#lawakkeder

138,944 posts

Loading...
Reposted from @youarespecial_ig - Yang kuat jer boleh tengok ni๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข Sanggup ke tak? ๐ŸŒนโค . Mention your kesayangan๐ŸŒนโ™ฅ . Follow @youarespecial_ig utk video2 mantap yg lain๐Ÿ˜โค . Follow @dunia_student . Jangan lupa follow @dunia_student . ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Admin baru jer create page baru tu utk korang๐Ÿ˜ Thank you guysโค๐Ÿ’– . . . #lawakhambar #lawak #lawakhangit #lawakkeder #videosedih #lagusedih #sedih ๐Ÿ˜ญ #lagujiwang โค #jiwang #puisi #puisicinta #relationships #brokenheartquotes #video #videojiwang #gagalmoveon #videocinta #ayatjiwang #ayatcinta #ayatsentap #musically #musicallymalaysia #musicallyindonesia #tiktok #tiktokmalaysia #tiktokindo #tiktokindonesia #timetomoveon
Lain kali jngn kacau orang solat kan dah kene๐Ÿ˜‚ . #lawak #lawakhambar #lawakkeder
๐Ÿ“ธ @si_nopal - Untuk versi full yang ga kepotong-potong di Youtube yaa ๐Ÿ˜… #animasinopal - #puasa2019
Sebelum bakar cantik je bentuk dia ya. Tapi apa kejadahnya tetiba mengembang jadi macam tikus mondok lepas bakaq ni.. heyyyyyyyy!!!! stress lah aku ๐Ÿ˜ฉ . Cc : Alan Al Padat . . #lawak #lawaking #himpunanbahanlawak #lawakkerder #siakapkeli #lawakbodoh #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakmalaysia #lawakgila #lawaksangatke
LIMITED STOCKโœ…โœ… LIMITED STOCKโœ…โœ… . VANS FLORAL ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ VANS FLORAL ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . SEPASANG RM70โŒ SEPASANG RM70โŒ . DUA PASANG RM100โŒ DUA PASANG RM100โŒ . SAIZ 36-45โœ… . FREE POSTAGEโšก๐Ÿ’ซ FREE POSTAGEโšก๐Ÿ’ซ . FREE STOKIN ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ #vansfloral #vansbunga #vansfloralmurah . WASAP NOW FOR ORDER !! . http://Www.wasap.my/6010109080093/NAK+ORDER+KASUT+nazlin.co http://Www.wasap.my/60109080093/NAK+ORDER+KASUT+nazlin.co #airmax97 #kasutnike #kasutadidas #kasutpuma #kasutlelaki #kasutperempuan #lawakkeder #lawaklawak #instafamous #nikeairmax97 #kasutsukanperempuan #kasutsukanlelaki #kasutsangatmurah #barangmurah #kasutonlinemurah #kasutvansoldskoolmalaysiamurah #kasutvansoldskoolmalaysiamurah #kasutfiladisruptor #kasutonline #kasutvansmurah #kasutvansera #kasutvanseramurah #skechers #kasutskechers #kasutskechersmurah #kasutskechersmurahmalaysia #kasutskechersmurahmalaysia #kasutskechersreadystok
LIMITED STOCKโœ…โœ… LIMITED STOCKโœ…โœ… . VANS FLORAL ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ VANS FLORAL ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . SEPASANG RM70โŒ SEPASANG RM70โŒ . DUA PASANG RM100โŒ DUA PASANG RM100โŒ . SAIZ 36-45โœ… . FREE POSTAGEโšก๐Ÿ’ซ FREE POSTAGEโšก๐Ÿ’ซ . FREE STOKIN ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ #vansfloral #vansbunga #vansfloralmurah . WASAP NOW FOR ORDER !! . http://Www.wasap.my/6010109080093/NAK+ORDER+KASUT+nazlin.co http://Www.wasap.my/60109080093/NAK+ORDER+KASUT+nazlin.co #airmax97 #kasutnike #kasutadidas #kasutpuma #kasutlelaki #kasutperempuan #lawakkeder #lawaklawak #instafamous #nikeairmax97 #kasutsukanperempuan #kasutsukanlelaki #kasutsangatmurah #barangmurah #kasutonlinemurah #kasutvansoldskoolmalaysiamurah #kasutvansoldskoolmalaysiamurah #kasutfiladisruptor #kasutonline #kasutvansmurah #kasutvansera #kasutvanseramurah #skechers #kasutskechers #kasutskechersmurah #kasutskechersmurahmalaysia #kasutskechersmurahmalaysia #kasutskechersreadystok
Aiyyooooo... Wushuuu Wuushuuuuu Wushuuuuuuu . . ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . . Terlajak Perahu Boleh Undur, Terlajak Kata Buruk Namanyaa... . . Apa2 Pon Research Elok2 apa itu IPTA.? IPTS.? POLITEKNIK? UNIVERSITI? MATRIK? STPM? ASASI? . . . Ramai Jaa Budak2 Poli Masuk U amik Degree ๐Ÿ˜… Aiyoo . . #igbudaknakal #lelakivsperempuan #igjoyah #hatikecai #nakkongsi #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #nakngepek #lawakan #lawakkeder #lawakgram #lawakhambar #apaapajer #singgahsekejap #lawak #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #igersmalaysia #vscomalaysia #dubsmashmalaysian #dubsmashid #mudahterhibur #nature #streetphotography #quote #himpunanlawakmalays
Tula pasal ๐Ÿ˜ช nak pakwe putih ala2 korea tapi _______________ . . . Sila sambung ayat diatas~ . .โœ… FOLLOW โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— โ™ฅ LIKES โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ“Œ TAG โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ’ฌCOMMENT โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ“ฌ SHARE โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— . . . Follow @lanun_lawak utk mendapatkan contentยฒ yg menarik ๐Ÿ’ฏ . . . #lawaking #lawakterkini #lawakbodoh #lawakhambar #lawakbangang #lawakhangit #lawaksembanglebat #lawakbatak #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawakkampus #lawakkeder #lawakminang #lawak #lawakan #himpunanlawakmalays #videolawak #lawakking #kiniviral #videolawak #viralvideos #viral #motifviral #instagram #internet #lanunlawak #putih #hitamputih #himpunanlawakmalays #hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Min tgh pikir nk buat ape mlm raya nnti nii.. Korang ghaseewww.. Tag kawan korang ape plan je nnti..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . . . . Tag membe korang๐ŸคชTag membe korang๐Ÿง Tag membe korang๐ŸงTag membe korang๐Ÿค“ Follow๐Ÿ‘ฅLikeโค๏ธComment๐Ÿ“Tag๐Ÿ“šShare๐Ÿ“ฃ Do Support Us๐Ÿคณ Do Support Us๐Ÿคณ @lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah #lawak #cikkiah #lawakcikkiah #lawakmalaysia #lawakhambar #lawakkeder #lawakboring #lawaking #lawakbodoh #lawaktahapdewa #lawakan #lawakhangit #lawakgram #lawakbangang #lawakantarabangsa #lawaktwitter #lawakfacebook #lawakgram #lawakkampus #lawakterkini #lawaklucu #lawaksavage #viral #kakiviral #malaysia #indonesia #bazarpaknil #bazaarpaknil #igersmy #igersmalaysia #harimaumalaya
SERIES AH MURAH โ— - Mana yg tengah couple tu. Takkan la takmau buat suprised sikit kat pasangan tu?? ๐Ÿ˜ Min nak kasi idea ni nak suh korg buat apa. Ha jom grab satu jam set couple dari kami. Pilih la yg paling lawo ๐Ÿ˜ - - โ–ถ๏ธ G-SHOCK & BABY-G COUPLE - โ–ถ๏ธ GRED 3A - RM80 (single) RM120 (couple) - Free postage Free gift (bracelet) Free warranty 1 month - - Berminat? DM or WhatsApp 0143649320 Atau tekan link di bio โ˜บ #jamtangan #jamtanganmurah #jamtanganwanita #jamtanganlelaki #jamtangancouple #jamtanganbranded #jamtanganbrandedoriginal #jamtanganmampumilik #igersmalaysia #lawakkeder #lawaking #nakbebel #nakfakta #lawakhangit #lawaking #selagirindu #akubroken #igersmalaya
Tag seseorang yang senantiasa mengingatkanmu tentang Akhirat โ˜บ๏ธ Nasihat yg baik itu tidak akan selalu ada . Maka hargai la , berlapang dada dalam menerima nasihat dari Allah ๐ŸŒธ . Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA ๐Ÿคฒ . ๐Ÿ”› #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatuceritan
Semua wanita berhak menyandang wanita shalehah, karena Allah telah memuliakan seorang wanita. . Tetapi ditempat persinggahkan ini, semuanya diuji. Sebagaimana Allah menguji seorang wanita yang secara fitrahnya adalah baik. Allah mengizinkan jin untuk menggoda hamba Nya. . Saudariku, kembalilah ke jalan Allah. Manusia tak pernah luput dari sebuah dosa. Rebutlah kuasa kita untuk selalu memperbaiki diri karena Nya. Tutup cela syaitan yang senantiasa membawa ke dalam kemungkaran yang membuat jauh dari sang Pencipta. . Karena wanita adalah perhiasan yang sangat mahal, bagi mereka yang pandai menjaga dan menjalankan syariat islam sebagaimana Allah telah mengaturnya...โ™ฅ๏ธ . Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA ๐Ÿคฒ . ๐Ÿ”› #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatuceritan
โ€œAmalan yang mula-mula sekali dihisab daripada seorang hamba di akhirat ialah solat. . Jika ibadah solatnya diterima, nescaya diterima amalan-amalan yang lain dan apabila solatnya ditolak maka ditolaklah amalan-amalan yang lainโ€. (HR Imam An-Nasaiโ€™ dan At-Tirmizi) #jomMUHASABAHdiri . Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA ๐Ÿคฒ . ๐Ÿ”› #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatuceritan
Salah satu serial do'a dalam Al-Qur'an yang bisa dipakai. . Semoga kita tidak termasuk orang-orang yang menyimpang setelah kita diberi hidayah โ™ฅ๏ธ๐Ÿคฒ . . Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA ๐Ÿคฒ . ๐Ÿ”› #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatuceritan
. . ูŠูŽุชูŽุณูŽุงุกูŽู„ููˆู†ูŽ ุนูŽู†ู ุงู„ู’ู…ูุฌู’ุฑูู…ููŠู†ูŽ . berada di dalam surga, mereka saling menanyakan, tentang (keadaan) orang-orang yang berdosa. (Al-Muddatstsir: 40-41) . Yaitu mereka bertanya kepada orang-orang yang berdosa, sedangkan mereka sendiri berada di gedung-gedung surga yang tinggi-tinggi, dan yang ditanyai oleh mereka berada di dasar neraka. Mereka bertanya: . {ู…ูŽุง ุณูŽู„ูŽูƒูŽูƒูู…ู’ ูููŠ ุณูŽู‚ูŽุฑูŽ ู‚ูŽุงู„ููˆุง ู„ูŽู…ู’ ู†ูŽูƒู ู…ูู†ูŽ ุงู„ู’ู…ูุตูŽู„ู‘ููŠู†ูŽ ูˆูŽู„ูŽู…ู’ ู†ูŽูƒู ู†ูุทู’ุนูู…ู ุงู„ู’ู…ูุณู’ูƒููŠู†ูŽ} . "Apakah yang memasukkan kamu ke dalam Saqar (neraka)?" Mereka menjawab, "Kami dahulu tidak termasuk orang-orang yang mengerjakan salat, dan kami tidak (pula) memberi makan orang miskin.โ€(Al-Muddatstsir: 42-44) . Maksudnya. kami tidak pernah menyembah Tuhan kami dan tidak pernah pula berbuat baik kepada makhluk-Nya dari sejenis kami. . . Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA ๐Ÿคฒ . ๐Ÿ”› #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatuceritan
NO MORE REFUND !! . . Kalau Korang Berminat Untuk Dapatkan Baju Melayu Gentleman keluaran Elrah Exclusive yg bercirikan Moden , Cutting Slim Fit , Satu poket , Kemas Dan Casual . . . Korang boleh dapatkan dia @elrah.selangor . NO MORE REFUND . STOCK 2 RIBU HELAI TERSEDIA . . @elrah.selangor @elrah.selangor @elrah.selangor @elrah.selangor . . . #lawaking #lawakterkini #lawakbodoh #lawakhambar #lawakbangang #lawakhangit #lawaksembanglebat #lawakbatak #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawakkampus #lawakkeder #lawakminang #lawak #lawakan #himpunanlawakmalays #videolawak #lawakking #kiniviral #videolawak #viralvideos #viral #motifviral #instagram #internet #lanunlawak #hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
[LAWA PAKAI RAYA NI! PERGHH Lens Dia Flat/Rata, Bingkai Gold, Memang Design Paling Eksklusif dan Mewah โ€ข Design ni Boleh Nampakkan ilusi hidung makin mancung tau, Sesuai yg hidung tak mancung tu๐Ÿ˜˜ โ€ข Clubmaster Blaze Rose Gold, Flat/Rata Lens. Tgk design ni dari tepi Warna Gold, Tudung pun tak kembang โ€ข Bingkai Gold tau. Memang Stylo Giler! โ€ข Lens dia Flat/Rata tau. Memang trend skrng orang pkai Flat lens โ€ข Design Clubmaster ni buatkan Hidung nampak mancung. Sebab cutting ni condong ke dalam โ€ข Evolusi Clubmaster yg lebih stylo dan Modern โ€ข Ianya Ringan sangat selesa nak pkai โ€ข Sesuai Untuk Lelaki dan Wanita โ€ข Lens UV400 sangat membantu masalah Silau. Sesuai untuk Driving โ€ข WhatsApp ke 011-29567976 untuk order. DIJAMIN PUAS HATI 500%!! โ€ข PRODUCT PACKAGE : Box,Booklet,Hard Case, Cleaning Cloth , Paper Beg โ€”โ€” #kingspec #viral #lawak #tiktok #lawakhambar #malaysia #malaysiatrending #igersmalaysia #iglelakivsperempuan #lawakan #lawakgram #lawakkeder #lawakhangit #lawakterkini #himpunanlawakmalays #lawakmalaysia #syoktube #autoterhibur #quote #photography #photo #fakta #cakap #bluetickig #abahcakap #pesan #nature #videolawak #kelakar
Pernah tak korang kena mcm ni๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ’”๐Ÿ’” @nrxfah ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ @ayat.twitter.bossku @tweet_ayat @ayat.twitter.jiwang @musically.instafamousz ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakhangit #ayatokirishima #ayattwitter #twitter #twitterquotes #twitch #musicallymalaysia #kenai #hancur #musicallyindonesia #palawan #palau #ditolak
Posted @withrepost โ€ข @lanun_lawak [ PINTAR INI ANAK ] ๐Ÿ‘ !! . . Tag member korang~ . . .โœ… FOLLOW โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— โ™ฅ LIKES โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ“Œ TAG โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ’ฌCOMMENT โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ“ฌ SHARE โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— . . . Follow @lanun_lawak utk mendapatkan contentยฒ yg menarik ๐Ÿ’ฏ . . . #lawaking #lawakterkini #lawakbodoh #lawakhambar #lawakbangang #lawakhangit #lawaksembanglebat #lawakbatak #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawakkampus #lawakkeder #lawakminang #lawak #lawakan #himpunanlawakmalays #videolawak #lawakking #kiniviral #videolawak #viralvideos #viral #motifviral #instagram #internet #lanunlawak #polis #pen #penjenayah #police
Dengar cite dh ade lagu raya sendiri skrg.. U olllsss dh dengar kee,..๐Ÿง๐Ÿง๐Ÿง๐Ÿง๐Ÿง . . . . . Tag membe korang๐ŸคชTag membe korang๐Ÿง Tag membe korang๐ŸงTag membe korang๐Ÿค“ Follow๐Ÿ‘ฅLikeโค๏ธComment๐Ÿ“Tag๐Ÿ“šShare๐Ÿ“ฃ Do Support Us๐Ÿคณ Do Support Us๐Ÿคณ @lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah #lawak #cikkiah #lawakcikkiah #lawakmalaysia #lawakhambar #lawakkeder #lawakboring #lawaking #lawakbodoh #lawaktahapdewa #lawakan #lawakhangit #lawakgram #lawakbangang #lawakantarabangsa #lawaktwitter #lawakfacebook #lawakgram #lawakkampus #lawakterkini #lawaklucu #lawaksavage #viral #kakiviral #malaysia #indonesia #bazarpaknil #bazaarpaknil #igersmy #igersmalaysia #harimaumalaya
Tolong letakkan caption untuk min ๐Ÿคฆ parahhhh . . . . ๐Ÿ‘ฃ Tag & Share Kepada Kawan Anda ๐Ÿ™‹ ๐Ÿ‘ฃ Jangan Lupa LIKE & FOLLOW @kaki_ngulau . . . . ๐Ÿคฒ๐Ÿป "Semoga Segala Urusan Kita Dipermudahkan"๐Ÿ˜Š . . . . #lawakterkini #lawakbodoh #lawakhambar #lawakhangit #lawakbatak #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawakkampus #lawakkeder #lawakboring #lawak #lawakgila #lawakan #kakimerapu #kakiviral #kaki_ngulau #kasiviral #kakilawak #kakingulau #videolawak #viralkan #viralmalaysia #viralvideos #viral #viralindonesia #himpunanlawakmalaysia #himpunanlawakmalays #himpunanbahanlawak #maluapabosskur
Kenapa garang sangat ? Tag someone follow @duniaabangmotor . ( Tag orangยฒ yang tersayang ๐Ÿ’• ) . . Nak ayat sempoi followโ–ถ @iglelakivsperempuan Nak ayat gosip followโ–ถ @joyahohjoyah Nak ayat budak nakal followโ–ถ @igbudaknakal Nak ayat sweet followโ–ถ @duniaabangmotor Nak video menarik follow โ–ถ @lelakivsperempuanvideo follow awek cun โ–ถ @awekjongang follow si dia โ–ถ๏ธ @sidiacomel . . #awekjongang โ€Œ#sidiacomel #lelakivsperempuan #igjoyah #igbudaknakal #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #nakngepek #lawakan #lawakkeder #lawakgram #lawakhambar #apaapajer #singgahsekejap #lawak #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #igersmalaysia #vscomalaysia #dubsmashmalaysian #dubsmashid #mudahterhibur #nakbebel #nature #streetphotography #quote #himpunanlawakmalaysia
tag someone follow @sidiacomel . ( Tag orangยฒ yang tersayang ๐Ÿ’• ) . . Nak ayat sempoi followโ–ถ @iglelakivsperempuan Nak ayat gosip followโ–ถ @joyahohjoyah Nak ayat budak nakal followโ–ถ @igbudaknakal Nak ayat sweet followโ–ถ @duniaabangmotor Nak video menarik follow โ–ถ @lelakivsperempuanvideo follow awek cun โ–ถ @awekjongang follow si dia โ–ถ๏ธ @sidiacomel . . #awekjongang โ€Œ#sidiacomel #lelakivsperempuan #igjoyah #igbudaknakal #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #nakngepek #lawakan #lawakkeder #lawakgram #lawakhambar #apaapajer #singgahsekejap #lawak #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #igersmalaysia #vscomalaysia #dubsmashmalaysian #dubsmashid #mudahterhibur #nakbebel #nature #streetphotography #quote #himpunanlawakmalaysia
Tag someone follow @sidiacomel . ( Tag orangยฒ yang tersayang ๐Ÿ’• ) . . Nak ayat sempoi followโ–ถ @iglelakivsperempuan Nak ayat gosip followโ–ถ @joyahohjoyah Nak ayat budak nakal followโ–ถ @igbudaknakal Nak ayat sweet followโ–ถ @duniaabangmotor Nak video menarik follow โ–ถ @lelakivsperempuanvideo follow awek cun โ–ถ @awekjongang follow si dia โ–ถ๏ธ @sidiacomel . . #awekjongang โ€Œ#sidiacomel #lelakivsperempuan #igjoyah #igbudaknakal #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #nakngepek #lawakan #lawakkeder #lawakgram #lawakhambar #apaapajer #singgahsekejap #lawak #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #igersmalaysia #vscomalaysia #dubsmashmalaysian #dubsmashid #mudahterhibur #nakbebel #nature #streetphotography #quote #himpunanlawakmalaysia
Posted @withrepost โ€ข @lanun_lawak ๐Ÿ˜ณ sumpah aku tak sangka LAN . Nenek aku ko tibai ๐Ÿ˜•๐Ÿ˜• . . . Tag member nama LAN~ . .โœ… FOLLOW โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— โ™ฅ LIKES โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ“Œ TAG โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ’ฌCOMMENT โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— ๐Ÿ“ฌ SHARE โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ— . . . Follow @lanun_lawak utk mendapatkan contentยฒ yg menarik ๐Ÿ’ฏ . . . #lawaking #lawakterkini #lawakbodoh #lawakhambar #lawakbangang #lawakhangit #lawaksembanglebat #lawakbatak #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawakkampus #lawakkeder #lawakminang #lawak #lawakan #himpunanlawakmalays #videolawak #lawakking #kiniviral #videolawak #viralvideos #viral #motifviral #instagram #internet #lanunlawak #hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha #rogol
Terserah โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– Mau lihat meme berkualitas/bagus? Follow @asupan_meme_ngakak Request meme?dm aja Keperluan endorse dm juga โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #memes #meme #memesdaily #memeindonesia #dagelanlucu #dankmemes #dagelan #pubg #ngakak #ngakakkocak #ngakaksehat #lucu #lucuabis #lawaktahapdewa #lawakteroks #lawakkeder #lawaksavage #lucubanget #luculucuan #akwoakwoakwo #ngakakbanget #ashiap #ngakakkampret_ #enamonjoke #jokesreceh #receh #ketawangakak #ketawaaja #ketawainaja #lucuabis
Reposted from @4ziq_mirul - โ€ขโ€ขโ€ขโ€ข[[ PENYAKIT BUAT MANUSIA YANG BONGKAK, PELUPA ]] INGAT .... Kita adalah makhluk yang mudah sangat lupa , dah nama pun manusia. Aku maksudkan kita,aku, kau, dia, saya, kamu dan kamu semua tiada yang terkecuali.Bukan hilang ingatan atau lemah ingatan tetapi sifat lupa. Antaranya lupa diri, lupa asal usul dan sebagainnya .Bagiku yang paling parah dan mulalah perasaan takut adalah lupa akan pencipta-Nya. Lupa bahawa dia akan kembali kepada-NYA.SIAPAKAH DIA ? -Allah- Lupa bahawa hidupnya hanyalah sementara Di dunia bukan untuk selamanya. Lupa akan kematian. Lupa untuk bersyukur atas apa yang ada dan sebagainya. Sahabat โ€œKe manakah perginya rasa malu dalam diri kita.โ€Secara realitinya kita hanya menumpang teduh di bumi Allah. Tapi tidak pernah ataupun jarang sekali menadah tangan untuk kita bersyukur. Adakah kita mengingati-NYA ? Hanya dalam setahun sekali?? Ketika susah?? Ataupun ketika kita menghadapi musibah??? . . . Terlalu mengejar harta dan kesenangan dunia, sedangkan ia akan ditinggalkan jua akhirnya. Aku selalu pesan pada diri sendiri yang serba serbi kekurangan ini, โ€œJangan jadikan diri engkau ibarat penapis. Engkau bangga kerana mampu menapis segala macam kotoran yang melalui dirimu. Tetapi engkau telah lupa dan alpa untuk membersihkan dirimu sendiri." Jangan lupa untuk menasihati, menegur serta muhasabah diri sendiri ,dalam pada masa kita menasihati dan menegur diri orang lain. Jangan terlalu asyik membersihkan diri orang lain sehingga lupa untuk membersihkan diri sendiri. -โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € -โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Follow kami untuk peringatan harian!โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € @FirdausWrote @Kopibuku.MY @FirdausShoppe โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € -โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € -โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € #NasihatBuatHati #NasihatBuatDiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #iglelakivsperempuan #mutiarakata #sentap #nakpesan #jommuhasabahdiri #dakwahsentap #atukpesan #vscomalaysia #mudahterhibur
next page →