidak boleh tukar warna @ saiz setelah membuat pembayaran (confirm order). . . ➡️Warna mungkin berbeza sedikit sahaja due to lighting effect & screen resolution handphone masing-masing. . 📲 Berminat boleh whatsapp 013-450 2008 for details. 😊 . #kurungpeplum #blouse #bajuraya2018 #bajukurung #tunic #kurta #blousemurah #kurtaslimfit #jubahmuselace #teammawarexclusive #bajuraya #blousehitam #kurtabutton #ctdk #blouseputih #blousepink #cikgucikgi #tunicmurah #datositinurhaliza #blousehijau #fattzura #blousebiru #blousemerah #assalamualaikumdunia #kurunglace #jubah #assalamualaikum #kurtalelaki #alifsatar #kurungruffle
Gamis Pakistan Sweede hadir untuk menjawab kebutuhan kalian yang sering kesusahan untuk mencari gamis pakistan karna ukuran badan yang besar (baca: berisi). . Perpaduan antara gamis pakistan dengan kerah hoodie dan desain minimalis membuat gamis pakistan "SWEEDE" sangat cocok buat kalian yang ingin tampil syar'i dan simpel. Terbuat dari bahan fleece berkualitas yang biasa digunakan untuk sweaterkebanyakan menjadikan kaos ini gak cuma modis namun juga nyaman digunakan untuk menemani kegiatan anda sehari-hari. . Tersedia 4 pilihan ukuran: S 92cm x 64cm M 94cm x 66cm L 95cm x 68cm XL 97cm x 71cm (toleransi kesalahan 2cm) . Harga Rp 250.000,- . Untuk pemesanan silakan ketik format pesanan, Nama: Alamat: No.Hp: Detail Pesanan: (Tipe, warna & ukuran) . Lalu kirim pesan WA ke nomor 085246563824 atau kontak lain yang ada di bio! . Tunggu apa lagi? BURUAN ORDER SEKARANG! . . . #gamispakistan #gamispakistanmurah #gamispria #gamispriamurah #bajukoko #bajukokomurah #bajukokopria #bajumuslim #bajumuslimmurah #bajumuslimpria #kemko #kemejakoko #kemejakokomurah #kurta #kurtamurah #kurtapakistan #kokopakistan #moslemfashion #moslemwear #muslimfashion #muslimwear #ustadzkhalid #ustadzkhalidbasalamah #ustadadihidayat #ustadzsyafiqrizabasalamah #ustadzabdulsomad #ustadzyusufmansur
Kurta Raglan Kaos merupakan kaos kurta dengan desain raglan minimalis dan trendy yang akan membuat penampilan antum jadi makin kece, stylish dan islami tentunya. . Gak cuma soal modis, kaos kurta ini terbuat dari bahan Combed 30s sehingga Insya Allah juga nyaman digunakan untuk menemani kegiatan anda sehari-hari baik bekerja, kuliah, santai bahkan untuk kegiatan beribadah sekalipun. Belum lagi harga yang terjangkau untuk kualitas sekelasnya. . Tersedia 4 pilihan ukuran: S 78cmx 50cm M 80cm x 52cm L 83cm x 55cm XL 86cm x 58cm (toleransi kesalahan 2cm) . Harga Rp 140.000,- . Untuk pemesanan cepat silakan ketik format pesanan, Nama: Alamat: No.Hp: Detail Pesanan: (Tipe, warna & ukuran) . Lalu kirim pesan WA ke nomor 085246563824 atau kontak lain yang ada di bio! . Tunggu apa lagi? BURUAN ORDER SEKARANG! . #gamispakistan #gamispakistanmurah #gamispria #gamispriamurah #bajukoko #bajukokomurah #bajukokopria #bajumuslim #bajumuslimmurah #bajumuslimpria #kemko #kemejakoko #kemejakokomurah #kurta #kurtamurah #kurtapakistan #kokopakistan #moslemfashion #moslemwear #muslimfashion #muslimwear #ustadzkhalid #ustadzkhalidbasalamah #ustadadihidayat #ustadzsyafiqrizabasalamah #ustadzabdulsomad #ustadzyusufmansur
Raven Black Cotton Printed A-Line Kurta SHOP@ www.fashionequation.com #monsoon #kurta #cotton #printed #aline #fashion #balck #fashionequation #estyle #feforfit #fetailored
🌟 SET COUPLE KURUNG ALESA + KURTA ASRAEL (Ready Stock) 🌟 . 🔔 NOTA : Boleh juga dibeli single. . 👉 Material : HIGH QUALITY COMO CREPE ✔️ Stretchable selesa dipakai ✔️ Tidak jarang ✔️ Tidak panas ✔️ Tidak melekap di badan . 📣 HARGA : . 👩 Kurung Alesa : RM 109 ✔️ BF Friendly ✔️ Kain Kurung Mermaid Skirt Full Elastic Waistband . 👨 Kurta Asrael : RM 69 . 📮 Kos postage : 1 helai : RM 8 (SM) / RM 12 (SS) 2 helai : RM 12 (SM) / RM 17 (SS) . ➡️1 set couple dikira postage untuk 2 helai. . ➡️Tidak boleh tukar warna @ saiz setelah membuat pembayaran (confirm order). . . ➡️Warna mungkin berbeza sedikit sahaja due to lighting effect & screen resolution handphone masing-masing. . 📲 Berminat boleh whatsapp 013-450 2008 for details. 😊 . #kurungpeplum #blouse #bajuraya2018 #bajukurung #tunic #kurta #blousemurah #kurtaslimfit #jubahmuselace #teammawarexclusive #bajuraya #blousehitam #kurtabutton #ctdk #blouseputih #blousepink #cikgucikgi #tunicmurah #datositinurhaliza #blousehijau #fattzura #blousebiru #blousemerah #assalamualaikumdunia #kurunglace #jubah #assalamualaikum #kurtalelaki #alifsatar #kurungruffle
next page →