#liketofollow

211,927 posts

Loading...
Kulit kamu berpori-pori besar? Gampang berminyak dan berjerawat? Ada komedo juga??? . Hmm..tenaaaaang girls. Biar ga kusam, komedo dan jerawat minggat terus pori-pori mengecil jadi ga gampang minyakan.. . Pake aja duo kece badai dari JAFRA ini. . GENTLE EKSFOLIATING SCRUB dan MUD MASK nya JAFRA. . Kok bisa? 😆 Bisa dooong . Penasaran? Kita ngobrol-ngobrol syantik aja yuk👇👇 085893498556. . #mudmaskjafra #maskjafra #selebgram #jafrarajagaluh #jaframajalengka #jaframajalengkarajagaluh #jafrabandung #jafracirebon #jafraindramayu #jafrasubang #jaframajalengka #mudmaskjafra #mudmask #maskerjafra #maskerlumpurjafra #liketofollow #likelike #likeforlike #likelikelike #jafralike #jafrasehat #jafraaman #bpom #jafrabpom #jafrarajagaluh #jafrabekasi #maskerjafra #mudmaskoriginal #mudmaskjafra #perawatanmingguanjafra #halalmui #bpom #aman
——————————————————————————- Yay' or 'Nay'...?? How's this gyzzz???? Raise your hand if you like to wear this dress . Also give rating(1-10) . . . . Wish To Buy And For Place the Order, Drop msg on dm Contact us Or Whatsapp: +91 9825684811 ———————————————————————————- #lahengacholi #onlineshopping #bridalwear #glamour #style #quallity #pakistanifashion #designersaree #salwarkameez #patiyalasuits #punjabisuit #fashioninsta #wedding #weddinginspiration #bollywoodstyle #bollywoodfashion #designs #saree #bride #weddinginspiration #bride #diwali #fashioninsta #fashionbrand #liketofollow #bollywoodoutfits
Presenting this beautiful designer saree just 1599/- inr only Fabric 👉👉 georgette ——————————————————————————— .Yay' or 'Nay'...?? How's this gyzzz???? Raise your hand if you like to wear this dress . Also give rating(1-10) . . . . Wish To Buy And For Place the Order, Drop msg on dm Contact us Or Whatsapp: +91 9825684811 ———————————————————————————- #lahengacholi #onlineshopping #bridalwear #glamour #style #quallity #pakistanifashion #designersaree #salwarkameez #patiyalasuits #punjabisuit #fashioninsta #wedding #weddinginspiration #bollywoodstyle #bollywoodfashion #designs #saree #bride #weddinginspiration #bride #diwali #fashioninsta #fashionbrand #liketofollow #bollywoodoutfits
——————————————————————————- Yay' or 'Nay'...?? How's this gyzzz???? Raise your hand if you like to wear this dress . Also give rating(1-10) . . . . Wish To Buy And For Place the Order, Drop msg on dm Contact us Or Whatsapp: +91 9825684811 ———————————————————————————- #lahengacholi #onlineshopping #bridalwear #glamour #style #quallity #pakistanifashion #designersaree #salwarkameez #patiyalasuits #punjabisuit #fashioninsta #wedding #weddinginspiration #bollywoodstyle #bollywoodfashion #designs #saree #bride #weddinginspiration #bride #diwali #fashioninsta #fashionbrand #liketofollow #bollywoodoutfits
——————————————————————————- Yay' or 'Nay'...?? How's this gyzzz???? Raise your hand if you like to wear this saree . Also give rating(1-10) . . . . Wish To Buy And For Place the Order, Drop msg on dm Contact us Or Whatsapp: +91 9409825760 Rs.1499 ———————————————————————————- #lahengacholi #onlineshopping #bridalwear #glamour #style #quallity #pakistanifashion #designersaree #salwarkameez #patiyalasuits #punjabisuit #fashioninsta #wedding #weddinginspiration #bollywoodstyle #bollywoodfashion #designs #saree #bride #weddinginspiration #bride #diwali #fashioninsta #fashionbrand #liketofollow #bollywoodoutfits
MUKA MAKIN KUSUT KARNA PAKE PEMUTIH RACIKAN YG GA SEHAT?!!!!!!! . . dan kalian mau wajah lebih cerah tapi tetap menyahatkan,ga putih pucet seperti mayaaat jafra punya solusinya lohhhh yaaapss brightening set yg bagus banget buat kulit wajah karna terbuat dari bahan alami dan jelas aman yaaaa. kepo jafra yu Wa : 0857-8685-9583 #jafrapengadegan #jafrapancoran #jafratebet #jafrakebonbaru #jafrabukitduri #jaframanggarai #jaframentengdalam #jafrasetiabudi #jafrakaret #jafrakuningan #jafraguntur #jafrapasarmanggis #mudmask #jafraskincare #jafraroyaljelly #rjfoundation #royaljelly #jafrabantung #jafrabogor #jafradepok #skincarehemat #skincaremurah #skincarehalal #liketofollow #like4like
Kulit kamu tipe yang gampang kering dan kusam? Tapi takut mau scrub dan maskeran? . Hmm..tenaaaaang girls. Walaupun kulit kamu kering, kamu masih bisa kok scrub dan maskeran. . Pake aja duo kece badai dari JAFRA ini. . GENTLE EKSFOLIATING SCRUB dan MALIBU MIRACLE MASK nya JAFRA. . Kok bisa? 😆 Bisa dooong . Penasaran? Kita ngobrol-ngobrol syantik aja yuk di 085893498556. . #mudmaskjafra #maskjafra #selebgram #jafrarajagaluh #jaframajalengka #jaframajalengkarajagaluh #jafrabandung #jafracirebon #jafraindramayu #jafrasubang #jaframajalengka #mudmaskjafra #mudmask #maskerjafra #maskerlumpurjafra #liketofollow #likelike #likeforlike #likelikelike #jafralike #jafrasehat #jafraaman #bpom #jafrabpom #jafrarajagaluh #jafrabekasi #maskerjafra #mudmaskoriginal #mudmaskjafra #perawatanmingguanjafra #halalmui #bpom #aman
Taraaaaaaaaa..... Ini dia si masker jafra utk kulit berminyak 😍 ijo ijo bikin adeeem yaaa, gak hanya buat yg jerawatan dan minyakan aja loh, buat yg gak bejerawat juga bisa pake biar lebih sehat kulitnya 😘 Order WA 08978479509 #mudmaskjafra #maskjafra #selebgram #jafrarajagaluh #jaframajalengka #jaframajalengkarajagaluh #jafrabandung #jafracirebon #jafraindramayu #jafrasubang #jaframajalengka #mudmaskjafra #mudmask #maskerjafra #maskerlumpurjafra #liketofollow #likelike #likeforlike #likelikelike #jafralike #jafrasehat #jafraaman #bpom #jafrabpom #jafrarajagaluh #jafrabekasi #maskerjafra #mudmaskoriginal #mudmaskjafra #maskerjafra
Taraaaaaaaaa..... Ini dia si masker jafra utk kulit berminyak 😍 ijo ijo bikin adeeem yaaa, gak hanya buat yg jerawatan dan minyakan aja loh, buat yg gak bejerawat juga bisa pake biar lebih sehat kulitnya 😘 Order WA 08978479509 #mudmaskjafra #maskjafra #selebgram #jafrarajagaluh #jaframajalengka #jaframajalengkarajagaluh #jafrabandung #jafracirebon #jafraindramayu #jafrasubang #jaframajalengka #mudmaskjafra #mudmask #maskerjafra #maskerlumpurjafra #liketofollow #likelike #likeforlike #likelikelike #jafralike #jafrasehat #jafraaman #bpom #jafrabpom #jafrarajagaluh #jafrabekasi #maskerjafra #mudmaskoriginal #mudmaskjafra #maskerjafra
Taraaaaaaaaa..... Ini dia si masker jafra utk kulit berminyak 😍 ijo ijo bikin adeeem yaaa, gak hanya buat yg jerawatan dan minyakan aja loh, buat yg gak bejerawat juga bisa pake biar lebih sehat kulitnya 😘 Order WA 08978479509 #mudmaskjafra #maskjafra #selebgram #jafrarajagaluh #jaframajalengka #jaframajalengkarajagaluh #jafrabandung #jafracirebon #jafraindramayu #jafrasubang #jaframajalengka #mudmaskjafra #mudmask #maskerjafra #maskerlumpurjafra #liketofollow #likelike #likeforlike #likelikelike #jafralike #jafrasehat #jafraaman #bpom #jafrabpom #jafrarajagaluh #jafrabekasi #maskerjafra #mudmaskoriginal #mudmaskjafra #maskerjafra
🌹Available on stock🌹 💋NARS CREAM CONCEALER AND CONTOUR PALETTE 📌Rs.1650/- ONLY🛍 ✔️High Quality Replica 🚚Islandwide Cash on Delivery 💳Bank Deposit / Ezcash 📩DM for inquiries and orders 📲Whatsapp: 0767649673 🛍RS.4000/- Worth of Purchase FREE Delivery 🛍RS.7000/- FREE Delivery + FREE Perfume #beautyonlinesrilanka #onlineshoplk #onlineshopsrilanka #makeuponlineshop #srilanka #colombo #malabe #islandwidedelivery #cashondelivery #makeup #cosmetics #beautyproduct #women #fashion #legitonlineshop #Availableonhand #highqualityproduct #srilanka #premiumhighqualitymakeup #affordablemakeup #affordableprice #cheapprice #followtofollow #followback #tagtofollow #followtolike #liketofollow #ftof
🌹Available on stock🌹 💋NARS CREAM CONCEALER AND CONTOUR PALETTE 📌Rs.1650/- ONLY🛍 ✔️High Quality Replica 🚚Islandwide Cash on Delivery 💳Bank Deposit / Ezcash 📩DM for inquiries and orders 📲Whatsapp: 0767649673 🛍RS.4000/- Worth of Purchase FREE Delivery 🛍RS.7000/- FREE Delivery + FREE Perfume #beautyonlinesrilanka #onlineshoplk #onlineshopsrilanka #makeuponlineshop #srilanka #colombo #malabe #islandwidedelivery #cashondelivery #makeup #cosmetics #beautyproduct #women #fashion #legitonlineshop #Availableonhand #highqualityproduct #srilanka #premiumhighqualitymakeup #affordablemakeup #affordableprice #cheapprice #followtofollow #followback #tagtofollow #followtolike #liketofollow #ftof
🌹Available on stock🌹 💋NARS CREAM CONCEALER AND CONTOUR PALETTE 📌Rs.1650/- ONLY🛍 ✔️High Quality Replica 🚚Islandwide Cash on Delivery 💳Bank Deposit / Ezcash 📩DM for inquiries and orders 📲Whatsapp: 0767649673 🛍RS.4000/- Worth of Purchase FREE Delivery 🛍RS.7000/- FREE Delivery + FREE Perfume #beautyonlinesrilanka #onlineshoplk #onlineshopsrilanka #makeuponlineshop #srilanka #colombo #malabe #islandwidedelivery #cashondelivery #makeup #cosmetics #beautyproduct #women #fashion #legitonlineshop #Availableonhand #highqualityproduct #srilanka #premiumhighqualitymakeup #affordablemakeup #affordableprice #cheapprice #followtofollow #followback #tagtofollow #followtolike #liketofollow #ftof
🌹Available on stock🌹 💋NARS CREAM CONCEALER AND CONTOUR PALETTE 📌Rs.1650/- ONLY🛍 ✔️High Quality Replica 🚚Islandwide Cash on Delivery 💳Bank Deposit / Ezcash 📩DM for inquiries and orders 📲Whatsapp: 0767649673 🛍RS.4000/- Worth of Purchase FREE Delivery 🛍RS.7000/- FREE Delivery + FREE Perfume #beautyonlinesrilanka #onlineshoplk #onlineshopsrilanka #makeuponlineshop #srilanka #colombo #malabe #islandwidedelivery #cashondelivery #makeup #cosmetics #beautyproduct #women #fashion #legitonlineshop #Availableonhand #highqualityproduct #srilanka #premiumhighqualitymakeup #affordablemakeup #affordableprice #cheapprice #followtofollow #followback #tagtofollow #followtolike #liketofollow #ftof
🌹Available on stock🌹 💋NARS CREAM CONCEALER AND CONTOUR PALETTE 📌Rs.1650/- ONLY🛍 ✔️High Quality Replica 🚚Islandwide Cash on Delivery 💳Bank Deposit / Ezcash 📩DM for inquiries and orders 📲Whatsapp: 0767649673 🛍RS.4000/- Worth of Purchase FREE Delivery 🛍RS.7000/- FREE Delivery + FREE Perfume #beautyonlinesrilanka #onlineshoplk #onlineshopsrilanka #makeuponlineshop #srilanka #colombo #malabe #islandwidedelivery #cashondelivery #makeup #cosmetics #beautyproduct #women #fashion #legitonlineshop #Availableonhand #highqualityproduct #srilanka #premiumhighqualitymakeup #affordablemakeup #affordableprice #cheapprice #followtofollow #followback #tagtofollow #followtolike #liketofollow #ftof
🌹Available on stock🌹 💋NARS CREAM CONCEALER AND CONTOUR PALETTE 📌Rs.1650/- ONLY🛍 ✔️High Quality Replica 🚚Islandwide Cash on Delivery 💳Bank Deposit / Ezcash 📩DM for inquiries and orders 📲Whatsapp: 0767649673 🛍RS.4000/- Worth of Purchase FREE Delivery 🛍RS.7000/- FREE Delivery + FREE Perfume #beautyonlinesrilanka #onlineshoplk #onlineshopsrilanka #makeuponlineshop #srilanka #colombo #malabe #islandwidedelivery #cashondelivery #makeup #cosmetics #beautyproduct #women #fashion #legitonlineshop #Availableonhand #highqualityproduct #srilanka #premiumhighqualitymakeup #affordablemakeup #affordableprice #cheapprice #followtofollow #followback #tagtofollow #followtolike #liketofollow #ftof
🌹Available on stock🌹 💋NYX POWDER CONCEALER AND CONTOUR PALETTE 📌Rs.1650/- ONLY🛍 ✔️High Quality Replica 🚚Islandwide Cash on Delivery 💳Bank Deposit / Ezcash 📩DM for inquiries and orders 📲Whatsapp: 0767649673 🛍RS.4000/- Worth of Purchase FREE Delivery 🛍RS.7000/- FREE Delivery + FREE Perfume #beautyonlinesrilanka #onlineshoplk #onlineshopsrilanka #makeuponlineshop #srilanka #colombo #malabe #islandwidedelivery #cashondelivery #makeup #cosmetics #beautyproduct #women #fashion #legitonlineshop #Availableonhand #highqualityproduct #srilanka #premiumhighqualitymakeup #affordablemakeup #affordableprice #cheapprice #followtofollow #followback #tagtofollow #followtolike #liketofollow #ftof
🌹Available on stock🌹 💋NYX POWDER CONCEALER AND CONTOUR PALETTE 📌Rs.1650/- ONLY🛍 ✔️High Quality Replica 🚚Islandwide Cash on Delivery 💳Bank Deposit / Ezcash 📩DM for inquiries and orders 📲Whatsapp: 0767649673 🛍RS.4000/- Worth of Purchase FREE Delivery 🛍RS.7000/- FREE Delivery + FREE Perfume #beautyonlinesrilanka #onlineshoplk #onlineshopsrilanka #makeuponlineshop #srilanka #colombo #malabe #islandwidedelivery #cashondelivery #makeup #cosmetics #beautyproduct #women #fashion #legitonlineshop #Availableonhand #highqualityproduct #srilanka #premiumhighqualitymakeup #affordablemakeup #affordableprice #cheapprice #followtofollow #followback #tagtofollow #followtolike #liketofollow #ftof
🌹Available on stock🌹 💋ANASTASIA BEVERLYHILLS POWDER CONCEALER AND CONTOUR PALETTE 📌Rs.1600/- ONLY🛍 ✔️High Quality Replica 🚚Islandwide Cash on Delivery 💳Bank Deposit / Ezcash 📩DM for inquiries and orders 📲Whatsapp: 0767649673 🛍RS.4000/- Worth of Purchase FREE Delivery 🛍RS.7000/- FREE Delivery + FREE Perfume #beautyonlinesrilanka #onlineshoplk #onlineshopsrilanka #makeuponlineshop #srilanka #colombo #malabe #islandwidedelivery #cashondelivery #makeup #cosmetics #beautyproduct #women #fashion #legitonlineshop #Availableonhand #highqualityproduct #srilanka #premiumhighqualitymakeup #affordablemakeup #affordableprice #cheapprice #followtofollow #followback #tagtofollow #followtolike #liketofollow #ftof
🌹Available on stock🌹 💋ANASTASIA BEVERLYHILLS POWDER CONCEALER AND CONTOUR PALETTE 📌Rs.1600/- ONLY🛍 ✔️High Quality Replica 🚚Islandwide Cash on Delivery 💳Bank Deposit / Ezcash 📩DM for inquiries and orders 📲Whatsapp: 0767649673 🛍RS.4000/- Worth of Purchase FREE Delivery 🛍RS.7000/- FREE Delivery + FREE Perfume #beautyonlinesrilanka #onlineshoplk #onlineshopsrilanka #makeuponlineshop #srilanka #colombo #malabe #islandwidedelivery #cashondelivery #makeup #cosmetics #beautyproduct #women #fashion #legitonlineshop #Availableonhand #highqualityproduct #srilanka #premiumhighqualitymakeup #affordablemakeup #affordableprice #cheapprice #followtofollow #followback #tagtofollow #followtolike #liketofollow #ftof
——————————————————————————- Yay' or 'Nay'...?? How's this gyzzz???? Raise your hand if you like to wear this dress . Also give rating(1-10) . . . . Wish To Buy And For Place the Order, Drop msg on dm ———————————————————————————- #lahengacholi #onlineshopping #bridalwear #glamour #style #quallity #pakistanifashion #designersaree #salwarkameez #patiyalasuits #punjabisuit #fashioninsta #wedding #weddinginspiration #bollywoodstyle #bollywoodfashion #designs #saree #bride #weddinginspiration #bride #diwali #fashioninsta #fashionbrand #liketofollow #bollywoodoutfits
Ранним зимним утром Вышел на крыльцо, Лёгкий бриз сдувает С черепа лицо. ❄️ #streetphotography #moscow #moscowcity #lights #instaday #liketolike #likemypic #likeme #liketofollow #instamoments #instalike #urbanlandscape #streetphoto #streetview #urbanscape #inst_moskva #redsquare #nikolskaya #streetmoscow
Kulit kamu tipe yang gampang kering dan kusam? Tapi takut mau scrub dan maskeran? . Hmm..tenaaaaang girls. Walaupun kulit kamu kering, kamu masih bisa kok scrub dan maskeran. . Pake aja duo kece badai dari JAFRA ini. . GENTLE EKSFOLIATING SCRUB dan MALIBU MIRACLE MASK nya JAFRA. . Kok bisa? 😆 Bisa dooong . Penasaran? Kita ngobrol-ngobrol syantik aja yuk di 085893498556. . #mudmaskjafra #maskjafra #selebgram #jafrarajagaluh #jaframajalengka #jaframajalengkarajagaluh #jafrabandung #jafracirebon #jafraindramayu #jafrasubang #jaframajalengka #mudmaskjafra #mudmask #maskerjafra #maskerlumpurjafra #liketofollow #likelike #likeforlike #likelikelike #jafralike #jafrasehat #jafraaman #bpom #jafrabpom #jafrarajagaluh #jafrabekasi #maskerjafra #mudmaskoriginal #mudmaskjafra #perawatanmingguanjafra #halalmui #bpom #aman
Kulit kamu tipe yang gampang kering dan kusam? Tapi takut mau scrub dan maskeran? . Hmm..tenaaaaang girls. Walaupun kulit kamu kering, kamu masih bisa kok scrub dan maskeran. . Pake aja duo kece badai dari JAFRA ini. . GENTLE EKSFOLIATING SCRUB dan MALIBU MIRACLE MASK nya JAFRA. . Kok bisa? 😆 Bisa dooong . Penasaran? Kita ngobrol-ngobrol syantik aja yuk di 085893498556. . #mudmaskjafra #maskjafra #selebgram #jafrarajagaluh #jaframajalengka #jaframajalengkarajagaluh #jafrabandung #jafracirebon #jafraindramayu #jafrasubang #jaframajalengka #mudmaskjafra #mudmask #maskerjafra #maskerlumpurjafra #liketofollow #likelike #likeforlike #likelikelike #jafralike #jafrasehat #jafraaman #bpom #jafrabpom #jafrarajagaluh #jafrabekasi #maskerjafra #mudmaskoriginal #mudmaskjafra #perawatanmingguanjafra #halalmui #bpom #aman
Kulit kamu berpori-pori besar? Gampang berminyak dan berjerawat? Ada komedo juga??? . Hmm..tenaaaaang girls. Biar ga kusam, komedo dan jerawat minggat terus pori-pori mengecil jadi ga gampang minyakan.. . Pake aja duo kece badai dari JAFRA ini. . GENTLE EKSFOLIATING SCRUB dan MUD MASK nya JAFRA. . Kok bisa? 😆 Bisa dooong . Penasaran? Kita ngobrol-ngobrol syantik aja yuk di 085893498556. . #mudmaskjafra #maskjafra #selebgram #jafrarajagaluh #jaframajalengka #jaframajalengkarajagaluh #jafrabandung #jafracirebon #jafraindramayu #jafrasubang #jaframajalengka #mudmaskjafra #mudmask #maskerjafra #maskerlumpurjafra #liketofollow #likelike #likeforlike #likelikelike #jafralike #jafrasehat #jafraaman #bpom #jafrabpom #jafrarajagaluh #jafrabekasi #maskerjafra #mudmaskoriginal #mudmaskjafra #perawatanmingguanjafra #halalmui #bpom #aman
Kulit kamu berpori-pori besar? Gampang berminyak dan berjerawat? Ada komedo juga??? . Hmm..tenaaaaang girls. Biar ga kusam, komedo dan jerawat minggat terus pori-pori mengecil jadi ga gampang minyakan.. . Pake aja duo kece badai dari JAFRA ini. . GENTLE EKSFOLIATING SCRUB dan MUD MASK nya JAFRA. . Kok bisa? 😆 Bisa dooong . Penasaran? Kita ngobrol-ngobrol syantik aja yuk di 085893498556. . #mudmaskjafra #maskjafra #selebgram #jafrarajagaluh #jaframajalengka #jaframajalengkarajagaluh #jafrabandung #jafracirebon #jafraindramayu #jafrasubang #jaframajalengka #mudmaskjafra #mudmask #maskerjafra #maskerlumpurjafra #liketofollow #likelike #likeforlike #likelikelike #jafralike #jafrasehat #jafraaman #bpom #jafrabpom #jafrarajagaluh #jafrabekasi #maskerjafra #mudmaskoriginal #mudmaskjafra #perawatanmingguanjafra #halalmui #bpom #aman
Kulit kamu berpori-pori besar? Gampang berminyak dan berjerawat? Ada komedo juga??? . Hmm..tenaaaaang girls. Biar ga kusam, komedo dan jerawat minggat terus pori-pori mengecil jadi ga gampang minyakan.. . Pake aja duo kece badai dari JAFRA ini. . GENTLE EKSFOLIATING SCRUB dan MUD MASK nya JAFRA. . Kok bisa? 😆 Bisa dooong . Penasaran? Kita ngobrol-ngobrol syantik aja yuk di 085893498556. . #mudmaskjafra #maskjafra #selebgram #jafrarajagaluh #jaframajalengka #jaframajalengkarajagaluh #jafrabandung #jafracirebon #jafraindramayu #jafrasubang #jaframajalengka #mudmaskjafra #mudmask #maskerjafra #maskerlumpurjafra #liketofollow #likelike #likeforlike #likelikelike #jafralike #jafrasehat #jafraaman #bpom #jafrabpom #jafrarajagaluh #jafrabekasi #maskerjafra #mudmaskoriginal #mudmaskjafra #perawatanmingguanjafra #halalmui #bpom #aman
Nak bau kuat lagi meh pilih perfume GRED AAA ni 👇🏻👇🏻👇🏻 List Perfume Ori Bandung Gred AAA 🎀 212 VIP MAN 🎀 ANNA SUI FLIGHT FANCY 🎀APPLE. LOSSOM 🎀AVRILL LAVIGNE FORBIDDEN ROSE 🎀 BRITNEY SPEARS MIDNIGHT FANTASY 🎀BRITNEY SPEARS FANTASY 🎀CK MAN 🎀 COCO CHENNEL 🎀 DKNY APPLE 🎀 DUNHILL BLUE 🎀 DUNHILL RED 🎀ESCADA CHERRY 🎀 ESCADA MOON SPARKLE 🎀 GUCCI FLORA 🎀 HONEY DEW 🎀HUGO BOSS SCENT 🎀LANCOME EST BELLE 🎀LANCOME MIRACLE 🎀 MONT BLANC STAR WALKER 🎀 PACO 1 MILLION 🎀 PARIS HILTON 🎀 POLO BLACK 🎀POLO BLUE 🎀 POLO RED 🎀ROMANTIC WISH 🎀 SALENA GOMEZ 🎀 JUSTIN BIEBER SOMEDAY 🎀 VANILA 🎀 VERSACE BRIGHT CRISTAL 🎀 VICTORIA SECRET SCANDALOUS 🎀 VICTORIA SECRET PURE SEDUCTION 🎀VICTORIA SECRET BOMBSHELL 🎀 WHITE MUSK 🎀 ARMANI BLACK CODE ✅ sebotol 35ml ✅ bau tahan lama ✅ gred AAA ori bandung 📲0148004196 #neelofa #pemborongkosmetikmurah #perfumebandung #perfumemurahmalaysia #perfumecollection #kosmetikmurah #eyeshadowmurah #makeupmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #fashionvalet #igers #followtofollow #liketofollow #likeforlikes #malaysiawedding
——————————————————————————- Yay' or 'Nay'...?? How's this gyzzz???? Raise your hand if you like to wear this saree . Also give rating(1-10) . . . . Wish To Buy And For Place the Order, Drop msg on dm Contact us Or Whatsapp: +91 9409825760 Rs.1999 ———————————————————————————- #lahengacholi #onlineshopping #bridalwear #glamour #style #quallity #pakistanifashion #designersaree #salwarkameez #patiyalasuits #punjabisuit #fashioninsta #wedding #weddinginspiration #bollywoodstyle #bollywoodfashion #designs #saree #bride #weddinginspiration #bride #diwali #fashioninsta #fashionbrand #liketofollow #bollywoodoutfits
2018 yılının son indirimi sadece görsellerde yer alan kolye ve zincirleri için geçerli. Görseldekiki damla çikolata rose renk, MİNİ oval rose beyaz ve sarı kalp için Her üründen sınırlı sayıda var ve devamı olmayacak🎈 💕 #newyear #yeniyıl #yeniyilhediyesi 🎈 #annesütükolye #annesutukolye #annesütüşart #sutcevheri #süt #sütcevheri #annesütü #annebebekkolyesi #annebebek #annebaba #annekızkombin #yilbasihediyesi #likefoto #liketofollow #liketofollow #photoftheday #handmadejewelry #happynewyear #valentinesday #sevgiliyehediye #sevgililergunu #babalargunu #babalargunuhediyesi #annesütükolye #annesutukolye #annesutundenkolye #ahşaptakı
#Having haters is just a part of the #business , and the more #haters you have, the more people #like you.
——————————————————————————- Yay' or 'Nay'...?? How's this gyzzz???? Raise your hand if you like to wear this dress . Also give rating(1-10) . . . . Wish To Buy And For Place the Order, Drop msg on dm Contact us Or Whatsapp: +91 9825684811 ———————————————————————————- #lahengacholi #onlineshopping #bridalwear #glamour #style #quallity #pakistanifashion #designersaree #salwarkameez #patiyalasuits #punjabisuit #fashioninsta #wedding #weddinginspiration #bollywoodstyle #bollywoodfashion #designs #saree #bride #weddinginspiration #bride #diwali #fashioninsta #fashionbrand #liketofollow #bollywoodoutfits
——————————————————————————- Yay' or 'Nay'...?? How's this gyzzz???? Raise your hand if you like to wear this dress . Also give rating(1-10) . . . . Wish To Buy And For Place the Order, Drop msg on dm Contact us Or Whatsapp: +91 8866858431 ———————————————————————————- #lahengacholi #onlineshopping #bridalwear #glamour #style #quallity #pakistanifashion #designersaree #salwarkameez #patiyalasuits #punjabisuit #fashioninsta #wedding #weddinginspiration #bollywoodstyle #bollywoodfashion #designs #saree #bride #weddinginspiration #bride #diwali #fashioninsta #fashionbrand #liketofollow #bollywoodoutfits
——————————————————————————— .Yay' or 'Nay'...?? How's this gyzzz???? Raise your hand if you like to wear this dress . Also give rating(1-10) . . . . Wish To Buy And For Place the Order, Drop msg on dm Contact us Or Whatsapp: +91 9825684811 ———————————————————————————- #lahengacholi #onlineshopping #bridalwear #glamour #style #quallity #pakistanifashion #designersaree #salwarkameez #patiyalasuits #punjabisuit #fashioninsta #wedding #weddinginspiration #bollywoodstyle #bollywoodfashion #designs #saree #bride #weddinginspiration #bride #diwali #fashioninsta #fashionbrand #liketofollow #bollywoodoutfits
🌹Available on stock🌹 💋ANASTASIA BEVERLYHILLS CREAM CONCEALER AND CONTOUR PALETTE 📌Rs.1600/- ONLY🛍 ✔️High Quality Replica 🚚Islandwide Cash on Delivery 💳Bank Deposit / Ezcash 📩DM for inquiries and orders 📲Whatsapp: 0767649673 🛍RS.4000/- Worth of Purchase FREE Delivery 🛍RS.7000/- FREE Delivery + FREE Perfume #beautyonlinesrilanka #onlineshoplk #onlineshopsrilanka #makeuponlineshop #srilanka #colombo #malabe #islandwidedelivery #cashondelivery #makeup #cosmetics #beautyproduct #women #fashion #legitonlineshop #Availableonhand #highqualityproduct #srilanka #premiumhighqualitymakeup #affordablemakeup #affordableprice #cheapprice #followtofollow #followback #tagtofollow #followtolike #liketofollow #ftof
🌹Available on stock🌹 💋ANASTASIA BEVERLYHILLS CREAM CONCEALER AND CONTOUR PALETTE 📌Rs.1600/- ONLY🛍 ✔️High Quality Replica 🚚Islandwide Cash on Delivery 💳Bank Deposit / Ezcash 📩DM for inquiries and orders 📲Whatsapp: 0767649673 🛍RS.4000/- Worth of Purchase FREE Delivery 🛍RS.7000/- FREE Delivery + FREE Perfume #beautyonlinesrilanka #onlineshoplk #onlineshopsrilanka #makeuponlineshop #srilanka #colombo #malabe #islandwidedelivery #cashondelivery #makeup #cosmetics #beautyproduct #women #fashion #legitonlineshop #Availableonhand #highqualityproduct #srilanka #premiumhighqualitymakeup #affordablemakeup #affordableprice #cheapprice #followtofollow #followback #tagtofollow #followtolike #liketofollow #ftof
"Istedim ki bana bu kadar yakin olan insanlar birkaç kelimeyle,birkaç cümleyle bir bakışla, bir nefes alışımla anlasınlar neler olup bittiğini..." Hikayemizin kahramani ölmek üzere olan kanser hastası eski yaşadığı mahallesine dönmesiyle birlikte zihninde dolaşan hatıralarıyla yüzleşmesinin hikayesi... #tariktufan #hayalmeyal #kitaplardahayatvar #kitapsever #kitapkurdu #kitapsevgisi #kitapblogu #kitaptutkusu #kitapsaati #kitaponerisi #kitapokuru #kitapvakti #tavsiyekitap #okumahallerim #okuyorum #okudumbitti #book #bookish #bookstagram #bookshelf #booklover #instabook #instalike #liketofollow
next page →