#lagisyantikdance

24,146 posts

Loading...
Akhirnya paket penggemuk ku sampai by @sehat.gemuk Kerempeng? Mana Keren! X_X . . ๐Ÿ‘‰Badan Anda kurus banget? ๐Ÿ‘‰Udah makan byk tapi gak gemuk2? ๐Ÿ‘‰Sehingga membuat Anda menjadi KURANG PEDE? ๐Ÿ‘‰Ingin segera menggemukan badan Anda dengan cepat? . Inilah solusinya by @sehat.gemuk . ..."NUTRIFAT" PRODUK PENGGEMUK TERBAIK!! . NUTRIFAT merupakan suplemen herbal, untuk menggemukan badan secara alami, aman & tanpa efek samping! . Karena, NUTRIFAT ini bisa memberikan Anda manfaat berupa: . โ€ข Meningkatkan nafsu makan Anda โ€ข Membantu badan Anda agar menjadi lebih berisi โ€ข Memperbaiki metabolisme tubuh Anda โ€ข Membantu proses penyerapan nutrisi, agar lebih maksimal FREE Konsultasi dan FAST RESPON ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ IG : @sehat.gemuk BBM : DC63CBBD ADD LINE : @atq8405w (pakai @ ya) WA: 085281129422 #duajari #challenge #sitibadriah #lucintaluna #goyangduajari #tiktok #putarjari #lagisyantik #lagisyantikdance #manja
Lagi syantik versi organ tunggal Hahahaha Video lengkapnya disini https://youtu.be/Bd9Eh0jIP5U #orgentunggal #artisorgen #baorgen #lagisyantik #lagisyantikdance #badj
GUNA PRODUK PADA AMOUNT YG SEPATUTNYAโ— . . Ainaa serum pakai 1 pump sahaja setiap kali penggunaan, dah cukup untuk seluruh muka sebab tekstur serum sangat pekat, tetapi tidak melekit . KAMI AKAN TERUS BERIKAN YANG TERBAIK๐Ÿ™†๐Ÿป . Keep supporting us @nsabeautyserum_zue #nsateamzue #teambolehpergijauh ๐Ÿ™†๐Ÿป๐Ÿ˜ . Kami akan berikan servis terbaik tiptop ๐Ÿ’ fast response Whatsapp hampa semua macam kilat ๐Ÿ’ freegift dengan setiap pembelian ๐Ÿ’ berkongsi tips kecantikan dan konsultasi percuma ๐Ÿ’ servis cod dan pos setiap hari ๐Ÿ’ barang panas harga sejuk layanan adik beradik . #nsabeauty #nsabeautyserum #ainaaserumsungaipetani #ainaaserumklang #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserummurah #ainaaserumfeedback #ainaaserumpromo #ainaacleanser #ainaaserumpuchong #ainaaserumshahalam #ainaaserumkedah #ainaaserumpekan #nsabeautypekan #nsabeautykedah #nsabeautysungaipetani #nsabeautypuchong #nsabeautyshahalam #nsabeautykl #nsabeautykedah #lagisyantikdance #lagisyantikdancechallenge #tiktokhot #tiktok #kikichallenge #inmyfeelingschallenge #nsateamzue #teambolehpergijauh
PILIHAN LIPMATTE yang tepat code SMOKED HONEY!! . . Cantik kan lady boss kita pakai lipmatte warna natural macam ni. Nampak sweet je..Hampa pon blh cantik mcm ni gakk tau. Apa yg specialnya AINAA LIPMATTE ni dia tidak mengeringkan bibir sebab ada Vitamin E dan jugak shae butter. Bau wangi je mcm bau aiskrim! Addicted nak pakai lipmatte ni setiap kali keluar๐Ÿ˜Š . #nsabeauty #nsabeautyserum #ainaaserumsungaipetani #ainaaserumklang #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserummurah #ainaaserumfeedback #ainaaserumpromo #ainaacleanser #ainaaserumpuchong #ainaaserumshahalam #ainaaserumkedah #ainaaserumpekan #nsabeautypekan #nsabeautykedah #nsabeautysungaipetani #nsabeautypuchong #nsabeautyshahalam #nsabeautykl #nsabeautykedah #lagisyantikdance #lagisyantikdancechallenge #tiktokhot #tiktok #kikichallenge #inmyfeelingschallenge #nsateamzue #teambolehpergijauh
#anakcantik #anakpinter ๐Ÿ‘ #anaksolehah #pandai #jenius #babygirl #baby #babylove #babycute #moodbooster #lagisyantikdance #lagisyantik #doraemon #babylucu โ˜บโ˜บโ˜บโ˜บ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘ถ๐Ÿ‘ถ๐Ÿ‘ถ๐Ÿ‘ถ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž #babylucuindonesia #babystyle
CANTIK DENGAN HARGA BAJETโ— . . PROMOSI gilaยฒ kalini, cantik dengan harga bajet uols. RM145 sahaja boleh dah dapat set AINAA CLEANSER dan AINAA SERUM. Free postage, free gift lagi. Best kan? . Habaq mai perempuan mana ja tak mau cantik?? Kalau ada mai tag ig dia sat. Bila kulit dah flawless tak gaduh dah nak makeup, kalau makeup haihh mesti lagi letupsโค๏ธ tak mau la kedekut sengat untuk diri sendiri ๐Ÿ˜ฅ . . KAMI AKAN TERUS BERIKAN YANG TERBAIK๐Ÿ™†๐Ÿป . Keep supporting us @nsabeautyserum_zue #nsateamzue #teambolehpergijauh ๐Ÿ™†๐Ÿป๐Ÿ˜ . Kami akan berikan servis terbaik tiptop ๐Ÿ’ fast response Whatsapp hampa semua macam kilat ๐Ÿ’ freegift dengan setiap pembelian ๐Ÿ’ berkongsi tips kecantikan dan konsultasi percuma ๐Ÿ’ servis cod dan pos setiap hari ๐Ÿ’ barang panas harga sejuk layanan adik beradik . #nsabeauty #nsabeautyserum #ainaaserumsungaipetani #ainaaserumklang #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserummurah #ainaaserumfeedback #ainaaserumpromo #ainaacleanser #ainaaserumpuchong #ainaaserumshahalam #ainaaserumkedah #ainaaserumpekan #nsabeautypekan #nsabeautykedah #nsabeautysungaipetani #nsabeautypuchong #nsabeautyshahalam #nsabeautykl #nsabeautykedah #lagisyantikdance #lagisyantikdancechallenge #tiktokhot #tiktok #kikichallenge #syintagila #syintagiladancecontest #nsateamzue #teambolehpergijauh
Nak pilih produk yg sesuai, kena la kenal pasti dulu apa jenis kulit hampa. Kering, berminyak, normal, kombinasi atau sensitive. . AINAA CLEANSER AINAA SERUM sesuai untuk semua jenis kulit sebab dia bertekstur gel. Bila pakai rasa ringan je, terus meresap dan tak melekit. 0186656407 - whatsapp cepatt!! . #nsabeauty #nsabeautyserum #ainaaserumsungaipetani #ainaaserumklang #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserummurah #ainaaserumfeedback #ainaaserumpromo #ainaacleanser #ainaaserumpuchong #ainaaserumshahalam #ainaaserumkedah #ainaaserumpekan #nsabeautypekan #nsabeautykedah #nsabeautysungaipetani #nsabeautypuchong #nsabeautyshahalam #nsabeautykl #nsabeautykedah #lagisyantikdance #lagisyantikdancechallenge #tiktokhot #tiktok #kikichallenge #inmyfeelingschallenge #nsateamzue #teambolehpergijauh
Hanya pakai #ainaacleanser #ainaaserum cukup lah ruti harian penjagaan wajah uols sebab AINAA SERUM . ๐Ÿ“Waterbased serum cepat meresap ๐Ÿ“sesuai untuk semua jenis kulit ๐Ÿ“15ml tahan sebulan ๐Ÿ“menghilangkan masalah jerawat, pigmentasi jeragat, kulit berminyak, kulit kering, kusam, pori besar, parut, sunburn, dan mencerahkan kulit. ๐Ÿ“sesuai untuk laki dan wanita ๐Ÿ“freegift available ๐Ÿ“Mendapat kelulusan KKM ๐Ÿ“Berasaskan bahan organik 0186656407 - whatsapp cepatt!!! . #nsabeauty #nsabeautyserum #ainaaserumsungaipetani #ainaaserumklang #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserummurah #ainaaserumfeedback #ainaaserumpromo #ainaacleanser #ainaaserumpuchong #ainaaserumshahalam #ainaaserumkedah #nsabeautykedah #nsabeautysungaipetani #nsabeautypuchong #nsabeautyshahalam #nsabeautykl #nsabeautykedah #NSABeau #NSAayangIbu #bajurayamurah #bajurayamurah #bajuraya2018 #lagisyantikdance #lagisyantikdancechallenge #faizroslan #bajurayamurah #bajuraya2018 #kuihraya #kuihrayamurah
open P.O kirim pict via whatsapp 085720014126 size. tinggi heel. warna. bahan sesuai ke inginan anda harga bervariasi sesuai dg detail pesanan anda #lagisyantik #lagisyantikdance #lagienak #lagiviral #nambahlagi #perempuankece
FREE POSTAGEโ— . . Setiap hari zue akan settle kan postage customer sebelum pukul 3. Nak order senang je, tekan link Whatsapp dekat bio tu, lagipun sekarang ni tengah ada PROMO SUPER COMBO DEAL. FREE POSTAGE DENGAN PEMBELIAN SET AINAA CLEANSER DAN JUGA AINAA SERUM ๐Ÿ˜ฑ kena cepat tau. Stok tak banyak! . KAMI AKAN TERUS BERIKAN YANG TERBAIK๐Ÿ™†๐Ÿป . Keep supporting us @nsabeautyserum_zue #nsateamzue #teambolehpergijauh ๐Ÿ™†๐Ÿป๐Ÿ˜ . Kami akan berikan servis terbaik tiptop ๐Ÿ’ fast response Whatsapp hampa semua macam kilat ๐Ÿ’ freegift dengan setiap pembelian ๐Ÿ’ berkongsi tips kecantikan dan konsultasi percuma ๐Ÿ’ servis cod dan pos setiap hari ๐Ÿ’ barang panas harga sejuk layanan adik beradik . #nsabeauty #nsabeautyserum #ainaaserumsungaipetani #ainaaserumklang #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserummurah #ainaaserumfeedback #ainaaserumpromo #ainaacleanser #ainaaserumpuchong #ainaaserumshahalam #ainaaserumkedah #ainaaserumpekan #nsabeautypekan #nsabeautykedah #nsabeautysungaipetani #nsabeautypuchong #nsabeautyshahalam #nsabeautykl #nsabeautykedah #lagisyantikdance #lagisyantikdancechallenge #tiktokhot #tiktok #kikichallenge #inmyfeelingschallenge #nsateamzue #teambolehpergijauh
Masker Terbaik Didunia ๐ŸŒฑ Kalian tau ga spirulina itu apa? ๐Ÿค” Spirulina adalah ganggang biru langka yg telah hidup 3,6 juta tahun lalu. Kandungan nutrisinya tertinggi didunia (1Kg spirulina sebanding dg 1000Kg sayuran segar) ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . 1 kali masker dengan spirulina sama efektifnya dg memberikan 0,5kg nutrisi sayuran ๐ŸŒฟ dan buah"an ๐Ÿ… segar loh kedalam kulit . Manfaat Masker Spirulina : 1. Mencerahkan Wajah ๐Ÿ˜Š 2. Memperhalus Tekstur Kulit ๐Ÿ˜€ 3. Mencegah dan Mengatasi Jerawat / Bekas Jerawat / Flek hitam / Komedoย  4. Mengencangkan Kulit Wajah ๐Ÿ’† 5. Mengatasi Kulit Kering ๐Ÿ˜ . Boleh kamu bandingkan di KLINIK kecantikan dgn harga 100 - 250 rb hanya sekali masker, dgn Bahan dan kualitas yang sama..disini bisa kamu dptkan dgn harga yg terjangkau dan bisa berkali2 masker ๐Ÿ˜ Buat kalian yg mau pesan masker spirulinanya jgn takut kalau harganya kemahalan, tenang aja Harga Terjangkau Ko ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Yuk kepoin maskernya ๐Ÿ™ƒ Konsultasi / Order : . ๐Ÿ“ฑWHASTAPP : 081375476324 ๐Ÿ“ฑTELPONE : 082274501995 . Di jamin Original 100๐ŸŒฟ "Kepuasan Anda Adalah Prioritas Kami" ============================================ #solusikomedo ย #makeup ย #maskerspirulina #spirulina ย #spirulinatiens ย #perawatanwajahampuh #maskerterbaik ย #viralkak #booming #lagisyantikdance #near #beautiful #beauty #spirulinaasli #spirulinaoriginal #applewatch #xiaomi #xiumin #kimtaehyung #sehun
Masker Terbaik Didunia ๐ŸŒฑ Kalian tau ga spirulina itu apa? ๐Ÿค” Spirulina adalah ganggang biru langka yg telah hidup 3,6 juta tahun lalu. Kandungan nutrisinya tertinggi didunia (1Kg spirulina sebanding dg 1000Kg sayuran segar) ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . 1 kali masker dengan spirulina sama efektifnya dg memberikan 0,5kg nutrisi sayuran ๐ŸŒฟ dan buah"an ๐Ÿ… segar loh kedalam kulit . Manfaat Masker Spirulina : 1. Mencerahkan Wajah ๐Ÿ˜Š 2. Memperhalus Tekstur Kulit ๐Ÿ˜€ 3. Mencegah dan Mengatasi Jerawat / Bekas Jerawat / Flek hitam / Komedoย  4. Mengencangkan Kulit Wajah ๐Ÿ’† 5. Mengatasi Kulit Kering ๐Ÿ˜ . Boleh kamu bandingkan di KLINIK kecantikan dgn harga 100 - 250 rb hanya sekali masker, dgn Bahan dan kualitas yang sama..disini bisa kamu dptkan dgn harga yg terjangkau dan bisa berkali2 masker ๐Ÿ˜ Buat kalian yg mau pesan masker spirulinanya jgn takut kalau harganya kemahalan, tenang aja Harga Terjangkau Ko ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Yuk kepoin maskernya ๐Ÿ™ƒ Konsultasi / Order : . ๐Ÿ“ฑWHASTAPP : 081375476324 ๐Ÿ“ฑTELPONE : 082274501995 . Di jamin Original 100๐ŸŒฟ "Kepuasan Anda Adalah Prioritas Kami" ============================================ #solusikomedo ย #makeup ย #maskerspirulina #spirulina ย #spirulinatiens ย #perawatanwajahampuh #maskerterbaik ย #viralkak #booming #lagisyantikdance #near #beautiful #beauty #spirulinaasli #spirulinaoriginal #applewatch #xiaomi #xiumin #kimtaehyung #sehun
Masker Terbaik Didunia ๐ŸŒฑ Kalian tau ga spirulina itu apa? ๐Ÿค” Spirulina adalah ganggang biru langka yg telah hidup 3,6 juta tahun lalu. Kandungan nutrisinya tertinggi didunia (1Kg spirulina sebanding dg 1000Kg sayuran segar) ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . 1 kali masker dengan spirulina sama efektifnya dg memberikan 0,5kg nutrisi sayuran ๐ŸŒฟ dan buah"an ๐Ÿ… segar loh kedalam kulit . Manfaat Masker Spirulina : 1. Mencerahkan Wajah ๐Ÿ˜Š 2. Memperhalus Tekstur Kulit ๐Ÿ˜€ 3. Mencegah dan Mengatasi Jerawat / Bekas Jerawat / Flek hitam / Komedoย  4. Mengencangkan Kulit Wajah ๐Ÿ’† 5. Mengatasi Kulit Kering ๐Ÿ˜ . Boleh kamu bandingkan di KLINIK kecantikan dgn harga 100 - 250 rb hanya sekali masker, dgn Bahan dan kualitas yang sama..disini bisa kamu dptkan dgn harga yg terjangkau dan bisa berkali2 masker ๐Ÿ˜ Buat kalian yg mau pesan masker spirulinanya jgn takut kalau harganya kemahalan, tenang aja Harga Terjangkau Ko ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Yuk kepoin maskernya ๐Ÿ™ƒ Konsultasi / Order : . ๐Ÿ“ฑWHASTAPP : 081375476324 ๐Ÿ“ฑTELPONE : 082274501995 . Di jamin Original 100๐ŸŒฟ "Kepuasan Anda Adalah Prioritas Kami" ============================================ #solusikomedo ย #makeup ย #maskerspirulina #spirulina ย #spirulinatiens ย #perawatanwajahampuh #maskerterbaik ย #viralkak #booming #lagisyantikdance #near #beautiful #beauty #spirulinaasli #spirulinaoriginal #applewatch #xiaomi #xiumin #kimtaehyung #sehun
Masker Terbaik Didunia ๐ŸŒฑ Kalian tau ga spirulina itu apa? ๐Ÿค” Spirulina adalah ganggang biru langka yg telah hidup 3,6 juta tahun lalu. Kandungan nutrisinya tertinggi didunia (1Kg spirulina sebanding dg 1000Kg sayuran segar) ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . 1 kali masker dengan spirulina sama efektifnya dg memberikan 0,5kg nutrisi sayuran ๐ŸŒฟ dan buah"an ๐Ÿ… segar loh kedalam kulit . Manfaat Masker Spirulina : 1. Mencerahkan Wajah ๐Ÿ˜Š 2. Memperhalus Tekstur Kulit ๐Ÿ˜€ 3. Mencegah dan Mengatasi Jerawat / Bekas Jerawat / Flek hitam / Komedoย  4. Mengencangkan Kulit Wajah ๐Ÿ’† 5. Mengatasi Kulit Kering ๐Ÿ˜ . Boleh kamu bandingkan di KLINIK kecantikan dgn harga 100 - 250 rb hanya sekali masker, dgn Bahan dan kualitas yang sama..disini bisa kamu dptkan dgn harga yg terjangkau dan bisa berkali2 masker ๐Ÿ˜ Buat kalian yg mau pesan masker spirulinanya jgn takut kalau harganya kemahalan, tenang aja Harga Terjangkau Ko ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Yuk kepoin maskernya ๐Ÿ™ƒ Konsultasi / Order : . ๐Ÿ“ฑWHASTAPP : 081375476324 ๐Ÿ“ฑTELPONE : 082274501995 . Di jamin Original 100๐ŸŒฟ "Kepuasan Anda Adalah Prioritas Kami" ============================================ #solusikomedo ย #makeup ย #maskerspirulina #spirulina ย #spirulinatiens ย #perawatanwajahampuh #maskerterbaik ย #viralkak #booming #lagisyantikdance #near #beautiful #beauty #spirulinaasli #spirulinaoriginal #applewatch #xiaomi #xiumin #kimtaehyung #sehun
Masker Terbaik Didunia ๐ŸŒฑ Kalian tau ga spirulina itu apa? ๐Ÿค” Spirulina adalah ganggang biru langka yg telah hidup 3,6 juta tahun lalu. Kandungan nutrisinya tertinggi didunia (1Kg spirulina sebanding dg 1000Kg sayuran segar) ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . 1 kali masker dengan spirulina sama efektifnya dg memberikan 0,5kg nutrisi sayuran ๐ŸŒฟ dan buah"an ๐Ÿ… segar loh kedalam kulit . Manfaat Masker Spirulina : 1. Mencerahkan Wajah ๐Ÿ˜Š 2. Memperhalus Tekstur Kulit ๐Ÿ˜€ 3. Mencegah dan Mengatasi Jerawat / Bekas Jerawat / Flek hitam / Komedoย  4. Mengencangkan Kulit Wajah ๐Ÿ’† 5. Mengatasi Kulit Kering ๐Ÿ˜ . Boleh kamu bandingkan di KLINIK kecantikan dgn harga 100 - 250 rb hanya sekali masker, dgn Bahan dan kualitas yang sama..disini bisa kamu dptkan dgn harga yg terjangkau dan bisa berkali2 masker ๐Ÿ˜ Buat kalian yg mau pesan masker spirulinanya jgn takut kalau harganya kemahalan, tenang aja Harga Terjangkau Ko ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Yuk kepoin maskernya ๐Ÿ™ƒ Konsultasi / Order : . ๐Ÿ“ฑWHASTAPP : 081375476324 ๐Ÿ“ฑTELPONE : 082274501995 . Di jamin Original 100๐ŸŒฟ "Kepuasan Anda Adalah Prioritas Kami" ============================================ #solusikomedo ย #makeup ย #maskerspirulina #spirulina ย #spirulinatiens ย #perawatanwajahampuh #maskerterbaik ย #viralkak #booming #lagisyantikdance #near #beautiful #beauty #spirulinaasli #spirulinaoriginal #applewatch #xiaomi #xiumin #kimtaehyung #sehun
Masker Terbaik Didunia ๐ŸŒฑ Kalian tau ga spirulina itu apa? ๐Ÿค” Spirulina adalah ganggang biru langka yg telah hidup 3,6 juta tahun lalu. Kandungan nutrisinya tertinggi didunia (1Kg spirulina sebanding dg 1000Kg sayuran segar) ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . 1 kali masker dengan spirulina sama efektifnya dg memberikan 0,5kg nutrisi sayuran ๐ŸŒฟ dan buah"an ๐Ÿ… segar loh kedalam kulit . Manfaat Masker Spirulina : 1. Mencerahkan Wajah ๐Ÿ˜Š 2. Memperhalus Tekstur Kulit ๐Ÿ˜€ 3. Mencegah dan Mengatasi Jerawat / Bekas Jerawat / Flek hitam / Komedoย  4. Mengencangkan Kulit Wajah ๐Ÿ’† 5. Mengatasi Kulit Kering ๐Ÿ˜ . Boleh kamu bandingkan di KLINIK kecantikan dgn harga 100 - 250 rb hanya sekali masker, dgn Bahan dan kualitas yang sama..disini bisa kamu dptkan dgn harga yg terjangkau dan bisa berkali2 masker ๐Ÿ˜ Buat kalian yg mau pesan masker spirulinanya jgn takut kalau harganya kemahalan, tenang aja Harga Terjangkau Ko ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Yuk kepoin maskernya ๐Ÿ™ƒ Konsultasi / Order : . ๐Ÿ“ฑWHASTAPP : 081375476324 ๐Ÿ“ฑTELPONE : 082274501995 . Di jamin Original 100๐ŸŒฟ "Kepuasan Anda Adalah Prioritas Kami" ============================================ #solusikomedo ย #makeup ย #maskerspirulina #spirulina ย #spirulinatiens ย #perawatanwajahampuh #maskerterbaik ย #viralkak #booming #lagisyantikdance #near #beautiful #beauty #spirulinaasli #spirulinaoriginal #applewatch #xiaomi #xiumin #kimtaehyung #sehun
[3 TIPS UQASHA "GEBU & GORGEOUS"]. . 1. Minum air kosong 3 liter sehari โ€œBagi diri saya sendiri, saya minum air kosong yang cukup pasti menjadi kewajipan setiap hari. Amalan saya ini menjadikan kulit saya sentiasa lembab dan tiada masalah kulit atau rambut kering.โ€ 2. Makan epal hijau & pisang setiap hari โ€œNak kulit cantik kena amalkan makan buah-buahan dan sayur-sayuran. Setiap hari saya pasti makan epal hijau dan pisang. Bukan sahaja baik untuk kesihatan kulit malah ia menjadikan saya sentiasa bertenaga sepanjang hari.โ€ 3. Gunakan pembersih wajah yang sesuai โ€œPaling penting, saya akan pastikan untuk membersihkan wajah setiap hari dengan menggunakan pembersih wajah yang sesuai. Itu antara rahsia untuk kulit wajah mulus dan bersih.โ€ . . [Double Tap โค and Tag/mention your friend utk dpt manfaat dari info ni jugak. Sharing is caring kan?๐Ÿ˜˜]. . . Nak Rawat Kulit dan tambah Berseri lagi? Jomm cuba Syanis๐Ÿ˜˜Tekan je Link Whatsapp in bio atau direct Whatsapp Admin Mia 0124128951 . . . info credit: https://www.rotikaya.com/rahsia-kulit-cantik-gebu-uqasha-senrose/ Photo credit: uqashasenrose2 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #syanisserum #syanisfoundation #sayajual #visitmyig #sayangketatsendatpadat #LagiSyantikdance #KekeChallenge #chakterkdongchallange #hajatdancechallenge #oppailoveyou #dididancechallenge #AntaPermana #hajatdance #bobodimanachallenge #bobodimana #1millionperformance #shopeeSharkChallenge #gwiyomi #1millionauditionmy #1millonmusic #1millionart #dididance #Circlechallenge #QasidahChallenge #savemebidadari #tiktokxsabah #JomInternet #Kepuraanmu
FLAWLESS SEKELIP MATAโ— . . Betol....dengan AINAA CUSHION STICK FOUNDATION NI hampa boleh feloles dalam masa beberapa saat sahaja! Coverage medium to full InshaAllah boleh tutup segala jerawat dan parut adikยฒ sekalian. Glowing finish dengan spf 40 memeyyy best๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‡ . #nsabeauty #nsabeautyserum #ainaaserumsungaipetani #ainaaserumklang #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserummurah #ainaaserumfeedback #ainaaserumpromo #ainaacleanser #ainaaserumpuchong #ainaaserumshahalam #ainaaserumkedah #ainaaserumpekan #nsabeautypekan #nsabeautykedah #nsabeautysungaipetani #nsabeautypuchong #nsabeautyshahalam #nsabeautykl #nsabeautykedah #lagisyantikdance #lagisyantikdancechallenge #tiktokhot #tiktok #kikichallenge #inmyfeelingschallenge #nsateamzue #teambolehpergijauh
SEMALAM STOK BANYAK LAGI, TENGOK2 HARINI DAH SUSUT TEROK!! . Kan dah kata, kena cepat! Kalau tak beli awai ni memang hilang la kejap lagi orang sapu habihh ๐Ÿ˜… kite tak janji stok baru blh sampai awal ke tak, sebab kadang2 kat hq pon out of stok!! . ๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“ #nsabeauty #nsabeautyserum #ainaaserumsungaipetani #ainaaserumklang #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserummurah #ainaaserumfeedback #ainaaserumpromo #ainaacleanser #ainaaserumpuchong #ainaaserumshahalam #ainaaserumkedah #ainaaserumpekan #nsabeautypekan #nsabeautykedah #nsabeautysungaipetani #nsabeautypuchong #nsabeautyshahalam #nsabeautykl #nsabeautykedah #lagisyantikdance #lagisyantikdancechallenge #tiktokhot #tiktok #kikichallenge #inmyfeelingschallenge #nsateamzue #teambolehpergijauh @ Gua Musang
PROMOTION IS BACK !! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . . Save up to RM23 you all !!! Siapa nak bagi cik kak oiiii๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Sangat la rugi siapa yg tak grab promo ni, siap free postage and free gift tauu ! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . So siapa nak grab skrg jgn tunggu lagi. promo sampai hujung bulan ni je tauuuu. โค HURRY UP ! . . Boleh COD jgk tau ! ๐Ÿš— Sg Petani, Shah Alam, Puchong, Subang, Klang & area berdekatan . . #nsabeauty #nsabeautyserum #ainaaserumsungaipetani #ainaaserumklang #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserummurah #ainaaserumfeedback #ainaaserumpromo #ainaacleanser #ainaaserumpuchong #ainaaserumshahalam #ainaaserumkedah #nsabeautykedah #nsabeautysungaipetani #nsabeautypuchong #nsabeautyshahalam #nsabeautykl #nsabeautykedah #lagisyantikdance #lagisyantikdancechallenge #tiktokhot #tiktok #kikichallenge #inmyfeelingschallenge #teamzue #teambolehpergijauh
๐ŸŒŸFREE SELF HOME FACIAL๐ŸŒŸtanda kasih syg kami pada Syanissweetheart, Kami nak beri SELF HOME FACIAL secara Percuma pada customer kami ! Yess PERCUMA !๐Ÿ˜˜ Macam Mana nak dapat? Jomm direct contact dgn Admin Mia okay? Tekan je Link Whatsapp atau terus Whatsapp Admin Mia #0124128951 . . Your Beauty Is Our Concern"- Kenapa Mesti pilih produk ada Merkuri, Paraben, tidak lulus KKM dan tidak berkesan ? Jomm dapatkan Free Consultation & utk Order Direct HQ, tekan link Whatsapp di Profile atau terus save no #0124128951 ๐Ÿ˜FOLLOW @queen_syanis . Syanis sesuai utk merawat --> Jerawat --> Kulit Sunburn & Gelap --> Kulit Berminyak --> Kulit Kusam tak sekata --> Parut Jerawat --> Jeragat . Lulus KKM dan Kilang bertaraf GMP Muslim. Boleh lihat sendiri 'Real Feedback' dari Pengguna @syanis_beauty .Nombor KKM tertera pada Kotak Syanis Serum dan Syanis Foundation dgn No. Pendaftaran Syanis Serum: NOT161104943K , No. Pendaftaran Syanis Foundation: NOT171008004K . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #syanisserum #syanisfoundation #sayajual #visitmyig #sayangketatsendatpadat #LagiSyantikdance #chakterkdongchallange #hajatdancechallenge #oppailoveyou #dididancechallenge #AntaPermana #hajatdance #bobodimanachallenge #bobodimana #1millionperformance #shopeeSharkChallenge #gwiyomi #1millionauditionmy #1millonmusic #1millionart #dididance #Circlechallenge #QasidahChallenge #savemebidadari #tiktokxsabah #JomInternet #Kepuraanmu #Nyawadanraga
๐ŸŒŸFREE SELF HOME FACIAL๐ŸŒŸtanda kasih syg kami pada Syanissweetheart, Kami nak beri SELF HOME FACIAL secara Percuma pada customer kami ! Yess PERCUMA !๐Ÿ˜˜ Macam Mana nak dapat? Jomm direct contact dgn Admin Mia okay? Tekan je Link Whatsapp atau terus Whatsapp Admin Mia #0124128951 . . Your Beauty Is Our Concern"- Kenapa Mesti pilih produk ada Merkuri, Paraben, tidak lulus KKM dan tidak berkesan ? Jomm dapatkan Free Consultation & utk Order Direct HQ, tekan link Whatsapp di Profile atau terus save no #0124128951 ๐Ÿ˜FOLLOW @queen_syanis . Syanis sesuai utk merawat --> Jerawat --> Kulit Sunburn & Gelap --> Kulit Berminyak --> Kulit Kusam tak sekata --> Parut Jerawat --> Jeragat . Lulus KKM dan Kilang bertaraf GMP Muslim. Boleh lihat sendiri 'Real Feedback' dari Pengguna @syanis_beauty .Nombor KKM tertera pada Kotak Syanis Serum dan Syanis Foundation dgn No. Pendaftaran Syanis Serum: NOT161104943K , No. Pendaftaran Syanis Foundation: NOT171008004K . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #syanisserum #syanisfoundation #sayajual #visitmyig #sayangketatsendatpadat #LagiSyantikdance #chakterkdongchallange #hajatdancechallenge #oppailoveyou #dididancechallenge #AntaPermana #hajatdance #bobodimanachallenge #bobodimana #1millionperformance #shopeeSharkChallenge #gwiyomi #1millionauditionmy #1millonmusic #1millionart #dididance #Circlechallenge #QasidahChallenge #savemebidadari #tiktokxsabah #JomInternet #Kepuraanmu #Nyawadanraga
๐ŸŒŸFREE SELF HOME FACIAL๐ŸŒŸtanda kasih syg kami pada Syanissweetheart, Kami nak beri SELF HOME FACIAL secara Percuma pada customer kami ! Yess PERCUMA !๐Ÿ˜˜ Macam Mana nak dapat? Jomm direct contact dgn Admin Mia okay? Tekan je Link Whatsapp atau terus Whatsapp Admin Mia #0124128951 . . Your Beauty Is Our Concern"- Kenapa Mesti pilih produk ada Merkuri, Paraben, tidak lulus KKM dan tidak berkesan ? Jomm dapatkan Free Consultation & utk Order Direct HQ, tekan link Whatsapp di Profile atau terus save no #0124128951 ๐Ÿ˜FOLLOW @queen_syanis . Syanis sesuai utk merawat --> Jerawat --> Kulit Sunburn & Gelap --> Kulit Berminyak --> Kulit Kusam tak sekata --> Parut Jerawat --> Jeragat . Lulus KKM dan Kilang bertaraf GMP Muslim. Boleh lihat sendiri 'Real Feedback' dari Pengguna @syanis_beauty .Nombor KKM tertera pada Kotak Syanis Serum dan Syanis Foundation dgn No. Pendaftaran Syanis Serum: NOT161104943K , No. Pendaftaran Syanis Foundation: NOT171008004K . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #syanisserum #syanisfoundation #sayajual #visitmyig #sayangketatsendatpadat #LagiSyantikdance #chakterkdongchallange #hajatdancechallenge #oppailoveyou #dididancechallenge #AntaPermana #hajatdance #bobodimanachallenge #bobodimana #1millionperformance #shopeeSharkChallenge #gwiyomi #1millionauditionmy #1millonmusic #1millionart #dididance #Circlechallenge #QasidahChallenge #savemebidadari #tiktokxsabah #JomInternet #Kepuraanmu #Nyawadanraga
๐ŸŒŸFREE SELF HOME FACIAL๐ŸŒŸtanda kasih syg kami pada Syanissweetheart, Kami nak beri SELF HOME FACIAL secara Percuma pada customer kami ! Yess PERCUMA !๐Ÿ˜˜ Macam Mana nak dapat? Jomm direct contact dgn Admin Mia okay? Tekan je Link Whatsapp atau terus Whatsapp Admin Mia #0124128951 . . Your Beauty Is Our Concern"- Kenapa Mesti pilih produk ada Merkuri, Paraben, tidak lulus KKM dan tidak berkesan ? Jomm dapatkan Free Consultation & utk Order Direct HQ, tekan link Whatsapp di Profile atau terus save no #0124128951 ๐Ÿ˜FOLLOW @queen_syanis . Syanis sesuai utk merawat --> Jerawat --> Kulit Sunburn & Gelap --> Kulit Berminyak --> Kulit Kusam tak sekata --> Parut Jerawat --> Jeragat . Lulus KKM dan Kilang bertaraf GMP Muslim. Boleh lihat sendiri 'Real Feedback' dari Pengguna @syanis_beauty .Nombor KKM tertera pada Kotak Syanis Serum dan Syanis Foundation dgn No. Pendaftaran Syanis Serum: NOT161104943K , No. Pendaftaran Syanis Foundation: NOT171008004K . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #syanisserum #syanisfoundation #sayajual #visitmyig #sayangketatsendatpadat #LagiSyantikdance #chakterkdongchallange #hajatdancechallenge #oppailoveyou #dididancechallenge #AntaPermana #hajatdance #bobodimanachallenge #bobodimana #1millionperformance #shopeeSharkChallenge #gwiyomi #1millionauditionmy #1millonmusic #1millionart #dididance #Circlechallenge #QasidahChallenge #savemebidadari #tiktokxsabah #JomInternet #Kepuraanmu #Nyawadanraga
๐ŸŒŸFREE SELF HOME FACIAL๐ŸŒŸtanda kasih syg kami pada Syanissweetheart, Kami nak beri SELF HOME FACIAL secara Percuma pada customer kami ! Yess PERCUMA !๐Ÿ˜˜ Macam Mana nak dapat? Jomm direct contact dgn Admin Mia okay? Tekan je Link Whatsapp atau terus Whatsapp Admin Mia #0124128951 . . Your Beauty Is Our Concern"- Kenapa Mesti pilih produk ada Merkuri, Paraben, tidak lulus KKM dan tidak berkesan ? Jomm dapatkan Free Consultation & utk Order Direct HQ, tekan link Whatsapp di Profile atau terus save no #0124128951 ๐Ÿ˜FOLLOW @queen_syanis . Syanis sesuai utk merawat --> Jerawat --> Kulit Sunburn & Gelap --> Kulit Berminyak --> Kulit Kusam tak sekata --> Parut Jerawat --> Jeragat . Lulus KKM dan Kilang bertaraf GMP Muslim. Boleh lihat sendiri 'Real Feedback' dari Pengguna @syanis_beauty .Nombor KKM tertera pada Kotak Syanis Serum dan Syanis Foundation dgn No. Pendaftaran Syanis Serum: NOT161104943K , No. Pendaftaran Syanis Foundation: NOT171008004K . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #syanisserum #syanisfoundation #sayajual #visitmyig #sayangketatsendatpadat #LagiSyantikdance #chakterkdongchallange #hajatdancechallenge #oppailoveyou #dididancechallenge #AntaPermana #hajatdance #bobodimanachallenge #bobodimana #1millionperformance #shopeeSharkChallenge #gwiyomi #1millionauditionmy #1millonmusic #1millionart #dididance #Circlechallenge #QasidahChallenge #savemebidadari #tiktokxsabah #JomInternet #Kepuraanmu #Nyawadanraga
๐ŸŒŸFREE SELF HOME FACIAL๐ŸŒŸtanda kasih syg kami pada Syanissweetheart, Kami nak beri SELF HOME FACIAL secara Percuma pada customer kami ! Yess PERCUMA !๐Ÿ˜˜ Macam Mana nak dapat? Jomm direct contact dgn Admin Mia okay? Tekan je Link Whatsapp atau terus Whatsapp Admin Mia #0124128951 . . Your Beauty Is Our Concern"- Kenapa Mesti pilih produk ada Merkuri, Paraben, tidak lulus KKM dan tidak berkesan ? Jomm dapatkan Free Consultation & utk Order Direct HQ, tekan link Whatsapp di Profile atau terus save no #0124128951 ๐Ÿ˜FOLLOW @queen_syanis . Syanis sesuai utk merawat --> Jerawat --> Kulit Sunburn & Gelap --> Kulit Berminyak --> Kulit Kusam tak sekata --> Parut Jerawat --> Jeragat . Lulus KKM dan Kilang bertaraf GMP Muslim. Boleh lihat sendiri 'Real Feedback' dari Pengguna @syanis_beauty .Nombor KKM tertera pada Kotak Syanis Serum dan Syanis Foundation dgn No. Pendaftaran Syanis Serum: NOT161104943K , No. Pendaftaran Syanis Foundation: NOT171008004K . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #syanisserum #syanisfoundation #sayajual #visitmyig #sayangketatsendatpadat #LagiSyantikdance #chakterkdongchallange #hajatdancechallenge #oppailoveyou #dididancechallenge #AntaPermana #hajatdance #bobodimanachallenge #bobodimana #1millionperformance #shopeeSharkChallenge #gwiyomi #1millionauditionmy #1millonmusic #1millionart #dididance #Circlechallenge #QasidahChallenge #savemebidadari #tiktokxsabah #JomInternet #Kepuraanmu #Nyawadanraga
TIPS KULIT BOLEH JADI SIHAT โ—โ— . . Nak cantik mana boleh malas. Nak cantik mestilah kena ada effort, zue sendiri memag usung AINAA SERUM ni kemana saja zue pegi tau. Sebab senang, kecik je haaa..nak selit dalam poket ke handbag, bila kulit rasa kering terus dab2 haa..lepas solat ke. . KAMI AKAN TERUS BERIKAN YANG TERBAIK๐Ÿ™†๐Ÿป . Keep supporting us @nsabeautyserum_zue #nsateamzue #teambolehpergijauh ๐Ÿ™†๐Ÿป๐Ÿ˜ . Kami akan berikan servis terbaik tiptop ๐Ÿ’ fast response Whatsapp hampa semua macam kilat ๐Ÿ’ freegift dengan setiap pembelian ๐Ÿ’ berkongsi tips kecantikan dan konsultasi percuma ๐Ÿ’ servis cod dan pos setiap hari ๐Ÿ’ barang panas harga sejuk layanan adik beradik . #nsabeauty #nsabeautyserum #ainaaserumsungaipetani #ainaaserumklang #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserummurah #ainaaserumfeedback #ainaaserumpromo #ainaacleanser #ainaaserumpuchong #ainaaserumshahalam #ainaaserumkedah #ainaaserumpekan #nsabeautypekan #nsabeautykedah #nsabeautysungaipetani #nsabeautypuchong #nsabeautyshahalam #nsabeautykl #nsabeautykedah #lagisyantikdance #lagisyantikdancechallenge #tiktokhot #tiktok #kikichallenge #inmyfeelingschallenge #nsateamzue #teambolehpergijauh
Terpaksaa๐Ÿ˜‚luka belum sembuh tapi gatel pengen joget๐Ÿ˜‚ koreo by @natyashina dan kak rendi hehe walopun ga sama persis. #lagisyantikdance #indomusikgram #dancecoverkpop
... Lagi Syantik, SDHBP.... Semua wanita cantik jika mau menjaga kehormatan dirinya... . ๐Ÿ‘โค Like yang merasa syantik #assalainy #sdhbp #lagisyantik #lagisyantikdance
"Pakai tak sampai seminggu, PARUT DAH BYK HILANG ! Tinggal sikit2 dah๐Ÿ˜˜" Mehh awak kita borak2 dgn Admin Mia nak? Link Whatsapp dekat bio atau direct Whatsapp 0124128951. . Your Beauty Is Our Concern"- Kenapa Mesti pilih produk ada Merkuri, Paraben, tidak lulus KKM dan tidak berkesan ? Jomm dapatkan Free Consultation & utk Order Direct HQ, tekan link Whatsapp di Profile atau terus save no #0124128951 ๐Ÿ˜FOLLOW @queen_syanis . Syanis sesuai utk merawat --> Jerawat --> Kulit Sunburn & Gelap --> Kulit Berminyak --> Kulit Kusam tak sekata --> Parut Jerawat --> Jeragat . Lulus KKM dan Kilang bertaraf GMP Muslim. Boleh lihat sendiri 'Real Feedback' dari Pengguna @syanis_beauty .Nombor KKM tertera pada Kotak Syanis Serum dan Syanis Foundation dgn No. Pendaftaran Syanis Serum: NOT161104943K , No. Pendaftaran Syanis Foundation: NOT171008004K . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #syanisserum #syanisfoundation #sayajual #visitmyig #sayangketatsendatpadat #LagiSyantikdance #chakterkdongchallange #hajatdancechallenge #oppailoveyou #dididancechallenge #AntaPermana #hajatdance #bobodimanachallenge #bobodimana #1millionperformance #shopeeSharkChallenge #gwiyomi #1millionauditionmy #1millonmusic #1millionart #dididance #Circlechallenge #QasidahChallenge #savemebidadari #tiktokxsabah #JomInternet #Kepuraanmu #Nyawadanraga
"Pakai tak sampai seminggu, PARUT DAH BYK HILANG ! Tinggal sikit2 dah๐Ÿ˜˜" Mehh awak kita borak2 dgn Admin Mia nak? Link Whatsapp dekat bio atau direct Whatsapp 0124128951. . Your Beauty Is Our Concern"- Kenapa Mesti pilih produk ada Merkuri, Paraben, tidak lulus KKM dan tidak berkesan ? Jomm dapatkan Free Consultation & utk Order Direct HQ, tekan link Whatsapp di Profile atau terus save no #0124128951 ๐Ÿ˜FOLLOW @queen_syanis . Syanis sesuai utk merawat --> Jerawat --> Kulit Sunburn & Gelap --> Kulit Berminyak --> Kulit Kusam tak sekata --> Parut Jerawat --> Jeragat . Lulus KKM dan Kilang bertaraf GMP Muslim. Boleh lihat sendiri 'Real Feedback' dari Pengguna @syanis_beauty .Nombor KKM tertera pada Kotak Syanis Serum dan Syanis Foundation dgn No. Pendaftaran Syanis Serum: NOT161104943K , No. Pendaftaran Syanis Foundation: NOT171008004K . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #syanisserum #syanisfoundation #sayajual #visitmyig #sayangketatsendatpadat #LagiSyantikdance #chakterkdongchallange #hajatdancechallenge #oppailoveyou #dididancechallenge #AntaPermana #hajatdance #bobodimanachallenge #bobodimana #1millionperformance #shopeeSharkChallenge #gwiyomi #1millionauditionmy #1millonmusic #1millionart #dididance #Circlechallenge #QasidahChallenge #savemebidadari #tiktokxsabah #JomInternet #Kepuraanmu #Nyawadanraga
"Pakai tak sampai seminggu, PARUT DAH BYK HILANG ! Tinggal sikit2 dah๐Ÿ˜˜" Mehh awak kita borak2 dgn Admin Mia nak? Link Whatsapp dekat bio atau direct Whatsapp 0124128951. . Your Beauty Is Our Concern"- Kenapa Mesti pilih produk ada Merkuri, Paraben, tidak lulus KKM dan tidak berkesan ? Jomm dapatkan Free Consultation & utk Order Direct HQ, tekan link Whatsapp di Profile atau terus save no #0124128951 ๐Ÿ˜FOLLOW @queen_syanis . Syanis sesuai utk merawat --> Jerawat --> Kulit Sunburn & Gelap --> Kulit Berminyak --> Kulit Kusam tak sekata --> Parut Jerawat --> Jeragat . Lulus KKM dan Kilang bertaraf GMP Muslim. Boleh lihat sendiri 'Real Feedback' dari Pengguna @syanis_beauty .Nombor KKM tertera pada Kotak Syanis Serum dan Syanis Foundation dgn No. Pendaftaran Syanis Serum: NOT161104943K , No. Pendaftaran Syanis Foundation: NOT171008004K . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #syanisserum #syanisfoundation #sayajual #visitmyig #sayangketatsendatpadat #LagiSyantikdance #chakterkdongchallange #hajatdancechallenge #oppailoveyou #dididancechallenge #AntaPermana #hajatdance #bobodimanachallenge #bobodimana #1millionperformance #shopeeSharkChallenge #gwiyomi #1millionauditionmy #1millonmusic #1millionart #dididance #Circlechallenge #QasidahChallenge #savemebidadari #tiktokxsabah #JomInternet #Kepuraanmu #Nyawadanraga
"Pakai tak sampai seminggu, PARUT DAH BYK HILANG ! Tinggal sikit2 dah๐Ÿ˜˜" Mehh awak kita borak2 dgn Admin Mia nak? Link Whatsapp dekat bio atau direct Whatsapp 0124128951. . Your Beauty Is Our Concern"- Kenapa Mesti pilih produk ada Merkuri, Paraben, tidak lulus KKM dan tidak berkesan ? Jomm dapatkan Free Consultation & utk Order Direct HQ, tekan link Whatsapp di Profile atau terus save no #0124128951 ๐Ÿ˜FOLLOW @queen_syanis . Syanis sesuai utk merawat --> Jerawat --> Kulit Sunburn & Gelap --> Kulit Berminyak --> Kulit Kusam tak sekata --> Parut Jerawat --> Jeragat . Lulus KKM dan Kilang bertaraf GMP Muslim. Boleh lihat sendiri 'Real Feedback' dari Pengguna @syanis_beauty .Nombor KKM tertera pada Kotak Syanis Serum dan Syanis Foundation dgn No. Pendaftaran Syanis Serum: NOT161104943K , No. Pendaftaran Syanis Foundation: NOT171008004K . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #syanisserum #syanisfoundation #sayajual #visitmyig #sayangketatsendatpadat #LagiSyantikdance #chakterkdongchallange #hajatdancechallenge #oppailoveyou #dididancechallenge #AntaPermana #hajatdance #bobodimanachallenge #bobodimana #1millionperformance #shopeeSharkChallenge #gwiyomi #1millionauditionmy #1millonmusic #1millionart #dididance #Circlechallenge #QasidahChallenge #savemebidadari #tiktokxsabah #JomInternet #Kepuraanmu #Nyawadanraga
"Pakai tak sampai seminggu, PARUT DAH BYK HILANG ! Tinggal sikit2 dah๐Ÿ˜˜" Mehh awak kita borak2 dgn Admin Mia nak? Link Whatsapp dekat bio atau direct Whatsapp 0124128951. . Your Beauty Is Our Concern"- Kenapa Mesti pilih produk ada Merkuri, Paraben, tidak lulus KKM dan tidak berkesan ? Jomm dapatkan Free Consultation & utk Order Direct HQ, tekan link Whatsapp di Profile atau terus save no #0124128951 ๐Ÿ˜FOLLOW @queen_syanis . Syanis sesuai utk merawat --> Jerawat --> Kulit Sunburn & Gelap --> Kulit Berminyak --> Kulit Kusam tak sekata --> Parut Jerawat --> Jeragat . Lulus KKM dan Kilang bertaraf GMP Muslim. Boleh lihat sendiri 'Real Feedback' dari Pengguna @syanis_beauty .Nombor KKM tertera pada Kotak Syanis Serum dan Syanis Foundation dgn No. Pendaftaran Syanis Serum: NOT161104943K , No. Pendaftaran Syanis Foundation: NOT171008004K . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #syanisserum #syanisfoundation #sayajual #visitmyig #sayangketatsendatpadat #LagiSyantikdance #chakterkdongchallange #hajatdancechallenge #oppailoveyou #dididancechallenge #AntaPermana #hajatdance #bobodimanachallenge #bobodimana #1millionperformance #shopeeSharkChallenge #gwiyomi #1millionauditionmy #1millonmusic #1millionart #dididance #Circlechallenge #QasidahChallenge #savemebidadari #tiktokxsabah #JomInternet #Kepuraanmu #Nyawadanraga
"Pakai tak sampai seminggu, PARUT DAH BYK HILANG ! Tinggal sikit2 dah๐Ÿ˜˜" Mehh awak kita borak2 dgn Admin Mia nak? Link Whatsapp dekat bio atau direct Whatsapp 0124128951. . Your Beauty Is Our Concern"- Kenapa Mesti pilih produk ada Merkuri, Paraben, tidak lulus KKM dan tidak berkesan ? Jomm dapatkan Free Consultation & utk Order Direct HQ, tekan link Whatsapp di Profile atau terus save no #0124128951 ๐Ÿ˜FOLLOW @queen_syanis . Syanis sesuai utk merawat --> Jerawat --> Kulit Sunburn & Gelap --> Kulit Berminyak --> Kulit Kusam tak sekata --> Parut Jerawat --> Jeragat . Lulus KKM dan Kilang bertaraf GMP Muslim. Boleh lihat sendiri 'Real Feedback' dari Pengguna @syanis_beauty .Nombor KKM tertera pada Kotak Syanis Serum dan Syanis Foundation dgn No. Pendaftaran Syanis Serum: NOT161104943K , No. Pendaftaran Syanis Foundation: NOT171008004K . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #syanisserum #syanisfoundation #sayajual #visitmyig #sayangketatsendatpadat #LagiSyantikdance #chakterkdongchallange #hajatdancechallenge #oppailoveyou #dididancechallenge #AntaPermana #hajatdance #bobodimanachallenge #bobodimana #1millionperformance #shopeeSharkChallenge #gwiyomi #1millionauditionmy #1millonmusic #1millionart #dididance #Circlechallenge #QasidahChallenge #savemebidadari #tiktokxsabah #JomInternet #Kepuraanmu #Nyawadanraga
Masker Terbaik Didunia ๐ŸŒฑ Kalian tau ga spirulina itu apa? ๐Ÿค” Spirulina adalah ganggang biru langka yg telah hidup 3,6 juta tahun lalu. Kandungan nutrisinya tertinggi didunia (1Kg spirulina sebanding dg 1000Kg sayuran segar) ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . 1 kali masker dengan spirulina sama efektifnya dg memberikan 0,5kg nutrisi sayuran ๐ŸŒฟ dan buah"an ๐Ÿ… segar loh kedalam kulit . Manfaat Masker Spirulina : 1. Mencerahkan Wajah ๐Ÿ˜Š 2. Memperhalus Tekstur Kulit ๐Ÿ˜€ 3. Mencegah dan Mengatasi Jerawat / Bekas Jerawat / Flek hitam / Komedoย  4. Mengencangkan Kulit Wajah ๐Ÿ’† 5. Mengatasi Kulit Kering ๐Ÿ˜ . Boleh kamu bandingkan di KLINIK kecantikan dgn harga 100 - 250 rb hanya sekali masker, dgn Bahan dan kualitas yang sama..disini bisa kamu dptkan dgn harga yg terjangkau dan bisa berkali2 masker ๐Ÿ˜ Buat kalian yg mau pesan masker spirulinanya jgn takut kalau harganya kemahalan, tenang aja Harga Terjangkau Ko ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Yuk kepoin maskernya ๐Ÿ™ƒ Konsultasi / Order : . ๐Ÿ“ฑWHASTAPP : 081375476324 ๐Ÿ“ฑTELPONE : 082274501995 . Di jamin Original 100๐ŸŒฟ "Kepuasan Anda Adalah Prioritas Kami" ============================================ #solusikomedo ย #makeup ย #maskerspirulina #spirulina ย #spirulinatiens ย #perawatanwajahampuh #maskerterbaik ย #viralkak #booming #lagisyantikdance #near #beautiful #beauty #spirulinaasli #spirulinaoriginal #applewatch #xiaomi #xiumin #kimtaehyung #sehun
#lagisyantikdance ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚
Akhirnya paket penggemuk ku sampai by @sehat.gemuk Kerempeng? Mana Keren! X_X . . ๐Ÿ‘‰Badan Anda kurus banget? ๐Ÿ‘‰Udah makan byk tapi gak gemuk2? ๐Ÿ‘‰Sehingga membuat Anda menjadi KURANG PEDE? ๐Ÿ‘‰Ingin segera menggemukan badan Anda dengan cepat? . Inilah solusinya by @sehat.gemuk . ..."NUTRIFAT" PRODUK PENGGEMUK TERBAIK!! . NUTRIFAT merupakan suplemen herbal, untuk menggemukan badan secara alami, aman & tanpa efek samping! . Karena, NUTRIFAT ini bisa memberikan Anda manfaat berupa: . โ€ข Meningkatkan nafsu makan Anda โ€ข Membantu badan Anda agar menjadi lebih berisi โ€ข Memperbaiki metabolisme tubuh Anda โ€ข Membantu proses penyerapan nutrisi, agar lebih maksimal FREE Konsultasi dan FAST RESPON ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ IG : @sehat.gemuk BBM : DC63CBBD ADD LINE : @atq8405w (pakai @ ya) WA: 085281129422 #duajari #challenge #sitibadriah #lucintaluna #goyangduajari #tiktok #putarjari #lagisyantik #lagisyantikdance #manja
SPECIAL PROMO UNTUK PENGGUNA SETIA AINAA CLEANSER AINAA SERUMโ—โ— . . Jarangยฒ lah nak ada promo best macam ni. Jimat RM23 uols!! Untuk yg tak pernah cuba lagi guna AINAA CLEANSER dan AINAA SERUM pastikan hampa grab cepat sebab inilah masa yg terbaik! . Tapi hampa kena cepat tau, sebab promo ni sampai 31hb10 ja dan sementara stok masih ada! Waktu promo macam ni stok jalan laju tau, sampai kat HQ pun licin๐Ÿ˜ฑ . . #nsabeauty #nsabeautyserum #ainaaserumsungaipetani #ainaaserumklang #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserummurah #ainaaserumfeedback #ainaaserumpromo #ainaacleanser #ainaaserumpuchong #ainaaserumshahalam #ainaaserumkedah #ainaaserumpekan #nsabeautypekan #nsabeautykedah #nsabeautysungaipetani #nsabeautypuchong #nsabeautyshahalam #nsabeautykl #nsabeautykedah #lagisyantikdance #lagisyantikdancechallenge #tiktokhot #tiktok #kikichallenge #inmyfeelingschallenge #nsateamzue #teambolehpergijauh
next page →