#lawakhambarmalaysia

1,512 posts

Loading...
Macam seronok jee , kali kedua masuk parit pulak πŸ˜‹ #kecundang #lawakhambarmalaysia #lawak_com
Sebelum naik mengucap dulu - - Follow ig πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli Follow sec ig πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @keningnipis
(Tag member) Apelah nasib dia (hahaha) . . . #lawaking #lawakhangit #lawakhambarmalaysia #bodoh ❌bodoh # kesian dia
Sedap gila! @zombcookies - - Follow ig πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli Follow sec ig πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @keningnipis
Perangkap suara makcik2 bawang - - Follow ig πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli Follow sec ig πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @keningnipis
Per hebat nye... Doa bagus bagus ye guys (๑・ω-)~β™₯” #lawaktahapdewa #lawakbatak #lawakhambarmalaysia
Pernah tak korang lupa nak basuh tangan korang yang telah kena dakwat pen? Video ini hanya semata mata... Doa yang baik baik jer okay (๑・ω-)~β™₯” #lawaktahapdewa #lawakbatak #lawakterkini #lawakboring #lawakgram #lawaklanun #lawaktahapdewa #lawakteroks #lawakhambarmalaysia #lawakpendek #lawakhambar #lawakbodoh #lawaksiyot
Hahaha , mendapat ko dikk 🀣🀣 * * * ❀Tag , share , repost kat member korang πŸ“£βœWe dont own any content ,All video rights belong to their respective owner , Please Dm us for the credit /removal video. Thank you #lawak #lawakmalaysia #lawakkeder #igersmalaysia #lawakhambarmalaysia #okketu #lawakterkini #lawakhambar #pishangkaloi #ntahapaapantah #maluapabossku #videoterbaru #videolawak #viral #malaysianigers #viralvideo #rayacollection #astrogempak #lawakhambar #lawak #lawakhangit #raya2019 #malaysian #malaysiatrending #lawaktahapdewa #video #lawak #lawakmalaysia #lawakkeder #igers #igersmalaysia #lawakterkini #videoterbaru
INI SANGAT BIADAB - - Follow ig πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli Follow sec ig πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @keningnipis
Bakat Semula jadi - - Follow ig πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli Follow sec ig πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @keningnipis
Biasanya yang "D" tu bapak ko akan compare ngn anak jiran , sedara2 ko , yang lain.. hmm * * * Tag kawan korang πŸ˜‚ We dont own any content ,All video rights belong to their respective owner , Please Dm us for the credit /removal video. Thank you #lawak #lawakmalaysia #lawakkeder #igersmalaysia #lawakhambarmalaysia #okketu #lawakterkini #lawakhambar #pishangkaloi #ntahapaapantah #maluapabossku #videoterbaru #videolawak #viral #malaysianigers #viralvideo #rayacollection #astrogempak #lawakhambar #lawak #lawakhangit #raya2019 #malaysian #malaysiatrending #lawaktahapdewa #video #lawak #lawakmalaysia #lawakkeder #igers #igersmalaysia #lawakterkini #videoterbaru
Ingat kucing ada masa untuk sakit kepala? - - Follow ig πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli Follow sec ig πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @keningnipis
Bijak nye budak zaman sekarang...btw cerita tok hanya semata-mata jak..doa yang bagus bagus (๑・ω-)~β™₯” hambar nye saye.... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ #lawakbatak #lawakterkini #lawakan #lawakhambarmalaysia #lawakbodoh #lawaksiyot #lawak #lawakhambar #lawakminang #lawakking #projeklawak #lawakboring #himpunanlawakmalays #lawakteroks #lawakpendek #indolawak #minanglawak #lawakantarabangsa #lawakgila #lawakboring #lawakmedan
Ups...dahlah tak sekolah..post lagi video πŸ˜‚... Per... Tapi tak pe saya Just batuk hehe.... But dekat video ya terlihat post @mohamadkhairi27 Ngan lam post ya ada tag name @qlh.hni_ β€’lawak #lawak β€’ker #ker β€’or #or β€’lawak #lawak β€’hambar #hambar #lawak #lawakbatak #lawakhambar #lawakkerder #lawakminang #lawakan #lawakhambarraya #lawakviral #lawaklucu #lawakhambarmalaysia #lawakmedan #lawakterkini #lawakbodoh #zonlawak #lawaktwitter #lawaksiyot #hambar #original
Bahaya mercun ni - - Follow ig πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli Follow sec ig πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @keningnipis
Bangun harimau bangun @dcase.my - - Follow ig πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli Follow sec ig πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @keningnipis
Korang faham ke tak? - - Follow ig πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli Follow sec ig πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @keningnipis
Masuk biar bergaya - - Follow ig πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli Follow sec ig πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @keningnipis
#SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI 2019,ada x dikalangan keluarga yg jenis kaki sakat?? Hancuss gmbar raya kami tahun ni 😭😭 -kami ada back drop #sportlight #tambahseri #penyeri #rosakgambar #penyeri #viral #kamihappyfMily #lawakhambarmalaysia #lawakking
Takde Koje agaknya - - Follow ig πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli Follow sec ig πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @keningnipis
Keluar suara jantan - - Follow ig πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli Follow sec ig πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @keningnipis
Steady bro - - Follow ig πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli Follow sec ig πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @keningnipis
Bila kau saje yg x balik raya be like🐱🐱🐈 β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ #himpunanbahanlawak #lawakhambarmalaysia #lawakminang #lawakhambar
Selamat Hari Raya - - Follow ig πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli Follow sec ig πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @keningnipis
Aduh pening betul dapat yang member sengal nie πŸ˜… sape ade member macam nie tag rakan korang ? #abamlawak #viralvideos #lawaking #lawakhambarmalaysia @lawak.amerika @lawak_tulang_ikan @lawak_ker_der @lawak.virall @himpunanceritalawak
next page →