#lipbalm

1,537,499 posts

Loading...
Do you know that a lip balm can be used in multiple ways ?. Our lip balms can be applied at night to heal your lips and you'll be amazed how smooth your lips jn the morning #lipbalm #lipcare #100 %natural
☘☘☘☘☘ Jasmine Kiss lip care #lipbalm #lipcare #cosmetics #madeinsrilanka 🇱🇰
부드러운 발림성, 은은한 바닐라 향, 그리고 고급스러운 패키지까지 완벽한 립밤 #이드라딴테리브라 로 언제 어디서나 촉촉한 립 유지하세요! . Idratante labbra heals and protects the delicate skin of the lips from environmental conditions and from getting dry and cracked. Contains a vegetable oil mixture of sesame, apricot, and grape seed oils, which are nourishing and moisturizing the lips. . photo by : @santamarianovella1612 . #산타마리아노벨라 #립밤 #립케어 #립 #스킨케어 #보습 #뷰티 #럭셔리 #santamarianovella #IdratanteLabbra #lipbalm #lip #lipcare #beauty #winter #luxury
#lipbalm #moomin คิ้วสุดๆ​ บำรุงปากได้ดีเลยค่าาา​ #eveandboy . . “ทำไมต้องฝากเราหิ้ว!!!” ✔️เพราะค่าหิ้วร้านนี้ถูกม้ากกกกกกกก ✔️เพราะเราไป Shop ทุกวัน หิ้วไว ส่งของเร็ว ✔️เพราะถ้ามีโปรที่ไหน ร้านเราหิ้วตามโปรเลยจ้า ✔️ลูกค้าได้ของราคา sale แบบไม่ต้องเสียเวลาไปเอง ✔️เพราะเรารับหิ้วทุก Shop ทุกประเภท ✔️เพราะเราเปิดร้านมานาน มั่นใจไม่มีโกง ดูรีวิวได้ ✔️แอดไลน์ ID : @zos8449w (มี@ข้างหน้า)
VIC Cosmetics is launching January 1, 2019 and is open for business to the first 100 accepted as VIC Elite Beauty Consultants! The application process begins December 1st. To be notified about the launch be sure to opt in on our website. www.viccosmetics.com Looking for ladies that are interested in learning more. These are the samples I received from VIC Cosmetics Request your samples here: Only available if your interested in selling at this time. bit.ly/vic-prelaunch #viccosmetics #prelaunch #makeup #lipbalm #lipgloss #directsales #freesamples
Rawat dan percantik bibir mu.. 👄 Order now dengan klik LINK WHATSAPP di bio😎 . . . . . . .#sr12skincare #sr12 #sr12herbalskincare #lipcare #lipbalm #sr12lampung #sr12bdl #sr12bandarlampung #lfl
Jangan lupa bawa Faraa Antioxidant Lip Butter ke mana mana sahaja, boleh oles setiap masa 😘 . FARAA AROMATERAPHY LIPBUTTER ORCHID VANILLA💄 . Sejenis produk rawatan bibir 3in1 yg wajib ada pada setiap orang. Boleh dijadikan lipstik, lipbalm dan juga sbg primer. Bibir kering jadi lembap, bibir menggelupas jadi lembut, bibir gelap jadi cerah dan bibir pucat jadi kemerahan. Cuma dgn Faraa Lip Butter ! . Warnanya very long lasting, once dah apply kat bibir warnanya akan terus meresap ke dalam bibir. Tak melekit dan tak berminyak. Yg penting mesra solat dan KKM approval 😍 . Bagi yg dah lama cari lipstik yg sesuai untuk bibir bermasalah, THIS IS FOR YOU ❤️ . Jom dapatkan bibir yg sihat dan cantik dengan Faraa Lipbutter! ❤ . . 🎊🎊🎉🎉🎉🎈🎈🎈 WA 0145124489 sekarang!! COD Available 💋 ❤ . . #farahanimrazak #faraaantioxidantlipbutter 💄💄 #faraalipbuttersquad #kasutmurah #bajumurah #shawl #tudungbulu #makeupmurahmalaysia #lipstik #lipbalm #foundation #rosetyarafoundation #cikpuangojes #nars #brushes #serum #seribella #jsd #lipmatte #neelofar #lipbait #shadedough #sobella #marykay #orchidvanilla #caramelmint
Fresh Sugar Lip Caramel Hydrating Balm ขนาด 6 g (ปกติราคา 740 บาท) ราคา #550บาท (ส่ง Ems 40 / Kerry 65) ลิปปาล์มพร้อมกลิ่นและรสชาติคาราเมล มอบความชุ่มชื้นให้ริมฝีปากของคุณยาวนานถึง 6 ชั่วโมง ติดต่อ Line ID : mooning2010 ชำระบัตรเครดิต ใน http://shopee.co.th/mooning.naja เพจ : MINIMooCosmetics #fresh #freshthailand #freshlip #freshlipbalm #lipbalm #lipstick #บ ํารุงริมฝีปาก #ล ิปสติก #ล ิปบาล์ม #ล ิปบํารุงริมฝีปาก #lipmatt #lipgloss #liptint #ล ิปแมท #ล ิปกลอส #ล ิปทิ้น #เคร ื่องสำอาง #giftset #gift #travelsize #travelset #ของแท#ของขว ัญ #ตามหา #mini #shopeeth #shopeethailand #preorderthailand #preorder
Scrub your lips with Marykay lip scrub twice a week and apply Marykay lipbalm daily to keep it moisture. Say goodbye ✋🏻👋🏻✋🏻 to crack and chapped lips Visit my personalised website www.marykay.com.sg/joeyting #marykay #marykaysg #marykaysingapore #mksg #satin #satinlips #satinmarykay #lipcare #lipbalm #lipscrub
Mamonde Creamy Tint Color Balm Intense แบ่งขายจาก set (ปกติราคา 420 ฿) ขายราคา #280บาท /pcs (ส่ง EMS 40 / Kerry 60) **Exp 12/ 2019** ลิปสติกแท่งดินสอ ซึ่งได้รับแรงบันดาลใจมาจาก สีของมวลดอกไม้ช่วงสปริงแอนด์ซัมเมอร์ ปี 2017 ในแบบ 3-in-1 ของเนื้อลิปสติก ลิปทินท์ และลิปบาล์ม ไว้ในแท่งเดียว ลิปสติกเนื้อแมตต์ ที่มีมอยส์เจอไรเซอร์ และพัฒนามาจาก เจล ซิลิโคน อีลาสโตเมอร์ ซึ่งทำให้เนื้อลิปสติก ไม่แห้งและจับตัวเป็นก้อนอีกตัว มีให้เลือกถึง 20 เฉดสี พร้มส่ง 3 สี - No.11 Velvet Red - No.13 Velvet Rose - No.20 Velvet Pepper วิธีการทา มี 3 วิธีคือ * ทาเต็มริมฝีปาก * ทาเฉพาะริมฝีปากด้านใน * ด้านในลงสีทินส์ พร้อมเกลี่ยสีหรือทาแบบแมตต์ไว้ริมฝีปากด้านนอก ติดต่อ Line ID : mooning2010 ชำระบัตรเครดิต ใน http://shopee.co.th/mooning.naja เพจ : MINIMooCosmetics #mamonde #creamytintcolorbalmintense #liptint #lipmatt #lipbalm #lipstick #ล ิปสติก #ล ิปทิ้น #ล ิปกลอส #ล ิปแมท #เคร ื่องสำอาง #giftset #gift #travelsize #travelset #ของแท#ของขว ัญ #ตามหา #mini #shopeeth #shopeethailand #preorderthailand #preorder
It's not too early to start thinking about stocking stuffers. Visit @seawitchbotanicals this Saturday, 10am-3pm. #Repost @seawitchbotanicals ・・・ Our colorless balms allow your lips to stay hydrated naturally, unlike petroleum-based lip products which can lead to long-term dry lips and leave you literally “addicted” to the product. Try out one this winter to feel the difference. 👄 . . . . #naturemissesyou #lipbalm #fairtrade #cocoabutter #essentialoils #vegan #vegancertified #bcorp #allnaturalgoods #naturallips #naturalgoods #saynotosynthetics #nofragrance #onlythebest #lips #forpeopleandplanet
This colder weather got my lips like ☠️☠️☠️ this nighttime routine has been a life saver!! This @lushcosmetics Mint Julep lip scrub is sooooo yummy. You can find this @cobigelow over night repairing lip balm at BBW 💙 #bathandbodyworks #bathandbodyworksaddict #lush #lushcosmetics #lipscrub #lipbalm #bedtimeroutine #cobigelow #selfcare #linzlikestoshop
Bagaimana hasil vakum karpet ukuran 1x1 yang baru dilaundry dan belum digunakan kembali sehabis laundry? KOTOR! Tungau debu, debu dan kuman masih banyak menempel di karpet. Bisa dilihat dari hasil vakum yang memerlukan proses 3 kali penggantian filter air hingga tungau benar-benar hilang. • Jadi untuk pembersihan karpet secara maksimal tidak cukup hanya di laundry ya, juga perlu di hydrovacuum agar tungau dan debu nya terangkat secara menyeluruh. • Untuk konsultasi, jadwal pembersihan dan pricelist hydrovacuum dan cuci soft furniture bisa menghubungi: WA - 081219615655 (JKT) 085624661966 (BDG) 082189329739 (MKS) 082196027758 (Yogya) | LINE: @thecleanerid atau order langsung via web di www.thecleanerindonesia.com • #arisanjakarta #arisansosialita #charityeventjakarta #watches #ciakpo #ciakpojakarta #cateringciakpo #newbornphotography #newbornphoto #lipbalm #lipscrub #bajumenyusui #pompaasi #pompaasielektrik #donorasi #donorasijakarta #donordarah #donordarahjakarta #opname #rumahsakit #seragamsuster #seragamnanny
Dah lama dok guna deodoran biasa.. Hampa tau tak apa efek bahan2 kimia berbahaya dalam deodorant yang kita guna hari2? Bahan2 tersebut diserap terus ke dalam badan kita melalui kulit kita. Kalau rasa nak ubah ke bahan yang lebih sihat, takdak bahan kimia, selamat dan wangi dengan minyak pati tumbuhan dan bunga-bungaan, jom cuba deodoran YL ni. Lip balm depa pun best sangat.. Hampa mesti suka punya. Contact me: +60174791873 #YLEOdistributor #selamatdansuci #minyakpati #essentialoil #lipbalm #lavenderlipbalm #grapefruitlipbalm #safeforyou #betterforyou
Vanilla Shea butter lip balm Healthy Homemade Lip Balm for Chapped Lips Homemade lip balm generally doesn't contain the man-made chemical moisturizers that commercial lip balms do, such as petroleum jelly. Because the skin on your lips tends to be sensitive, especially when it's chapped, many people can't tolerate the harsh chemicals and preservatives in mainstream commercial lip balms. Homemade lip balm contains only natural ingredients, and it's far more gentle on your lips and on the planet. Benefits Homemade lip balm contains several basic ingredients. Honey is important because, according to "Better Basics for the Home," it's a natural humectant that draws moisture from the air to keep your lips plump and moisturized. Beeswax gives the lip balm stability. Oil keeps the lip balm spreadable and offers an extra degree of protection. Ideal oil choices for lip balm include almond oil, apricot kernel oil and sesame oil, but grapeseed and olive oil are also good neutral choices. To purchase your lip balm contact LAZE LLC (313)424-2522/lazellc316@gmail.com #lipbalm #lipbalmcare #lipcare with vitamins, but most aren’t. #goatmilksoap #LAZELLC #pamperyourself #skincare #dryskin #dryskinproblemsolver #madeindetroit #madeinmichigan #lipbalm #lipbalmcare #lipbalmbenefits video by @nonamaloneofficial
New essential oil products!! Link in bio!! Pumpkin pie bath bomb Snickerdoodle bath bomb Spiced cider bath bomb Mini gingerbred man soap Sinus chest rub Boo boo cream Eczema cream Posion apple lipe balm Gingerbread bath bomb Thieve & cinnamon lip balm
FARAA AROMATERAPHY LIPBUTTER ORCHID VANILLA💄 . Sejenis produk rawatan bibir 3in1 yg wajib ada pada setiap orang. Boleh dijadikan lipstik, lipbalm dan juga sbg primer. Bibir kering jadi lembap, bibir menggelupas jadi lembut, bibir gelap jadi cerah dan bibir pucat jadi kemerahan. Cuma dgn Faraa Lip Butter ! . Warnanya very long lasting, once dah apply kat bibir warnanya akan terus meresap ke dalam bibir. Tak melekit dan tak berminyak. Yg penting mesra solat dan KKM approval 😍 . Bagi yg dah lama cari lipstik yg sesuai untuk bibir bermasalah, THIS IS FOR YOU ❤️ . Jom dapatkan bibir yg sihat dan cantik dengan Faraa Lipbutter! ❤ . . 🎊🎊🎉🎉🎉🎈🎈🎈 WA 0179214276 sekarang!! COD Available 💋 ❤ . . #farahanimrazak #faraaantioxidantlipbutter 💄💄 #faraalipbuttersquad #kasutmurah #bajumurah #shawl #tudungbulu #makeupmurahmalaysia #lipstik #lipbalm #foundation #rosetyarafoundation #cikpuangojes #nars #brushes #serum #seribella #jsd #lipmatte #neelofar #lipbait #shadedough #sobella #marykay #orchidvanilla #caramelmint
Even Jingles wants in on the Correct-X action 🤣 If you haven’t yet got Correct-X, do it! It’s 10% off all November so if you’re a wholesale customer that means you get it for 35% off retail price 🙌🏻 bargain! I work in a hospital where the air-conditioning is bloody cold and it leave my lips ridiculously cracked and peeling. Two days of using Correct-X and my lips are so smooth! Is there anything this little tube can’t do?!? What do you use your Correct-X for? If you’re not using it as a lip balm, try it!
Why is this me? 🤣 #lipbalm #arbonnemakeup #sheabutter
“Lip scrub yang sedap! Rasa & bau coklat. Best sangat. Guna seminggu sekali ja.” . . Bibir jadi kembali nampak kemerahan natural. Bibir sentiasa lembab ja. . Nak scrub pun senang, basah bibir & pastu ratakan perlahan-lahan. Bila sambil scrub nanti uolss akan dapat rasa coklat tu. Best! . Esok bangun pagi pakai lipstick or lipbalm memang rasa bibir tak kering. Lipstick xnampak pecah-pecah kering tu. . Bibir pun susah la nak jadi kering. Lembut n lembap ja. . Tekstur gula pun just nice. Bila scrub n kena air yang ada dekat bibir, slow2 gula larut n bibir pun jadi the boom! . . #PbySO #ThinkNaturalThinkUs #lipcare #bodycare #skincare #haircare #lipbalm #liptint #lipscrub #hairmist #bodyjelly #soap #facialwash #toner #faceoil #facemask #acnestick #loosepowder #hyaluronicacid #organik #natural #purebysafiyyahosmanseremban
Magic and wonder are sure to be found. #cherrypitcrafts #lipbalm #lipbalmlover #geekystuff #carouselhorse
BEAUTY TREATS LIP BALM KISS ME LIKE EOS @35.000 Beauty treats lip balm berbentuk egg seperti EOS lip balm yg booming dipakai artis2 itu loh, kualitas gak kalah deh Beauty treats lip balm ini dibuat untuk melindungi bibir yang kering, merekah, dan pecah-pecah. Hadir dalam kemasan bundar kecil yang cocok untuk dibawa kemana saja. Lip balm ini terbuat dari 95% organik, dan 100% bahan yang digunakan adalah bahan alami. Beauty treats lip balm membuat bibir Anda : - Mencegah bibir kering dan pecah-pecah. - Melembabkan dan menyejukkan bibir. - Melindungi bibir dari udara kering, panas dan udara dingin. - Melindungi bibir dari sengatan sinar matahari. - Menjadikan bibir terasa senantiasa lembut dan tetap sehat - Memberi kelembaban yang tahan lama - Mengandung shea butter & Vitamin E - Mudah digunakan dan praktis dibawa kemana saja 99% natural Long-lasting moisture for immediately softer, more beautiful lips Shea butter & vitamins C & E Smoothes on clear Precisely glides on lips Twist-off top beli 30 dapet 1 jar full cantik ya kaya permen warna-warni * #lipbalm #kosmetiksemarang #lipbalmtreats #beautytreatslipbalm #kosmetikambarawa #kosmetikjogja #kosmetiksolo #kosmetiksalatiga #kosmetikbandung #kosmetikjakarta #kosmetikbali
#Essential_Lipcare_During_Winter The Cold Air and the Chilling Wind may be romantic but definitely not for your Lips..! Chappy, Cracked Lips are always a cause of concern during Winter. *Here are few Simple Essential Tips for LipCare during winter..* 👉DON'T LICK YOUR LIPS: It causes more dryness 👉Don't Brush or peel your Skin 👉Use our #Araah_Strawberry_LipBalm : Best Natural Lipbalm made of Beeswax, Natural Oils, Shea & Cocoa Butter.. The exotic flavour also makes your lips yummy and tempting 👉Regular Application of our lipbalm makes your lips so soft, pink and plumpy #Lipbalm #lipcare #winter #rainy #winterskincare #DryLips #ChappedLips #araah #araahhandmadecosmetics #NaturalLipbalm
Whipping up some truly luscious lip balm behind the scenes here at Selkie Skin! It makes your lips feel so buttery and soft, with just a hint of shimmer - and it will be available soon (along with all sorts of other goodies) when our Etsy shop opens this weekend!! #selkieskinbody #handmade #handcrafted #homebusiness #smallbusiness #behindthescenes #lipbalm #💋
Mystical unicorns make the cutest lip balms ever. #cherrypitcrafts #lipbalm #lipbalmlover #geekystuff #unicorn
The November Splurge is a smooching fave! We brought back our peppermint Smoocheroo™ Mega Lip Plumper for a limited time. Made with botanical actives like peppermint, capsicum, menthol, and cinnamon to naturally plump lips for a fuller-looking pout. Get yours before they're gone! How many can I get you?! https://bphillips.po.sh/smoocheroo/LB3308-1.html
Hey you guys! 👋 Did you know we make and sell silky smooth LIP BALM?! It's made with 100% all-natural, non-gmo, organic ingredients onlyyyy & comes in 6 sweet flavors! Click the link 🔗 in our bio to find out what happens when get you some! 💋 #etsy #shop #nowopen #child #entrepreneur #missionbased #beauty #health #regenerative #healing #smooth #moisturizer #self #love #fall #winter #snow #dry #lipbalm #shop #stockingstuffer #christmas #birthday #gift
Peppermint Bark Lip Drink - a lip balm made with peppermint oil, cocoa butter and cocoa powder. Coconut oil and caledula oil help fight dry skin, too. Get yours on our Etsy shop tomorrow! ❄️🍫 #wonderlandspantry #peppermintbarklipdrink #holidayproducts #etsy #lipbalm #beeswax #coconutoil #cocoabutter #moisturizing #hydrating #lipbalm #naturallipbalm #naturalingredients #homemade #handmade #madeintheusa
Ah..these winter months are upon us..meaning we got to keep our lips nice and moisturized! @soldejaneiro Is always my go to at this time of the month! What is your go to lip product during this time of the year?
Assalamualaikum & Salam Jumaat earthlings! 💋 . Di pagi Jumaat ni Yana nak share lagi testimoni from our lovely customer about @faraalipbutter ni hehe 😙😙 . Lets the testimony do the talking 😙😙 . Happy customer happy us 💋💋 #flbhaniyanafeedback . PROMO FREEPOSTAGE + SPECIAL FREEGIFT with every purchase! 🎁😘 . 🙋Further details: DM ig @faraalipbutter.haniyana WS (0196513473) or click link at my bio #faraalipbuttersquad #faraalipbutterhaniyana #farahanimrazak #faralipbutternegerisembilan #faralipbutterkualapilah #faralipbutterjempol #teammayabeauty #squadmaya #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayapakaisayajual #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah #bazaarpaknil #bazaaronline #raya2018 #igshop
CARA MERAWAT KULIT YANG BENAR . Buat kamu wanita di usia 20an, Pernah gak sih kamu beranggapan kalau kulit kamu masih dalam level aman, sehingga kamu mengabaikan manfaat dari skincare 🤔🤔🤔 . FIX! Kamu salah besar healthy peeps, Justru usia 20-an adalah usia yang sangat mementingkan perawatan, karena menurut beberapa dokter ahli kecantikan, kulit wanita pada usia 20-an adalah masa-masa terbaik, hormon sudah stabil sehingga tidak mudah berjerawat, dan rona kulit yang sempurna. . Ada tapinya nih healthy peeps, Di dunia modern, kita biasanya membeli barang-barang yang mudah diakses tapi sedikit yang kita tahu betapa beracunnya sebagian dari barang-barang tersebut bagi kulit kita yang merupakan ORGAN TERBESAR dari tubuh kita. Kita mengalami kerusakan kulit tanpa kita sadari, dan bisa bertambah parah dalam jangka panjang, artinya kamu harus pintar memilih Skinfoods untuk kesehatan tubuhmu ya healthy peeps 👍🏻👍🏻👍🏻 . Di Lesssalt, kami percaya pada BEAUTY POWER of NATURE. Semua produk kami dibuat dengan tangan, TANPA menggunakan bahan pengawet, zat aditif dan sintetis buatan yang pastinya sangat-sangat aman untuk tubuh 😮😍 . . . #skinfood #skincare #lesssaltskinfood #lesssalt #beauty #natural #edibleskinfood #skin #facial #coconutoil #lipbalm #bodylotion #lotion
Paket Hemat 60rb . Paket perawatan lengkap Cukup dengan 60rb kamu sudah bisa dapetin ini semua 😍 . -Paket A- 🌷1 face mist rose/lavender 🌷1 pot spirulina/komedo 🌷1 sheet mask rorec . . -Paket B- 🌷1 natural deo spray 🌷1 pot spirulina/komedo 🌷1 sheet mask rorec . . -Paket C- 🌷1 eyelash eyebrow serum 🌷1 pot natural lipbalm 🌷1 sheet mask rorec #pahe #paketperawatan #pakethemat #maskerkomedo #maskerspirulina #maskerrorecmurah #lipbalm #beautycare #muslimahbeauty
The original. The best. And still your favorite. This must-have Classic was crafted in the backwoods of Maine in 1991, and has been in purses and pockets ever since. Beeswax conditions skin, while antioxidant Vitamin E moisturizes. A final hint of Peppermint Oil provides that one-of-a-kind refreshing tingle. You'll be left with smooth, supple lips that everyone will be buzzing about. BENEFITS & CLAIMS Made with Peppermint Oil for a refreshing tingle 100% Natural Softens and nourishes dry lips Infused with Beeswax, a natural skin conditioner and Vitamins E to moisturize No Parabens, Phthalates, Petrolatum or SLS Rp. 110.000/each #lipbalm #lipbalmlover #lipbalmsmacker #lipbalmmurah #lipbalmdisney #lipbalmimport #lipbalmmurah #lipbalmindonesia #lipbalmimport
lip balm smacker Tsum Tsum ORIGINAL! Hand Carry from Sydney Rp. 130.000/each . *untuk kharakter tergantung kesediaan in store ya* #lipbalm #lipbalmlover #lipbalmsmacker #lipbalmmurah #lipbalmdisney #lipbalmimport #lipbalmmurah #lipbalmindonesia #lipbalmimport
lip balm smacker Tsum Tsum ORIGINAL! Hand Carry from Sydney Rp. 130.000/each. *untuk kharakter tergantung kesediaan in store ya* #lipbalm #lipbalmlover #lipbalmsmacker #lipbalmmurah #lipbalmdisney #lipbalmimport #lipbalmmurah #lipbalmindonesia #lipbalmimport
lip balm smacker Tsum Tsum ORIGINAL! Hand Carry from Sydney Rp. 130.000/each. *untuk kharakter tergantung kesediaan in store ya* #lipbalm #lipbalmlover #lipbalmsmacker #lipbalmmurah #lipbalmdisney #lipbalmimport #lipbalmmurah #lipbalmindonesia #lipbalmimport
lip balm smacker Tsum Tsum ORIGINAL! Hand Carry from Sydney Rp. 130.000/each. *untuk kharakter tergantung kesediaan in store ya* #lipbalm #lipbalmlover #lipbalmsmacker #lipbalmmurah #lipbalmdisney #lipbalmimport #lipbalmmurah #lipbalmindonesia #lipbalmimport
lip balm smacker Tsum Tsum ORIGINAL! Hand Carry from Sydney Rp. 130.000/each. *untuk kharakter tergantung kesediaan in store ya* #lipbalm #lipbalmlover #lipbalmsmacker #lipbalmmurah #lipbalmdisney #lipbalmimport #lipbalmmurah #lipbalmindonesia #lipbalmimport
lip balm smacker Tsum Tsum ORIGINAL! Hand Carry from Sydney Rp. 130.000/each. *untuk kharakter tergantung kesediaan in store ya* #lipbalm #lipbalmlover #lipbalmsmacker #lipbalmmurah #lipbalmdisney #lipbalmimport #lipbalmmurah #lipbalmindonesia #lipbalmimport
I’m having so much fun coming up with great recipes to use with this humble pork product and I’m pretty excited about this lip smacking delciousness! Hands aren’t the only thing that gets chappy in the winter time and our lips gotta stay looking and feeling soft too, right?! Not only does lard act as a barrier for locking in moisture, but it’s also high in the vitamins that keep skin looking healthy! This sweet orange clove clip balm is made using organic sunflower oil, lard, unrefined raw shea butter, beeswax, vitamin E, raw local honey, sweet orange essential oil, and clove essential oil. More flavors coming soon!! #creeksedgefamilyfarm #womenwhofarm #farmher #lifeonthefarm #farmlife #farmlifebestlife #onthefarm #shophandmade #lardbasedbeauty #praisethelard #ohmylard #chemicalfree #nontoxicliving #supportyourlocalfarmers #lardbalm #naturalbeauty #lipbalm
next page →