#lezh

559 posts

Loading...
Coveri per Iphone 6 dhe 6 S, Spila dhe Vathet tek @in_accessories_durres 🌸 Porosit Online ose Eja ne Dyqan! 🦋 _______________________________________ Na gjeni ne rrugen Egnatia, perball shkolles "Jusuf Puka" ne rruge kryesore ngjitur me furren e bukes, Durres #gifts #idea #bestshopforgifts #durrës #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #style #details #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #bloggers #fashion #fashionbloger #accessory #accessorie #inaccessoriesdurres
Amiche per sempre, per ridere, piangere, gioire, festeggiare, capire, chiacchierare, giocare, viaggiare! INSIEME🌸💚 Friends for the heart! Kutia e bizhuve prej Druri si nje dhurate ideale per shoqet tuaja te zemres!🎁🎀 Porosit Online ose Eja ne Dyqan! 🦋 _______________________________________ Na gjeni ne rrugen Egnatia, perball shkolles "Jusuf Puka" ne rruge kryesore ngjitur me furren e bukes, Durres #gifts #idea #bestshopforgifts #durrës #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #style #details #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #bloggers #fashion #fashionbloger #accessory #accessorie #inaccessoriesdurres
Po mendoni per nje dhurate per te dashurit tuaj ose per vete?! Tek @in_accessories_durres do te gjeni suveniret me IN! 🎁⏰⏳ Porosit Online ose Eja ne Dyqan! _______________________________________ Na gjeni ne rrugen Egnatia, perball shkolles "Jusuf Puka" ne rruge kryesore ngjitur me furren e bukes, Durres #gifts #idea #bestshopforgifts #durrës #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #style #details #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity
LOVE🎀, LOVE 🎀LOVE🎀 Rrathet Super te Bukur! 🌸 Porosit Online ose Eja ne Dyqan! _______________________________________ Na gjeni ne rrugen Egnatia, perball shkolles "Jusuf Puka" ne rruge kryesore ngjitur me furren e bukes, Durres #gifts #idea #bestshopforgifts #durrës #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #style #details #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #bloggers #fashion #fashionbloger #accessory #accessorie #inaccessoriesdurres
Rrath Koke 🌸 Cmimi : 800 lek🎀 Porosit Online ose Eja ne Dyqan! 🦋 _______________________________________ Na gjeni ne rrugen Egnatia, perball shkolles "Jusuf Puka" ne rruge kryesore ngjitur me furren e bukes, Durres #gifts #idea #bestshopforgifts #durrës #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #style #details #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #bloggers #fashion #fashionbloger #accessory #accessorie #inaccessoriesdurres
Canta Celine, Portofoli dhe Shalli Mendafshit tek @in_accessories_durres 💚 🌸Porosit Online ose Eja ne dyqan! _______________________________________ Na gjeni ne rrugen Egnatia, perball shkolles "Jusuf Puka" ne rruge kryesore ngjitur me furren e bukes, Durres #gifts #idea #bestshopforgifts #durrës #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #style #details #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #bloggers #fashion #fashionbloger #accessory #accessorie #inaccessoriesdurres
Canta First Replica, Shalli Mendafshit dhe Portofoli ne dyqan💚 Shfletoni per te pare fotot🎀 Porosit Online ose Eja ne dyqan 🧚🏻‍♂️🦋 _______________________________________ Na gjeni ne rrugen Egnatia, perball shkolles "Jusuf Puka" ne rruge kryesore ngjitur me furren e bukes, Durres #gifts #idea #bestshopforgifts #durrës #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #style #details #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #bloggers #fashion #fashionbloger #accessory #accessorie #inaccessoriesdurres
Canta Givenchy Max, Shalli Mendafshit Drejtkendor dhe portofoli ne dyqan🌸 Shfletoni fotot per te pare shallin 🎀 Porosit Online ose Eja ne dyqan. _______________________________________ Na gjeni ne rrugen Egnatia, perball shkolles "Jusuf Puka" ne rruge kryesore ngjitur me furren e bukes, Durres #gifts #idea #bestshopforgifts #durrës #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #style #details #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #bloggers #fashion #fashionbloger #accessory #accessorie #inaccessoriesdurres #bags #scarf
Shalli per perreth qafes dhe Vathet tek @in_accessories_durres 🌸🦋Pranvera erdhi dhe bashke me te cmimet me te mira 🌸🦋 Porosisni Online ose Ejani ne dyqan! 🌸 _______________________________________ Na gjeni ne rrugen Egnatia, perball shkolles "Jusuf Puka" ne rruge kryesore ngjitur me furren e bukes, Durres #gifts #idea #bestshopforgifts #durrës #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #style #details #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #bloggers #fashion #fashionbloger #accessory #accessorie #inaccessoriesdurres
Shalli per perreth qafes dhe Vathet tek @in_accessories_durres 🌼SuperCmime: 🌼 Shalli 500 lek Vathet me gure te bardhe 800 lek Vathet me gur te zi 700 lek Porosisni Online ose Ejani ne dyqan! 🌸 _______________________________________ Na gjeni ne rrugen Egnatia, perball shkolles "Jusuf Puka" ne rruge kryesore ngjitur me furren e bukes, Durres #gifts #idea #bestshopforgifts #durrës #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #style #details #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #bloggers #fashion #fashionbloger #accessory #accessorie #inaccessoriesdurres
Shalli per perreth qafes (vendoset edhe tek cantat), Vathet Floral me kapse dhe Spila Handmade tek @in_accessories_durres 🦋 🧚🏻‍♂️🌼Cmimi: 🧚🏻‍♂️🌼 Shalli 500 lek Spila 900 lek Vathet 1000 lek Porosisni Online ose Ejani ne dyqan! 🌸 _______________________________________ Na gjeni ne rrugen Egnatia, perball shkolles "Jusuf Puka" ne rruge kryesore ngjitur me furren e bukes, Durres #gifts #idea #bestshopforgifts #durrës #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #style #details #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #bloggers #fashion #fashionbloger #accessory #accessorie #inaccessoriesdurres
Shalli per perreth qafes, Byzylyqet dhe Spila me fytyren e Deas tek @in_accessories_durres 🌼SuperCmime: 🌼 Shalli 500 lek Spila 700 lek Byzylyqet Cartier Celik 1300 lek Porosisni Online ose Ejani ne dyqan! 🌸 _______________________________________ Na gjeni ne rrugen Egnatia, perball shkolles "Jusuf Puka" ne rruge kryesore ngjitur me furren e bukes, Durres #gifts #idea #bestshopforgifts #durrës #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #style #details #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #bloggers #fashion #fashionbloger #accessory #accessorie #inaccessoriesdurres
Shalli per perreth qafes,Kordelja dhe Vathet tek @in_accessories_durres 🌼SuperCmime: 🌼 Shalli 500 lek Kordele 500 lek Vathet 700 lek Porosisni Online ose Ejani ne dyqan! 🌸 _______________________________________ Na gjeni ne rrugen Egnatia, perball shkolles "Jusuf Puka" ne rruge kryesore ngjitur me furren e bukes, Durres #gifts #idea #bestshopforgifts #durrës #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #style #details #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #bloggers #fashion #fashionbloger #accessory #accessorie #inaccessoriesdurres
Shalli per perreth qafes, Corapet dhe Vathet tek @in_accessories_durres 🌼SuperCmime: 🌼 Shalli 500 lek ➖SHITUR✖️🔴 Corapet 500 lek Vathet 600 lek Porosisni Online ose Ejani ne dyqan! 🌸 _______________________________________ Na gjeni ne rrugen Egnatia, perball shkolles "Jusuf Puka" ne rruge kryesore ngjitur me furren e bukes, Durres #gifts #idea #bestshopforgifts #durrës #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #style #details #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #bloggers #fashion #fashionbloger #accessory #accessorie #inaccessoriesdurres
Love, Love, Love @in_accessories_durres Ju presim ne dyqan ose porosisni online. Dergojme ne cdo qytet!🚘 _______________________________________ Na gjeni ne rrugen Egnatia, perball shkolles "Jusuf Puka" ne rruge kryesore ngjitur me furren e bukes, Durres #gifts #idea #bestshopforgifts #durrës #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #style #details #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #bloggers #fashion #fashionbloger #accessory #accessorie #inaccessoriesdurres
Nuk e ke kryer kurrë testin ndaj HIV? Ke kryer marrëdhënie të pa-sigurta? Ke injektuar drogëra përmes së njëjtës age? Stili yt e jetës mund të të ketë çuar në sjellje të rrezikshme? Testi i HIV është një domosdoshmëri për çdo individ. Nevojshëmëria e testimeve të rregullta shtohet në bazë të disa faktorëve. ➡Një jetë seksuale aktive me më shumë partner, ➡Përdorimi i fortë i drogërave apo alkoolit të cilët ulin vëmëndjen dhe vetpërmajtjen ndaj sjelljeve të rrezikshme. ➡Përdoruesit e drogërave me injeksion ➡Individët që përdorin seksin si mjet përfitimi ekonomik. Po ku mund të kryeni testimet vullnetare? Programi Kombëtar ndaj HIV/AIDS parashikon kryerjen e testimeve te shpejta e anonime në 12 Qëndrat e VCT-ve (Zyra se keshillimit dhe testimit vullnetar per HIV) pranë Drejtorive të Shëndetit Publik. #Shkoder #Kukes #Lezhe #Diber #Elbasan #Korce #Fier #Vlore #Gjirokaster #Berat #Durres Për #tirana ka dy qëndra: 1. Drejtoria e Shendetit Publik/ Tirane, rruga Nasi Pavllo, Tirane (duke kaluar kryqëzimin e Liceut, tek Instituti i Higjenës) 2. Instituti i Shendetit Publik, Rr . Aleksander Moisiu, Nr 80, Tirane. Ketu do te drejtoheni prane Programit Kombetar te #HIV /#AIDS , dhe do te asistoheni nga stafi i ketij Programi. Gjithashtu: #aleancakunderdiskriminimitLGBTI disponon një program mbështetës dhe informues përmes konsultimit online me një specialist të shëndetit seksual përmes faqes soslgbti www.soslgbt.al #stopaids #albania #shqipëri #shqip #gay #gayromeo #tirana #shkoder #durres #Vlore #Fier #saranda #korce #gjirokaster #lezh
Fashat dhe Spilat Channel tek @in_accessories_durres Fashat 700 lek🌞🌸 Spila Channel 700 lek 🌞🌸 _______________________________________ Na gjeni ne rrugen Egnatia, perball shkolles "Jusuf Puka" ne rruge kryesore ngjitur me furren e bukes, Durres #gifts #idea #bestshopforgifts #durrës #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #style #details #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #bloggers #fashion #fashionbloger #accessory #accessorie #inaccessoriesdurres
Fashat dhe spilat Channel 💚 Fasha 600 lek 🌸 Spila 1000 lek 🌸 _______________________________________ Na gjeni ne rrugen Egnatia, perball shkolles "Jusuf Puka" ne rruge kryesore ngjitur me furren e bukes, Durres #gifts #idea #bestshopforgifts #durrës #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #style #details #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #bloggers #fashion #fashionbloger #accessory #accessorie #inaccessoriesdurres
Shalli drejtkendor i madh mendafsh, Spila per kemisha dhe spilat Channel ne dyqan. 💚_______________________________________ Na gjeni ne rrugen Egnatia, perball shkolles "Jusuf Puka" ne rruge kryesore ngjitur me furren e bukes, Durres #gifts #idea #bestshopforgifts #durrës #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #style #details #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #bloggers #fashion #fashionbloger #accessory #accessorie #inaccessoriesdurres
Kur gjyshet zgjedhin dyqanin tone per te bere dhurata per mbesat e tyre! Full of loveeee🎁❤️ Faleminderit qe na zgjidhni!🦋 _______________________________________ Na gjeni ne rrugen Egnatia, perball shkolles "Jusuf Puka" ne rruge kryesore ngjitur me furren e bukes, Durres #gifts #idea #bestshopforgifts #durrës #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #style #details #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #bloggers #fashion #fashionbloger #accessory #accessorie #inaccessoriesdurres
Dots, dots and dots💞 Shalle per perreth qafes💚 I Bardhi dhe i ziu shitur ❎ Ju presim ne dyqan ose porosit online! Dergesa ne cdo qytet! ⚫️✖️Shitur ✖️⚫️ _______________________________________ Na gjeni ne rrugen Egnatia, perball shkolles "Jusuf Puka" ne rruge kryesore ngjitur me furren e bukes, Durres #gifts #idea #bestshopforgifts #durrës #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #style #details #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #bloggers #fashion #fashionbloger #accessory #accessorie #inaccessoriesdurres
Aksesoret e kokes jane aksesoret me IN kete sezon. Lidhset handmade (qe perdoren edhe si byzylyqe) tek @in_accessories_durres . Ju presim ne dyqan ose porosit online! Dergesa ne cdo qytet! _______________________________________ Na gjeni ne rrugen Egnatia, perball shkolles "Jusuf Puka" ne rruge kryesore ngjitur me furren e bukes, Durres #gifts #idea #bestshopforgifts #durrës #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #style #details #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #bloggers #fashion #fashionbloger #accessory #accessorie #inaccessoriesdurres
Kapset e flokeve handmade tek @in_accessories_durres . SuperCmimi: 400 leke🌸🌟 Ju presim ne dyqan ose porosit online! Dergesa ne cdo qytet! _______________________________________ Na gjeni ne rrugen Egnatia, perball shkolles "Jusuf Puka" ne rruge kryesore ngjitur me furren e bukes, Durres #gifts #idea #bestshopforgifts #durrës #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #style #details #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #bloggers #fashion #fashionbloger #accessory #accessorie #inaccessoriesdurres
Rathet e kokes HandMade dhe teper fin jane nje aksesore qe ju duhet kete pranvere. Jepini ngjyra dites suaj me aksesoret e @in_accessories_durres . Ju presim ne dyqan ose porosit online! Dergesa ne cdo qytet! _______________________________________ Na gjeni ne rrugen Egnatia, perball shkolles "Jusuf Puka" ne rruge kryesore ngjitur me furren e bukes, Durres #gifts #idea #bestshopforgifts #durrës #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #style #details #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #bloggers #fashion #fashionbloger #accessory #accessorie #inaccessoriesdurres
Corapet si detaje ne veshjen tuaj jane tendenca e ketij sezoni @in_accessories_durres i sjell me afer jush me cmimet me te mira. Ju presim ne dyqan ose porosit online! Dergesa ne cdo qytet! _______________________________________ Na gjeni ne rrugen Egnatia, perball shkolles "Jusuf Puka" ne rruge kryesore ngjitur me furren e bukes, Durres #gifts #idea #bestshopforgifts #durrës #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #style #details #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #bloggers #fashion #fashionbloger #accessory #accessorie #inaccessoriesdurres
Shtojini stil veshjeve tuaja te perditshme me corape cotton e fjongo velvet. (Te fundit) Cmimi : 600 lek pala🌸🍀🍁🍂 🌻🌞 Ju presim ne dyqan ose porosit online! Dergesa ne cdo qytet! _______________________________________ Na gjeni ne rrugen Egnatia, perball shkolles "Jusuf Puka" ne rruge kryesore ngjitur me furren e bukes, Durres #gifts #idea #bestshopforgifts #durrës #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #style #details #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #bloggers #fashion #fashionbloger #accessory #accessorie #inaccessoriesdurres
Ylberi i ngjyrave ka mberritur tek @in_accessories_durres . Shtojini stil veshjeve tuaja te perditshme me corapet tona te vecanta. 🌟💐🌸🌟SUPERCMIM: 500 lek pala🌟🌟🌸 💐 Ju presim ne dyqan ose porosit online! Dergesa ne cdo qytet! _______________________________________ Na gjeni ne rrugen Egnatia, perball shkolles "Jusuf Puka" ne rruge kryesore ngjitur me furren e bukes, Durres #gifts #idea #bestshopforgifts #durrës #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #style #details #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #bloggers #fashion #fashionbloger #accessory #accessorie #inaccessoriesdurres
Nje tjeter rreth superfin me detaje perlash tek @in_accessories_durres 😍 Cmimi: 800 lek Ju presim ne dyqan ose porosit online! Dergesa ne cdo qytet! _______________________________________ Na gjeni ne rrugen Egnatia, perball shkolles "Jusuf Puka" ne rruge kryesore ngjitur me furren e bukes, Durres #gifts #idea #bestshopforgifts #durrës #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #style #details #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #bloggers #fashion #fashionbloger #accessory #accessorie #inaccessoriesdurres
Tregojeni finesen tuaj me aksesore te perzgjedhur me kujdes nga @in_accessories_durres 😍 Cmimi: 800 lek 🌞 Ju presim ne dyqan ose porosit online! Dergesa ne cdo qytet! _______________________________________ Na gjeni ne rrugen Egnatia, perball shkolles "Jusuf Puka" ne rruge kryesore ngjitur me furren e bukes, Durres #gifts #idea #bestshopforgifts #durrës #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #style #details #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #bloggers #fashion #fashionbloger #accessory #accessorie #inaccessoriesdurres
Spring time!🦋🌸 Vathet pranverore tek @in_accessories_durres 😍 Ju presim ne dyqan ose porosit online! Dergesa ne cdo qytet! _______________________________________ Na gjeni ne rrugen Egnatia, perball shkolles "Jusuf Puka" ne rruge kryesore ngjitur me furren e bukes, Durres #gifts #idea #bestshopforgifts #durrës #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #style #details #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #bloggers #fashion #fashionbloger #accessory #accessorie #inaccessoriesdurres
Vath HandMade per nje pranvere plot lule @in_accessories_durres 😍 Ju presim ne dyqan ose porosit online! Dergesa ne cdo qytet! _______________________________________ Na gjeni ne rrugen Egnatia, perball shkolles "Jusuf Puka" ne rruge kryesore ngjitur me furren e bukes, Durres #gifts #idea #bestshopforgifts #durrës #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #style #details #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #bloggers #fashion #fashionbloger #accessory #accessorie #inaccessoriesdurres
Rreth 40% deri në 90% e njerëzve kanë simptoma të ngjashme me gripin brenda 2-4 javëve pas infektimit me HIV. Njerëz të tjerë nuk ndihen fare të sëmurë gjatë kësaj faze, e cila njihet edhe si “faza akute” e infeksionit HIV. Simptomat e ngjashme me gripin mund të përfshijnë: • Ethe • Të dridhura • Djersitje natën • Dhimbjet e muskujve • Dhimbje të fytit • Lodhje • Nyjet limfatike të fryra • Ulcerat e gojës Këto simptoma mund të zgjasin diku nga disa ditë në disa javë. Mos supozoni se keni HIV vetëm sepse keni një nga këto simptoma. Secila prej këtyre simptomave mund të shkaktohet edhe nga sëmundje të tjera madje, disa njerëz që janë infektuar me HIV nuk shfaqin asnjë simptomë për 10 vjet ose më shumë. Megjithatë, nëse mendoni se mund të keni qenë i ekspozuar ndaj HIV-it dhe mund të jeni në fazën e hershme të infeksionit, kryeni një testim pranë Qendrave për Këshillim dhe Testim Vullnetar për HIV-in. #hiv #aids #aidsmap #croi #albania #tirana #durres #shkoder #lezh #Elbasan #korce #pogradec #Vlore #Fier #saranda #Gjirokaster #lushnje #testim #qsut #stopaids #lgbt #sex #gay #health #prevention #unaids #ilga #aids2018 #aidsaction
Vathet pranverore kane mberritur tek @in_accessories_durres 😍 Ju presim ne dyqan ose porosit online! Dergesa ne cdo qytet! _______________________________________ Na gjeni ne rrugen Egnatia, perball shkolles "Jusuf Puka" ne rruge kryesore ngjitur me furren e bukes, Durres #gifts #idea #bestshopforgifts #durrës #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #style #details #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #bloggers #fashion #fashionbloger #accessory #accessorie #inaccessoriesdurres
Kutia e bizhuve me ngjyrat pastel serisht ne dyqan! Its just love at first sight! @in_accessories_durres 😍. B E S T SH O P F O R G I F T S🎁⏳ Ju presim ne dyqan ose porosit online! Dergesa ne cdo qytet! _______________________________________ Na gjeni ne rrugen Egnatia, perball shkolles "Jusuf Puka" ne rruge kryesore ngjitur me furren e bukes, Durres #gifts #idea #bestshopforgifts #durrës #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #style #details #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #bloggers #fashion #fashionbloger #accessory #accessorie #inaccessoriesdurres #streetstyletirana #tiranalifestyle #tiranastreetstyle #durresstreetstyle
Kutia e bizhuve tek @in_accessories_durres 😍 Cmimi: 1200 lek🌸🌼 Ju presim ne dyqan ose porosit online! Dergesa ne cdo qytet! Best shop for gifts!🎁 _______________________________________ Na gjeni ne rrugen Egnatia, perball shkolles "Jusuf Puka" ne rruge kryesore ngjitur me furren e bukes, Durres #gifts #idea #bestshopforgifts #durrës #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #style #details #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #bloggers #fashion #fashionbloger #accessory #accessorie #inaccessoriesdurres #streetstyletirana #tiranalifestyle #tiranastreetstyle #durresstreetstyle
Lidheset e flokeve super stylish (velvet) tek @in_accessories_durres 😍 Ju presim ne dyqan ose porosit online! Dergesa ne cdo qytet! _______________________________________ Na gjeni ne rrugen Egnatia, perball shkolles "Jusuf Puka" ne rruge kryesore ngjitur me furren e bukes, Durres #gifts #idea #bestshopforgifts #durrës #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #style #details #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #bloggers #fashion #fashionbloger #accessory #accessorie #inaccessoriesdurres
Spila dhe kapese flokesh HandMade @in_accessories_durres 😍 Ju presim ne dyqan ose porosit online! Dergesa ne cdo qytet! _______________________________________ Na gjeni ne rrugen Egnatia, perball shkolles "Jusuf Puka" ne rruge kryesore ngjitur me furren e bukes, Durres #gifts #idea #bestshopforgifts #durrës #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #style #details #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #bloggers #fashion #fashionbloger #accessory #accessorie #inaccessoriesdurres
Hearts, Hearts, Hearts 💛🌼 Dont follow rules, follow hearts. Getat tek @in_accessories_durres 😍 Ju presim ne dyqan ose porosit online! Dergesa ne cdo qytet! _______________________________________ Na gjeni ne rrugen Egnatia, perball shkolles "Jusuf Puka" ne rruge kryesore ngjitur me furren e bukes "Buke Tradicionale Durresi". Me ardhjen e pranveres getat me polka dot jane nje domosdoshmeri. Ndihuni IN me aksesoret e @in_accessories_durres 😍 _______________________________________ #gifts #idea #bestshopforgifts #durrës #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #style #details #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #bloggers #fashion #fashionbloger #accessory #accessorie #inaccessoriesdurres #durresstreetstyle #tiranastreetstyle
Gëzuar ditën e verës bashk-krahinas kudo që jeni; Shëndet, Fat dhe Lumturi në Familjet tuaja. Qoftë një verë e begatë për të gjith... Zoti ju ruajt🙏🙏😊 . . . . #albania #martanesh #bulqize #tirane #diber #peshkopi #shkoder #burrel #klos #kukes #shengjergj #durres #puke #berat #fier #saranda #vlore #gramsh #kruje #gjirokaster #bajramcurri #theth #korab #has #elbasan #lezh #lac #lushnje #orikum #tepelene #korce #erseke #pogradec
Dots, Dots,Dots🌒🌞🌼 How are you going to style in spring? Getat me te kerkuara tek @in_accessories_durres 😍 Ju presim ne dyqan ose porosit online! Dergesa ne cdo qytet! _______________________________________ Na gjeni ne rrugen Egnatia, perball shkolles "Jusuf Puka" ne rruge kryesore ngjitur me furren e bukes "Buke Tradicionale Durresi". Me ardhjen e pranveres getat me polka dot jane nje domosdoshmeri. Ndihuni IN me aksesoret e @in_accessories_durres 😍 _______________________________________ #gifts #idea #bestshopforgifts #durrës #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #style #details #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #bloggers #fashion #fashionbloger #accessory #accessorie #inaccessoriesdurres #durresstreetstyle #tiranastreetstyle
Teknologji™ qe njeh nevojat e lekures suaj, e riaktivizon ate dhe redukton ne menyre dramatike pamjen e shenjave te shumta te plakjes. Brenda 2 minutave, menjeher Ageless zvogelon pamjen e qeseve nen sy, linjave te imëta, rrudhave dhe poreve. Ky mikrokrem i projektuar posacerisht synon fushat qe kane humbur elasticitetin, duke zbuluar lekuren e dukshme dhe te ngritur. Luftoni shenjat e moshes me #Ageless 😍 @jeunesseglobal.alb #ageless #kremirrudhave #kremantirrudhe #kozmetika #jeunesseglobal .alb #healthycosmetics #cosmetics #tirane #tirana #durres #fier #elbasan #prishtine #shkup #shkoder #lezh #vlore #prizren #tiranacity
Me ardhjen e pranveres getat me polka dot jane nje domosdoshmeri. Ndihuni IN me aksesoret e @in_accessories_durres 😍 Ju presim ne dyqan ose porosit online! Dergesa ne cdo qytet! _______________________________________ Na gjeni ne rrugen Egnatia, perball shkolles "Jusuf Puka" ne rruge kryesore ngjitur me furren e bukes, Durres #gifts #idea #bestshopforgifts #durrës #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #style #details #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #bloggers #fashion #fashionbloger #accessory #accessorie #inaccessoriesdurres
Dita e veres po afron, ju sugjerojme embelsine pastel te aksesoreve tane! Shalli, Vathet dhe Spila HandMade😍 Ju presim ne dyqan ose porosit online! Dergesa ne cdo qytet! _______________________________________ Na gjeni ne rrugen Egnatia, perball shkolles "Jusuf Puka" ne rruge kryesore ngjitur me furren e bukes, Durres #gifts #idea #bestshopforgifts #durrës #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #style #details #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #bloggers #fashion #fashionbloger #accessory #accessorie #inaccessoriesdurres
next page →