#lawakkeder

87,014 posts

Loading...
Focus bahagian belakang tu ------------------------------------------------------ Tag Someone✨ [ I do not own to this video/picture ] Kredit 📹 : Tag Owner Video ------------------------------------------------------ Follow Personal Account : @handreson_ ------------------------------------------------------- Support : @_lawak_tak_jadi_ [ Ignore The Tag ] #comedy #parody #funny #lawak #lawaktahapdewa #musically #lawakkeder #lawakhambar #ngakak #LawakTakJadi #lucu #videolawak #videolawakwarna #viral #laugh #lawakboring #lawaktakjadi #malaysia #tiktok #zonlawak #funnyvideo #lawakoverdose #lawakmalaysia #hiburan #kiniviral #malaysiaviral #kelakar #funnycomedy #comedyvideo
Ada sesiapa beri jawapan betul ? 😂 ------------------------------------------------------ Tag Someone✨ [ I do not own to this video/picture ] Kredit 📹 : @mosalah ------------------------------------------------------ Follow Personal Account : @handreson_ ------------------------------------------------------- Support : @_lawak_tak_jadi_ [ Ignore The Tag ] #comedy #parody #funny #lawak #lawaktahapdewa #musically #lawakkeder #lawakhambar #ngakak #LawakTakJadi #lucu #videolawak #videolawakwarna #viral #laugh #lawakboring #lawaktakjadi #malaysia #tiktok #zonlawak #funnyvideo #lawakoverdose #lawakmalaysia #hiburan #kiniviral #malaysiaviral #kelakar #funnycomedy #comedyvideo
😂😂 . . 👍🏻Like 💬Comment 🏷Tag 📤Share . . Nak video-video yang lawak? Follow @lawak.ninja . . Send bahan2 lawak korang dekat DM kami. . . Tag kawan-kawan korang biar diorang tak murung. . #videolawak #funnyvideos #videokelakar #dubbingmerapu #merapu #kelakar #lawak #lawakhambar #lawakmalaysia #lawakgram #lucu #lucubanget #lawakkeder #videobest #lawaktahapdewa #lawakgila #motifviral #tiktok #gegarvaganza #budaksekolah #igreviewmurah #quoteoftheday #rotikaya #kualalumpur #astrogempak #dagelan #videoviral
Die punya driving skill.. cenggini 👍🏻 . . 👍🏻Like 💬Comment 🏷Tag 📤Share . . Nak video-video yang lawak? Follow @lawak.ninja . . Send bahan2 lawak korang dekat DM kami. . . Tag kawan-kawan korang biar diorang tak murung. . #videolawak #funnyvideos #videokelakar #dubbingmerapu #merapu #kelakar #lawak #lawakhambar #lawakmalaysia #lawakgram #lucu #lucubanget #lawakkeder #videobest #lawaktahapdewa #lawakgila #motifviral #tiktok #gegarvaganza #budaksekolah #igreviewmurah #quoteoftheday #rotikaya #kualalumpur #astrogempak #dagelan #videoviral
Bile lelaki memasak 😂😂 . . 👍🏻Like 💬Comment 🏷Tag 📤Share . . Nak video-video yang lawak? Follow @lawak.ninja . . Send bahan2 lawak korang dekat DM kami. . . Tag kawan-kawan korang biar diorang tak murung. . #videolawak #funnyvideos #videokelakar #dubbingmerapu #merapu #kelakar #lawak #lawakhambar #lawakmalaysia #lawakgram #lucu #lucubanget #lawakkeder #videobest #lawaktahapdewa #lawakgila #motifviral #tiktok #gegarvaganza #budaksekolah #igreviewmurah #quoteoftheday #rotikaya #kualalumpur #astrogempak #dagelan #videoviral
😂😂 . . 👍🏻Like 💬Comment 🏷Tag 📤Share . . Nak video-video yang lawak? Follow @lawak.ninja . . Send bahan2 lawak korang dekat DM kami. . . Tag kawan-kawan korang biar diorang tak murung. . #videolawak #funnyvideos #videokelakar #dubbingmerapu #merapu #kelakar #lawak #lawakhambar #lawakmalaysia #lawakgram #lucu #lucubanget #lawakkeder #videobest #lawaktahapdewa #lawakgila #motifviral #tiktok #gegarvaganza #budaksekolah #igreviewmurah #quoteoftheday #rotikaya #kualalumpur #astrogempak #dagelan #videoviral
Tengok sampai habis 😂😂 . . 👍🏻Like 💬Comment 🏷Tag 📤Share . . Nak video-video yang lawak? Follow @lawak.ninja . . Send bahan2 lawak korang dekat DM kami. . . Tag kawan-kawan korang biar diorang tak murung. . #videolawak #funnyvideos #videokelakar #dubbingmerapu #merapu #kelakar #lawak #lawakhambar #lawakmalaysia #lawakgram #lucu #lucubanget #lawakkeder #videobest #lawaktahapdewa #lawakgila #motifviral #tiktok #gegarvaganza #budaksekolah #igreviewmurah #quoteoftheday #rotikaya #kualalumpur #astrogempak #dagelan #videoviral
Siapa punya kerja ni?? Cepat ngaku 😂😂 lawak habis . ℹTag member korang . . Thanks for supporting @lawakkini . 1. Lawati @lawakkini untuk lebih video kelakar. 2. Sila Tag & Hashtag @/#lawakkini di Video anda. Video terbaik akan di repost 3. Hormat satu sama lain . Komen yang negatif atau yang menimbulkan perbalahan akan di BLOCK . #videolucu #lawakhambar #tiktok #shahalam #lawakmalaysia #tiktokmalaysia #meletop #erafm #artismalaysia #lawak #smulemalay #motogp #lawakhambar #brokerinsta #kualalumpur #mudahterhibur #singapura #moto #tv3malaysia #lawakkeder #makcikbawang #tv9malaysia #dubbingmerapu #bawang #malaysia #lumbamoto #brokerig
Fuhh hebat lah benda ni 🚁💨 ℹTag sesiapa yang perlu tgk benda ni . . Thanks for supporting @lawakkini . 1. Lawati @lawakkini untuk lebih video kelakar. 2. Sila Tag & Hashtag @/#lawakkini di Video anda. Video terbaik akan di repost 3. Hormat satu sama lain . Komen yang negatif atau yang menimbulkan perbalahan akan di BLOCK . #terbang #lawakhambar #tiktok #shahalam #lawakmalaysia #tiktokmalaysia #meletop #erafm #artismalaysia #lawak #smulemalay #helikopter #lawakhambar #brokerinsta #kualalumpur #mudahterhibur #hebat #sawah #tv3malaysia #lawakkeder #makcikbawang #tv9malaysia #helicopter #bawang #malaysia #petani #brokerig
Abg long ugut sroh makan nasi hahaha 😂@lawak.teroks #lawak .teroks #lawakhambar #lawaktahapdewa #lawakkeder @dekpis69 #getrepost
Betul ke edit ni? Hebat lah tak kena langgar pun. 🤔😲 . ℹTag member korang . . Thanks for supporting @lawakkini . 1. Lawati @lawakkini untuk lebih video kelakar. 2. Sila Tag & Hashtag @/#lawakkini di Video anda. Video terbaik akan di repost 3. Hormat satu sama lain . Komen yang negatif atau yang menimbulkan perbalahan akan di BLOCK . #videolucu #lawakhambar #tiktok #shahalam #lawakmalaysia #tiktokmalaysia #meletop #erafm #betulke #lawak #smulemalay #langgar #lawakhambar #brokerinsta #kualalumpur #mudahterhibur #singapura #hebat #tv3malaysia #lawakkeder #makcikbawang #tv9malaysia #pikachu #kawadkaki #malaysia #kawad #brokerig
Sila cari X korang. Tag dia kt bhgian komen 😉 . . Thanks for supporting @lawakkini . 1. Lawati @lawakkini untuk lebih video kelakar. 2. Sila Tag & Hashtag @/#lawakkini di Video anda. Video terbaik akan di repost 3. Hormat satu sama lain . Komen yang negatif atau yang menimbulkan perbalahan akan di BLOCK . #videolucu #lawakhambar #tiktok #shahalam #lawakmalaysia #tiktokmalaysia #meletop #erafm #matematik #lawak #smulemalay #awekcantik #lawakhambar #brokerinsta #kualalumpur #mudahterhibur #singapura #sekolah #tv3malaysia #lawakkeder #makcikbawang #tv9malaysia #periksa #bawang #malaysia #teambuathal #brokerig
Jilake tul kucing ni😂😂😂 Igt nk sahut ciuman tuan dia tu🤣 . . . . #lawak #lawakkeder #lawakbodoh #lawakxhambar
Nak konvo ke nk jual bunga .hahaha 😂 . ℹTag member korang . . Kredit to: @achey_vangers66 . 1. Lawati @lawakkini untuk lebih video kelakar. 2. Sila Tag & Hashtag @/#lawakkini di Video anda. Video terbaik akan di repost 3. Hormat satu sama lain . Komen yang negatif atau yang menimbulkan perbalahan akan di BLOCK . #bocey #lawakhambar #maharajalawakmega #shahalam #lawakmalaysia #tiktokmalaysia #meletop #erafm #artismalaysia #fadbocey #smulemalay #abambocey #lawakhambar #brokerinsta #kualalumpur #mudahterhibur #singapura #abam #tv3malaysia #lawakkeder #makcikbawang #tv9malaysia #konvo #acheykintangkintung #malaysia #achey #brokerig
Tag kawan korang yang sama mcm begini😅😄 . #lawak #lawakhambar #lawakan #lawakkeder #lawaking #himpunanlawakmalays
Ololoo comel nya dia merajuk 😍.Tag awek korang . . Thanks for supporting @lawakkini . 1. Lawati @lawakkini untuk lebih video kelakar. 2. Sila Tag & Hashtag @/#lawakkini di Video anda. Video terbaik akan di repost 3. Hormat satu sama lain . Komen yang negatif atau yang menimbulkan perbalahan akan di BLOCK . #merajuk #lawakhambar #tiktok #shahalam #lawakmalaysia #tiktokmalaysia #meletop #erafm #minumair #lawak #smulemalay #cantik #lawakhambar #brokerinsta #kualalumpur #mudahterhibur #singapura #budak #tv3malaysia #lawakkeder #makcikbawang #tv9malaysia #awek #bawang #malaysia #comel #brokerig
🌹 BC CREAM FOUNDATION 🌹 . BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka. . . KELEBIHAN 🌹MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah 🌹SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV 🌹KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural 🌹TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap 🌹ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit 🌹TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam 🌹TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal 🌷Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT . . KANDUNGAN 🌼MINERAL 🌼WATERBASEDukz 🌼EKSTRAK ARBUTIN 🌼VITAMIN E . . 💐 Beige untuk kulit cerah 💐 Natural untuk kulit sederhana cerah . Pm kami atau wasap inbox kami untuk lbh info: 📱0196331987 📮free postage seluruh MALAYSIA 🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set dyxy. . . #dyxy #dyxycosmetics #dyxyfacemist #dyxypromo #dyxyfoundation #dyxybrush #dyxylipstick #dyxymurah #usahawanDYXY #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #dyxybccream #dyxyampang #dagangavenuefoodcourtampang #bugerabangburn #wongsolo #knipsicecream #dyxyampang #dyxygombak #dyxykl #dyxycheras #dyxymelawati #dyxyklcc #dyxyselangor #dyxykeramat #dyxysentul #dyxysetapak #mudahterhibur #lawakkeder
Peh, nasib admin ni pecinta dinosaur, selamat sikit.. #bluetickig . ➡️Tag Si Blueticker . Recommended:- @bosskur.ig @abanghoodie_ @abahcakap @cubapendam
💄LIPSTIK DYXY COSMETICS 💄 . 💄Moist kan bibir 💄Bebas dari plumbum 💄warna yg gorgeous -flirty me -sexy nude -cherry red 💄Tidak melekat pada cawan 💄Bauan fruity yg memikat 💄Bibir lebih lembut dan mungil Paling best Lipstik dyxy boleh apply sebagai👇 . 💕Eyeshadow 💕Bluesher . WHATSAPP TERUS❗ . WHATSSAP SEKARANG 0196331987 WHATSSAP SEKARANG 0196331987 WHATSSAP SEKARANG 0196331987 . . #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxyampang #dagangavenuefoodcourtampang #bugerabangburn #wongsolo #knipsicecream #dyxyampang #dyxygombak #dyxykl #dyxycheras #dyxymelawati #dyxyklcc #dyxyselangor #dyxykeramat #dyxysentul #dyxysetapak #mudahterhibur #lawakkeder
next page →