#legian

357,480 posts

Loading...
The moment when you're blown away by the beauty of this view ❤️❤️ this cliff forms in the shape of like dinosaurs at Kelingking beach Nusa Penida. One of the most beautiful beaches with sand white clean and you can enjoy the view all the way go down to the beach. Let’s sharing your moment with us and don’t forget tag your friends who need vacation. ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ . Take pict by : 📷 : @arlanap . 📍 : Kelingking beach, Nusa Penida, Bali, Indonesia . Let's explore Nusa Penida with @nusapenidavoyagertour , we provide package private trip everyday to Nusa Penida . AVAILABLE : ~ One day tour . ~ One day tour + Snorkeling . ~ 2 Days 1 Nights tour ( + Snorkeling ) . ~ 3 Days 2 Nights tour . Let's do day trip with locals in Nusa Penida and Lembongan island with us 🌎 ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖. For further information about our package tour please contact us at 👇🏻 . Or you can just clik the link on our profile : . 🌎 : Website : www.nusapenidavoyager.com 📲 : Whatsapp : +6281337804499 . 📩 : Email : nusapenidavoyagertour@gmail.com ️ Quick response message on instagram @nusapenidavoyagertour . Don’t forget follow @nusapenidavoyagertour for more see pics of Nusa Penida island and around . ➖➖ ➖➖ ➖➖➖ #beach #sunset #amazingplace #wonderful_places #nice #nusapenida #nusalembongan #bali #instasize #seminyak #legian #kuta #nusadua #jimbaran #sanur #ubud #nature #beautiful #malaysia #thailand #philippines #unitedkingdom #wonderfulindonesia #travelphotography #russia #paris #paradise #travelgram #nusapenidavoyagertour
AVAILABLE 🙌 MR.FROG 💨 Bule Nana & Berry Nana 😋 PG.VG 30/70 NETTO 60ml WARNING ⚠️ This product may contain nicotine keep away from children and pet proudly made in Indonesia INGREDIENTS. propylene glycol (USP) , vegetable 🥒 glycerin (USP)natural & artificial flavoring. flavoring nicotine (USP)3ml Shop Location 🛒👇 📍Jalan Raya Legian GG Mangga no.4 Kuta-Bali . ready yang mau nyoba rasanya langsung mampir aja ke store kita @legianvapestore . setiap pembelian liquid Free Coiling loh 😋🙌 ada Free tester juga buat yang mau nongkrong. @legianvapestore Time ⏱11.00AM-12.00PM . . buruan jangan sampai kehabisan datang langsung ke @legianvapestore _________________________ for more info : 📲 wa : +6289685797519 wa : +6285773994419 . . . @legianvapestore #legianvapestore #legian #kuta #vapestore #bali #vapor #vaping #vape #eliquid #throathit #cloud #smoke #flavour #store #lifestyle #nicotine #jaen #new #vapeindo #vapeindonesia #indovape #kutavape #balivape #denpasarvape #vaporbali #vapersbali #tokovapebali #lifestyle #liquidenak #mrfrog
Did someone say happy hour and infinity pool? #bali #padma #legian #happyhour #infinitypool
Let’s catch the waves together with your summer babes. Note : please be careful while doing this · Devil’s Tears is a rocky outcrop on the south western part of the coast where you can see huge waves splashing up against the rocks and a giant blowhole that shoots water skyward. One of the most attractive features of the splash caused by the wave is the little rainbow trail which is often common in the evenings as the sunset is approaching. · The entrance to Devil’s Tears is free. After you have finished watching the waves, take a walk along one of the nearby walking tracks here. The low cliffs in the south offer some beautiful coastal walks, particularly from Dream Beach up to Sunset Beach. There are also some caves along here which can be explored at low tide. · To get to Nusa Lembongan from Bali, take a boat from Sanur Beach near Jalan Hangtuah. Departures depend on the tide, so it is best to check with your hotel to book before arriving at the beach. Just note that most boats required you to walk out into the water to board, so make sure to wear short pants and shoes that are easily removed. ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• An amazing video regram from : 📷 @bellarossa.vm 📍 "Devil's Tears, Nusa Lembongan, Bali" Let's share your amazing moment with @balidaily ✌️ 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 🔸Need more interesting information ? Don't forget to add our offficial Line Account @balidaily (don't forget to use @) Or you can just click the link on our profile🔸 🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼
👉 YANG FOLLOW DAN LIKE IG KAMI MUDAH2AN HAMIL BULAN INI AMIN 👈 👉 ingin cepat hamil 30 HARI positif hamil gabung dgn promil kami Whatsapp: ( 0812-3531-2556) 👈 Line: aku.pengen.hamil BBM: D7B367CA 👈 gratis. #denpasar #surabaya #jakarta #makassar #semarang #solo #bandung #medan #kuta #malang #banjarmasin #batam #jogja #pontianak #bekasi #samarinda #pekanbaru #palembang #papua #jambi #depok #lombok #balikpapan #timika #sidoarjo #palu #legian #yogyakarta #maluku
Sunday is the perfect day to refuel your soul and to be grateful for each and every one of your blessings #sundayfunday
Jalan-jalan di Bali jangan sampai kebingungan karena nyasar gatau jalan, sekarang udah jamannya tinggal duduk manis dimobil 💆💃 Keliling Bali murah meriah selama 12jam nonstop!!! Dijamin akan diajak ke tempat-tempat keren dan hits buat photo-photo 📷 Jangan sewa dadakan yah, pesan dari jauh-jauh hari saja supaya dapat harga murah dan tidak kehabisan mobil+supir!!! Avanza/Xenia - 6 pax - IDR 475.000/12jam Mobil lain? Avanza, Xenia, Innova, innova reborn, elf short, elf long, hiace, alphard, vellfire, new fortuner menerima orderan dalam jumlah besar untuk acara prewed, wedding pick up, honeymoon, babymoon, birthday, anniversary, family gathering, corporate, dll Kelebihan @lerissarentcar_bali daripada yang lain? Supir Asli Bali Supir Ramah Supir masih muda dan ganteng Supir Gaul bisa diajak dugem dll 😬 Supir tau jalan, tau tempat kuliner hits bali, tau semua tempat wisata yang keren di Bali Mobil Bersih dan Rapih Ac Mobil dingin banget Mobil terawat dan layak pakai Supir bisa jadi tukang photo, bisa jadi guide, bisa jadi temen makan/main/jalan/curhat dll 😍 Harga paling murah se-Bali Indonesia Raya Cuma disini yang 12 jam!! Yang lain cuma mau 8 jam dan sering minta tambahan biaya! Harga dari kami transparan, so customer ga akan merasa ditipu karena (dijalan ditagih duit lebih) Owner baik, care, mau nanya apa aja tentang Bali 24 jam pasti dibales whatsapp/linenya 💃 So, ngapain masih baca caption ini, buruan booking mobil kamu dari sekarang dan Jalan-jalan di Bali 🌴🍍 Reservation: Whatsapp / Call +62857 1075 7087 Overtime? 10%/jam utk local tourist Our service: Rent Car Bali, Jimbaran Seafood Package, Fastboat to Nusa lembongan, penida, gili air, gili trawangan, Ayung's rafting, Watersport Tanjung Benoa, Bali Zoo, Turtle island, Bali bird park, Safari park, Monkey forest, Kecak and Barong Dance, etc . #bali #baliisland #baliindonesia #ubud #seminyak #canggu #kuta #legian #denpasar #sewamobil #sewamobilbali #sewamobilmurah #sewamobildibali #rentcar #rentcarbali #rentalmobilbali #liburanbali #balilivin #balidaily #balibeach #carrentbali #carrentalbal #balinese #tournusapenida #nusapenidatour #nusapenida #balilife #villadibali #villamurahbali
Let’s explore Bali with @lerissarentcarbali ✈ Now you can travel around Bali easily, cheap and fun. We will take you to the most and hits places in Bali island. Bali daily tour, include: Car Driver (As a guide) Gas/Petrol Price start from Rp 475.000/12 hours local tourist and Rp 550.000/12 hours foreign tourist Exclude: Parking and Tol fee Our cars: APV, Avanza/Xenia, Old Innova and Innova Reborn, Elf short and Elf long, Hiace, New Fortuner, Alphard and Vellfire Our Services: Rent Car Bali include driver as a guide for travel around bali Half day tour Nusa Penida Private villa @Sudaji village, Singaraja, North Bali Watersport Trekking package Ayung’s Rafting, ATV, Swing, etc We open order for Wedding’s car, backpacker, honeymoon, study tour, prewed, family gathering, corporate, etc For further information please contact us: Call / Whatsapp +62 857 1075 7087 // +62 812 1960 9559 Location: Denpasar, Bali, Indonesia . . #bali #baliisland #baliindonesia #ubud #seminyak #canggu #kuta #legian #denpasar #sewamobil #sewamobilbali #sewamobilmurah #rentcar #rentcarbali #rentalmobilbali #liburanmurah #holiday #carrentbali #carrentalbali #baliadventure #baliadvisor #mountagung #balilivin #balinese #beach #balilife #balibeachlife #godsisland #balitour #balitrip
RENT CAR BALI INCLUDE DRIVER AND PETROL, NO SELF DRIVE . . Bahasa: Kami menyediakan jasa penyewaan mobil dan tour harian dengan supir yang profesional, siap melayani anda dengan baik, sabar dan penuh tanggung jawab. English: We provide car rental services and tour with a professional driver, ready to serve you with good, patient and responsibility. Traveling Around Bali / Bali City Tour with our car and daily Tour. More Space For You, with high quality Services 101 % 🚍 🚘 Harga Mulai: Price Start From: Rp 475.000/12 hours Include Gasoline & Driver as a Guide 👍 Our Service: Rent Car Bali,Bus, Nusa Penida, Bali tour package, Ayung's rafting, Honeymoon Package, Villa near by Sekumpul Waterfall. Insta @lerissarentcar_bali Owner @lerissaavianti . . Reservation / Further Information 😇 WHATSAPP / CALL +62 857 1075 7087 #sewamobilbali #sewamobilmurah #sewamobil #rentcar #rentcarbali #rentalmobil #rentalmobilbali #carrent #carrentbali #rentalcar #bali #baliisland #baliindonesia #visitbali #visitindonesia #indonesia #denpasar #kuta #legian #seminyak #ubud #uluwatu #pecatu #bedugul #kintamani #pesonaindonesia #lerissarentcar #lerissarentcarbali
Jalan-jalan di Bali jangan sampai kebingungan karena nyasar gatau jalan, sekarang udah jamannya tinggal duduk manis dimobil 💆💃 Keliling Bali murah meriah selama 12jam nonstop!!! Dijamin akan diajak ke tempat-tempat keren dan hits buat photo-photo 📷 Jangan sewa dadakan yah, pesan dari jauh-jauh hari saja supaya dapat harga murah dan tidak kehabisan mobil+supir!!! Avanza/Xenia - 6 pax - IDR 475.000/12jam Mobil lain? Avanza, Xenia, Innova, innova reborn, elf short, elf long, hiace, alphard, vellfire, new fortuner menerima orderan dalam jumlah besar untuk acara prewed, wedding pick up, honeymoon, babymoon, birthday, anniversary, family gathering, corporate, dll Kelebihan @lerissarentcar_bali daripada yang lain? Supir Asli Bali Supir Ramah Supir masih muda dan ganteng Supir Gaul bisa diajak dugem dll 😬 Supir tau jalan, tau tempat kuliner hits bali, tau semua tempat wisata yang keren di Bali Mobil Bersih dan Rapih Ac Mobil dingin banget Mobil terawat dan layak pakai Supir bisa jadi tukang photo, bisa jadi guide, bisa jadi temen makan/main/jalan/curhat dll 😍 Harga paling murah se-Bali Indonesia Raya Cuma disini yang 12 jam!! Yang lain cuma mau 8 jam dan sering minta tambahan biaya! Harga dari kami transparan, so customer ga akan merasa ditipu karena (dijalan ditagih duit lebih) Owner baik, care, mau nanya apa aja tentang Bali 24 jam pasti dibales whatsapp/linenya 💃 So, ngapain masih baca caption ini, buruan booking mobil kamu dari sekarang dan Jalan-jalan di Bali 🌴🍍 Reservation: Whatsapp / Call +62857 1075 7087 Overtime? 10%/jam utk local tourist Our service: Rent Car Bali, Jimbaran Seafood Package, Fastboat to Nusa lembongan, penida, gili air, gili trawangan, Ayung's rafting, Watersport Tanjung Benoa, Bali Zoo, Turtle island, Bali bird park, Safari park, Monkey forest, Kecak and Barong Dance, etc . #bali #baliisland #baliindonesia #ubud #seminyak #canggu #kuta #legian #denpasar #sewamobil #sewamobilbali #sewamobilmurah #sewamobildibali #rentcar #rentcarbali #rentalmobilbali #liburanbali #balilivin #balidaily #balibeach #carrentbali #carrentalbal #balinese #tournusapenida #nusapenidatour #nusapenida #balilife #villadibali #villamurahbali
Let’s explore Bali with @lerissarentcarbali ✈ Now you can travel around Bali easily, cheap and fun. We will take you to the most and hits places in Bali island. Bali daily tour, include: Car Driver (As a guide) Gas/Petrol Price start from Rp 475.000/12 hours local tourist and Rp 550.000/12 hours foreign tourist Exclude: Parking and Tol fee Our cars: APV, Avanza/Xenia, Old Innova and Innova Reborn, Elf short and Elf long, Hiace, New Fortuner, Alphard and Vellfire Our Services: Rent Car Bali include driver as a guide for travel around bali Half day tour Nusa Penida Private villa @Sudaji village, Singaraja, North Bali Watersport Trekking package Ayung’s Rafting, ATV, Swing, etc We open order for Wedding’s car, backpacker, honeymoon, study tour, prewed, family gathering, corporate, etc For further information please contact us: Call / Whatsapp +62 857 1075 7087 // +62 812 1960 9559 Location: Denpasar, Bali, Indonesia . . #bali #baliisland #baliindonesia #ubud #seminyak #canggu #kuta #legian #denpasar #sewamobil #sewamobilbali #sewamobilmurah #rentcar #rentcarbali #rentalmobilbali #liburanmurah #holiday #carrentbali #carrentalbali #baliadventure #baliadvisor #mountagung #balilivin #balinese #beach #balilife #balibeachlife #godsisland #balitour #balitrip
RENT CAR BALI INCLUDE DRIVER AND PETROL, NO SELF DRIVE . . Bahasa: Kami menyediakan jasa penyewaan mobil dan tour harian dengan supir yang profesional, siap melayani anda dengan baik, sabar dan penuh tanggung jawab. English: We provide car rental services and tour with a professional driver, ready to serve you with good, patient and responsibility. Traveling Around Bali / Bali City Tour with our car and daily Tour. More Space For You, with high quality Services 101 % 🚍 🚘 Harga Mulai: Price Start From: Rp 475.000/12 hours Include Gasoline & Driver as a Guide 👍 Our Service: Rent Car Bali,Bus, Nusa Penida, Bali tour package, Ayung's rafting, Honeymoon Package, Villa near by Sekumpul Waterfall. Insta @lerissarentcar_bali Owner @lerissaavianti . . Reservation / Further Information 😇 WHATSAPP / CALL +62 857 1075 7087 #sewamobilbali #sewamobilmurah #sewamobil #rentcar #rentcarbali #rentalmobil #rentalmobilbali #carrent #carrentbali #rentalcar #bali #baliisland #baliindonesia #visitbali #visitindonesia #indonesia #denpasar #kuta #legian #seminyak #ubud #uluwatu #pecatu #bedugul #kintamani #pesonaindonesia #lerissarentcar #lerissarentcarbali
👉 YANG FOLLOW DAN LIKE IG KAMI MUDAH2AN HAMIL BULAN INI AMIN 👈 👉 yang ingin sembuh dari sakit. Endometris. Haid tidak lancar. Miom dan keputihan gabung Whatsapp: ( 0812-3531-2556) 👈 Line: aku.pengen.hamil BBM: D7B367CA 👈 gratis. #denpasar #surabaya #jakarta #makassar #semarang #solo #bandung #medan #kuta #malang #banjarmasin #batam #jogja #pontianak #bekasi #samarinda #pekanbaru #palembang #papua #jambi #depok #lombok #balikpapan #timika #sidoarjo #palu #legian #yogyakarta #maluku
Ceking rice terace, Balinese people, start to plant, 📸📸 Welcome to dewata island bali, let's go enjoy the beauty of bali view with us, snorkeling and diving, There are 3 scuba diving zones around Bali: South Bali (Nusa Penida, Nusa Lembongan, Sanur) East Coast of Bali (Padang bai, Candidasa, Tulamben, Amed) North West Coast of Bali (Menjangan Island, Permutaran, Lovina, Gilimanuk). Footage that show you the Beauty of The Island of Gods, Paradise ❤️💛🧡 ➖➖➖➖ TAGS WHO LOVE TO VISIT BALI SO BAD 🤙🏻🤙🏻 ➖➖➖➖ Explore Bali and Beyond  Let's do Day Trip With Locals in Bali and around with Us🌏 ➖➖➖➖➖ Watshapp:081246870685 WHATSAPP / TEXT ONLY: reservationpenida@gmail.com 📩 hi@nusapenidaisland_travel Email:reservationpenida@gmail. Com for information updates about Bali & Beyond🌴🌊 NOTE : KEEP BALI CLEAN👍 ➖➖➖➖➖ . . . . . #bali  #nusapenida  #ubud  #kuta  #uluwatu  #jimbaran #sanur  #canggu  #balicili  #legian  #seminyak #nusalembongan  #nusapenidatrip  #baliisland #nusadua  #gilitrawangan  #explorebali  #balilife #thebalibible  #infodenpasar  #visitbali  #giliisland #wonderfullindonesia  #travel  #beach #thisisindonesia  #journesia  #gianyar  #kintamani #beautifuldestinations
Sunset
Goodluck new owner Cador von Surya CFC Cc : Charles Leonardo
#Repost @viaipi.bali ・・・ SOUNDAY FRIEND feat. DJ @dimassalya_ DJ @gusyadstic DJ @johansilaban DJ @dj.kiara live on sunday 24th June 2018 start 10PM Free Entry For Ladies Before Midnight Special price all nite long for Smirnoff Vodka & Captain Morgan . . . #anakviaipi #partyneverstop #dontstoptheparty #clubbers #clubbing #nightclub #nightlife #legian #bali #viaipibali #viaipiclub
@taskulitkayu. . Tidak ada dua produk yang sama karena tekstur kulit kayu yang pasti berbeda. . Supplier tas kulit kayu kekiniann !! Handmade dengan bahan kulit dan tekstur kulit kayu yang unik. Terima tas custom. . Ready Stock & PO (untuk tas custom). Open reseller & Dropship. . Further info please chat : wa : (+62)821-1149-5378 . .
Look at ur face @miroedvis How u fell there on the line up ??? Thanks to trust @doublesixsurf_lesson To surf u ma friend #doublesixbeach #bali #surfingbali #kuta #seminyak #legian #canggu #indonesia We open for lesson book via inbox , goodwaves coming tomorow morning , terimakasih dan maturthankyou
🏃🏻‍♂️ menyusuri pantai 🏖 #running #relive #garmin #beach #bali #kuta #legian
Jalan-jalan di Bali jangan sampai kebingungan karena nyasar gatau jalan, sekarang udah jamannya tinggal duduk manis dimobil 💆💃 Keliling Bali murah meriah selama 12jam nonstop!!! Dijamin akan diajak ke tempat-tempat keren dan hits buat photo-photo 📷 Jangan sewa dadakan yah, pesan dari jauh-jauh hari saja supaya dapat harga murah dan tidak kehabisan mobil+supir!!! Avanza/Xenia - 6 pax - IDR 475.000/12jam Mobil lain? Avanza, Xenia, Innova, innova reborn, elf short, elf long, hiace, alphard, vellfire, new fortuner menerima orderan dalam jumlah besar untuk acara prewed, wedding pick up, honeymoon, babymoon, birthday, anniversary, family gathering, corporate, dll Kelebihan @lerissarentcar_bali daripada yang lain? Supir Asli Bali Supir Ramah Supir masih muda dan ganteng Supir Gaul bisa diajak dugem dll 😬 Supir tau jalan, tau tempat kuliner hits bali, tau semua tempat wisata yang keren di Bali Mobil Bersih dan Rapih Ac Mobil dingin banget Mobil terawat dan layak pakai Supir bisa jadi tukang photo, bisa jadi guide, bisa jadi temen makan/main/jalan/curhat dll 😍 Harga paling murah se-Bali Indonesia Raya Cuma disini yang 12 jam!! Yang lain cuma mau 8 jam dan sering minta tambahan biaya! Harga dari kami transparan, so customer ga akan merasa ditipu karena (dijalan ditagih duit lebih) Owner baik, care, mau nanya apa aja tentang Bali 24 jam pasti dibales whatsapp/linenya 💃 So, ngapain masih baca caption ini, buruan booking mobil kamu dari sekarang dan Jalan-jalan di Bali 🌴🍍 Reservation: Whatsapp / Call +62857 1075 7087 Overtime? 10%/jam utk local tourist Our service: Rent Car Bali, Jimbaran Seafood Package, Fastboat to Nusa lembongan, penida, gili air, gili trawangan, Ayung's rafting, Watersport Tanjung Benoa, Bali Zoo, Turtle island, Bali bird park, Safari park, Monkey forest, Kecak and Barong Dance, etc . #bali #baliisland #baliindonesia #ubud #seminyak #canggu #kuta #legian #denpasar #sewamobil #sewamobilbali #sewamobilmurah #sewamobildibali #rentcar #rentcarbali #rentalmobilbali #liburanbali #balilivin #balidaily #balibeach #carrentbali #carrentalbal #balinese #tournusapenida #nusapenidatour #nusapenida #balilife #villadibali #villamurahbali
Let’s explore Bali with @lerissarentcarbali ✈ Now you can travel around Bali easily, cheap and fun. We will take you to the most and hits places in Bali island. Bali daily tour, include: Car Driver (As a guide) Gas/Petrol Price start from Rp 475.000/12 hours local tourist and Rp 550.000/12 hours foreign tourist Exclude: Parking and Tol fee Our cars: APV, Avanza/Xenia, Old Innova and Innova Reborn, Elf short and Elf long, Hiace, New Fortuner, Alphard and Vellfire Our Services: Rent Car Bali include driver as a guide for travel around bali Half day tour Nusa Penida Private villa @Sudaji village, Singaraja, North Bali Watersport Trekking package Ayung’s Rafting, ATV, Swing, etc We open order for Wedding’s car, backpacker, honeymoon, study tour, prewed, family gathering, corporate, etc For further information please contact us: Call / Whatsapp +62 857 1075 7087 // +62 812 1960 9559 Location: Kuta, Bali, Indonesia . . #bali #baliisland #baliindonesia #ubud #seminyak #canggu #kuta #legian #denpasar #sewamobil #sewamobilbali #sewamobilmurah #rentcar #rentcarbali #rentalmobilbali #liburanmurah #holiday #carrentbali #carrentalbali #baliadventure #baliadvisor #mountagung #balilivin #balinese #beach #balilife #balibeachlife #godsisland #balitour #balitrip
Jalan-jalan di Bali jangan sampai kebingungan karena nyasar gatau jalan, sekarang udah jamannya tinggal duduk manis dimobil 💆💃 Keliling Bali murah meriah selama 12jam nonstop!!! Dijamin akan diajak ke tempat-tempat keren dan hits buat photo-photo 📷 Jangan sewa dadakan yah, pesan dari jauh-jauh hari saja supaya dapat harga murah dan tidak kehabisan mobil+supir!!! Avanza/Xenia - 6 pax - IDR 475.000/12jam Mobil lain? Avanza, Xenia, Innova, innova reborn, elf short, elf long, hiace, alphard, vellfire, new fortuner menerima orderan dalam jumlah besar untuk acara prewed, wedding pick up, honeymoon, babymoon, birthday, anniversary, family gathering, corporate, dll Kelebihan @lerissarentcar_bali daripada yang lain? Supir Asli Bali Supir Ramah Supir masih muda dan ganteng Supir Gaul bisa diajak dugem dll 😬 Supir tau jalan, tau tempat kuliner hits bali, tau semua tempat wisata yang keren di Bali Mobil Bersih dan Rapih Ac Mobil dingin banget Mobil terawat dan layak pakai Supir bisa jadi tukang photo, bisa jadi guide, bisa jadi temen makan/main/jalan/curhat dll 😍 Harga paling murah se-Bali Indonesia Raya Cuma disini yang 12 jam!! Yang lain cuma mau 8 jam dan sering minta tambahan biaya! Harga dari kami transparan, so customer ga akan merasa ditipu karena (dijalan ditagih duit lebih) Owner baik, care, mau nanya apa aja tentang Bali 24 jam pasti dibales whatsapp/linenya 💃 So, ngapain masih baca caption ini, buruan booking mobil kamu dari sekarang dan Jalan-jalan di Bali 🌴🍍 Reservation: Whatsapp / Call +62857 1075 7087 Overtime? 10%/jam utk local tourist Our service: Rent Car Bali, Jimbaran Seafood Package, Fastboat to Nusa lembongan, penida, gili air, gili trawangan, Ayung's rafting, Watersport Tanjung Benoa, Bali Zoo, Turtle island, Bali bird park, Safari park, Monkey forest, Kecak and Barong Dance, etc . #bali #baliisland #baliindonesia #ubud #seminyak #canggu #kuta #legian #denpasar #sewamobil #sewamobilbali #sewamobilmurah #sewamobildibali #rentcar #rentcarbali #rentalmobilbali #liburanbali #balilivin #balidaily #balibeach #carrentbali #carrentalbal #balinese #tournusapenida #nusapenidatour #nusapenida #balilife #villadibali #villamurahbali
Tas Rotan 20cm yang lagi hits Cuma rp 160.000/pc Atau ada promo beli 10 gratis 1 Berminat ?? Atau sekedar bertanya tanya ?? Hubungi kami di : Whatsapp : 08 781 782 1199 Bbm : 7fcfc4c1 / 576e6f9d Facebook : Griya Kakilima Twitter / Instagram : @GriyaKaki5 Email : GriyaKaki5@gmail.com Never Stop Traveling Trust First Dh #GriyaKakilima #GK5 #NeverStopTraveling #Bali #travelAgent #Inn #Uluwatu #Badung #Legian #Kuta
Let’s explore Bali with @lerissarentcarbali ✈ Now you can travel around Bali easily, cheap and fun. We will take you to the most and hits places in Bali island. Bali daily tour, include: Car Driver (As a guide) Gas/Petrol Price start from Rp 475.000/12 hours local tourist and Rp 550.000/12 hours foreign tourist Exclude: Parking and Tol fee Our cars: APV, Avanza/Xenia, Old Innova and Innova Reborn, Elf short and Elf long, Hiace, New Fortuner, Alphard and Vellfire Our Services: Rent Car Bali include driver as a guide for travel around bali Half day tour Nusa Penida Private villa @Sudaji village, Singaraja, North Bali Watersport Trekking package Ayung’s Rafting, ATV, Swing, etc We open order for Wedding’s car, backpacker, honeymoon, study tour, prewed, family gathering, corporate, etc For further information please contact us: Call / Whatsapp +62 857 1075 7087 // +62 812 1960 9559 Location: Kuta, Bali, Indonesia . . #bali #baliisland #baliindonesia #ubud #seminyak #canggu #kuta #legian #denpasar #sewamobil #sewamobilbali #sewamobilmurah #rentcar #rentcarbali #rentalmobilbali #liburanmurah #holiday #carrentbali #carrentalbali #baliadventure #baliadvisor #mountagung #balilivin #balinese #beach #balilife #balibeachlife #godsisland #balitour #balitrip
Amazing trip today with @jychen and friends, thank you for join private trip with us 💙 --- photo are taken from our trip @nusapenidatourandtravel ━━━━━━━━━━━━━━━━━━ we are @nusapenidatourandtravel provide tours services around nusa penida island. let's join with us and get the best price! . Day trips | 2D1N | 3D2N | Snorkeling | Hotels, Bungalows, Homestay, Etc. . Info & Reservation: 📲 ID Line: nusapenidatravel 📞 Call: +6281280687137 (whatsapp) 📩 Email: balijalanjalan15@gmail.com 🌐nusapenidatourandtravel.com _________________ #traveladdict #wanderlust #ceningan #nusapenida #nusapenidaisland #vsco #travelling #beautifuldestination #travelawesome #wonderful_places #bali #travelgirl #canggu #legian #seminyak #uluwatu #lembongan #kuta #ubud #japan #australia #бали #夕日 #旅行 #リゾート #プール #バリ #旅好き #balicili #balidaily
7seats car . 450k/10hours . Contact us now for trip combination ! ———————————— WA : +62 81239388240 Line : abecobali E : benyhermawan35@gmail.com . . . . . . . . #bali #indonesia #melbourne #sydney #perth #Adelaide #darwin #america #newyork #california #LA #canada #unitedkingdom #london #holiday #vacation #travelblogger #travel #bigcar #balibigcar #nusadua #ubud #kuta #seminyak #legian #canggu #uluwatu #tripadvisor #balibible
25 JUNE 2018 [POSEIDON CLUB] present Mad Monday Community Party with special performance by DJ SURYA BALLON, DJ ASKARA JERKY Start from 9pm. FDC : 20K free 1can yeos Our Special Promo - Promo Buy 1 get 1 free start from IDR 450K/net - Promo Live Match Time start from 200K/net - Promo Package Ladies InDaClub start from IDR 700K/net - Promo Shisha (Available 6 Flavour) start from IDR 100K/net - Promo Glass Wine of the day start from IDR 100K/net Sponsor by : Smirnoff, Jolly Time, Yeos, Captain Morgan, Anker, Carlsberg, San Miguel RSVD & INFO : Contact Our Marketing +62 812 3890 0507 Poseidon Executive Club | Move On KTV Jln. Patih Jelantik Kompleks Istana Galeria Central Parking Kuta 3rd Floor - BALI Follow our SOCIAL MEDIA IG : poseidonclub_ FB : poseidonclubandmoveonktv WWW.MOVEONKTVLOUNGE.COM/EVENTS #poseidonclub #pecintakaraoke #bali #kuta #dj #karaoke #denpasar #balievent #badung #party #indoclubbing #eventinbali #independenceClubbers #BaliClubbing #BaliEvent #Clubbing #Legian #MoveOnKTV #MoveOn #ladies #jollytime #yeos #captainmorgan #clubbers #smirnoff #thebeatbali
BALI.. You beautiful thing ✨💫 #bali #home #poolside #legian
Lunch again at @sacredgroundbali Calamari small bites for me and pizza and salad for Pat and Ronnie #lunch #sacredground #delicious #legian #bali
Greetings! Horison Legian Hotel cordially invites you to: Layar Bola Traveloka | #layarbolatraveloka "TONIGHT" Match 1 : Panama 🇵🇦 Vs  England On Sunday 24 June 2018 20.00 WITA . Match 2 : Senegal 🇸🇳 Vs 🇯🇵 Japan On  Sunday 24 June 2018 23.00 WITA . Match 3 : Polandia 🇵🇱 Vs 🇨🇴 Colombia On Monday 25 June 2018 02.00 WITA . At 150 Café & Resto . Enjoy Food & Beverage Promotions: Beer Bucket IDR 100K Wine by Glass IDR 50K Wine by Bottle IDR 300K Mixed "Canapé" Basket IDR 50K While cheering on your favorite team! . For Reservation | @150cafeandresto Phone (62-361) 4727277 Whats app 085711211354 . #horisonlegian #150cafeandresto #150caferesto #Event #TravelokaBeInTheMoment #BeInTheMomentsTraveloka #beinthemoment #layarbola #layarbolatraveloka #Traveloka #futbalmomentumasia #pestabola #pialadunia2018 #infopialadunia2018 #legian #bali
Can you feelin that Canggu breeze? 🍃 . . . Parachutebali offers the highest quality all day dining experience in Berawa, Canggu, focussing on local produce, sustainable practices and artisan-made products. Along with a community market, on-site organic farm, ecology-minded alliances, education, herbal and folkmedicines, Parachute is foremost a gathering place for our diverse community. Open from 6am Daily. 📍Parachute Bali, Berawa, Canggu, Bali Pict by : @ogekinten
If light is in your heart, you will find your way home.. . Photo by @agusm123. . #padmalegian #padmahotels #padmahotel #padmaexperience #bali #balihotel #beautifulresort #legian #legianbali
Having family holiday trip and need to pack for home? We can help make it easy👌 Vacuum Compression Packing, reduce half size and we come to your place too💨🛵👉
Natural skinwood texture becomes the uniqueness of our products 💋💕💕 . . Hilda Sling Bag - Light Brown . Ready Stock Real Picture Available : Hilda Dark Brown . . UNIQUENESS : No one two products are the same because skinwood texture is definitely different. Bahan : kulit kayu, ringan, nyaman dipakai sehari-hari, kuat dan tahan lama. Panjang : 25cm Tinggi : 20cm Tebal : 9cm Tali : Oscar 120cm Dalaman : Oscar Berat : 400 gr . How to order ? wa +(62)821-1149-5378 . Open Reseller & Dropship. . . #woodbag #woodbags
Try to explore the Art Market in ubud and get your favorite one. Locally referred to as 'Pasar Seni Ubud' is located opposite the the Puri Saren Royal Ubud Palace. Here you can find beautiful silk scarves, lightweight shirts, handmade woven bags, baskets or hats; statues, kites and many other Photo by @sofiabilder . #bali #baliisland #thebalibible #thebaliguru #balidaily #balilife #balicili #balilivin #liburanbali #nusapenida #ubud #kuta #uluwatu #jimbaran #sanur #canggu #legian #seminyak #nusalembongan #nusadua #gilitrawangan #giliisland #fastboatgili #sewamobilbali #wonderfullindonesia #pesonaindonesia #nusapenidaisland
let's go to Bali with us GTWB Transport Bali ,,, 🎎🎎 ➡with competitive prices ➡drivers who understand bali ➡The car all new the fleet we have 🚗 Avanza Rp 450.000 🚗 Innova Rp 650.000 🚗 Apv Rp 500.000 🚗 Elf shot Rp 750.000 🚗 Elf long Rp 950.000 🚗 Haice Rp 1.000.000 🚗 Vellfire Rp 1.700.000 🚗 Alphard Rp 1.500.000 For the price include driver & BBM 12 hours ☎☎☎ Contact Us For Exclusive Deal : GTWB TRANSPORT BALI WA : 087860341562( Hotline 24 Hours ) 📧EMAIL : gede@transportwisatadibali.com info@transportwisatadibali.com Facebook FansPage https://mobile.facebook.com/profile.php?id=100007490836879 🌐 www.Transportwisatadibali.com CHAT LINE : Gtwbtransportbali Follow @gtwbbalitransport @sewamobildibali_gtwb @transportmurahbali_gtwb #bali #baliisland #baliindonesia #ubud #seminyak #canggu #kuta #legian #denpasar #sewamobil #sewamobilbali #sewamobilmurah #rentcar #rentalmobilbali #liburanmurah #liburanbali #carrentbali #baliadventure #baliadvisor #sewamobildibali #balilivin #balinese #nusapenida #balilife #nusapenidatour #balitour #rentalcarbali #transportbali #transportmurahbali #transportdibali
🙋‍♂️🙋‍♂️guys.. Udah mau Bulan JULI nih.. Klo kalian punya rencana atau sedang Liburan di BALI, sempatkan untuk berkunjung ke Nusa Penida! 👇 ➖➖➖ Paket One Day Trip Nusa Penida Barat: 1. Broken Beach 2. Angel's Billabong 3. Paluang Cliff 4. Kelingking Beach Cliff 5. Crystal Bay Beach ➖➖➖ Your tour will be private trip with us.. HARGA: • Indonesia: 2 org IDR 550.000/pax 3 org IDR 450.000/pax 4 org IDR 400.000/pax 5 org IDR 360.000/pax 6 org IDR 330.000/pax • Price for Foreigner is + IDR 150.000/person ➖➖➖ INCLUDE: • Tiket Fastboat Sanur - Penida PP • Private Car (APV/Avanza) • Entrance Ticket object • Lunch • Mineral Water • Driver Nusa Penida ➖➖➖ Start di Sanur Beach 7.30 AM, Berangkat 8.00 AM Balik ke Sanur 3.30 PM, 4.30 PM Meeting point di Sanur Beach (Jln. Hangtuah Sanur, Bali) ➖➖➖ Ayo booking sekarang juga!!! WHATSAPP / TEXT : +62853-3840-2990 LINE ID: budinusa 📩 budinusatours@gmail.com ➖➖➖ #nusapenidatoptours #nusapenida  #ubud   #kuta  #uluwatu  #jimbaran #sanur  #legian   #seminyak  #nusalembongan #infodenpasar   #ceningan  #nusapenidatrip  #balitrip #nusadua   #baliholiday  #gilitrawangan  #explorebali #balilife  #thebalibible  #lombokisland  #lovebali #wonderfulindonesia  #travel  #beach #explorejakarta #nusapenidatours   #nusapenidaisland  #penida #explorenusapenida ➖➖➖
let's go to Bali with us GTWB Transport Bali ,,, 🎎🎎 ➡with competitive prices ➡drivers who understand bali ➡The car all new the fleet we have 🚗 Avanza Rp 450.000 🚗 Innova Rp 650.000 🚗 Apv Rp 500.000 🚗 Elf shot Rp 750.000 🚗 Elf long Rp 950.000 🚗 Haice Rp 1.000.000 🚗 Vellfire Rp 1.700.000 🚗 Alphard Rp 1.500.000 For the price include driver & BBM 12 hours ☎☎☎ Contact Us For Exclusive Deal : GTWB TRANSPORT BALI WA : 087860341562( Hotline 24 Hours ) 📧EMAIL : gede@transportwisatadibali.com info@transportwisatadibali.com Facebook FansPage https://mobile.facebook.com/profile.php?id=100007490836879 🌐 www.Transportwisatadibali.com CHAT LINE : Gtwbtransportbali Follow @gtwbbalitransport @sewamobildibali_gtwb @transportmurahbali_gtwb #bali #baliisland #baliindonesia #ubud #seminyak #canggu #kuta #legian #denpasar #sewamobil #sewamobilbali #sewamobilmurah #rentcar #rentcarbali #rentalmobilbali #liburanmurah #liburanbali #baliadventure #baliadvisor #sewamobildibali #balilivin #balinese #nusapenida #balilife #nusapenidatour #balitour #rentalcarbali #transportbali #transportmurahbali #transportdibali
The lights will guide you to the better place✨ . H i d d e n C a n y o n . . Photo by Photo location : Hidden Canyon Beji Guwang ( near Pura Dalem Guwang, Sukawati, Gianyar, Bali ) . . One of the well-hidden spot in Bali, where it is still secluded will be Hidden Canyon, Beji Guwang. To get here, you have to go to the Beji river area in which the location is near Pura Dalem Guwang, Sukawati, Gianyar. Just next beside the pura, there is stairs going down, this is the access to go to the hidden canyon. You have about 700 meters walking distance with lots of stairs to go through. . Share your favorite place in Bali with 😂😨 😔 😙😉😛 #holiday #travelgram #mytravelgram #paradise #igtravel #travelblogger #pesonaindonesia #wanderer #mytripmyadventure #denpasar #ayodolan #kuta #passportready #gilitrawangan #balilife #nusadua #tanahlot #balibible #balidaily #pura #writetotravel #baliisland #thebaliguideline #legian #visitbali #nusapenida #coupletravel #lovebali #klungkung #baliyoga 😇👿 😙😘😶 😍 😮😛
Ketika mantan2 penduduk Manokwari tercinta ketemuan dgn mbk @ninanierana. Seneng banget bisa kangen-kangen stlh sekitar 20 thn ga ketemu. Seru bercerita dan bernostalgia. Semoga kita masih mendapat kesempatan utk bs ketemu lg. . . . #papua #manokwari #orangmanokwari #akupapua #oldfriend #bestfriend #frienship #weekend #bestfriends #happy #bali #denpasar #legian #visitbali #tourbali
Takes some real planning to leave the first footprints of the day - but Bali’s full of intrepid travelers. This pics got us fiending to get back to Nusa Penida 📷 😫😛 😥😤 😲 #holiday #travelgram #mytravelgram #bali #ilovetravel #travelblog #pesonaindonesia #travelpics #mytripmyadventure #ubud #blogger_de #seminyak #instatravelling #thebalibible #balilife #nusadua #tanahlot #lombokisland #balidaily #pura #writetotravel #baliisland #balitrip #legian #baliholiday #balicili #coupletravel #lovebali #buleleng #baliyoga 😴 😄😦😴 😥👿 😲😷
▪️State against state, mate against mate ▪️NSW v QLD Game 2▪️Sunday , 24th of June ▪️From 5:30 pm ▪️Catch it live @chickenbrothersbar
▪️State against state, mate against mate ▪️NSW v QLD Game 2▪️Sunday , 24th of June ▪️From 5:30 pm ▪️Catch it live @chickenbrothersbar
▪️State against state, mate against mate ▪️NSW v QLD Game 2▪️Sunday , 24th of June ▪️From 5:30 pm ▪️Catch it live @chickenbrothersbar
next page →