#labelsj

238,286 posts

Loading...
Have a good tusday !๐ŸŒทโ˜•๐Ÿช How are you today Tiger @siwonchoi !. I hope you are well ... You know , lately I choose many pictures of you in the character of " She was pretty " . Why is that ?. So simple is my answer : because I love this character, he is a free spirit , he fight for what he think is right , and he have a particular sense of humor . He reminds me to you !. So ... no matter what , stay strong because we are with you ... Sending all my love and a lot of kisses @siwonchoi Fighting !!! ๐Ÿฏ๐Ÿ™‹๐Ÿ’™๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ท ๐Ÿ’• ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท My screenshots #myletterstoyou #siwon #์‹œ์› #์ตœ์‹œ์› #choisiwon #siwonchoi #fightingsiwon #kstar #southkorea #siwonest #siwonestargentina #misiwi #beyourself #smile #๋งˆ์‹œ #loveyoursmile #cute #keepshining #missyou #teamo #loveyoursimpleside #weneedsiwon #superjunior #์Šˆํผ์ฃผ๋‹ˆ์–ด #otravez #LabelSJ #elfargentina #latinelf #everlastingfriends #iwannaholdyourhand
๐ŸŽตOppa oppa by super junior DnE bang indra ngedance nya jago ihhh ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. . . . .๐Ÿƒ #SUPERJUNIOR #SuperJuniorDnE #Donghae #eunhyuk #labelsj #kingofhalyuwave #transmedia #sweet17 #kpop #kpopindo #elf #elfindonesia ๐Ÿƒ
Yesung's IG story update ็‡่ฟ”13ๅนดๅ‰ๅ˜…ไฝข๏ผŒไปคๅˆฐๅงๅง่ซ—่ฟ”13ๅนดๅ‰ๅ˜…่‡ชๅทฑใ€‚ ๅงๅง้ƒฝไฟ‚ๆฏ”่ผƒๅ–œๆญก่€Œๅฎถๅ˜…่‡ชๅทฑๅŒๅŸ‹ๅคง้›ฒๅ“ฅ๐Ÿ˜†๐Ÿ’™๐Ÿ˜†๐Ÿ’™ #์Šˆํผ์ฃผ๋‹ˆ์–ด #์Šˆ์ฃผ #๊น€์ข…์šด #์˜ˆ์„ฑ #์˜ˆ์„ฑ์•ผ_์‚ฌ๋ž‘ํ•ด #้‡‘้˜้›ฒ #่—่ฒ #yesung1106 #yesung #kimjongwoon #superjunior #sj #suju #labelsj #everlastingfriend #elf #elfhk #hkelf
181202 HND to GMPโœˆ . This cutipie๐Ÿ˜ I really love this sweet couple๐Ÿ’˜ Cr. WorldMisa๐Ÿ’œ ... #YeWook #YESUNG #RYEOWOOK #superjunioryesung #superjuniorryeowook #handsomebae #superjunior #์Šˆํผ์ฃผ๋‹ˆ์–ด #์Šˆ์ฃผ #LabelSJ #Legend ๐Ÿ‘‘ #kpoplegend #kingofkpop #Kpop #ELF #thanku @superjunior
Cutie #YESUNG Tw and Ig upd ์ž”๊ฑฑ์ •์œผ๋กœ ํ•˜๋ฃจ๋ฅผ ์ฑ„์› ๋‹ค๋ฉด ๋ชจ๋‘๊ฐ€ ํŽธ์•ˆํ•œ์ž ์„ ํ•‘๊ณ„๋กœ ๋น„์›Œ๋‚ด๊ธธ ๐ŸŒ™ ์ด๋ฒˆ์ฃผ๋„ ์ˆ˜๊ณ ํ–ˆ์–ด์š” #goodnight Trans : If you spent a day full of worries, I hope you can empty it all with a comfortable sleep ๐ŸŒ™ This week too, you have worked hard Cr. YesungMorocco .. Goodnight my Rookie~ my bae~ Don't think too much about worries~ Clouds and ELF always by your sideโœจ๐Ÿ’• ... #superjunior #Yesung #superjunioryesung #์Šˆํผ์ฃผ๋‹ˆ์–ด #์Šˆ์ฃผ #LabelSJ #Legend ๐Ÿ‘‘ #kpoplegend #kingofkpop #Kpop #ELF #thanku @superjunior
#Repost @superjunior.zone โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข Salah satu penyanyi pendatang baru di tanah air, Marion Jola baru saja membuat masyarakat Indonesia bangga. Penyanyi bersuara khas tersebut baru saja menyelesaikan penampilannya di โ€˜MAMA 2018โ€™ yang diselenggarakan di Korea Selatan pada hari Senin (10/12). Tidak hanya menampilkan lagunya yang berjudul โ€˜Janganโ€™, Marion Jola juga menyambut trofi penghargaan untuk kategori Best New Asian Artist Indonesia. Saat menyambut trofi penghargaan, Marion Jola menyapa para penonton dengan menggunakan bahasa Korea. Ia lalu mengucapkan rasa terimakasih kepada orang-orang terdekatnya dengan menggunakan bahasa Inggris, dan kembali ditutup dengan bahasa Korea. Marion Jola juga berbagi keseruan selama menghadiri acara MAMA 2018 dimana dia bertemu dengan banyak idola selama di backstage. Marion juga berbagi tentang cerita 'fangirl life'nya lewat story Instagramnya. Marion berkata, "Living my fangirl life, dimulai nonton MAMA tiap tahun rela streaming terus untuk 3 hari spesial MAMA sampai minta hadiah ke nyokap 'ma mau nonton MAMA ke Hongkong aja boleh?' Bermimpi bisa melihat line up keren MAMA live. Sampai diundang 1 backstage, berpapasan saling bow, annyeonghaseyo telling them co fanniyeyoo~~~ lewat red carpet, ngerasain difotoin wartawan korea dan dikit lagi bakal mgrasain di stage dan duduk bareng mereka. Beyond excited" . "Dulu aku udah seneng bisa nonton aja, sekarang ...hm ga sia2 dari kelas 5 SD mulai dari dream high 1, naughty kiss, gumiho, dan suju gue sampai titik ini,"tulis Marion. . Selamat untuk Marion ๐Ÿ† . . . Source kpopchart Credit @lalamarionmj Edit & Rewritten @SJwELFs http://line.me/ti/p/~@vwd7011x #SuperJunior #lalamarion #elf #everlastingfriends #LabelSJ #elfindonesia #elfindo #kpopindo #suju Percaya kan kalau mimpi kan jd kenyataan ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Me acabรณ de enterar que a Ryeowook lo hospitalizaron por fiebre alta y gripe A, por eso atrasaron la salida de su รกlbum para el 01/01. Lo del รกlbum es lo de menos, lo que importa es que wook se mejore y no se sobrexija mas. #superjunior ย #yesung ย #leeteuk ย #shindong #heechul ย #donghae ย #eunhyuk ย #siwon #ryeowook #kangin ย #sungmin ย #kyuhyun ย #kibumsuju #hangeng ย #zhoumi #henry ย #labelsj ย #Heenim ย  #ELF ย #suju ย #kpop ย #idols
โฃ Ciye OM2 ku skrng saingan nya sama rookie nih๐Ÿ˜‚ Nah loh ntr ketukar lagi yg mana yg ahjushi yang mana rookie ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Biarpun nanti ga full team / yg dtg cuma beberapa org ga masalah mereka dateng ke acara itu aja udh Alhamdulillah ๐Ÿ˜‚ YEAY MAKIN GA SABAR PASTI SERU๐Ÿ˜๐Ÿ˜ FIGHTING MY BOYS @superjunior ๐Ÿ’ช ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ @superjunior @xxteukxx @kimheenim @yesung1106 @siwonchoi @eunhyukee44 @earlyboysd @leedonghae @_liustudio_ @gyuram88 #Leeteuk #Heechul #Yesung #์˜ˆ์„ฑ #Shindong #Siwon #Sungmin #Eunhyuk #Kangin #Donghae #Ryeowook #Kyuhyun #Kibum #KimKibum #์Šˆํผ์ฃผ๋‹ˆ์–ด #SUPERJUNIOR #LabelSJ #ELF #elfindonesia #OneMoreTime #WaitingForKyuhyun #ISAC2019 #idolstarathleticschampionship
#YESUNG Tw and Ig upd ์šฐ๋ฆฌ๊ฐ€ ๋” ๊ฐ€๊นŒ์›Œ์กŒ์œผ๋ฉด ์ข‹๊ฒ ๋‹ค ๋” ๋งŽ์€ ์ด์•ผ๊ธฐ๋ฅผ ํ•˜๊ณ ์‹ถ๊ตฌ ์™ ์ง€ ๋‚ด๊ฐ€ ์ข‹์•„ํ•˜๋Š” ์–˜๊ธฐ๋งŒ ํ•ด์ค„๊ฑฐ๊ฐ™์•„์„œ .. #ELF Trans : I want us to become closer, I want to tell you many stories but for some reason, I think that if I did, it would be stories that only me like .. ELF Cr. YesungMorocco .. Goodmorning my Bae๐Ÿ’• @yesung1106 ... #superjunior #Yesung #superjunioryesung #์Šˆํผ์ฃผ๋‹ˆ์–ด #์Šˆ์ฃผ #LabelSJ #Legend ๐Ÿ‘‘ #kpoplegend #kingofkpop #Kpop #ELF #thanku @superjunior
#Repost from @yesung1106 with @regram.app ... ์šฐ๋ฆฌ๊ฐ€ ๋” ๊ฐ€๊นŒ์›Œ์กŒ์œผ๋ฉด ์ข‹๊ฒ ๋‹ค ๋” ๋งŽ์€ ์ด์•ผ๊ธฐ๋ฅผ ํ•˜๊ณ ์‹ถ๊ตฌ ์™ ์ง€ ๋‚ด๊ฐ€ ์ข‹์•„ํ•˜๋Š” ์–˜๊ธฐ๋งŒ ํ•ด์ค„๊ฑฐ๊ฐ™์•„์„œ .. #ELF #SUJU #LabelSJ #ELF #SUPERJUNIOR #์Šˆํผ์ฃผ๋‹ˆ์–ด
Salah satu penyanyi pendatang baru di tanah air, Marion Jola baru saja membuat masyarakat Indonesia bangga. Penyanyi bersuara khas tersebut baru saja menyelesaikan penampilannya di โ€˜MAMA 2018โ€™ yang diselenggarakan di Korea Selatan pada hari Senin (10/12). Tidak hanya menampilkan lagunya yang berjudul โ€˜Janganโ€™, Marion Jola juga menyambut trofi penghargaan untuk kategori Best New Asian Artist Indonesia. Saat menyambut trofi penghargaan, Marion Jola menyapa para penonton dengan menggunakan bahasa Korea. Ia lalu mengucapkan rasa terimakasih kepada orang-orang terdekatnya dengan menggunakan bahasa Inggris, dan kembali ditutup dengan bahasa Korea. Marion Jola juga berbagi keseruan selama menghadiri acara MAMA 2018 dimana dia bertemu dengan banyak idola selama di backstage. Marion juga berbagi tentang cerita 'fangirl life'nya lewat story Instagramnya. Marion berkata, "Living my fangirl life, dimulai nonton MAMA tiap tahun rela streaming terus untuk 3 hari spesial MAMA sampai minta hadiah ke nyokap 'ma mau nonton MAMA ke Hongkong aja boleh?' Bermimpi bisa melihat line up keren MAMA live. Sampai diundang 1 backstage, berpapasan saling bow, annyeonghaseyo telling them co fanniyeyoo~~~ lewat red carpet, ngerasain difotoin wartawan korea dan dikit lagi bakal mgrasain di stage dan duduk bareng mereka. Beyond excited" . "Dulu aku udah seneng bisa nonton aja, sekarang ...hm ga sia2 dari kelas 5 SD mulai dari dream high 1, naughty kiss, gumiho, dan suju gue sampai titik ini,"tulis Marion. . Selamat untuk Marion ๐Ÿ† . . . Source kpopchart Credit @lalamarionmj Edit & Rewritten @SJwELFs http://line.me/ti/p/~@vwd7011x #SuperJunior #lalamarion #elf #everlastingfriends #LabelSJ #elfindonesia #elfindo #kpopindo #suju
Feel sad and hurt that you got a high fever and diagnosed with Influenza A ๐Ÿ˜ฏ๐Ÿ˜ฉdo take care and rest well, come back in healthy ๐Ÿฅฐ๐Ÿ’™ #superjunior #ryeowook #sjlabel #labelsj
" Nรฃo guarde tristeza em seu coraรงรฃo e force um sorriso. Eu estou bem atrรกs de vocรช, nรฃo precisa se preocupar com nada... " Traduรงรฃo Super Junior - Dancing out #ELF #camomiles #LabelSJ #SuperJunior #kpop #suju #SuperShow #Kangin #KimYoungwoon #KanginBrasil #comeback #imissyou #์Šˆํผ์ฃผ๋‹ˆ์–ด #๊ฐ•์ธ #๊น€์˜์šด #hyung
[181211] @yesung1106 IG Update: ์šฐ๋ฆฌ๊ฐ€ ๋” ๊ฐ€๊นŒ์›Œ์กŒ์œผ๋ฉด ์ข‹๊ฒ ๋‹ค ๋” ๋งŽ์€ ์ด์•ผ๊ธฐ๋ฅผ ํ•˜๊ณ ์‹ถ๊ตฌ ์™ ์ง€ ๋‚ด๊ฐ€ ์ข‹์•„ํ•˜๋Š” ์–˜๊ธฐ๋งŒ ํ•ด์ค„๊ฑฐ๊ฐ™์•„์„œ .. #ELF . . #SUPERJUNIOR #Yesung #Leeteuk #Donghae #Eunhyuk #Heechul #Ryeowook #Siwon #Shindong #Kyuhyun #LabelSJ #OneMoreTime
[YESUNG INSTASTORY]๐Ÿฅ€๐Ÿ’™๐Ÿ’Ž๐Ÿ’•๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฌ 13 years ago, you were a lovely young man, now a charming man, still cute ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰@yesung1106 #Yesung #์˜ˆ์„ฑ #๊น€์ข…์šด #Kimjongwoon @Superjunior #Superjunior #์Šˆํผ์ฃผ๋‹ˆ์–ด #SUJU #LabelSJ #Superjuniorthelastmanstanding
Yesung SNS Update Jika kamu menghabiskan hari dengan penuh kekhawatiran, aku harap kamu dapat melepas semua itu dengan istirahat yang nyaman ๐ŸŒ™ Minggu ini juga kamu telah bekerja keras #selamatmalam โ€” @yesung1106 #Yesung #์˜ˆ์„ฑ #LabelSJ #SJ #์Šˆํผ์ฃผ๋‹ˆ์–ด #SuperJunior #ELF #EverLastingFriend
ใฏใ‚„ใไผšใ„ใŸใ„๐Ÿ’•@yesung1106 . . SUPER JUNIOR-YESUNG SPECIAL LIVEใ€ŽYโ€™s STORYใ€ ELF JAPAN FC๐Ÿ“ฃๅ…ˆ่กŒๅ—ไป˜ไธญ ๏ฝž2018ๅนด12ๆœˆ17ๆ—ฅ(ๆœˆ)18:00 . ๅฝ“่ฝ็ขบ่ชใƒปๅ…ฅ้‡‘ๆœŸ้–“ 2018ๅนด12ๆœˆ22ๆ—ฅ(ๅœŸ)12:00๏ฝž2018ๅนด12ๆœˆ26ๆ—ฅ(ๆฐด)23:59 . . ๐ŸŽผ TOUR SCHEDULE ๐ŸŽผ . 2019ๅนด2ๆœˆ20ๆ—ฅ(ๆฐด) Zepp Fukuoka ้–‹ๅ ด18๏ผš00/้–‹ๆผ”19๏ผš00 2019ๅนด2ๆœˆ27ๆ—ฅ(ๆฐด) Zepp Osaka Bayside ้–‹ๅ ด18๏ผš00/้–‹ๆผ”19๏ผš00 2019ๅนด2ๆœˆ28ๆ—ฅ(ๆœจ) Zepp Osaka Bayside ้–‹ๅ ด18๏ผš00/้–‹ๆผ”19๏ผš00 2019ๅนด3ๆœˆ6ๆ—ฅ(ๆฐด) Zepp Nagoya ้–‹ๅ ด18๏ผš00/้–‹ๆผ”19๏ผš00 2019ๅนด3ๆœˆ7ๆ—ฅ(ๆœจ) Zepp Nagoya ้–‹ๅ ด18๏ผš00/้–‹ๆผ”19๏ผš00 . 2019ๅนด3ๆœˆ13ๆ—ฅ(ๆฐด) Toyosu PIT ้–‹ๅ ด18๏ผš00/้–‹ๆผ”19๏ผš00 . 2019ๅนด3ๆœˆ14ๆ—ฅ(ๆœจ) Toyosu PIT ้–‹ๅ ด18๏ผš00/้–‹ๆผ”19๏ผš00 . . . . #Ysstory #yesungspeciallive #JAPANTOUR #yesungsoloconcert #์Šˆํผ์ฃผ๋‹ˆ์–ด #superjunior #์• ์†ก #์˜ˆ์„ฑ #yesung #ใ‚คใ‚งใ‚ฝใƒณ #่‰บๅฃฐ #่—่ฒ #๊น€์ข…์šด #kimjongwoon #Labelsj #ELF #ELFJAPAN @superjunior #AlwayswithYesung #missyou moca815Edit
- #goodmorning #๐ŸŒž ๅŽฒๆ—ญๅ•Š ๅ…ˆๅฅฝๅฅฝไผ‘ๆฏๅง #๐Ÿฆ’ ๆˆ‘ๅ€‘ๆœƒไธ€็›ดๆ…ขๆ…ข็ญ‰ๅพ…็š„ - ๆ—ฉๅฎ‰ๆ–‡ๆœ‰ไบ†โœจๆ™šๅฎ‰ๅคงๆฆ‚้ƒฝไธๆœƒๆœ‰ๆ–‡ ๆฏๅคฉๆ™šไธŠ็ดฏๅˆฐไธ€่บบๅœจๅบŠไธŠๅฐฑ็ก่‘—ไบ† ็ฌฌไบŒๅคฉ้†’ไพ†้€ฃ้€™ๅคฉๆ˜ฏๆ˜ŸๆœŸๅนพ้ƒฝๅฟ˜ไบ† - @leedonghae #๋™ํ•ด #donghae #์ด๋™ํ•ด #leedonghae #์Šˆํผ์ฃผ๋‹ˆ์–ด #SUPERJUNIOR #SUJU #SJ #LabelSJ #everlastingfriends #์—˜ํ”„ #ELF #hkelf
๐Ÿ“181210 [INFO] : Hello. THIS is Label SJ. We bring an announcement regarding the release of Ryeowook's 2nd mini Album "Drunk on Love" and the planned Show case. As a participant to "MAYA international Music Festival 2018" Ryeowook headed to BKK in Thailand and after performing he headed to hospital early morning shortly after returning (to Korea) on the 10th due to symptoms of high fever. Diagnosis result showed he has influenza A. We believe that it is best checked. For the artist's protection and in the situation that the infectious flu may affect the showcase. Ryeowook's New album has been postponed to 2nd of January and Showcase details will be rescheduled and announced in due time. . . . ๐Ÿ’”๐Ÿ’”๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . . #GetwellSoonRyeowook #drunkonlove #drunkinthemorning #imnotoveryou #drunkonRyeowook #๋ ค์šฑ #RYEOWOOK #OneAndOnly #์Šˆํผ์ฃผ๋‹ˆ์–ด #SUPERJUNIOR #LabelSJ #๋ ค์šฑ @superjunior #ReturnOfTheLittlePrince #iranianelf #๊น€๋ ค์šฑ #ELF #kimryeowook #thelittleprince #ryeosomnia #suju #sj #leeteuk #heechul #kangin #yesung #sungmin #shindong #eunhyunk #donghae #siwon
#Repost from @yesung1106 with @regram.app ... ์ž”๊ฑฑ์ •์œผ๋กœ ํ•˜๋ฃจ๋ฅผ ์ฑ„์› ๋‹ค๋ฉด ๋ชจ๋‘๊ฐ€ ํŽธ์•ˆํ•œ์ž ์„ ํ•‘๊ณ„๋กœ ๋น„์›Œ๋‚ด๊ธธ ๐ŸŒ™ ์ด๋ฒˆ์ฃผ๋„ ์ˆ˜๊ณ ํ–ˆ์–ด์š” #goodnight #KimJongWoon #YESUNG #์˜ˆ์„ฑ #SUPERJUNIORYESUNG #SUJU #LabelSJ #ELF #SUPERJUNIOR #์Šˆํผ์ฃผ๋‹ˆ์–ด
[CAP] Super Junior 2019 Season's Greetings ๐Ÿ™†๐Ÿ™†๐Ÿ’‹๐Ÿ˜˜ @kimheenim โค๐Ÿ’• #SuperJuniorOneMoreTime #elf #OneMoreTimeSJ #kimheenim #SpaceStarKimHeechul #Heenim #ForeverLove ๐ŸŒน๐Ÿ’™#IdolKpop #LabelSJ @superjunior #TheKingOfHhallyo #TheLastMeStanding
Wookie at the airport arrival from Thailand, looking at his face really his sick and suffer from pain but he managed to smile๐Ÿ˜ข๐Ÿ’™ ........................................................ He immediately brought to hospital when he arrived and diagnosed a Contagious Influenza A and needs to be quarantine๐Ÿ˜ข ........................... Praying for your fast recovery wookie baby ............................ #superjunior #supershow7 #LabelSJ #SJReturns2 #OneMoreTimeSJ #superjuniorDnE #superjuniorKRY #superjuniorM #WEWANTSUNGMINwithSJ #WEWANTKANGINwithSJ #13thyearswithsuperjunior #superjuniorthelastmanstanding #elf #leeteuk #heechul #yesung #kangin #sungmin #eunhyuk #donghae #shindong #siwon #ryeowook #kyuhyun ๐ŸŽฅ: Logo
[ENG TRANS] of "Winter Love" by eSTARstar. Thank you for your effort ๐Ÿ˜˜ the full video will be in my igtv. #์Šˆํผ์ฃผ๋‹ˆ์–ด #superjunior #sj #labelsj #dne #superjuniordne #leedonghae #donghae #leehyukjae #eunhyuk
ๆ€Ž้บผๆˆ‘ๆœƒๅœจๆ›ธๆกŒไธŠไนŸ่ƒฝ็ก่‘—๐Ÿ˜ญ ๆœฌไพ†ๆ™‚้–“ๅฐฑไธๅค ็”จ ้€™้บผไธ€ไพ†ๅฐฑๆ›ดไธๅค ็”จไบ† ่€Œไธ”ไปŠๅคฉไธ€ๆ•ดๅคฉ้ƒฝ่ขซ้ผปๆ•ๆ„Ÿๅ›ฐๆ“พ ไธ€็›ด้ƒฝๅœจๆต้ผปๆถ•ๆ‰“ๅ™ดๆถ• ๆ•ดๅ€‹ไบบ้ƒฝไธๅœจ็‹€ๆ…‹ไบ†๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ 12ๆœˆ็œŸ็š„ๆ˜ฏๆœ€่จŽๅŽญๆœˆไปฝๆฒ’้Œฏไบ† / #ELF #์Šˆํผtv #EverLastingFriends #superjunior #์Šˆํผ์ฃผ๋‹ˆ์–ด #hkelf #elfhk #labelsj #์ดํŠน #ํฌ์ฒ  #์˜ˆ์„ฑ #๊ฐ•์ธ #์‹ ๋™ #์„ฑ๋ฏผ #์€ํ˜ #์‹œ์› #๋™ํ•ด #๋ ค์šฑ #๊ทœํ˜„ #ํ•œ๊ฒฝ #๊ธฐ๋ฒ”
ุจุณู… ุงู„ู„ู‡ ุน ู‚ู„ุจูŠ ุฌุงุจู†ูŠ ูˆุงู‚ูุฉ ู…ู† ุงู„ู†ุธุฑุฉ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ”ฅโค. . . @siwonchoi @superjunior #persiansiwonest #princesiwon #siwonest #์‹œ์› #์Šˆํผ #ๅด”ๅง‹ๆบ #siwon407 #siwon #smilesiwon #superjuniorsiwon #์ตœ์‹œ์› #์Šˆ์ฃผ #ELF #siwonnie #sj #siwonestiran #elf #labelsj #siwonchoi #suju #์ฃผ๋‹ˆ์–ด #choisiwon #siwon1987 #arabsiwonchoi #superjunior
next page →